• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.

      • Malá bistra u silnic XXV (11)

        Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.

      • Guyův velký projekt (7)

        Co bude dál. Poté, co byli ve finále odhaleni vítězové Guyova velkého projektu, představí se hned po sobě dva nejlepší pilotní díly v tomto hodinovém speciálu.

      • Velký závod pojízdných bister V (6)

        S krevetami to není jednoduché. Tři zbývající týmy jedou do Mobile v Alabamě, kde je Tyler Florence vyzve, aby vařili místní jídla. Po překonání teplot pod bodem mrazu odejde jeden tým se skoro 100 librami čerstvých krevet zdarma.

      • Malá bistra u silnic XXVII (11)

        Poutine, pizza a vepřové. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel nejlepší masné kousky k jídlu, třeba burger s poutine v Coloradu, koláč s bramborovými čipsy v Dallasu nebo vražedně dobré kuře z hrnce ve Phoenixu.

      • Malá bistra u silnic XXVII (1)

        Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.

      • Vaření na farmářských trzích (5)

        Masožravci proti veganům. Kuchaři, kteří milují maso, se postaví proti kuchařům - veganům na největším farmářském trhu v Orange County v Kalifornii. Týmy se snaží, aby barevný květák chutnal malým kritikům a použijí kotlík kukuřice, aby potěšili davy.

      • Vaření na farmářských trzích (6)

        Souboj titánů mořských plodů: Channel Islands. Dva týmy kuchařů musejí v této přímořské komunitě kalifornského Channel Islands na Jahodovém festivalu přetvořit místní oblíbená jídla na zcela nová. Poté kuchaři musí vytvořit jídla z mořských plodů, jež koupili přímo v přístavišti.

      • Guyův velký projekt (7)

        Co bude dál. Poté, co byli ve finále odhaleni vítězové Guyova velkého projektu, představí se hned po sobě dva nejlepší pilotní díly v tomto hodinovém speciálu.

      • Velký závod pojízdných bister V (6)

        S krevetami to není jednoduché. Tři zbývající týmy jedou do Mobile v Alabamě, kde je Tyler Florence vyzve, aby vařili místní jídla. Po překonání teplot pod bodem mrazu odejde jeden tým se skoro 100 librami čerstvých krevet zdarma.

      • Malá bistra u silnic XXVII (11)

        Poutine, pizza a vepřové. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel nejlepší masné kousky k jídlu, třeba burger s poutine v Coloradu, koláč s bramborovými čipsy v Dallasu nebo vražedně dobré kuře z hrnce ve Phoenixu.

      • Malá bistra u silnic XXVII (1)

        Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.

      • Vaření na farmářských trzích (5)

        Masožravci proti veganům. Kuchaři, kteří milují maso, se postaví proti kuchařům - veganům na největším farmářském trhu v Orange County v Kalifornii. Týmy se snaží, aby barevný květák chutnal malým kritikům a použijí kotlík kukuřice, aby potěšili davy.

      • Vaření na farmářských trzích (6)

        Souboj titánů mořských plodů: Channel Islands. Dva týmy kuchařů musejí v této přímořské komunitě kalifornského Channel Islands na Jahodovém festivalu přetvořit místní oblíbená jídla na zcela nová. Poté kuchaři musí vytvořit jídla z mořských plodů, jež koupili přímo v přístavišti.

      • Guyovy hry s potravinami IX (8)

        Griluj, nebo budeš ugrilován. V tomto speciálním, grilovacím vydání Guyových her s potravinami musejí kuchaři první jídlo připravit podle toho, jak Guy Fieri hodí kostkou, a využít wasabi, čokoládu a dvě žemle.

      • Jídla na otevřeném ohni V (9)

        Sůl a moře. Roger získává odpařováním mořskou sůl v Jacobsen Salt Co. v Oregonu a pak opeče platýse v solné krustě nad ohništěm, kde se pálí dřevo.

