
Food Network
Food Network od do
Jarní šampionát v pečení (4)
Dobroty k narozeninám. Zbývá pět pekařů v Jarním šampionátu v pečení a výzvou je upéct něco pro narozeninovou oslavu. Začnou dezerty na špejli, následují úchvatné narozeninové dorty v kombinaci s domácí zmrzlinou.
Úchvatné svatební dorty IV (1)
Dorty Příběh tří měst, Dárkové krabice, Slézání skal. Dort s názvem Příběh tří měst zobrazuje panoramata New Yorku, Los Angeles a Minneapolis. Další dorty jsou inspirovány prázdninami a hezky zabalenými dárky v Ohiu.
Dorty z Vegas (5)
Dorty Titaniku. Pan a paní Wayne Newtonovi si objednají špičkový dort v podobě svatebních šatů pro rozlučku nevěsty. Později pekařský tým u Freedů připomene výročí objevení Titaniku upečením největšího lodního dortu, jaký kdy vytvořili.
Dorty z Vegas (6)
Vánoce v pořadu Dorty z Vegas. Svátky jsou v plném proudu a ve Freed‘s Bakery se chystá pro místní charitu velký dort v podobě perníkové chaloupky na jejich vánoční oslavu se zpěvy. Penn a Teller oslaví také výročí svého pořadu.
Strávníci v utajení V (13)
Drama na večeři. Majitel Encore Dinner Theatre v Tustinu v Kalifornii, volá Charlese Stilese a jeho tým. Mystery Diners zkoumají, jestli vztahy mezi číšníkem a herečkou nevytvářejí drama a neovlivňují negativně servis.
Strávníci v utajení VI (1)
Mexické blues. Esdras a Javi, majitelé Mexicali Tacos v Los Angeles, zaslechli, že zákazníci dostávají jídla mimo menu, a tak zavolají Charlesovi, aby to prozkoumal.
Malá bistra u silnic XIV (9)
Pořádné sendviče. Při tomto výletu se Guy dozví o pořádných sendvičích. V texaském Austinu je krámek s gurmánskou nabídkou a sendviči s dušenou krovičkou a kolenem.
Malá bistra u silnic XIV (10)
Mezinárodní nabídka. Při tomto výletu se Guy podívá na jídla s mezinárodním vlivem. V texaském Richardsonu se balí libanonská šaurma.
Úchvatné svatební dorty IV (1)
Dorty Příběh tří měst, Dárkové krabice, Slézání skal. Dort s názvem Příběh tří měst zobrazuje panoramata New Yorku, Los Angeles a Minneapolis. Další dorty jsou inspirovány prázdninami a hezky zabalenými dárky v Ohiu.
Dorty z Vegas (5)
Dorty Titaniku. Pan a paní Wayne Newtonovi si objednají špičkový dort v podobě svatebních šatů pro rozlučku nevěsty. Později pekařský tým u Freedů připomene výročí objevení Titaniku upečením největšího lodního dortu, jaký kdy vytvořili.
Dorty z Vegas (6)
Vánoce v pořadu Dorty z Vegas. Svátky jsou v plném proudu a ve Freed‘s Bakery se chystá pro místní charitu velký dort v podobě perníkové chaloupky na jejich vánoční oslavu se zpěvy. Penn a Teller oslaví také výročí svého pořadu.
Jídla na otevřeném ohni IV (10)
Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.
Jídla na otevřeném ohni IV (11)
Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.
Malá bistra u silnic XXVII (7)
Od těstíčka po smažené. Guy Fieri si dá pravý ramen v St. Petersburgu na Floridě, navštíví bistro v Lansingu v Michiganu, kde smaží kuřecí žaludky, a v udírně v New Orleans si dá místní oblíbená jídla jako ostré krevetí jelito boudin.
Malá bistra u silnic XXVII (8)
Sendviče a koření. Guy Fieri si dá pořádné sendviče, třeba primo vepřový burger v Longmontu v Coloradu nebo hodně kořeněné a ohnivé thajské speciality v Los Angeles.
Sekáček XI (13)
Zvrat štěstěny. Kuchaři se snaží v prvním kole připravit elegantní talíře s kompozicí za použití božského dresinku na zelený salát. Druhé kolo přinese zvrat štěstěny, když se soutěžící snaží ohromit porotce koláčky štěstí a rybkou brazino.
