
Food Network
Food Network od do
Jarní šampionát v pečení II (1)
Svatební dorty s lesními plody. Jaro znamená využít ovoce, a tak ve výzvě osm nejlepších amerických pekařů musí vytvořit ovocné koláče s využitím jakéhokoliv ovoce kromě lesních plodů. Aby zůstali v soutěži, musejí pekaři připravit svatební dorty s lesními plody.
Sekáček XXXI (19)
Blázinec v koších. První koš obsahuje obří kruh těsta a zeleninu, která vypadá jako malé vodní melouny. Pak se v kole pro hlavní jídlo objeví žvýkací sladkost a sladký sýr, a v koši pro dezert zelené listy a borůvky.
Velký závod pojízdných bister V (1)
Sraz ve Venice Beach. Tyler Florence přivítá osm nových týmů majitelů pojízdných bister v Santa Barbaře v Kalifornii, kde musejí představit své značky a vytvořit pro ně typické jídlo.
Strávníci v utajení VI (6)
Rodinná pouta. Carl, majitel Bakehouse Restaurant and Bar v texaském Austinu se bojí rozepře mezi jeho synem a jeho oblíbenou servírkou, jež ohrožuje harmonii v jeho restauraci.
Strávníci v utajení VI (7)
Studentské problémy. Rick, majitel Uncle Billy’s Brew and Que v texaském Austinu, se doslechl, že soudky jeho soukromě vyráběného piva se objevují na místních studentských večírcích, a tak kontaktuje Charlese, aby pomohl.
Malá bistra u silnic XVII (2)
Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.
Malá bistra u silnic XVII (3)
Dynamické dvojice. Na tomto výletě Guy zkontroluje kombinace, jež jsou u místních hitem. V Denveru rohový bar udí vepřové pro své pečivo a na pizzy, jež milují všichni v kraji.
Sekáček XXXI (19)
Blázinec v koších. První koš obsahuje obří kruh těsta a zeleninu, která vypadá jako malé vodní melouny. Pak se v kole pro hlavní jídlo objeví žvýkací sladkost a sladký sýr, a v koši pro dezert zelené listy a borůvky.
Velký závod pojízdných bister V (1)
Sraz ve Venice Beach. Tyler Florence přivítá osm nových týmů majitelů pojízdných bister v Santa Barbaře v Kalifornii, kde musejí představit své značky a vytvořit pro ně typické jídlo.
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (4)
Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.
Malá bistra u silnic V (2)
Skutečně po italsku. Guy Fieri vyzkouší klasická italská bistra od pobřeží k pobřeží: v Baltimoru delikátní lasagne s mletým masem a nudle, a v San Diegu se staví v bistru s pizzou, kde dělá ručně těsto chlápek, který si své recepty přinesl přímo z Itálie.
Malá bistra u silnic V (3)
Ne to, co bys očekával. Guy Fieri objevuje fantastická jídla v neobvyklých bistrech: v Austinu palačinky plněné perníkem nebo papriky plněné jambalayou. V Albuquerque dělají v malé chatrči kachní enchiladas a vlastní sušené třešňové máslo.
Sekáček XVI (3)
Opět gyros. Další intenzivní soutěžv kuchyni Sekáčku začíná přípravou masa gyros a srdce palmy, jež kuchaři najdou v prvním koši! Ve druhém kole zbývající tři kuchaři musejí spárovat steaky a koblihy.
Guyovy hry s potravinami VI (5)
Halloween z vnitřností. Strašidelné halloweenské vaření nabídne pro začátek našim kuchařům kuželky s dýní, jež určí hrůzostrašné ingredience pro jejich smělá jídla.
Bosá komtesa – zpátky k základům (16)
Řekni sýr. Ina zkouší nové nápady, o nichž již delší dobu přemýšlela u svých pěti každodenních sýrů. Zkusí recept na koláč s rajčaty a kozím sýrem, šťavnaté coeur a la créme, pečený sýr brie a pečené hrušky s modrým sýrem.
Bosá komtesa – zpátky k základům (17)
Snadná francouzská jídla. Ina připraví jídla inspirovaná Francií a oblíbenými pokrmy z bistra. V menu je salát s praženými drcenými ořechy a teplou jablečno-octovou zálivkou následovaný dezertem sole meuniére, neuvěřitelným a chutným francouzským jablečným dortíkem.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (13)
April pořádá slavnost. Annina dobrá přítelkyně se bude vdávat, a pro její předsvatební hostinu Anna připraví dokonalý slavnostní oběd pro dámy: polévku z řepy s podmáslím a jako dezert vrstvený dort se zmrzlinou.
