
Food Network
Food Network od do
Jarní šampionát v pečení II (2)
Venkovní aktivity. Sedm zbývajících pekařů se vrhne na venkovní aktivity s dezerty na svačinu na hřiště nebo grilovanými dezerty. A co brownies ze zadních žeber, dá si někdo?
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (4)
Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.
Guyův velký projekt (2)
Kusanec. Zbývající potenciální kandidáti přijíždějí do Los Angeles, kde Guy nechá každého z nich vybrat jídlo, které by chtěli ve svém pořadu představit a popsat je na kameru. Ale je to těžší, než to vypadá v televizi, a jeden bude muset odejít.
Strávníci v utajení VI (8)
Špinavost. Sylvia, majitelka Beets Cafe v texaském Austinu, se obává, že její zaměstnanci prodávají recepty na její jídla, a tak kontaktuje Charlieho s prosbou o pomoc.
Strávníci v utajení VI (9)
Bodnutí škorpiona. Poté, co Paul, majitel Nacho Daddy v Las Vegas, zjistí problém s drahými škorpiony, používanými v jeho restauraci na speciální jídlo, kontaktuje Charlese, aby věc prošetřil.
Malá bistra u silnic XVII (4)
Tradiční západ. Ve Filadelfii dělají smažené toasty s burákovým máslem a želé a tacos s prasečí hlavou. Ve Phoenixu pak vepřový sendvič a cokoliv vařeného venku nad ohněm.
Malá bistra u silnic XVII (5)
Pepř, vepřové a poutine. Vynikající jídla v bistrech kolem cest, která obsahují pepř, vepřové a poutine. Ve Phoenixu tetovaná a zkušená šéfkuchařka má vášeň pro chilli a regionální vepřová jídla.
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (4)
Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.
Guyův velký projekt (2)
Kusanec. Zbývající potenciální kandidáti přijíždějí do Los Angeles, kde Guy nechá každého z nich vybrat jídlo, které by chtěli ve svém pořadu představit a popsat je na kameru. Ale je to těžší, než to vypadá v televizi, a jeden bude muset odejít.
Jídla na otevřeném ohni V (5)
Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.
Jídla na otevřeném ohni V (6)
Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.
Malá bistra u silnic V (4)
Místa, kam jsi mě poslal. Guy Fieri navštěvuje bistra, o nichž jste nám řekli, ať je navštívíme. V Salt Lake City 79 let staré bistro nabízí slavné biskvity a šťávu Mile High a v New Orleans příměstská putyka servíruje jejich vlastní verzi rostbífu po’ boy.
Malá bistra u silnic V (5)
Dlouhověké legendy. Guy Fieri jede opět na místa, která mají místní po desetiletí v oblibě: v San Francisku klasické bistro, které připravuje čerstvé a horké masové sendviče již více než 60 let.
Sekáček XVI (4)
Extrémní Halloween. Halloween znamená velmi děsivá překvapení v koších pro kuchaře. V prvním kole se setkají s problémovým krevním proteinem a konzervou chipsů, které zaujmou více než oko.
Guyovy hry s potravinami VI (6)
Honba uličkami. Hod mincí předurčí, že čtyři kuchaři budou muset svá nejlepší jídla připravit pouze s využitím ingrediencí z nákupních uliček se sudými čísly.
Bosá komtesa – zpátky k základům (18)
Kouzelný faktor. Je den kuchyňské chemie a Ina zkouší recepty s i bez magických ingrediencí, aby odhalila chuť jídla. Nejprve citrónová kůra u snadného dánského sýra, a pak přidá kouzelné sůl a vinný ocet do svých sendvičů s kuřecím salátem.
Bosá komtesa – zpátky k základům (19)
Klasiky Bosé komtesy. Ina aktualizuje některé bestselery Bosé komtesy a podělí se o umění zkrácení a snadné přípravy chutných buchet, salátu s kuřetem a hořčicí, opečené zeleniny a pečené vegetariánské polévky.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (14)
Vegetariánský oběd. Anna připravuje pro veřejnost vegetariánská jídla. Začne salátovými rolkami, pokračuje česnekovým zeleninovým dortem, a jako dezert připraví delikátní medový tvarohový koláč s jogurtem.
Kuchyně IX (1)
Oblíbená restaurační jídla. Zjistěte, jak snadné je připravit si svá oblíbená restaurační jídla, třeba pizzu z litinové pánve plněnou uzenou mozzarellou nebo křupavé rybí tacos.
