• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XXV (5)

        Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.

      • Malá bistra u silnic XXV (6)

        Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.

      • Malá bistra u silnic XXV (7)

        Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.

      • Guyův velký projekt (6)

        Pilotní díly. Poslední zájemci o vlastní pořad natočí s Guyem Fierim pilotní díly, a pokusí se zviditelnit to, o čem si myslí, že jim v soutěži pomůže. Guy pošle pilotní díly do Food Network, zatímco zájemci jedou domů, aby čekali na novinky, kdo nakonec vyhrál.

      • Velký závod pojízdných bister V (5)

        Prodej dražších jídel v St. Louis. Když čtyři finálové týmy dorazí do ulic St. Louis v Missouri, už je zde čeká Tyler Florence, aby jim dál úkol, který názorně předvede, že prémiové produkty jsou stejně dobré jako peníze v bance.

      • Malá bistra u silnic XXVII (9)

        Šampioni univerzitního města. Guy Fieri prozkoumá univerzitní města, kde hledá prvotřídní kuchyni. V Columbusu v Ohiu najde ráj pirožek a náklaďák, v němž se griluje a udí prvotřídní vepřové. V Boulderu v Coloradu se zastaví v thajském bistru na vynikající nudle.

      • Malá bistra u silnic XXVII (10)

        Snídaně, hrudí a bůček. Guy se podívá na bistro v Los Angeles otevřené dlouho do noci a dá si zde snídani, na jídelnu podávající kreativní kombinace v Columbusu v Ohiu a na bistro ve Phoenixu, kde se griluje a kde dostane knedlíky s uzeným bůčkem.

      • Vaření na farmářských trzích (3)

        Bambusový pařák jako překvapení. Mistři kuchaři z pojízdných bister soutěží proti majiteli restaurace a dodavateli jídel na farmářském trhu Alhambra, kde se mísí Asie s Amerikou. Týmy musejí při soutěži Nakrm trh využít netradiční ingredience, čínské zelí a bambusový pařák.

      • Vaření na farmářských trzích (4)

        Mořské plody s masem v Redondo. Nervózní kuchaři soutěží proti špičkovým profesionálům na plážovém farmářském trhu v Redondo. Nejprve musejí kuchaři nechtěný úlovek přetvořit v lahodnou chuťovku. A pak jídla s mořskými plody a s masem.

      • Guyův velký projekt (6)

        Pilotní díly. Poslední zájemci o vlastní pořad natočí s Guyem Fierim pilotní díly, a pokusí se zviditelnit to, o čem si myslí, že jim v soutěži pomůže. Guy pošle pilotní díly do Food Network, zatímco zájemci jedou domů, aby čekali na novinky, kdo nakonec vyhrál.

      • Velký závod pojízdných bister V (5)

        Prodej dražších jídel v St. Louis. Když čtyři finálové týmy dorazí do ulic St. Louis v Missouri, už je zde čeká Tyler Florence, aby jim dál úkol, který názorně předvede, že prémiové produkty jsou stejně dobré jako peníze v bance.

      • Malá bistra u silnic XXVII (9)

        Šampioni univerzitního města. Guy Fieri prozkoumá univerzitní města, kde hledá prvotřídní kuchyni. V Columbusu v Ohiu najde ráj pirožek a náklaďák, v němž se griluje a udí prvotřídní vepřové. V Boulderu v Coloradu se zastaví v thajském bistru na vynikající nudle.

      • Malá bistra u silnic XXVII (10)

        Snídaně, hrudí a bůček. Guy se podívá na bistro v Los Angeles otevřené dlouho do noci a dá si zde snídani, na jídelnu podávající kreativní kombinace v Columbusu v Ohiu a na bistro ve Phoenixu, kde se griluje a kde dostane knedlíky s uzeným bůčkem.

      • Vaření na farmářských trzích (3)

        Bambusový pařák jako překvapení. Mistři kuchaři z pojízdných bister soutěží proti majiteli restaurace a dodavateli jídel na farmářském trhu Alhambra, kde se mísí Asie s Amerikou. Týmy musejí při soutěži Nakrm trh využít netradiční ingredience, čínské zelí a bambusový pařák.

