
Food Network
Food Network od do
Jarní šampionát v pečení II (6)
Svatba v letovisku. Poslední tři pekaři vytvoří svačiny pro uvítací koš pro ženicha, a pak upečou své nejlepší dorty pro svatby v letovisku, inspirované Mexikem, Havají a Itálií.
Sekáček XXXI (20)
Divoká doba. Přímo z přírody do košů kuchařů. V prvním koši se objeví vodní zázrak a delikátní květina, impozantní kořen a divoké zvíře jsou součástí koše pro hlavní chod. Poslední divoké kolo nabídne lesní plody a máslo.
Velký závod pojízdných bister V (2)
Hot dogy v Tucsonu. Tyler přivítá týmy v Tucsonu v Arizoně, kde musejí připravit kreativní marketingovou kampaň. Později je jejich úkolem nějak pozměnit po svém místní oblíbené hot dogy, přičemž kdo utrží nejvíc, dostane finanční bonus.
Strávníci v utajení VII (3)
Sabotáž povýšení. Když se Isabel a Todd nemohou shodnout, kterého číšníka povýšit na manažera, kontaktují Charlese Stilese, aby jim pomohl. Strávníci v utajení zjistí, že jeden z kandidátů sabotuje zevnitř.
Strávníci v utajení VII (4)
Válka pojízdných občerstvení. Marko a Brett vlastní konkurenční pojízdná občerstvení v San Diegu, ale rozdíly musí jít stranou, když hledají důvody náhlého propadu tržeb u obou vozů. Strávníci v utajení jdou hledat viníka.
Malá bistra u silnic XVII (13)
Je to čerstvé. Na tomto výletě se Guy Fieri zastaví v bistrech, kde mají vše čerstvé. V San Franciscu je venezuelský bar nabízející menu bez lepku a autentickými předkrmy jako placky arepa nebo empanada.
Malá bistra u silnic XVIII (1)
Na návštěvě u sousedů. Na tomto výletě Guy cestuje křížem krážem po západním pobřeží a hledá bistra v sousedství. V Portlandu v Oregonu nabízejí manžel s manželkou stará dobrá americká jídla jako hašé z hovězí konzervy nebo plátky sušeného hovězího masa.
Sekáček XXXI (20)
Divoká doba. Přímo z přírody do košů kuchařů. V prvním koši se objeví vodní zázrak a delikátní květina, impozantní kořen a divoké zvíře jsou součástí koše pro hlavní chod. Poslední divoké kolo nabídne lesní plody a máslo.
Velký závod pojízdných bister V (2)
Hot dogy v Tucsonu. Tyler přivítá týmy v Tucsonu v Arizoně, kde musejí připravit kreativní marketingovou kampaň. Později je jejich úkolem nějak pozměnit po svém místní oblíbené hot dogy, přičemž kdo utrží nejvíc, dostane finanční bonus.
Jídla na otevřeném ohni III (1)
Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!
Jídla na otevřeném ohni III (2)
Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.
Malá bistra u silnic V (12)
Oblíbená rodinná jídla. Guy Fieri získává místo u rodinného stolu: v Glendale v Arizoně dělá německá restaurace klobásky sauerbraten z mletého masa. A ve Forth Worth v Texasu servírují klasiky od dušeného masa po drůbeží droby se šťávou či hovězí špičky.
Malá bistra u silnic V (13)
Všechny druhy rychlých jídel. Guy Fieri hledá rychlá občerstvení s dobrým jídlem: v Novém Mexiku je drive-in, proslavený svými cheesburgery se zeleným chili, a v Connecticutu bistro s hot dogy, kde kuchař získal dovednosti, jak kombinovat hot dogy ze všech druhů masa.
Sekáček XVI (8)
Sladká překvapení. Kuchaři jsou překvapeni, když objeví dekadentní sladké výtvory v každém koši. Ve druhém kole je přivedou velmi barevné ingredience na dezert do stresu.
Guyovy hry s potravinami VI (12)
Kamarádi z Malých bister u silnic. Kamarádi z Guyova pořadu Malá bistra u silnic přicházejí také si zasoutěžit.
Bosá komtesa – zpátky k základům (26)
Řekni to jídlem. Vracíme se zpět k základům při péči o druhé, když to říkáme jídlem. Ina připraví jako poděkování snídaňový košík pro přátele plný kořeněného datlového chleba, pomerančové marmelády a domácího müsli s malinami.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (1)
Narozeninové večírky. Jeffrey má narozeniny a Ina mu připravuje delikátní a příjemně nostalgickou narozeninovou večeři, která se celá dá připravit dopředu.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (18)
Večeře pro vinaře. Anna pořádá večeři pro vinaře a začne s opečeným jehněčím na rozmarýnu s datlovou a pistáciovou salsou. Pak připraví kuskus se třemi druhy cibule a pastinák pečený s marockým kořením. Jako dezert pečené fíky s medem a jogurtem.
