
Food Network
Food Network od do
Malá bistra u silnic XXIII (11)
Kousky prasete. Na tomto výletě si dá Guy velké kousky prasete v Colorado Springs a v Minneapolis.
Malá bistra u silnic XXIII (12)
Ostrovní a italská jídla. Guy míří za směsí ostrovních a italských jídel. V Massachusets navštíví bistro nabízející banánový sendvič a křídla s banány. V Colorado Springs najde sousedské italské bistro podávající arancini a delikátní telecí.
Malá bistra u silnic XXIII (13)
Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.
Guyův velký projekt (1)
Potenciální kandidáti. Při prvním cvičení se dostane Guyovi pomoci od šéfkuchaře Alexe Guarnaschelliho a producenta Marka Dissina, aby vyzkoušeli nápady potenciálních kandidátů, co mohou každý nabídnout a o čem by jejich pořad měl být.
Sekáček junior IV (5)
Máte losa? Nová skupina mladých soutěžících se pokouší vyhrát u porotců díky kořenové zelenině a sladké jihoamerické pochoutce v koši pro předkrm. Šťastní finalisté pak najdou v koších dezert z vodního melounu.
Malá bistra u silnic XXVI (15)
Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.
Malá bistra u silnic XXVI (16)
Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.
Jídla na otevřeném ohni V (1)
Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (2)
Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.
Guyův velký projekt (1)
Potenciální kandidáti. Při prvním cvičení se dostane Guyovi pomoci od šéfkuchaře Alexe Guarnaschelliho a producenta Marka Dissina, aby vyzkoušeli nápady potenciálních kandidátů, co mohou každý nabídnout a o čem by jejich pořad měl být.
Sekáček junior IV (5)
Máte losa? Nová skupina mladých soutěžících se pokouší vyhrát u porotců díky kořenové zelenině a sladké jihoamerické pochoutce v koši pro předkrm. Šťastní finalisté pak najdou v koších dezert z vodního melounu.
Malá bistra u silnic XXVI (15)
Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.
Malá bistra u silnic XXVI (16)
Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.
Jídla na otevřeném ohni V (1)
Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (2)
Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.
Guyovy hry s potravinami VI (1)
Hrátky s vysokými sázkami. Připravit oblíbené jídlo jen z pěti ingrediencí není legrace, ale právě to musejí soutěžící kuchaři udělat.
Jídla na otevřeném ohni III (11)
Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.
Jídla na otevřeném ohni III (12)
Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.
Na cestách s G. Garvinem II (6)
Louisville. G. míří do Louisville v Kentucky a navštíví 610 Magnolia, kde šéfkuchař pomalu vaří hovězí oháňky v různorodém jižanském stylu. Další zastávkou je Hammerheads, kde dva mladí šéfkuchaři prorazili se svým eklektickým menu.
Sekáček XXII (7)
Kopečky zmrzliny. V soutěži Sekáčku se naplní zmrzlinové sny, kdy musejí vzniknout sladké a studené pochoutky. V prvním kole najdou kuchaři v kornoutcích krásné, gurmánské kopečky, které musejí zapracovat do jídla s platýsem.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (7)
Vaření s Tylerem Florencem. Ina a Tyler pečou poschoďový čokoládový koláč k narozeninám Tylerova syna, pak prozkoumají místní farmářskou scénu a získají zde kuřata a zeleninu pro Tylerova smažená kuřata a Inin zimní zelný salát.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (8)
Vaření s Michaelem Symonem. Ina a Michael Symon dnes vaří řecky. Michael připravuje uzená vepřová žebra na grilu a Ina přílohy jako lehké tzatziki a kořeněný humus, jež se dokonale hodí k meze.
Osadnice VII (11)
Základní nástroje vaření. Ree Drummond navštíví místní obchod, když shání oblíbené nástroje jako svatební dar. Poté, co nakoupí i potraviny, připraví skvělá jídla a s každým se o ně podělí.
Osadnice VII (12)
Jarní vypalování. Na ranči planou ohně a v kuchyni plameny, protože Ree Drummond griluje k večeři žebírka pro celou rodinu, až odpoledne vypálí trávu v prérii. Užijí si grilované dobroty při chutné hostině.
