
Food Network
Food Network od do
Dětský šampionát v grilování II (7)
Oslava Dne otců. Čtyři noví, talentovaní dětští mistři grilování připraví jídla na oslavu Dne otců. Nejprve se děti poperou s přípravou steaku s vejci, o výhře 10 000 dolarů pak rozhodne, jak dobře dokážou zkombinovat mořské plody a maso.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (11)
To nejlepší z pečiva. Paul se ohlíží zpět za svou neuvěřitelnou cestou za pekařským dědictvím v nejslavnějších světových městech, a současně představí pár oblíbených „městských pečiv“, inspirovaných jeho návštěvami.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (12)
Úžasní pekaři. V této epizodě se Paul ohlédne za svou neuvěřitelnou cestou po pekařském umění světových měst a představí nám pár nejinspirativnějších postav, které mu otevřely oči, co se hloubky pekařského dědictví týče.
Za Donalem… do Evropy II (11)
Evropská kuchyně, část 1. Přes retrospektivní blogy vidíme Donala ve švédském Stockholmu, kde hledá mořské plody smörgasbord a slavný večírek s langustami. Pak, inspirován čerstvými a čistými chutěmi mořských plodů, připraví svá vlastní jídla.
Za Donalem… do Evropy II (12)
Evropská kuchyně, část 2. Přes retrospektivní blogy vidíme Donala v Amsterodamu, pak v italské Apulii a nakonec v řecké Ikarii. Chutná místní jídla ho inspirují při jeho vlastních delikátních kreacích.
Strávníci v utajení XI (10)
Problémy s masem. Po několika neuvěřitelných obchodech si myslí Tony, majitel Rivoli’s, že jeho nový dodavatel masa mu prodává kradené zboží. Charles posílá strávníky v utajení, kteří mají problém začlenit se mezi personál.
Strávníci v utajení XI (11)
Nepoctivá soutěž. Po zvěstech o tom, že soutěž ve skládání písní je podvodná, kontaktují Rose a Tom z Belcourt Taps v Nashville Charlese Stilese. Popová hvězda 80. let Tiffany bude tentokrát strávníkem v utajení, aby věc prošetřila.
Malá bistra u silnic XXIII (9)
Až si budete prsty olizovat. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Atlantu, Minneapolis a Massachusetts, aby našel dlabanec, který nevyžaduje příbor.
Malá bistra u silnic XXIII (10)
Kousek Británie. Na tomto výletě si Guy Fieri užívá v Londýně a zúčastní se pořádné regionální hostiny.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (11)
To nejlepší z pečiva. Paul se ohlíží zpět za svou neuvěřitelnou cestou za pekařským dědictvím v nejslavnějších světových městech, a současně představí pár oblíbených „městských pečiv“, inspirovaných jeho návštěvami.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (12)
Úžasní pekaři. V této epizodě se Paul ohlédne za svou neuvěřitelnou cestou po pekařském umění světových měst a představí nám pár nejinspirativnějších postav, které mu otevřely oči, co se hloubky pekařského dědictví týče.
Za Donalem… do Evropy II (11)
Evropská kuchyně, část 1. Přes retrospektivní blogy vidíme Donala ve švédském Stockholmu, kde hledá mořské plody smörgasbord a slavný večírek s langustami. Pak, inspirován čerstvými a čistými chutěmi mořských plodů, připraví svá vlastní jídla.
Za Donalem… do Evropy II (12)
Evropská kuchyně, část 2. Přes retrospektivní blogy vidíme Donala v Amsterodamu, pak v italské Apulii a nakonec v řecké Ikarii. Chutná místní jídla ho inspirují při jeho vlastních delikátních kreacích.
Jídla na otevřeném ohni III (9)
Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.
Jídla na otevřeném ohni III (10)
Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.
Malá bistra u silnic XVIII (8)
Pohoda v duši. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bistra nabízející chuť i duši. V Portlandu v Oregonu přátelská kavárna vaří rychlá jídla jako krutě vynikající sendvič s artyčoky nebo kari čočku, jež udeří do správných not.
