• Food Network

    • Food Network od do

      • Jarní šampionát v pečení (6)

        Svatební období. V epickém finále musí jeden ze tří zbývajících pekařů vytvořit svatební dort, který si zaslouží být středobodem takového velkého dne, a současně vyhrát titul šampiona jarního pečení a výhru 50 000 dolarů.

      • Malá bistra u silnic XXVII (1)

        Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.

      • Malá bistra u silnic XXVII (2)

        Chutná dobrodružství. Na tomto výletu Guy Fieri objeví dobrodružné chutě. V Norfolku ve Virginii navštíví trh a restauraci, kde podávají mexické speciality, jaké jste nejspíše doposud neviděli.

      • Burgery, pivo a grilování (1)

        Jižanské, pikantní a sladké. Michael Symon navštíví s Bobby Flayem prvotřídní barbecue bistro v New Yorku, zjistí, jak moc pikantní jídla mají v Nashvillu a utká se s matkou všech burgerů ve svém rodném městě Clevelandu.

      • Burgery, pivo a grilování (3)

        Nebe plné vepřového. Michael Symon navštíví nové bistro s vražedně dobrými burgery v Nashville, zamíří do Clevelandu, kde nováček mění nabídku místních hospodských jídel a piv, a společně s mistrem grilování z Brooklynu připraví barbecue v karolínském stylu.

      • Strávníci v utajení VI (4)

        Charitativní dary. Když Doug, majitel restaurace Pelons Tex-Mex v texaském Austinu slyší zvěsti, že jeho personál sbírá peníze na nepovolenou charitu, kontaktuje Charlese, aby věc prošetřil.

      • Strávníci v utajení VI (5)

        Společnost špatných básníků. Danny a Jonathan, majitelé Old School Bar and Grill v Texasu, se obávají ztráty z příjmů z jejich básnických večírků. Charles posílá Justina a Samanthu, aby věc prošetřili.

      • Malá bistra u silnic XIV (13)

        Od pobřeží k pobřeží. Na tomto výletě Guy na své kulinářské výpravě objede celou zemi. V Charlestonu v Jižní Karolíně si dá ke snídani kuřecí smažený vdoleček a krevety s masem, salátem a rajčetem.

      • Malá bistra u silnic XVII (1)

        Tacos a děti. Na tomto výletě Guy navštíví bistra s oblíbenými dětskými jídly na gurmánské úrovni. V Denveru starodávný bar dělá vše doma – dětské brambory, vepřovou slaninu nebo obří sendvič pastrami.

      • Malá bistra u silnic XXVII (1)

        Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.

      • Malá bistra u silnic XXVII (2)

        Chutná dobrodružství. Na tomto výletu Guy Fieri objeví dobrodružné chutě. V Norfolku ve Virginii navštíví trh a restauraci, kde podávají mexické speciality, jaké jste nejspíše doposud neviděli.

      • Burgery, pivo a grilování (1)

        Jižanské, pikantní a sladké. Michael Symon navštíví s Bobby Flayem prvotřídní barbecue bistro v New Yorku, zjistí, jak moc pikantní jídla mají v Nashvillu a utká se s matkou všech burgerů ve svém rodném městě Clevelandu.

      • Burgery, pivo a grilování (3)

        Nebe plné vepřového. Michael Symon navštíví nové bistro s vražedně dobrými burgery v Nashville, zamíří do Clevelandu, kde nováček mění nabídku místních hospodských jídel a piv, a společně s mistrem grilování z Brooklynu připraví barbecue v karolínském stylu.

      • Jídla na otevřeném ohni V (1)

        Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.

      • Malá bistra u silnic XXVII (11)

        Poutine, pizza a vepřové. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel nejlepší masné kousky k jídlu, třeba burger s poutine v Coloradu, koláč s bramborovými čipsy v Dallasu nebo vražedně dobré kuře z hrnce ve Phoenixu.

      • Malá bistra u silnic V (1)

        Co na snídani? Guy Fieri zkouší snídaně od východu po jihozápad: v New Orleans v baru s džusy dělají bagely z odřezků – a také domácí solený filet z lososa, a v motorestu v Novém Mexiku si dá mix filadelfského a jihozápadního jídla.

      • Sekáček XVI (2)

        Smažit a smažit znovu. Šéfkuchaři dostanou kotlíky s vařícím a bublajícím olejem, aby mohli vytvořit křupavé a delikátní přílohy pro svá jídla. Zbaví nařízení vytvořit smažený dezert dva finalisty nervozity?

      • Guyovy hry s potravinami VI (4)

        Sváteční pozdravy. Během svátků jsou sázky pro čtyři kuchaře vysoké, protože se pokoušejí připravit nejlepší sváteční předkrm s využitím potravin každý z jiné uličky obchodu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (14)

        Večeře z toho, co se najde. Při jakékoliv příležitosti je večírek z toho, co dům dá, nejlepší strategií pro snadnou zábavu. Ina nabídne krátká žebra a kukuřičný chleba s koprem a čedarem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (15)

        Velké dobroty. Oblíbené jídlo každého s novou přísadou – lanýžové makaróny se sýrem. Jako dezert mousse z čerstvého citrónu s vyšlehaným krémem. A pak medové máslo se skořicí podávané na teplém toastu. Kdo by nechtěl domů na takové dobroty?

