
Food Network
Food Network od do
Jarní šampionát v pečení II (3)
Upeč duhu. Šest zbývajících pekařů připraví omáčky k namáčení a sladké fondue s vidinou hrnce zlata na konci duhy. A proto jako hlavní budou péct duhové dezerty.
Úchvatné svatební dorty IV (2)
Dorty Italská věž v Pise, Cesta na Měsíc, Křišťálová dóza. White Flower Cake Shoppe vytváří dort v podobě šikmé věže v Pise. Pekařství Chrise Garrena pak pracuje na „kosmickém“ dortu pro pár, jež dělá v NASA.
Dorty z Vegas (7)
Muzeum neonů a dort Upečené prase. Tým Freedových zahájí sezónu vysokoškolského amerického fotbalu velkým dortem v podobě upečeného prasete. Historii Vegas oživí nejen nové značení muzea neonů, ale také elektrizující dort.
Dorty z Vegas (8)
Dorty Obří diamant a Zlatá figurka tiki. Tým Freedových musí vyvažovat, když si UNLV objedná obří dort v podobě diamantu. Místní bar si pak objedná cukrovinky v podobě figurek tiki, a námořní veteráni oslaví opětovné shledání výbušně vypadajícím dortem.
Strávníci v utajení VI (10)
Život není jen pláž. Když Marty, majitel Barefoot Bob’s Beach Bar and Gaming v Las Vegas, zaslechne, že si zaměstnanci stěžují na nového manažera, požádá Charlese, aby to vyšetřil.
Strávníci v utajení VI (11)
Magický spor. Rosele, majitelka Sergio’s Italian Gardens v Las Vegas, zajímá konflikt mezi jejím dlouholetým pianistou a nedávno najatým kouzelníkem. Zavolá Charlesovi o odbornou pomoc.
Malá bistra u silnic XVII (6)
Králové a královny grilování. Na tomto výletě se Guy Fieri setká s mistry přípravy masa. V Comptonu v Kalifornii se griluje v texaském stylu a udí vepřová žebírka nebo se uzené krocaní krky dávají do listů kadeřávku. V Denveru jedno místo nabízí pivo a pizzu, a také unikátní mísu makarónů se sýrem nebo pizzu s bůčkem dušeným na pivu.
Malá bistra u silnic XVII (7)
Festival chutí. Na tomto výletě Guy Fieri pojede do Denveru, kde se vrátí do minulosti v gangsterském baru a dá si burger se žebírky a jako zákusek jablečný štrůdl.
Úchvatné svatební dorty IV (2)
Dorty Italská věž v Pise, Cesta na Měsíc, Křišťálová dóza. White Flower Cake Shoppe vytváří dort v podobě šikmé věže v Pise. Pekařství Chrise Garrena pak pracuje na „kosmickém“ dortu pro pár, jež dělá v NASA.
Dorty z Vegas (7)
Muzeum neonů a dort Upečené prase. Tým Freedových zahájí sezónu vysokoškolského amerického fotbalu velkým dortem v podobě upečeného prasete. Historii Vegas oživí nejen nové značení muzea neonů, ale také elektrizující dort.
Dorty z Vegas (8)
Dorty Obří diamant a Zlatá figurka tiki. Tým Freedových musí vyvažovat, když si UNLV objedná obří dort v podobě diamantu. Místní bar si pak objedná cukrovinky v podobě figurek tiki, a námořní veteráni oslaví opětovné shledání výbušně vypadajícím dortem.
Jídla na otevřeném ohni V (7)
Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.
Jídla na otevřeném ohni V (8)
Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.
Malá bistra u silnic V (6)
Něco odevšud. Guy Fieri objevuje skutečně dobrá jídla, která se narodila na různých místech: V Norwalku v Connecticutu dělá malé bistro autentická venezuelská rychlá jídla a v Minneapolis podává libanonská restaurace matčina oblíbená jídla.
Malá bistra u silnic V (7)
Oblíbená jídla ze sousedství. Guy Fieri odkrývá místa, kam stále chodí štamgasti: na pobřeží Mississippi je bistro na kůlech, kde dělají kreolské chuťovky a platýse plněného krabem.
