• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XXIII (7)

        Hlavně hovězí. Guy se ponoří do hovězího nebe. V Minneapolis místní gastronomická hospoda podává delikátní sendviče plné steaků a dušeného hovězího. V Atlantě židovské delikatesy nabízejí rybí speciality a vražedné hašé pastrami.

      • Malá bistra u silnic XXIII (8)

        Rukou a vidličkou. Guy zkouší pár výbušných jídel! V Denveru je argentinské bistro podávající hovězí empanadas a vegetariánské dortíky. A v Massachusetts domácké bistro vaří poctivou texasko-mexickou snídani.

      • Malá bistra u silnic XXIII (9)

        Až si budete prsty olizovat. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Atlantu, Minneapolis a Massachusetts, aby našel dlabanec, který nevyžaduje příbor.

      • Sledování restaurací IV (11)

        Možný konec Somers. Dlouholetí nejlepší přátelé a bývalá esa z Wall Street, Joe a Gene, si před čtyřmi lety otevřeli Somers 202. I když si původně místní restauraci zamilovali, později začalo podnikání upadat. Bez pomoci Willieho budou muset zavřít.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (2)

        Vrstvené sušenky s’mores. Pekaři musejí použít fazole u táborové klasiky, vrstvených sušenek s’mores, a Lorraine Pascale, Damiano Carrara a Damaris Phillips posoudí, jak se soutěžící vyrovnali ve svých jídlech s cuketou.

      • Malá bistra u silnic XXVI (13)

        Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.

      • Malá bistra u silnic XXVI (14)

        Kuřecí trojboj. Guy se vydává na cestu, aby hledal nejlepší jídla z kuřat, a najde oblíbená kuřata rockerovy matky, smažená thajská křídla a kalifornské bistro s hot dogy a jedinečnými kuřaty a vaflemi.

      • Muž vs. jídlo (7)

        Atlanta. Adam Richman navštíví Atlantu v Georgii. Jeho první zastávkou je Chicken & Waffles, kterou otevřely hudební legendy Ron Winans a Gladys Knight v roce 1997. A potom Vortex Bar and Grill.

      • Muž vs. jídlo (8)

        Boston. Adam míří do Beantownu na východním pobřeží a Grill’s Hell Night, festival skutečně ostrých jídel, kde se podávají nejpálivější pokrmy na zemi.

      • Sledování restaurací IV (11)

        Možný konec Somers. Dlouholetí nejlepší přátelé a bývalá esa z Wall Street, Joe a Gene, si před čtyřmi lety otevřeli Somers 202. I když si původně místní restauraci zamilovali, později začalo podnikání upadat. Bez pomoci Willieho budou muset zavřít.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (2)

        Vrstvené sušenky s’mores. Pekaři musejí použít fazole u táborové klasiky, vrstvených sušenek s’mores, a Lorraine Pascale, Damiano Carrara a Damaris Phillips posoudí, jak se soutěžící vyrovnali ve svých jídlech s cuketou.

      • Malá bistra u silnic XXVI (13)

        Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.

      • Malá bistra u silnic XXVI (14)

        Kuřecí trojboj. Guy se vydává na cestu, aby hledal nejlepší jídla z kuřat, a najde oblíbená kuřata rockerovy matky, smažená thajská křídla a kalifornské bistro s hot dogy a jedinečnými kuřaty a vaflemi.

      • Muž vs. jídlo (7)

        Atlanta. Adam Richman navštíví Atlantu v Georgii. Jeho první zastávkou je Chicken & Waffles, kterou otevřely hudební legendy Ron Winans a Gladys Knight v roce 1997. A potom Vortex Bar and Grill.

      • Muž vs. jídlo (8)

        Boston. Adam míří do Beantownu na východním pobřeží a Grill’s Hell Night, festival skutečně ostrých jídel, kde se podávají nejpálivější pokrmy na zemi.

      • Guyovy hry s potravinami V (7)

        Fieriho Den otců! Čtyři otcové vyzkoušejí v kuchyni, zda jsou nejlepší tátové na světě. Nejprve kuchaři musejí využít expresní linku při přípravě rodinné večeře. A potom jsou tátové požádáni, aby udělali nějaké provinilé potěšení.

      • Jídla na otevřeném ohni III (7)

        Bláto a ocel v Nvém Mexiku. Roger Mooking míří do Nového Mexika, kde vaření na otevřeném ohni má nové rozměry díky blátu a oceli. Roger navštíví Comida de Campos v Embudo, farmu a kuchařskou školu, kde se připravují chutná jídla v hliněných pecích kuželovitého tvaru.

      • Jídla na otevřeném ohni III (8)

        Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking projíždí střední Kalifornií, místem mnoha vinic, ale Paso de Record Vineyard v San Miguel Rogera zaujme. Vinice pořádá večírky s vínem a k jídlu se servírují masa z ohniště.

      • Na cestách s G. Garvinem II (4)

        Oakland. Aby ochutnal jídla Oaklandu, navštíví G. Garvin Chop Bar, kde si dá chutnou sekanou. Také se zastaví v domácí kuchyni Jaynelle z oblíbeného obchodu Pietisserie a vyzkouší štiplavý jablečný koláč.

