• Food Network

    • Food Network od do

      • Jarní šampionát v pečení III (7)

        Pochoutky na Den obětí války. Tři finalisté zakončují ve velkém stylu! Nejprve sladko-kyselý patriotický piknik, následovaný poctou červené, bílé a modré s dorty v podobě americké vlajky. Na konec jeden šťastný pekař vyhraje cenu 50 000 dolarů.

      • Sledování restaurací IV (12)

        Katastrofa v Division Street. Za rohem je 15. výročí, a Arne, majitel Division Street Grill, volá Willieho na pomoc při posledním pokusu zachránit upadající podnikání. Willie zkusí znovu vlít vášeň tomuto majiteli bez nálady, i jeho zbědovanému personálu.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (3)

        Mango Tango. Profesionální i amatérští pekaři zkoušejí příliš nedrobit při využití manga u dortů ke kávě. A poté použijí rajčata v různých formách pro své dezerty. Lorraine Pascale, Damaris Phillips a Aarti Sequeira rozhodnou, které jídlo je nejlepší.

      • Strávníci v utajení V (5)

        Oktobertheft. Spolumajitelka Speisekammer, německé restaurace v kalifornské Alamedě, se obává, že její „dirndl girls“, jež najal její bývalý manžel, přinášejí více problémů než užitku.

      • Strávníci v utajení V (6)

        Hrozny hněvu. Poté, co Michael, majitel Bistro Baffi ve Washingtonu, zjistil, že chybí několik lahví drahého vína, pověřil Charlese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení Allison, Julie a Benny sem přijdou a začnou pracovat na další záhadě.

      • Malá bistra u silnic XIV (1)

        Hvězdy malých bister u silnic. Na tento výlet se Guy vydá se svými nejbližšími přáteli. V Georgetownu v Texasu se připojí k Matthew McConaugheymu a v Minneapolis zkouší Guy všechny druhy nových věcí v okolí pizzerie, kam rád chodí jeho kamarád a milovník jídla Andrew Zimmern.

      • Malá bistra u silnic XIV (2)

        Speciální sendviče. V texaském Austinu Guy navštíví malý přívěs, kde nabízejí zákazníkům na ulici i do vedlejšího baru speciální sendviče. V Minneapolis si v přívěsu s jídlem dá rolky z čerstvého humra, které mají v potápěčském baru dvojí funkci.

      • Sledování restaurací IV (12)

        Katastrofa v Division Street. Za rohem je 15. výročí, a Arne, majitel Division Street Grill, volá Willieho na pomoc při posledním pokusu zachránit upadající podnikání. Willie zkusí znovu vlít vášeň tomuto majiteli bez nálady, i jeho zbědovanému personálu.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (3)

        Mango Tango. Profesionální i amatérští pekaři zkoušejí příliš nedrobit při využití manga u dortů ke kávě. A poté použijí rajčata v různých formách pro své dezerty. Lorraine Pascale, Damaris Phillips a Aarti Sequeira rozhodnou, které jídlo je nejlepší.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (3)

        Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.

      • Malá bistra u silnic XXVI (15)

        Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.

      • Malá bistra u silnic XXVI (16)

        Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.

      • Sekáček XI (9)

        Pozor na alarm! Čtyři hasiči bojují, aby se jeden z nich stal šampiónem Sekáčku! V kuchyni je rušno a v prvním kole je zde plno kamarádství i soutěživosti. Musejí najít způsob, jak z párků v rohlíku a uzené mozzarelly vytvořit elegantní předkrm.

      • Guyovy hry s potravinami V (9)

        Možnost nápravy. Čtyři kuchaři se vracejí do Flavourtown s druhou šancí získat 20 000 dolarů na nákupy. Ale nejprve musejí připravit jídlo za použití ingrediencí, díky nimž posledně vypadli.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (1)

        Steak a přílohy. Vracíme se zpět k základům steaků a příloh. Nejprve filety udělané způsobem ze steakhousu, pak v troubě k dokonalosti pečený sýr rokfór a pažitková omáčka, která probudí chuť i nejunavenějších přátel.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (2)

        Dokonalá večeře na večírek. Vrátíme se k základům toho, jak připravit dokonalý večírek. Na začátek v obchodě koupené rychlé předkrmy, pak gratinované mořské mušle a na závěr dva delikátní domácí dezerty – šupinky bílé čokolády a karamel fleur de sel.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (6)

        Veslařské závody. Ve městě se konají výroční veslařské závody a každý potřebuje doplnit energii jídlem! Anna přinese své přítelkyni Katherine a skupině veslařů granolové tyčinky, zeleninové taštičky samosa s bramborami a tofu špízy s pestem z vlašských ořechů.

