
Food Network
Food Network od do
Iron Chef: Zúčtování (3)
Masitý souboj. Rodák z Alabamy, kuchař David Bancroft, zkříží nože s kuchařkou z New Yorku, Roxanne Spruance, nad svými oblíbenými druhy ovoce. Vítězný kuchař se utká s Iron Chefem Jose Garcesem.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (3)
Londýn. V historickém hotelu Cliveden House v Londýně zkusí Paul znovu svůj nápad vytvořit dokonalé pečivo ke klasickému odpolednímu čaji. Paulovy vdolečky jsou lehké, stejně tak jeho lepené řezy, a jeho krásné dorty jsou velké tak na tři kousnutí každý z nich!
Paul Hollywood - Pekař ve městě (4)
Petrohrad. Paul v Petrohradu statečně čelí teplotám pod bodem mrazu, jen aby ochutnal vrstvený medový dort a vatrušku, delikátní tvarohový dort. Ale jsou to ruské koláče se složitými vzory z těsta, se sladkou a lahodnou náplní, které si získají jeho srdce.
Za Donalem… do Evropy II (3)
Istanbul, Turecko. V Istanbulu je skutečná směs starého a nového. Donal se projídá jídlem za jídlem na snídani hodné králů. Vyzkouší nejlepší pouliční jídla na světě a po cestě si dá jak kebab, tak ovčí hlavu! A pak je čas na chutnou baklavu.
Za Donalem… do Evropy II (4)
Amsterodam, Nizozemsko. V Amsterodamu jsou bláznivé postavy a čerstvé jídlo. Město zažívá kulinářskou obnovu a Donal objevuje ta nejlepší jídla. S jedněmi manželi jde rybařit a poté s nimi uvaří jejich chutný úlovek.
Strávníci v utajení VII (9)
Tajné páry. Když si majitelé Indulge Bistro and Wine Bar v Coloradu všimnou nesrovnalostí v nákladech na jídlo, kontaktují Charlese Stilese, aby pomohl. Strávníci v utajení odhalí pár zaměstnanců.
Strávníci v utajení VII (10)
Podvody s veterány. Jimmy, majitel Rockabillies, se zajímá o propad v prodejích, zvláště během přehlídky veteránů. Charles Stiles posílá strávníky v utajení, kteří zjistí, že personál porušuje vícero pravidel.
Malá bistra u silnic XVIII (6)
Sendviče sammies a dušené maso. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná pár vynikajících sendvičů a dušené maso. V Santa Fe v Novém Mexiku je kavárna s původní keňskou kuchyní nabízející čerstvé ryby, kořeněné banánové listy mahi mahi a vražedně dobré dušené karibské kozí maso.
Malá bistra u silnic XVIII (7)
Všechno, co zasytí. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná různé chutě a poklady Díkůvzdání. Navštíví pekařství otce a syna s unikátním ptákem Dne díkůvzdání. V Kansas City dlouholetý mistr udí krocaní maso a nabízí s fazolemi, aby potěšil místní i soutěžící v grilování.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (3)
Londýn. V historickém hotelu Cliveden House v Londýně zkusí Paul znovu svůj nápad vytvořit dokonalé pečivo ke klasickému odpolednímu čaji. Paulovy vdolečky jsou lehké, stejně tak jeho lepené řezy, a jeho krásné dorty jsou velké tak na tři kousnutí každý z nich!
Paul Hollywood - Pekař ve městě (4)
Petrohrad. Paul v Petrohradu statečně čelí teplotám pod bodem mrazu, jen aby ochutnal vrstvený medový dort a vatrušku, delikátní tvarohový dort. Ale jsou to ruské koláče se složitými vzory z těsta, se sladkou a lahodnou náplní, které si získají jeho srdce.
Za Donalem… do Evropy II (3)
Istanbul, Turecko. V Istanbulu je skutečná směs starého a nového. Donal se projídá jídlem za jídlem na snídani hodné králů. Vyzkouší nejlepší pouliční jídla na světě a po cestě si dá jak kebab, tak ovčí hlavu! A pak je čas na chutnou baklavu.
Za Donalem… do Evropy II (4)
Amsterodam, Nizozemsko. V Amsterodamu jsou bláznivé postavy a čerstvé jídlo. Město zažívá kulinářskou obnovu a Donal objevuje ta nejlepší jídla. S jedněmi manželi jde rybařit a poté s nimi uvaří jejich chutný úlovek.