Guyovy hry s potravinami V (13)
Pomeranče pro radost z Flavourtown. Kuchaři začnou svými nejlepšími sytými jídly s použitím pouze pěti a méně ingrediencí. Poté zazní varování ohledně pomerančového džusu, který kuchaři musí zahrnout do koktejlu pozdní snídaně.
Jídla na otevřeném ohni III (9)
Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.
Jídla na otevřeném ohni III (10)
Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.
Na cestách s G. Garvinem II (5)
Nashville. V Nashvillu se G. zastaví v Lockeland Table na úžasný vepřový hřbet s ledvinkami a zeleninou, a na jižanskou klasiku, makaróny a sýr. Pak dostane soukromou lekci v Nashvillu od majitele 400 Degrees Hot Chicken.
Sekáček XXII (6)
Bizarní koše! Hostujícího porotce Andrew Zimmerna zajímá, jak se vyvine soutěž plná bizarních překvapení ve všech koších. Kuchaři musejí bojovat s neobvyklou zmrzlinovou příchutí i neobvyklým masem v kole pro předkrm.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (5)
Zábava ve městě. Ina vaří ve dvou vynikajících restauracích a učí se, jak správně opéct ústřice a crostini s máslem. Dokonce i Jeffreymu se dostane výuky ohledně domácí výroby sýra v Beecher.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (6)
Vaření s Giadou De Laurentiis. Ina a Giada vaří společně a užívají si zábavný den a podělí se o recepty. Ina přivítá přítelkyni salátem s humry a bramborami, a pak Giada připraví mascarpone a citrónové noky s máslovou omáčkou s tymiánem.
Osadnice VII (9)
Naplnit ledničku Edny Mae. Ree Drummond plní ledničku pro Laddovu babičku Ednu Mae. Při cestě z ranče do msta se podělí o lahodná jídla, která zabalila na cestu. Všechna se dokonale hodí do ruky.
Osadnice VII (10)
Snídaně, oběd a kovboji. Ree Drummond připravuje jídlo pro kovbojky současně s jídlem pro rodinu, a přinese jim delikátní snídani a naservíruje skvělý oběd.
Se Sibou u stolu II (3)
Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.
Se Sibou u stolu II (4)
Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (9)
Pozdní snídaně z podmáslí. Bobby Flay vytáhne svou tajnou zbraň pro pozdní snídani. V menu je sodový chléb s hrozinkami a fenyklem, pomerančové máslo, vafle z podmáslí s kuřetem smaženým na podmáslí, a také smoothie z podmáslí s mangem a kardamonem.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (10)
Pozdní snídaně k výročnímu derby. Bobby Flay připraví akční sladko-kyselé menu na pozdní snídani k výročnímu derby amerického fotbalu, kde najdeme kuřecí burritos se salsou verde, kuřecí škvarky, míchaná vejce se sýrem a jako přílohu bramboráčky, a také donuty s javorovou polevou.
Kuchyně VII (1)
Odhalení Kuchyně. Kuchyně se otevírá a odhaluje v nových, podzimních barvách. Mezi jídly najdeme lasagne se sezónní zeleninou od Marcely, Geoffreyho octovou zálivku, letní krabí koláčky od Katie a klasický koktejl.
Malá bistra u silnic XXV (13)
Výtvory pro masožravce. Guy Fieri zkoumá během cesty pár nejlepších výtvorů pro masožravce, včetně úchvatného řeznictví v Portlandu v Oregonu, pořádného grilovacího bistra v Kentucky nebo kavárny podávající vražedný steakový sendvič v Hamiltonu v New Jersey.
Malá bistra u silnic XXVI (1)
Jak na hlad v Barceloně. Guy Fieri to vezme přes Atlantik, aby se ponořil do mnoha různých kulinářských nabídek španělské Barcelony. Ochutná chobotnici v galicijském stylu a polévku, tradiční klobásky a starosvětské katalánské kulinářské výtvory.
Malá bistra u silnic XXVI (2)
Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.
