
Food Network
Food Network od do
Malá bistra u silnic XXV (5)
Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.
Malá bistra u silnic XXV (6)
Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.
Malá bistra u silnic XXV (7)
Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.
Guyův velký projekt (6)
Pilotní díly. Poslední zájemci o vlastní pořad natočí s Guyem Fierim pilotní díly, a pokusí se zviditelnit to, o čem si myslí, že jim v soutěži pomůže. Guy pošle pilotní díly do Food Network, zatímco zájemci jedou domů, aby čekali na novinky, kdo nakonec vyhrál.
Velký závod pojízdných bister V (5)
Prodej dražších jídel v St. Louis. Když čtyři finálové týmy dorazí do ulic St. Louis v Missouri, už je zde čeká Tyler Florence, aby jim dál úkol, který názorně předvede, že prémiové produkty jsou stejně dobré jako peníze v bance.
Malá bistra u silnic XXVII (9)
Šampioni univerzitního města. Guy Fieri prozkoumá univerzitní města, kde hledá prvotřídní kuchyni. V Columbusu v Ohiu najde ráj pirožek a náklaďák, v němž se griluje a udí prvotřídní vepřové. V Boulderu v Coloradu se zastaví v thajském bistru na vynikající nudle.
Malá bistra u silnic XXVII (10)
Snídaně, hrudí a bůček. Guy se podívá na bistro v Los Angeles otevřené dlouho do noci a dá si zde snídani, na jídelnu podávající kreativní kombinace v Columbusu v Ohiu a na bistro ve Phoenixu, kde se griluje a kde dostane knedlíky s uzeným bůčkem.
Vaření na farmářských trzích (3)
Bambusový pařák jako překvapení. Mistři kuchaři z pojízdných bister soutěží proti majiteli restaurace a dodavateli jídel na farmářském trhu Alhambra, kde se mísí Asie s Amerikou. Týmy musejí při soutěži Nakrm trh využít netradiční ingredience, čínské zelí a bambusový pařák.
Vaření na farmářských trzích (4)
Mořské plody s masem v Redondo. Nervózní kuchaři soutěží proti špičkovým profesionálům na plážovém farmářském trhu v Redondo. Nejprve musejí kuchaři nechtěný úlovek přetvořit v lahodnou chuťovku. A pak jídla s mořskými plody a s masem.
Guyův velký projekt (6)
Pilotní díly. Poslední zájemci o vlastní pořad natočí s Guyem Fierim pilotní díly, a pokusí se zviditelnit to, o čem si myslí, že jim v soutěži pomůže. Guy pošle pilotní díly do Food Network, zatímco zájemci jedou domů, aby čekali na novinky, kdo nakonec vyhrál.
Velký závod pojízdných bister V (5)
Prodej dražších jídel v St. Louis. Když čtyři finálové týmy dorazí do ulic St. Louis v Missouri, už je zde čeká Tyler Florence, aby jim dál úkol, který názorně předvede, že prémiové produkty jsou stejně dobré jako peníze v bance.
Malá bistra u silnic XXVII (9)
Šampioni univerzitního města. Guy Fieri prozkoumá univerzitní města, kde hledá prvotřídní kuchyni. V Columbusu v Ohiu najde ráj pirožek a náklaďák, v němž se griluje a udí prvotřídní vepřové. V Boulderu v Coloradu se zastaví v thajském bistru na vynikající nudle.
Malá bistra u silnic XXVII (10)
Snídaně, hrudí a bůček. Guy se podívá na bistro v Los Angeles otevřené dlouho do noci a dá si zde snídani, na jídelnu podávající kreativní kombinace v Columbusu v Ohiu a na bistro ve Phoenixu, kde se griluje a kde dostane knedlíky s uzeným bůčkem.
Vaření na farmářských trzích (3)
Bambusový pařák jako překvapení. Mistři kuchaři z pojízdných bister soutěží proti majiteli restaurace a dodavateli jídel na farmářském trhu Alhambra, kde se mísí Asie s Amerikou. Týmy musejí při soutěži Nakrm trh využít netradiční ingredience, čínské zelí a bambusový pařák.
