• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XXIII (4)

        Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy hledá neodolatelná chutná jídla. V Atlantě najde bistro, kde vaří kuřata a biskvity a bagel s doma uzeným lososem. Na druhé straně města bratři dvojčata rozpalují gril a připravují jižanská jídla jako burgery z hovězího hrudí a žebírka se smaženými kuřaty.

      • Malá bistra u silnic XXIII (5)

        Místní oblíbená jídla. Guy připomíná místní oblíbená jídla celé země ze všech druhů odlišných kultur. V Minnesotě najde mexickou restauraci kombinovanou s trhem, nabízející chutné tacos al pastor a carnitas tamales. V Denveru si užije jedinečné dezerty.

      • Malá bistra u silnic XXIII (6)

        Řekni tu kuchyni. Guy zkoumá některá poctivá bistra. V Coloradu se připojí k profesionálnímu hráči NFL u zeleného chili a vysokých burgerů. Poté v Massachusetts si dá Guy pár dokonalých nakládaných chipsů a pálivý vdolečkový sendvič.

      • Se Sibou u stolu IV (5)

        Delikátní večeře. Večeři pod širým nebem načíná jehně grilované stylem braai, úchvatný středomořský salát s kuskusem a studené tzatziki - víkendová večeře, která všechny potěší svými chutěmi.

      • Se Sibou u stolu IV (6)

        Samá dobrá jídla. Dnes to budou samá dobrá jídla, jaká umí jen Siba. Pro začátek dvojice křupavých tyčinek, jejichž příprava je rychlá, nebo koule z datlí a semínek, krásné kousky plné energie.

      • Inspirace s Annou Olson (7)

        Vaření se šéfkuchařkou Sarah Benjamin v Singapuru. Anna cestuje do Singapuru a setká se s televizní hvězdou a blogerkou Sarah Benjamin. Společně připraví chutná místní oblíbená jídla. Anna po příjezdu domů pod dojmem této inspirace ve své kuchyni přetvoří svá vlastní klasická jídla.

      • Inspirace s Annou Olson (8)

        Vaření se šéfkuchařem Claudem Tayagou v Pampangně. Anna se setká s kuchařem Claudem Tayagou a společně připraví pár klasických filipínských jídel. Po návratu domů Anna využije tyto inspirace od Claudea a využije neobvyklé ingredience na svá sladká i slaná jídla.

      • Realistické dorty z Texasu II (5)

        Velké letecké dorty z Austinu. Dorty se objevují na velkém texaském nebi, když Natalie a Dave Sideserfovi pracují na dvou dortech s leteckou tematikou - jeden pro školu skydivingu a druhý pro místní uměleckou školu.

      • Realistické dorty z Texasu II (6)

        Vystřel mne na Měsíc. Natalie a Dave chystají dva zcela odlišné dorty pro dva podobně zcela odlišné klienty - festival komiků v Austinu a pro zahradní gala večer sochařů.

      • Sekáček XXXI (16)

        Pomsta diváků. Čtyři šťastní kuchaři mají zaručeny obtížné koše ve výzvě podle výběru diváků! Fanoušci vyberou strašidelný protein a krvavou polévku do prvního kola, na sladký dezert pak vnitřnosti a mexický nápoj atole.

      • Se Sibou u stolu IV (5)

        Delikátní večeře. Večeři pod širým nebem načíná jehně grilované stylem braai, úchvatný středomořský salát s kuskusem a studené tzatziki - víkendová večeře, která všechny potěší svými chutěmi.

      • Se Sibou u stolu IV (6)

        Samá dobrá jídla. Dnes to budou samá dobrá jídla, jaká umí jen Siba. Pro začátek dvojice křupavých tyčinek, jejichž příprava je rychlá, nebo koule z datlí a semínek, krásné kousky plné energie.

      • Inspirace s Annou Olson (7)

        Vaření se šéfkuchařkou Sarah Benjamin v Singapuru. Anna cestuje do Singapuru a setká se s televizní hvězdou a blogerkou Sarah Benjamin. Společně připraví chutná místní oblíbená jídla. Anna po příjezdu domů pod dojmem této inspirace ve své kuchyni přetvoří svá vlastní klasická jídla.

