• Food Network

    • Food Network od do

      • Dětský šampionát v grilování (5)

        Kovbojský táborák. V této soutěži u kovbojského táboráku není nic malého - od velké a zdravé snídaně po obří steaky velikosti vaší hlavy. Děti zkrátka musejí připravit jídla vhodná pro hladovějící kovboje.

      • Vaření na farmářských trzích (3)

        Bambusový pařák jako překvapení. Mistři kuchaři z pojízdných bister soutěží proti majiteli restaurace a dodavateli jídel na farmářském trhu Alhambra, kde se mísí Asie s Amerikou. Týmy musejí při soutěži Nakrm trh využít netradiční ingredience, čínské zelí a bambusový pařák.

      • Vaření na farmářských trzích (4)

        Mořské plody s masem v Redondo. Nervózní kuchaři soutěží proti špičkovým profesionálům na plážovém farmářském trhu v Redondo. Nejprve musejí kuchaři nechtěný úlovek přetvořit v lahodnou chuťovku. A pak jídla s mořskými plody a s masem.

      • Velký závod pojízdných bister V (5)

        Prodej dražších jídel v St. Louis. Když čtyři finálové týmy dorazí do ulic St. Louis v Missouri, už je zde čeká Tyler Florence, aby jim dál úkol, který názorně předvede, že prémiové produkty jsou stejně dobré jako peníze v bance.

      • Strávníci v utajení X (7)

        Nešťastná hodinka. Charles posílá Patricka a Tinu, aby zjistili, jak získávají nezvaní hosté přístup na šťastnou hodinku zdarma v Moreno’s Cuba Cafe v Miami Beach na Floridě.

      • Strávníci v utajení X (8)

        Chybějící propojení. Charles při vyšetřování stížností nečlenů, hrajících golf zdarma v Emerald Hills v Hollywoodu na Floridě, zjistí ještě větší problémy ve společné jídelně.

      • Malá bistra u silnic XXII (5)

        Cestování. Guy zkouší kraba plněného platýsem v Atlantic City. Ve Phoenixu navštíví krámek s pizzou Mom and Pop. A v Bakersfieldu v Kalifornii najde domácí speciality během jízdy po silnici.

      • Malá bistra u silnic XXII (6)

        Od Atlantiku k Pacifiku. Na tomto výletu Guy ochutná jídla z obou pobřeží při cestě z Kalifornie k Atlantiku.

      • Vaření na farmářských trzích (3)

        Bambusový pařák jako překvapení. Mistři kuchaři z pojízdných bister soutěží proti majiteli restaurace a dodavateli jídel na farmářském trhu Alhambra, kde se mísí Asie s Amerikou. Týmy musejí při soutěži Nakrm trh využít netradiční ingredience, čínské zelí a bambusový pařák.

      • Vaření na farmářských trzích (4)

        Mořské plody s masem v Redondo. Nervózní kuchaři soutěží proti špičkovým profesionálům na plážovém farmářském trhu v Redondo. Nejprve musejí kuchaři nechtěný úlovek přetvořit v lahodnou chuťovku. A pak jídla s mořskými plody a s masem.

      • Velký závod pojízdných bister V (5)

        Prodej dražších jídel v St. Louis. Když čtyři finálové týmy dorazí do ulic St. Louis v Missouri, už je zde čeká Tyler Florence, aby jim dál úkol, který názorně předvede, že prémiové produkty jsou stejně dobré jako peníze v bance.

      • Jídla na otevřeném ohni V (5)

        Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.

      • Jídla na otevřeném ohni V (6)

        Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.

      • Malá bistra u silnic XVII (4)

        Tradiční západ. Ve Filadelfii dělají smažené toasty s burákovým máslem a želé a tacos s prasečí hlavou. Ve Phoenixu pak vepřový sendvič a cokoliv vařeného venku nad ohněm.