Kuchyně VIII (13)
Jižanská oblíbená jídla. Katie Lee nás vezme domů do Západní Virginie, když připraví své oblíbené smažené kuře. Zjistíme, co dělat, a co ne při fritování a jižanské triky pro úsporu času a námahy v kuchyni.
Osadnice VIII (10)
Jídla za 16 minut: Pasta Pronto. Ree Drummond šíleně miluje těstoviny a uvaří čtyři jídla pronto, tedy rychlá. Pro potěšení davu těstoviny s kuřetem a mozzarellou, pro sebe a děvčata krevetí scampi, a pro chlapy pasta puttanesca s masem, mušlemi a sýrem.
Osadnice VIII (11)
Jedna věc vede ke druhé. Dnes jsou středobodem menu Ree Drummond černé fazole. Jsou vynikající s mangovým guacamole a taco pizze. Následují grilované vegetariánské burritos a rychlý burger s černými fazolemi.
Bosá komtesa – zpátky k základům (18)
Kouzelný faktor. Je den kuchyňské chemie a Ina zkouší recepty s i bez magických ingrediencí, aby odhalila chuť jídla. Nejprve citrónová kůra u snadného dánského sýra, a pak přidá kouzelné sůl a vinný ocet do svých sendvičů s kuřecím salátem.
Bosá komtesa – zpátky k základům (19)
Klasiky Bosé komtesy. Ina aktualizuje některé bestselery Bosé komtesy a podělí se o umění zkrácení a snadné přípravy chutných buchet, salátu s kuřetem a hořčicí, opečené zeleniny a pečené vegetariánské polévky.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (19)
Slavnostní večeře z darů sklizně. Anna začne unikátním lososem v krustě panko s křenem, podávaným s koprovou máslovou omáčkou s citrónem. Pak nachystá salát z pampelišek a jablečný cider. Zakončí dýňovým créme brulée jakožto dezertem.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (20)
Francouzské bistro. Anna pořádá večírek ve francouzském stylu. Připraví jako předkrm krůtí řízky s citrusovým a zeleninovým ragú, a créme fraîche a šťouchané brambory. Následuje salát frisée s horkým camembertem a jako dezert švestkový dort clafoutis.
Kuchyně IX (1)
Oblíbená restaurační jídla. Zjistěte, jak snadné je připravit si svá oblíbená restaurační jídla, třeba pizzu z litinové pánve plněnou uzenou mozzarellou nebo křupavé rybí tacos.
Osadnice VII (12)
Jarní vypalování. Na ranči planou ohně a v kuchyni plameny, protože Ree Drummond griluje k večeři žebírka pro celou rodinu, až odpoledne vypálí trávu v prérii. Užijí si grilované dobroty při chutné hostině.
Sekáček XXXI (19)
Blázinec v koších. První koš obsahuje obří kruh těsta a zeleninu, která vypadá jako malé vodní melouny. Pak se v kole pro hlavní jídlo objeví žvýkací sladkost a sladký sýr, a v koši pro dezert zelené listy a borůvky.
Velký závod pojízdných bister V (1)
Sraz ve Venice Beach. Tyler Florence přivítá osm nových týmů majitelů pojízdných bister v Santa Barbaře v Kalifornii, kde musejí představit své značky a vytvořit pro ně typické jídlo.
Malá bistra u silnic V (4)
Místa, kam jsi mě poslal. Guy Fieri navštěvuje bistra, o nichž jste nám řekli, ať je navštívíme. V Salt Lake City 79 let staré bistro nabízí slavné biskvity a šťávu Mile High a v New Orleans příměstská putyka servíruje jejich vlastní verzi rostbífu po’ boy.
Malá bistra u silnic V (5)
Dlouhověké legendy. Guy Fieri jede opět na místa, která mají místní po desetiletí v oblibě: v San Francisku klasické bistro, které připravuje čerstvé a horké masové sendviče již více než 60 let.
Osadnice XIII (4)
Obchodní setkání. Ree pořádá večeři pro přátele, kteří jí pomohli zásobit její nový obchod. Začne s merlíkovým salátem, pak podává květákovou polévku se sýrem a k tomu pořádnou porci mazlavého sýrového chleba s jalapeno. Jako dezert kousky tvarohového dortu se solí a karamelem.
