• Food Network

    • Food Network od do

      • Iron Chef: Zúčtování (4)

        Barová jídla. Kuchař z Miami, Timon Balloo, se utká s rodákem z Filadelfie, Nicholasem Elmi, při přípravě malých barových jídel. Vítězný kuchař se utká s Iron Chefem Alexem Guarnaschellim v gigantické bitvě s mořskými plody.

      • Malá bistra u silnic XXVII (5)

        Pas k chuti. Guy jede z Texasu do Michiganu za vražedně dobrou kuchyní s mezinárodními vlivy, včetně šavarmy, hrudí banh mi, croissantů s tequilou nebo starých, dobrých kynutých dobrot.

      • Malá bistra u silnic XXVII (6)

        Staré tváře, nová místa. Guy Fieri navštíví pár tváří známých z tohoto pořadu a prozkoumá jejich nová místa. Nejprve bistro s pizzou ve Flagstaffu v Arizoně, vynikající bistro s mořskými plody ve Fairhope na Aljašce a v Miami podnik kuchaře, který dává nový šmrnc čínské kuchyni.

      • Burgery, pivo a grilování (6)

        Ostré a pikantní. Michael hledá v New Yorku bistra s pikantními burgery, která používají čtyři různé druhy pepře, vyzkouší latino-jižanské směsi v Nashville a vyzkouší sekanou z choriza na venkově Ohia.

      • Burgery, pivo a grilování (1)

        Jižanské, pikantní a sladké. Michael Symon navštíví s Bobby Flayem prvotřídní barbecue bistro v New Yorku, zjistí, jak moc pikantní jídla mají v Nashvillu a utká se s matkou všech burgerů ve svém rodném městě Clevelandu.

      • Strávníci v utajení VII (11)

        Partner zločinu. Poté, co zjistila chyby v seznamech, bojí se majitelka Black Rose Tavern, že někdo krade. Charles Stiles sem pošle strávníky v utajení, kteří zjistí, že někdo využívá její dobročinnost ke svému vlastnímu prospěchu.

      • Strávníci v utajení VII (12)

        Převrat v kavárně. Po koupi Café Aldente ve Studio City si noví majitelé myslí, že jejich zaměstnanci stále praktikují staré postupy. Jsou sem vysláni strávníci v utajení, aby zjistili, jestli někdo ignoruje nová pravidla.

      • Malá bistra u silnic XVIII (8)

        Pohoda v duši. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bistra nabízející chuť i duši. V Portlandu v Oregonu přátelská kavárna vaří rychlá jídla jako krutě vynikající sendvič s artyčoky nebo kari čočku, jež udeří do správných not.

      • Malá bistra u silnic XVIII (9)

        Vepřové, těstoviny a grilování. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá některé ozkoušené a opravdové místní hitovky. V Kansas City v Missouri nabízejí oblíbená jídla jako vepřové hašé s černými fazolemi.

      • Malá bistra u silnic XXVII (5)

        Pas k chuti. Guy jede z Texasu do Michiganu za vražedně dobrou kuchyní s mezinárodními vlivy, včetně šavarmy, hrudí banh mi, croissantů s tequilou nebo starých, dobrých kynutých dobrot.

      • Malá bistra u silnic XXVII (6)

        Staré tváře, nová místa. Guy Fieri navštíví pár tváří známých z tohoto pořadu a prozkoumá jejich nová místa. Nejprve bistro s pizzou ve Flagstaffu v Arizoně, vynikající bistro s mořskými plody ve Fairhope na Aljašce a v Miami podnik kuchaře, který dává nový šmrnc čínské kuchyni.

      • Burgery, pivo a grilování (6)

        Ostré a pikantní. Michael hledá v New Yorku bistra s pikantními burgery, která používají čtyři různé druhy pepře, vyzkouší latino-jižanské směsi v Nashville a vyzkouší sekanou z choriza na venkově Ohia.