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (12)

        Fond Eat to the Beat. Nadační akce Eat to the Beat proti rakovině prsu je o zdravých jídlech, např. Anniných borůvkových muffinech, elegantních předkrmech jako krůtí roládky či soufflé s dýní a čedarem.

      • Kuchyně VIII (12)

        Večírek k sezóně předávání cen. Protože je zrovna sezóna předávání cen, podělí se Wolfgang Puck o oblíbená jídla na večírky a Jeff Mauro připraví crostini s mořskými plody a žebírky a šlehanou pěnu s gorgonzolou. Naučíme se nové způsoby přípravy předkrmů pro hvězdy červeného koberce.

      • Osadnice VIII (8)

        Venkovní i vnitřní vaření. Ree Drummond a její nejlepší kamarádka si s dívkami u bazénu užívají plavání. U Hyacinthy doma pak Ree připraví oblíbená venku vařená jídla, ale zde je vaří uvnitř.

      • Osadnice VIII (9)

        Práce s telaty u Tima. Rodina přijela podpořit farmu bratra Ladda. A tak Ree Drummond sbalí kovboji ověřený oběd do auta. Je zde kořeněné zadní žebírko, dva kastroly pečených brambor, pomalu vařená kukuřice s papričkami jalapeňo a dva lité koláče.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (16)

        Řekni sýr. Ina zkouší nové nápady, o nichž již delší dobu přemýšlela u svých pěti každodenních sýrů. Zkusí recept na koláč s rajčaty a kozím sýrem, šťavnaté coeur a la créme, pečený sýr brie a pečené hrušky s modrým sýrem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (17)

        Snadná francouzská jídla. Ina připraví jídla inspirovaná Francií a oblíbenými pokrmy z bistra. V menu je salát s praženými drcenými ořechy a teplou jablečno-octovou zálivkou následovaný dezertem sole meuniére, neuvěřitelným a chutným francouzským jablečným dortíkem.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (17)

        Večeře pro všechny generace. Anna začne večer talířem s čerstvou zeleninou a dipem ze sladké cibule. Jako hlavní chod připraví pečené těsto se třemi druhy sýrů a podává s opečeným kuřetem s česnekem a javorovým sirupem. Jako dezert pak hodně vanilkových košíčků.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (18)

        Večeře pro vinaře. Anna pořádá večeři pro vinaře a začne s opečeným jehněčím na rozmarýnu s datlovou a pistáciovou salsou. Pak připraví kuskus se třemi druhy cibule a pastinák pečený s marockým kořením. Jako dezert pečené fíky s medem a jogurtem.

      • Kuchyně VIII (13)

        Jižanská oblíbená jídla. Katie Lee nás vezme domů do Západní Virginie, když připraví své oblíbené smažené kuře. Zjistíme, co dělat, a co ne při fritování a jižanské triky pro úsporu času a námahy v kuchyni.

      • Osadnice VII (11)

        Základní nástroje vaření. Ree Drummond navštíví místní obchod, když shání oblíbené nástroje jako svatební dar. Poté, co nakoupí i potraviny, připraví skvělá jídla a s každým se o ně podělí.

      • Malá bistra u silnic XXVII (1)

        Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.

      • Malá bistra u silnic XXVII (2)

        Chutná dobrodružství. Na tomto výletu Guy Fieri objeví dobrodružné chutě. V Norfolku ve Virginii navštíví trh a restauraci, kde podávají mexické speciality, jaké jste nejspíše doposud neviděli.

      • Burgery, pivo a grilování (1)

        Jižanské, pikantní a sladké. Michael Symon navštíví s Bobby Flayem prvotřídní barbecue bistro v New Yorku, zjistí, jak moc pikantní jídla mají v Nashvillu a utká se s matkou všech burgerů ve svém rodném městě Clevelandu.

      • Burgery, pivo a grilování (3)

        Nebe plné vepřového. Michael Symon navštíví nové bistro s vražedně dobrými burgery v Nashville, zamíří do Clevelandu, kde nováček mění nabídku místních hospodských jídel a piv, a společně s mistrem grilování z Brooklynu připraví barbecue v karolínském stylu.

      • Malá bistra u silnic V (2)

        Skutečně po italsku. Guy Fieri vyzkouší klasická italská bistra od pobřeží k pobřeží: v Baltimoru delikátní lasagne s mletým masem a nudle, a v San Diegu se staví v bistru s pizzou, kde dělá ručně těsto chlápek, který si své recepty přinesl přímo z Itálie.

