• Food Network

    • Food Network od do

      • Jarní šampionát v pečení (2)

        Sladkosti a dorty. Sedm zbývajících pekařů přivede sladkosti a dorty na novou úroveň. V první výzvě musejí připravit medový dezert, v té hlavní pak využít citrony a limetky pro upečení citrusové sladké dobroty.

      • Sekáček XXXI (18)

        Sladké pikantnosti. Kuchaři musejí překonat koš, který obsahuje něco, čemu se říká pizza, ale v klasickém jídle není rozpoznatelné. Pak následuje kolo se dvěma proteiny a kolo pro dezert, jenž musí obsahovat pikantní a sladké ingredience.

      • Sekáček junior IV (5)

        Máte losa? Nová skupina mladých soutěžících se pokouší vyhrát u porotců díky kořenové zelenině a sladké jihoamerické pochoutce v koši pro předkrm. Šťastní finalisté pak najdou v koších dezert z vodního melounu.

      • Strávníci v utajení V (9)

        Zmrzačený maskot. Charles Stiles a jeho tým navštíví Zippy’s Giant Burgers v Seattlu, aby prozkoumali poničení místního maskota restaurace.

      • Strávníci v utajení V (10)

        Paranormální aktivity. Majitel Taverna Mazi v Seattlu Charles chce zjistit, co je za povídačkami, že lidé z jeho týmu nabízejí divoké prohlídky restaurace.

      • Malá bistra u silnic XIV (5)

        Chuť na vynikající úrovni. Na tomto výletě Guy během cesty hledá jídla s punčem. V Dallasu objeví neapolskou pizzerii, kde dávají na pizzu slaninovou pastu a na těstoviny čerstvou pancettu.

      • Malá bistra u silnic XIV (6)

        Nečekaná jídla. Na tomto výletě Guy zkouší unikátní jídla. V Santa Rosa v Kalifornii servíruje vlastní Guyova hospůdka mix asijské, mexické a italské kuchyně.

      • Sekáček XXXI (18)

        Sladké pikantnosti. Kuchaři musejí překonat koš, který obsahuje něco, čemu se říká pizza, ale v klasickém jídle není rozpoznatelné. Pak následuje kolo se dvěma proteiny a kolo pro dezert, jenž musí obsahovat pikantní a sladké ingredience.

      • Sekáček junior IV (5)

        Máte losa? Nová skupina mladých soutěžících se pokouší vyhrát u porotců díky kořenové zelenině a sladké jihoamerické pochoutce v koši pro předkrm. Šťastní finalisté pak najdou v koších dezert z vodního melounu.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (6)

        Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (7)

        Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.

      • Malá bistra u silnic XXVII (3)

        Grilování, těstíčko, pivo a kuřata. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší všechny druhy pořádných dlabanců. V Los Angeles najde pojízdné bistro se zajímavě připravenými rybami a smaženými brambůrky, a také bistro v centru, kde grilují a udí bůček a smaží kuřata.

      • Malá bistra u silnic XXVII (4)

        Mořská pobřeží a velká jezera. Na tomto výletu Guy Fieri jezdí od pobřeží k pobřeží, aby si dal výbušná jídla. V Los Angeles na Grand Central Market prozkoumá mexické bistro nabízející neuvěřitelné tostadas s chobotnicemi a jejich jedinečný burger.

      • Sekáček XI (11)

        Máš to! Kuchaři chtějí prokázat své dovednosti v kuchyni Sekáčku. V prvním kole na jejich srdce zaútočí srdce palmy a králičí escabeche. Zvláštní náhrada ingredience porotu zcela zmate.

      • Guyovy hry s potravinami V (11)

        Souboj nadějných nováčků. Čtyři z nejlepších nadějných kuchařských nováčků by rádi postoupili výš. Nejprve musejí zkombinovat jídla dvou kuchyní, jež se obvykle nevídají pospolu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (6)

        Chlebový vítěz. Ina zkouší tři recepty, jež využívají třemi různými způsoby chleba. Jde o delikátní lososové koláčky se strouhankou, zlatý chlebový pudink z italského panettone a vynikající rajskou polévku – pappa al pomodoro.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (7)

        Snídaňový večírek. Ina má plán a dokonalé menu. Dopředu připravené sušenky z podmáslí a čedaru a domácí jahodový džem, zábavný koktejl s názvem květinový džus a míchaná vajíčka s jemnými bylinkami.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (8)

        Hosté na víkend, líné snídaně. Anna na pozdní snídani již večer připraví borůvkové buchty, a zastaví se ve skleníku Muileboom pro čerstvá rajčata a okurky na své slavné huevos rancheros, které bude ráno první v menu.

