
Food Network
Food Network od do
Jarní šampionát v pečení II (5)
Máma miluje čokoládu. Tahle je pro tebe, mami! V předkole si čtyři zbývající pekaři vezmou inspiraci pro své dezerty z typických dárků Dne matek. Pak se kuchaři vrhnou na nejklasičtější dárek tohoto dne - na čokolády.
Malá bistra u silnic XXVII (3)
Grilování, těstíčko, pivo a kuřata. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší všechny druhy pořádných dlabanců. V Los Angeles najde pojízdné bistro se zajímavě připravenými rybami a smaženými brambůrky, a také bistro v centru, kde grilují a udí bůček a smaží kuřata.
Malá bistra u silnic XXVII (4)
Mořská pobřeží a velká jezera. Na tomto výletu Guy Fieri jezdí od pobřeží k pobřeží, aby si dal výbušná jídla. V Los Angeles na Grand Central Market prozkoumá mexické bistro nabízející neuvěřitelné tostadas s chobotnicemi a jejich jedinečný burger.
Burgery, pivo a grilování (4)
Dobroty, po nichž si prsty olíznete. Na jednom ze svých oblíbených míst v Manhattanu se k Michaelovi se připojí Alex Guarnaschelli, Michael pak zamíří do Ohia na žebírka a navštíví velmi zvláštní restauraci v Nashvillu.
Burgery, pivo a grilování (5)
Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.
Strávníci v utajení VII (1)
Krach. Poté, co zjistili spolumajitelé Shades Oceanfront Bistro ztenčování zásob kuřat a hovězího masa, požádali Mystery Diners o akci v utajení. Ti zjistí, že jeden zaměstnanec si vede vlastní, boční kšeftík.
Strávníci v utajení VII (2)
Problémy s koktejlem. Sarra se obává, že rivalita mezi jejími barmany stojí za chybějícím alkoholem, a tak požádá Charlese Stilese o pátrání. Mystery Diners přijdou v utajení, aby zjistili, kdo je skutečným viníkem.
Malá bistra u silnic XVII (11)
San Diego celou dobu. Na tomto výletě Guy Fieri míří do San Diega na nějaká oblíbená jídla, stará i nová. V Ocean Beach v Kalifornii navštíví Guy legendární bistro, kam chodí surfaři na pořádné burgery se starým kamarádem.
Malá bistra u silnic XVII (12)
Od srdce. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří na místa, kde dávají do všeho, co dělají, srdce i duši. V Carlsbad v Kalifornii rodinný italský restaurant zůstává věrný dlouholetému receptu na ravioli.
Malá bistra u silnic XXVII (3)
Grilování, těstíčko, pivo a kuřata. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší všechny druhy pořádných dlabanců. V Los Angeles najde pojízdné bistro se zajímavě připravenými rybami a smaženými brambůrky, a také bistro v centru, kde grilují a udí bůček a smaží kuřata.
Malá bistra u silnic XXVII (4)
Mořská pobřeží a velká jezera. Na tomto výletu Guy Fieri jezdí od pobřeží k pobřeží, aby si dal výbušná jídla. V Los Angeles na Grand Central Market prozkoumá mexické bistro nabízející neuvěřitelné tostadas s chobotnicemi a jejich jedinečný burger.
Burgery, pivo a grilování (4)
Dobroty, po nichž si prsty olíznete. Na jednom ze svých oblíbených míst v Manhattanu se k Michaelovi se připojí Alex Guarnaschelli, Michael pak zamíří do Ohia na žebírka a navštíví velmi zvláštní restauraci v Nashvillu.
Burgery, pivo a grilování (5)
Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.
Jídla na otevřeném ohni V (11)
Jedinečné grilovací pojízdné soupravy. Roger hledá opravdu jedinečné grilovací pojízdné soupravy jako třeba v Denveru vynález, jenž dokáže uvařit až 1 000 liber jídla, nebo impozantní pojízdný přívěs v Texasu.