      • Malá bistra u silnic XVII (5)

        Pepř, vepřové a poutine. Vynikající jídla v bistrech kolem cest, která obsahují pepř, vepřové a poutine. Ve Phoenixu tetovaná a zkušená šéfkuchařka má vášeň pro chilli a regionální vepřová jídla.

      • Sekáček XVII (13)

        Pod pokličkou. Ve druhém kole šéfkuchaři pracují s unikátně ochucenou vodkou a zelenými křupkami. A když poslední dva soutěžící najdou v posledním koši marshmallow a citrusovou vodu, doufají porotci v delikátní dezert.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (9)

        Venkovní vaření snídaně, oběda a večeře. Kuchaři musejí připravit každé jídlo z menu. Nejprve snídani z výprodeje. Pak rodinný oběd zkomplikovaný speciálním červeným světlem. A nakonec kuchaři roztočí slevové kolo Budget Food Wheel kvůli večeři jak ze steakhousu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (10)

        Hrdinové místní kuchyně. Ina si vezme inspiraci ze slavného jídla z oblasti Hamptons, aby je přetvořila na nový recept pro svůj blog Barefoot. Připraví lososové a guacamolové sendviče, solené karamelové sušenky a salát z opečené červené řepy s balzamikem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (1)

        Starý New York. Dnes se poučíme z vynikajících jídel New Yorku. Po uzeném lososovi a bagelu v legendárním židovském obchodu se zaměříme na úchvatnou kavárnu s pražírnou, a pak dvojitě grilované newyorské kousky s kořením.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (7)

        Kousky dětské velikosti. Anna se vydá na výlet do Cherry Lane Orchards na dětskou oslavu, kterou pořádá. Když jsou rozbaleny dárky, přicházejí předkrmy a dezerty: pralinky s kozím sýrem, muffiny s kukuřičným chlebem a salátem s krevetkami, a také višňové koláčky.

      • Kuchyně X (7)

        Letní hry. Kuchyně slaví letní hry brazilskými hot dogy, klobásami s kari a mléčnými kotejly s opečenými jahodami a krémem. Navíc budou odhalena čtyři tajemství na skvělý bramborový salát a jak patrioticky nabídnout předkrmy.

      • Osadnice XII (12)

        Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.

      • Osadnice XII (13)

        Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (2)

        Co se vaří v Brooklynu. Ina tvoří snídani v jižanském stylu s karolínskou kaší, venkovskou šunkou a omáčkou red eye, a naučí se péct dokonalé bagety nebo připravit salát s cukrovým hráškem, pancettou a parmezánem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (3)

        Co si vrabci cvrlikali. Ina zkoumá populární místa, o nichž každý mluví, a začne v Meatball Shop, kde dá svou osobnost sendvičům s masovými koulemi. Opět doma připraví skořicové koblihy a kávu.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson III (7)

        Syté, šťastné a domácí. Anna má ráda velké chutě a textury, a když jsou navíc syté, je šťastná. A díky Anně i víme, že jídla budou vždy doma připravená a neodolatelně delikátní.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson III (8)

        Annina oblíbená, dopředu připravená jídla. Přijměte pozvání na odpoledne sytých jídel, jež se dají připravit dopředu. Mít je v mrazáku nebo s nimi začít dopředu je podobné, jako mít peníze v bance. Anna představí své nejlepší nápady.

      • Kuchyně X (8)

        Ochlazení. Ochlazení do letních veder přinesou v Kuchyni těstovinový salát s koriandrem a pestem, letní gazpacho se sladkou kukuřicí, chladivá polévka z červené řepy, čokoládové sušenky s marshmallow a mrazivý borůvkový koktejl.

      • Osadnice IX (6)

        Dámy a pozdní snídaně. Ree Drummond vaří pozdní snídani pro tři generace žen Drummondových. Jsou zde ovesné placičky s ořechy, koláč quiche holek z ranče a pomeranče se šampaňským. Skvělý čas pro dámy, které potřebují pozdní snídani.