      • Jídla na otevřeném ohni V (10)

        Setkáme se v Texasu. Roger zjistí, že v Texasu je všechno větší při grilování 250librové porce hovězího v grilovacím přívěsu na zakázku a 230librového kance ve venkovní jámě se žhavým popelem.

      • Na cestách s G. Garvinem III (5)

        Miami. G. Garvin je v Miami na Floridě a míří do Crackers na jemnou vepřovou kotletku s javorovou glazurou a s kaší ze sladkých brambor s máslem. Další zastávkou je Swine, kde ochutná jejich slavné jídlo, zajíce, a naučí se dělat koláč z citroníku limonového.

      • Sekáček XXIII (6)

        Nejprve dvojité potíže. Osm kuchařů bylo pozváno do kuchyně Sekáčku, aby soutěžili ve dvojicích. V prvním kole se učí používat společný prostor při tvorbě předkrmu z prošlého octa a hrášku s chili a sýrem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (5)

        Večírek s náhodnými jídly. Ina Garten se podělí o rady, jak připravit večírek s náhodnými jídly jako rajská omáčka se sýrovými krutony k obědu, prvotřídní grilovaná kuřata s citrónem, brokolicí a motýlkovými těstovinami, a k tomu pšeničné bobule a salát farro.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (6)

        To nejlepší z Bosé komtesy: Sýr. Ina Garten a její sýrové dobrodružství se špenátem a čedarovým suflé, s vynikajícím grilovaným sýrem, rychlými sýrovými jednohubkami a dvěma neuvěřitelnými pečenými sýrovými dobrotami – pečenými sýry brie a fontina.

      • Osadnice IX (4)

        Tajemství příloh. Dnes reflektor zamíří na úchvatné přílohy pro Den díkůvzdání. Ree Drummond připravuje brokolicové casserole s divokou rýží, sladké brambory, dresink s růžičkovou kapustou a rozmačkaným máslem a s nehnětenými čtyřlístkovými rolkami.

      • Osadnice IX (5)

        Kancelářský večírek. Drummondovi oslavují dokončení své nové kanceláře. Ree připraví koktejlové krevetí tyčinky se třemi omáčkami, avokádovým krémem, klasický koktejl a rémoulade, plus kořeněné italské masové koule, datle obalené ve slanině a sladké sušenky.

      • Se Sibou u stolu IV (7)

        Zázračná jídla připravená dopředu. Siba chystá dopředu ve velkém a v mrazáku najdeme tajemství na dokonalou hrachovou polévku, dokonalé pomerančem glazované mrkve nebo neuvěřitelnou okamžitou zmrzlinu ze zmrzlých banánů.

      • Se Sibou u stolu IV (8)

        Prostě italské. Prostá italská jídla zahrnují oživení těstovinového salátu s brokolicí a pestem, rychlé antipasti s rajčaty a bruschettou se sýrem burrata nebo vynikající tiramisový trifle s malinami.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VII (12)

        Pozdní snídaně po Vánocích. Ve spíži zbývá jen pár věcí a v ledničce kupa zbytků, a tak Bobby Flay připraví povánoční pozdní snídani s perníkem Dutch baby, palačinky ze sladkých brambor s jarní cibulkou a šumivé koktejly s grapefruitem.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VII (13)

        Inspirováno Itálií. Na návštěvu přijíždí kamarádka Bobbyho Flaye, rodačka z Neapole Laura Vitale, a tak Bobby připraví pozdní snídani inspirovanou Itálií. Nabídne různá italská jídla jako snídaňovou pizzu nebo čerstvý pampeliškový salát.

      • Kuchyně VIII (5)

        Delikátní a nutriční. Začněte nový rok zdravě s Katie Lee a jejími krůtími bolognese s vegetariánskými nudlemi nebo Jeffem Mauro a jeho řepnými burgery s citrusovým caper aioli. Také je zde šance objevit málo známé, ale zdravé ingredience.

      • Malá bistra u silnic XIV (3)

        Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.