      • Burgery, pivo a grilování (1)

        Jižanské, pikantní a sladké. Michael Symon navštíví s Bobby Flayem prvotřídní barbecue bistro v New Yorku, zjistí, jak moc pikantní jídla mají v Nashvillu a utká se s matkou všech burgerů ve svém rodném městě Clevelandu.

      • Jídla na otevřeném ohni III (9)

        Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.

      • Jídla na otevřeném ohni III (10)

        Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.

      • Malá bistra u silnic XIII (8)

        Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.

      • Malá bistra u silnic XIII (9)

        Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.

      • Sekáček XVI (13)

        Se škeblemi po boku. Divoký první koš nabízí např. škeble s hlemýždi a citrónové tyčinky, a kuchaři musejí bojovat s časem, aby vytvořili delikátní chod. V kole s hlavním jídlem musejí na talíř dát své vlastní osobní styly při přípravě jehněčího shawarma.

      • Guyovy hry s potravinami VII (6)

        Hvězdy pořadu: Město chuti čeká na porotce! Guy Fieri prohodí hvězdné strany a porotci Richard Blais, G. Garvin, Beau MacMillan a Aarti Sequeira musejí soutěžit v kuchyni! Vyhrávající porotce zjistí, jaká je ve skutečnosti výzva s názvem Zběsilé nakupování!

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (8)

        Vaječná jídla. Ina čelí svému strachu a vyzkouší nejsložitější vaječné recepty. Dostane se jí mistrovské výuky od místního šéfkuchaře Terryho Harwooda na omeletu, odhalí tajemství sufflé a holandské majonézy.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (9)

        Těstoviny mezinárodně. Ina cestuje světem a sdílí fantastické mezinárodní recepty na těstoviny. Začne v Itálii fantastickým conchiglie al forno s houbami a radicchio od její přítelkyně a spisovatelky Johanne Killeen.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (22)

        Inspirováno bylinkami. Večer o samotě s Michaelem dává Anně šanci připravit delikátní, bylinkami inspirované jídlo. Nachystá rajčatový dort s bazalkou a mořské plody na bílém víně v pergamenových balíčcích. Jako dezert osobité tvarohové koláče s créme brulée.

      • Kuchyně IX (9)

        Kořeněná jídla a sladkosti. Kuchyně slaví Cinco de Mayo a Marcela Valladolid připraví flambované tostadas, Geoffrey Zakarian pikantní mango margaritu a autorka kuchařek Samantha Seneviratne křupavé sušenky s arašídy v paprice.

      • Osadnice XI (2)

        Večírek k dokončení studia. Ree Drummond a její kamarádka Hyacinth pořádají večírek k dokončení studia pro své dcery, a pro absolventky to bude dokonalý odvaz.

      • Osadnice XI (3)

        Hra s ohněm. Na ranči je velký den jarního pálení, a tak Ree Drummond připraví pro svůj tým sytou hostinu v texasko-mexickém stylu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (10)

        Dokonalý koktejlový večírek. Ina se podělí o svůj dokonalý návod na perfektní koktejlový večírek, včetně vydatných jídel jako palačinky bliny s créme fraîche, uzeného lososa, krůtí čajové sendviče, grilovaná kuřata s citróny a své vlastní Ina-Tini.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (1)

        O bylinkách. Ina prozradí, jaké jsou nejlepší bylinky a jak je využít na delikátní pokrmy. Začne řeckým jehněčím v jogurtové omáčce s mátou, sýrem feta a rajčatovým salátem. Pak se připojí k Elimu Zabarovi, který prozradí recept na neuvěřitelný rajčatový salát.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (11)

        Hostina Al Fresco. Víkend je dlouhý a Anna jej ještě zpomalí terinou s červenou řepou a kozím sýrem, bylinkami a zeleninou plněné plátky okouna na bílém víně, salátem s kukuřicí a borůvkami a francouzským ledovým pudinkem.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (12)

        Večeře na uvítanou. Přistěhovali se noví sousedé a Anna připravuje košík na uvítanou: bylinkové houby a sýr asiago, rumové briošky, lívanečky se zelenými fazolkami, krůtí salát ochucený citrónem a trojbarevný dort s čokoládou a malinami.