      • Vaření na farmářských trzích (4)

        Mořské plody s masem v Redondo. Nervózní kuchaři soutěží proti špičkovým profesionálům na plážovém farmářském trhu v Redondo. Nejprve musejí kuchaři nechtěný úlovek přetvořit v lahodnou chuťovku. A pak jídla s mořskými plody a s masem.

      • Guyovy hry s potravinami IX (1)

        Extrémně nízký rozpočet. Kuchaři zkoušejí překvapit porotce a zůstat ve hře navzdory tlaku při nákupu s nejextrémnějším rozpočtem v historii Města chutí.

      • Jídla na otevřeném ohni V (5)

        Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.

      • Jídla na otevřeném ohni V (6)

        Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.

      • Na cestách s G. Garvinem III (3)

        Ft. Lauderdale. G. Garvin cestuje do Ft. Lauderdale, s kapitánem Jayem se vydá na volné moře a uvaří jídlo dne, smaženou rybu s kořeněnou majonézou a sýrovými hoblinkami. Jeho další zastávkou je Hot & Soul, kde nabízejí jižanské speciality s jemnou úpravou.

      • Sekáček XXIII (4)

        Znovu v Sekáčku. Je zde druhá šance na vítězství pro čtyři kuchaře, kteří prohráli, a nyní hledají možnost nápravy. Jako předkrm musejí kuchaři připravit rejnoka s melasou z granátového jablka, a pak musí jeden kuchař snést ponížení jakožto první vyřazený.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (3)

        Chléb a máslo. Ina se vydává na nekonečné chlebové dobrodružství se svou kamarádkou Eli Zabar, guru přes chleba. Na oběd jsou zde fenyklové a česnekové krevety, dokonalé s místním venkovským chlebem, a později dojde na ochutnávání chleba s máslem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (4)

        Grilování a vůně. Ina se podělí o fantastické recepty na grilované maso s mořskými plody s kamarádkou, voňavkářkou Antonií. Na oběd bude gazpacho s krutony z kozího sýra. Na oplátku za grilovací lekci Antonia předvede Ině, jak na neuvěřitelnou vůni.

      • Osadnice IX (2)

        Bylinkově dobré. Ree Drummond připravuje delikátní jídla s využitím svých domácích bylinek. Jsou zde vdolky s citrónem a rozmarýnem, francouzská cibulová polévka s čerstvým tymiánem, úchvatný panzanella salát s bazalkou a mátová raita se solenými chleby naan.

      • Osadnice IX (3)

        Dokonalé koláče. Dnes je na ranči den koláčů, a tak Ree Drummond peče jako o život. Začne s oblíbeným karamelovým jablečným koláčem a připraví mražený zelený koláč. Je zde i jahodový preclíkový koláč a mini lívanečky s borůvkami.

      • Se Sibou u stolu IV (3)

        Rychlá jídla. Siva uvaří neuvěřitelná jídla jen za pár minut. Začne úchvatnou a rychlou hromadou ke snídani, následují rychlé špenátové lasagne jakožto dokonalý oběd za chviličku hotový.

      • Se Sibou u stolu IV (4)

        Jídla s sebou. Chutná jídla od Siby je možné vzít si i s sebou na cesty, třeba kustovnici godži a smoothie z mučenky, nebo dokonale přenosný tuňákový salát vše v jednom, s chilli dresinkem a křupavými nudlemi.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VII (10)

        Skoro doma na Díkůvzdání. Dcera Bobbyho Flaye Sophie míří domů na pozdní snídani po Díkůvzdání. Během čekání Bobby upeče dýňový chléb s čokoládovou náplní a přetvoří sváteční večeři s vaflovými sendviči s krocanem a brusinkovým dipem.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VII (11)

        Dostihy v Preakness. Bobby Flay pořádá pozdní snídani u příležitosti dostihů v Preakness a nabídne Marylandem inspirovaná jídla. Sendviče tempura se smaženými kraby, jako přílohu křupavé čipsy old bay a na zakončení banánový pudink.