Vaření na farmářských trzích (4)
Mořské plody s masem v Redondo. Nervózní kuchaři soutěží proti špičkovým profesionálům na plážovém farmářském trhu v Redondo. Nejprve musejí kuchaři nechtěný úlovek přetvořit v lahodnou chuťovku. A pak jídla s mořskými plody a s masem.
Guyovy hry s potravinami IX (1)
Extrémně nízký rozpočet. Kuchaři zkoušejí překvapit porotce a zůstat ve hře navzdory tlaku při nákupu s nejextrémnějším rozpočtem v historii Města chutí.
Jídla na otevřeném ohni V (5)
Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.
Jídla na otevřeném ohni V (6)
Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.
Na cestách s G. Garvinem III (3)
Ft. Lauderdale. G. Garvin cestuje do Ft. Lauderdale, s kapitánem Jayem se vydá na volné moře a uvaří jídlo dne, smaženou rybu s kořeněnou majonézou a sýrovými hoblinkami. Jeho další zastávkou je Hot & Soul, kde nabízejí jižanské speciality s jemnou úpravou.
Sekáček XXIII (4)
Znovu v Sekáčku. Je zde druhá šance na vítězství pro čtyři kuchaře, kteří prohráli, a nyní hledají možnost nápravy. Jako předkrm musejí kuchaři připravit rejnoka s melasou z granátového jablka, a pak musí jeden kuchař snést ponížení jakožto první vyřazený.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (3)
Chléb a máslo. Ina se vydává na nekonečné chlebové dobrodružství se svou kamarádkou Eli Zabar, guru přes chleba. Na oběd jsou zde fenyklové a česnekové krevety, dokonalé s místním venkovským chlebem, a později dojde na ochutnávání chleba s máslem.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (4)
Grilování a vůně. Ina se podělí o fantastické recepty na grilované maso s mořskými plody s kamarádkou, voňavkářkou Antonií. Na oběd bude gazpacho s krutony z kozího sýra. Na oplátku za grilovací lekci Antonia předvede Ině, jak na neuvěřitelnou vůni.
Osadnice IX (2)
Bylinkově dobré. Ree Drummond připravuje delikátní jídla s využitím svých domácích bylinek. Jsou zde vdolky s citrónem a rozmarýnem, francouzská cibulová polévka s čerstvým tymiánem, úchvatný panzanella salát s bazalkou a mátová raita se solenými chleby naan.
Osadnice IX (3)
Dokonalé koláče. Dnes je na ranči den koláčů, a tak Ree Drummond peče jako o život. Začne s oblíbeným karamelovým jablečným koláčem a připraví mražený zelený koláč. Je zde i jahodový preclíkový koláč a mini lívanečky s borůvkami.
Se Sibou u stolu IV (3)
Rychlá jídla. Siva uvaří neuvěřitelná jídla jen za pár minut. Začne úchvatnou a rychlou hromadou ke snídani, následují rychlé špenátové lasagne jakožto dokonalý oběd za chviličku hotový.
Se Sibou u stolu IV (4)
Jídla s sebou. Chutná jídla od Siby je možné vzít si i s sebou na cesty, třeba kustovnici godži a smoothie z mučenky, nebo dokonale přenosný tuňákový salát vše v jednom, s chilli dresinkem a křupavými nudlemi.
Pozdní snídaně u Bobbyho VII (10)
Skoro doma na Díkůvzdání. Dcera Bobbyho Flaye Sophie míří domů na pozdní snídani po Díkůvzdání. Během čekání Bobby upeče dýňový chléb s čokoládovou náplní a přetvoří sváteční večeři s vaflovými sendviči s krocanem a brusinkovým dipem.
Pozdní snídaně u Bobbyho VII (11)
Dostihy v Preakness. Bobby Flay pořádá pozdní snídani u příležitosti dostihů v Preakness a nabídne Marylandem inspirovaná jídla. Sendviče tempura se smaženými kraby, jako přílohu křupavé čipsy old bay a na zakončení banánový pudink.