Osadnice VIII (12)
Když se sejdou sestry. Sestra Ree Drummond, Betsy, navštíví ranč a obě naplánují velký dívčí večírek. V menu jejich večerního vaření, jídla a zábavy jsou frittata, kapustovo-citrusový salát, záhadné rolky a piškot s citrónem a limetkou.
Osadnice VIII (13)
Práce na plotu. Ree Drummond připravuje chutný texasko-mexický oběd pro kovboje a jejich rodiny zaměstnané opravou plotu. Ree připraví taco s hovězími kousky a queso ze zeleného chilli, omáčku salsa z papriček chipotle a chilli fazole. Navíc andělské cukrové sušenky.
Bosá komtesa – zpátky k základům (20)
Oblíbená jídla a společnost. Ina připraví oblíbená jídla na ven pro přátele, kteří renovují její kuchyni. V menu je dušené maso pro více lidí a opečené brambory s jogurtem a kysanou smetanou. Jde o oblíbené jídlo pro společnost, které dobře naladí.
Bosá komtesa – zpátky k základům (21)
Rychle a skvěle. Spusťte hodiny, je čas vrátit se k základům vaření v rychlostním pruhu. Ina vykouzlí oslnivou večeři o dvou chodech za méně než hodinu. Bude to rychle a skvělé.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (21)
Dokonalá sytá jídla. Anna chystá pro svou rodinu dokonalá sytá jídla. Začne zdravým dušeným masem s knedlíky, brokolicovým salátem se slaninou a čedarem, a jako dezert brusinkové a jablečné lupínky – zkrátka zdravé jídlo na dokonalý večer!
Čerstvé ingredience s Annou Olson (22)
Inspirováno bylinkami. Večer o samotě s Michaelem dává Anně šanci připravit delikátní, bylinkami inspirované jídlo. Nachystá rajčatový dort s bazalkou a mořské plody na bílém víně v pergamenových balíčcích. Jako dezert osobité tvarohové koláče s créme brulée.
Kuchyně IX (2)
Den pí s koláči. Kuchyně slaví Den pí sladkými a chutnými koláči, včetně klasického kuřecího koláče z hrnce Katie Lee nebo snídaňové koláčové směsi Sunny Anderson.
Osadnice VII (13)
Velký den na stavbě. Ree připravuje texasko-mexická jídla k obědu, kuřecí chili s papričkou chipotle, vdolky s chili a sýrem, karamelové sušenky a mexický punč pro tým stavbařů a dělníků, kteří připravují dva nové vchody.
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (4)
Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.
Guyův velký projekt (2)
Kusanec. Zbývající potenciální kandidáti přijíždějí do Los Angeles, kde Guy nechá každého z nich vybrat jídlo, které by chtěli ve svém pořadu představit a popsat je na kameru. Ale je to těžší, než to vypadá v televizi, a jeden bude muset odejít.
Malá bistra u silnic V (6)
Něco odevšud. Guy Fieri objevuje skutečně dobrá jídla, která se narodila na různých místech: V Norwalku v Connecticutu dělá malé bistro autentická venezuelská rychlá jídla a v Minneapolis podává libanonská restaurace matčina oblíbená jídla.
Malá bistra u silnic V (7)
Oblíbená jídla ze sousedství. Guy Fieri odkrývá místa, kam stále chodí štamgasti: na pobřeží Mississippi je bistro na kůlech, kde dělají kreolské chuťovky a platýse plněného krabem.
Osadnice XIII (6)
Den matek. Dneska si Ree udělá radost. Po italské kuřecí polévce k obědu a višňovém koláči jako dezertu dovolí Ree Laddovi a dětem, aby připravili k večeři steaky z filetů, v troubě pečené brambory a opečený chřest.
Osadnice XIII (7)
Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.
Kuchyně IV (11)
Nic do odpadu. V Kuchyni je to dnes o tipech, jak ušetřit. Tým prodiskutuje různé způsoby, jak využít zbytky ze zeleniny a jak využít naplno potenciál spíže. Také se podělí o tipy, jak ušetřit, ve Zpovědích Kuchyně.
Pečení s Annou Olson (39)
Anglický krém. Anna připraví dortík s jahodovým krémem. Pak upeče vlastní soufflé s pomeranči a meruňkami, a jako dokonalý dezert s anglickým krémem nachystá klasický karamelový, narozeninový dort s anglickým krémem ochuceným karamelem.
Pečení s Annou Olson (40)
Francouzské sladké těsto. Anna začne jednoduchým receptem a upeče císařské sušenky. Pak využije sladké francouzské těsto jako základ pro delikátní dýňové dorty créme brulée. A poté Anna upeče klasický ovocný dort s broskvemi, malinami a vaječným krémem.
