• Food Network

    • Food Network od do

      • Vesnické venkovní vaření (4)

        Vaření v Stokesley. Ed a Valentine soutěží v kategorii Oběd pro dva při vaření ve Stokesley.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (3)

        Oslava severovýchodního grilování. Bobby Flay griluje nejčerstvější úlovky severovýchodu. Nabídne letní jídla jako krevetí rolky, mušle s karamelem, grilovaného mečouna a salát s grilovanými lilky a paprikami, k tomu domácí zázvorový ale s malinami.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (4)

        Grilování z farmy do ohně léta. Bobby Flay oslaví příchod léta grilováním z čerstvých věcí z farmy. V menu najdeme platýse s třenou bazalkou a omáčkou puttanesca, lososem se zálivkou z javorového sirupu, hořčice a pepře a podávaný s růžičkovými kapustami, a také grilované klobásky.

      • Grilující taťkové (1)

        Velká jídla pro děti s láskou. Grilující taťkové začnou svou dobrodružnou a delikátní cestu hledáním nadprůměrných verzí jídel, která jejich děti zcela milují. V Portlandu najdou The Grilled Cheese Grill, kde je hvězdným hráčem oblíbený sendvič kohokoliv.

      • Grilující taťkové (2)

        Smažením je to prostě úžasné. Výlet pokračuje a Grilující taťkové hledají dál v zemi klasická a sytá jídla, usmažená do překvapivé a neuvěřitelné podoby. V San Francisku si naplní břicha nejlepší fritovanou pizzou na světě.

      • Strávníci v utajení III (3)

        Monstrózní večírek. Majitel stejnojmenné restaurace George’s Restaurant v Miami chce pro své hosty i své zaměstnance to nejlepší. Ale když zjistí významné ztráty v tržbách, kontaktuje Charlese, aby věc vyšetřil.

      • Strávníci v utajení III (4)

        Úlovek dne. Poté, co Luis, majitel Garcia’s Seafood v Miami, zjistí neobvykle nízké úlovky krabích klepet, kontaktuje Charlese. Strávníci v utajení, Harry a Carlos, zjistí, kam se mořské plody ztrácejí.

      • Malá bistra u silnic XXIV (2)

        Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.

      • Malá bistra u silnic XXIV (3)

        Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (3)

        Oslava severovýchodního grilování. Bobby Flay griluje nejčerstvější úlovky severovýchodu. Nabídne letní jídla jako krevetí rolky, mušle s karamelem, grilovaného mečouna a salát s grilovanými lilky a paprikami, k tomu domácí zázvorový ale s malinami.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (4)

        Grilování z farmy do ohně léta. Bobby Flay oslaví příchod léta grilováním z čerstvých věcí z farmy. V menu najdeme platýse s třenou bazalkou a omáčkou puttanesca, lososem se zálivkou z javorového sirupu, hořčice a pepře a podávaný s růžičkovými kapustami, a také grilované klobásky.

      • Grilující taťkové (1)

        Velká jídla pro děti s láskou. Grilující taťkové začnou svou dobrodružnou a delikátní cestu hledáním nadprůměrných verzí jídel, která jejich děti zcela milují. V Portlandu najdou The Grilled Cheese Grill, kde je hvězdným hráčem oblíbený sendvič kohokoliv.

      • Grilující taťkové (2)

        Smažením je to prostě úžasné. Výlet pokračuje a Grilující taťkové hledají dál v zemi klasická a sytá jídla, usmažená do překvapivé a neuvěřitelné podoby. V San Francisku si naplní břicha nejlepší fritovanou pizzou na světě.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (3)

        Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (4)

        Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.

      • Malá bistra u silnic XIX (2)

        New York ze všech stran. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná New York ze všech stran. V Lower East Side navštíví Guy bistro s čerstvými farmářskými potravinami a vynikajícími sezónními sendviči, např. zimním prasetem.

      • Malá bistra u silnic XIX (3)

        Špičkové kousky. Guy navštíví pár dalších bister a vyzkouší vše na každé zastávce. V East Village v New Yorku vyzkouší přátelské bistro nabízející čtyřhvězdičkové burgery.

      • Sekáček XVIII (12)

        Spálením k horšímu. Šéfkuchaři mají dvě škrobové ingredience, s nimiž musejí vytvořit předkrm: čínské noky a středovýchodní nudle. Dokáže se jeden kuchař vypořádat s tím, že spálil dvě ze záhadných ingrediencí?

