
Food Network
Food Network od do
Vesnické venkovní vaření (6)
Hawkshead. Jun Tanaka a Galton Blackiston navštíví Hawkshead, aby soutěžili proti nejlepším místním kuchařům.
Úchvatné svatební dorty IV (8)
Dorty Hodiny, Boty a Krása. Na novoroční svatbu připravuje Robin dort, jenž o půlnoci začne vyzvánět. Christopher tvoří vrcholové sportovní boty a elegantní lodičky. V Ohiu se snaží rozsvítit a vyšperkovat recepci.
Hledači dortů (7)
Dort pro každého. 25 let potu, krve a slz zaplatil Vinny, zakladatel divadla Everyman Theater. Společně s manažerem divadla Jonem plánují velkolepou oslavu k výročí se speciálním dortem, který by představoval jejich úspěch.
Hledači dortů (8)
Řady piv. Vesnický život se setkává s golfovým klubem, když pár hledá svatební dort, v němž by se mísily oba tyto styly. Grace chce špičkový dort s oslnivým množstvím třpytek. A Jeremy chce něco prostého, co by odpovídalo jeho vesnickým kořenům.
Strávníci v utajení III (5)
Vše v rodině. Když má UJ, majitel rodinné restaurace R&O’s Restaurant v New Orleans, dost nedostatku respektu od svých zaměstnanců, poprosí Charlese o pomoc.
Strávníci v utajení III (6)
Přátelé s výhodami. Poté, co zjistili, jak těžké je začít provozovat novou restauraci, kontaktují manželé a majitelé N’awlins Cafe v New Orleans Charlese s prosbou o radu.
Malá bistra u silnic XXIV (4)
Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.
Malá bistra u silnic XXIV (5)
Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.
Úchvatné svatební dorty IV (8)
Dorty Hodiny, Boty a Krása. Na novoroční svatbu připravuje Robin dort, jenž o půlnoci začne vyzvánět. Christopher tvoří vrcholové sportovní boty a elegantní lodičky. V Ohiu se snaží rozsvítit a vyšperkovat recepci.
Hledači dortů (7)
Dort pro každého. 25 let potu, krve a slz zaplatil Vinny, zakladatel divadla Everyman Theater. Společně s manažerem divadla Jonem plánují velkolepou oslavu k výročí se speciálním dortem, který by představoval jejich úspěch.
Hledači dortů (8)
Řady piv. Vesnický život se setkává s golfovým klubem, když pár hledá svatební dort, v němž by se mísily oba tyto styly. Grace chce špičkový dort s oslnivým množstvím třpytek. A Jeremy chce něco prostého, co by odpovídalo jeho vesnickým kořenům.
Jídla na otevřeném ohni IV (5)
Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.
Jídla na otevřeném ohni IV (6)
Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.
Malá bistra u silnic XIX (4)
Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.
Malá bistra u silnic XIX (5)
Dynamické duo. Guy navštíví pár rodinných bister. V New Yorku, v Lower East Side, najde bistro, které vedou od samotného začátku sourozenci a kde se nabízí nakládané, uzené, sušené a kvašené maso, od kozích krků po kuřecí křídla či prasečí uši.
Sekáček XVIII (13)
Stará vejce. Šéfkuchaři bojují o vedení v prvním kole, když se snaží přijít na to, co udělat s mocnou ingrediencí: tzv. černými, 100 let starými vejci!
Guyovy hry s potravinami (2)
Zmražená jídla. V Guyově první hře musejí šéfkuchaři použít asijské rychlé smažení z pouhých pěti ingrediencí. Ve druhé hře dostanou neobvyklý seznam do obchodu s položkami, jež musejí použít pro jejich zábavné rodinné jídlo.
Jídla na otevřeném ohni V (11)
Jedinečné grilovací pojízdné soupravy. Roger hledá opravdu jedinečné grilovací pojízdné soupravy jako třeba v Denveru vynález, jenž dokáže uvařit až 1 000 liber jídla, nebo impozantní pojízdný přívěs v Texasu.
Jídla na otevřeném ohni V (12)
Rozpálené steaky. Roger rozpálí hořáky pod kovovými sudy v jámě v Buffalo Gap v Texasu, a pak vypomůže ve venkovní kuchyni ve Wyomingu, kde musí napíchnout steaky na vidle a nechat je fritovat v obřím kotli.
Na cestách s G. Garvinem III (6)
Ann Arbor. G. Garvin míří na západ za chutěmi jihu v Ann Arbor v Michiganu. Nejprve si dá v Grange Kitchen & Bar známé speciality jako smažené prasečí hlavy nebo smažený jablečný koláč. Pak vyzkouší v Ron’s Road House uzené a grilované sendviče a přílohy.
Sekáček XXIII (7)
První odpovídající. V kuchyni jsou policisté a zdravotníci s kulinářskými schopnostmi. V prvním kole soutěžící najdou v koši humusové chipsy a praženého bizona. Ve druhém kole jsou to ohnivé a tvrdé kulaté cukrovinky gobstopper a grilované kuře.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (7)
San Francisco. Paul navštíví San Francisco, domov nejznámějšího amerického pečiva z kynutého těsta. Inspirován návštěvou historického pekařství s focacciou, vytvoří Paul kynutý chleba a máslový pudink, a také sýrový a olivový chléb.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (8)
Bergen. Paul zkoumá místa, která do té doby neznal, norská pekařství. Během letu helikoptérou vidí, jak Bergen zapadá do krajiny, pak se setká s rodinou, která peče národní sladkosti, a nakonec připraví vlastní verzi dvou oblíbených bergenských pečiv.