      • Kuchyně VIII (5)

        Delikátní a nutriční. Začněte nový rok zdravě s Katie Lee a jejími krůtími bolognese s vegetariánskými nudlemi nebo Jeffem Mauro a jeho řepnými burgery s citrusovým caper aioli. Také je zde šance objevit málo známé, ale zdravé ingredience.

      • Osadnice VII (9)

        Naplnit ledničku Edny Mae. Ree Drummond plní ledničku pro Laddovu babičku Ednu Mae. Při cestě z ranče do msta se podělí o lahodná jídla, která zabalila na cestu. Všechna se dokonale hodí do ruky.

      • Osadnice VII (10)

        Snídaně, oběd a kovboji. Ree Drummond připravuje jídlo pro kovbojky současně s jídlem pro rodinu, a přinese jim delikátní snídani a naservíruje skvělý oběd.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (3)

        Pokaždé kuře. Zpět k základům o kuřecím mase. Vyzkoušíme skvělý recept inspirovaný jihem Francie – kuřecí bouillabaisse s česnekovou a šafránovou majonézou nazývanou rouille. A navíc tajemství, jak připravit nejjednodušší a nejchutnější kuřecí vývar.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (4)

        Rozpálit oheň. Ina experimentuje s novými způsoby využití grilu. Nejprve griluje roztavenou mozzarellu a prosciutto na chlebu. Potom dá grilovaným kuřatům zcela nový směr díky delikátní toskánské citrónové marinádě.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (5)

        Koňské dostihy. Anna a její přátelé tráví den na dostizích, ale nejprve neformální venkovní oběd! Anna připraví hranolky s dresinkem caesar. Toto dokonalé a odpočinkové jídlo k obědu završí jako dezert dekadentní brownies ze tří druhů čokolády.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (6)

        Veslařské závody. Ve městě se konají výroční veslařské závody a každý potřebuje doplnit energii jídlem! Anna přinese své přítelkyni Katherine a skupině veslařů granolové tyčinky, zeleninové taštičky samosa s bramborami a tofu špízy s pestem z vlašských ořechů.

      • Kuchyně VIII (6)

        Snídaně opět na výsluní. V Kuchyni přivádějí snídani opět na výsluní díky koktejlu Mimosa Geoffreyho Zakariana a delikátním smaženým vejcím se salámem, mozzarellou, olivami a česnekovým chlebem, plus jsou zde dva recepty na přidání bílkovin do snídaně.

      • Osadnice VII (5)

        S jídly za 16 minut kolem světa. Nejprve se zastavíme v Indii na polévku mulligatawny s přáteli. Následuje thajské maso s papričkou. Na večeři pak italská kuřecí piccata a nudle s máslem, citrónem a petrželí.

      • Sledování restaurací IV (12)

        Katastrofa v Division Street. Za rohem je 15. výročí, a Arne, majitel Division Street Grill, volá Willieho na pomoc při posledním pokusu zachránit upadající podnikání. Willie zkusí znovu vlít vášeň tomuto majiteli bez nálady, i jeho zbědovanému personálu.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (3)

        Mango Tango. Profesionální i amatérští pekaři zkoušejí příliš nedrobit při využití manga u dortů ke kávě. A poté použijí rajčata v různých formách pro své dezerty. Lorraine Pascale, Damaris Phillips a Aarti Sequeira rozhodnou, které jídlo je nejlepší.

      • Malá bistra u silnic XXVII (1)

        Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.

      • Malá bistra u silnic XXVII (2)

        Chutná dobrodružství. Na tomto výletu Guy Fieri objeví dobrodružné chutě. V Norfolku ve Virginii navštíví trh a restauraci, kde podávají mexické speciality, jaké jste nejspíše doposud neviděli.

      • Osadnice XVI (3)

        Na povzbuzení chuti. Ree Drummond chystá kořeněná jídla na donášku a zalije je ostrou omáčkou, kterou její rodina miluje. Je zde dceřino oblíbené kuře kung pao a vítěz v oblibě celé rodiny, popcorn s pálivou chilli omáčkou Sriracha.

