
Food Network
Food Network od do
Jarní šampionát v pečení III (4)
Jarní remodelování. Když se počasí vydaří, je čas na remodelování! Šest zbývajících pekařů se pokusí rozjasnit temné a tmavé brownies a klasickému dezertu Napoleon dát jarní šmrnc.
Sekáček XXXI (17)
Sázka na farmu. Ve všech kolech kuchaři pracují s čerstvými ingrediencemi z farmy, včetně drůbeže, nakládaných chilli a jehněčího. V kole pro dezert jsou tak divné přísady, že každý bude zvědavý, jak tahle soutěž skončí.
Sekáček junior (4)
Díkůvzdání Sekáčku junior. Čtyři noví kuchaři junioři se budou muset utkat s výzvou vytvořit dokonalé jídlo pro Díkůvzdání a ohromit tak porotce včetně speciálního hosta Marthy Stewart a Chrise Santose a Geoffreyho Zakariana z Food Network.
Strávníci v utajení III (12)
Ozbrojené služby. Keith, majitel restaurace Buttons v Texasu, požádá Charlese o pomoc poté, co se doslechl stížnosti, že jeho manažer s vojenskou minulostí je příliš přísný.
Strávníci v utajení III (13)
Vaření v účtech. Jamie a Francine, majitelé kalifornské Sisley Italian Kitchen, si myslí, že jejich účetní může být zodpovědný za nesrovnalosti v příjmech, a tak sem Charles pošle strávníky v utajení, aby věc prošetřili.
Malá bistra u silnic XIII (8)
Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.
Malá bistra u silnic XIII (9)
Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.
Sekáček XXXI (17)
Sázka na farmu. Ve všech kolech kuchaři pracují s čerstvými ingrediencemi z farmy, včetně drůbeže, nakládaných chilli a jehněčího. V kole pro dezert jsou tak divné přísady, že každý bude zvědavý, jak tahle soutěž skončí.
Sekáček junior (4)
Díkůvzdání Sekáčku junior. Čtyři noví kuchaři junioři se budou muset utkat s výzvou vytvořit dokonalé jídlo pro Díkůvzdání a ohromit tak porotce včetně speciálního hosta Marthy Stewart a Chrise Santose a Geoffreyho Zakariana z Food Network.
Jídla na otevřeném ohni III (9)
Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.
Jídla na otevřeném ohni III (10)
Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.
Malá bistra u silnic XIII (8)
Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.
Malá bistra u silnic XIII (9)
Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.
Sekáček XI (6)
Fantazie se zbytky! Začíná fantazie se zbytky! V této speciální soutěži obsahuje každý koš „zbytky“ jako ingredience. Pro předkrm musejí kuchaři vytvořit něco zábavného i chutného z plátků zbylé pizzy. V koši na hlavní chod je překvapení v krabici pro odnos s sebou. Poslední dva kuchaři šokují porotce dezerty ze zmrzlých, a znovu osmažených fazolí.
Guyovy hry s potravinami V (4)
Soutěžní tanec města chutí. Čtyři kuchaři musejí nejprve vytvořit oběd s omezením na dvě kila ingrediencí. Pak musí vytvořit inovativní večeři podle Guyova šíleného nákupního seznamu.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (7)
Vaření s Tylerem Florencem. Ina a Tyler pečou poschoďový čokoládový koláč k narozeninám Tylerova syna, pak prozkoumají místní farmářskou scénu a získají zde kuřata a zeleninu pro Tylerova smažená kuřata a Inin zimní zelný salát.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (8)
Vaření s Michaelem Symonem. Ina a Michael Symon dnes vaří řecky. Michael připravuje uzená vepřová žebra na grilu a Ina přílohy jako lehké tzatziki a kořeněný humus, jež se dokonale hodí k meze.
Anna Olson: Čerstvé ingredience (3)
Venkovská svatba. Annina dobrá kamarádka se bude vdávat a Anniným darem je svatební dort: nádherný, čtyřposchoďový svatební dort s bílou čokoládou, plněný čerstvým ovocem a zdobený navrchu zeleným fondánem.
Kuchyně II (13)
Kukuřičná show. Hosté servírují chutnou letní kukuřici třemi různými způsoby. Marcela, odbornice na mexickou kuchyni, pak upeče chutné tamales.
Osadnice VII (3)
Jídla nalehko. Ree je sama doma a zapadlá sněhem – dokonalá příležitost na lehká jídla a pokusy s vařením. K večeři si připraví delikátní nízkokalorický burger s hlávkovým salátem.