Se Sibou u stolu II (5)
Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.
Se Sibou u stolu II (6)
Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (11)
Pikantní verze pozdní snídaně. Bobby Flay nachystá pozdní snídani, která nasytí davy. Využije klasické, sladké recepty a přetvoří je ostřejšími chutěmi, a nabídne třeba francouzský toast plněný sýrem gruyére, bochánky se šunkou a sýrem, misku jogurtu s kořeněným sypáním a k pití Verde Mary.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (12)
Pozdní snídaně plná kakaa. Bobby Flay podává pozdní snídani plnou kakaa, například dekadentní pogáčky zalité čokoládou, francouzský toast plněný horkou mexickou čokoládou, vířivé smoothie s čokoládou a arašídovým máslem nebo čokoládové koláčky s lískovými ořechy.
Kuchyně VII (2)
Sbohem, léto. Kuchyně se připravuje na americký, zářijový Svátek práce grilováním křídel dvěma různými způsoby a řešeními pro obvyklá dilemata grilování. Mezi recepty najdeme kukuřičnou kaši, salát s kukuřicí a papričkou poblano, glazované krevety, grilované dezerty, mražené maliny a vodkovou limonádu.
Malá bistra u silnic XXVI (3)
Mega chuťovky. Guy si může vykloubit čelisti při těchto mega chutných jídlech. V Louisville všestranné bistro s mořskými plody dává své speciality na vafle, a v Portlandu grilovací pojízdné bistro nabízí plnou nálož vražedně dobrého shabamwich.
Malá bistra u silnic XXVI (4)
Švýcarsko, sendviče a klobásky. Guy vyzkouší sendviče s grilovaným sýrem, vytvořené od základ z klobásek, a další speciality přímo ze Švýcarska.
Malá bistra u silnic XXVI (5)
Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.
Sekáček XXII (7)
Kopečky zmrzliny. V soutěži Sekáčku se naplní zmrzlinové sny, kdy musejí vzniknout sladké a studené pochoutky. V prvním kole najdou kuchaři v kornoutcích krásné, gurmánské kopečky, které musejí zapracovat do jídla s platýsem.
Bosá komtesa – zpátky k základům (17)
Snadná francouzská jídla. Ina připraví jídla inspirovaná Francií a oblíbenými pokrmy z bistra. V menu je salát s praženými drcenými ořechy a teplou jablečno-octovou zálivkou následovaný dezertem sole meuniére, neuvěřitelným a chutným francouzským jablečným dortíkem.
Bosá komtesa – zpátky k základům (18)
Kouzelný faktor. Je den kuchyňské chemie a Ina zkouší recepty s i bez magických ingrediencí, aby odhalila chuť jídla. Nejprve citrónová kůra u snadného dánského sýra, a pak přidá kouzelné sůl a vinný ocet do svých sendvičů s kuřecím salátem.
Osadnice XV (9)
Podělit se o čokoládu. Ree se podělí s milovníky čokolády o své dobroty. Začne trojitým čokoládovým tiramisu pro svou nejlepší kamarádku. Pak, za pomoci svého syna, nachystá křupavé čokoládové tyčinky pro bláznivé čokoládové koktejly.
Osadnice XV (10)
Balíček pro kovboje Camerona. Ree Drummond přivítá na ranči nového kovboje balíčkem s večeří v pohraničním stylu a s jeho oblíbenými jídly jako sendviče se žebírky, salát s opečenou máslovou dýní a solené namražené brownies s karamelem.
Se Sibou u stolu II (5)
Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.
Se Sibou u stolu II (6)
Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.
Pečení s Annou Olson III (14)
Cukroví. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede základní postupy při výrobě cukroví. Podělí se o tři různé a delikátní recepty, které v každém probudí jeho vnitřní dítě.
Pečení s Annou Olson III (15)
Polevy a glazury. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám ukáže, jak připravit klasické cukrové polevy a glazury. S těmito pak nabídne navíc ještě tři delikátní recepty.