      • Kuchyně VIII (7)

        Chutné, a přitom úsporné. Naučte se, které potraviny zmrazit a které byste měli použít rychle čerstvé, jak ušetřit peníze s vepřovým osso bucco, nebo jak vytvořit dvě snadné večeře pro pracovní dny od Katie Lee a Marcely Valladolid, s využitím cenově dostupných kuřecích stehen.

      • Osadnice VII (13)

        Velký den na stavbě. Ree připravuje texasko-mexická jídla k obědu, kuřecí chili s papričkou chipotle, vdolky s chili a sýrem, karamelové sušenky a mexický punč pro tým stavbařů a dělníků, kteří připravují dva nové vchody.

      • Osadnice VIII (1)

        Jídla za 16 minut: Na celý den. Ree Drummond připravuje jídla za 16 minut, od snídaně po večeři. V menu najdeme francouzský croissant s krémem z javorového sirupu, grilovaná kuřata, wrap s jahodovým salátem, steaky se sýrem pawhuska a zákusek s jahodovo-burákovým máslem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (8)

        Hodinka na koktejl. Ina svému kamarádovi Jackovi ukáže, jak připravit dokonalý koktejlový večírek. Na předkrm zde jsou delikátní koktejl s opečenými krevetami, krekry z modrého sýru s vlašskými ořechy nebo šunka se sýrem v listovém testě.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (9)

        Itálie pokaždé. V menu je úchvatné dopředu připravené krevetí scampi, nevařený ovocný salát s limoncello a jogurt s medem a citrónem. Plus pár dobrých tipů na výběr vína, uspořádání věcí na stole nebo výuka od mistra pro předkrm pro přátele.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (9)

        Koncert. Anna připraví vydatné jednohubky pro své hosty – bruschettu s bramborami a žampiony, grilované kuře se čtyřmi omáčkami, dhal z červené čočky, tuňákovou omáčku, snadnou pepřovou omáčku a citrónový humus.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (10)

        Konzervace. Tato epizoda je vaření jídel z konzervovaných potravin. Anna začne s vepřovými burgery, a pak zakonzervuje své oblíbené dochucovací omáčky: chili a z naložených zelených rajčat. Jako dezert tiramisu pudink.

      • Kuchyně VIII (8)

        S náplní. Naučte se, jak na jídla s náplní s Marcelou Valladolid a jejími plněnými paprikami a zjistěte, jaké nástroje jsou na plnění nejlepší. Pak prověříme skvělé recepty na snadná jídla pro všední dny, např. sýrem plněná kuřecí prsa.

      • Osadnice VII (7)

        Shromažďování býků. Zatímco celá rodina dělá s býky, Ree jim připravuje žebírka. Na osvěžení je zde limonáda z jahod, a po práci vroubkované brambory a šunka s přílohou se zelenými fazolkami a citrónem.

      • Sekáček XXXI (18)

        Sladké pikantnosti. Kuchaři musejí překonat koš, který obsahuje něco, čemu se říká pizza, ale v klasickém jídle není rozpoznatelné. Pak následuje kolo se dvěma proteiny a kolo pro dezert, jenž musí obsahovat pikantní a sladké ingredience.

      • Sekáček junior IV (5)

        Máte losa? Nová skupina mladých soutěžících se pokouší vyhrát u porotců díky kořenové zelenině a sladké jihoamerické pochoutce v koši pro předkrm. Šťastní finalisté pak najdou v koších dezert z vodního melounu.

      • Malá bistra u silnic XXVII (5)

        Pas k chuti. Guy jede z Texasu do Michiganu za vražedně dobrou kuchyní s mezinárodními vlivy, včetně šavarmy, hrudí banh mi, croissantů s tequilou nebo starých, dobrých kynutých dobrot.

      • Malá bistra u silnic XXVII (6)

        Staré tváře, nová místa. Guy Fieri navštíví pár tváří známých z tohoto pořadu a prozkoumá jejich nová místa. Nejprve bistro s pizzou ve Flagstaffu v Arizoně, vynikající bistro s mořskými plody ve Fairhope na Aljašce a v Miami podnik kuchaře, který dává nový šmrnc čínské kuchyni.

