
Food Network
Food Network od do
Dětský šampionát v grilování II (1)
Červené, bílé a grilované. Léto oficiálně začíná, když čtyři nejlepší národní dětští mistři grilování připraví svá nejlepší jídla pro hostujícího porotce Shannona Ambrosia. Děti uvaří grilované sendviče a grilovaná vepřová žebírka v šanci vyhrát 10 000 dolarů.
Úchvatné svatební dorty IV (6)
Dorty Soupeřící snoubenci a Pláž. Dvě sestry, obě zasnoubené, přesvědčí Marianne a Lauren v Ohiu, aby vytvořily dokonalý dort pro jejich dvojitý zásnubní večírek. Pár z Minnesoty oslavuje šťastný návrat ženicha z Afghánistánu.
Hledači dortů (3)
Slon v pokoji. Bratři Sumit a Swithin se každý nedávno zasnoubili a jejich máma by moc chtěla na jejich dvojitý zásnubní večírek tradiční indický úchvatný dort.
Hledači dortů (4)
Dvojité potíže. Katie a Jason čekají jednovaječná dvojčata a chtějí dokonalý dort pro jakékoliv pohlaví, aby se podělili s rodinou a přáteli. Najde se tvůrce dortů, který dokáže těmto nastávajícím rodičům připravit dort jejich snů?
Strávníci v utajení X (11)
Turistický autobus. Danny a jeho syn Danny jr. Jsou majiteli Star Cafe a Star Coaches v Atlantě. Trápí je chybějící jídlo v kuchyni a vzestup nákladů na palivo u jejich turistických autobusů.
Strávníci v utajení X (12)
Na tenkém ledě. Poté, co zjistili, že chybí jídlo a zboží, kontaktují majitelé Epic Rollertainment v Murrietě v Kalifornii Charlese s prosbou o pomoc.
Malá bistra u silnic XXII (9)
Do Bakersfieldu a dál. Guy navštíví město plné chutí: Bakersfield v Kalifornii. Zajde do baskického bistra, kde podávají čtyřchodové jídlo, do řeckého, kde vaří autentické speciality, a do moderního asijského bistra.
Malá bistra u silnic XXII (10)
Závody v Charlotte. Guy vyzkouší vysoce oktanová bistra v Charlotte v Severní Karolíně s řidičem NASCAR Clintem Bowyerem.
Úchvatné svatební dorty IV (6)
Dorty Soupeřící snoubenci a Pláž. Dvě sestry, obě zasnoubené, přesvědčí Marianne a Lauren v Ohiu, aby vytvořily dokonalý dort pro jejich dvojitý zásnubní večírek. Pár z Minnesoty oslavuje šťastný návrat ženicha z Afghánistánu.
Hledači dortů (3)
Slon v pokoji. Bratři Sumit a Swithin se každý nedávno zasnoubili a jejich máma by moc chtěla na jejich dvojitý zásnubní večírek tradiční indický úchvatný dort.
Hledači dortů (4)
Dvojité potíže. Katie a Jason čekají jednovaječná dvojčata a chtějí dokonalý dort pro jakékoliv pohlaví, aby se podělili s rodinou a přáteli. Najde se tvůrce dortů, který dokáže těmto nastávajícím rodičům připravit dort jejich snů?
Jídla na otevřeném ohni V (9)
Sůl a moře. Roger získává odpařováním mořskou sůl v Jacobsen Salt Co. v Oregonu a pak opeče platýse v solné krustě nad ohništěm, kde se pálí dřevo.
Jídla na otevřeném ohni V (10)
Setkáme se v Texasu. Roger zjistí, že v Texasu je všechno větší při grilování 250librové porce hovězího v grilovacím přívěsu na zakázku a 230librového kance ve venkovní jámě se žhavým popelem.
Malá bistra u silnic XVII (8)
Nadčasové tradice. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Lowdown ohledně dlouhotrvajících tradic. Ve Filadelfii je jamajské bistro s autentickými sušenými kuřaty.
Malá bistra u silnic XVII (9)
Od piškotu k masovému koláči. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší mišmaš rychlého jídla. Ve Filadelfii nabízejí v jednom bistru unikátní severoafrická kuřata a smetanové piškotové dezerty.
Sekáček XVIII (2)
Čokoládová soutěž. Čokoláda je ve skoro každém koši jako ústřední téma soutěže, a šéfkuchaři musejí vymyslet, jak tento trvalý dezert zapracovat do prvních dvou chodů.
Guyovy hry s potravinami VIII (11)
Souboj velkých burgerů. Čtyři kuchaři tvrdí, že dokážou připravit dokonalé pirožky, ale nyní soutěží v přípravě burgerů.
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (4)
Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.
Na cestách s G. Garvinem III (2)
Connecticut. V Connecticutu G. Garvin začne cestu v Mama’s Boy Southern Table & Refuge v Norwalku, kde nabízejí moderní variace klasických receptů jako žebírka potřená espressem. Další zastávkou je The Corner, snídaňové bistro v Milfordu, kde je plno místních.