      • Kuchyně IX (10)

        Pozdní snídaně mámě s láskou. Oslavte Den matek s Katie Lee a její frittatou s chřestem a špenátem, Marcelou Valladolid a jejími mini sendviči s majonézou z chipotle nebo Jeffem Mauro a jeho opečeným hovězím a kousky sýra provolone.

      • Osadnice VIII (8)

        Venkovní i vnitřní vaření. Ree Drummond a její nejlepší kamarádka si s dívkami u bazénu užívají plavání. U Hyacinthy doma pak Ree připraví oblíbená venku vařená jídla, ale zde je vaří uvnitř.

      • Malá bistra u silnic XXVII (5)

        Pas k chuti. Guy jede z Texasu do Michiganu za vražedně dobrou kuchyní s mezinárodními vlivy, včetně šavarmy, hrudí banh mi, croissantů s tequilou nebo starých, dobrých kynutých dobrot.

      • Malá bistra u silnic XXVII (6)

        Staré tváře, nová místa. Guy Fieri navštíví pár tváří známých z tohoto pořadu a prozkoumá jejich nová místa. Nejprve bistro s pizzou ve Flagstaffu v Arizoně, vynikající bistro s mořskými plody ve Fairhope na Aljašce a v Miami podnik kuchaře, který dává nový šmrnc čínské kuchyni.

      • Burgery, pivo a grilování (6)

        Ostré a pikantní. Michael hledá v New Yorku bistra s pikantními burgery, která používají čtyři různé druhy pepře, vyzkouší latino-jižanské směsi v Nashville a vyzkouší sekanou z choriza na venkově Ohia.

      • Burgery, pivo a grilování (1)

        Jižanské, pikantní a sladké. Michael Symon navštíví s Bobby Flayem prvotřídní barbecue bistro v New Yorku, zjistí, jak moc pikantní jídla mají v Nashvillu a utká se s matkou všech burgerů ve svém rodném městě Clevelandu.

      • Malá bistra u silnic XIII (10)

        Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.

      • Malá bistra u silnic XIII (11)

        Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.

      • Osadnice XIV (9)

        Lahůdková výzva. Ree vyzve tři lidi z kmene Osage, aby připravili své nejlepší recepty pro její nové lahůdkářství. Jsou zde smažené kuřecí steaky, dva druhy sušenek a koláče s dvojitou čokoládovou polevou v souboji dezertů.

      • Osadnice XIV (10)

        Otázky a odpovědi o mrazáku. Ree se podělí o své nejlepší tipy a triky ohledně všeho zmraženého, včetně receptů na jedno těsto, jež se dá využít na dva typy sušenek, máselnou kašovitou polévku, špagety s kořeněným kuřetem nebo omáčku z opečených rajčat.

      • Kuchyně V (9)

        Oblíbená dubnová jídla. Katie Lee nám ukáže pár inovativních receptů ze zbytků šunky ze svátků. Tým oslaví pesach smaženým mazo brie a předvede, jak udělat delikátní sváteční recepty, u nichž se nemusíte bát kalorií.

      • Pečení s Annou Olson II (15)

        Piškotové řezy. Lehké a vzdušné jsou piškotové řezy a ztělesňují velkou vyváženost techniky a kreativity. Anna nám předvede, že možnosti jsou bez hranic, a upeče piškotový dort Genoise se zeleným čajem, Dobošův dort a klasický dort Černý les.

      • Pečení s Annou Olson II (16)

        Bagely a preclíky. Bagely a preclíky se dají zařadit pod stejnou hlavičku, protože se připravují stejnou technikou, jsou totiž před pečením vařeny. Anna nám předvede klasický bagel, preclík s jemnou úpravou a pár rychlých medových mini bagelů.