      • Malá bistra u silnic XIV (4)

        Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.

      • Malá bistra u silnic XIV (5)

        Chuť na vynikající úrovni. Na tomto výletě Guy během cesty hledá jídla s punčem. V Dallasu objeví neapolskou pizzerii, kde dávají na pizzu slaninovou pastu a na těstoviny čerstvou pancettu.

      • Sekáček XXIII (6)

        Nejprve dvojité potíže. Osm kuchařů bylo pozváno do kuchyně Sekáčku, aby soutěžili ve dvojicích. V prvním kole se učí používat společný prostor při tvorbě předkrmu z prošlého octa a hrášku s chili a sýrem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (5)

        Retro mix staré školy. Ina se vydává na výlet pamětí a obnoví klasické recepty moderními prvky. Nejprve je tu sekaná vařená s místním šéfkuchařem Kevinem Pennerem, a pak Ina nově pojme klasického uzeného lososa.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (6)

        Snadná francouzská jídla. Ina vaří s legendárním šéfkuchařem Danielem Bouludem v jeho vlajkové restauraci v New Yorku. Společně připraví jedno z jeho nejznámějších francouzských jídel, a pak se vrátí do East Hampton s delikátními francouzskými recepty a nápady a tipy v Zeptejte se Iny.

      • Osadnice VII (7)

        Shromažďování býků. Zatímco celá rodina dělá s býky, Ree jim připravuje žebírka. Na osvěžení je zde limonáda z jahod, a po práci vroubkované brambory a šunka s přílohou se zelenými fazolkami a citrónem.

      • Osadnice VII (8)

        Hezké narozeniny. Celá rodina se chystá na velký večírek na oslavu narozenin tchána Ree Drummond, Chucka. Každý si pochutná na cajunské hostině s mořskými plody s masem. Jsou to narozeniny, na které Chuck nezapomene.

      • Se Sibou u stolu IV (9)

        Levně ve stylu va va voom. Siba nabídne levné vaření ve vášnivém stylu va va voom. Nejprve neuvěřitelná sekaná na večírky s tajnou náplní, jež se stane středobodem levné nabídky.

      • Se Sibou u stolu IV (10)

        Překvapení, překvapení. Siba nám nabídne mnohá překvapení, když připraví rychlý a slavný rajčatový dort s chřestem a zástupnou ingrediencí, neobvyklého uzeného lososa nebo avokádový a jahodový salát se sladko-kyselým dresinkem.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (8)

        Hosté na víkend, líné snídaně. Anna na pozdní snídani již večer připraví borůvkové buchty, a zastaví se ve skleníku Muileboom pro čerstvá rajčata a okurky na své slavné huevos rancheros, které bude ráno první v menu.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (9)

        Koncert. Anna připraví vydatné jednohubky pro své hosty – bruschettu s bramborami a žampiony, grilované kuře se čtyřmi omáčkami, dhal z červené čočky, tuňákovou omáčku, snadnou pepřovou omáčku a citrónový humus.

      • Jamie Deen doma na večeři II (5)

        Dětské kempování. Jamie Deen připraví chutná a nutriční jídla na kempování se svým synem Jackem. V menu pro kempování na zadním dvorku jsou tyčinky z domácího arašídového másla, opečená mrkev a bazalková polévka s grilovaným sýrem.

      • Jamie Deen doma na večeři II (6)

        Na hasičské stanici. Jamie Deen míří na stanici dobrovolných hasičů, aby se setkal s kamarády a dali si nějaké dobré jídlo. Jamie připraví grilovanou pizzu na dva způsoby, krevety zabalené ve slanině a grilovaná srdíčka římského salátu.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě (9)

        Miami. Paul je v nejstarším přímořském americkém letovisku v Miami. Zde dostane šanci vytvořit svou verzi klasického oblíbeného jídla, limetkového koláče Florida Key, s mírným zjednodušením receptu.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě (10)

        Mnichov. Paul je v Mnichově, kde se učí tajemství jejich slavných preclíků, vyzkouší baumkuchen a připraví delikatesu pivnice – dezert dampfnudel, tradičně podávaný s horkými černými višněmi a vaječným krémem.