Jamie Deen doma na večeři (3)
Večeře s Ginny. Jamie Deen má dnes pro svou mámu speciální dobrotu, když připraví pár jejích oblíbených jídel na večeři. Začne jednoduchým grilovaným kuřetem s citrónem a rozmarýnem. Večeře s Ginny je vždy zvláštním potěšením!
Jamie Deen doma na večeři (4)
Výroční večeře pro Brooke. V Deenově domě se koná výroční večeře pro Brooke a Jamie využije svůj veškerý um, aby znovu vytvořil speciální jídlo, u kterého Brooke řekla „ano“.
Sledování restaurací IV (12)
Katastrofa v Division Street. Za rohem je 15. výročí, a Arne, majitel Division Street Grill, volá Willieho na pomoc při posledním pokusu zachránit upadající podnikání. Willie zkusí znovu vlít vášeň tomuto majiteli bez nálady, i jeho zbědovanému personálu.
Profesionální pekaři proti amatérům II (3)
Mango Tango. Profesionální i amatérští pekaři zkoušejí příliš nedrobit při využití manga u dortů ke kávě. A poté použijí rajčata v různých formách pro své dezerty. Lorraine Pascale, Damaris Phillips a Aarti Sequeira rozhodnou, které jídlo je nejlepší.
Muž vs. jídlo (9)
New York. Adam zamíří do NewYork City, aby vyzkoušel nabídku Katz’s Delicatessen, a pak se vydá do Sylvia’s Restaurant na její světově proslulá smažená kuřata a vafle.
Muž vs. jídlo (10)
New Orleans. Průvodce přijíždí do Mother’s Restaurant v New Orleans, aby se utkal s Ferdim, ohromným sendvičem plným šunky, pečeného hovězího a speciální ingredience nazývané rumsuť.
Dorty z Vegas (5)
Dorty Titaniku. Pan a paní Wayne Newtonovi si objednají špičkový dort v podobě svatebních šatů pro rozlučku nevěsty. Později pekařský tým u Freedů připomene výročí objevení Titaniku upečením největšího lodního dortu, jaký kdy vytvořili.
Dorty z Vegas (6)
Vánoce v pořadu Dorty z Vegas. Svátky jsou v plném proudu a ve Freed‘s Bakery se chystá pro místní charitu velký dort v podobě perníkové chaloupky na jejich vánoční oslavu se zpěvy. Penn a Teller oslaví také výročí svého pořadu.
Sekáček XXXI (18)
Sladké pikantnosti. Kuchaři musejí překonat koš, který obsahuje něco, čemu se říká pizza, ale v klasickém jídle není rozpoznatelné. Pak následuje kolo se dvěma proteiny a kolo pro dezert, jenž musí obsahovat pikantní a sladké ingredience.
Profesionální pekaři proti amatérům II (2)
Vrstvené sušenky s’mores. Pekaři musejí použít fazole u táborové klasiky, vrstvených sušenek s’mores, a Lorraine Pascale, Damiano Carrara a Damaris Phillips posoudí, jak se soutěžící vyrovnali ve svých jídlech s cuketou.
Muž vs. jídlo (9)
New York. Adam zamíří do NewYork City, aby vyzkoušel nabídku Katz’s Delicatessen, a pak se vydá do Sylvia’s Restaurant na její světově proslulá smažená kuřata a vafle.
Muž vs. jídlo (10)
New Orleans. Průvodce přijíždí do Mother’s Restaurant v New Orleans, aby se utkal s Ferdim, ohromným sendvičem plným šunky, pečeného hovězího a speciální ingredience nazývané rumsuť.
Dorty z Vegas (5)
Dorty Titaniku. Pan a paní Wayne Newtonovi si objednají špičkový dort v podobě svatebních šatů pro rozlučku nevěsty. Později pekařský tým u Freedů připomene výročí objevení Titaniku upečením největšího lodního dortu, jaký kdy vytvořili.
Dorty z Vegas (6)
Vánoce v pořadu Dorty z Vegas. Svátky jsou v plném proudu a ve Freed‘s Bakery se chystá pro místní charitu velký dort v podobě perníkové chaloupky na jejich vánoční oslavu se zpěvy. Penn a Teller oslaví také výročí svého pořadu.