      • Sekáček XXII (5)

        Souboj amatérů. Čtyři neohrožení domácí kuchaři položí v kuchyni Sekáčku svou hrdost na kuchyňskou linku. V prvním kole musí tato skupina úžasných amatérů pracovat se špenátovou vinnou omáčku a kuřecími párky s lanýži.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (3)

        Co si vrabci cvrlikali. Ina zkoumá populární místa, o nichž každý mluví, a začne v Meatball Shop, kde dá svou osobnost sendvičům s masovými koulemi. Opět doma připraví skořicové koblihy a kávu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (4)

        Všechno jinak. Ina je v Brooklynu, aby se podívala po nějaké klasice. Nejprve v obchodu s delikatesami, kde nabízejí sekaná játra, a pak připraví klobásu v restauraci Prime Meats. Opět doma Ina zkusí francouzské fazole flažolet.

      • Osadnice VII (7)

        Shromažďování býků. Zatímco celá rodina dělá s býky, Ree jim připravuje žebírka. Na osvěžení je zde limonáda z jahod, a po práci vroubkované brambory a šunka s přílohou se zelenými fazolkami a citrónem.

      • Osadnice VII (8)

        Hezké narozeniny. Celá rodina se chystá na velký večírek na oslavu narozenin tchána Ree Drummond, Chucka. Každý si pochutná na cajunské hostině s mořskými plody s masem. Jsou to narozeniny, na které Chuck nezapomene.

      • Se Sibou u stolu II (1)

        Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.

      • Se Sibou u stolu II (2)

        Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VI (7)

        Chléb k pozdní snídani. Bobby Flay použije pro tuto sladkou a chutnou pozdní snídani chléb. Nejprve jihozápadní kukuřičný chléb strata a poté hroznovou sangrii s křupavými kousky. A na závěr příjemné vafle z banánového chleba s banánovou flambovanou omáčkou.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VI (8)

        Skvělá jídla, která ušetří. Bobby Flay podává menu přímo ze spíže, v němž najdeme italskou chlebovou mísu s vejci, špenátový salát s bagelovými krutony, toast se šlehaným sýrem ricotta a rychlou marmeládou s ginem, a také koktejl s marmeládou.

      • Kuchyně VI (13)

        Recepty vhodné pro děti. Den začne kuřecími a avokádovými mini hamburgery, následuje pár tipů, jak zůstat v klidu při vaření s dětmi, a nové možnosti zmrzlinových pohárů. Poté je čas na kempinkový večírek pro děti, s pár koktejly pro rodiče.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.

      • Malá bistra u silnic XXV (11)

        Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.

      • Malá bistra u silnic XXV (12)

        Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.

      • Sekáček XXII (5)

        Souboj amatérů. Čtyři neohrožení domácí kuchaři položí v kuchyni Sekáčku svou hrdost na kuchyňskou linku. V prvním kole musí tato skupina úžasných amatérů pracovat se špenátovou vinnou omáčku a kuřecími párky s lanýži.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (13)

        Pravidla použití trouby. Jde o jednoduché použití trouby buď naplno, na málo, nebo vůbec. Naplno ji využijeme pro plátek hovězího, pak snížíme teplotu na pečená rajčata do salátu caprese, a pak troubu vypneme kvůli sladkým a křupavým sněhovým pusinkám chantilly s pečenými lesními plody a sirupem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (14)

        Večeře z toho, co se najde. Při jakékoliv příležitosti je večírek z toho, co dům dá, nejlepší strategií pro snadnou zábavu. Ina nabídne krátká žebra a kukuřičný chleba s koprem a čedarem.

      • Osadnice XV (5)

        B-Man a já. Ree tráví čas se svým synem Brycem, a připraví hovězí fajita nachos. Další den pak pomalu vařené bílé kuřecí chili na večeři a na snídani baobabový chléb s vanilkou a pomerančem. Bryce uvaří maso smíchané s bramborami.

      • Osadnice XV (6)

        Další řezy hovězího. Ree Drummond nabídne pár úsporných nápadů na vytvoření čtyř delikátních jídel z běžných řezů hovězího, například pomalu vařeného nedělního guláše, fritovaného hovězího teriyaki, masových koláčů a salátu s grilovaným hovězím.

      • Se Sibou u stolu II (1)

        Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.

      • Se Sibou u stolu II (2)

        Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.

      • Pečení s Annou Olson III (10)

        Palačinky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede využitelnost palačinek na třech rozdílných stylech a dokáže, že palačinky nejsou dobré jen pro snídani.

      • Pečení s Annou Olson III (11)

        Suflé. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nás provede světem suflé. Podělí se o své tipy a techniky, jak směle připravit načechrané suflé.

      • Jamie Deen doma na večeři (1)

        Doma na večeři. Jamie Deen je vždy „doma na večeři“ a moc rád se podělí o všechny recepty se svou rodinou! Nejprve připraví rychlé a snadné „motýlí“ kuře s opečenou kořennou zeleninou a omáčkou. Následuje citronový dort s malou obměnou.