Jídla na otevřeném ohni V (12)
Rozpálené steaky. Roger rozpálí hořáky pod kovovými sudy v jámě v Buffalo Gap v Texasu, a pak vypomůže ve venkovní kuchyni ve Wyomingu, kde musí napíchnout steaky na vidle a nechat je fritovat v obřím kotli.
Malá bistra u silnic V (10)
Grilování a více. V texaském Austinu Guy vyzkouší uzenou klasiku se zeleným mesquite, a pak mu dokonce udělají kuřecí křídla. V Connecticutu pak regionální vášeň pro grilování, od texaského bůčku po memphiská žebírka a omáčku ze Severní Karolíny.
Malá bistra u silnic V (11)
Regionálni klasiky. Guy Fieri jede za chutěmi, které místní milují: v New Orleans nabízí rodinná restaurace speciality pojmenované po ulicích v sousedství, a v Albuquerque místní bistro servíruje autentická jídla Nového Mexika, od sopapilla s nakrájeným vepřovým po burritos s chicharones.
Sekáček XVI (7)
Mochi jako dezert. V prvním kole musejí soutěžící velmi rychle připravit jídla ze šneků escargot a těsta na sušenky. A budou moci porotci sníst dva dezerty z mochi a manga?
Guyovy hry s potravinami VI (11)
Golfové nákupní přískoky. Kuchaři si užívají americký festival jídla na trhu ve Flavourtownu. Nejprve se musejí orientovat při nákupu mezi krabicemi, nevybaleným zbožím a nákupními vozíky, aby připravili burgery s přílohou, obsahující Guyův speciál, dehydrované jídlo.
Bosá komtesa – zpátky k základům (24)
Oblíbená klasická jídla zblízka. Ina Garten dává oblíbeným klasickým jídlům nový kabátek, a to u receptů na bagely s uzeným lososem a salátem z bílých ryb, u koktejlu Virgin Mary, u pečených brambor s pórkovou polévkou nebo u chlebu s bylinkami a česnekem.
Bosá komtesa – zpátky k základům (25)
Grilování na pláži. Ina má na pláži sraz se svými kamarády Michaelem a Jimem. Rozpálí gril a připraví scénu, a také přinese jídlo – grilované škeble s bazalkou ve strouhance, burgery z ranče Niman, karamelizované cibulky a čokoládové s’mores.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (17)
Večeře pro všechny generace. Anna začne večer talířem s čerstvou zeleninou a dipem ze sladké cibule. Jako hlavní chod připraví pečené těsto se třemi druhy sýrů a podává s opečeným kuřetem s česnekem a javorovým sirupem. Jako dezert pak hodně vanilkových košíčků.
Kuchyně IX (4)
Naše nejchutnější předělávky. Oblíbené recepty Kuchyně jsou předělány v jarním duchu. Marcela Valladolid nachystá enchiladas s kapustou a bramborami a pak dojde na tipy, aby jídlo vypadalo jak chutně, tak dobře, nebo jak si zorganizovat svou kuchyni.
Osadnice IX (5)
Kancelářský večírek. Drummondovi oslavují dokončení své nové kanceláře. Ree připraví koktejlové krevetí tyčinky se třemi omáčkami, avokádovým krémem, klasický koktejl a rémoulade, plus kořeněné italské masové koule, datle obalené ve slanině a sladké sušenky.
Osadnice IX (6)
Dámy a pozdní snídaně. Ree Drummond vaří pozdní snídani pro tři generace žen Drummondových. Jsou zde ovesné placičky s ořechy, koláč quiche holek z ranče a pomeranče se šampaňským. Skvělý čas pro dámy, které potřebují pozdní snídani.