      • Kuchyně VII (12)

        Časová osa dne krocanů. Krocaní časová osa je zpět s novými tipy a pomocí, jak připravit a užít si Den díkůvzdání. Mezi recepty najdeme plněné houby Marthy Stewart, velmi chutné mexické pekanové oříšky s čokoládou a sladké brambory s brusinkami.

      • Malá bistra u silnic XIII (10)

        Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.

      • Malá bistra u silnic XIII (11)

        Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.

      • Malá bistra u silnic XIII (12)

        Časem ověřené poklady. Na tomto výletu se Guy přidá k místním legendám. Za Baltimorem zamíří Guy se šampiónem Super Bowl, Joem Theismannem, do kuchyně na všechny druhy tacos.

      • Sekáček XXIII (4)

        Znovu v Sekáčku. Je zde druhá šance na vítězství pro čtyři kuchaře, kteří prohráli, a nyní hledají možnost nápravy. Jako předkrm musejí kuchaři připravit rejnoka s melasou z granátového jablka, a pak musí jeden kuchař snést ponížení jakožto první vyřazený.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (1)

        O bylinkách. Ina prozradí, jaké jsou nejlepší bylinky a jak je využít na delikátní pokrmy. Začne řeckým jehněčím v jogurtové omáčce s mátou, sýrem feta a rajčatovým salátem. Pak se připojí k Elimu Zabarovi, který prozradí recept na neuvěřitelný rajčatový salát.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (2)

        Místní jídla. Ina píše článek o místní produkci jídla, a tak si sama zkusí připravit jídla čistě jen z ingrediencí z Hamptons. Na pořadu dne v Montauk je okoun, a tak Ina peče a připravuje i omáčku Caesar.

      • Osadnice VII (3)

        Jídla nalehko. Ree je sama doma a zapadlá sněhem – dokonalá příležitost na lehká jídla a pokusy s vařením. K večeři si připraví delikátní nízkokalorický burger s hlávkovým salátem.

      • Osadnice VII (4)

        Kovboj Mike. Mike, bratr Ree Drummond, pomáhá Laddovi nakrmit dobytek v prérii, zatímco Ree připravuje skvělou mexickou horkou čokoládu s marshmallow pro opékání nad ohněm.

      • Se Sibou u stolu IV (5)

        Delikátní večeře. Večeři pod širým nebem načíná jehně grilované stylem braai, úchvatný středomořský salát s kuskusem a studené tzatziki - víkendová večeře, která všechny potěší svými chutěmi.

      • Se Sibou u stolu IV (6)

        Samá dobrá jídla. Dnes to budou samá dobrá jídla, jaká umí jen Siba. Pro začátek dvojice křupavých tyčinek, jejichž příprava je rychlá, nebo koule z datlí a semínek, krásné kousky plné energie.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (4)

        Večírek na pláži. Venku je krásně, tak proč se nepřipojit k Anně a jejím přátelům na improvizovaném večírku na pláži? Anna připraví salát s opečeným baklažánem a paprikami, a také salát ze tří druhů fazolí. Následuje její neodolatelný kousek: jezerní paella.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (5)

        Koňské dostihy. Anna a její přátelé tráví den na dostizích, ale nejprve neformální venkovní oběd! Anna připraví hranolky s dresinkem caesar. Toto dokonalé a odpočinkové jídlo k obědu završí jako dezert dekadentní brownies ze tří druhů čokolády.

      • Jamie Deen doma na večeři II (3)

        Noc s tacos! Jamie Deen a jeho rodina si během dnešního všedního večera připraví mexická jídla s jižanskými obměnami. Jamie připraví krůtí tacos, sýrové casserole s mexickou rýží, salsu z grilované kukuřice, sedmivrstvé tyčinky nebo arašídy s ostrým mexickým kořením.

      • Jamie Deen doma na večeři II (4)

        Italská noc v Rooster. Jamie Deen připravuje pro svou rodinu zdravá italská jídla, například mušle plněné špenátem a sýrem ricotta. A na zakončení křupavá pochoutka ze solené, karamelové rýže, dezert vhodný i pro děti, který milují také dospělí!