Malá bistra u silnic XVIII (10)
Na jih od hranic. Na tomto výletě Guy Fieri míří na jih na hranici do Cabo San Lucas v Mexiku. Na hlavním městském silničním tahu je taco bar se zcela čerstvými chobotnicemi a omáčkami ve stylu Guadalajary, které vám stáhnou ponožky.
Sekáček XVIII (9)
Pivo sem! Dnešní várka soutěže se bude ve všech třech kolech týkat piva. V posledním kole se musí stát základem delikátního dezertu kombinace kultovního piva a preclíku.
Guyovy hry s potravinami IX (10)
Kolo jídel zdarma pro všechny. Kuchaři roztočí kolo kolem tržiště ve třech kolech her Kola jídel. Čelí ošemetným výzvám spojeným s nízkým rozpočtem, barvami a také s kolem na výběr luxusního a podřadného.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (6)
To nejlepší z Bosé komtesy: Sýr. Ina Garten a její sýrové dobrodružství se špenátem a čedarovým suflé, s vynikajícím grilovaným sýrem, rychlými sýrovými jednohubkami a dvěma neuvěřitelnými pečenými sýrovými dobrotami – pečenými sýry brie a fontina.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (7)
To nejlepší z Bosé komtesy: Dezert. Ina připraví svou neuvěřitelnou mraženou čokoládovou pěnu, francouzské jablečné palačinky, snadné jahody s balzamikem, ovocný salát s limoncello, Eton mess a delikátní brownies z pánvičky.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (15)
Farma na talíři. Anna a její manžel Michael pomáhají při setkání v místní vinici, kde se na stůl nosí vše z farmy. Ona připraví dědičný rajčatový salát, lívance plněné krevetami s kukuřicí a okurkovou remuládou, a kuřecí terinu se šunkou a cibulovou marmeládou.
Kuchyně XII (2)
Jako šéfkuchař. Geoffrey Zakarian zahájí pořad svým coq au win, pak Jeff Mauro připraví dekadentní tiramisu a hosté předvedou, jak na mistrovská ztracená vejce. Zvláštní host, šéfkuchař Scott Conant, se podělí o tajemství dokonalých gnocchi.
Osadnice XIV (2)
Boxující chlapci. Koná se boxerská noc, takže Ree pošle syny do města na praxi. Upeče jim ovocné müsli sušenky s čokoládou a připraví k večeři sendvič Sloppy Joe, česnekový toast a proslavený pusinkový koláč s citrónem.
Osadnice XIV (3)
Obchodní donáška. Práce na Reeině obchodu jde plnou parou vpřed, a tak něco uvaří, aby zůstala kola stavby v pohybu. Připraví sendviče s kořeněným smaženým kuřetem, vegetariánskou misku se zeleninou a lososem a úžasné sušenky z bílé čokolády.
Bosá komtesa – zpátky k základům (1)
Steak a přílohy. Vracíme se zpět k základům steaků a příloh. Nejprve filety udělané způsobem ze steakhousu, pak v troubě k dokonalosti pečený sýr rokfór a pažitková omáčka, která probudí chuť i nejunavenějších přátel.
Bosá komtesa – zpátky k základům (2)
Dokonalá večeře na večírek. Vrátíme se k základům toho, jak připravit dokonalý večírek. Na začátek v obchodě koupené rychlé předkrmy, pak gratinované mořské mušle a na závěr dva delikátní domácí dezerty – šupinky bílé čokolády a karamel fleur de sel.
Pečení s Annou Olson (10)
Lívance. Kdo by odolal těmto chutným dobrotám servírovaným s vychlazenou sklenicí mléka? Anna vytvoří různé lívance a dezerty, oblíbené malými i většími dětmi! Začne oblíbenou pochoutkou každého, klasickými čokoládovými placičkami.
