
Food Network
Food Network od do
Jarní šampionát v pečení III (7)
Pochoutky na Den obětí války. Tři finalisté zakončují ve velkém stylu! Nejprve sladko-kyselý patriotický piknik, následovaný poctou červené, bílé a modré s dorty v podobě americké vlajky. Na konec jeden šťastný pekař vyhraje cenu 50 000 dolarů.
Sledování restaurací IV (12)
Katastrofa v Division Street. Za rohem je 15. výročí, a Arne, majitel Division Street Grill, volá Willieho na pomoc při posledním pokusu zachránit upadající podnikání. Willie zkusí znovu vlít vášeň tomuto majiteli bez nálady, i jeho zbědovanému personálu.
Profesionální pekaři proti amatérům II (3)
Mango Tango. Profesionální i amatérští pekaři zkoušejí příliš nedrobit při využití manga u dortů ke kávě. A poté použijí rajčata v různých formách pro své dezerty. Lorraine Pascale, Damaris Phillips a Aarti Sequeira rozhodnou, které jídlo je nejlepší.
Strávníci v utajení V (5)
Oktobertheft. Spolumajitelka Speisekammer, německé restaurace v kalifornské Alamedě, se obává, že její „dirndl girls“, jež najal její bývalý manžel, přinášejí více problémů než užitku.
Strávníci v utajení V (6)
Hrozny hněvu. Poté, co Michael, majitel Bistro Baffi ve Washingtonu, zjistil, že chybí několik lahví drahého vína, pověřil Charlese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení Allison, Julie a Benny sem přijdou a začnou pracovat na další záhadě.
Malá bistra u silnic XIV (1)
Hvězdy malých bister u silnic. Na tento výlet se Guy vydá se svými nejbližšími přáteli. V Georgetownu v Texasu se připojí k Matthew McConaugheymu a v Minneapolis zkouší Guy všechny druhy nových věcí v okolí pizzerie, kam rád chodí jeho kamarád a milovník jídla Andrew Zimmern.
Malá bistra u silnic XIV (2)
Speciální sendviče. V texaském Austinu Guy navštíví malý přívěs, kde nabízejí zákazníkům na ulici i do vedlejšího baru speciální sendviče. V Minneapolis si v přívěsu s jídlem dá rolky z čerstvého humra, které mají v potápěčském baru dvojí funkci.
Sledování restaurací IV (12)
Katastrofa v Division Street. Za rohem je 15. výročí, a Arne, majitel Division Street Grill, volá Willieho na pomoc při posledním pokusu zachránit upadající podnikání. Willie zkusí znovu vlít vášeň tomuto majiteli bez nálady, i jeho zbědovanému personálu.
Profesionální pekaři proti amatérům II (3)
Mango Tango. Profesionální i amatérští pekaři zkoušejí příliš nedrobit při využití manga u dortů ke kávě. A poté použijí rajčata v různých formách pro své dezerty. Lorraine Pascale, Damaris Phillips a Aarti Sequeira rozhodnou, které jídlo je nejlepší.
Jídla na otevřeném ohni IV (2)
Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.
Jídla na otevřeném ohni IV (3)
Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.
Malá bistra u silnic XXVI (15)
Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.
Malá bistra u silnic XXVI (16)
Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.
Sekáček XI (9)
Pozor na alarm! Čtyři hasiči bojují, aby se jeden z nich stal šampiónem Sekáčku! V kuchyni je rušno a v prvním kole je zde plno kamarádství i soutěživosti. Musejí najít způsob, jak z párků v rohlíku a uzené mozzarelly vytvořit elegantní předkrm.
Guyovy hry s potravinami V (9)
Možnost nápravy. Čtyři kuchaři se vracejí do Flavourtown s druhou šancí získat 20 000 dolarů na nákupy. Ale nejprve musejí připravit jídlo za použití ingrediencí, díky nimž posledně vypadli.
Bosá komtesa – zpátky k základům (1)
Steak a přílohy. Vracíme se zpět k základům steaků a příloh. Nejprve filety udělané způsobem ze steakhousu, pak v troubě k dokonalosti pečený sýr rokfór a pažitková omáčka, která probudí chuť i nejunavenějších přátel.