      • Guyovy hry s potravinami (1)

        Divokost v uličce. V první hře Guy vyzve čtyři šéfkuchaře, aby udělali svou nejlepší verzi špaget s masovými kuličkami, ale některé z klíčových ingrediencí jsou nedostupné! Finalisté musejí uvařit své nejlepší jídlo pouze pomocí ingrediencí z uličky se zmrzlými potravinami.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (6)

        Chlebový vítěz. Ina zkouší tři recepty, jež využívají třemi různými způsoby chleba. Jde o delikátní lososové koláčky se strouhankou, zlatý chlebový pudink z italského panettone a vynikající rajskou polévku – pappa al pomodoro.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (7)

        Snídaňový večírek. Ina má plán a dokonalé menu. Dopředu připravené sušenky z podmáslí a čedaru a domácí jahodový džem, zábavný koktejl s názvem květinový džus a míchaná vajíčka s jemnými bylinkami.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (18)

        Snídaně ke garážovému výprodeji. Nastal čas hledání pokladů ve věcech z garáží vystavených na zadních dvorcích. Anna připraví opečené hrušky s medem a ovesnými vločkami, čedarovou frittatu s houbami, hranolky ze sladkých brambor a čokoládové lívance se skořicovými broskvemi.

      • Kuchyně XII (5)

        Vaše objednávky! Geoffrey Zakarian se podělí o své tipy na delikátní krevetí scrampi a mistr restauratér Deuki Hong a Dos Toros Brothers se zastaví, aby předvedli své recepty na pomalé vaření u korejských žebírek nebo steakových quesadill.

      • Osadnice XIV (8)

        Vášeň pro míchanice. Na ranči vládne vášeň pro míchanice a Ree zjistí, že dva je lepší než jeden! Smíchá italské a mexické v kuřecích enchilasagních, pak vytvoří chlebové vafle s cuketou, brambůrky a čokoládové sušenky ve tvaru chipsů, a nakonec cheesburgerový salát.

      • Osadnice XIV (9)

        Lahůdková výzva. Ree vyzve tři lidi z kmene Osage, aby připravili své nejlepší recepty pro její nové lahůdkářství. Jsou zde smažené kuřecí steaky, dva druhy sušenek a koláče s dvojitou čokoládovou polevou v souboji dezertů.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (8)

        Hodinka na koktejl. Ina svému kamarádovi Jackovi ukáže, jak připravit dokonalý koktejlový večírek. Na předkrm zde jsou delikátní koktejl s opečenými krevetami, krekry z modrého sýru s vlašskými ořechy nebo šunka se sýrem v listovém testě.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (9)

        Itálie pokaždé. V menu je úchvatné dopředu připravené krevetí scampi, nevařený ovocný salát s limoncello a jogurt s medem a citrónem. Plus pár dobrých tipů na výběr vína, uspořádání věcí na stole nebo výuka od mistra pro předkrm pro přátele.

      • Pečení s Annou Olson (16)

        Dort naruby. Dort naruby je vlastně jednovrstvý dort pečený se sladkým ovocem na dně. Pak se otočí a podává s delikátním ovocem nahoře. Anna začne s klasickým a oblíbeným ananasovým dortem naruby.

      • Pečení s Annou Olson (17)

        Čokoládový dort. Anna připraví klasické ďábelské koláčky. Pak pokračuje lekcí s delikátním koláčem red velvet, jenž určitě vzbudí dojem. Pak nachystá dokonalý čokoládový dort, s bohatou čokoládovou pěnou.

      • Kuchyně XII (6)

        Spousta čokolády. Brownie 101 vám nabídne dokonalého průvodce pro přípravu svého oblíbeného typu brownies, pak se tým podívá na největší brownie bomby a zastaví se i odbornice na čokoládu Valerie Gordon, aby připravila delikátní pot de créme.

      • Osadnice XI (4)

        Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (3)

        Oslava severovýchodního grilování. Bobby Flay griluje nejčerstvější úlovky severovýchodu. Nabídne letní jídla jako krevetí rolky, mušle s karamelem, grilovaného mečouna a salát s grilovanými lilky a paprikami, k tomu domácí zázvorový ale s malinami.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (4)

        Grilování z farmy do ohně léta. Bobby Flay oslaví příchod léta grilováním z čerstvých věcí z farmy. V menu najdeme platýse s třenou bazalkou a omáčkou puttanesca, lososem se zálivkou z javorového sirupu, hořčice a pepře a podávaný s růžičkovými kapustami, a také grilované klobásky.

      • Grilující taťkové (1)

        Velká jídla pro děti s láskou. Grilující taťkové začnou svou dobrodružnou a delikátní cestu hledáním nadprůměrných verzí jídel, která jejich děti zcela milují. V Portlandu najdou The Grilled Cheese Grill, kde je hvězdným hráčem oblíbený sendvič kohokoliv.

      • Grilující taťkové (2)

        Smažením je to prostě úžasné. Výlet pokračuje a Grilující taťkové hledají dál v zemi klasická a sytá jídla, usmažená do překvapivé a neuvěřitelné podoby. V San Francisku si naplní břicha nejlepší fritovanou pizzou na světě.

      • Malá bistra u silnic XIX (4)

        Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.

      • Malá bistra u silnic XIX (5)

        Dynamické duo. Guy navštíví pár rodinných bister. V New Yorku, v Lower East Side, najde bistro, které vedou od samotného začátku sourozenci a kde se nabízí nakládané, uzené, sušené a kvašené maso, od kozích krků po kuřecí křídla či prasečí uši.