      • Vaření na farmářských trzích (3)

        Bambusový pařák jako překvapení. Mistři kuchaři z pojízdných bister soutěží proti majiteli restaurace a dodavateli jídel na farmářském trhu Alhambra, kde se mísí Asie s Amerikou. Týmy musejí při soutěži Nakrm trh využít netradiční ingredience, čínské zelí a bambusový pařák.

      • Vaření na farmářských trzích (4)

        Mořské plody s masem v Redondo. Nervózní kuchaři soutěží proti špičkovým profesionálům na plážovém farmářském trhu v Redondo. Nejprve musejí kuchaři nechtěný úlovek přetvořit v lahodnou chuťovku. A pak jídla s mořskými plody a s masem.

      • Velký závod pojízdných bister V (5)

        Prodej dražších jídel v St. Louis. Když čtyři finálové týmy dorazí do ulic St. Louis v Missouri, už je zde čeká Tyler Florence, aby jim dál úkol, který názorně předvede, že prémiové produkty jsou stejně dobré jako peníze v bance.

      • Malá bistra u silnic XVII (6)

        Králové a královny grilování. Na tomto výletě se Guy Fieri setká s mistry přípravy masa. V Comptonu v Kalifornii se griluje v texaském stylu a udí vepřová žebírka nebo se uzené krocaní krky dávají do listů kadeřávku. V Denveru jedno místo nabízí pivo a pizzu, a také unikátní mísu makarónů se sýrem nebo pizzu s bůčkem dušeným na pivu.

      • Malá bistra u silnic XVII (7)

        Festival chutí. Na tomto výletě Guy Fieri pojede do Denveru, kde se vrátí do minulosti v gangsterském baru a dá si burger se žebírky a jako zákusek jablečný štrůdl.

      • Osadnice XVI (6)

        Snídaňové vychytávky. Ree vyzkouší delikátní nápady s kuchyňskými udělátky při své snídaňové hře. Nachystá lívanečky s čokoládou a ořechy, bláznivé omelety v sáčku, bramborové placičky se sýrem z vaflovače a mangové smoothie.

      • Osadnice XVI (7)

        Čištění ledničky. Ree vyčistí ledničku a využije jídlo, kterému končí doba spotřeby. Připraví pudink z citrónové rýže, studené gazpacho, kuře na tex-mex způsob a kuře Alfredo.

      • Kuchyně VI (7)

        Oslava Dne otců. Den otců oslavíme uzenou italskou klobáskou a flank steakem fajita s chimichurri a paprikami. Dojde i na nápady, jak využít jinak preclíky a čipsy nebo jak připravit zmrzlinový dort s kousky banánů.

      • Pečení s Annou Olson III (17)

        Karamel. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede, jak si užít karamel samotný, nebo jako přísadu delikátních dezertů. Podělí se o tři dekadentní a skutečně velmi chutné recepty.

      • Pečení s Annou Olson III (18)

        Krémový dort. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o tři své oblíbené recepty na krémový dort. Tyto dezerty jsou jemné, sladké a v kuchyni pekaře stejně tak důležité, jako ovocné dorty.

      • Sekáček XVIII (1)

        Žádná bolest, žádná hanba. Šéfkuchaři dostanou v koši zvláštní nástroj, který jim pomůže rozdělit náročnou ingredienci: obří cucavý bonbón. Potom bude nutno využít z druhého koše moderní sladké pečivo se severoafrickým dušeným masem. Rozmarýna a zázvor se pak musejí zkombinovat v dezertu.

      • Dětský šampionát v grilování (6)

        Velké grilování. Tři děti vstoupí do grilovací arény, ale pouze jedno vyhraje a získá článek v dětském vydání časopisu Food Network, 20 000 dolarů a titul Mistr dětského šampionátu v grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (11)

        Jedinečné grilovací pojízdné soupravy. Roger hledá opravdu jedinečné grilovací pojízdné soupravy jako třeba v Denveru vynález, jenž dokáže uvařit až 1 000 liber jídla, nebo impozantní pojízdný přívěs v Texasu.

