
Food Network
Food Network od do
Vesnické venkovní vaření (4)
Vaření v Stokesley. Ed a Valentine soutěží v kategorii Oběd pro dva při vaření ve Stokesley.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (3)
Oslava severovýchodního grilování. Bobby Flay griluje nejčerstvější úlovky severovýchodu. Nabídne letní jídla jako krevetí rolky, mušle s karamelem, grilovaného mečouna a salát s grilovanými lilky a paprikami, k tomu domácí zázvorový ale s malinami.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (4)
Grilování z farmy do ohně léta. Bobby Flay oslaví příchod léta grilováním z čerstvých věcí z farmy. V menu najdeme platýse s třenou bazalkou a omáčkou puttanesca, lososem se zálivkou z javorového sirupu, hořčice a pepře a podávaný s růžičkovými kapustami, a také grilované klobásky.
Grilující taťkové (1)
Velká jídla pro děti s láskou. Grilující taťkové začnou svou dobrodružnou a delikátní cestu hledáním nadprůměrných verzí jídel, která jejich děti zcela milují. V Portlandu najdou The Grilled Cheese Grill, kde je hvězdným hráčem oblíbený sendvič kohokoliv.
Grilující taťkové (2)
Smažením je to prostě úžasné. Výlet pokračuje a Grilující taťkové hledají dál v zemi klasická a sytá jídla, usmažená do překvapivé a neuvěřitelné podoby. V San Francisku si naplní břicha nejlepší fritovanou pizzou na světě.
Strávníci v utajení III (3)
Monstrózní večírek. Majitel stejnojmenné restaurace George’s Restaurant v Miami chce pro své hosty i své zaměstnance to nejlepší. Ale když zjistí významné ztráty v tržbách, kontaktuje Charlese, aby věc vyšetřil.
Strávníci v utajení III (4)
Úlovek dne. Poté, co Luis, majitel Garcia’s Seafood v Miami, zjistí neobvykle nízké úlovky krabích klepet, kontaktuje Charlese. Strávníci v utajení, Harry a Carlos, zjistí, kam se mořské plody ztrácejí.
Malá bistra u silnic XXIV (2)
Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.
Malá bistra u silnic XXIV (3)
Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (3)
Oslava severovýchodního grilování. Bobby Flay griluje nejčerstvější úlovky severovýchodu. Nabídne letní jídla jako krevetí rolky, mušle s karamelem, grilovaného mečouna a salát s grilovanými lilky a paprikami, k tomu domácí zázvorový ale s malinami.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (4)
Grilování z farmy do ohně léta. Bobby Flay oslaví příchod léta grilováním z čerstvých věcí z farmy. V menu najdeme platýse s třenou bazalkou a omáčkou puttanesca, lososem se zálivkou z javorového sirupu, hořčice a pepře a podávaný s růžičkovými kapustami, a také grilované klobásky.
Grilující taťkové (1)
Velká jídla pro děti s láskou. Grilující taťkové začnou svou dobrodružnou a delikátní cestu hledáním nadprůměrných verzí jídel, která jejich děti zcela milují. V Portlandu najdou The Grilled Cheese Grill, kde je hvězdným hráčem oblíbený sendvič kohokoliv.
Grilující taťkové (2)
Smažením je to prostě úžasné. Výlet pokračuje a Grilující taťkové hledají dál v zemi klasická a sytá jídla, usmažená do překvapivé a neuvěřitelné podoby. V San Francisku si naplní břicha nejlepší fritovanou pizzou na světě.
Jídla na otevřeném ohni IV (3)
Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.
Jídla na otevřeném ohni IV (4)
Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.
Malá bistra u silnic XIX (2)
New York ze všech stran. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná New York ze všech stran. V Lower East Side navštíví Guy bistro s čerstvými farmářskými potravinami a vynikajícími sezónními sendviči, např. zimním prasetem.
Malá bistra u silnic XIX (3)
Špičkové kousky. Guy navštíví pár dalších bister a vyzkouší vše na každé zastávce. V East Village v New Yorku vyzkouší přátelské bistro nabízející čtyřhvězdičkové burgery.
Sekáček XVIII (12)
Spálením k horšímu. Šéfkuchaři mají dvě škrobové ingredience, s nimiž musejí vytvořit předkrm: čínské noky a středovýchodní nudle. Dokáže se jeden kuchař vypořádat s tím, že spálil dvě ze záhadných ingrediencí?
Guyovy hry s potravinami (1)
Divokost v uličce. V první hře Guy vyzve čtyři šéfkuchaře, aby udělali svou nejlepší verzi špaget s masovými kuličkami, ale některé z klíčových ingrediencí jsou nedostupné! Finalisté musejí uvařit své nejlepší jídlo pouze pomocí ingrediencí z uličky se zmrzlými potravinami.
Bosá komtesa – zpátky k základům (6)
Chlebový vítěz. Ina zkouší tři recepty, jež využívají třemi různými způsoby chleba. Jde o delikátní lososové koláčky se strouhankou, zlatý chlebový pudink z italského panettone a vynikající rajskou polévku – pappa al pomodoro.
