• Food Network

    • Food Network od do

      • Dětský šampionát v grilování II (7)

        Oslava Dne otců. Čtyři noví, talentovaní dětští mistři grilování připraví jídla na oslavu Dne otců. Nejprve se děti poperou s přípravou steaku s vejci, o výhře 10 000 dolarů pak rozhodne, jak dobře dokážou zkombinovat mořské plody a maso.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě (11)

        To nejlepší z pečiva. Paul se ohlíží zpět za svou neuvěřitelnou cestou za pekařským dědictvím v nejslavnějších světových městech, a současně představí pár oblíbených „městských pečiv“, inspirovaných jeho návštěvami.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě (12)

        Úžasní pekaři. V této epizodě se Paul ohlédne za svou neuvěřitelnou cestou po pekařském umění světových měst a představí nám pár nejinspirativnějších postav, které mu otevřely oči, co se hloubky pekařského dědictví týče.

      • Za Donalem… do Evropy II (11)

        Evropská kuchyně, část 1. Přes retrospektivní blogy vidíme Donala ve švédském Stockholmu, kde hledá mořské plody smörgasbord a slavný večírek s langustami. Pak, inspirován čerstvými a čistými chutěmi mořských plodů, připraví svá vlastní jídla.

      • Za Donalem… do Evropy II (12)

        Evropská kuchyně, část 2. Přes retrospektivní blogy vidíme Donala v Amsterodamu, pak v italské Apulii a nakonec v řecké Ikarii. Chutná místní jídla ho inspirují při jeho vlastních delikátních kreacích.

      • Strávníci v utajení XI (10)

        Problémy s masem. Po několika neuvěřitelných obchodech si myslí Tony, majitel Rivoli’s, že jeho nový dodavatel masa mu prodává kradené zboží. Charles posílá strávníky v utajení, kteří mají problém začlenit se mezi personál.

      • Strávníci v utajení XI (11)

        Nepoctivá soutěž. Po zvěstech o tom, že soutěž ve skládání písní je podvodná, kontaktují Rose a Tom z Belcourt Taps v Nashville Charlese Stilese. Popová hvězda 80. let Tiffany bude tentokrát strávníkem v utajení, aby věc prošetřila.

      • Malá bistra u silnic XXIII (9)

        Až si budete prsty olizovat. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Atlantu, Minneapolis a Massachusetts, aby našel dlabanec, který nevyžaduje příbor.

      • Malá bistra u silnic XXIII (10)

        Kousek Británie. Na tomto výletě si Guy Fieri užívá v Londýně a zúčastní se pořádné regionální hostiny.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě (11)

        To nejlepší z pečiva. Paul se ohlíží zpět za svou neuvěřitelnou cestou za pekařským dědictvím v nejslavnějších světových městech, a současně představí pár oblíbených „městských pečiv“, inspirovaných jeho návštěvami.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě (12)

        Úžasní pekaři. V této epizodě se Paul ohlédne za svou neuvěřitelnou cestou po pekařském umění světových měst a představí nám pár nejinspirativnějších postav, které mu otevřely oči, co se hloubky pekařského dědictví týče.

      • Za Donalem… do Evropy II (11)

        Evropská kuchyně, část 1. Přes retrospektivní blogy vidíme Donala ve švédském Stockholmu, kde hledá mořské plody smörgasbord a slavný večírek s langustami. Pak, inspirován čerstvými a čistými chutěmi mořských plodů, připraví svá vlastní jídla.

      • Za Donalem… do Evropy II (12)

        Evropská kuchyně, část 2. Přes retrospektivní blogy vidíme Donala v Amsterodamu, pak v italské Apulii a nakonec v řecké Ikarii. Chutná místní jídla ho inspirují při jeho vlastních delikátních kreacích.

      • Jídla na otevřeném ohni III (9)

        Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.

      • Jídla na otevřeném ohni III (10)

        Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.

