• Food Network

    • Food Network od do

      • Jarní šampionát v pečení II (4)

        Mlsný farmář. Pět zbývajících pekařů přetvoří čerstvou zeleninu z farmy v chutné vegetariánské dezerty. Také se zaměří na tradiční farmářské snídaně dezerty se slaninou a vejci.

      • Realistické dorty z Texasu (3)

        Historicky největší. Dave a Natalie vytvoří dort k 50. výročí Broken Spoke, nejslavnějšího zábavního podniku v Austinu. Natalie také chystá překvapení k narozeninám pro Davea, dort inspirovaný jeho tetováním.

      • Realistické dorty z Texasu (4)

        Průměrný dort nacho. Natalie a Dave dostanou objednávku na dort pro cenu Režisér roku filmového festivalu Austin Fantastic Fest. Natalie vytvoří na tuto událost jedinečný realistický dort v podobě busty, který se nevyrovná ničemu, co doposud upekla.

      • Zachraňte mé pekařství (2)

        Phatso’s Bakery. Kerry Vincent míří do Chesteru v Pensylvánii, aby pomohl zachránit Phatso’s Bakery.

      • Strávníci v utajení XI (10)

        Problémy s masem. Po několika neuvěřitelných obchodech si myslí Tony, majitel Rivoli’s, že jeho nový dodavatel masa mu prodává kradené zboží. Charles posílá strávníky v utajení, kteří mají problém začlenit se mezi personál.

      • Strávníci v utajení XI (11)

        Nepoctivá soutěž. Po zvěstech o tom, že soutěž ve skládání písní je podvodná, kontaktují Rose a Tom z Belcourt Taps v Nashville Charlese Stilese. Popová hvězda 80. let Tiffany bude tentokrát strávníkem v utajení, aby věc prošetřila.

      • Malá bistra u silnic XXV (11)

        Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.

      • Malá bistra u silnic XXV (12)

        Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.

      • Realistické dorty z Texasu (3)

        Historicky největší. Dave a Natalie vytvoří dort k 50. výročí Broken Spoke, nejslavnějšího zábavního podniku v Austinu. Natalie také chystá překvapení k narozeninám pro Davea, dort inspirovaný jeho tetováním.

      • Realistické dorty z Texasu (4)

        Průměrný dort nacho. Natalie a Dave dostanou objednávku na dort pro cenu Režisér roku filmového festivalu Austin Fantastic Fest. Natalie vytvoří na tuto událost jedinečný realistický dort v podobě busty, který se nevyrovná ničemu, co doposud upekla.

      • Zachraňte mé pekařství (2)

        Phatso’s Bakery. Kerry Vincent míří do Chesteru v Pensylvánii, aby pomohl zachránit Phatso’s Bakery.

      • Jídla na otevřeném ohni III (11)

        Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.

      • Jídla na otevřeném ohni III (12)

        Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.

      • Malá bistra u silnic XXV (11)

        Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.

      • Malá bistra u silnic XXV (12)

        Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.

      • Sekáček XXIX (12)

        Dvojčata jdou za výhrou. Utkají se týmy sestávající z kuchařů-dvojčat a začnou v kole pro předkrm vejci a korýši. Soda je hlavní ingrediencí v koši pro hlavní chod a poté soutěžící zvolí překvapivá rozhodnutí s těstem na koblihy v kole pro dezert.

      • Guyovy hry s potravinami (5)

        Divoká fiesta. V první hře proběhne spor o zmrazené potraviny, protože šéfkuchaři musejí zajistit ingredience pro jídlo s mořskými plody. Ve druhé hře dostanou kuchaři Guyův seznam a musejí zapracovat všechny ingredience, včetně sojové omáčky, do mexického jídla.

      • Jídla na otevřeném ohni III (3)

        Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.

      • Jídla na otevřeném ohni III (4)

        Ohnivá mexická oslava. Mexické jídlo Roger Mooking preferuje kvůli jeho komplexním a zemitým chutím i díky tradici vaření nad ohništěm. Roger se setká s kuchařem Johnnym Hernandezem v San Antoniu a uvaří regionální mexická jídla.

      • Na cestách s G. Garvinem (5)

        Brooklyn. V Brooklynu G. zamíří do Pies ’N’ Thighs, kde Sarah Buck vysvětluje, jak připravuje svůj višňovo–hruškový koláč. Také dostane chuť na smažené kuře a vše s tím spojené.

