• Food Network

    • Food Network od do

      • Jarní šampionát v pečení II (5)

        Máma miluje čokoládu. Tahle je pro tebe, mami! V předkole si čtyři zbývající pekaři vezmou inspiraci pro své dezerty z typických dárků Dne matek. Pak se kuchaři vrhnou na nejklasičtější dárek tohoto dne - na čokolády.

      • Sledování restaurací IV (8)

        Bezradní bratranci. Wiilie přijíždí do VB3 ve městě Jersey, aby pomohl dvěma bratrancům. Šéfkuchař Mike vede kuchyni dobře, ale jeho bratranec Joe má problém organizovat zmatený personál, a tak je jejich investice v hodnotě milionu dolarů v ohrožení.

      • Restaurant: Impossible (5)

        Meglio’s. V Meglio’s v Bridgetonu ve státu Missouri, poblíž St. Louis, najde Robert italskou restauraci, jež uvízla v minulosti a má pěkně dlouhý seznam problémů.

      • Strávníci v utajení XI (12)

        Podivný pronájem. Steve, majitel Nashville Street Tacos and The Stillery, si myslí, že jeho byt nad restaurací někdo využívá, když on odjede z města. Charles Stiles posílá strávníky v utajení Jamieho a Brooke, aby věc vyšetřili.

      • Strávníci v utajení XI (13)

        Z opačné strany. V této speciální epizodě riskuje Charles Stiles a jeho tým strávníků v utajení vše, aby odhalil šéfa. Podnět je veden zevnitř restaurace a je potřeba zjistit, zda děsivá obvinění proti šéfovi se zakládají na pravdě.

      • Malá bistra u silnic XXV (13)

        Výtvory pro masožravce. Guy Fieri zkoumá během cesty pár nejlepších výtvorů pro masožravce, včetně úchvatného řeznictví v Portlandu v Oregonu, pořádného grilovacího bistra v Kentucky nebo kavárny podávající vražedný steakový sendvič v Hamiltonu v New Jersey.

      • Malá bistra u silnic XXVI (1)

        Jak na hlad v Barceloně. Guy Fieri to vezme přes Atlantik, aby se ponořil do mnoha různých kulinářských nabídek španělské Barcelony. Ochutná chobotnici v galicijském stylu a polévku, tradiční klobásky a starosvětské katalánské kulinářské výtvory.

      • Sledování restaurací IV (8)

        Bezradní bratranci. Wiilie přijíždí do VB3 ve městě Jersey, aby pomohl dvěma bratrancům. Šéfkuchař Mike vede kuchyni dobře, ale jeho bratranec Joe má problém organizovat zmatený personál, a tak je jejich investice v hodnotě milionu dolarů v ohrožení.

      • Restaurant: Impossible (5)

        Meglio’s. V Meglio’s v Bridgetonu ve státu Missouri, poblíž St. Louis, najde Robert italskou restauraci, jež uvízla v minulosti a má pěkně dlouhý seznam problémů.

      • Jídla na otevřeném ohni III (13)

        Jarní oslavy v Kentucky. Richard McCallister z farmářského trhu Marksbury pozve Rogera Mookinga na výroční jarní oslavy v Lancasteru v Kentucky. Richard a Roger mají hejno jarních kuřat a připraví je na domácím grilu.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (1)

        Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.

      • Malá bistra u silnic XXV (13)

        Výtvory pro masožravce. Guy Fieri zkoumá během cesty pár nejlepších výtvorů pro masožravce, včetně úchvatného řeznictví v Portlandu v Oregonu, pořádného grilovacího bistra v Kentucky nebo kavárny podávající vražedný steakový sendvič v Hamiltonu v New Jersey.

      • Malá bistra u silnic XXVI (1)

        Jak na hlad v Barceloně. Guy Fieri to vezme přes Atlantik, aby se ponořil do mnoha různých kulinářských nabídek španělské Barcelony. Ochutná chobotnici v galicijském stylu a polévku, tradiční klobásky a starosvětské katalánské kulinářské výtvory.

      • Sekáček XXIX (13)

        Chleba naan. Soutěžící připravují předkrm z chleba naan a prejtu, zatímco porotci doufají, že soutěžící také vědí, jak připravit drahou rybu v kole pro hlavní chod. A kolo s dezertem vyžaduje dovednosti při práci s ovocem.