Bosá komtesa – zpátky k základům (2)
Dokonalá večeře na večírek. Vrátíme se k základům toho, jak připravit dokonalý večírek. Na začátek v obchodě koupené rychlé předkrmy, pak gratinované mořské mušle a na závěr dva delikátní domácí dezerty – šupinky bílé čokolády a karamel fleur de sel.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (6)
Veslařské závody. Ve městě se konají výroční veslařské závody a každý potřebuje doplnit energii jídlem! Anna přinese své přítelkyni Katherine a skupině veslařů granolové tyčinky, zeleninové taštičky samosa s bramborami a tofu špízy s pestem z vlašských ořechů.
Kuchyně VIII (5)
Delikátní a nutriční. Začněte nový rok zdravě s Katie Lee a jejími krůtími bolognese s vegetariánskými nudlemi nebo Jeffem Mauro a jeho řepnými burgery s citrusovým caper aioli. Také je zde šance objevit málo známé, ale zdravé ingredience.
Osadnice VII (9)
Naplnit ledničku Edny Mae. Ree Drummond plní ledničku pro Laddovu babičku Ednu Mae. Při cestě z ranče do msta se podělí o lahodná jídla, která zabalila na cestu. Všechna se dokonale hodí do ruky.
Osadnice VII (10)
Snídaně, oběd a kovboji. Ree Drummond připravuje jídlo pro kovbojky současně s jídlem pro rodinu, a přinese jim delikátní snídani a naservíruje skvělý oběd.
Bosá komtesa – zpátky k základům (3)
Pokaždé kuře. Zpět k základům o kuřecím mase. Vyzkoušíme skvělý recept inspirovaný jihem Francie – kuřecí bouillabaisse s česnekovou a šafránovou majonézou nazývanou rouille. A navíc tajemství, jak připravit nejjednodušší a nejchutnější kuřecí vývar.
Bosá komtesa – zpátky k základům (4)
Rozpálit oheň. Ina experimentuje s novými způsoby využití grilu. Nejprve griluje roztavenou mozzarellu a prosciutto na chlebu. Potom dá grilovaným kuřatům zcela nový směr díky delikátní toskánské citrónové marinádě.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (5)
Koňské dostihy. Anna a její přátelé tráví den na dostizích, ale nejprve neformální venkovní oběd! Anna připraví hranolky s dresinkem caesar. Toto dokonalé a odpočinkové jídlo k obědu završí jako dezert dekadentní brownies ze tří druhů čokolády.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (6)
Veslařské závody. Ve městě se konají výroční veslařské závody a každý potřebuje doplnit energii jídlem! Anna přinese své přítelkyni Katherine a skupině veslařů granolové tyčinky, zeleninové taštičky samosa s bramborami a tofu špízy s pestem z vlašských ořechů.
Kuchyně VIII (6)
Snídaně opět na výsluní. V Kuchyni přivádějí snídani opět na výsluní díky koktejlu Mimosa Geoffreyho Zakariana a delikátním smaženým vejcím se salámem, mozzarellou, olivami a česnekovým chlebem, plus jsou zde dva recepty na přidání bílkovin do snídaně.
Osadnice VII (5)
S jídly za 16 minut kolem světa. Nejprve se zastavíme v Indii na polévku mulligatawny s přáteli. Následuje thajské maso s papričkou. Na večeři pak italská kuřecí piccata a nudle s máslem, citrónem a petrželí.
Sledování restaurací IV (12)
Katastrofa v Division Street. Za rohem je 15. výročí, a Arne, majitel Division Street Grill, volá Willieho na pomoc při posledním pokusu zachránit upadající podnikání. Willie zkusí znovu vlít vášeň tomuto majiteli bez nálady, i jeho zbědovanému personálu.
Profesionální pekaři proti amatérům II (3)
Mango Tango. Profesionální i amatérští pekaři zkoušejí příliš nedrobit při využití manga u dortů ke kávě. A poté použijí rajčata v různých formách pro své dezerty. Lorraine Pascale, Damaris Phillips a Aarti Sequeira rozhodnou, které jídlo je nejlepší.
Malá bistra u silnic XXVII (1)
Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.
Malá bistra u silnic XXVII (2)
Chutná dobrodružství. Na tomto výletu Guy Fieri objeví dobrodružné chutě. V Norfolku ve Virginii navštíví trh a restauraci, kde podávají mexické speciality, jaké jste nejspíše doposud neviděli.
Osadnice XVI (3)
Na povzbuzení chuti. Ree Drummond chystá kořeněná jídla na donášku a zalije je ostrou omáčkou, kterou její rodina miluje. Je zde dceřino oblíbené kuře kung pao a vítěz v oblibě celé rodiny, popcorn s pálivou chilli omáčkou Sriracha.