      • Jídla na otevřeném ohni V (12)

        Rozpálené steaky. Roger rozpálí hořáky pod kovovými sudy v jámě v Buffalo Gap v Texasu, a pak vypomůže ve venkovní kuchyni ve Wyomingu, kde musí napíchnout steaky na vidle a nechat je fritovat v obřím kotli.

      • Guyův velký projekt (6)

        Pilotní díly. Poslední zájemci o vlastní pořad natočí s Guyem Fierim pilotní díly, a pokusí se zviditelnit to, o čem si myslí, že jim v soutěži pomůže. Guy pošle pilotní díly do Food Network, zatímco zájemci jedou domů, aby čekali na novinky, kdo nakonec vyhrál.

      • Strávníci v utajení X (9)

        Historická záhada. Když Lee, majitel Old Vinings Inn v Atlantě, zaslechne zvěsti o nepovolených prohlídkách o občanské válce, konajících se uvnitř jeho historické restaurace, kontaktuje Charlese, aby pomohl.

      • Strávníci v utajení X (10)

        Červený inkoust. Uche, majitelka The Anchor Bay and Tattoo v Atlantě, kontaktuje Charlese poté, co zjistila propad v prodejích jídla i tetování. Strávnici v utajení Meagen a Justin zkusí zjistit, zda tyto dva problémy spolu nesouvisejí.

      • Malá bistra u silnic XXII (7)

        Světová ochutnávka. Na tomto výletu Guy ochutná autentická jídla z celého světa jako směs latinské kuchyně, skutečné thajské jídlo nebo sicilské speciality.

      • Malá bistra u silnic XXII (8)

        Sladké, chutné a šťavnaté. Na tomto výletu Guy ochutná masové texaské chili, dekadentní dýňové palačinky, burgery s arašídovým máslem, zmrzlinu „Láska ke slanině“ a omáčku mole.

      • Jídla na otevřeném ohni V (11)

        Jedinečné grilovací pojízdné soupravy. Roger hledá opravdu jedinečné grilovací pojízdné soupravy jako třeba v Denveru vynález, jenž dokáže uvařit až 1 000 liber jídla, nebo impozantní pojízdný přívěs v Texasu.

      • Jídla na otevřeném ohni V (12)

        Rozpálené steaky. Roger rozpálí hořáky pod kovovými sudy v jámě v Buffalo Gap v Texasu, a pak vypomůže ve venkovní kuchyni ve Wyomingu, kde musí napíchnout steaky na vidle a nechat je fritovat v obřím kotli.

      • Guyův velký projekt (6)

        Pilotní díly. Poslední zájemci o vlastní pořad natočí s Guyem Fierim pilotní díly, a pokusí se zviditelnit to, o čem si myslí, že jim v soutěži pomůže. Guy pošle pilotní díly do Food Network, zatímco zájemci jedou domů, aby čekali na novinky, kdo nakonec vyhrál.

      • Jídla na otevřeném ohni V (7)

        Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.

      • Jídla na otevřeném ohni V (8)

        Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.

      • Malá bistra u silnic XVII (6)

        Králové a královny grilování. Na tomto výletě se Guy Fieri setká s mistry přípravy masa. V Comptonu v Kalifornii se griluje v texaském stylu a udí vepřová žebírka nebo se uzené krocaní krky dávají do listů kadeřávku. V Denveru jedno místo nabízí pivo a pizzu, a také unikátní mísu makarónů se sýrem nebo pizzu s bůčkem dušeným na pivu.

      • Malá bistra u silnic XVII (7)

        Festival chutí. Na tomto výletě Guy Fieri pojede do Denveru, kde se vrátí do minulosti v gangsterském baru a dá si burger se žebírky a jako zákusek jablečný štrůdl.