      • Osadnice VIII (2)

        Jídla s sebou doma. Ree vaří jídla, co se dají vzít s sebou, pro své dívky, a vytvoří překvapení v podobě večeře s oblíbeným čínským jídlem, krémovým sýrem wonton, kuře na pomerančích, hovězí s brokolicí a smažené chow mein.

      • Osadnice VIII (3)

        Zásnubní večeře. Ree Drummond a její švagrová chystají velký zásnubní raut pro její přítelkyni. V menu jsou neodolatelné předkrmy a vysoký roštěnec. A ve sklenicích šampaňské na přípitek budoucím manželům.

      • Kuchyně VII (5)

        První chutě podzimu. Připojte se k hostům Kuchyně na Food Network, kteří oslaví štědrost podzimu delikátními recepty s využitím růžičkové kapusty a žaludové kaše, a připijí si zmrzlinovým likérem Fall Floats.

      • Pečení s Annou Olson IV (19)

        Ořechové sušenky. Kuchařka Anna Olson miluje kombinaci ořechů a sušenek - jdou spolu ruku v ruce. Použije ořechy na tři různé a delikátní styly biskvitů.

      • Pečení s Annou Olson IV (20)

        Poleva. Kuchařka Anna Olson prokáže, že poleva je tou nelepší částí dortu nebo koláče. Použije polevu třemi různými způsoby, aby připravila tři úchvatné dezerty.

      • Sekáček XVIII (13)

        Stará vejce. Šéfkuchaři bojují o vedení v prvním kole, když se snaží přijít na to, co udělat s mocnou ingrediencí: tzv. černými, 100 let starými vejci!

      • Vesnické venkovní vaření (5)

        Vaření v Nidderdale. Kuchaři by rádi vyhráli se svými ořechovými placičkami při vaření v Nidderdale.

      • Vesnické venkovní vaření (6)

        Hawkshead. Jun Tanaka a Galton Blackiston navštíví Hawkshead, aby soutěžili proti nejlepším místním kuchařům.

      • Úchvatné svatební dorty IV (8)

        Dorty Hodiny, Boty a Krása. Na novoroční svatbu připravuje Robin dort, jenž o půlnoci začne vyzvánět. Christopher tvoří vrcholové sportovní boty a elegantní lodičky. V Ohiu se snaží rozsvítit a vyšperkovat recepci.

      • Hledači dortů (7)

        Dort pro každého. 25 let potu, krve a slz zaplatil Vinny, zakladatel divadla Everyman Theater. Společně s manažerem divadla Jonem plánují velkolepou oslavu k výročí se speciálním dortem, který by představoval jejich úspěch.

      • Hledači dortů (8)

        Řady piv. Vesnický život se setkává s golfovým klubem, když pár hledá svatební dort, v němž by se mísily oba tyto styly. Grace chce špičkový dort s oslnivým množstvím třpytek. A Jeremy chce něco prostého, co by odpovídalo jeho vesnickým kořenům.

      • Strávníci v utajení III (5)

        Vše v rodině. Když má UJ, majitel rodinné restaurace R&O’s Restaurant v New Orleans, dost nedostatku respektu od svých zaměstnanců, poprosí Charlese o pomoc.

      • Strávníci v utajení III (6)

        Přátelé s výhodami. Poté, co zjistili, jak těžké je začít provozovat novou restauraci, kontaktují manželé a majitelé N’awlins Cafe v New Orleans Charlese s prosbou o radu.

      • Malá bistra u silnic XXIV (4)

        Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.

      • Malá bistra u silnic XXIV (5)

        Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.

      • Úchvatné svatební dorty IV (8)

        Dorty Hodiny, Boty a Krása. Na novoroční svatbu připravuje Robin dort, jenž o půlnoci začne vyzvánět. Christopher tvoří vrcholové sportovní boty a elegantní lodičky. V Ohiu se snaží rozsvítit a vyšperkovat recepci.

      • Hledači dortů (7)

        Dort pro každého. 25 let potu, krve a slz zaplatil Vinny, zakladatel divadla Everyman Theater. Společně s manažerem divadla Jonem plánují velkolepou oslavu k výročí se speciálním dortem, který by představoval jejich úspěch.

      • Hledači dortů (8)

        Řady piv. Vesnický život se setkává s golfovým klubem, když pár hledá svatební dort, v němž by se mísily oba tyto styly. Grace chce špičkový dort s oslnivým množstvím třpytek. A Jeremy chce něco prostého, co by odpovídalo jeho vesnickým kořenům.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (5)

        Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (6)

        Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.

      • Malá bistra u silnic XIX (4)

        Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.

      • Malá bistra u silnic XIX (5)

        Dynamické duo. Guy navštíví pár rodinných bister. V New Yorku, v Lower East Side, najde bistro, které vedou od samotného začátku sourozenci a kde se nabízí nakládané, uzené, sušené a kvašené maso, od kozích krků po kuřecí křídla či prasečí uši.