Jídla na otevřeném ohni III (7)
Bláto a ocel v Nvém Mexiku. Roger Mooking míří do Nového Mexika, kde vaření na otevřeném ohni má nové rozměry díky blátu a oceli. Roger navštíví Comida de Campos v Embudo, farmu a kuchařskou školu, kde se připravují chutná jídla v hliněných pecích kuželovitého tvaru.
Jídla na otevřeném ohni III (8)
Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking projíždí střední Kalifornií, místem mnoha vinic, ale Paso de Record Vineyard v San Miguel Rogera zaujme. Vinice pořádá večírky s vínem a k jídlu se servírují masa z ohniště.
Malá bistra u silnic XIII (5)
Klasiky od základů. Na Manhattanu skutečně zručný šéfkuchař vyrábí domácí preclíky se speciální omáčkou z piva a sýra. V Kalifornii Guy navštíví rodinné bistro s autentickým mexickým jídlem jako carnitas s červenou salsou.
Malá bistra u silnic XIII (6)
Masové šílenství. Na tomto výletu Guy jde po všem ze zvířat. V Charlestonu v Jižní Karolíně manžel s manželkou nabízejí snad všechny druhy ptáků, např. kachní stehna s domácí česnekovou majonézou.
Sekáček XVI (11)
Zlomte krabovi nohu! Některé z ingrediencí v prvním koši je obtížné identifikovat, a ještě obtížnější je začlenit do pořádného předkrmu. Ve druhém kole otevřou kuchaři koš a najdou gargantuovské mořské překvapení.
Guyovy hry s potravinami VII (5)
Hvězdy pořadu a hvězdná jídla. Kulinářští titánové Anne Burrell, Eric Greenspan, Jet Tila a Marcel Vigneron nejsou triky Guye Fieriho zaskočeni, když dojde na kuželky a výběr bizarních ingrediencí pro zdravý oběd. Vítěz se účastní zběsilého nákupu pro charitu.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (6)
Vše o čokoládě. Ina prozradí fantastické čokoládové recepty, a také tajemství, jak si vyrobit doma profesionální čokoládu, a to díky své kamarádce a výrobkyni čokolády Brigitte Browney.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (7)
Vaření s rýží. Ina se vrací k základům vaření s rýží a nabídne neuvěřitelné recepty na sladká i pikantní rýžová jídla. Od krevetí a klobáskové jambalayi od její přítelkyně Amelie Durand, po klasický rýžový pudink.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (21)
Dokonalá sytá jídla. Anna chystá pro svou rodinu dokonalá sytá jídla. Začne zdravým dušeným masem s knedlíky, brokolicovým salátem se slaninou a čedarem, a jako dezert brusinkové a jablečné lupínky – zkrátka zdravé jídlo na dokonalý večer!
Kuchyně IX (8)
Nejsýrovatější pořad ze všech. Toto je nejsýrovatější pořad ze všech! Sunny Anderson začne deseticentovými makaróny se sýrem, Jeff Mauro má na servírovacím prkénku grilovaný sýr a Katie Lee sendvič s pizzou a grilovaným sýrem.
Osadnice IX (13)
Přeprava dobytka. Zatímco se rodina zabývá přepravou dobytka, Ree Drummond připravuje zaslouženou snídani a připravuje se dopředu na večeři. Ke snídani jsou palačinky se slaninou smaženou v troubě, sladké jahody a vanilkový, karamelový krém.
Osadnice XI (1)
Stanton a Paige. Dcera Ree Drummond Page a její kamarádka Stanton by rády na večeři čínské jídlo, a tak Ree připraví Asií inspirovanou hostinu, která se dokonale hodí na dívčí noční večírek plný zábavy.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (8)
Vaječná jídla. Ina čelí svému strachu a vyzkouší nejsložitější vaječné recepty. Dostane se jí mistrovské výuky od místního šéfkuchaře Terryho Harwooda na omeletu, odhalí tajemství sufflé a holandské majonézy.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (9)
Těstoviny mezinárodně. Ina cestuje světem a sdílí fantastické mezinárodní recepty na těstoviny. Začne v Itálii fantastickým conchiglie al forno s houbami a radicchio od její přítelkyně a spisovatelky Johanne Killeen.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (9)
Slavnostní otevření Hors D’Oeuvres. Anna oslavuje otevření svého nového obchodu s potravinami, Hors D’Oeuvres. Připraví bílou pizzu se šunkou a vroubkovaným okrajem, salát s bílými fazolemi s lanýži a patizony, pěnu z uzeného lososa na pohankových blini a tiramisu dortíky s borůvkami.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (10)
Kurz vaření. Anna se podělí o své znalosti z kulinářského umění. Připraví salát s grilovaným mořským ovocem a chilli, doma vyrobené těstoviny se zahradní zeleninou a bílým vínem, meruňkovou marmeládu a pěnu z bílé čokolády s ovocným kompotem.