Bosá komtesa – zpátky k základům (7)
Snídaňový večírek. Ina má plán a dokonalé menu. Dopředu připravené sušenky z podmáslí a čedaru a domácí jahodový džem, zábavný koktejl s názvem květinový džus a míchaná vajíčka s jemnými bylinkami.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (18)
Snídaně ke garážovému výprodeji. Nastal čas hledání pokladů ve věcech z garáží vystavených na zadních dvorcích. Anna připraví opečené hrušky s medem a ovesnými vločkami, čedarovou frittatu s houbami, hranolky ze sladkých brambor a čokoládové lívance se skořicovými broskvemi.
Kuchyně XII (5)
Vaše objednávky! Geoffrey Zakarian se podělí o své tipy na delikátní krevetí scrampi a mistr restauratér Deuki Hong a Dos Toros Brothers se zastaví, aby předvedli své recepty na pomalé vaření u korejských žebírek nebo steakových quesadill.
Osadnice XIV (8)
Vášeň pro míchanice. Na ranči vládne vášeň pro míchanice a Ree zjistí, že dva je lepší než jeden! Smíchá italské a mexické v kuřecích enchilasagních, pak vytvoří chlebové vafle s cuketou, brambůrky a čokoládové sušenky ve tvaru chipsů, a nakonec cheesburgerový salát.
Osadnice XIV (9)
Lahůdková výzva. Ree vyzve tři lidi z kmene Osage, aby připravili své nejlepší recepty pro její nové lahůdkářství. Jsou zde smažené kuřecí steaky, dva druhy sušenek a koláče s dvojitou čokoládovou polevou v souboji dezertů.
Bosá komtesa – zpátky k základům (8)
Hodinka na koktejl. Ina svému kamarádovi Jackovi ukáže, jak připravit dokonalý koktejlový večírek. Na předkrm zde jsou delikátní koktejl s opečenými krevetami, krekry z modrého sýru s vlašskými ořechy nebo šunka se sýrem v listovém testě.
Bosá komtesa – zpátky k základům (9)
Itálie pokaždé. V menu je úchvatné dopředu připravené krevetí scampi, nevařený ovocný salát s limoncello a jogurt s medem a citrónem. Plus pár dobrých tipů na výběr vína, uspořádání věcí na stole nebo výuka od mistra pro předkrm pro přátele.
Pečení s Annou Olson (16)
Dort naruby. Dort naruby je vlastně jednovrstvý dort pečený se sladkým ovocem na dně. Pak se otočí a podává s delikátním ovocem nahoře. Anna začne s klasickým a oblíbeným ananasovým dortem naruby.
Pečení s Annou Olson (17)
Čokoládový dort. Anna připraví klasické ďábelské koláčky. Pak pokračuje lekcí s delikátním koláčem red velvet, jenž určitě vzbudí dojem. Pak nachystá dokonalý čokoládový dort, s bohatou čokoládovou pěnou.
Kuchyně XII (6)
Spousta čokolády. Brownie 101 vám nabídne dokonalého průvodce pro přípravu svého oblíbeného typu brownies, pak se tým podívá na největší brownie bomby a zastaví se i odbornice na čokoládu Valerie Gordon, aby připravila delikátní pot de créme.
Osadnice XI (4)
Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (3)
Oslava severovýchodního grilování. Bobby Flay griluje nejčerstvější úlovky severovýchodu. Nabídne letní jídla jako krevetí rolky, mušle s karamelem, grilovaného mečouna a salát s grilovanými lilky a paprikami, k tomu domácí zázvorový ale s malinami.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (4)
Grilování z farmy do ohně léta. Bobby Flay oslaví příchod léta grilováním z čerstvých věcí z farmy. V menu najdeme platýse s třenou bazalkou a omáčkou puttanesca, lososem se zálivkou z javorového sirupu, hořčice a pepře a podávaný s růžičkovými kapustami, a také grilované klobásky.
Grilující taťkové (1)
Velká jídla pro děti s láskou. Grilující taťkové začnou svou dobrodružnou a delikátní cestu hledáním nadprůměrných verzí jídel, která jejich děti zcela milují. V Portlandu najdou The Grilled Cheese Grill, kde je hvězdným hráčem oblíbený sendvič kohokoliv.
Grilující taťkové (2)
Smažením je to prostě úžasné. Výlet pokračuje a Grilující taťkové hledají dál v zemi klasická a sytá jídla, usmažená do překvapivé a neuvěřitelné podoby. V San Francisku si naplní břicha nejlepší fritovanou pizzou na světě.
Malá bistra u silnic XIX (4)
Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.
Malá bistra u silnic XIX (5)
Dynamické duo. Guy navštíví pár rodinných bister. V New Yorku, v Lower East Side, najde bistro, které vedou od samotného začátku sourozenci a kde se nabízí nakládané, uzené, sušené a kvašené maso, od kozích krků po kuřecí křídla či prasečí uši.