Sekáček XVI (5)
Velká ryba, malý koš. Soutěžící skočí do akce, aby připravili čtyři impresivní předkrmy. Dva finalisté pak připraví dezert, na nějž musejí použít sladké pečivo a vepřový výrobek, jež se budou na talíři skvěle vyjímat.
Jarní šampionát v pečení II (3)
Upeč duhu. Šest zbývajících pekařů připraví omáčky k namáčení a sladké fondue s vidinou hrnce zlata na konci duhy. A proto jako hlavní budou péct duhové dezerty.
Úchvatné svatební dorty IV (2)
Dorty Italská věž v Pise, Cesta na Měsíc, Křišťálová dóza. White Flower Cake Shoppe vytváří dort v podobě šikmé věže v Pise. Pekařství Chrise Garrena pak pracuje na „kosmickém“ dortu pro pár, jež dělá v NASA.
Dorty z Vegas (7)
Muzeum neonů a dort Upečené prase. Tým Freedových zahájí sezónu vysokoškolského amerického fotbalu velkým dortem v podobě upečeného prasete. Historii Vegas oživí nejen nové značení muzea neonů, ale také elektrizující dort.
Dorty z Vegas (8)
Dorty Obří diamant a Zlatá figurka tiki. Tým Freedových musí vyvažovat, když si UNLV objedná obří dort v podobě diamantu. Místní bar si pak objedná cukrovinky v podobě figurek tiki, a námořní veteráni oslaví opětovné shledání výbušně vypadajícím dortem.
Strávníci v utajení VI (10)
Život není jen pláž. Když Marty, majitel Barefoot Bob’s Beach Bar and Gaming v Las Vegas, zaslechne, že si zaměstnanci stěžují na nového manažera, požádá Charlese, aby to vyšetřil.
Strávníci v utajení VI (11)
Magický spor. Rosele, majitelka Sergio’s Italian Gardens v Las Vegas, zajímá konflikt mezi jejím dlouholetým pianistou a nedávno najatým kouzelníkem. Zavolá Charlesovi o odbornou pomoc.
Malá bistra u silnic XVII (6)
Králové a královny grilování. Na tomto výletě se Guy Fieri setká s mistry přípravy masa. V Comptonu v Kalifornii se griluje v texaském stylu a udí vepřová žebírka nebo se uzené krocaní krky dávají do listů kadeřávku. V Denveru jedno místo nabízí pivo a pizzu, a také unikátní mísu makarónů se sýrem nebo pizzu s bůčkem dušeným na pivu.
Malá bistra u silnic XVII (7)
Festival chutí. Na tomto výletě Guy Fieri pojede do Denveru, kde se vrátí do minulosti v gangsterském baru a dá si burger se žebírky a jako zákusek jablečný štrůdl.
Úchvatné svatební dorty IV (2)
Dorty Italská věž v Pise, Cesta na Měsíc, Křišťálová dóza. White Flower Cake Shoppe vytváří dort v podobě šikmé věže v Pise. Pekařství Chrise Garrena pak pracuje na „kosmickém“ dortu pro pár, jež dělá v NASA.
Dorty z Vegas (7)
Muzeum neonů a dort Upečené prase. Tým Freedových zahájí sezónu vysokoškolského amerického fotbalu velkým dortem v podobě upečeného prasete. Historii Vegas oživí nejen nové značení muzea neonů, ale také elektrizující dort.
Dorty z Vegas (8)
Dorty Obří diamant a Zlatá figurka tiki. Tým Freedových musí vyvažovat, když si UNLV objedná obří dort v podobě diamantu. Místní bar si pak objedná cukrovinky v podobě figurek tiki, a námořní veteráni oslaví opětovné shledání výbušně vypadajícím dortem.
Jídla na otevřeném ohni V (7)
Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.
Jídla na otevřeném ohni V (8)
Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.
Malá bistra u silnic V (6)
Něco odevšud. Guy Fieri objevuje skutečně dobrá jídla, která se narodila na různých místech: V Norwalku v Connecticutu dělá malé bistro autentická venezuelská rychlá jídla a v Minneapolis podává libanonská restaurace matčina oblíbená jídla.
Malá bistra u silnic V (7)
Oblíbená jídla ze sousedství. Guy Fieri odkrývá místa, kam stále chodí štamgasti: na pobřeží Mississippi je bistro na kůlech, kde dělají kreolské chuťovky a platýse plněného krabem.