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě (7)

        Madrid. Paul se setká se svým přítelem Omarem Allibhoyem, rodilým Madriďanem, který zde zná ta nejlepší místa, kde se najíst. V pekařství, které dodává španělské královské rodině, najde Paul tradiční pochoutky z odpalovaného těsta, plněné sladkým krémem.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě (8)

        Varšava. Paul je ve Varšavě, kde objevuje kavárenskou scénu v Odette, kde se vyrovnají i tomu nejlepšímu z Paříže. S vrchním šéfkuchařem Jarkem Nowakowskim vytvoří Paul novou verzi polské babky, piškotového těsta s citrusy, medem a kokosem.

      • Za Donalem… do Evropy II (7)

        Lisabon, Portugalsko. V Lisabonu pomáhá Donal připravit legendární pudinkový koláč ve slavném pekařství. Pak je v menu ryba, solená treska a nejlepší polévka a sarnie kombo – gazpacho a sardinky na toastu. Jak se blíží noc, dostane Donal chuť slavit!

      • Za Donalem… do Evropy II (8)

        Istrie, Chorvatsko. Chorvatsko zvedá kulinářské laťky nahoru a soupeří tak s dalšími evropskými městy, a Donal se pokusí zjistit, proč. Setká se se špičkovým šéfkuchařem, který dělá slavné místní černé rizoto ze sépie, a pak připraví těstoviny v krásném, olivovém háji.

      • Burgery, pivo a grilování (4)

        Dobroty, po nichž si prsty olíznete. Na jednom ze svých oblíbených míst v Manhattanu se k Michaelovi se připojí Alex Guarnaschelli, Michael pak zamíří do Ohia na žebírka a navštíví velmi zvláštní restauraci v Nashvillu.

      • Burgery, pivo a grilování (5)

        Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.

      • Úchvatné svatební dorty IV (6)

        Dorty Soupeřící snoubenci a Pláž. Dvě sestry, obě zasnoubené, přesvědčí Marianne a Lauren v Ohiu, aby vytvořily dokonalý dort pro jejich dvojitý zásnubní večírek. Pár z Minnesoty oslavuje šťastný návrat ženicha z Afghánistánu.

      • Hledači dortů (3)

        Slon v pokoji. Bratři Sumit a Swithin se každý nedávno zasnoubili a jejich máma by moc chtěla na jejich dvojitý zásnubní večírek tradiční indický úchvatný dort.

      • Hledači dortů (4)

        Dvojité potíže. Katie a Jason čekají jednovaječná dvojčata a chtějí dokonalý dort pro jakékoliv pohlaví, aby se podělili s rodinou a přáteli. Najde se tvůrce dortů, který dokáže těmto nastávajícím rodičům připravit dort jejich snů?

      • Za Donalem… do Evropy II (7)

        Lisabon, Portugalsko. V Lisabonu pomáhá Donal připravit legendární pudinkový koláč ve slavném pekařství. Pak je v menu ryba, solená treska a nejlepší polévka a sarnie kombo – gazpacho a sardinky na toastu. Jak se blíží noc, dostane Donal chuť slavit!

      • Za Donalem… do Evropy II (8)

        Istrie, Chorvatsko. Chorvatsko zvedá kulinářské laťky nahoru a soupeří tak s dalšími evropskými městy, a Donal se pokusí zjistit, proč. Setká se se špičkovým šéfkuchařem, který dělá slavné místní černé rizoto ze sépie, a pak připraví těstoviny v krásném, olivovém háji.

      • Burgery, pivo a grilování (4)

        Dobroty, po nichž si prsty olíznete. Na jednom ze svých oblíbených míst v Manhattanu se k Michaelovi se připojí Alex Guarnaschelli, Michael pak zamíří do Ohia na žebírka a navštíví velmi zvláštní restauraci v Nashvillu.

      • Burgery, pivo a grilování (5)

        Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.

      • Úchvatné svatební dorty IV (6)

        Dorty Soupeřící snoubenci a Pláž. Dvě sestry, obě zasnoubené, přesvědčí Marianne a Lauren v Ohiu, aby vytvořily dokonalý dort pro jejich dvojitý zásnubní večírek. Pár z Minnesoty oslavuje šťastný návrat ženicha z Afghánistánu.