• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XXIII (11)

        Kousky prasete. Na tomto výletě si dá Guy velké kousky prasete v Colorado Springs a v Minneapolis.

      • Malá bistra u silnic XXIII (12)

        Ostrovní a italská jídla. Guy míří za směsí ostrovních a italských jídel. V Massachusets navštíví bistro nabízející banánový sendvič a křídla s banány. V Colorado Springs najde sousedské italské bistro podávající arancini a delikátní telecí.

      • Malá bistra u silnic XXIII (13)

        Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.

      • Guyův velký projekt (1)

        Potenciální kandidáti. Při prvním cvičení se dostane Guyovi pomoci od šéfkuchaře Alexe Guarnaschelliho a producenta Marka Dissina, aby vyzkoušeli nápady potenciálních kandidátů, co mohou každý nabídnout a o čem by jejich pořad měl být.

      • Sekáček junior IV (5)

        Máte losa? Nová skupina mladých soutěžících se pokouší vyhrát u porotců díky kořenové zelenině a sladké jihoamerické pochoutce v koši pro předkrm. Šťastní finalisté pak najdou v koších dezert z vodního melounu.

      • Malá bistra u silnic XXVI (15)

        Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.

      • Malá bistra u silnic XXVI (16)

        Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.

      • Jídla na otevřeném ohni V (1)

        Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.

      • Guyův velký projekt (1)

        Potenciální kandidáti. Při prvním cvičení se dostane Guyovi pomoci od šéfkuchaře Alexe Guarnaschelliho a producenta Marka Dissina, aby vyzkoušeli nápady potenciálních kandidátů, co mohou každý nabídnout a o čem by jejich pořad měl být.

      • Sekáček junior IV (5)

        Máte losa? Nová skupina mladých soutěžících se pokouší vyhrát u porotců díky kořenové zelenině a sladké jihoamerické pochoutce v koši pro předkrm. Šťastní finalisté pak najdou v koších dezert z vodního melounu.

      • Malá bistra u silnic XXVI (15)

        Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.

      • Malá bistra u silnic XXVI (16)

        Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.

      • Jídla na otevřeném ohni V (1)

        Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.

      • Guyovy hry s potravinami VI (1)

        Hrátky s vysokými sázkami. Připravit oblíbené jídlo jen z pěti ingrediencí není legrace, ale právě to musejí soutěžící kuchaři udělat.

      • Jídla na otevřeném ohni III (11)

        Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.

      • Jídla na otevřeném ohni III (12)

        Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.

      • Na cestách s G. Garvinem II (6)

        Louisville. G. míří do Louisville v Kentucky a navštíví 610 Magnolia, kde šéfkuchař pomalu vaří hovězí oháňky v různorodém jižanském stylu. Další zastávkou je Hammerheads, kde dva mladí šéfkuchaři prorazili se svým eklektickým menu.

      • Sekáček XXII (7)

        Kopečky zmrzliny. V soutěži Sekáčku se naplní zmrzlinové sny, kdy musejí vzniknout sladké a studené pochoutky. V prvním kole najdou kuchaři v kornoutcích krásné, gurmánské kopečky, které musejí zapracovat do jídla s platýsem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (7)

        Vaření s Tylerem Florencem. Ina a Tyler pečou poschoďový čokoládový koláč k narozeninám Tylerova syna, pak prozkoumají místní farmářskou scénu a získají zde kuřata a zeleninu pro Tylerova smažená kuřata a Inin zimní zelný salát.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (8)

        Vaření s Michaelem Symonem. Ina a Michael Symon dnes vaří řecky. Michael připravuje uzená vepřová žebra na grilu a Ina přílohy jako lehké tzatziki a kořeněný humus, jež se dokonale hodí k meze.

      • Osadnice VII (11)

        Základní nástroje vaření. Ree Drummond navštíví místní obchod, když shání oblíbené nástroje jako svatební dar. Poté, co nakoupí i potraviny, připraví skvělá jídla a s každým se o ně podělí.

      • Osadnice VII (12)

        Jarní vypalování. Na ranči planou ohně a v kuchyni plameny, protože Ree Drummond griluje k večeři žebírka pro celou rodinu, až odpoledne vypálí trávu v prérii. Užijí si grilované dobroty při chutné hostině.

