
Food Network
Food Network od do
Jarní šampionát v pečení II (2)
Venkovní aktivity. Sedm zbývajících pekařů se vrhne na venkovní aktivity s dezerty na svačinu na hřiště nebo grilovanými dezerty. A co brownies ze zadních žeber, dá si někdo?
Sekáček XXXI (13)
Zpátky v čase. Kuchaři se potýkají s retro ingrediencemi jako důvěrně známou plechovkou nebo nápojem kosmického věku v prvním koši, poslední soutěžící pracují s občerstvením v koši pro dezert pojmenovaném po filmové legendě.
Porazte Bobbyho Flaye IX (13)
I málo známí kuchaři mohou kopnout. Majitel pojízdného bistra Ed Hardy a indický kuchař Kunal Lamba se setkají mimo své vozy. Kamarádi Bobbyho Flaye, Debi Mazar a Geoffrey Zakarian, potřebují jednomu z těchto kuchařů pomoci, protože na výhry prohrávají.
Porazte Bobbyho Flaye IX (1)
Fantastické setkání. Sunny Anderson z pořadu Kuchyně způsobí v Bobbyho kuchyni problémy a dostane tým snů, aby ji jistil. Anne Burrell a Scott Conant znají Bobbyho slabosti lépe, než kdokoliv jiný, a vezmou záležitosti do svých rukou.
Strávníci v utajení XI (6)
Zlý chlápek z komiksu. Vlane, majitel Action Burger, kontaktuje Strávníky v utajení, aby prošetřili chybějící komiksy v jeho restauraci s tematikou komiksů. Charles Stiles sem pošle Jamieho, který zjistí, že jeden zaměstnanec zneužívá své síly pro stranu zla.
Strávníci v utajení XI (7)
Zlí sluhové. Po stížnostech na její pokojové služby kontaktuje majitelka Breuckelen Colony Charlese Stilese. Strávníci v utajení Daniel a Jamie najdou nelegální auto z prádelny.
Malá bistra u silnic XXV (7)
Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.
Malá bistra u silnic XXV (8)
Burgery, buchty a bagely. Na tomto výletě Guy sesbírá vše, od burgerů přes buchty až po bagely. V Portsmouth v New Hampshire nabízejí lahůdky jehněčí burgery a pořádná žebírka. V Los Angeles najdeme v korejské čtvrti asijské buchty a jedinečné barové jídlo se slaninou a kukuřicí.
Sekáček XXXI (13)
Zpátky v čase. Kuchaři se potýkají s retro ingrediencemi jako důvěrně známou plechovkou nebo nápojem kosmického věku v prvním koši, poslední soutěžící pracují s občerstvením v koši pro dezert pojmenovaném po filmové legendě.
Porazte Bobbyho Flaye IX (13)
I málo známí kuchaři mohou kopnout. Majitel pojízdného bistra Ed Hardy a indický kuchař Kunal Lamba se setkají mimo své vozy. Kamarádi Bobbyho Flaye, Debi Mazar a Geoffrey Zakarian, potřebují jednomu z těchto kuchařů pomoci, protože na výhry prohrávají.
Porazte Bobbyho Flaye IX (1)
Fantastické setkání. Sunny Anderson z pořadu Kuchyně způsobí v Bobbyho kuchyni problémy a dostane tým snů, aby ji jistil. Anne Burrell a Scott Conant znají Bobbyho slabosti lépe, než kdokoliv jiný, a vezmou záležitosti do svých rukou.
Jídla na otevřeném ohni III (7)
Bláto a ocel v Nvém Mexiku. Roger Mooking míří do Nového Mexika, kde vaření na otevřeném ohni má nové rozměry díky blátu a oceli. Roger navštíví Comida de Campos v Embudo, farmu a kuchařskou školu, kde se připravují chutná jídla v hliněných pecích kuželovitého tvaru.
Jídla na otevřeném ohni III (8)
Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking projíždí střední Kalifornií, místem mnoha vinic, ale Paso de Record Vineyard v San Miguel Rogera zaujme. Vinice pořádá večírky s vínem a k jídlu se servírují masa z ohniště.
Malá bistra u silnic XXV (7)
Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.
Malá bistra u silnic XXV (8)
Burgery, buchty a bagely. Na tomto výletě Guy sesbírá vše, od burgerů přes buchty až po bagely. V Portsmouth v New Hampshire nabízejí lahůdky jehněčí burgery a pořádná žebírka. V Los Angeles najdeme v korejské čtvrti asijské buchty a jedinečné barové jídlo se slaninou a kukuřicí.
Sekáček XXIX (10)
Turnaj dospívajících: 4. bitva. Dospívající soutěžící musejí předvést svou kreativitu u kyselých předkrmů, a v kole pro hlavní chod jeden kuchař využije pekáč. Pak se musejí vyrovnat s opětovným využitím dortu v koši pro dezert.