      • Malá bistra u silnic XVIII (8)

        Pohoda v duši. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bistra nabízející chuť i duši. V Portlandu v Oregonu přátelská kavárna vaří rychlá jídla jako krutě vynikající sendvič s artyčoky nebo kari čočku, jež udeří do správných not.

      • Malá bistra u silnic XVIII (10)

        Na jih od hranic. Na tomto výletě Guy Fieri míří na jih na hranici do Cabo San Lucas v Mexiku. Na hlavním městském silničním tahu je taco bar se zcela čerstvými chobotnicemi a omáčkami ve stylu Guadalajary, které vám stáhnou ponožky.

      • Sekáček XVIII (9)

        Pivo sem! Dnešní várka soutěže se bude ve všech třech kolech týkat piva. V posledním kole se musí stát základem delikátního dezertu kombinace kultovního piva a preclíku.

      • Guyovy hry s potravinami IX (10)

        Kolo jídel zdarma pro všechny. Kuchaři roztočí kolo kolem tržiště ve třech kolech her Kola jídel. Čelí ošemetným výzvám spojeným s nízkým rozpočtem, barvami a také s kolem na výběr luxusního a podřadného.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (6)

        To nejlepší z Bosé komtesy: Sýr. Ina Garten a její sýrové dobrodružství se špenátem a čedarovým suflé, s vynikajícím grilovaným sýrem, rychlými sýrovými jednohubkami a dvěma neuvěřitelnými pečenými sýrovými dobrotami – pečenými sýry brie a fontina.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (7)

        To nejlepší z Bosé komtesy: Dezert. Ina připraví svou neuvěřitelnou mraženou čokoládovou pěnu, francouzské jablečné palačinky, snadné jahody s balzamikem, ovocný salát s limoncello, Eton mess a delikátní brownies z pánvičky.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (15)

        Farma na talíři. Anna a její manžel Michael pomáhají při setkání v místní vinici, kde se na stůl nosí vše z farmy. Ona připraví dědičný rajčatový salát, lívance plněné krevetami s kukuřicí a okurkovou remuládou, a kuřecí terinu se šunkou a cibulovou marmeládou.

      • Kuchyně XII (2)

        Jako šéfkuchař. Geoffrey Zakarian zahájí pořad svým coq au win, pak Jeff Mauro připraví dekadentní tiramisu a hosté předvedou, jak na mistrovská ztracená vejce. Zvláštní host, šéfkuchař Scott Conant, se podělí o tajemství dokonalých gnocchi.

      • Osadnice XIV (2)

        Boxující chlapci. Koná se boxerská noc, takže Ree pošle syny do města na praxi. Upeče jim ovocné müsli sušenky s čokoládou a připraví k večeři sendvič Sloppy Joe, česnekový toast a proslavený pusinkový koláč s citrónem.

      • Osadnice XIV (3)

        Obchodní donáška. Práce na Reeině obchodu jde plnou parou vpřed, a tak něco uvaří, aby zůstala kola stavby v pohybu. Připraví sendviče s kořeněným smaženým kuřetem, vegetariánskou misku se zeleninou a lososem a úžasné sušenky z bílé čokolády.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (1)

        Steak a přílohy. Vracíme se zpět k základům steaků a příloh. Nejprve filety udělané způsobem ze steakhousu, pak v troubě k dokonalosti pečený sýr rokfór a pažitková omáčka, která probudí chuť i nejunavenějších přátel.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (2)

        Dokonalá večeře na večírek. Vrátíme se k základům toho, jak připravit dokonalý večírek. Na začátek v obchodě koupené rychlé předkrmy, pak gratinované mořské mušle a na závěr dva delikátní domácí dezerty – šupinky bílé čokolády a karamel fleur de sel.

      • Pečení s Annou Olson (10)

        Lívance. Kdo by odolal těmto chutným dobrotám servírovaným s vychlazenou sklenicí mléka? Anna vytvoří různé lívance a dezerty, oblíbené malými i většími dětmi! Začne oblíbenou pochoutkou každého, klasickými čokoládovými placičkami.