Osadnice VII (4)
Kovboj Mike. Mike, bratr Ree Drummond, pomáhá Laddovi nakrmit dobytek v prérii, zatímco Ree připravuje skvělou mexickou horkou čokoládu s marshmallow pro opékání nad ohněm.
Se Sibou u stolu III (7)
Světoběžník. Siba se s dnešní nabídkou jídel vydá kolem světa a nabídne své verze havajského rybího salátu a australského steaku wagyu s krémovou omáčkou chakalaka a mačkaným květákem.
Se Sibou u stolu III (8)
Rande u večeře. Siba pořádá večírek a doufá v květy lásky. V menu jsou úchvatné tři sýrové jednohubky, nevařený uzený losos s dipem, překvapivý koktejl s mraženým krémem na tyčince, asijská kachna se salátem z červeného merlíku a plátky pizzy s melounem.
Valeriino domácí vaření II (9)
Velká hra, velké chutě! Valerie pozve svou rodinu a přátele na sledování hry, a tak připraví italské sendviče s hovězím a giardiniera aioli, a na salát coleslaw s fenyklem v italském stylu. Jako dezert připraví sušenky s čokoládou, solí a karamelem.
Valeriino domácí vaření II (10)
Valeriin Valentýn. Valerie a Tom načnou Valentýna čokoládovými košíčky s ořechy. Po pár překvapeních od Toma nabídne Valerie k večeři fenyklový salát s kozím sýrem, těstoviny s cibulí, slaninou a rajčaty, a jako dezert šlehanou pěnu mousse.
Kuchyně VII (9)
Strašidelně dobré recepty. V Kuchyni se koná halloweenský večírek a hosté se podělí o dva způsoby, jak oživit koblihy s jablečným ciderem ze supermarketu. Také dojde na řemeslné ukázky a tipy pro Halloween. Ale přežijí hrůzostrašnou dotykovou zkoušku?
Osadnice XVI (11)
Snídaně za běhu. Ree připraví snídani pro děti ve stylu vezmi a jdi, včetně amišské zapečené ovesné kaše, koláčků z jablečné granoly a šunky z rendlíku.
Osadnice XVI (12)
Jídla k obnově sloupků. Ree připraví velký sáček jídla k obědu pro rodinu, když se bude na ranči potýkat se sloupky plotu. Nachystá delikátní sendviče s plátky steaku a kovbojská tekutá jídla. Poté připraví něco na letní zchlazení po práci v horkém dopoledni.
Osadnice XVI (13)
Alex je doma! Alex je doma z vysokoškolských kolejí a s bratranci se chystá oslava ve stylu pouličních tacos. Ree připraví například texaské dušené hovězí, rančerská kuřata, krém s avokádem a limetkou, salsu diablo a hnědé fazole.
Se Sibou u stolu III (9)
Přátelští rivalové. Mezi Sibou a jejím kamarádem, šéfkuchařem Lukem Dalem Robertsem dojde v kuchyni k přátelskému střetu. On ji vyzve, aby uvařila známá míchaná vejce jinak. Pak ona mu dá směs různorodých ingrediencí, aby s ní uvařil večeři a dá mu tak odvetný úder..
Se Sibou u stolu III (10)
Můj život plný jídla. Siba se podělí o čtyři jídla, vyprávějící její životní příběh. Začne domácím kari a klasickými městskými vdolečky. Z prvního rande je zde rychle smažené jídlo z woku, které potěšilo jejího manžela, a konečně dekadentní a špičkový sladký burger.
Malá bistra u silnic XXVI (11)
Multikulturní vaření. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší tradice mnoha různých kultur včetně mexického bistra v Houstonu a židovského pojízdného bistra v Orlandu na Floridě.
Malá bistra u silnic XXVI (12)
Krocan, brambory a psi. Guy vyzkouší pořádnou směs chutí z celé země, včetně na brambory zaměřené restaurace podávající syté brazilské speciality a vynikající bistro nabízející skvělé bramboráky latke a krocaní pastrami.
Sekáček XXIII (8)
Druhá šance amatérů. Chce to velkou odvahu přijít jako domácí kuchař do Sekáčku alespoň jednou, ale tito amatéři se vracejí podruhé. Pár sladkostí a cukrovinek a speciální směs koření nedá vydechnout ani dvěma posledním.
Kuchyně III (1)
Tak čerstvé a zelené. Tato epizoda je o nejčerstvějším ovoci a zelenině letní sezóny. Jeff připraví řecký salát s grilovaným kuřecím masem.
Pečení s Annou Olson (17)
Čokoládový dort. Anna připraví klasické ďábelské koláčky. Pak pokračuje lekcí s delikátním koláčem red velvet, jenž určitě vzbudí dojem. Pak nachystá dokonalý čokoládový dort, s bohatou čokoládovou pěnou.