Kuchyně IX (9)
Kořeněná jídla a sladkosti. Kuchyně slaví Cinco de Mayo a Marcela Valladolid připraví flambované tostadas, Geoffrey Zakarian pikantní mango margaritu a autorka kuchařek Samantha Seneviratne křupavé sušenky s arašídy v paprice.
Osadnice VIII (7)
Na cestě. Ree Drummond a její dcery jedou na výlet s vysokou školou. A tak naplní pro chlapy mrazák a ledničku snídaněmi s burrito, těstovinami alla Ladd, rančerským dresinkem s papričkami chipotle na syrovou zeleninu a krémovými poháry.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (3)
Londýn. V historickém hotelu Cliveden House v Londýně zkusí Paul znovu svůj nápad vytvořit dokonalé pečivo ke klasickému odpolednímu čaji. Paulovy vdolečky jsou lehké, stejně tak jeho lepené řezy, a jeho krásné dorty jsou velké tak na tři kousnutí každý z nich!
Paul Hollywood - Pekař ve městě (4)
Petrohrad. Paul v Petrohradu statečně čelí teplotám pod bodem mrazu, jen aby ochutnal vrstvený medový dort a vatrušku, delikátní tvarohový dort. Ale jsou to ruské koláče se složitými vzory z těsta, se sladkou a lahodnou náplní, které si získají jeho srdce.
Za Donalem… do Evropy II (3)
Istanbul, Turecko. V Istanbulu je skutečná směs starého a nového. Donal se projídá jídlem za jídlem na snídani hodné králů. Vyzkouší nejlepší pouliční jídla na světě a po cestě si dá jak kebab, tak ovčí hlavu! A pak je čas na chutnou baklavu.
Za Donalem… do Evropy II (4)
Amsterodam, Nizozemsko. V Amsterodamu jsou bláznivé postavy a čerstvé jídlo. Město zažívá kulinářskou obnovu a Donal objevuje ta nejlepší jídla. S jedněmi manželi jde rybařit a poté s nimi uvaří jejich chutný úlovek.
Malá bistra u silnic XIII (8)
Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.
Malá bistra u silnic XIII (9)
Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.
Osadnice XIV (7)
Pár, který vaří společně. Koná se večeře pro dva, pro Ree a jejího manžela Ladda, který se v kuchyni vrhne na kovbojské vaření! Společně připraví smažené krevety s koktejlovou omáčkou, kořeněné vlnité hranolky, grilované kukuřičné casserole a mexické čokoládové zmrzlinové poháry.
Osadnice XIV (8)
Vášeň pro míchanice. Na ranči vládne vášeň pro míchanice a Ree zjistí, že dva je lepší než jeden! Smíchá italské a mexické v kuřecích enchilasagních, pak vytvoří chlebové vafle s cuketou, brambůrky a čokoládové sušenky ve tvaru chipsů, a nakonec cheesburgerový salát.
Kuchyně V (8)
Veselé Velikonoce! Kuchyně oslavuje Velikonoce dvěma klasickými svátečními jídly a nově připraveným mrkvovým koláčem. K tomu zábava a chutná jídla na svátečním stole, včetně nápadů, jak využít zbytky z velikonočních vajíček.
Pečení s Annou Olson II (13)
Langoše. Langoše mají podobnou přípravu po celém světě, i když každá kultura má svůj vlastní styl. Anna nám ukáže několik nejpopulárnějších langošů včetně příbuzného pita chleba, chleba naan nebo křupavého lavaše se semínky.
Pečení s Annou Olson II (14)
Slané koláče. Anna nám předvede recepty s těstem, do něhož se nejlépe hodí slané náplně, a upraví obvyklé pekařské postupy, aby dosáhla lístkového a jemného, chutného výsledku. Naučte se pórkový quiche se sýrem Gruyére, koláč s kuřetem a tourtiére.
Sekáček XVI (13)
Se škeblemi po boku. Divoký první koš nabízí např. škeble s hlemýždi a citrónové tyčinky, a kuchaři musejí bojovat s časem, aby vytvořili delikátní chod. V kole s hlavním jídlem musejí na talíř dát své vlastní osobní styly při přípravě jehněčího shawarma.