      • Inspirace s Annou Olson (8)

        Vaření se šéfkuchařem Claudem Tayagou v Pampangně. Anna se setká s kuchařem Claudem Tayagou a společně připraví pár klasických filipínských jídel. Po návratu domů Anna využije tyto inspirace od Claudea a využije neobvyklé ingredience na svá sladká i slaná jídla.

      • Realistické dorty z Texasu II (5)

        Velké letecké dorty z Austinu. Dorty se objevují na velkém texaském nebi, když Natalie a Dave Sideserfovi pracují na dvou dortech s leteckou tematikou - jeden pro školu skydivingu a druhý pro místní uměleckou školu.

      • Realistické dorty z Texasu II (6)

        Vystřel mne na Měsíc. Natalie a Dave chystají dva zcela odlišné dorty pro dva podobně zcela odlišné klienty - festival komiků v Austinu a pro zahradní gala večer sochařů.

      • Sekáček XXXI (16)

        Pomsta diváků. Čtyři šťastní kuchaři mají zaručeny obtížné koše ve výzvě podle výběru diváků! Fanoušci vyberou strašidelný protein a krvavou polévku do prvního kola, na sladký dezert pak vnitřnosti a mexický nápoj atole.

      • Guyovy hry s potravinami V (1)

        Bohatá chuť a hodně smíchu. Je noc památných postav a chutného jídla na trhu. Kuchaři musejí hrát abecedu, vážit své steakové večeře a nakonec smísit luxus a levné položky ve svých jídlech.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (1)

        Starý New York. Dnes se poučíme z vynikajících jídel New Yorku. Po uzeném lososovi a bagelu v legendárním židovském obchodu se zaměříme na úchvatnou kavárnu s pražírnou, a pak dvojitě grilované newyorské kousky s kořením.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (2)

        Co se vaří v Brooklynu. Ina tvoří snídani v jižanském stylu s karolínskou kaší, venkovskou šunkou a omáčkou red eye, a naučí se péct dokonalé bagety nebo připravit salát s cukrovým hráškem, pancettou a parmezánem.

      • Pečení s Annou Olson (40)

        Francouzské sladké těsto. Anna začne jednoduchým receptem a upeče císařské sušenky. Pak využije sladké francouzské těsto jako základ pro delikátní dýňové dorty creme brulée. A poté Anna upeče klasický ovocný dort s broskvemi, malinami a vaječným krémem.

      • Kuchyně II (10)

        Kuřecí grilování. Dnes potěšíme tým delikátními kuřecími kousky grilovanými na ohni. Katie kontruje párky v rohlíku a hosté zkoušejí nejnovější kuchyňské vychytávky.

      • Osadnice XVI (10)

        Jako kdysi. Ree připravuje fantastické kovbojské jídlo pro svého manžela Ladda a jeho otce. V menu jsou šťavnaté steaky ke snídani, sýrová pomazánka se slaninou a pekáč sladkostí v podobě klasických jablečných knedlíků.

      • Osadnice XVI (11)

        Snídaně za běhu. Ree připraví snídani pro děti ve stylu vezmi a jdi, včetně amišské zapečené ovesné kaše, koláčků z jablečné granoly a šunky z rendlíku.

      • Se Sibou u stolu III (1)

        Je to holka. Sibiina holčička bude mít 9 měsíců, a tak se fotografuje. Siba zajistí na akci jídlo a v menu jsou vynikající ovocné tyčinky granola a ovocný letní čaj rooibos pro dětské osvěžení.

      • Se Sibou u stolu III (2)

        Va Va Voom. Je to rychlá cesta k tomu být plni energie, tedy va va voom, s tajemstvími ze Sibiiny stylové bible. Hovězí carpaccio dostane barevnou a živou předělávku a kořeněné kuřecí tacos jsou přetvořeny do stylového jídla vše v jednom.