Sekáček XVI (5)
Velká ryba, malý koš. Soutěžící skočí do akce, aby připravili čtyři impresivní předkrmy. Dva finalisté pak připraví dezert, na nějž musejí použít sladké pečivo a vepřový výrobek, jež se budou na talíři skvěle vyjímat.
Guyovy hry s potravinami VI (7)
Blázinec v kuchyni. Čtyři kuchaři začnou hry Guye Fieriho přípravou opulentní italské hostiny z ingrediencí, jež mají pouze necelá dvě kila.
Jídla na otevřeném ohni III (13)
Jarní oslavy v Kentucky. Richard McCallister z farmářského trhu Marksbury pozve Rogera Mookinga na výroční jarní oslavy v Lancasteru v Kentucky. Richard a Roger mají hejno jarních kuřat a připraví je na domácím grilu.
Jídla na otevřeném ohni IV (1)
Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.
Na cestách s G. Garvinem II (7)
Doma. G. Garvin míří do Franklinu v Tennessee, do Noble Springs Dairy, kde pracuje na kozí farmě a učí se, jak udělat kozí sýr. Pak zamíří do Louisville v Kentucky do Hillbilly Tea, kde hvězdou všech jídel je čaj, jenž dělá sám majitel.
Sekáček XXII (8)
Rodinná bitva. Čtyři kuchaři, jedna rodina. Matka, otec, dcera a syn společně vedou restauraci, a nyní spolu soutěží, aby zjistili, kdo se stane šampionem Sekáčku. V prvním koši rodina najde chlebové placky a silné citrusy.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (9)
Čokoládové dezerty Bosé komtesy. Ina dnes vše připraví z čokolády, od čokoládových košíčků s burákovým máslem jako polevou až po čokoládové gelato, snadné čokoládovo–pomerančové fondue a pralinky s bílou čokoládou.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (10)
Nejlepší grilovaná jídla Bosé komtesy. Ina rozpálí gril, aby se stala průvodcem světem grilování a nabídla své oblíbené recepty: maso s mořskými plody s toskánským kuřetem s citrónem, či indonéské grilované mečouny a malé sendviče.
Osadnice VII (13)
Velký den na stavbě. Ree připravuje texasko-mexická jídla k obědu, kuřecí chili s papričkou chipotle, vdolky s chili a sýrem, karamelové sušenky a mexický punč pro tým stavbařů a dělníků, kteří připravují dva nové vchody.
Osadnice VII (1)
My a oni. Toto je příběh o dvou večeřích na ranči Drummond – jedné pro děti a druhé pro dospělé. Děti mají pečené těstoviny ziti, zatímco Ree připraví steak z vysokého roštěnce s kovbojským máslem a pečenými bramborami.
Se Sibou u stolu II (7)
Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.
Se Sibou u stolu II (8)
Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (13)
Sytá jídla v nové verzi. Bobby Flay přetvoří pro tuto hravou a delikátní pozdní snídani sytá a oblíbená jídla, takže v menu najdeme francouzský toast ve stylu churro, skořicové kynuté palačinky nebo obměny vejce naměkko se slaninou a čedarem.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (14)
Pozdní snídaně z pobřeží. Šéfkuchař Bobby Flay přináší výrazná koření a chutě tropů do této pozdní snídaně, kde nádherné menu obsahuje šťouchané sladké brambory s kuřetem jerk a vařeným vejcem nebo ostrou omáčku habanero s mangem.
Kuchyně VII (3)
Menu pro návrat do školy. Náš tým z Kuchyně se podělí o nové způsoby organizace nového školního roku za využití domácích předmětů. V receptech najdeme aglio e olio, cereální sušenky, rychlou snídani, anglické muffinové pizzy a appletini.
Malá bistra u silnic XXVI (6)
Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.
Malá bistra u silnic XXVI (7)
Netypická bistra. Guy sejde z vyšlapaných stezek, aby našel všestranná jídla. V Severní Karolíně jídelna uvnitř pivního obchodu nabízí šílené kreace vaflí a v Texasu nevšední bistro nabízí kombinaci grilovaného jídla se suši.
Malá bistra u silnic XXVI (8)
Ze severu na jih Ameriky. Guy hledá chutná jídla obou Amerik, od obřího poschoďového burgeru se slaninou v Severní Karolíně po odlehčené pouliční tacos v Mexiku.