Pečení s Annou Olson (18)
Čokoládový pařížský krém. Ganache neboli pařížský krém je základem pro pralinky či jako náplň do dortů, sušenek a koláčků. Anna připraví jednoduché ganache na vlastní dorty. Pak nachystá čokoládové sušenky s tekutým středem. Zakončí pralinkami s čokoládovým krémem.
Sekáček XI (7)
Sekání v zimní krásné krajině. Kuchaři otevírají první koš, kde najdou krájenou šunku a italské sušenky. U jídla rozhodnou rodinné vzpomínky. Melouny Santa Clause se objeví na hlavní chod, a jeden ze soutěžících udělá v kuchyni velký sváteční nepořádek.
Jarní šampionát v pečení III (5)
Soustředěno na mámy. Pět zbývajících pekařů oslaví matky předělávkami historických dezertů a máminých klasik, například meruňkovým koláčem, chlebovým pudinkem, koláčem s čokoládovým krémem nebo obráceným ananasovým dortem.
Inspirace s Annou Olson (9)
Vaření se šéfkuchařkou Ili Sulaiman v Kuala Lumpur. Anna se setká v Kuala Lumpur s televizní kuchařkou Ili Sulaiman a užije si klasická malajská jídla. Opět doma Anna vytvoří inspirovaná sytá jídla pro své přátele a rodinu.
Inspirace s Annou Olson (10)
Vaření se šéfkuchařem Wanem v Kuala Lumpur. Anna jede do Kuala Lumpur, aby se setkala se starým přítelem, kuchařem Wanem. Společně připraví aromatická a chutná malajská jídla. Když se Anna vrátí domů do své kuchyně, dá malajské chutě do svých oblíbených jídel.
Se Sibou u stolu IV (7)
Zázračná jídla připravená dopředu. Siba chystá dopředu ve velkém a v mrazáku najdeme tajemství na dokonalou hrachovou polévku, dokonalé pomerančem glazované mrkve nebo neuvěřitelnou okamžitou zmrzlinu ze zmrzlých banánů.
Se Sibou u stolu IV (8)
Prostě italské. Prostá italská jídla zahrnují oživení těstovinového salátu s brokolicí a pestem, rychlé antipasti s rajčaty a bruschettou se sýrem burrata nebo vynikající tiramisový trifle s malinami.
Strávníci v utajení V (1)
Na oheň. Majitel Lonney’s BBQ volá Mystery Diners, aby mu pomohli vypátrat, zda jeho personál nešpásuje se zákazníky extrémně horkou omáčkou.
Strávníci v utajení V (2)
Chutná to jako kuře. Bob, majitel Venture Inn ve Filadelfii, podezírá manažera poté, co si vyslechl stížnosti od svých zákazníků, oblékajících se do šatů druhého pohlaví, že se v týdenní noční zkoušce podvádělo.
Malá bistra u silnic XIII (10)
Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.
Malá bistra u silnic XIII (11)
Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.
Inspirace s Annou Olson (9)
Vaření se šéfkuchařkou Ili Sulaiman v Kuala Lumpur. Anna se setká v Kuala Lumpur s televizní kuchařkou Ili Sulaiman a užije si klasická malajská jídla. Opět doma Anna vytvoří inspirovaná sytá jídla pro své přátele a rodinu.
Inspirace s Annou Olson (10)
Vaření se šéfkuchařem Wanem v Kuala Lumpur. Anna jede do Kuala Lumpur, aby se setkala se starým přítelem, kuchařem Wanem. Společně připraví aromatická a chutná malajská jídla. Když se Anna vrátí domů do své kuchyně, dá malajské chutě do svých oblíbených jídel.
Se Sibou u stolu IV (7)
Zázračná jídla připravená dopředu. Siba chystá dopředu ve velkém a v mrazáku najdeme tajemství na dokonalou hrachovou polévku, dokonalé pomerančem glazované mrkve nebo neuvěřitelnou okamžitou zmrzlinu ze zmrzlých banánů.
Se Sibou u stolu IV (8)
Prostě italské. Prostá italská jídla zahrnují oživení těstovinového salátu s brokolicí a pestem, rychlé antipasti s rajčaty a bruschettou se sýrem burrata nebo vynikající tiramisový trifle s malinami.
Jídla na otevřeném ohni III (11)
Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.
Jídla na otevřeném ohni III (12)
Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.
Malá bistra u silnic XIII (10)
Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.
Malá bistra u silnic XIII (11)
Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.