      • Osadnice XVI (4)

        Večeře za 16 minut. Je čas na rychlá jídla k večeři, hotová za 16 minut! V menu najdeme rychlé krevetí tacos, kousky vepřového na víně a česneku, pikantní zelené fazolky s citrónem, nepřekonatelné kuře na paprice a do křupava grilované sýrové sendviče.

      • Kuchyně III (4)

        Letní občerstvení. Katie Lee připravuje chladivé a křupavé občerstvení z ingrediencí nejčastěji hledaných na Food Network. Tým mapuje při letních cestách občerstvení do auta, např. Marceliny ovocné bary Aztec.

      • Pečení s Annou Olson (23)

        Lepené sušenky. Ana upeče různé druhy lepených sušenek a podělí se o pár tajemství. Začne sušenkami lepenými čokoládou, pak připraví linecké sušenky lepené mandlovým krémem, a nakonec francouzské makarónky.

      • Pečení s Annou Olson (24)

        Placičky a biskvity. Zčásti chleba a zčásti sladké pečivo, placičky a biskvity jsou ale vždy chutné. Anna začne s receptem na sušenky z podmáslí. Pak upeče citrónové a brusinkové placičky. A posléze prohodí sladké chutě, když upeče lahodné spirálové sušenky.

      • Sekáček XI (10)

        Pozor, připravit, hlemýžď! Hlemýždi jsou v kuchyni Sekáčku první na řadě. Dokážou je soutěžící zkombinovat s červenými papričkami jalapeňo? Nehoda vede u jednoho z kuchařů k nebezpečné situaci. Dva finalisté pak soutěží o velký dezert ze sladkých brambor a pečených nudlí.

      • Jarní šampionát v pečení (1)

        Dary jara. Osm nejlepších amerických pekařů je připraveno prokázat své dovednosti v prvních dvou výzvách Jarního šampionátu v pečení. Musejí vyhrát nad porotci košíčky inspirovanými květinami a dorty naruby z čerstvých farmářských surovin.

      • Malá bistra u silnic XXVI (15)

        Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.

      • Malá bistra u silnic XXVI (16)

        Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.

      • Muž vs. jídlo (9)

        New York. Adam zamíří do NewYork City, aby vyzkoušel nabídku Katz’s Delicatessen, a pak se vydá do Sylvia’s Restaurant na její světově proslulá smažená kuřata a vafle.

      • Muž vs. jídlo (10)

        New Orleans. Průvodce přijíždí do Mother’s Restaurant v New Orleans, aby se utkal s Ferdim, ohromným sendvičem plným šunky, pečeného hovězího a speciální ingredience nazývané rumsuť.

      • Strávníci v utajení V (7)

        Řecká tragédie. Když často nachází rozbité talíře, kontaktuje Nader, majitel My Greek and Italian Restaurant v Tacomě, Charlese Stilese, aby věc vyšetřil. Mystery Diners jako strávníci v utajení zjistí, že člen personálu se vzdálil řeckým tradicím.

      • Strávníci v utajení V (8)

        Velké rozdělení. Poté, co zdědili personál po předchozích majitelích, si noví majitelé Sam’s Tavern myslí, že mezi novými a starými zaměstnanci je rozdělení. Charles Stiles posílá Nadine a Jasona, aby odhalili, kdo je za roztržku zodpovědný.

      • Malá bistra u silnic XIV (3)

        Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.

      • Malá bistra u silnic XIV (4)

        Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.

      • Malá bistra u silnic XXVI (15)

        Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.

      • Malá bistra u silnic XXVI (16)

        Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.

      • Muž vs. jídlo (9)

        New York. Adam zamíří do NewYork City, aby vyzkoušel nabídku Katz’s Delicatessen, a pak se vydá do Sylvia’s Restaurant na její světově proslulá smažená kuřata a vafle.

      • Muž vs. jídlo (10)

        New Orleans. Průvodce přijíždí do Mother’s Restaurant v New Orleans, aby se utkal s Ferdim, ohromným sendvičem plným šunky, pečeného hovězího a speciální ingredience nazývané rumsuť.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (4)

        Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (5)

        Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.

      • Malá bistra u silnic XXVII (1)

        Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.

      • Malá bistra u silnic XXVII (2)

        Chutná dobrodružství. Na tomto výletu Guy Fieri objeví dobrodružné chutě. V Norfolku ve Virginii navštíví trh a restauraci, kde podávají mexické speciality, jaké jste nejspíše doposud neviděli.