Kuchyně IX (5)
Italské klasiky. Jeff Mauro se podělí o rodinný recept na rajčatovou omáčku, a pak zjistíme, jak využít zbytky italských ingrediencí novým způsobem či jak vyrobit zábavné předměty z prázdných lahví od vína.
Osadnice IX (7)
Zdravá jídla do 16 minut. Po večerní procházce plánuje Ree připravit pár rychlých i zdravých jídel. Představuje si nebesky dobrý humusový wrap, salát se steakem a zázvorem, salát s grilovanými nektarinkami a kořeněný smažený květák, stačí pár minut.
Osadnice IX (8)
Polévkově dobré. Ree připravuje čtyři úchvatné polévky a začne dětmi oblíbenou hamburgerovou polévkou. Rajská polévka se dá dobře i zamrazit. Polévka s klobásou, bramborami a kapustou v jednom hrnci je malým zázrakem, a je zde ještě špenátová polévka.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (2)
Texasko-mexická jídla. Ina připravuje dokonalá texasko-mexická jídla s pomocí přítelkyně Devon Fredericks a jejího oceněného receptu na chili. Navíc má fantastické nápady na přílohy jako kuřata s tequilou a limetkou, rybí tacos la fondita nebo margarita z růžových grepů.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (3)
Vaření s vínem. Ina odhalí tajemství vaření s vínem, a poté možnosti párování sýrů s vínem prozradí její kamarád a odborník na víno Martine Warner.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (3)
Sezóna grilování. Je sezóna grilování! Venkovní gril je rozpálený, přátelé okolo a víno otevřené. Anna Olson připraví grilovací upoutávku pro místní vinařskou událost v New Vintage Grille.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (4)
Svačina s čajem u Susan. Anna Olson navštíví svou přítelkyni Susan v jejím domě u jezera na svačinu s čajem.
Kuchyně IX (6)
Oblíbená jídla ze steakhousu. Geoffrey Zakarian nám předvede, jak připravit dokonalá hovězí žebra s bylinkami a opečenou šalotkou, zatímco Katie Lee nachystá plněný salát s překvapením a Marcela Valladolid klasický salát caesar.
Osadnice VIII (4)
Pánský brloh. Pánové a jejich kamarádi opravují pánský brloh na ranči, zatímco Ree Drummond je při přestavbě krmí. Na oběd jsou panini s kuřaty a farmářskou slaninou, a k večeři steakové prsty se šťávou s nadrobno nasekaným salátem a sušenkami brownies.
Sekáček XXXI (20)
Divoká doba. Přímo z přírody do košů kuchařů. V prvním koši se objeví vodní zázrak a delikátní květina, impozantní kořen a divoké zvíře jsou součástí koše pro hlavní chod. Poslední divoké kolo nabídne lesní plody a máslo.
Velký závod pojízdných bister V (2)
Hot dogy v Tucsonu. Tyler přivítá týmy v Tucsonu v Arizoně, kde musejí připravit kreativní marketingovou kampaň. Později je jejich úkolem nějak pozměnit po svém místní oblíbené hot dogy, přičemž kdo utrží nejvíc, dostane finanční bonus.
Malá bistra u silnic XIII (1)
Mořské plody a sendviče. Na tomto výletu jde Guy za mořskými plody s masem. Ve Vancouveru v Britské Kolumbii je pojízdné bistro s vyloupanými a smaženými ústřicemi pro sendvič po’boy, a k tomu křupavé hranolky.
Malá bistra u silnic XIII (2)
Klasiky od pobřeží k pobřeží. Guy projede celou zemi, aby našel skutečně vynikající jídla. Na Floridě jsou chili a burgery dlouhotrvajícími stálicemi v baru u cesty a Guy vynalezne 200gramový burger do menu – Triple D Triple Play.
Osadnice XIV (1)
Odpolední čaj. Ree a její dcera Paige nostalgicky vzpomínají na odpolední čaje pro dva. V menu jsou skvělé mini quiche se šunkou a pórkem, mini sendviče s tím, co dá zahrada, dortíky s citrónem a malinami, mini koblížky a fantastická horká čokoláda.
Osadnice XIV (2)
Boxující chlapci. Koná se boxerská noc, takže Ree pošle syny do města na praxi. Upeče jim ovocné müsli sušenky s čokoládou a připraví k večeři sendvič Sloppy Joe, česnekový toast a proslavený pusinkový koláč s citrónem.
