
Food Network
Food Network od do
Jarní šampionát v pečení II (4)
Mlsný farmář. Pět zbývajících pekařů přetvoří čerstvou zeleninu z farmy v chutné vegetariánské dezerty. Také se zaměří na tradiční farmářské snídaně dezerty se slaninou a vejci.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (1)
New York. V New Yorku Paul zjišťuje, jak byly nově přetvořeny koblihy inovativními chutěmi. Také se setká s Jimem Laheym, internetovou senzací kvůli vynálezu nového způsobu pečení domácího chleba, jenž je tak jednoduchý, že Paul nechce uvěřit, že to funguje.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (2)
Paříž. Paul je nadšen, protože Paříž navštívil poprvé v životě, a zaujmou ho klasické croissanty a bagety pečené ve městě, jež je vynalezlo. A sám vytvoří úchvatný kousek pečiva pro zvláštní příležitost, když z klasického éclair udělá Choux Eiffel Tower.
Za Donalem… do Evropy II (1)
Budapešť, Maďarsko. V Budapešti se Donal setká se svým průvodcem Andrášem a vydají se na rychlou obhlídku města se zastávkou na nezdravé, ale delikátní a slavné pouliční jídlo, langoše. Pak se vydají na každoroční gurmánský festival.
Za Donalem… do Evropy II (2)
Ikaria, Řecko. V Ikarii si dává Donal za cíl najít tajemství věčného mládí. Místní obyvatelé žijí déle než zbytek Evropy a Amerika minimálně o deset let, a tak by Donal rád jejich tajemství, skryté v jídle, odhalil.
Strávníci v utajení VI (12)
Těžké kusy. Poté, co zjistili nesrovnalosti v dodávce drahých proteinových doplňků, kontaktují Larissa a Andrew, majitelé Protein House v Las Vegas, Charlese, aby věc vyšetřil.
Strávníci v utajení VI (13)
Po italsku. Poté, co spor mezi jeho pizzerií a pekařstvím ohrozí jeho podnikání, kontaktuje John, majitel Metro Pizza v Las Vegas, Charlese s prosbou o pomoc. Strávníci v utajení Andy a Arielle odhalí v utajení zdroj napětí.
Malá bistra u silnic XVII (8)
Nadčasové tradice. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Lowdown ohledně dlouhotrvajících tradic. Ve Filadelfii je jamajské bistro s autentickými sušenými kuřaty.
Malá bistra u silnic XVII (9)
Od piškotu k masovému koláči. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší mišmaš rychlého jídla. Ve Filadelfii nabízejí v jednom bistru unikátní severoafrická kuřata a smetanové piškotové dezerty.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (1)
New York. V New Yorku Paul zjišťuje, jak byly nově přetvořeny koblihy inovativními chutěmi. Také se setká s Jimem Laheym, internetovou senzací kvůli vynálezu nového způsobu pečení domácího chleba, jenž je tak jednoduchý, že Paul nechce uvěřit, že to funguje.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (2)
Paříž. Paul je nadšen, protože Paříž navštívil poprvé v životě, a zaujmou ho klasické croissanty a bagety pečené ve městě, jež je vynalezlo. A sám vytvoří úchvatný kousek pečiva pro zvláštní příležitost, když z klasického éclair udělá Choux Eiffel Tower.
Za Donalem… do Evropy II (1)
Budapešť, Maďarsko. V Budapešti se Donal setká se svým průvodcem Andrášem a vydají se na rychlou obhlídku města se zastávkou na nezdravé, ale delikátní a slavné pouliční jídlo, langoše. Pak se vydají na každoroční gurmánský festival.
Za Donalem… do Evropy II (2)
Ikaria, Řecko. V Ikarii si dává Donal za cíl najít tajemství věčného mládí. Místní obyvatelé žijí déle než zbytek Evropy a Amerika minimálně o deset let, a tak by Donal rád jejich tajemství, skryté v jídle, odhalil.
Jídla na otevřeném ohni V (9)
Sůl a moře. Roger získává odpařováním mořskou sůl v Jacobsen Salt Co. v Oregonu a pak opeče platýse v solné krustě nad ohništěm, kde se pálí dřevo.
Jídla na otevřeném ohni V (10)
Setkáme se v Texasu. Roger zjistí, že v Texasu je všechno větší při grilování 250librové porce hovězího v grilovacím přívěsu na zakázku a 230librového kance ve venkovní jámě se žhavým popelem.