      • Valeriino domácí vaření II (3)

        Oblíbená večeře pro oblíbené kamarádky! Valerie překvapí na jejich narozeniny své přítelkyně doma připraveným jídlem. V menu je směs mladé zeleniny s krutony z polenty, svíčková s pepřem a panna cotta s křenem, a také borůvkový dort.

      • Valeriino domácí vaření II (4)

        Italská večeře pro francouzského kuchaře. Valerie vytvoří pětihvězdičkovou italskou večeři pro francouzského šéfkuchaře Ludo Lefebvra a jeho manželku. V menu jsou panzanella, kukuřice a květák s máslem s kapkou bourbonu, branzino s gremolatou a bourbon manhattan s trochou másla.

      • Kuchyně VII (6)

        Večírek na parkovišti. Opět je zde doba společných vaření u aut na parkovištích před stadióny, a tak je zde pár vychytávek a tipů. Navíc se Danica Patrick z NASCAR podělí o své oblíbené pochoutky z těchto večírků.

      • Osadnice XVI (2)

        Vše za dopoledne. Ree Drummond chystá teplý oběd. Je zde pořádná porce hovězího chili, skutečně oblíbené kovbojské jídlo se dvěma druhy hovězího masa, a navrch nejsýrovatější quesadilla.

      • Osadnice XVI (3)

        Na povzbuzení chuti. Ree Drummond chystá kořeněná jídla na donášku a zalije je ostrou omáčkou, kterou její rodina miluje. Je zde dceřino oblíbené kuře kung pao a vítěz v oblibě celé rodiny, popcorn s pálivou chilli omáčkou Sriracha.

      • Osadnice XVI (4)

        Večeře za 16 minut. Je čas na rychlá jídla k večeři, hotová za 16 minut! V menu najdeme rychlé krevetí tacos, kousky vepřového na víně a česneku, pikantní zelené fazolky s citrónem, nepřekonatelné kuře na paprice a do křupava grilované sýrové sendviče.

      • Se Sibou u stolu III (3)

        Všechno na grilu. U venkovního vaření použijí Siba a její australský pastor styl braai proti Barbie. Siba připraví šťavnaté braai vepřové řezy s nakládanou červenou cibulí a salát s jablky a fenyklem a k němu domácí zeleninovou majonézu.

      • Se Sibou u stolu III (4)

        Rychlé a syté. Siba má na vaření málo času, když připravuje sytou večeři po práci, která má být hotová za 30 minut. Siba připraví božské rychlé těstoviny pro všední den, pizzu v salátové formě a vynikající trhaný česnekový chléb.

      • Malá bistra u silnic XXVI (5)

        Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.

      • Malá bistra u silnic XXVI (6)

        Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.

      • Sekáček XXIII (5)

        Velký grilovací zápas. Toto je bitva pro všechny masožravce, oslavující umění grilování. V prvním koši najdou kuchaři regionální barbecue omáčku a obrovské krevety. Ve druhém kole musejí připravit delikátní vepřová žebírka.

      • Kuchyně XIII (11)

        Večírek pro otce. Kuchyně oslavuje Den otců palačinkami Marcely Valladolid s klobáskami a slaninou, a také proběhne lekce na přípravu dortu v podobě golfového hřiště s několika patry.

      • Pečení s Annou Olson (11)

        Ovocné koláče. Anna začne běžným koláčem s dvojitou posypkou a vytvoří klasický jablečný koláč blue ribbon. Pak upeče koláč z mletého masa ve starém stylu se směsí čerstvého i sušeného ovoce s kořením a sirupem.

      • Pečení s Annou Olson (12)

        Podlouhlé piškoty. Anna nám ukáže, jak vytvořit tyto lehké a porézní sušenky a namočit je do čokolády, aby se vytvořily podlouhlé piškoty. Pak tyto chutné piškoty použije jako hlavní ingredienci v oblíbeném italském dezertu, tiramisu.

      • Sekáček XI (4)

        Vrchní šál s tukovou mřížkou. V prvním kole hodiny odtikávají čas a první kuchař má problém s marinádou. V kole věnovaném hlavnímu chodu musejí kuchaři vymyslet něco ze zelí a tukové mřížky. A v posledním soutěžním kole s jedlými kytkami je nutno použít stroj na zmrzlinu.