      • Sekáček XVII (3)

        Zbytky! V této soutěži jsou koše plné obvykle vyhazovaných zbytků jídla. V prvním kole si musejí kuchaři poradit se stonky od bylinek a zbytky z vyfiletované ryby. Pak soutěžící otevřou koše, aby našli očka od brambor, jak na ně zírají.

      • Iron Chef: Zúčtování (5)

        Souboj s Bobbym Flayem. Mistrovští kuchaři Středozápadu, Tory Miller a Jenner Tomaska, se utkají s využitím jedné z nejvšestrannějších zelenin. Vítěz pak vyzve Irona Chefa Bobbyho Flaye na souboj ve zcela americké přípravě masa.

      • Sekáček XXVIII (1)

        Šampioni Sekáčku: Bitva 1, nejlepší z nejlepších. Vracející se vítězové, zrádné koše, vražedný tlak - to je bitva šampionů Sekáčku! Pětidílný turnaj začíná hvězdnou sestavou obhajujících šampionů, kteří se musejí vypořádat s komplikovanými výzvami jako uši prasete nebo dezert z artyčoků.

      • Velký závod pojízdných bister V (3)

        Rande u večeře ve stylu Austinu. Tyler Florence vyzkouší v Austinu v Texasu u každého týmu partnerské dovednosti. Týmy se nejprve spárují, aby společně celý víkend prodávali, a poté jsou poslání na večírek Match.com, aby nasytili nejhladovější samotáře v Austinu.

      • Strávníci v utajení VII (13)

        Tatínkova holčička. Když Joe a Fran, majitelé Geppino’s Sicilian Kitchen, slyší stížnosti od zákazníků o ukradených věcech, podezírá Joe přítele své dcery, že za to může. Strávníci v utajení hledají zloděje.

      • Strávníci v utajení IX (1)

        Drama v Deli. Majitel Lenny’s Deli v Los Angeles požádá Charlese, aby prošetřil pekaře, který podle jeho obav u objednávek na dorty podvádí. Strávníci v utajení Kiel a Kendall zjistí, že v delikatesách existuje dokonce větší problém.

      • Malá bistra u silnic XVIII (10)

        Na jih od hranic. Na tomto výletě Guy Fieri míří na jih na hranici do Cabo San Lucas v Mexiku. Na hlavním městském silničním tahu je taco bar se zcela čerstvými chobotnicemi a omáčkami ve stylu Guadalajary, které vám stáhnou ponožky.

      • Malá bistra u silnic XVIII (11)

        Prázdninová tradiční jídla v Tennessee. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá unikátní prázdninová tradiční jídla v Tennessee. V Hendersonville je grilovací bar s minulostí, jenž servíruje tradiční ramínka a prázdninovou šunku s ohnivým zakončením.

      • Sekáček XXVIII (1)

        Šampioni Sekáčku: Bitva 1, nejlepší z nejlepších. Vracející se vítězové, zrádné koše, vražedný tlak - to je bitva šampionů Sekáčku! Pětidílný turnaj začíná hvězdnou sestavou obhajujících šampionů, kteří se musejí vypořádat s komplikovanými výzvami jako uši prasete nebo dezert z artyčoků.

      • Velký závod pojízdných bister V (3)

        Rande u večeře ve stylu Austinu. Tyler Florence vyzkouší v Austinu v Texasu u každého týmu partnerské dovednosti. Týmy se nejprve spárují, aby společně celý víkend prodávali, a poté jsou poslání na večírek Match.com, aby nasytili nejhladovější samotáře v Austinu.

      • Jídla na otevřeném ohni III (11)

        Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.

      • Jídla na otevřeném ohni III (12)

        Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.

      • Malá bistra u silnic XIII (10)

        Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.

      • Malá bistra u silnic XIII (11)

        Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.