Osadnice XVI (4)
Večeře za 16 minut. Je čas na rychlá jídla k večeři, hotová za 16 minut! V menu najdeme rychlé krevetí tacos, kousky vepřového na víně a česneku, pikantní zelené fazolky s citrónem, nepřekonatelné kuře na paprice a do křupava grilované sýrové sendviče.
Kuchyně III (4)
Letní občerstvení. Katie Lee připravuje chladivé a křupavé občerstvení z ingrediencí nejčastěji hledaných na Food Network. Tým mapuje při letních cestách občerstvení do auta, např. Marceliny ovocné bary Aztec.
Pečení s Annou Olson (23)
Lepené sušenky. Ana upeče různé druhy lepených sušenek a podělí se o pár tajemství. Začne sušenkami lepenými čokoládou, pak připraví linecké sušenky lepené mandlovým krémem, a nakonec francouzské makarónky.
Pečení s Annou Olson (24)
Placičky a biskvity. Zčásti chleba a zčásti sladké pečivo, placičky a biskvity jsou ale vždy chutné. Anna začne s receptem na sušenky z podmáslí. Pak upeče citrónové a brusinkové placičky. A posléze prohodí sladké chutě, když upeče lahodné spirálové sušenky.
Sekáček XI (10)
Pozor, připravit, hlemýžď! Hlemýždi jsou v kuchyni Sekáčku první na řadě. Dokážou je soutěžící zkombinovat s červenými papričkami jalapeňo? Nehoda vede u jednoho z kuchařů k nebezpečné situaci. Dva finalisté pak soutěží o velký dezert ze sladkých brambor a pečených nudlí.
Jarní šampionát v pečení (1)
Dary jara. Osm nejlepších amerických pekařů je připraveno prokázat své dovednosti v prvních dvou výzvách Jarního šampionátu v pečení. Musejí vyhrát nad porotci košíčky inspirovanými květinami a dorty naruby z čerstvých farmářských surovin.
Malá bistra u silnic XXVI (15)
Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.
Malá bistra u silnic XXVI (16)
Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.
Muž vs. jídlo (9)
New York. Adam zamíří do NewYork City, aby vyzkoušel nabídku Katz’s Delicatessen, a pak se vydá do Sylvia’s Restaurant na její světově proslulá smažená kuřata a vafle.
Muž vs. jídlo (10)
New Orleans. Průvodce přijíždí do Mother’s Restaurant v New Orleans, aby se utkal s Ferdim, ohromným sendvičem plným šunky, pečeného hovězího a speciální ingredience nazývané rumsuť.
Strávníci v utajení V (7)
Řecká tragédie. Když často nachází rozbité talíře, kontaktuje Nader, majitel My Greek and Italian Restaurant v Tacomě, Charlese Stilese, aby věc vyšetřil. Mystery Diners jako strávníci v utajení zjistí, že člen personálu se vzdálil řeckým tradicím.
Strávníci v utajení V (8)
Velké rozdělení. Poté, co zdědili personál po předchozích majitelích, si noví majitelé Sam’s Tavern myslí, že mezi novými a starými zaměstnanci je rozdělení. Charles Stiles posílá Nadine a Jasona, aby odhalili, kdo je za roztržku zodpovědný.
Malá bistra u silnic XIV (3)
Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.
Malá bistra u silnic XIV (4)
Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.
Malá bistra u silnic XXVI (15)
Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.
Malá bistra u silnic XXVI (16)
Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.
Muž vs. jídlo (9)
New York. Adam zamíří do NewYork City, aby vyzkoušel nabídku Katz’s Delicatessen, a pak se vydá do Sylvia’s Restaurant na její světově proslulá smažená kuřata a vafle.
Muž vs. jídlo (10)
New Orleans. Průvodce přijíždí do Mother’s Restaurant v New Orleans, aby se utkal s Ferdim, ohromným sendvičem plným šunky, pečeného hovězího a speciální ingredience nazývané rumsuť.
Jídla na otevřeném ohni IV (4)
Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.
Jídla na otevřeném ohni IV (5)
Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.
Malá bistra u silnic XXVII (1)
Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.
Malá bistra u silnic XXVII (2)
Chutná dobrodružství. Na tomto výletu Guy Fieri objeví dobrodružné chutě. V Norfolku ve Virginii navštíví trh a restauraci, kde podávají mexické speciality, jaké jste nejspíše doposud neviděli.
