• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XVIII (13)

        Polévka, salát a mořské plody. Na tomto výletě Guy Fieri zkusí všechny druhy rychlých jídel. Ve Franklinu v Tennessee je jižanské bistro s oblíbenými jídly jako jambalaya, grilované ústřice nebo regionální hit horká kuřata.

      • Malá bistra u silnic XIX (1)

        Okruh po Guyově rodném městě. Na tomto speciálním výletu nás Guy vezme na okruh po Ferndale v Kalifornii, jež není pouze jeho rodným městem, ale také jedno z městeček okresu Humboldt s pořádnými jídly a vynikající atmosférou.

      • Malá bistra u silnic XIX (2)

        New York ze všech stran. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná New York ze všech stran. V Lower East Side navštíví Guy bistro s čerstvými farmářskými potravinami a vynikajícími sezónními sendviči, např. zimním prasetem.

      • Sledování restaurací IV (7)

        Bistro špatných zpráv. Willie jede zachránit Pata, šéfkuchaře a majitele PK’s Restaurant & Lounge ve Staten Island. Pat potřebuje, aby mu Willie pomohl vycepovat mladý a nezkušený personál, a také aby zredukoval příliš rozsáhlý jídelníček.

      • Restaurant: Impossible (4)

        Rascal’s BBQ & Crab House. Robert jede do Rascal’s BBQ & Crab House v New Castle v Delaware, kde projíždí kolem hodně lidí, ale nikdo se nestaví na jídlo. Rascal’s je skryto za horami odpadků a kuchyně je ta nejšpinavější, jakou kdy Robert viděl.

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.

      • Extrémně velká jídla II (1)

        Atlanta: grilování, pozdní snídaně a Bayou. Josh Denny míří do Atlanty, kde hledá titánskou jižanskou trojici. Zkusí sníst 2kg sendvič muffaletta po okraj plný vepřového masa, dva a půl metru dlouhý sendvič po’ boy s názvem Big Bayou Monster, a také plněné palačinky široké 60 cm.

      • Extrémně velká jídla II (2)

        Kolosálně v Columbii. Josh projíždí Columbií v Jižní Karolíně, aby ochutnal pořádné porce oblíbených místních jídel, například 35cm vdolek s polevou, 5kg casserole s bramborovými plackami nebo 56 cm široké skořicové rolky.

      • Sledování restaurací IV (7)

        Bistro špatných zpráv. Willie jede zachránit Pata, šéfkuchaře a majitele PK’s Restaurant & Lounge ve Staten Island. Pat potřebuje, aby mu Willie pomohl vycepovat mladý a nezkušený personál, a také aby zredukoval příliš rozsáhlý jídelníček.

      • Restaurant: Impossible (4)

        Rascal’s BBQ & Crab House. Robert jede do Rascal’s BBQ & Crab House v New Castle v Delaware, kde projíždí kolem hodně lidí, ale nikdo se nestaví na jídlo. Rascal’s je skryto za horami odpadků a kuchyně je ta nejšpinavější, jakou kdy Robert viděl.

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.

      • Extrémně velká jídla II (1)

        Atlanta: grilování, pozdní snídaně a Bayou. Josh Denny míří do Atlanty, kde hledá titánskou jižanskou trojici. Zkusí sníst 2kg sendvič muffaletta po okraj plný vepřového masa, dva a půl metru dlouhý sendvič po’ boy s názvem Big Bayou Monster, a také plněné palačinky široké 60 cm.

      • Extrémně velká jídla II (2)

        Kolosálně v Columbii. Josh projíždí Columbií v Jižní Karolíně, aby ochutnal pořádné porce oblíbených místních jídel, například 35cm vdolek s polevou, 5kg casserole s bramborovými plackami nebo 56 cm široké skořicové rolky.

      • Guyovy hry s potravinami (6)

        Nákupní vozík na start. V první hře musejí šéfkuchaři vytvořit mezinárodní jídlo za použití pěti ingrediencí nebo méně. V pouhé jediné uličce jsou omezeni jen na výrobky z cereálií, oříšky a cukroví.

      • Jídla na otevřeném ohni III (5)

        Globální chutě v Texasu. Texas je slavnýdíky americkému grilování, ale Roger Mooking na cestě státem osamělé hvězdy hledá latinsko-americké způsoby grilování na otevřeném ohni a ochutná i klobásky uzené v evropském stylu.

      • Jídla na otevřeném ohni III (6)

        Malá balení, velké chutě. Roger Mooking hledá ve státech Golfského pobřeží chutná jídla z udíren a ohnišť. Pak si vychutná šálek a naučí se, jak použít kávu při texaském grilování.

      • Na cestách s G. Garvinem (6)

        New Jersey. Hoboken v New Jersey má impozantní kulinářskou scénu. Na vodě postavený 3Forty Grill inspirovaný jižanskou kuchyní, je luxusnějším místem pro místní. Šéfkuchař Wally Weaver se podělí o zvláštní recept restaurace na dušená krátká žebra.