Malá bistra u silnic V (8)
Stejně jako včera. Guy Fieri se vrací v čase při návštěvě bister, jež se zdají existovat věčně. V San Diegu nadměrná kavárna servíruje klasiky jako kuřata a knedlíky již 60 let.
Malá bistra u silnic V (9)
Návrat na Route 66. Guy Fieri míří na východ po Route 66. Ve Flagstaffu v Arizoně restaurace v rodinném stylu podává jihozápadní pochoutky z mletého masa, a v Chicagu podává bistro na Route 66 smažená kuřata od 30. let.
Sekáček XVI (6)
Invaze mládí. Porotci mají hrůzu z toho, co dospívající kuchaři vytvoří z tuňáka a cereálií v prvním kole. Poslední dva teenageři musejí vytvořit dezert, jenž je kombinací malého zákusku a asijského koření.
Guyovy hry s potravinami VI (10)
Kulinářství mi zachránilo život. Čtyři kuchaři překonali nepřízeň osudu, když šli za svým kulinářským snem a nyní soutěží, aby se stali vítězi soutěže nazývané Trojité G.
Bosá komtesa – zpátky k základům (22)
Zabalit a jít na večírek. Je jedno, jestli jde o balíčky jídla do školy nebo práce, či o večeři pod širým nebem, pravidla jsou stále stejná: jednoduše, chutně a přenosně. Ina předvede své balíčky a strategie přípravou pikniku na zadní zahradě.
Bosá komtesa – zpátky k základům (23)
Improvizovaná večeře. Ina nám ukáže, jak za pomoci běžných věcí ve spíži nebo mrazáku dát dohromady skvělou večeři, aniž byste museli vyjít ven z domu. Taková improvizovaná večeře se hodí podobně jako nyní, kdy přijel do města její kamarád Miguel.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (16)
Lidovky k večeři. Anna chystá tradiční nedělní oběd. Opeče vepřový hřbet s hořčičnou polevou, přidá opečenou kořennou zeleninu v teplé octové zálivce, a jako dezert kořeněný hruškový dort s čokoládou.
Kuchyně IX (3)
Jarní nabídka. Kuchyně slaví velikonoce vepřovou panenkou s klobáskami a špenátem Jeffa Mauro a roztomilým zajíčkovým dortem.
Osadnice IX (3)
Dokonalé koláče. Dnes je na ranči den koláčů, a tak Ree Drummond peče jako o život. Začne s oblíbeným karamelovým jablečným koláčem a připraví mražený zelený koláč. Je zde i jahodový preclíkový koláč a mini lívanečky s borůvkami.
Osadnice IX (4)
Tajemství příloh. Dnes reflektor zamíří na úchvatné přílohy pro Den díkůvzdání. Ree Drummond připravuje brokolicové casserole s divokou rýží, sladké brambory, dresink s růžičkovou kapustou a rozmačkaným máslem a s nehnětenými čtyřlístkovými rolkami.
Bosá komtesa – zpátky k základům (24)
Oblíbená klasická jídla zblízka. Ina Garten dává oblíbeným klasickým jídlům nový kabátek, a to u receptů na bagely s uzeným lososem a salátem z bílých ryb, u koktejlu Virgin Mary, u pečených brambor s pórkovou polévkou nebo u chlebu s bylinkami a česnekem.
Bosá komtesa – zpátky k základům (25)
Grilování na pláži. Ina má na pláži sraz se svými kamarády Michaelem a Jimem. Rozpálí gril a připraví scénu, a také přinese jídlo – grilované škeble s bazalkou ve strouhance, burgery z ranče Niman, karamelizované cibulky a čokoládové s’mores.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (25)
Španělské tapas. Anna připravuje tradiční španělské jídlo, tapas. Využije rozmanité chutě a textury, když nachystá španělské pinxos, bramborové tortilly se salámem chorizo, krabí dort San Sebastian nebo gambas a la plancha.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (26)
Noc rébusů. Anna připravuje noc zábavy, jídla a přátel, protože budou hrát hry. Využije domácí ingredience a připraví spoustu jednohubek, např. quesadillas se slaninou, vegetariánskou dušenou směs, kukuřičný chléb a popcorn s karamelem a arašídovými oříšky.