      • Osadnice XVI (7)

        Čištění ledničky. Ree vyčistí ledničku a využije jídlo, kterému končí doba spotřeby. Připraví pudink z citrónové rýže, studené gazpacho, kuře na tex-mex způsob a kuře Alfredo.

      • Osadnice XVI (8)

        Nový rozměr. Ree dá běžným nákupním položkám zcela nový rozměr. Z obyčejné piškotové bábovky udělá úchvatný dezert Pečená Aljaška, z cukrářského těsta ovocné dortíky a z bílé veky opečený česnekový chléb se čtyřmi druhy sýrů.

      • Kuchyně IV (1)

        Sladkosti a cukrovinky. V této halloweenské epizodě tým diskutuje o podivných nových trendech v jídlech a uvaří pár chutných sladkost. Maniac Pumpkin Carvers naučí pár základních technik na vyřezávání dýně, a kreativnější to zkusí s Pumpkin A-Ha.

      • Pečení s Annou Olson (27)

        Créme Brulée. Créme brulée je klasické jídlo bister s jemným vaječným krémem a nahoře s karamelizovaným cukrem. Anna přichystá tradiční vanilkové créme brulée. Pak recept rozšíří a připraví créme brulée s čerstvými plody.

      • Pečení s Annou Olson (28)

        Těsto na croissant. Anna začne se základním receptem na těsto na croissant a pak připraví klasické plněné croissanty: mandlové, sýrové a neodolatelné pain au chocolat. Anna těsto přetvoří do dekadentního dezertu: čokoládového croissantu s chlebovým pudinkem.

      • Sekáček XI (12)

        S yuzu nikdy nevíte. Hodí se šťáva z yuzu k jeseterovi? To je jedna z věcí, které soutěžící v prvním kole musejí čelit. Zpochybněna je vzpomínka jednoho z kuchařů, co se záhadnou ingrediencí dělal, když se dostane před porotu.

      • Jarní šampionát v pečení (3)

        Den matek. Šťastný Den matek, pekaři! V této epizodě musejí pekaři připravit speciální pochoutku a delikátní dezert s pomocí kávy a krému. Pak je čeká sváteční pozdní snídaně pro mámy.

      • Jídla na otevřeném ohni V (1)

        Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.

      • Guyův velký projekt (1)

        Potenciální kandidáti. Při prvním cvičení se dostane Guyovi pomoci od šéfkuchaře Alexe Guarnaschelliho a producenta Marka Dissina, aby vyzkoušeli nápady potenciálních kandidátů, co mohou každý nabídnout a o čem by jejich pořad měl být.

      • Strávníci v utajení V (11)

        Slevové kupóny. Velký nárůst placení slevovými kupóny znepokojuje majitele kalifornské restaurace, který zjistí s pomocí Charlese Stilese a jeho týmu, že má dobrý důvod podezřívat personál.

      • Strávníci v utajení V (12)

        Poplatek. Charles a jeho tým se podívají za scénu Red Balls Rock–and–Roll Pizza v Moorparku v Kalifornii, aby odhalili nesrovnalosti v inventáři.

      • Malá bistra u silnic XIV (7)

        Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.

      • Malá bistra u silnic XIV (8)

        Vegas po celou dobu. Na tomto výletě Guy sjede z cesty a vrazí do Las Vegas. Navštíví místo, kde se dělají bulharské tapas a evropské vynikající jídlo. Navštíví také svoji alma mater UNLV a třídu, kde se i dnes učí vařit současní kulinářští talenti.

      • Jídla na otevřeném ohni V (1)

        Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.

      • Guyův velký projekt (1)

        Potenciální kandidáti. Při prvním cvičení se dostane Guyovi pomoci od šéfkuchaře Alexe Guarnaschelliho a producenta Marka Dissina, aby vyzkoušeli nápady potenciálních kandidátů, co mohou každý nabídnout a o čem by jejich pořad měl být.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.

      • Malá bistra u silnic XXVII (5)

        Pas k chuti. Guy jede z Texasu do Michiganu za vražedně dobrou kuchyní s mezinárodními vlivy, včetně šavarmy, hrudí banh mi, croissantů s tequilou nebo starých, dobrých kynutých dobrot.

      • Malá bistra u silnic XXVII (6)

        Staré tváře, nová místa. Guy Fieri navštíví pár tváří známých z tohoto pořadu a prozkoumá jejich nová místa. Nejprve bistro s pizzou ve Flagstaffu v Arizoně, vynikající bistro s mořskými plody ve Fairhope na Aljašce a v Miami podnik kuchaře, který dává nový šmrnc čínské kuchyni.