Osadnice XIII (5)
Tequila. Na dnešní jídla Ree použije celou láhev tequilly. V menu je queso fundido noc tequilla, krevetí polévka s tortillou a kapkou dobrých věcí, lesními plody a tequillovým krémem. A samozřejmě koktejl.
Kuchyně IV (10)
Pozdní snídaně. Tým Kuchyně se podělí o nejlepší nápady na pozdní snídani, počínaje Katienými v troubě pečenými palačinkami Bismarck. Tým také prodiskutuje nové způsoby využití granátového jablka nebo plotýnek od toastovače.
Pečení s Annou Olson (37)
Koláče a dortíky bez mouky. Anna začne delikátním malinovým koláčem clafoutis, klasickým francouzským dezertem, využívajícím jako základ pražené mandle místo tradičního dortového těsta. Poté připraví hruškový a brusinkový koláč bez mouky, dokonalý zimní dezert.
Pečení s Annou Olson (38)
Focaccia. Anna začne klasickým těstem na focacciu a připraví aromatickou focacciu s rozmarýnem a cibulí. Použije to samé těsto, ale přemění slané za sladké s focacciou s čokoládou a brusinkami. Pro uměleckou verzi Anna upeče focacciu s bramborami a parmezánem.
Sekáček XVI (4)
Extrémní Halloween. Halloween znamená velmi děsivá překvapení v koších pro kuchaře. V prvním kole se setkají s problémovým krevním proteinem a konzervou chipsů, které zaujmou více než oko.
Jarní šampionát v pečení II (2)
Venkovní aktivity. Sedm zbývajících pekařů se vrhne na venkovní aktivity s dezerty na svačinu na hřiště nebo grilovanými dezerty. A co brownies ze zadních žeber, dá si někdo?
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (4)
Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.
Guyův velký projekt (2)
Kusanec. Zbývající potenciální kandidáti přijíždějí do Los Angeles, kde Guy nechá každého z nich vybrat jídlo, které by chtěli ve svém pořadu představit a popsat je na kameru. Ale je to těžší, než to vypadá v televizi, a jeden bude muset odejít.
Strávníci v utajení VI (8)
Špinavost. Sylvia, majitelka Beets Cafe v texaském Austinu, se obává, že její zaměstnanci prodávají recepty na její jídla, a tak kontaktuje Charlieho s prosbou o pomoc.
Strávníci v utajení VI (9)
Bodnutí škorpiona. Poté, co Paul, majitel Nacho Daddy v Las Vegas, zjistí problém s drahými škorpiony, používanými v jeho restauraci na speciální jídlo, kontaktuje Charlese, aby věc prošetřil.
Malá bistra u silnic XVII (4)
Tradiční západ. Ve Filadelfii dělají smažené toasty s burákovým máslem a želé a tacos s prasečí hlavou. Ve Phoenixu pak vepřový sendvič a cokoliv vařeného venku nad ohněm.
Malá bistra u silnic XVII (5)
Pepř, vepřové a poutine. Vynikající jídla v bistrech kolem cest, která obsahují pepř, vepřové a poutine. Ve Phoenixu tetovaná a zkušená šéfkuchařka má vášeň pro chilli a regionální vepřová jídla.
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (4)
Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.
Guyův velký projekt (2)
Kusanec. Zbývající potenciální kandidáti přijíždějí do Los Angeles, kde Guy nechá každého z nich vybrat jídlo, které by chtěli ve svém pořadu představit a popsat je na kameru. Ale je to těžší, než to vypadá v televizi, a jeden bude muset odejít.
Jídla na otevřeném ohni V (5)
Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.
Jídla na otevřeném ohni V (6)
Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.
Malá bistra u silnic V (4)
Místa, kam jsi mě poslal. Guy Fieri navštěvuje bistra, o nichž jste nám řekli, ať je navštívíme. V Salt Lake City 79 let staré bistro nabízí slavné biskvity a šťávu Mile High a v New Orleans příměstská putyka servíruje jejich vlastní verzi rostbífu po’ boy.
Malá bistra u silnic V (5)
Dlouhověké legendy. Guy Fieri jede opět na místa, která mají místní po desetiletí v oblibě: v San Francisku klasické bistro, které připravuje čerstvé a horké masové sendviče již více než 60 let.