      • Sekáček XXI (9)

        Ultimátní šampioni: Profesionálové. Někteří z oblíbených profesionálních kuchařů se vracejí, aby soutěžili v Ultimátním turnaji Sekáčku. Ve velkém finále jeden profesionál bude soutěžit o nejvyšší cenu v historii Sekáčku.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (9)

        Čokoládové dezerty Bosé komtesy. Ina dnes vše připraví z čokolády, od čokoládových košíčků s burákovým máslem jako polevou až po čokoládové gelato, snadné čokoládovo–pomerančové fondue a pralinky s bílou čokoládou.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (10)

        Nejlepší grilovaná jídla Bosé komtesy. Ina rozpálí gril, aby se stala průvodcem světem grilování a nabídla své oblíbené recepty: maso s mořskými plody s toskánským kuřetem s citrónem, či indonéské grilované mečouny a malé sendviče.

      • Osadnice XIII (9)

        Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.

      • Osadnice XIII (10)

        Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.

      • Se Sibou u stolu III (3)

        Všechno na grilu. U venkovního vaření použijí Siba a její australský pastor styl braai proti Barbie. Siba připraví šťavnaté braai vepřové řezy s nakládanou červenou cibulí a salát s jablky a fenyklem a k němu domácí zeleninovou majonézu.

      • Se Sibou u stolu III (4)

        Rychlé a syté. Siba má na vaření málo času, když připravuje sytou večeři po práci, která má být hotová za 30 minut. Siba připraví božské rychlé těstoviny pro všední den, pizzu v salátové formě a vynikající trhaný česnekový chléb.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VII (1)

        S mořským vánkem. Inspirován svými letními dny v dětství na Jersey Shore připraví Bobby s Katie Lee pozdní snídani s mořským vánkem pro své hosty. V menu najdeme margaritu s pivem a zázvorem, ďábelská vejce se smaženými ústřicemi a mnohé další.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VII (2)

        Grilování a New York. Bobby si dá jídlo ve svém oblíbeném grilovacím bistru v New York City, Mighty Quinn’s, pak připraví chutnou pozdní snídani ze zbytků, například kukuřičný koláč s grilovaným taženým vepřovým, uzené domácí hranolky a mnohé další.

      • Kuchyně VI (4)

        Venkovní vaření na zadním dvorku. Rozpalte gril na delikátní kuře Alabama s omáčkou, a pak se podíváme, jak upravit barbecue omáčku z obchodu. Geoffrey Zakarian předvede, jak grilovat humry, a Katie Lee nabídne barvitý merlíkový salát jako přílohu.

      • Malá bistra u silnic XXIII (9)

        Až si budete prsty olizovat. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Atlantu, Minneapolis a Massachusetts, aby našel dlabanec, který nevyžaduje příbor.

      • Malá bistra u silnic XXIII (10)

        Kousek Británie. Na tomto výletě si Guy Fieri užívá v Londýně a zúčastní se pořádné regionální hostiny.

      • Malá bistra u silnic XXIII (11)

        Kousky prasete. Na tomto výletě si dá Guy velké kousky prasete v Colorado Springs a v Minneapolis.

      • Sekáček XXI (9)

        Ultimátní šampioni: Profesionálové. Někteří z oblíbených profesionálních kuchařů se vracejí, aby soutěžili v Ultimátním turnaji Sekáčku. Ve velkém finále jeden profesionál bude soutěžit o nejvyšší cenu v historii Sekáčku.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)

        Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (2)

        Jednoduché jako koláč. Ina se podělí o pár tajemství přípravy koláčů s kamarádem, floristou Michaelem. Nejprve jsou zde muffiny s malinami a kukuřicí, pak se o své recepty podělí Michael a připraví vynikající jídla, která vyniknou.

      • Osadnice XI (3)

        Hra s ohněm. Na ranči je velký den jarního pálení, a tak Ree Drummond připraví pro svůj tým sytou hostinu v texasko-mexickém stylu.

      • Osadnice XI (4)

        Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.

      • Se Sibou u stolu III (3)

        Všechno na grilu. U venkovního vaření použijí Siba a její australský pastor styl braai proti Barbie. Siba připraví šťavnaté braai vepřové řezy s nakládanou červenou cibulí a salát s jablky a fenyklem a k němu domácí zeleninovou majonézu.