Kuchyně IX (4)
Naše nejchutnější předělávky. Oblíbené recepty Kuchyně jsou předělány v jarním duchu. Marcela Valladolid nachystá enchiladas s kapustou a bramborami a pak dojde na tipy, aby jídlo vypadalo jak chutně, tak dobře, nebo jak si zorganizovat svou kuchyni.
Osadnice VIII (2)
Jídla s sebou doma. Ree vaří jídla, co se dají vzít s sebou, pro své dívky, a vytvoří překvapení v podobě večeře s oblíbeným čínským jídlem, krémovým sýrem wonton, kuře na pomerančích, hovězí s brokolicí a smažené chow mein.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (1)
New York. V New Yorku Paul zjišťuje, jak byly nově přetvořeny koblihy inovativními chutěmi. Také se setká s Jimem Laheym, internetovou senzací kvůli vynálezu nového způsobu pečení domácího chleba, jenž je tak jednoduchý, že Paul nechce uvěřit, že to funguje.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (2)
Paříž. Paul je nadšen, protože Paříž navštívil poprvé v životě, a zaujmou ho klasické croissanty a bagety pečené ve městě, jež je vynalezlo. A sám vytvoří úchvatný kousek pečiva pro zvláštní příležitost, když z klasického éclair udělá Choux Eiffel Tower.
Za Donalem… do Evropy II (1)
Budapešť, Maďarsko. V Budapešti se Donal setká se svým průvodcem Andrášem a vydají se na rychlou obhlídku města se zastávkou na nezdravé, ale delikátní a slavné pouliční jídlo, langoše. Pak se vydají na každoroční gurmánský festival.
Za Donalem… do Evropy II (2)
Ikaria, Řecko. V Ikarii si dává Donal za cíl najít tajemství věčného mládí. Místní obyvatelé žijí déle než zbytek Evropy a Amerika minimálně o deset let, a tak by Donal rád jejich tajemství, skryté v jídle, odhalil.
Malá bistra u silnic V (10)
Grilování a více. V texaském Austinu Guy vyzkouší uzenou klasiku se zeleným mesquite, a pak mu dokonce udělají kuřecí křídla. V Connecticutu pak regionální vášeň pro grilování, od texaského bůčku po memphiská žebírka a omáčku ze Severní Karolíny.
Malá bistra u silnic V (11)
Regionálni klasiky. Guy Fieri jede za chutěmi, které místní milují: v New Orleans nabízí rodinná restaurace speciality pojmenované po ulicích v sousedství, a v Albuquerque místní bistro servíruje autentická jídla Nového Mexika, od sopapilla s nakrájeným vepřovým po burritos s chicharones.
Osadnice XIII (10)
Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.
Osadnice XIII (11)
Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.
Kuchyně V (1)
Sladkosti pro miláčky. Slaví se Valentýn a hosté připravují romantická jídla jako Geoffreyho mousse z tmavé čokolády, jemný filet mignon s houbami a omáčkou z červeného vína od Katie nebo od Marcely dvojité chutné přílohy.
Pečení s Annou Olson II (3)
Dort bez mouky. V této epizodě se představí klasické i moderní dorty připravené z jiných přísad než z mouky, a to včetně dortu se sirupem z krvavého pomeranče, francouzského čokoládového dortu a vanilkových košíčků.
Pečení s Annou Olson II (4)
Italské mandlové biskvity. Základní cukrovinka v každé kavárně jsou klasické křupavé mandlové biskvity, ale i jemnější verze. Anna nám vysvětlí vše, co potřebujeme vědět o tom, jak dokonalé biscotti upéct.
Sekáček XVI (7)
Mochi jako dezert. V prvním kole musejí soutěžící velmi rychle připravit jídla ze šneků escargot a těsta na sušenky. A budou moci porotci sníst dva dezerty z mochi a manga?
Jarní šampionát v pečení II (5)
Máma miluje čokoládu. Tahle je pro tebe, mami! V předkole si čtyři zbývající pekaři vezmou inspiraci pro své dezerty z typických dárků Dne matek. Pak se kuchaři vrhnou na nejklasičtější dárek tohoto dne - na čokolády.
Malá bistra u silnic XXVII (3)
Grilování, těstíčko, pivo a kuřata. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší všechny druhy pořádných dlabanců. V Los Angeles najde pojízdné bistro se zajímavě připravenými rybami a smaženými brambůrky, a také bistro v centru, kde grilují a udí bůček a smaží kuřata.