      • Se Sibou u stolu II (5)

        Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.

      • Se Sibou u stolu II (6)

        Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VI (11)

        Pikantní verze pozdní snídaně. Bobby Flay nachystá pozdní snídani, která nasytí davy. Využije klasické, sladké recepty a přetvoří je ostřejšími chutěmi, a nabídne třeba francouzský toast plněný sýrem gruyére, bochánky se šunkou a sýrem, misku jogurtu s kořeněným sypáním a k pití Verde Mary.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VI (12)

        Pozdní snídaně plná kakaa. Bobby Flay podává pozdní snídani plnou kakaa, například dekadentní pogáčky zalité čokoládou, francouzský toast plněný horkou mexickou čokoládou, vířivé smoothie s čokoládou a arašídovým máslem nebo čokoládové koláčky s lískovými ořechy.

      • Kuchyně VII (2)

        Sbohem, léto. Kuchyně se připravuje na americký, zářijový Svátek práce grilováním křídel dvěma různými způsoby a řešeními pro obvyklá dilemata grilování. Mezi recepty najdeme kukuřičnou kaši, salát s kukuřicí a papričkou poblano, glazované krevety, grilované dezerty, mražené maliny a vodkovou limonádu.

      • Malá bistra u silnic XXVI (3)

        Mega chuťovky. Guy si může vykloubit čelisti při těchto mega chutných jídlech. V Louisville všestranné bistro s mořskými plody dává své speciality na vafle, a v Portlandu grilovací pojízdné bistro nabízí plnou nálož vražedně dobrého shabamwich.

      • Malá bistra u silnic XXVI (4)

        Švýcarsko, sendviče a klobásky. Guy vyzkouší sendviče s grilovaným sýrem, vytvořené od základ z klobásek, a další speciality přímo ze Švýcarska.

      • Malá bistra u silnic XXVI (5)

        Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.

      • Sekáček XXII (7)

        Kopečky zmrzliny. V soutěži Sekáčku se naplní zmrzlinové sny, kdy musejí vzniknout sladké a studené pochoutky. V prvním kole najdou kuchaři v kornoutcích krásné, gurmánské kopečky, které musejí zapracovat do jídla s platýsem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (17)

        Snadná francouzská jídla. Ina připraví jídla inspirovaná Francií a oblíbenými pokrmy z bistra. V menu je salát s praženými drcenými ořechy a teplou jablečno-octovou zálivkou následovaný dezertem sole meuniére, neuvěřitelným a chutným francouzským jablečným dortíkem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (18)

        Kouzelný faktor. Je den kuchyňské chemie a Ina zkouší recepty s i bez magických ingrediencí, aby odhalila chuť jídla. Nejprve citrónová kůra u snadného dánského sýra, a pak přidá kouzelné sůl a vinný ocet do svých sendvičů s kuřecím salátem.

      • Osadnice XV (9)

        Podělit se o čokoládu. Ree se podělí s milovníky čokolády o své dobroty. Začne trojitým čokoládovým tiramisu pro svou nejlepší kamarádku. Pak, za pomoci svého syna, nachystá křupavé čokoládové tyčinky pro bláznivé čokoládové koktejly.

      • Osadnice XV (10)

        Balíček pro kovboje Camerona. Ree Drummond přivítá na ranči nového kovboje balíčkem s večeří v pohraničním stylu a s jeho oblíbenými jídly jako sendviče se žebírky, salát s opečenou máslovou dýní a solené namražené brownies s karamelem.

      • Se Sibou u stolu II (5)

        Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.

      • Se Sibou u stolu II (6)

        Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.

      • Pečení s Annou Olson III (14)

        Cukroví. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede základní postupy při výrobě cukroví. Podělí se o tři různé a delikátní recepty, které v každém probudí jeho vnitřní dítě.

      • Pečení s Annou Olson III (15)

        Polevy a glazury. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám ukáže, jak připravit klasické cukrové polevy a glazury. S těmito pak nabídne navíc ještě tři delikátní recepty.