Pečení s Annou Olson (11)
Ovocné koláče. Anna začne běžným koláčem s dvojitou posypkou a vytvoří klasický jablečný koláč blue ribbon. Pak upeče koláč z mletého masa ve starém stylu se směsí čerstvého i sušeného ovoce s kořením a sirupem.
Kuchyně XII (3)
Levné vaření. Jeff Mauro připraví delikátní pomalu vařené hovězí z konzervy, jež si Katie Lee a Geoffrey Zakarian rozloží na snídani a oběd, a pak se zastaví restauratér Spike Mendelsohn, aby namíchal džbánek černé sangrie.
Osadnice XI (1)
Stanton a Paige. Dcera Ree Drummond Page a její kamarádka Stanton by rády na večeři čínské jídlo, a tak Ree připraví Asií inspirovanou hostinu, která se dokonale hodí na dívčí noční večírek plný zábavy.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (11)
To nejlepší z pečiva. Paul se ohlíží zpět za svou neuvěřitelnou cestou za pekařským dědictvím v nejslavnějších světových městech, a současně představí pár oblíbených „městských pečiv“, inspirovaných jeho návštěvami.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (12)
Úžasní pekaři. V této epizodě se Paul ohlédne za svou neuvěřitelnou cestou po pekařském umění světových měst a představí nám pár nejinspirativnějších postav, které mu otevřely oči, co se hloubky pekařského dědictví týče.
Za Donalem… do Evropy II (11)
Evropská kuchyně, část 1. Přes retrospektivní blogy vidíme Donala ve švédském Stockholmu, kde hledá mořské plody smörgasbord a slavný večírek s langustami. Pak, inspirován čerstvými a čistými chutěmi mořských plodů, připraví svá vlastní jídla.
Za Donalem… do Evropy II (12)
Evropská kuchyně, část 2. Přes retrospektivní blogy vidíme Donala v Amsterodamu, pak v italské Apulii a nakonec v řecké Ikarii. Chutná místní jídla ho inspirují při jeho vlastních delikátních kreacích.
Malá bistra u silnic XVIII (11)
Prázdninová tradiční jídla v Tennessee. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá unikátní prázdninová tradiční jídla v Tennessee. V Hendersonville je grilovací bar s minulostí, jenž servíruje tradiční ramínka a prázdninovou šunku s ohnivým zakončením.
Malá bistra u silnic XVIII (12)
Čas s rodinou. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví různé rodiny, zabývající se skutečným vařením. V Nashvillu manžel s manželkou vyrážejí do ulic se svým pojízdným bistrem a nabízejí unikátní verzi starého dobrého sendviče s grilovaným sýrem.
Osadnice VII (9)
Naplnit ledničku Edny Mae. Ree Drummond plní ledničku pro Laddovu babičku Ednu Mae. Při cestě z ranče do msta se podělí o lahodná jídla, která zabalila na cestu. Všechna se dokonale hodí do ruky.
Osadnice VII (10)
Snídaně, oběd a kovboji. Ree Drummond připravuje jídlo pro kovbojky současně s jídlem pro rodinu, a přinese jim delikátní snídani a naservíruje skvělý oběd.
Kuchyně VII (2)
Sbohem, léto. Kuchyně se připravuje na americký, zářijový Svátek práce grilováním křídel dvěma různými způsoby a řešeními pro obvyklá dilemata grilování. Mezi recepty najdeme kukuřičnou kaši, salát s kukuřicí a papričkou poblano, glazované krevety, grilované dezerty, mražené maliny a vodkovou limonádu.
Pečení s Annou Olson IV (13)
Halloween - dezerty na večírek. Kuchařka Anna Olson se podělí o svá tajemství na dokonalé halloweenské dezerty pro večírek. Tři její dezerty jsou stejně dobré, jako strašidelné.