Malá bistra u silnic XXVII (4)
Mořská pobřeží a velká jezera. Na tomto výletu Guy Fieri jezdí od pobřeží k pobřeží, aby si dal výbušná jídla. V Los Angeles na Grand Central Market prozkoumá mexické bistro nabízející neuvěřitelné tostadas s chobotnicemi a jejich jedinečný burger.
Burgery, pivo a grilování (4)
Dobroty, po nichž si prsty olíznete. Na jednom ze svých oblíbených míst v Manhattanu se k Michaelovi se připojí Alex Guarnaschelli, Michael pak zamíří do Ohia na žebírka a navštíví velmi zvláštní restauraci v Nashvillu.
Burgery, pivo a grilování (5)
Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.
Strávníci v utajení VII (1)
Krach. Poté, co zjistili spolumajitelé Shades Oceanfront Bistro ztenčování zásob kuřat a hovězího masa, požádali Mystery Diners o akci v utajení. Ti zjistí, že jeden zaměstnanec si vede vlastní, boční kšeftík.
Strávníci v utajení VII (2)
Problémy s koktejlem. Sarra se obává, že rivalita mezi jejími barmany stojí za chybějícím alkoholem, a tak požádá Charlese Stilese o pátrání. Mystery Diners přijdou v utajení, aby zjistili, kdo je skutečným viníkem.
Malá bistra u silnic XVII (11)
San Diego celou dobu. Na tomto výletě Guy Fieri míří do San Diega na nějaká oblíbená jídla, stará i nová. V Ocean Beach v Kalifornii navštíví Guy legendární bistro, kam chodí surfaři na pořádné burgery se starým kamarádem.
Malá bistra u silnic XVII (12)
Od srdce. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří na místa, kde dávají do všeho, co dělají, srdce i duši. V Carlsbad v Kalifornii rodinný italský restaurant zůstává věrný dlouholetému receptu na ravioli.
Malá bistra u silnic XXVII (3)
Grilování, těstíčko, pivo a kuřata. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší všechny druhy pořádných dlabanců. V Los Angeles najde pojízdné bistro se zajímavě připravenými rybami a smaženými brambůrky, a také bistro v centru, kde grilují a udí bůček a smaží kuřata.
Malá bistra u silnic XXVII (4)
Mořská pobřeží a velká jezera. Na tomto výletu Guy Fieri jezdí od pobřeží k pobřeží, aby si dal výbušná jídla. V Los Angeles na Grand Central Market prozkoumá mexické bistro nabízející neuvěřitelné tostadas s chobotnicemi a jejich jedinečný burger.
Burgery, pivo a grilování (4)
Dobroty, po nichž si prsty olíznete. Na jednom ze svých oblíbených míst v Manhattanu se k Michaelovi se připojí Alex Guarnaschelli, Michael pak zamíří do Ohia na žebírka a navštíví velmi zvláštní restauraci v Nashvillu.
Burgery, pivo a grilování (5)
Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.
Jídla na otevřeném ohni V (11)
Jedinečné grilovací pojízdné soupravy. Roger hledá opravdu jedinečné grilovací pojízdné soupravy jako třeba v Denveru vynález, jenž dokáže uvařit až 1 000 liber jídla, nebo impozantní pojízdný přívěs v Texasu.
Jídla na otevřeném ohni V (12)
Rozpálené steaky. Roger rozpálí hořáky pod kovovými sudy v jámě v Buffalo Gap v Texasu, a pak vypomůže ve venkovní kuchyni ve Wyomingu, kde musí napíchnout steaky na vidle a nechat je fritovat v obřím kotli.
Malá bistra u silnic V (10)
Grilování a více. V texaském Austinu Guy vyzkouší uzenou klasiku se zeleným mesquite, a pak mu dokonce udělají kuřecí křídla. V Connecticutu pak regionální vášeň pro grilování, od texaského bůčku po memphiská žebírka a omáčku ze Severní Karolíny.
Malá bistra u silnic V (11)
Regionálni klasiky. Guy Fieri jede za chutěmi, které místní milují: v New Orleans nabízí rodinná restaurace speciality pojmenované po ulicích v sousedství, a v Albuquerque místní bistro servíruje autentická jídla Nového Mexika, od sopapilla s nakrájeným vepřovým po burritos s chicharones.