Guyovy hry s potravinami (3)
Starý vtípek se záměnou. V první hře musejí šéfkuchaři šíleně utíkat, aby vytvořili gurmánský salát, ale všechna zeleň je nedostupná. Během války s rozpočtem je nutno využít slevové kupóny a popřemýšlet.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (5)
Večírek s náhodnými jídly. Ina Garten se podělí o rady, jak připravit večírek s náhodnými jídly jako rajská omáčka se sýrovými krutony k obědu, prvotřídní grilovaná kuřata s citrónem, brokolicí a motýlkovými těstovinami, a k tomu pšeničné bobule a salát farro.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (6)
To nejlepší z Bosé komtesy: Sýr. Ina Garten a její sýrové dobrodružství se špenátem a čedarovým suflé, s vynikajícím grilovaným sýrem, rychlými sýrovými jednohubkami a dvěma neuvěřitelnými pečenými sýrovými dobrotami – pečenými sýry brie a fontina.
Pečení s Annou Olson (23)
Lepené sušenky. Ana upeče různé druhy lepených sušenek a podělí se o pár tajemství. Začne sušenkami lepenými čokoládou, pak připraví linecké sušenky lepené mandlovým krémem, a nakonec francouzské makarónky.
Kuchyně (6)
Rychlé večeře. Tento týden se Kuchyně věnuje rychlým jídlům. Marcela připraví kuřecí empanadas z těsta na pizzu se supermarketu, a Katie využije zbytky na omeletu frittata.
Osadnice XIV (1)
Odpolední čaj. Ree a její dcera Paige nostalgicky vzpomínají na odpolední čaje pro dva. V menu jsou skvělé mini quiche se šunkou a pórkem, mini sendviče s tím, co dá zahrada, dortíky s citrónem a malinami, mini koblížky a fantastická horká čokoláda.
Osadnice XIV (2)
Boxující chlapci. Koná se boxerská noc, takže Ree pošle syny do města na praxi. Upeče jim ovocné müsli sušenky s čokoládou a připraví k večeři sendvič Sloppy Joe, česnekový toast a proslavený pusinkový koláč s citrónem.
Se Sibou u stolu II (7)
Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.
Se Sibou u stolu II (8)
Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.
Valeriino domácí vaření III (3)
Příliš horko na vaření. Valerie a její kamarád Faith Ford bojují proti vedrům chladivými jídly jako sendvič se slaninou, krevetami, salátem a rajčaty, nakládanou sladkou zeleninou, klasickým řeckým salátem, ledovým čajem s medem a citrónem, hranolky z mikrovlnky a dortem se zmrzlinou.
Valeriino domácí vaření III (4)
Letní fiesta bez stresu! Valerie pozve přátele na letní siestu bez stresu, nabízející queso fundido, taco bar, kde si každý může jednohubky dozdobit po svém, salát z papriček jalapeno a delikátní melounový koktejl.
Kuchyně VI (2)
Večírek na palubě. Parta z Kuchyně odhalí zcela novou terasu, a pak na oslavu ugriluje dokonalý steak. Následně je čas vytvořit barvitý těstovinový salát se sezónní zeleninou, a nakonec na punč z ginu, aby vše spláchl.
Osadnice XII (3)
Vánoční dobroty. Pár dní před Vánoci připravuje Ree vánoční dobroty, jež lze věnovat i jako dárek. Uvaří domácí gumové bonbóny, vánoční dezert z višní, preclíkové želvy, sýrové tyčinky s kajenským pepřem a ostrosladké pražené mandle.
Osadnice XII (4)
Výročí. Ree Drummond a její manžel Ladd slaví výročí, a na oslavu Ree uvaří jídla pro celou rodinu. Připraví cviklový salát Colorado, žebírka pro pět s chimichuri a rustikální vesnický chléb s medovým máslem.
Osadnice XII (5)
Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.
Se Sibou u stolu II (9)
Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.
Se Sibou u stolu II (10)
Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.
Malá bistra u silnic XXIII (10)
Kousek Británie. Na tomto výletě si Guy Fieri užívá v Londýně a zúčastní se pořádné regionální hostiny.
Malá bistra u silnic XXIII (11)
Kousky prasete. Na tomto výletě si dá Guy velké kousky prasete v Colorado Springs a v Minneapolis.
Sekáček XXII (1)
Mumie a gumídci. V prvním koši jsou hrůzní gumídci a zábavné mumie jako halloweenské téma. Ve druhém kole kuchaři najdou děsivé vnitřnosti a a další gumové dobroty.
Kuchyně (6)
Rychlé večeře. Tento týden se Kuchyně věnuje rychlým jídlům. Marcela připraví kuřecí empanadas z těsta na pizzu se supermarketu, a Katie využije zbytky na omeletu frittata.