      • Jarní šampionát v pečení III (2)

        Sladké prázdniny. Osm zbývajících pekařů jarní prázdniny inspirují k tropickým dezertům a hotelovým koblihám podle lokací, třeba letovisko s bazény, jarní okružní cesta nebo útočiště ve Vegas.

      • Sledování restaurací IV (11)

        Možný konec Somers. Dlouholetí nejlepší přátelé a bývalá esa z Wall Street, Joe a Gene, si před čtyřmi lety otevřeli Somers 202. I když si původně místní restauraci zamilovali, později začalo podnikání upadat. Bez pomoci Willieho budou muset zavřít.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (2)

        Vrstvené sušenky s’mores. Pekaři musejí použít fazole u táborové klasiky, vrstvených sušenek s’mores, a Lorraine Pascale, Damiano Carrara a Damaris Phillips posoudí, jak se soutěžící vyrovnali ve svých jídlech s cuketou.

      • Strávníci v utajení III (8)

        Divoká zvířata. Poté, co AJ, majitel Poppy’s The Crazy Lobster v New Orleans, vyslechne stížnosti na svého barmana, který do restaurace vodí pro zábavu divoká zvířata, zavolá Charlese na pomoc.

      • Strávníci v utajení III (9)

        Tajná omáčka. Poté, co ochutnal grilovací omáčku od konkurenční restaurace a zjistil, že chutná přesně jako ta jeho, zavolá Terry, majitel Cooper’s Old Time Pit Barbecue v Texasu, Strávníky v utajení.

      • Malá bistra u silnic XIII (3)

        Detroitská tour zpěváka Kid Rocka. Na tomto výletu vezme Guy zpěváka Kid Rocka na tour po Detroitu. Kousek za městem, v Clarkstonu ve státě Michigan, Guy vyzkouší Kid Rockovo oblíbené jídlo, makaróny se sýrem.

      • Malá bistra u silnic XIII (4)

        Jižanské základy. Guy projíždí zemí, aby našel chuť amerického jihu. Ve Vancouveru se podávají jižanská základní jídla s různými variacemi, např. tažené vepřové palačinky se sirupem Jack Daniels.

      • Sledování restaurací IV (11)

        Možný konec Somers. Dlouholetí nejlepší přátelé a bývalá esa z Wall Street, Joe a Gene, si před čtyřmi lety otevřeli Somers 202. I když si původně místní restauraci zamilovali, později začalo podnikání upadat. Bez pomoci Willieho budou muset zavřít.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (2)

        Vrstvené sušenky s’mores. Pekaři musejí použít fazole u táborové klasiky, vrstvených sušenek s’mores, a Lorraine Pascale, Damiano Carrara a Damaris Phillips posoudí, jak se soutěžící vyrovnali ve svých jídlech s cuketou.

      • Jídla na otevřeném ohni III (5)

        Globální chutě v Texasu. Texas je slavnýdíky americkému grilování, ale Roger Mooking na cestě státem osamělé hvězdy hledá latinsko-americké způsoby grilování na otevřeném ohni a ochutná i klobásky uzené v evropském stylu.

      • Jídla na otevřeném ohni III (6)

        Malá balení, velké chutě. Roger Mooking hledá ve státech Golfského pobřeží chutná jídla z udíren a ohnišť. Pak si vychutná šálek a naučí se, jak použít kávu při texaském grilování.

      • Malá bistra u silnic XIII (3)

        Detroitská tour zpěváka Kid Rocka. Na tomto výletu vezme Guy zpěváka Kid Rocka na tour po Detroitu. Kousek za městem, v Clarkstonu ve státě Michigan, Guy vyzkouší Kid Rockovo oblíbené jídlo, makaróny se sýrem.

      • Malá bistra u silnic XIII (4)

        Jižanské základy. Guy projíždí zemí, aby našel chuť amerického jihu. Ve Vancouveru se podávají jižanská základní jídla s různými variacemi, např. tažené vepřové palačinky se sirupem Jack Daniels.