      • Guyovy hry s potravinami (8)

        Pětihvězdičkové zmrazené jídlo. Guy vyzve šéfkuchaře, aby vytvořili pětihvězdičkovou večeři pouze ze zmrazeného jídla. Pak v soutěži Nákupní vozíky nejsou povoleny musejí sehnat kuchaři tolik zdravých masných komponent pro děti, kolik unesou.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (3)

        Vaření s vínem. Ina odhalí tajemství vaření s vínem, a poté možnosti párování sýrů s vínem prozradí její kamarád a odborník na víno Martine Warner.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (4)

        Vaření pro začátečníky. Ina dostane lekci vaření afrického tagine od učitelky a soukromé kuchařky Gail Arnold, a podělí se o dokonalé recepty pro začátečníky a amatérské kuchaře.

      • Pečení s Annou Olson (26)

        Kávové sušenky. Není nic lepšího než si sednou do příjemného křesla se šálkem horké kávy a delikátními sušenkami. Anna začne se základními kávovými sušenkami a později připraví kávové sušenky s pekanovým krémem a upeče i vlastní sušenky cappuccino.

      • Kuchyně (9)

        Pomocná linka Kuchyně. Tento týden hosté odpovědí na všechny vaše kulinářské dotazy. Nejprve odpovědí na divácká videa, a pak Geoffrey připraví na pánvi chutné opražené kuřecí maso s olivami.

      • Osadnice XIV (7)

        Pár, který vaří společně. Koná se večeře pro dva, pro Ree a jejího manžela Ladda, který se v kuchyni vrhne na kovbojské vaření! Společně připraví smažené krevety s koktejlovou omáčkou, kořeněné vlnité hranolky, grilované kukuřičné casserole a mexické čokoládové zmrzlinové poháry.

      • Osadnice XIV (8)

        Vášeň pro míchanice. Na ranči vládne vášeň pro míchanice a Ree zjistí, že dva je lepší než jeden! Smíchá italské a mexické v kuřecích enchilasagních, pak vytvoří chlebové vafle s cuketou, brambůrky a čokoládové sušenky ve tvaru chipsů, a nakonec cheesburgerový salát.

      • Se Sibou u stolu III (3)

        Všechno na grilu. U venkovního vaření použijí Siba a její australský pastor styl braai proti Barbie. Siba připraví šťavnaté braai vepřové řezy s nakládanou červenou cibulí a salát s jablky a fenyklem a k němu domácí zeleninovou majonézu.

      • Se Sibou u stolu III (4)

        Rychlé a syté. Siba má na vaření málo času, když připravuje sytou večeři po práci, která má být hotová za 30 minut. Siba připraví božské rychlé těstoviny pro všední den, pizzu v salátové formě a vynikající trhaný česnekový chléb.

      • Valeriino domácí vaření III (9)

        Pro mého Wolfieho to nejlepší! Valerie Bertinelli nezná překážky, pokud jde o oslavu narozenin jejího syna Wolfa. V menu připraví všechna svá oblíbená jídla: pečené půlky kuřat se salsou verde, fusilli s česnekovou brokolicí a v troubě pečené čipsy ze sladkých brambor.

      • Valeriino domácí vaření III (10)

        Den podvádění. Tohle je jedna z těch nocí, kdy Valerie Bertinelli a její manžel Tom mají ohromný hlad, a tak se rozhodnou všechno sníst! Valerie uvaří pár jejich oblíbených hříšných jídel.

      • Kuchyně VI (5)

        Jídla, která musíte mít. Geoffrey Zakarian začne pořad dušeným kuřetem s karamelizovanými citróny, datlemi a piniovými oříšky. Pak na oslavu léta připraví jahodový koláč, a doktor Travis Stork mu ukáže, jak uzdravit běžná letní onemocnění jídlem.

      • Osadnice XII (12)

        Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.

      • Osadnice XII (13)

        Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.

      • Osadnice XIII (1)

        Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.

      • Se Sibou u stolu III (5)

        Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.

      • Se Sibou u stolu III (6)

        Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.

      • Malá bistra u silnic XXIV (3)

        Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.

      • Malá bistra u silnic XXIV (4)

        Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.

      • Sekáček XXII (4)

        Sváteční kuchyně. V Sekáčku se objeví hvězdy pořadu Kuchyně z Food Network. V prvním kole talentovaní hosté musejí připravit sváteční předkrm ze salátu s mořskými plody a z vánočky.