Bosá komtesa – zpátky k základům (26)
Řekni to jídlem. Vracíme se zpět k základům při péči o druhé, když to říkáme jídlem. Ina připraví jako poděkování snídaňový košík pro přátele plný kořeněného datlového chleba, pomerančové marmelády a domácího müsli s malinami.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (1)
Narozeninové večírky. Jeffrey má narozeniny a Ina mu připravuje delikátní a příjemně nostalgickou narozeninovou večeři, která se celá dá připravit dopředu.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (1)
Oslava promoce. Anna Olson promlouvá ke studentům kulinářství a mediálního vysílání během oslavy promoce, kde dostane čestný titul vysoké školy Niagara College.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (2)
Chutné předkrmy. Anna Olson představí svůj styl v časopise.
Kuchyně IX (5)
Italské klasiky. Jeff Mauro se podělí o rodinný recept na rajčatovou omáčku, a pak zjistíme, jak využít zbytky italských ingrediencí novým způsobem či jak vyrobit zábavné předměty z prázdných lahví od vína.
Osadnice VIII (3)
Zásnubní večeře. Ree Drummond a její švagrová chystají velký zásnubní raut pro její přítelkyni. V menu jsou neodolatelné předkrmy a vysoký roštěnec. A ve sklenicích šampaňské na přípitek budoucím manželům.
Malá bistra u silnic XXVII (3)
Grilování, těstíčko, pivo a kuřata. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší všechny druhy pořádných dlabanců. V Los Angeles najde pojízdné bistro se zajímavě připravenými rybami a smaženými brambůrky, a také bistro v centru, kde grilují a udí bůček a smaží kuřata.
Malá bistra u silnic XXVII (4)
Mořská pobřeží a velká jezera. Na tomto výletu Guy Fieri jezdí od pobřeží k pobřeží, aby si dal výbušná jídla. V Los Angeles na Grand Central Market prozkoumá mexické bistro nabízející neuvěřitelné tostadas s chobotnicemi a jejich jedinečný burger.
Burgery, pivo a grilování (4)
Dobroty, po nichž si prsty olíznete. Na jednom ze svých oblíbených míst v Manhattanu se k Michaelovi se připojí Alex Guarnaschelli, Michael pak zamíří do Ohia na žebírka a navštíví velmi zvláštní restauraci v Nashvillu.
Burgery, pivo a grilování (5)
Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.
Malá bistra u silnic V (12)
Oblíbená rodinná jídla. Guy Fieri získává místo u rodinného stolu: v Glendale v Arizoně dělá německá restaurace klobásky sauerbraten z mletého masa. A ve Forth Worth v Texasu servírují klasiky od dušeného masa po drůbeží droby se šťávou či hovězí špičky.
Malá bistra u silnic V (13)
Všechny druhy rychlých jídel. Guy Fieri hledá rychlá občerstvení s dobrým jídlem: v Novém Mexiku je drive-in, proslavený svými cheesburgery se zeleným chili, a v Connecticutu bistro s hot dogy, kde kuchař získal dovednosti, jak kombinovat hot dogy ze všech druhů masa.
Osadnice XIII (12)
Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.
Osadnice XIII (13)
Kuřata, kuřata, kuřata. Ree uvaří hromadu kuřat, kuřat a ještě dalších kuřat! Představí výhody nákupu ve velkém, když pak připraví tři fantastická jídla: pomalu vařená kuřata s brokolicí, kuřecí koláč a kapustová salát Caesar s kuřaty.
Kuchyně V (2)
Vyspat se do růžova. Vyspěte se do růžova s hosty Kuchyně, kteří přijdou s pár novými a svěžími nápady na snídani. Sunny se podělí o svou oblíbenou snídani všech dob, a pak hosté odpoví na otázky diváků ohledně vajec, palačinek a snídaní udělaných dopředu.
Pečení s Annou Olson II (5)
Tyčinky. Oblíbená pečená pochoutka zahrnuje například zdravé tyčinky granola, ale i dekadentní dezert jako tyčinky nanaimo. Anna nám předvede své mistrovství při jejich dokonalé přípravě.
Pečení s Annou Olson II (6)
Karamel. Připravit dokonalý karamel, to otevírá dveře cukrárny mnoha dezertům a pochoutkám. Anna nám předvede tradiční jablka s karamelem, klasický créme caramel a francouzský jablečný dort.