Kuchyně V (5)
Speciální rodinné setkání. Tým Marcelu překvapí oslavou k narození dítěte! Pak je čas podělit se o tipy všeho druhu týkající se rodinných sešlostí, a Marcela připraví dokonalé hlavní jídlo na večírek, lososa zabaleného v lístkovém těstě.
Pečení s Annou Olson II (7)
Pâte Sucrée. Sladké těsto (známé jako pâte sucrée) je delikátní a křehké díky vysokému obsahu cukru a másla. Anna nám poradí pár triků a připraví mandlový dort, ostružinové pusinky a skořicové sušenky snickerdoodle.
Pečení s Annou Olson II (8)
Marcipán. Marcipán jde jednoduše vytvořit z mletých mandlí a cukru, ale má mnohé způsoby využití ve světě dezertů. Anna nám vysvětlí, jak připravit dokonalý marcipán, upeče jednoduchý marcipánový ovocný dort a vytvoří klasický dort Battenberg.
Sekáček XVI (9)
Rodinná msta Sekáčku. Nejprve v Sekáčku dva páry bratrů soutěží, který rodinný šéfkuchař zvítězí. Rodinnou hrdost a právo na vychloubání se ohrozí dvěma zbývajícím kuchařům nutnost připravit dezert řeckého pudinku a japonského cukroví.
Iron Chef: Zúčtování (1)
Bitva italských svátků. Kuchyňský stadion zasáhly svátky a kuchař z Los Angeles, Ted Hopson, čelí kuchařce z Detroitu, Kate Williams, ve sladké rozhodující zkoušce. Vítězný kuchař se postaví Iron Chefovi Alexovi Guarnaschellimu v klasické sváteční bitvě.
Jídla na otevřeném ohni V (5)
Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.
Jídla na otevřeném ohni V (6)
Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.
Guyův velký projekt (3)
Upoutávka. Guy přivede potenciální kandidáty na místo natáčení pořadu Malá bistra u silnic, aby viděl, jak dokážou upoutat diváky svou upoutávkou. Pak každý z nich jde natočit upoutávku na restauraci, kterou chce představit v pořadu.
Strávníci v utajení VII (5)
Problémy s ochrannou známkou. Po úspěšné bitvě jednoho řetězce rychlého občerstvení s druhým o ochrannou známku sendviče se nyní majitel Devine Pastabilities bojí, že někdo zevnitř zkouší ukrást jeho výtvor.
Strávníci v utajení VII (6)
V zájmu zákazníka. V obavě, že jeho obvyklí zákazníci mají příliš mnoho nároků, požádá Larry Charlese Stilese, aby to vypátral. Strávníci v utajení zjistí, že problémem může být jeden ze zaměstnanců.
Malá bistra u silnic XVIII (2)
Ráj milovníků masa. Na tomto výletě se Guy zapíše do třídy mistrů šílených z masa. V Portlandu v Oregonu v rodinném bistru vaří šéfkuchař, který sám poráží, nasoluje, konzervuje a udí všechno v domě, od tlačenky po smažené kuře podle prababiččina receptu.
Malá bistra u silnic XVIII (3)
Nabídka v San Franciscu. Na tomto výletě Guy zabrousí do San Francisca na rozmanitá kulinářská jídla. Nejprve navštíví předělanou garáž v okresu Mission, kde se mu dostane jižanské pohostinnosti a nabídky dušených hovězích krátkých žeber a kořeněných krevet s omáčkou.
Jídla na otevřeném ohni V (5)
Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.
Jídla na otevřeném ohni V (6)
Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.
Guyův velký projekt (3)
Upoutávka. Guy přivede potenciální kandidáty na místo natáčení pořadu Malá bistra u silnic, aby viděl, jak dokážou upoutat diváky svou upoutávkou. Pak každý z nich jde natočit upoutávku na restauraci, kterou chce představit v pořadu.
Jídla na otevřeném ohni III (3)
Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.
Jídla na otevřeném ohni III (4)
Ohnivá mexická oslava. Mexické jídlo Roger Mooking preferuje kvůli jeho komplexním a zemitým chutím i díky tradici vaření nad ohništěm. Roger se setká s kuchařem Johnnym Hernandezem v San Antoniu a uvaří regionální mexická jídla.
Malá bistra u silnic XIII (1)
Mořské plody a sendviče. Na tomto výletu jde Guy za mořskými plody s masem. Ve Vancouveru v Britské Kolumbii je pojízdné bistro s vyloupanými a smaženými ústřicemi pro sendvič po’boy, a k tomu křupavé hranolky.
Malá bistra u silnic XIII (2)
Klasiky od pobřeží k pobřeží. Guy projede celou zemi, aby našel skutečně vynikající jídla. Na Floridě jsou chili a burgery dlouhotrvajícími stálicemi v baru u cesty a Guy vynalezne 200gramový burger do menu – Triple D Triple Play.