      • Se Sibou u stolu III (4)

        Rychlé a syté. Siba má na vaření málo času, když připravuje sytou večeři po práci, která má být hotová za 30 minut. Siba připraví božské rychlé těstoviny pro všední den, pizzu v salátové formě a vynikající trhaný česnekový chléb.

      • Pečení s Annou Olson II (12)

        Petit Four. Francouzské petit four jsou malé a výjimečné zákusky. Anna upeče citrónové madlenky, mandlové koláčky friand a onu „malou čtyřku“ – malé koláčky s polevou, které se objevily dávno před dnes známějšími košíčky.

      • Pečení s Annou Olson II (13)

        Langoše. Langoše mají podobnou přípravu po celém světě, i když každá kultura má svůj vlastní styl. Anna nám ukáže několik nejpopulárnějších langošů včetně příbuzného pita chleba, chleba naan nebo křupavého lavaše se semínky.

      • Malá bistra u silnic XVIII (12)

        Čas s rodinou. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví různé rodiny, zabývající se skutečným vařením. V Nashvillu manžel s manželkou vyrážejí do ulic se svým pojízdným bistrem a nabízejí unikátní verzi starého dobrého sendviče s grilovaným sýrem.

      • Malá bistra u silnic XVIII (13)

        Polévka, salát a mořské plody. Na tomto výletě Guy Fieri zkusí všechny druhy rychlých jídel. Ve Franklinu v Tennessee je jižanské bistro s oblíbenými jídly jako jambalaya, grilované ústřice nebo regionální hit horká kuřata.

      • Malá bistra u silnic XIX (1)

        Okruh po Guyově rodném městě. Na tomto speciálním výletu nás Guy vezme na okruh po Ferndale v Kalifornii, jež není pouze jeho rodným městem, ale také jedno z městeček okresu Humboldt s pořádnými jídly a vynikající atmosférou.

      • Malá bistra u silnic XIX (2)

        New York ze všech stran. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná New York ze všech stran. V Lower East Side navštíví Guy bistro s čerstvými farmářskými potravinami a vynikajícími sezónními sendviči, např. zimním prasetem.

      • Sledování restaurací IV (7)

        Bistro špatných zpráv. Willie jede zachránit Pata, šéfkuchaře a majitele PK’s Restaurant & Lounge ve Staten Island. Pat potřebuje, aby mu Willie pomohl vycepovat mladý a nezkušený personál, a také aby zredukoval příliš rozsáhlý jídelníček.

      • Restaurant: Impossible (4)

        Rascal’s BBQ & Crab House. Robert jede do Rascal’s BBQ & Crab House v New Castle v Delaware, kde projíždí kolem hodně lidí, ale nikdo se nestaví na jídlo. Rascal’s je skryto za horami odpadků a kuchyně je ta nejšpinavější, jakou kdy Robert viděl.

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.

      • Extrémně velká jídla II (1)

        Atlanta: grilování, pozdní snídaně a Bayou. Josh Denny míří do Atlanty, kde hledá titánskou jižanskou trojici. Zkusí sníst 2kg sendvič muffaletta po okraj plný vepřového masa, dva a půl metru dlouhý sendvič po’ boy s názvem Big Bayou Monster, a také plněné palačinky široké 60 cm.

      • Extrémně velká jídla II (2)

        Kolosálně v Columbii. Josh projíždí Columbií v Jižní Karolíně, aby ochutnal pořádné porce oblíbených místních jídel, například 35cm vdolek s polevou, 5kg casserole s bramborovými plackami nebo 56 cm široké skořicové rolky.

      • Sledování restaurací IV (7)

        Bistro špatných zpráv. Willie jede zachránit Pata, šéfkuchaře a majitele PK’s Restaurant & Lounge ve Staten Island. Pat potřebuje, aby mu Willie pomohl vycepovat mladý a nezkušený personál, a také aby zredukoval příliš rozsáhlý jídelníček.

      • Restaurant: Impossible (4)

        Rascal’s BBQ & Crab House. Robert jede do Rascal’s BBQ & Crab House v New Castle v Delaware, kde projíždí kolem hodně lidí, ale nikdo se nestaví na jídlo. Rascal’s je skryto za horami odpadků a kuchyně je ta nejšpinavější, jakou kdy Robert viděl.

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.