      • Za Donalem… do Evropy II (9)

        Krakov, Polsko. Donal zjišťuje, proč tradiční polské recepty stále mají svou sílu, a to od pouličního po venkovské jídlo. Donal připraví pirožky, oblíbené polské jídlo, a pak zamíří 125 metrů pod zem do solného dolu.

      • Za Donalem… do Evropy II (10)

        San Sebastian, Španělsko. Baskicko je plné chutí. Donal začne svou cestu neobvykle, rybařením a ochutnávkou vilejšů. Poté nabídne fascinující vhled do baskické kuchyně její duchovní otec, šéfkuchař se třemi michelinskými hvězdami!

      • Burgery, pivo a grilování (6)

        Ostré a pikantní. Michael hledá v New Yorku bistra s pikantními burgery, která používají čtyři různé druhy pepře, vyzkouší latino-jižanské směsi v Nashville a vyzkouší sekanou z choriza na venkově Ohia.

      • Burgery, pivo a grilování (1)

        Jižanské, pikantní a sladké. Michael Symon navštíví s Bobby Flayem prvotřídní barbecue bistro v New Yorku, zjistí, jak moc pikantní jídla mají v Nashvillu a utká se s matkou všech burgerů ve svém rodném městě Clevelandu.

      • Úchvatné svatební dorty IV (7)

        Globus, drahokam, dorty protikladů. Kvůli tomuto dortu ve tvaru globusu si Robin přeje, aby svět byl skutečně placatý. Dort pro kalifornský pár vyzkouší přitažlivost protikladů.

      • Hledači dortů (5)

        Síla květin. Vanessa a její nápadník z Jihu, Tim, chtějí dort, který by vyhovoval chutím jich obou. Ona dává přednost sofistikovanému zahradnímu tématu Savannah, Tim by chtěl něco romantického, ale ne zženštilého. Přesvědčí ho, že na dort patří kytky?

      • Hledači dortů (6)

        Rodinná aféra. Treava chce elegantní vyjádření svého domovského státu Maryland, zatímco Raya sní o rodokmenu jakožto pocta začínající jejím dědečkem. Krev je bližší než fondán při hledání dokonalého dortu.

      • Za Donalem… do Evropy II (9)

        Krakov, Polsko. Donal zjišťuje, proč tradiční polské recepty stále mají svou sílu, a to od pouličního po venkovské jídlo. Donal připraví pirožky, oblíbené polské jídlo, a pak zamíří 125 metrů pod zem do solného dolu.

      • Za Donalem… do Evropy II (10)

        San Sebastian, Španělsko. Baskicko je plné chutí. Donal začne svou cestu neobvykle, rybařením a ochutnávkou vilejšů. Poté nabídne fascinující vhled do baskické kuchyně její duchovní otec, šéfkuchař se třemi michelinskými hvězdami!

      • Burgery, pivo a grilování (6)

        Ostré a pikantní. Michael hledá v New Yorku bistra s pikantními burgery, která používají čtyři různé druhy pepře, vyzkouší latino-jižanské směsi v Nashville a vyzkouší sekanou z choriza na venkově Ohia.

      • Burgery, pivo a grilování (1)

        Jižanské, pikantní a sladké. Michael Symon navštíví s Bobby Flayem prvotřídní barbecue bistro v New Yorku, zjistí, jak moc pikantní jídla mají v Nashvillu a utká se s matkou všech burgerů ve svém rodném městě Clevelandu.

      • Úchvatné svatební dorty IV (7)

        Globus, drahokam, dorty protikladů. Kvůli tomuto dortu ve tvaru globusu si Robin přeje, aby svět byl skutečně placatý. Dort pro kalifornský pár vyzkouší přitažlivost protikladů.