Sekáček XXII (6)
Bizarní koše! Hostujícího porotce Andrew Zimmerna zajímá, jak se vyvine soutěž plná bizarních překvapení ve všech koších. Kuchaři musejí bojovat s neobvyklou zmrzlinovou příchutí i neobvyklým masem v kole pro předkrm.
Bosá komtesa – zpátky k základům (15)
Velké dobroty. Oblíbené jídlo každého s novou přísadou – lanýžové makaróny se sýrem. Jako dezert mousse z čerstvého citrónu s vyšlehaným krémem. A pak medové máslo se skořicí podávané na teplém toastu. Kdo by nechtěl domů na takové dobroty?
Bosá komtesa – zpátky k základům (16)
Řekni sýr. Ina zkouší nové nápady, o nichž již delší dobu přemýšlela u svých pěti každodenních sýrů. Zkusí recept na koláč s rajčaty a kozím sýrem, šťavnaté coeur a la créme, pečený sýr brie a pečené hrušky s modrým sýrem.
Osadnice XV (7)
Skutečně bláznivé. Ree uvaří pár bláznivých a zábavných nápadů na herní noc. Připraví trhané pizza rolky, vynikající havajské burgery, taco quesadillas a velké množství vanilkové čokolády inspirované barvami týmu.
Osadnice XV (8)
Příběh o Merc. Ree se podělí o epický příběh s otevřením The Mercantile, a přitom připraví dopředu tři večeře. Uvaří máslové makaróny se sýrem, toskánskou fazolovou polévku a chili balíčky do ruky, z nichž že dá udělat trojice delikátních rychlých jídel.
Se Sibou u stolu II (3)
Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.
Se Sibou u stolu II (4)
Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.
Pečení s Annou Olson III (12)
Šarlotky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede tři rozdílné způsoby přípravy tohoto impresivního dezertu. Začne jednoduchým a zakončí velkým dezertem pro pekařský krám.
Pečení s Annou Olson III (13)
Vesnický chleba. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson miluje péct vesnické chleby. Představí nám tři rozdílné a delikátní styly a přesvědčí, že upéct vlastní vesnický chleba nezabere moc času.
Malá bistra u silnic XXIII (10)
Kousek Británie. Na tomto výletě si Guy Fieri užívá v Londýně a zúčastní se pořádné regionální hostiny.
Malá bistra u silnic XXIII (11)
Kousky prasete. Na tomto výletě si dá Guy velké kousky prasete v Colorado Springs a v Minneapolis.
Malá bistra u silnic XXIII (12)
Ostrovní a italská jídla. Guy míří za směsí ostrovních a italských jídel. V Massachusets navštíví bistro nabízející banánový sendvič a křídla s banány. V Colorado Springs najde sousedské italské bistro podávající arancini a delikátní telecí.
Malá bistra u silnic XXIII (13)
Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.
Guyův velký projekt (1)
Potenciální kandidáti. Při prvním cvičení se dostane Guyovi pomoci od šéfkuchaře Alexe Guarnaschelliho a producenta Marka Dissina, aby vyzkoušeli nápady potenciálních kandidátů, co mohou každý nabídnout a o čem by jejich pořad měl být.
Sekáček junior IV (5)
Máte losa? Nová skupina mladých soutěžících se pokouší vyhrát u porotců díky kořenové zelenině a sladké jihoamerické pochoutce v koši pro předkrm. Šťastní finalisté pak najdou v koších dezert z vodního melounu.
Malá bistra u silnic XXVI (15)
Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.
Malá bistra u silnic XXVI (16)
Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.
Jídla na otevřeném ohni V (1)
Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (2)
Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.
Guyův velký projekt (1)
Potenciální kandidáti. Při prvním cvičení se dostane Guyovi pomoci od šéfkuchaře Alexe Guarnaschelliho a producenta Marka Dissina, aby vyzkoušeli nápady potenciálních kandidátů, co mohou každý nabídnout a o čem by jejich pořad měl být.
Sekáček junior IV (5)
Máte losa? Nová skupina mladých soutěžících se pokouší vyhrát u porotců díky kořenové zelenině a sladké jihoamerické pochoutce v koši pro předkrm. Šťastní finalisté pak najdou v koších dezert z vodního melounu.
Malá bistra u silnic XXVI (15)
Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.
Malá bistra u silnic XXVI (16)
Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.