      • Sekáček XXI (10)

        Ultimátní šampioni: Amatérští šampioni. Ve druhé soutěži ultimátního turnaje se vrátí někteří z milovaných amatérských šampionů do kuchyně Sekáčku, aby se utkali v souboji o finále s profesionály.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)

        Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (2)

        Jednoduché jako koláč. Ina se podělí o pár tajemství přípravy koláčů s kamarádem, floristou Michaelem. Nejprve jsou zde muffiny s malinami a kukuřicí, pak se o své recepty podělí Michael a připraví vynikající jídla, která vyniknou.

      • Osadnice VI (1)

        Oběd kovbojů a kovbojek. Kovboj Josh bere Alexe jako učedníka na svůj ranč a těší se na chutný a vydatný oběd. A tak Ree připraví prvotřídní pizza burgery, úchvatný a rychlý italský salát a mražené ovocné nápoje.

      • Osadnice VI (2)

        Řezání cedrů. Pánové jsou venku a řežou cedrové dřevo a dole v zátoce pak má Ladd mistrovskou výuku ve sbírání kamenů. A tak Ree připraví rychlý oběd s delikátními rigatoni a s kuřecími stehny.

      • Se Sibou u stolu III (5)

        Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.

      • Se Sibou u stolu III (6)

        Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VII (3)

        Něco mezi chleby. Bobby připraví tři snídanové sendviče inspirované svými oblíbenými věcmi. Začne sabichem, pokračuje sázenými vejcemi benedikt a zakončí křupavými chili burgery.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VII (4)

        Něco pro zdraví. Bobby představí svou vlastní knihu Fit o zdraví a podělí se o pár svých oblíbených rychlých, lehkých a zdravých receptů, například marocká míchaná vejce s krůtí klobáskou merguez nebo oranžádu s mrkvovým džusem.

      • Kuchyně VI (5)

        Jídla, která musíte mít. Geoffrey Zakarian začne pořad dušeným kuřetem s karamelizovanými citróny, datlemi a piniovými oříšky. Pak na oslavu léta připraví jahodový koláč, a doktor Travis Stork mu ukáže, jak uzdravit běžná letní onemocnění jídlem.

      • Malá bistra u silnic XXIII (12)

        Ostrovní a italská jídla. Guy míří za směsí ostrovních a italských jídel. V Massachusets navštíví bistro nabízející banánový sendvič a křídla s banány. V Colorado Springs najde sousedské italské bistro podávající arancini a delikátní telecí.

      • Malá bistra u silnic XXIII (13)

        Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.

      • Malá bistra u silnic XXIV (1)

        Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.

      • Sekáček XXI (10)

        Ultimátní šampioni: Amatérští šampioni. Ve druhé soutěži ultimátního turnaje se vrátí někteří z milovaných amatérských šampionů do kuchyně Sekáčku, aby se utkali v souboji o finále s profesionály.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (3)

        Chléb a máslo. Ina se vydává na nekonečné chlebové dobrodružství se svou kamarádkou Eli Zabar, guru přes chleba. Na oběd jsou zde fenyklové a česnekové krevety, dokonalé s místním venkovským chlebem, a později dojde na ochutnávání chleba s máslem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (4)

        Grilování a vůně. Ina se podělí o fantastické recepty na grilované maso s mořskými plody s kamarádkou, voňavkářkou Antonií. Na oběd bude gazpacho s krutony z kozího sýra. Na oplátku za grilovací lekci Antonia předvede Ině, jak na neuvěřitelnou vůni.

      • Osadnice XIV (1)

        Odpolední čaj. Ree a její dcera Paige nostalgicky vzpomínají na odpolední čaje pro dva. V menu jsou skvělé mini quiche se šunkou a pórkem, mini sendviče s tím, co dá zahrada, dortíky s citrónem a malinami, mini koblížky a fantastická horká čokoláda.

      • Osadnice XIV (2)

        Boxující chlapci. Koná se boxerská noc, takže Ree pošle syny do města na praxi. Upeče jim ovocné müsli sušenky s čokoládou a připraví k večeři sendvič Sloppy Joe, česnekový toast a proslavený pusinkový koláč s citrónem.

      • Se Sibou u stolu III (5)

        Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.

      • Se Sibou u stolu III (6)

        Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.

      • Pečení s Annou Olson II (14)

        Slané koláče. Anna nám předvede recepty s těstem, do něhož se nejlépe hodí slané náplně, a upraví obvyklé pekařské postupy, aby dosáhla lístkového a jemného, chutného výsledku. Naučte se pórkový quiche se sýrem Gruyere, koláč s kuřetem a tourtiere.

      • Pečení s Annou Olson II (15)

        Piškotové řezy. Lehké a vzdušné jsou piškotové řezy a ztělesňují velkou vyváženost techniky a kreativity. Anna nám předvede, že možnosti jsou bez hranic, a upeče piškotový dort Genoise se zeleným čajem, Dobošův dort a klasický dort Černý les.

      • Malá bistra u silnic XIX (3)

        Špičkové kousky. Guy navštíví pár dalších bister a vyzkouší vše na každé zastávce. V East Village v New Yorku vyzkouší přátelské bistro nabízející čtyřhvězdičkové burgery.