Sekáček XXIII (3)
Sendvič kam se podíváš. Tato soutěž bude celá o oslavě klasického sendviče. Čtyři soutěžící musejí vytvořit kreativní sendviče jako předkrm z hovězího hrudí, ale dva kuchaři pak udělají ty samé, velké chyby. Bude je to stát jejich místo?
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (3)
Dublin. Paul zjistí pár nových fakt o sodovém chlebu od irské šéfkuchařky a spisovatelky Clodagh McKenna, setká se s bláznem do brambor, který vaří různá irská historická jídla, a obdivuje jedinečné pečivo vytvořené šéfpekařem hotelu Merrion.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (4)
Antverpy. Paul zjistí, že Antverpy jsou dokonalým kulinářským rájem, plným oblíbených jídel jako čokoláda, hranolky nebo vafle, ale ve vynikající kvalitě. Inspirován antverpskými pekaři vytvoří Paul dva své vlastní recepty.
Ching – Úchvatná Asie (3)
Oduševnělý ostrov – jediná směs svého druhu. Ching navštíví Pork Tamago Onigiri Honten, jehož majitel Katsuaki Kiyokawa, vynálezce jídla „pork and tamago onigiri“, pozvedl obyčejné rýžové koule na moderní a oduševnělou chuť Okinawy.
Ching – Úchvatná Asie (4)
Baozi, mořské plody a selátko. Ching je v Hongkongu, kde se setká s místními inovativními kuchaři a uvaří pár senzačních jídel, např. sečuánské smažené kuře baozi, nudle s raky, mušle s omáčkou XO a opečené selátko s humrem.
Guy a Hunter na evropské dovolené (3)
Itálie a Švýcarsko. Guy a Hunter navštíví Parmu v Itálii, aby se podívali, jak se dělá pravý parmezán. Pak objeví dlouholetý proces sušení a zrání prosciutta. Poté si zajedou do Švýcarska, kde se zastaví v bistru u silnice na skutečné fondue.
Guy a Hunter na evropské dovolené (4)
Německo a Francie. Guy a Hunter Fieriho cestují do Německa, kde si dají autentické preclíky a obléknou kožené nohavice. A poté v Paříži se pánové poučí o komplikované tradici přípravy francouzských croissantů, a také se znovu setkají v Chantilly se starými příteli.
S Donalem… do Vietnamu (3)
Hanojská kuchyně. V Hanoji je Donal svědkem sklizně a přípravy nejslavnější mladé, zelené rýže v kraji, a pak sám uvaří vlastní dušenou rýži s karamelizovaným lososem.
S Donalem… do Vietnamu (4)
Kuchyně Sapa. V Sapa Donal pojí s domorodou rodinou – 12 chodů a všechny z vepřového, včetně želé z prasečí krve.
Kuchyně VII (11)
Chutné klasiky. Náš tým z Kuchyně hledá chuť v dekadentních makarónech se sýrem a mezi dvěma možnostmi přípravy banánového chleba. Podělí se o pomalu připravované sladké řezy, a Amanda Freitag nachystá klasické vepřové s vepřovým. A nakonec horký rumový koktejl s máslem.
Malá bistra u silnic XIII (6)
Masové šílenství. Na tomto výletu Guy jde po všem ze zvířat. V Charlestonu v Jižní Karolíně manžel s manželkou nabízejí snad všechny druhy ptáků, např. kachní stehna s domácí česnekovou majonézou.
Malá bistra u silnic XIII (8)
Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.
Malá bistra u silnic XIII (9)
Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.
Sekáček XXIII (3)
Sendvič kam se podíváš. Tato soutěž bude celá o oslavě klasického sendviče. Čtyři soutěžící musejí vytvořit kreativní sendviče jako předkrm z hovězího hrudí, ale dva kuchaři pak udělají ty samé, velké chyby. Bude je to stát jejich místo?
Bosá komtesa – zpátky k základům III (9)
Těstoviny mezinárodně. Ina cestuje světem a sdílí fantastické mezinárodní recepty na těstoviny. Začne v Itálii fantastickým conchiglie al forno s houbami a radicchio od její přítelkyně a spisovatelky Johanne Killeen.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (10)
Dokonalý koktejlový večírek. Ina se podělí o svůj dokonalý návod na perfektní koktejlový večírek, včetně vydatných jídel jako palačinky bliny s créme fraîche, uzeného lososa, krůtí čajové sendviče, grilovaná kuřata s citróny a své vlastní Ina-Tini.
Osadnice VII (1)
My a oni. Toto je příběh o dvou večeřích na ranči Drummond – jedné pro děti a druhé pro dospělé. Děti mají pečené těstoviny ziti, zatímco Ree připraví steak z vysokého roštěnce s kovbojským máslem a pečenými bramborami.
Osadnice VII (2)
Noc filmů podle Shakespeara. Dcera Ree Drummond pořádá filmový večírek, a tak Ree narychlo připraví Římem inspirované menu k filmu Julius Caesar. Prvotřídní pizza lasagne, salát Julius Caesar a neapolská zmrzlina jsou k příběhu o římských intrikách dokonalé.