      • Pečení s Annou Olson (11)

        Ovocné koláče. Anna začne běžným koláčem s dvojitou posypkou a vytvoří klasický jablečný koláč blue ribbon. Pak upeče koláč z mletého masa ve starém stylu se směsí čerstvého i sušeného ovoce s kořením a sirupem.

      • Kuchyně XII (3)

        Levné vaření. Jeff Mauro připraví delikátní pomalu vařené hovězí z konzervy, jež si Katie Lee a Geoffrey Zakarian rozloží na snídani a oběd, a pak se zastaví restauratér Spike Mendelsohn, aby namíchal džbánek černé sangrie.

      • Osadnice XI (1)

        Stanton a Paige. Dcera Ree Drummond Page a její kamarádka Stanton by rády na večeři čínské jídlo, a tak Ree připraví Asií inspirovanou hostinu, která se dokonale hodí na dívčí noční večírek plný zábavy.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě (11)

        To nejlepší z pečiva. Paul se ohlíží zpět za svou neuvěřitelnou cestou za pekařským dědictvím v nejslavnějších světových městech, a současně představí pár oblíbených „městských pečiv“, inspirovaných jeho návštěvami.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě (12)

        Úžasní pekaři. V této epizodě se Paul ohlédne za svou neuvěřitelnou cestou po pekařském umění světových měst a představí nám pár nejinspirativnějších postav, které mu otevřely oči, co se hloubky pekařského dědictví týče.

      • Za Donalem… do Evropy II (11)

        Evropská kuchyně, část 1. Přes retrospektivní blogy vidíme Donala ve švédském Stockholmu, kde hledá mořské plody smörgasbord a slavný večírek s langustami. Pak, inspirován čerstvými a čistými chutěmi mořských plodů, připraví svá vlastní jídla.

      • Za Donalem… do Evropy II (12)

        Evropská kuchyně, část 2. Přes retrospektivní blogy vidíme Donala v Amsterodamu, pak v italské Apulii a nakonec v řecké Ikarii. Chutná místní jídla ho inspirují při jeho vlastních delikátních kreacích.

      • Malá bistra u silnic XVIII (11)

        Prázdninová tradiční jídla v Tennessee. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá unikátní prázdninová tradiční jídla v Tennessee. V Hendersonville je grilovací bar s minulostí, jenž servíruje tradiční ramínka a prázdninovou šunku s ohnivým zakončením.

      • Malá bistra u silnic XVIII (12)

        Čas s rodinou. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví různé rodiny, zabývající se skutečným vařením. V Nashvillu manžel s manželkou vyrážejí do ulic se svým pojízdným bistrem a nabízejí unikátní verzi starého dobrého sendviče s grilovaným sýrem.

      • Osadnice VII (9)

        Naplnit ledničku Edny Mae. Ree Drummond plní ledničku pro Laddovu babičku Ednu Mae. Při cestě z ranče do msta se podělí o lahodná jídla, která zabalila na cestu. Všechna se dokonale hodí do ruky.

      • Osadnice VII (10)

        Snídaně, oběd a kovboji. Ree Drummond připravuje jídlo pro kovbojky současně s jídlem pro rodinu, a přinese jim delikátní snídani a naservíruje skvělý oběd.

      • Kuchyně VII (2)

        Sbohem, léto. Kuchyně se připravuje na americký, zářijový Svátek práce grilováním křídel dvěma různými způsoby a řešeními pro obvyklá dilemata grilování. Mezi recepty najdeme kukuřičnou kaši, salát s kukuřicí a papričkou poblano, glazované krevety, grilované dezerty, mražené maliny a vodkovou limonádu.

      • Pečení s Annou Olson IV (13)

        Halloween - dezerty na večírek. Kuchařka Anna Olson se podělí o svá tajemství na dokonalé halloweenské dezerty pro večírek. Tři její dezerty jsou stejně dobré, jako strašidelné.

      • Pečení s Annou Olson IV (14)

        Sladké a pikantní. Kuchařka Anna Olson kombinuje sladké a pikantní chutě při přípravě tří delikátních dezertů. Názorně předvede, že když je dáte dohromady, může vzniknout kouzlo.