      • Malá bistra u silnic XIX (4)

        Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.

      • Malá bistra u silnic XIX (5)

        Dynamické duo. Guy navštíví pár rodinných bister. V New Yorku, v Lower East Side, najde bistro, které vedou od samotného začátku sourozenci a kde se nabízí nakládané, uzené, sušené a kvašené maso, od kozích krků po kuřecí křídla či prasečí uši.

      • Malá bistra u silnic XIX (6)

        Nakopnout to v Key West. Guy kontroluje některá úchvatná jídla v Key West na Floridě. Malá chatka s bistrem servíruje mořské plody Nové Anglie, a manžel s manželkou zase o kousek dál v ulici dělají rybí tacos.

      • Se Sibou u stolu IV (9)

        Levně ve stylu va va voom. Siba nabídne levné vaření ve vášnivém stylu va va voom. Nejprve neuvěřitelná sekaná na večírky s tajnou náplní, jež se stane středobodem levné nabídky.

      • Se Sibou u stolu IV (10)

        Překvapení, překvapení. Siba nám nabídne mnohá překvapení, když připraví rychlý a slavný rajčatový dort s chřestem a zástupnou ingrediencí, neobvyklého uzeného lososa nebo avokádový a jahodový salát se sladko-kyselým dresinkem.

      • Inspirace s Annou Olson (1)

        Vaření se šéfkuchařem Robem Pengsonem v Manile. Anna vaří se šéfkuchařem Robem Pengsonem, který tradiční filipínské kuchyni dává moderní variace. Anna si vezme inspiraci z ingrediencí a technik, které kuchař Rob používá, a vytvoří Filipínami inspirovaná jídla ve své kuchyni.

      • Inspirace s Annou Olson (2)

        Vaření se šéfkuchařkou Violet Oon v Singapuru. Anna je v Singapuru, kde se kuchařka Violet podělí o oblíbené rodinné recepty. Doma Anna vyzkouší vlastní rodinné tradice ozvláštnit inspirací ingrediencemi a chutěmi Singapuru, a připraví nová oblíbená rodinná jídla.

      • Realistické dorty z Texasu (3)

        Historicky největší. Dave a Natalie vytvoří dort k 50. výročí Broken Spoke, nejslavnějšího zábavního podniku v Austinu. Natalie také chystá překvapení k narozeninám pro Davea, dort inspirovaný jeho tetováním.

      • Realistické dorty z Texasu (4)

        Průměrný dort nacho. Natalie a Dave dostanou objednávku na dort pro cenu Režisér roku filmového festivalu Austin Fantastic Fest. Natalie vytvoří na tuto událost jedinečný realistický dort v podobě busty, který se nevyrovná ničemu, co doposud upekla.

      • Sekáček XXXI (13)

        Zpátky v čase. Kuchaři se potýkají s retro ingrediencemi jako důvěrně známou plechovkou nebo nápojem kosmického věku v prvním koši, poslední soutěžící pracují s občerstvením v koši pro dezert pojmenovaném po filmové legendě.

      • Se Sibou u stolu IV (9)

        Levně ve stylu va va voom. Siba nabídne levné vaření ve vášnivém stylu va va voom. Nejprve neuvěřitelná sekaná na večírky s tajnou náplní, jež se stane středobodem levné nabídky.

      • Se Sibou u stolu IV (10)

        Překvapení, překvapení. Siba nám nabídne mnohá překvapení, když připraví rychlý a slavný rajčatový dort s chřestem a zástupnou ingrediencí, neobvyklého uzeného lososa nebo avokádový a jahodový salát se sladko-kyselým dresinkem.

      • Inspirace s Annou Olson (1)

        Vaření se šéfkuchařem Robem Pengsonem v Manile. Anna vaří se šéfkuchařem Robem Pengsonem, který tradiční filipínské kuchyni dává moderní variace. Anna si vezme inspiraci z ingrediencí a technik, které kuchař Rob používá, a vytvoří Filipínami inspirovaná jídla ve své kuchyni.

      • Inspirace s Annou Olson (2)

        Vaření se šéfkuchařkou Violet Oon v Singapuru. Anna je v Singapuru, kde se kuchařka Violet podělí o oblíbené rodinné recepty. Doma Anna vyzkouší vlastní rodinné tradice ozvláštnit inspirací ingrediencemi a chutěmi Singapuru, a připraví nová oblíbená rodinná jídla.

      • Realistické dorty z Texasu (3)

        Historicky největší. Dave a Natalie vytvoří dort k 50. výročí Broken Spoke, nejslavnějšího zábavního podniku v Austinu. Natalie také chystá překvapení k narozeninám pro Davea, dort inspirovaný jeho tetováním.

      • Realistické dorty z Texasu (4)

        Průměrný dort nacho. Natalie a Dave dostanou objednávku na dort pro cenu Režisér roku filmového festivalu Austin Fantastic Fest. Natalie vytvoří na tuto událost jedinečný realistický dort v podobě busty, který se nevyrovná ničemu, co doposud upekla.