Se Sibou u stolu IV (3)
Rychlá jídla. Siva uvaří neuvěřitelná jídla jen za pár minut. Začne úchvatnou a rychlou hromadou ke snídani, následují rychlé špenátové lasagne jakožto dokonalý oběd za chviličku hotový.
Se Sibou u stolu IV (4)
Jídla s sebou. Chutná jídla od Siby je možné vzít si i s sebou na cesty, třeba kustovnici godži a smoothie z mučenky, nebo dokonale přenosný tuňákový salát vše v jednom, s chilli dresinkem a křupavými nudlemi.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (2)
Horké a studené pro hasiče. Anna vaří pro tým hasičů s chutěmi, které jen ona může uspokojit! Zachrání je delikátními jídly, jež se dají podávat horká i studená: polévkou ze sladkých brambor, ovesnými plackami s broskví a lososem s cizrnou.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (3)
Venkovská svatba. Annina dobrá kamarádka se bude vdávat a Anniným darem je svatební dort: nádherný, čtyřposchoďový svatební dort s bílou čokoládou, plněný čerstvým ovocem a zdobený navrchu zeleným fondánem.
Malá bistra u silnic XXV (4)
Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.
Malá bistra u silnic XXV (5)
Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.
Malá bistra u silnic XXV (6)
Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.
Malá bistra u silnic XXV (7)
Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.
Guyův velký projekt (6)
Pilotní díly. Poslední zájemci o vlastní pořad natočí s Guyem Fierim pilotní díly, a pokusí se zviditelnit to, o čem si myslí, že jim v soutěži pomůže. Guy pošle pilotní díly do Food Network, zatímco zájemci jedou domů, aby čekali na novinky, kdo nakonec vyhrál.
Velký závod pojízdných bister V (5)
Prodej dražších jídel v St. Louis. Když čtyři finálové týmy dorazí do ulic St. Louis v Missouri, už je zde čeká Tyler Florence, aby jim dál úkol, který názorně předvede, že prémiové produkty jsou stejně dobré jako peníze v bance.
Malá bistra u silnic XXVII (9)
Šampioni univerzitního města. Guy Fieri prozkoumá univerzitní města, kde hledá prvotřídní kuchyni. V Columbusu v Ohiu najde ráj pirožek a náklaďák, v němž se griluje a udí prvotřídní vepřové. V Boulderu v Coloradu se zastaví v thajském bistru na vynikající nudle.
Malá bistra u silnic XXVII (10)
Snídaně, hrudí a bůček. Guy se podívá na bistro v Los Angeles otevřené dlouho do noci a dá si zde snídani, na jídelnu podávající kreativní kombinace v Columbusu v Ohiu a na bistro ve Phoenixu, kde se griluje a kde dostane knedlíky s uzeným bůčkem.
Vaření na farmářských trzích (3)
Bambusový pařák jako překvapení. Mistři kuchaři z pojízdných bister soutěží proti majiteli restaurace a dodavateli jídel na farmářském trhu Alhambra, kde se mísí Asie s Amerikou. Týmy musejí při soutěži Nakrm trh využít netradiční ingredience, čínské zelí a bambusový pařák.
Vaření na farmářských trzích (4)
Mořské plody s masem v Redondo. Nervózní kuchaři soutěží proti špičkovým profesionálům na plážovém farmářském trhu v Redondo. Nejprve musejí kuchaři nechtěný úlovek přetvořit v lahodnou chuťovku. A pak jídla s mořskými plody a s masem.
Guyův velký projekt (6)
Pilotní díly. Poslední zájemci o vlastní pořad natočí s Guyem Fierim pilotní díly, a pokusí se zviditelnit to, o čem si myslí, že jim v soutěži pomůže. Guy pošle pilotní díly do Food Network, zatímco zájemci jedou domů, aby čekali na novinky, kdo nakonec vyhrál.
Velký závod pojízdných bister V (5)
Prodej dražších jídel v St. Louis. Když čtyři finálové týmy dorazí do ulic St. Louis v Missouri, už je zde čeká Tyler Florence, aby jim dál úkol, který názorně předvede, že prémiové produkty jsou stejně dobré jako peníze v bance.
Malá bistra u silnic XXVII (9)
Šampioni univerzitního města. Guy Fieri prozkoumá univerzitní města, kde hledá prvotřídní kuchyni. V Columbusu v Ohiu najde ráj pirožek a náklaďák, v němž se griluje a udí prvotřídní vepřové. V Boulderu v Coloradu se zastaví v thajském bistru na vynikající nudle.
Malá bistra u silnic XXVII (10)
Snídaně, hrudí a bůček. Guy se podívá na bistro v Los Angeles otevřené dlouho do noci a dá si zde snídani, na jídelnu podávající kreativní kombinace v Columbusu v Ohiu a na bistro ve Phoenixu, kde se griluje a kde dostane knedlíky s uzeným bůčkem.