      • Sekáček XVIII (10)

        Dokonalá pizza. Kuchaři mohou očekávat přípravu pizzy v dokonalé jídlo. V prvním kole se jeden ze soutěžících přestane soustředit na zadané téma: Jak budou porotci reagovat?

      • Dětský šampionát v grilování II (8)

        Mistři grilování v den velké hry. Tři děti vaří v poslední bitvě před korunovací jednoho z nich jako dětského šampiona grilování.

      • Malá bistra u silnic XXIV (1)

        Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.

      • Malá bistra u silnic XXIV (2)

        Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.

      • Burgery, pivo a grilování (3)

        Nebe plné vepřového. Michael Symon navštíví nové bistro s vražedně dobrými burgery v Nashville, zamíří do Clevelandu, kde nováček mění nabídku místních hospodských jídel a piv, a společně s mistrem grilování z Brooklynu připraví barbecue v karolínském stylu.

      • Burgery, pivo a grilování (4)

        Dobroty, po nichž si prsty olíznete. Na jednom ze svých oblíbených míst v Manhattanu se k Michaelovi se připojí Alex Guarnaschelli, Michael pak zamíří do Ohia na žebírka a navštíví velmi zvláštní restauraci v Nashvillu.

      • Strávníci v utajení XI (12)

        Podivný pronájem. Steve, majitel Nashville Street Tacos and The Stillery, si myslí, že jeho byt nad restaurací někdo využívá, když on odjede z města. Charles Stiles posílá strávníky v utajení Jamieho a Brooke, aby věc vyšetřili.

      • Strávníci v utajení XI (13)

        Z opačné strany. V této speciální epizodě riskuje Charles Stiles a jeho tým strávníků v utajení vše, aby odhalil šéfa. Podnět je veden zevnitř restaurace a je potřeba zjistit, zda děsivá obvinění proti šéfovi se zakládají na pravdě.

      • Malá bistra u silnic XXIII (11)

        Kousky prasete. Na tomto výletě si dá Guy velké kousky prasete v Colorado Springs a v Minneapolis.

      • Malá bistra u silnic XXIII (12)

        Ostrovní a italská jídla. Guy míří za směsí ostrovních a italských jídel. V Massachusets navštíví bistro nabízející banánový sendvič a křídla s banány. V Colorado Springs najde sousedské italské bistro podávající arancini a delikátní telecí.

      • Malá bistra u silnic XXIV (1)

        Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.

      • Malá bistra u silnic XXIV (2)

        Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.

      • Burgery, pivo a grilování (3)

        Nebe plné vepřového. Michael Symon navštíví nové bistro s vražedně dobrými burgery v Nashville, zamíří do Clevelandu, kde nováček mění nabídku místních hospodských jídel a piv, a společně s mistrem grilování z Brooklynu připraví barbecue v karolínském stylu.

      • Burgery, pivo a grilování (4)

        Dobroty, po nichž si prsty olíznete. Na jednom ze svých oblíbených míst v Manhattanu se k Michaelovi se připojí Alex Guarnaschelli, Michael pak zamíří do Ohia na žebírka a navštíví velmi zvláštní restauraci v Nashvillu.

      • Jídla na otevřeném ohni III (11)

        Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.

      • Jídla na otevřeném ohni III (12)

        Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.

      • Malá bistra u silnic XVIII (11)

        Prázdninová tradiční jídla v Tennessee. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá unikátní prázdninová tradiční jídla v Tennessee. V Hendersonville je grilovací bar s minulostí, jenž servíruje tradiční ramínka a prázdninovou šunku s ohnivým zakončením.

      • Malá bistra u silnic XVIII (12)

        Čas s rodinou. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví různé rodiny, zabývající se skutečným vařením. V Nashvillu manžel s manželkou vyrážejí do ulic se svým pojízdným bistrem a nabízejí unikátní verzi starého dobrého sendviče s grilovaným sýrem.