Osadnice VIII (2)
Jídla s sebou doma. Ree vaří jídla, co se dají vzít s sebou, pro své dívky, a vytvoří překvapení v podobě večeře s oblíbeným čínským jídlem, krémovým sýrem wonton, kuře na pomerančích, hovězí s brokolicí a smažené chow mein.
Osadnice VIII (3)
Zásnubní večeře. Ree Drummond a její švagrová chystají velký zásnubní raut pro její přítelkyni. V menu jsou neodolatelné předkrmy a vysoký roštěnec. A ve sklenicích šampaňské na přípitek budoucím manželům.
Kuchyně VII (5)
První chutě podzimu. Připojte se k hostům Kuchyně na Food Network, kteří oslaví štědrost podzimu delikátními recepty s využitím růžičkové kapusty a žaludové kaše, a připijí si zmrzlinovým likérem Fall Floats.
Pečení s Annou Olson IV (19)
Ořechové sušenky. Kuchařka Anna Olson miluje kombinaci ořechů a sušenek - jdou spolu ruku v ruce. Použije ořechy na tři různé a delikátní styly biskvitů.
Pečení s Annou Olson IV (20)
Poleva. Kuchařka Anna Olson prokáže, že poleva je tou nelepší částí dortu nebo koláče. Použije polevu třemi různými způsoby, aby připravila tři úchvatné dezerty.
Sekáček XVIII (13)
Stará vejce. Šéfkuchaři bojují o vedení v prvním kole, když se snaží přijít na to, co udělat s mocnou ingrediencí: tzv. černými, 100 let starými vejci!
Vesnické venkovní vaření (5)
Vaření v Nidderdale. Kuchaři by rádi vyhráli se svými ořechovými placičkami při vaření v Nidderdale.
Vesnické venkovní vaření (6)
Hawkshead. Jun Tanaka a Galton Blackiston navštíví Hawkshead, aby soutěžili proti nejlepším místním kuchařům.
Úchvatné svatební dorty IV (8)
Dorty Hodiny, Boty a Krása. Na novoroční svatbu připravuje Robin dort, jenž o půlnoci začne vyzvánět. Christopher tvoří vrcholové sportovní boty a elegantní lodičky. V Ohiu se snaží rozsvítit a vyšperkovat recepci.
Hledači dortů (7)
Dort pro každého. 25 let potu, krve a slz zaplatil Vinny, zakladatel divadla Everyman Theater. Společně s manažerem divadla Jonem plánují velkolepou oslavu k výročí se speciálním dortem, který by představoval jejich úspěch.
Hledači dortů (8)
Řady piv. Vesnický život se setkává s golfovým klubem, když pár hledá svatební dort, v němž by se mísily oba tyto styly. Grace chce špičkový dort s oslnivým množstvím třpytek. A Jeremy chce něco prostého, co by odpovídalo jeho vesnickým kořenům.
Strávníci v utajení III (5)
Vše v rodině. Když má UJ, majitel rodinné restaurace R&O’s Restaurant v New Orleans, dost nedostatku respektu od svých zaměstnanců, poprosí Charlese o pomoc.
Strávníci v utajení III (6)
Přátelé s výhodami. Poté, co zjistili, jak těžké je začít provozovat novou restauraci, kontaktují manželé a majitelé N’awlins Cafe v New Orleans Charlese s prosbou o radu.
Malá bistra u silnic XXIV (4)
Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.
Malá bistra u silnic XXIV (5)
Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.
Úchvatné svatební dorty IV (8)
Dorty Hodiny, Boty a Krása. Na novoroční svatbu připravuje Robin dort, jenž o půlnoci začne vyzvánět. Christopher tvoří vrcholové sportovní boty a elegantní lodičky. V Ohiu se snaží rozsvítit a vyšperkovat recepci.
Hledači dortů (7)
Dort pro každého. 25 let potu, krve a slz zaplatil Vinny, zakladatel divadla Everyman Theater. Společně s manažerem divadla Jonem plánují velkolepou oslavu k výročí se speciálním dortem, který by představoval jejich úspěch.
Hledači dortů (8)
Řady piv. Vesnický život se setkává s golfovým klubem, když pár hledá svatební dort, v němž by se mísily oba tyto styly. Grace chce špičkový dort s oslnivým množstvím třpytek. A Jeremy chce něco prostého, co by odpovídalo jeho vesnickým kořenům.
Jídla na otevřeném ohni IV (5)
Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.
Jídla na otevřeném ohni IV (6)
Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.
Malá bistra u silnic XIX (4)
Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.
Malá bistra u silnic XIX (5)
Dynamické duo. Guy navštíví pár rodinných bister. V New Yorku, v Lower East Side, najde bistro, které vedou od samotného začátku sourozenci a kde se nabízí nakládané, uzené, sušené a kvašené maso, od kozích krků po kuřecí křídla či prasečí uši.