      • Malá bistra u silnic V (3)

        Ne to, co bys očekával. Guy Fieri objevuje fantastická jídla v neobvyklých bistrech: v Austinu palačinky plněné perníkem nebo papriky plněné jambalayou. V Albuquerque dělají v malé chatrči kachní enchiladas a vlastní sušené třešňové máslo.

      • Osadnice XIII (2)

        Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.

      • Osadnice XIII (3)

        Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.

      • Kuchyně IV (9)

        Zdravé a čerstvé na úvod. Kuchyně vstupuje do nového roku čerstvým začátkem. Hosté si popovídají o nových trendech v oblasti jídla nebo o oblíbených receptech na lehká jídla. Jeff uvaří chutné vegetariánské lasagně a tým se podělí o pár tipů.

      • Pečení s Annou Olson (35)

        Čokoládové jemné pečivo. Anna začne základním těstem na čokoládové jemné pečivo, a pak z něj připraví čokoládové keksy. Potom nachystá delikátní francouzskou klasiku, tarte au chocolat. Pro dokonalé využití čokoládového jemného pečiva vytvoří dortíky s pomerančem a horkou čokoládou.

      • Pečení s Annou Olson (36)

        Sýrový koláč. Anna začne klasickým newyorským sýrovým koláčem. Pak připraví vlastní spirálové čokoládové sýrové koláče. Anna se podělí o dokonalý dezert pro milovníky sýrového koláče: sametový cheescake z limetky Key.

      • Sekáček XVI (3)

        Opět gyros. Další intenzivní soutěžv kuchyni Sekáčku začíná přípravou masa gyros a srdce palmy, jež kuchaři najdou v prvním koši! Ve druhém kole zbývající tři kuchaři musejí spárovat steaky a koblihy.

      • Jarní šampionát v pečení II (1)

        Svatební dorty s lesními plody. Jaro znamená využít ovoce, a tak ve výzvě osm nejlepších amerických pekařů musí vytvořit ovocné koláče s využitím jakéhokoliv ovoce kromě lesních plodů. Aby zůstali v soutěži, musejí pekaři připravit svatební dorty s lesními plody.

      • Sekáček XXXI (19)

        Blázinec v koších. První koš obsahuje obří kruh těsta a zeleninu, která vypadá jako malé vodní melouny. Pak se v kole pro hlavní jídlo objeví žvýkací sladkost a sladký sýr, a v koši pro dezert zelené listy a borůvky.

      • Velký závod pojízdných bister V (1)

        Sraz ve Venice Beach. Tyler Florence přivítá osm nových týmů majitelů pojízdných bister v Santa Barbaře v Kalifornii, kde musejí představit své značky a vytvořit pro ně typické jídlo.

      • Strávníci v utajení VI (6)

        Rodinná pouta. Carl, majitel Bakehouse Restaurant and Bar v texaském Austinu se bojí rozepře mezi jeho synem a jeho oblíbenou servírkou, jež ohrožuje harmonii v jeho restauraci.

      • Strávníci v utajení VI (7)

        Studentské problémy. Rick, majitel Uncle Billy’s Brew and Que v texaském Austinu, se doslechl, že soudky jeho soukromě vyráběného piva se objevují na místních studentských večírcích, a tak kontaktuje Charlese, aby pomohl.

      • Malá bistra u silnic XVII (2)

        Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.

      • Malá bistra u silnic XVII (3)

        Dynamické dvojice. Na tomto výletě Guy zkontroluje kombinace, jež jsou u místních hitem. V Denveru rohový bar udí vepřové pro své pečivo a na pizzy, jež milují všichni v kraji.

      • Sekáček XXXI (19)

        Blázinec v koších. První koš obsahuje obří kruh těsta a zeleninu, která vypadá jako malé vodní melouny. Pak se v kole pro hlavní jídlo objeví žvýkací sladkost a sladký sýr, a v koši pro dezert zelené listy a borůvky.

      • Velký závod pojízdných bister V (1)

        Sraz ve Venice Beach. Tyler Florence přivítá osm nových týmů majitelů pojízdných bister v Santa Barbaře v Kalifornii, kde musejí představit své značky a vytvořit pro ně typické jídlo.

      • Jídla na otevřeném ohni V (3)

        Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (4)

        Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.

      • Malá bistra u silnic V (2)

        Skutečně po italsku. Guy Fieri vyzkouší klasická italská bistra od pobřeží k pobřeží: v Baltimoru delikátní lasagne s mletým masem a nudle, a v San Diegu se staví v bistru s pizzou, kde dělá ručně těsto chlápek, který si své recepty přinesl přímo z Itálie.

      • Malá bistra u silnic V (3)

        Ne to, co bys očekával. Guy Fieri objevuje fantastická jídla v neobvyklých bistrech: v Austinu palačinky plněné perníkem nebo papriky plněné jambalayou. V Albuquerque dělají v malé chatrči kachní enchiladas a vlastní sušené třešňové máslo.