Iron Chef: Zúčtování (4)
Barová jídla. Kuchař z Miami, Timon Balloo, se utká s rodákem z Filadelfie, Nicholasem Elmi, při přípravě malých barových jídel. Vítězný kuchař se utká s Iron Chefem Alexem Guarnaschellim v gigantické bitvě s mořskými plody.
Malá bistra u silnic XXVII (5)
Pas k chuti. Guy jede z Texasu do Michiganu za vražedně dobrou kuchyní s mezinárodními vlivy, včetně šavarmy, hrudí banh mi, croissantů s tequilou nebo starých, dobrých kynutých dobrot.
Malá bistra u silnic XXVII (6)
Staré tváře, nová místa. Guy Fieri navštíví pár tváří známých z tohoto pořadu a prozkoumá jejich nová místa. Nejprve bistro s pizzou ve Flagstaffu v Arizoně, vynikající bistro s mořskými plody ve Fairhope na Aljašce a v Miami podnik kuchaře, který dává nový šmrnc čínské kuchyni.
Burgery, pivo a grilování (6)
Ostré a pikantní. Michael hledá v New Yorku bistra s pikantními burgery, která používají čtyři různé druhy pepře, vyzkouší latino-jižanské směsi v Nashville a vyzkouší sekanou z choriza na venkově Ohia.
Burgery, pivo a grilování (1)
Jižanské, pikantní a sladké. Michael Symon navštíví s Bobby Flayem prvotřídní barbecue bistro v New Yorku, zjistí, jak moc pikantní jídla mají v Nashvillu a utká se s matkou všech burgerů ve svém rodném městě Clevelandu.
Strávníci v utajení VII (11)
Partner zločinu. Poté, co zjistila chyby v seznamech, bojí se majitelka Black Rose Tavern, že někdo krade. Charles Stiles sem pošle strávníky v utajení, kteří zjistí, že někdo využívá její dobročinnost ke svému vlastnímu prospěchu.
Strávníci v utajení VII (12)
Převrat v kavárně. Po koupi Café Aldente ve Studio City si noví majitelé myslí, že jejich zaměstnanci stále praktikují staré postupy. Jsou sem vysláni strávníci v utajení, aby zjistili, jestli někdo ignoruje nová pravidla.
Malá bistra u silnic XVIII (8)
Pohoda v duši. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bistra nabízející chuť i duši. V Portlandu v Oregonu přátelská kavárna vaří rychlá jídla jako krutě vynikající sendvič s artyčoky nebo kari čočku, jež udeří do správných not.
Malá bistra u silnic XVIII (9)
Vepřové, těstoviny a grilování. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá některé ozkoušené a opravdové místní hitovky. V Kansas City v Missouri nabízejí oblíbená jídla jako vepřové hašé s černými fazolemi.
Malá bistra u silnic XXVII (5)
Pas k chuti. Guy jede z Texasu do Michiganu za vražedně dobrou kuchyní s mezinárodními vlivy, včetně šavarmy, hrudí banh mi, croissantů s tequilou nebo starých, dobrých kynutých dobrot.
Malá bistra u silnic XXVII (6)
Staré tváře, nová místa. Guy Fieri navštíví pár tváří známých z tohoto pořadu a prozkoumá jejich nová místa. Nejprve bistro s pizzou ve Flagstaffu v Arizoně, vynikající bistro s mořskými plody ve Fairhope na Aljašce a v Miami podnik kuchaře, který dává nový šmrnc čínské kuchyni.
Burgery, pivo a grilování (6)
Ostré a pikantní. Michael hledá v New Yorku bistra s pikantními burgery, která používají čtyři různé druhy pepře, vyzkouší latino-jižanské směsi v Nashville a vyzkouší sekanou z choriza na venkově Ohia.
Burgery, pivo a grilování (1)
Jižanské, pikantní a sladké. Michael Symon navštíví s Bobby Flayem prvotřídní barbecue bistro v New Yorku, zjistí, jak moc pikantní jídla mají v Nashvillu a utká se s matkou všech burgerů ve svém rodném městě Clevelandu.
Jídla na otevřeném ohni III (9)
Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.
Jídla na otevřeném ohni III (10)
Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.
Malá bistra u silnic XIII (8)
Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.
Malá bistra u silnic XIII (9)
Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.