Osadnice XI (9)
Přepravní sezóna. Ree vaří oběd pro svou pracující rodinu, včetně hot dogů s kořeněnou klobásou a kari a cibulovou omáčkou, salát coleslaw s hořčicí a křenovým dresinkem a jako zákusek citrusový koláč s kivi.
Osadnice XI (10)
Všechno poprvé. Osadnice zkouší připravit falafel s dipem z papriček chipotle a tahini, podávaný v pita chlebu. Pak zkusí kuře a vafle s javorovým sirupem a bourbonovou omáčkou. Jako dezert nachystá dortík s kupovanými přísadami.
Sekáček XXIX (11)
Turnaj dospívajících: Finále. Dospívající kuchaři se vracejí, aby soutěžili ve velkém finále turnaje. Musejí využít své řeznické dovednosti v kole pro hlavní chod a do svých dezertů zahrnout manga.
Jarní šampionát v pečení II (3)
Upeč duhu. Šest zbývajících pekařů připraví omáčky k namáčení a sladké fondue s vidinou hrnce zlata na konci duhy. A proto jako hlavní budou péct duhové dezerty.
Inspirace s Annou Olson (1)
Vaření se šéfkuchařem Robem Pengsonem v Manile. Anna vaří se šéfkuchařem Robem Pengsonem, který tradiční filipínské kuchyni dává moderní variace. Anna si vezme inspiraci z ingrediencí a technik, které kuchař Rob používá, a vytvoří Filipínami inspirovaná jídla ve své kuchyni.
Inspirace s Annou Olson (2)
Vaření se šéfkuchařkou Violet Oon v Singapuru. Anna je v Singapuru, kde se kuchařka Violet podělí o oblíbené rodinné recepty. Doma Anna vyzkouší vlastní rodinné tradice ozvláštnit inspirací ingrediencemi a chutěmi Singapuru, a připraví nová oblíbená rodinná jídla.
Se Sibou u stolu IV (9)
Levně ve stylu va va voom. Siba nabídne levné vaření ve vášnivém stylu va va voom. Nejprve neuvěřitelná sekaná na večírky s tajnou náplní, jež se stane středobodem levné nabídky.
Se Sibou u stolu IV (10)
Překvapení, překvapení. Siba nám nabídne mnohá překvapení, když připraví rychlý a slavný rajčatový dort s chřestem a zástupnou ingrediencí, neobvyklého uzeného lososa nebo avokádový a jahodový salát se sladko-kyselým dresinkem.
Strávníci v utajení XI (8)
V místě vandalismu. V obavách z vandalismu v místě jeho nové restaurace se majitel Spanish Potato Grill obrátí na Strávníky v utajení. Charles sem pošle svůj tým, který zjistí, že restaurace je sabotována někým zevnitř.
Strávníci v utajení XI (9)
Krádeže humrů. Bratr a sestra, majitelé Langosta Lounge, objevili neshody v jejich zásobách humrů. S pomocí Charlese Stilese a jeho strávníků v utajení zjistí, kam se humři ztrácejí.
Malá bistra u silnic XXV (9)
Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.
Malá bistra u silnic XXV (10)
Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.
Inspirace s Annou Olson (1)
Vaření se šéfkuchařem Robem Pengsonem v Manile. Anna vaří se šéfkuchařem Robem Pengsonem, který tradiční filipínské kuchyni dává moderní variace. Anna si vezme inspiraci z ingrediencí a technik, které kuchař Rob používá, a vytvoří Filipínami inspirovaná jídla ve své kuchyni.
Inspirace s Annou Olson (2)
Vaření se šéfkuchařkou Violet Oon v Singapuru. Anna je v Singapuru, kde se kuchařka Violet podělí o oblíbené rodinné recepty. Doma Anna vyzkouší vlastní rodinné tradice ozvláštnit inspirací ingrediencemi a chutěmi Singapuru, a připraví nová oblíbená rodinná jídla.
Se Sibou u stolu IV (9)
Levně ve stylu va va voom. Siba nabídne levné vaření ve vášnivém stylu va va voom. Nejprve neuvěřitelná sekaná na večírky s tajnou náplní, jež se stane středobodem levné nabídky.
Se Sibou u stolu IV (10)
Překvapení, překvapení. Siba nám nabídne mnohá překvapení, když připraví rychlý a slavný rajčatový dort s chřestem a zástupnou ingrediencí, neobvyklého uzeného lososa nebo avokádový a jahodový salát se sladko-kyselým dresinkem.
Jídla na otevřeném ohni III (9)
Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.
Jídla na otevřeném ohni III (10)
Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.
Malá bistra u silnic XXV (9)
Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.
Malá bistra u silnic XXV (10)
Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.