Kuchyně VII (12)
Časová osa dne krocanů. Krocaní časová osa je zpět s novými tipy a pomocí, jak připravit a užít si Den díkůvzdání. Mezi recepty najdeme plněné houby Marthy Stewart, velmi chutné mexické pekanové oříšky s čokoládou a sladké brambory s brusinkami.
Malá bistra u silnic XIII (10)
Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.
Malá bistra u silnic XIII (11)
Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.
Malá bistra u silnic XIII (12)
Časem ověřené poklady. Na tomto výletu se Guy přidá k místním legendám. Za Baltimorem zamíří Guy se šampiónem Super Bowl, Joem Theismannem, do kuchyně na všechny druhy tacos.
Sekáček XXIII (4)
Znovu v Sekáčku. Je zde druhá šance na vítězství pro čtyři kuchaře, kteří prohráli, a nyní hledají možnost nápravy. Jako předkrm musejí kuchaři připravit rejnoka s melasou z granátového jablka, a pak musí jeden kuchař snést ponížení jakožto první vyřazený.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (1)
O bylinkách. Ina prozradí, jaké jsou nejlepší bylinky a jak je využít na delikátní pokrmy. Začne řeckým jehněčím v jogurtové omáčce s mátou, sýrem feta a rajčatovým salátem. Pak se připojí k Elimu Zabarovi, který prozradí recept na neuvěřitelný rajčatový salát.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (2)
Místní jídla. Ina píše článek o místní produkci jídla, a tak si sama zkusí připravit jídla čistě jen z ingrediencí z Hamptons. Na pořadu dne v Montauk je okoun, a tak Ina peče a připravuje i omáčku Caesar.
Osadnice VII (3)
Jídla nalehko. Ree je sama doma a zapadlá sněhem – dokonalá příležitost na lehká jídla a pokusy s vařením. K večeři si připraví delikátní nízkokalorický burger s hlávkovým salátem.
Osadnice VII (4)
Kovboj Mike. Mike, bratr Ree Drummond, pomáhá Laddovi nakrmit dobytek v prérii, zatímco Ree připravuje skvělou mexickou horkou čokoládu s marshmallow pro opékání nad ohněm.
Se Sibou u stolu IV (5)
Delikátní večeře. Večeři pod širým nebem načíná jehně grilované stylem braai, úchvatný středomořský salát s kuskusem a studené tzatziki - víkendová večeře, která všechny potěší svými chutěmi.
Se Sibou u stolu IV (6)
Samá dobrá jídla. Dnes to budou samá dobrá jídla, jaká umí jen Siba. Pro začátek dvojice křupavých tyčinek, jejichž příprava je rychlá, nebo koule z datlí a semínek, krásné kousky plné energie.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (4)
Večírek na pláži. Venku je krásně, tak proč se nepřipojit k Anně a jejím přátelům na improvizovaném večírku na pláži? Anna připraví salát s opečeným baklažánem a paprikami, a také salát ze tří druhů fazolí. Následuje její neodolatelný kousek: jezerní paella.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (5)
Koňské dostihy. Anna a její přátelé tráví den na dostizích, ale nejprve neformální venkovní oběd! Anna připraví hranolky s dresinkem caesar. Toto dokonalé a odpočinkové jídlo k obědu završí jako dezert dekadentní brownies ze tří druhů čokolády.
Jamie Deen doma na večeři II (3)
Noc s tacos! Jamie Deen a jeho rodina si během dnešního všedního večera připraví mexická jídla s jižanskými obměnami. Jamie připraví krůtí tacos, sýrové casserole s mexickou rýží, salsu z grilované kukuřice, sedmivrstvé tyčinky nebo arašídy s ostrým mexickým kořením.
Jamie Deen doma na večeři II (4)
Italská noc v Rooster. Jamie Deen připravuje pro svou rodinu zdravá italská jídla, například mušle plněné špenátem a sýrem ricotta. A na zakončení křupavá pochoutka ze solené, karamelové rýže, dezert vhodný i pro děti, který milují také dospělí!