      • Jamie Deen doma na večeři (3)

        Večeře s Ginny. Jamie Deen má dnes pro svou mámu speciální dobrotu, když připraví pár jejích oblíbených jídel na večeři. Začne jednoduchým grilovaným kuřetem s citrónem a rozmarýnem. Večeře s Ginny je vždy zvláštním potěšením!

      • Jamie Deen doma na večeři (4)

        Výroční večeře pro Brooke. V Deenově domě se koná výroční večeře pro Brooke a Jamie využije svůj veškerý um, aby znovu vytvořil speciální jídlo, u kterého Brooke řekla „ano“.

      • Sledování restaurací IV (12)

        Katastrofa v Division Street. Za rohem je 15. výročí, a Arne, majitel Division Street Grill, volá Willieho na pomoc při posledním pokusu zachránit upadající podnikání. Willie zkusí znovu vlít vášeň tomuto majiteli bez nálady, i jeho zbědovanému personálu.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (3)

        Mango Tango. Profesionální i amatérští pekaři zkoušejí příliš nedrobit při využití manga u dortů ke kávě. A poté použijí rajčata v různých formách pro své dezerty. Lorraine Pascale, Damaris Phillips a Aarti Sequeira rozhodnou, které jídlo je nejlepší.

      • Muž vs. jídlo (9)

        New York. Adam zamíří do NewYork City, aby vyzkoušel nabídku Katz’s Delicatessen, a pak se vydá do Sylvia’s Restaurant na její světově proslulá smažená kuřata a vafle.

      • Muž vs. jídlo (10)

        New Orleans. Průvodce přijíždí do Mother’s Restaurant v New Orleans, aby se utkal s Ferdim, ohromným sendvičem plným šunky, pečeného hovězího a speciální ingredience nazývané rumsuť.

      • Dorty z Vegas (5)

        Dorty Titaniku. Pan a paní Wayne Newtonovi si objednají špičkový dort v podobě svatebních šatů pro rozlučku nevěsty. Později pekařský tým u Freedů připomene výročí objevení Titaniku upečením největšího lodního dortu, jaký kdy vytvořili.

      • Dorty z Vegas (6)

        Vánoce v pořadu Dorty z Vegas. Svátky jsou v plném proudu a ve Freed‘s Bakery se chystá pro místní charitu velký dort v podobě perníkové chaloupky na jejich vánoční oslavu se zpěvy. Penn a Teller oslaví také výročí svého pořadu.

      • Sekáček XXXI (18)

        Sladké pikantnosti. Kuchaři musejí překonat koš, který obsahuje něco, čemu se říká pizza, ale v klasickém jídle není rozpoznatelné. Pak následuje kolo se dvěma proteiny a kolo pro dezert, jenž musí obsahovat pikantní a sladké ingredience.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (2)

        Vrstvené sušenky s’mores. Pekaři musejí použít fazole u táborové klasiky, vrstvených sušenek s’mores, a Lorraine Pascale, Damiano Carrara a Damaris Phillips posoudí, jak se soutěžící vyrovnali ve svých jídlech s cuketou.

      • Muž vs. jídlo (9)

        New York. Adam zamíří do NewYork City, aby vyzkoušel nabídku Katz’s Delicatessen, a pak se vydá do Sylvia’s Restaurant na její světově proslulá smažená kuřata a vafle.

      • Muž vs. jídlo (10)

        New Orleans. Průvodce přijíždí do Mother’s Restaurant v New Orleans, aby se utkal s Ferdim, ohromným sendvičem plným šunky, pečeného hovězího a speciální ingredience nazývané rumsuť.

      • Dorty z Vegas (5)

        Dorty Titaniku. Pan a paní Wayne Newtonovi si objednají špičkový dort v podobě svatebních šatů pro rozlučku nevěsty. Později pekařský tým u Freedů připomene výročí objevení Titaniku upečením největšího lodního dortu, jaký kdy vytvořili.

      • Dorty z Vegas (6)

        Vánoce v pořadu Dorty z Vegas. Svátky jsou v plném proudu a ve Freed‘s Bakery se chystá pro místní charitu velký dort v podobě perníkové chaloupky na jejich vánoční oslavu se zpěvy. Penn a Teller oslaví také výročí svého pořadu.