Sekáček XVI (8)
Sladká překvapení. Kuchaři jsou překvapeni, když objeví dekadentní sladké výtvory v každém koši. Ve druhém kole je přivedou velmi barevné ingredience na dezert do stresu.
Jarní šampionát v pečení II (6)
Svatba v letovisku. Poslední tři pekaři vytvoří svačiny pro uvítací koš pro ženicha, a pak upečou své nejlepší dorty pro svatby v letovisku, inspirované Mexikem, Havají a Itálií.
Sekáček XXXI (20)
Divoká doba. Přímo z přírody do košů kuchařů. V prvním koši se objeví vodní zázrak a delikátní květina, impozantní kořen a divoké zvíře jsou součástí koše pro hlavní chod. Poslední divoké kolo nabídne lesní plody a máslo.
Velký závod pojízdných bister V (2)
Hot dogy v Tucsonu. Tyler přivítá týmy v Tucsonu v Arizoně, kde musejí připravit kreativní marketingovou kampaň. Později je jejich úkolem nějak pozměnit po svém místní oblíbené hot dogy, přičemž kdo utrží nejvíc, dostane finanční bonus.
Strávníci v utajení VII (3)
Sabotáž povýšení. Když se Isabel a Todd nemohou shodnout, kterého číšníka povýšit na manažera, kontaktují Charlese Stilese, aby jim pomohl. Strávníci v utajení zjistí, že jeden z kandidátů sabotuje zevnitř.
Strávníci v utajení VII (4)
Válka pojízdných občerstvení. Marko a Brett vlastní konkurenční pojízdná občerstvení v San Diegu, ale rozdíly musí jít stranou, když hledají důvody náhlého propadu tržeb u obou vozů. Strávníci v utajení jdou hledat viníka.
Malá bistra u silnic XVII (13)
Je to čerstvé. Na tomto výletě se Guy Fieri zastaví v bistrech, kde mají vše čerstvé. V San Franciscu je venezuelský bar nabízející menu bez lepku a autentickými předkrmy jako placky arepa nebo empanada.
Malá bistra u silnic XVIII (1)
Na návštěvě u sousedů. Na tomto výletě Guy cestuje křížem krážem po západním pobřeží a hledá bistra v sousedství. V Portlandu v Oregonu nabízejí manžel s manželkou stará dobrá americká jídla jako hašé z hovězí konzervy nebo plátky sušeného hovězího masa.
Sekáček XXXI (20)
Divoká doba. Přímo z přírody do košů kuchařů. V prvním koši se objeví vodní zázrak a delikátní květina, impozantní kořen a divoké zvíře jsou součástí koše pro hlavní chod. Poslední divoké kolo nabídne lesní plody a máslo.
Velký závod pojízdných bister V (2)
Hot dogy v Tucsonu. Tyler přivítá týmy v Tucsonu v Arizoně, kde musejí připravit kreativní marketingovou kampaň. Později je jejich úkolem nějak pozměnit po svém místní oblíbené hot dogy, přičemž kdo utrží nejvíc, dostane finanční bonus.
Jídla na otevřeném ohni III (1)
Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!
Jídla na otevřeném ohni III (2)
Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.
Malá bistra u silnic V (12)
Oblíbená rodinná jídla. Guy Fieri získává místo u rodinného stolu: v Glendale v Arizoně dělá německá restaurace klobásky sauerbraten z mletého masa. A ve Forth Worth v Texasu servírují klasiky od dušeného masa po drůbeží droby se šťávou či hovězí špičky.
Malá bistra u silnic V (13)
Všechny druhy rychlých jídel. Guy Fieri hledá rychlá občerstvení s dobrým jídlem: v Novém Mexiku je drive-in, proslavený svými cheesburgery se zeleným chili, a v Connecticutu bistro s hot dogy, kde kuchař získal dovednosti, jak kombinovat hot dogy ze všech druhů masa.