Paul Hollywood - Pekař ve městě (7)
Madrid. Paul se setká se svým přítelem Omarem Allibhoyem, rodilým Madriďanem, který zde zná ta nejlepší místa, kde se najíst. V pekařství, které dodává španělské královské rodině, najde Paul tradiční pochoutky z odpalovaného těsta, plněné sladkým krémem.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (8)
Varšava. Paul je ve Varšavě, kde objevuje kavárenskou scénu v Odette, kde se vyrovnají i tomu nejlepšímu z Paříže. S vrchním šéfkuchařem Jarkem Nowakowskim vytvoří Paul novou verzi polské babky, piškotového těsta s citrusy, medem a kokosem.
Za Donalem… do Evropy II (7)
Lisabon, Portugalsko. V Lisabonu pomáhá Donal připravit legendární pudinkový koláč ve slavném pekařství. Pak je v menu ryba, solená treska a nejlepší polévka a sarnie kombo – gazpacho a sardinky na toastu. Jak se blíží noc, dostane Donal chuť slavit!
Za Donalem… do Evropy II (8)
Istrie, Chorvatsko. Chorvatsko zvedá kulinářské laťky nahoru a soupeří tak s dalšími evropskými městy, a Donal se pokusí zjistit, proč. Setká se se špičkovým šéfkuchařem, který dělá slavné místní černé rizoto ze sépie, a pak připraví těstoviny v krásném, olivovém háji.
Burgery, pivo a grilování (4)
Dobroty, po nichž si prsty olíznete. Na jednom ze svých oblíbených míst v Manhattanu se k Michaelovi se připojí Alex Guarnaschelli, Michael pak zamíří do Ohia na žebírka a navštíví velmi zvláštní restauraci v Nashvillu.
Burgery, pivo a grilování (5)
Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.
Úchvatné svatební dorty IV (6)
Dorty Soupeřící snoubenci a Pláž. Dvě sestry, obě zasnoubené, přesvědčí Marianne a Lauren v Ohiu, aby vytvořily dokonalý dort pro jejich dvojitý zásnubní večírek. Pár z Minnesoty oslavuje šťastný návrat ženicha z Afghánistánu.
Hledači dortů (3)
Slon v pokoji. Bratři Sumit a Swithin se každý nedávno zasnoubili a jejich máma by moc chtěla na jejich dvojitý zásnubní večírek tradiční indický úchvatný dort.
Hledači dortů (4)
Dvojité potíže. Katie a Jason čekají jednovaječná dvojčata a chtějí dokonalý dort pro jakékoliv pohlaví, aby se podělili s rodinou a přáteli. Najde se tvůrce dortů, který dokáže těmto nastávajícím rodičům připravit dort jejich snů?
Za Donalem… do Evropy II (7)
Lisabon, Portugalsko. V Lisabonu pomáhá Donal připravit legendární pudinkový koláč ve slavném pekařství. Pak je v menu ryba, solená treska a nejlepší polévka a sarnie kombo – gazpacho a sardinky na toastu. Jak se blíží noc, dostane Donal chuť slavit!
Za Donalem… do Evropy II (8)
Istrie, Chorvatsko. Chorvatsko zvedá kulinářské laťky nahoru a soupeří tak s dalšími evropskými městy, a Donal se pokusí zjistit, proč. Setká se se špičkovým šéfkuchařem, který dělá slavné místní černé rizoto ze sépie, a pak připraví těstoviny v krásném, olivovém háji.
Burgery, pivo a grilování (4)
Dobroty, po nichž si prsty olíznete. Na jednom ze svých oblíbených míst v Manhattanu se k Michaelovi se připojí Alex Guarnaschelli, Michael pak zamíří do Ohia na žebírka a navštíví velmi zvláštní restauraci v Nashvillu.
Burgery, pivo a grilování (5)
Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.
Úchvatné svatební dorty IV (6)
Dorty Soupeřící snoubenci a Pláž. Dvě sestry, obě zasnoubené, přesvědčí Marianne a Lauren v Ohiu, aby vytvořily dokonalý dort pro jejich dvojitý zásnubní večírek. Pár z Minnesoty oslavuje šťastný návrat ženicha z Afghánistánu.