      • Kuchyně (9)

        Pomocná linka Kuchyně. Tento týden hosté odpovědí na všechny vaše kulinářské dotazy. Nejprve odpovědí na divácká videa, a pak Geoffrey připraví na pánvi chutné opražené kuřecí maso s olivami.

      • Pečení s Annou Olson IV (3)

        Čokoládové pralinky. Kuchařka Anna Olson se podělí o své tajemství na přípravu jemných a bohatých pralinek. Využije principy přípravy, díky nimž nachystá dekadentní čokoládové dezerty.

      • Pečení s Annou Olson IV (4)

        Pikantní pečivo. Kuchařka Anna Olson se ponoří do delikátního světa pikantního pečiva. Upeče řeckou spanakopitu, argentinské hovězí empanadas a chorvatský sýrový burek.

      • Sekáček X (1)

        Sólokapr. Jeden soutěžící se nedopočítá v prvním kole a zapomene na talíř dát marmeládu. Jaké překvapení, když sólokaprem pro dezert bude vanilková zmrzlina! Mrazivé finále, kde bude jeden soutěžící rozemlet.

      • Jarní šampionát v pečení II (6)

        Svatba v letovisku. Poslední tři pekaři vytvoří svačiny pro uvítací koš pro ženicha, a pak upečou své nejlepší dorty pro svatby v letovisku, inspirované Mexikem, Havají a Itálií.

      • Malá bistra u silnic XXVI (1)

        Jak na hlad v Barceloně. Guy Fieri to vezme přes Atlantik, aby se ponořil do mnoha různých kulinářských nabídek španělské Barcelony. Ochutná chobotnici v galicijském stylu a polévku, tradiční klobásky a starosvětské katalánské kulinářské výtvory.

      • Malá bistra u silnic XXVI (2)

        Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.

      • Muž vs. jídlo (1)

        Memphis. Adam přijíždí do Memphisu v Tennessee, kde ochutná Gusova smažená kuřata a zhltne vepřová žebírka ve světově proslulém Charlie Vergos’ Rendezvous.

      • Muž vs. jídlo (2)

        Columbus. Adam Richman cestuje do Columbusu v Ohiu, aby si zakousl burgery, klobásy a největší sendviče ve městě.

      • Strávníci v utajení (1)

        Přepadení baru. Majitelka hospody v Los Angeles využívá tajného sledování, aby špehovala jednoho ze svých zaměstnanců, kterého podezřívá, že zákazníkům nalévá více nápojů zdarma, aby dostal větší dýško.

      • Strávníci v utajení (2)

        Problémy se zásobováním. Majitel restaurace v Arizoně si dělá starosti ohledně ztrát jídla a potravin, a tak využije tajného sledování, aby špehoval nedávno najatého šéfkuchaře, kterého podezřívá z krádeží v restauraci.

      • Malá bistra u silnic XXVI (2)

        Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.

      • Malá bistra u silnic XXVI (3)

        Mega chuťovky. Guy si může vykloubit čelisti při těchto mega chutných jídlech. V Louisville všestranné bistro s mořskými plody dává své speciality na vafle, a v Portlandu grilovací pojízdné bistro nabízí plnou nálož vražedně dobrého shabamwich.

      • Malá bistra u silnic XXVI (1)

        Jak na hlad v Barceloně. Guy Fieri to vezme přes Atlantik, aby se ponořil do mnoha různých kulinářských nabídek španělské Barcelony. Ochutná chobotnici v galicijském stylu a polévku, tradiční klobásky a starosvětské katalánské kulinářské výtvory.

      • Malá bistra u silnic XXVI (2)

        Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.

      • Muž vs. jídlo (1)

        Memphis. Adam přijíždí do Memphisu v Tennessee, kde ochutná Gusova smažená kuřata a zhltne vepřová žebírka ve světově proslulém Charlie Vergos’ Rendezvous.

      • Muž vs. jídlo (2)

        Columbus. Adam Richman cestuje do Columbusu v Ohiu, aby si zakousl burgery, klobásy a největší sendviče ve městě.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (3)

        Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.

      • Malá bistra u silnic XXVI (2)

        Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.

      • Malá bistra u silnic XXVI (3)

        Mega chuťovky. Guy si může vykloubit čelisti při těchto mega chutných jídlech. V Louisville všestranné bistro s mořskými plody dává své speciality na vafle, a v Portlandu grilovací pojízdné bistro nabízí plnou nálož vražedně dobrého shabamwich.