      • Jamie Deen doma na večeři (2)

        Večeře pro dva. Jamie Deen má speciální večeři pro rande pro dva a nemůže se dočkat, aby začal s přípravou tohoto rychlého a zdravého jídla. Na návštěvu přijde jeho máma Paula a Jamie ji potěší chutnou tilápií v alobalu.

      • Sledování restaurací IV (11)

        Možný konec Somers. Dlouholetí nejlepší přátelé a bývalá esa z Wall Street, Joe a Gene, si před čtyřmi lety otevřeli Somers 202. I když si původně místní restauraci zamilovali, později začalo podnikání upadat. Bez pomoci Willieho budou muset zavřít.

      • Se Sibou u stolu IV (7)

        Zázračná jídla připravená dopředu. Siba chystá dopředu ve velkém a v mrazáku najdeme tajemství na dokonalou hrachovou polévku, dokonalé pomerančem glazované mrkve nebo neuvěřitelnou okamžitou zmrzlinu ze zmrzlých banánů.

      • Se Sibou u stolu IV (8)

        Prostě italské. Prostá italská jídla zahrnují oživení těstovinového salátu s brokolicí a pestem, rychlé antipasti s rajčaty a bruschettou se sýrem burrata nebo vynikající tiramisový trifle s malinami.

      • Inspirace s Annou Olson (9)

        Vaření se šéfkuchařkou Ili Sulaiman v Kuala Lumpur. Anna se setká v Kuala Lumpur s televizní kuchařkou Ili Sulaiman a užije si klasická malajská jídla. Opět doma Anna vytvoří inspirovaná sytá jídla pro své přátele a rodinu.

      • Inspirace s Annou Olson (10)

        Vaření se šéfkuchařem Wanem v Kuala Lumpur. Anna jede do Kuala Lumpur, aby se setkala se starým přítelem, kuchařem Wanem. Společně připraví aromatická a chutná malajská jídla. Když se Anna vrátí domů do své kuchyně, dá malajské chutě do svých oblíbených jídel.

      • Realistické dorty z Texasu II (7)

        Dorty mystických rozměrů. Sideserfovi spolupracují s jednou nejpodivnějších institucí v Austinu - muzeem podivností. Poté se pustí do úchvatného dortu pro výroční závody dračích lodí na čínském festivalu.

      • Realistické dorty z Texasu II (8)

        Hvězdný zápas. Natalie se nechá inspirovat při tvorbě dortu pro muzeum v podobě astronomického tělesa a jedlé malby zářící ve tmě. Poté ji dámy z Austin Roller Derby League vyzvou k vytvoření dortu pro následující zápas.

      • Sekáček XXXI (17)

        Sázka na farmu. Ve všech kolech kuchaři pracují s čerstvými ingrediencemi z farmy, včetně drůbeže, nakládaných chilli a jehněčího. V kole pro dezert jsou tak divné přísady, že každý bude zvědavý, jak tahle soutěž skončí.

      • Se Sibou u stolu IV (7)

        Zázračná jídla připravená dopředu. Siba chystá dopředu ve velkém a v mrazáku najdeme tajemství na dokonalou hrachovou polévku, dokonalé pomerančem glazované mrkve nebo neuvěřitelnou okamžitou zmrzlinu ze zmrzlých banánů.

      • Se Sibou u stolu IV (8)

        Prostě italské. Prostá italská jídla zahrnují oživení těstovinového salátu s brokolicí a pestem, rychlé antipasti s rajčaty a bruschettou se sýrem burrata nebo vynikající tiramisový trifle s malinami.

      • Inspirace s Annou Olson (9)

        Vaření se šéfkuchařkou Ili Sulaiman v Kuala Lumpur. Anna se setká v Kuala Lumpur s televizní kuchařkou Ili Sulaiman a užije si klasická malajská jídla. Opět doma Anna vytvoří inspirovaná sytá jídla pro své přátele a rodinu.

      • Inspirace s Annou Olson (10)

        Vaření se šéfkuchařem Wanem v Kuala Lumpur. Anna jede do Kuala Lumpur, aby se setkala se starým přítelem, kuchařem Wanem. Společně připraví aromatická a chutná malajská jídla. Když se Anna vrátí domů do své kuchyně, dá malajské chutě do svých oblíbených jídel.

      • Realistické dorty z Texasu II (7)

        Dorty mystických rozměrů. Sideserfovi spolupracují s jednou nejpodivnějších institucí v Austinu - muzeem podivností. Poté se pustí do úchvatného dortu pro výroční závody dračích lodí na čínském festivalu.

      • Realistické dorty z Texasu II (8)

        Hvězdný zápas. Natalie se nechá inspirovat při tvorbě dortu pro muzeum v podobě astronomického tělesa a jedlé malby zářící ve tmě. Poté ji dámy z Austin Roller Derby League vyzvou k vytvoření dortu pro následující zápas.