Pečení s Annou Olson IV (14)
Sladké a pikantní. Kuchařka Anna Olson kombinuje sladké a pikantní chutě při přípravě tří delikátních dezertů. Názorně předvede, že když je dáte dohromady, může vzniknout kouzlo.
Sekáček XVIII (10)
Dokonalá pizza. Kuchaři mohou očekávat přípravu pizzy v dokonalé jídlo. V prvním kole se jeden ze soutěžících přestane soustředit na zadané téma: Jak budou porotci reagovat?
Dětský šampionát v grilování II (8)
Mistři grilování v den velké hry. Tři děti vaří v poslední bitvě před korunovací jednoho z nich jako dětského šampiona grilování.
Malá bistra u silnic XXIV (1)
Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.
Malá bistra u silnic XXIV (2)
Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.
Burgery, pivo a grilování (3)
Nebe plné vepřového. Michael Symon navštíví nové bistro s vražedně dobrými burgery v Nashville, zamíří do Clevelandu, kde nováček mění nabídku místních hospodských jídel a piv, a společně s mistrem grilování z Brooklynu připraví barbecue v karolínském stylu.
Burgery, pivo a grilování (4)
Dobroty, po nichž si prsty olíznete. Na jednom ze svých oblíbených míst v Manhattanu se k Michaelovi se připojí Alex Guarnaschelli, Michael pak zamíří do Ohia na žebírka a navštíví velmi zvláštní restauraci v Nashvillu.
Strávníci v utajení XI (12)
Podivný pronájem. Steve, majitel Nashville Street Tacos and The Stillery, si myslí, že jeho byt nad restaurací někdo využívá, když on odjede z města. Charles Stiles posílá strávníky v utajení Jamieho a Brooke, aby věc vyšetřili.
Strávníci v utajení XI (13)
Z opačné strany. V této speciální epizodě riskuje Charles Stiles a jeho tým strávníků v utajení vše, aby odhalil šéfa. Podnět je veden zevnitř restaurace a je potřeba zjistit, zda děsivá obvinění proti šéfovi se zakládají na pravdě.
Malá bistra u silnic XXIII (11)
Kousky prasete. Na tomto výletě si dá Guy velké kousky prasete v Colorado Springs a v Minneapolis.
Malá bistra u silnic XXIII (12)
Ostrovní a italská jídla. Guy míří za směsí ostrovních a italských jídel. V Massachusets navštíví bistro nabízející banánový sendvič a křídla s banány. V Colorado Springs najde sousedské italské bistro podávající arancini a delikátní telecí.
Malá bistra u silnic XXIV (1)
Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.
Malá bistra u silnic XXIV (2)
Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.
Burgery, pivo a grilování (3)
Nebe plné vepřového. Michael Symon navštíví nové bistro s vražedně dobrými burgery v Nashville, zamíří do Clevelandu, kde nováček mění nabídku místních hospodských jídel a piv, a společně s mistrem grilování z Brooklynu připraví barbecue v karolínském stylu.
Burgery, pivo a grilování (4)
Dobroty, po nichž si prsty olíznete. Na jednom ze svých oblíbených míst v Manhattanu se k Michaelovi se připojí Alex Guarnaschelli, Michael pak zamíří do Ohia na žebírka a navštíví velmi zvláštní restauraci v Nashvillu.
Jídla na otevřeném ohni III (11)
Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.
Jídla na otevřeném ohni III (12)
Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.
Malá bistra u silnic XVIII (11)
Prázdninová tradiční jídla v Tennessee. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá unikátní prázdninová tradiční jídla v Tennessee. V Hendersonville je grilovací bar s minulostí, jenž servíruje tradiční ramínka a prázdninovou šunku s ohnivým zakončením.
Malá bistra u silnic XVIII (12)
Čas s rodinou. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví různé rodiny, zabývající se skutečným vařením. V Nashvillu manžel s manželkou vyrážejí do ulic se svým pojízdným bistrem a nabízejí unikátní verzi starého dobrého sendviče s grilovaným sýrem.