Sekáček XXII (8)
Rodinná bitva. Čtyři kuchaři, jedna rodina. Matka, otec, dcera a syn společně vedou restauraci, a nyní spolu soutěží, aby zjistili, kdo se stane šampionem Sekáčku. V prvním koši rodina najde chlebové placky a silné citrusy.
Bosá komtesa – zpátky k základům (19)
Klasiky Bosé komtesy. Ina aktualizuje některé bestselery Bosé komtesy a podělí se o umění zkrácení a snadné přípravy chutných buchet, salátu s kuřetem a hořčicí, opečené zeleniny a pečené vegetariánské polévky.
Bosá komtesa – zpátky k základům (20)
Oblíbená jídla a společnost. Ina připraví oblíbená jídla na ven pro přátele, kteří renovují její kuchyni. V menu je dušené maso pro více lidí a opečené brambory s jogurtem a kysanou smetanou. Jde o oblíbené jídlo pro společnost, které dobře naladí.
Osadnice XV (11)
Sytá jídla starého stylu. Od začátku do konce dnes Ree připraví sytá jídla ve starém stylu, která stále chutnají. Uvaří casserole s tuňákem a nudlemi, masové koule ve sladkokyselé omáčce, glazované jablečné knedlíky a velšské sýrové toasty.
Osadnice XV (12)
Obědy do ruky. Toto je příběh o třech obědech s sebou! Ree připraví nudlový salát s hovězím a s arašídovou omáčkou v míse, těstovinový salát s kapustou v zavařovací sklenici a v kovbojské krabici na oběd jsou kuřecí křídla s BBQ omáčkou a bramborový salát s citrónem a bazalkou.
Se Sibou u stolu II (7)
Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.
Se Sibou u stolu II (8)
Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.
Pečení s Annou Olson III (16)
Biskupský chlebíček. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson upeče tři různé biskupské chlebíčky. Tyto sladké moučníky se zajisté stanou oblíbeným rodinným dezertem.
Pečení s Annou Olson III (17)
Karamel. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede, jak si užít karamel samotný, nebo jako přísadu delikátních dezertů. Podělí se o tři dekadentní a skutečně velmi chutné recepty.
Malá bistra u silnic XXIV (1)
Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.
Malá bistra u silnic XXIV (2)
Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.
Malá bistra u silnic XXIV (3)
Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.
Malá bistra u silnic XXIV (4)
Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.
Guyův velký projekt (2)
Kusanec. Zbývající potenciální kandidáti přijíždějí do Los Angeles, kde Guy nechá každého z nich vybrat jídlo, které by chtěli ve svém pořadu představit a popsat je na kameru. Ale je to těžší, než to vypadá v televizi, a jeden bude muset odejít.
Velký závod pojízdných bister V (1)
Sraz ve Venice Beach. Tyler Florence přivítá osm nových týmů majitelů pojízdných bister v Santa Barbaře v Kalifornii, kde musejí představit své značky a vytvořit pro ně typické jídlo.
Malá bistra u silnic XXVII (1)
Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.
Malá bistra u silnic XXVII (2)
Chutná dobrodružství. Na tomto výletu Guy Fieri objeví dobrodružné chutě. V Norfolku ve Virginii navštíví trh a restauraci, kde podávají mexické speciality, jaké jste nejspíše doposud neviděli.
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (4)
Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.
Guyův velký projekt (2)
Kusanec. Zbývající potenciální kandidáti přijíždějí do Los Angeles, kde Guy nechá každého z nich vybrat jídlo, které by chtěli ve svém pořadu představit a popsat je na kameru. Ale je to těžší, než to vypadá v televizi, a jeden bude muset odejít.
Velký závod pojízdných bister V (1)
Sraz ve Venice Beach. Tyler Florence přivítá osm nových týmů majitelů pojízdných bister v Santa Barbaře v Kalifornii, kde musejí představit své značky a vytvořit pro ně typické jídlo.
Malá bistra u silnic XXVII (1)
Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.
Malá bistra u silnic XXVII (2)
Chutná dobrodružství. Na tomto výletu Guy Fieri objeví dobrodružné chutě. V Norfolku ve Virginii navštíví trh a restauraci, kde podávají mexické speciality, jaké jste nejspíše doposud neviděli.