Ching – Úchvatná Asie (7)
Hromady chuti. Ching objeví jídelnu s palačinkami nazývanou Stack, a naučí se připravit palačinky s vepřovým a medovou věž z palačinek. Později se naučí tajemství přípravy krevetích knedlíků, a také vyzkouší gigantické kantonské piškotové muffiny s vanilkou.
Ching – Úchvatná Asie (8)
Portugalské známky v Macau. Antonio Coelho je majitelem Antonio’s – restaurace v Macau nabízející portugalská jídla. Je oceněn jednou michelinskou hvězdou, a také miluje serenády a baví své hosty. Uvaří pro Ching své mistrovské mořské plody v cataplana a grilované sardinky.
Guy a Hunter na evropské dovolené (2)
Itálie. Ve druhém kole svých dobrodružství Guy a jeho syn Hunter začnou v Římě, kde si dají dokonalé cappuccino, jedinečné mořské plody a navštíví gelaterii. V Sesto Calende se uskuteční opětovné a milé rodinné setkání.
Guy a Hunter na evropské dovolené (3)
Itálie a Švýcarsko. Guy a Hunter navštíví Parmu v Itálii, aby se podívali, jak se dělá pravý parmezán. Pak objeví dlouholetý proces sušení a zrání prosciutta. Poté si zajedou do Švýcarska, kde se zastaví v bistru u silnice na skutečné fondue.
Za Donalem… do Evropy II (3)
Istanbul, Turecko. V Istanbulu je skutečná směs starého a nového. Donal se projídá jídlem za jídlem na snídani hodné králů. Vyzkouší nejlepší pouliční jídla na světě a po cestě si dá jak kebab, tak ovčí hlavu! A pak je čas na chutnou baklavu.
Za Donalem… do Evropy II (4)
Amsterodam, Nizozemsko. V Amsterodamu jsou bláznivé postavy a čerstvé jídlo. Město zažívá kulinářskou obnovu a Donal objevuje ta nejlepší jídla. S jedněmi manželi jde rybařit a poté s nimi uvaří jejich chutný úlovek.
Kuchyně VIII (6)
Snídaně opět na výsluní. V Kuchyni přivádějí snídani opět na výsluní díky koktejlu Mimosa Geoffreyho Zakariana a delikátním smaženým vejcím se salámem, mozzarellou, olivami a česnekovým chlebem, plus jsou zde dva recepty na přidání bílkovin do snídaně.
Malá bistra u silnic XIV (6)
Nečekaná jídla. Na tomto výletě Guy zkouší unikátní jídla. V Santa Rosa v Kalifornii servíruje vlastní Guyova hospůdka mix asijské, mexické a italské kuchyně.
Malá bistra u silnic XIV (7)
Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.
Malá bistra u silnic XIV (8)
Vegas po celou dobu. Na tomto výletě Guy sjede z cesty a vrazí do Las Vegas. Navštíví místo, kde se dělají bulharské tapas a evropské vynikající jídlo. Navštíví také svoji alma mater UNLV a třídu, kde se i dnes učí vařit současní kulinářští talenti.
Sekáček XXIII (7)
První odpovídající. V kuchyni jsou policisté a zdravotníci s kulinářskými schopnostmi. V prvním kole soutěžící najdou v koši humusové chipsy a praženého bizona. Ve druhém kole jsou to ohnivé a tvrdé kulaté cukrovinky gobstopper a grilované kuře.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (7)
Vařit jako profík. Ina se podělí o svá tajemství a profesionální znalosti při dokonalém domácím vaření. Je zde klasika kuřecí prsa s citrónem, a také chutný karamelový dezert od místní šéfkuchařky Laury Donnelly.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (8)
Snadné dezerty. Ina miluje snadné dezerty. Představí svůj ovocný koláč plněný brusinkami a jablkem, a poté se o svůj recept na citrónový dezert napoleon s krémem podělí kuchařka z místní cukrárny, Claudia Fleming.
Osadnice VII (9)
Naplnit ledničku Edny Mae. Ree Drummond plní ledničku pro Laddovu babičku Ednu Mae. Při cestě z ranče do msta se podělí o lahodná jídla, která zabalila na cestu. Všechna se dokonale hodí do ruky.
Osadnice VII (10)
Snídaně, oběd a kovboji. Ree Drummond připravuje jídlo pro kovbojky současně s jídlem pro rodinu, a přinese jim delikátní snídani a naservíruje skvělý oběd.
Se Sibou u stolu (1)
Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.
Se Sibou u stolu (2)
Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (10)
Konzervace. Tato epizoda je vaření jídel z konzervovaných potravin. Anna začne s vepřovými burgery, a pak zakonzervuje své oblíbené dochucovací omáčky: chili a z naložených zelených rajčat. Jako dezert tiramisu pudink.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (11)
Posouzení koláčů. Tato epizoda je celá o koláčích! Anna připraví bramborový biskvit se slaninou a čedarem, a také svou specialitu, Annino tourtiére. Porotci jídel budou její kolegové, kterým koláče donese k ochutnání.
Malá bistra u silnic XXV (12)
Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.
Malá bistra u silnic XXV (13)
Výtvory pro masožravce. Guy Fieri zkoumá během cesty pár nejlepších výtvorů pro masožravce, včetně úchvatného řeznictví v Portlandu v Oregonu, pořádného grilovacího bistra v Kentucky nebo kavárny podávající vražedný steakový sendvič v Hamiltonu v New Jersey.
Malá bistra u silnic XXVI (1)
Jak na hlad v Barceloně. Guy Fieri to vezme přes Atlantik, aby se ponořil do mnoha různých kulinářských nabídek španělské Barcelony. Ochutná chobotnici v galicijském stylu a polévku, tradiční klobásky a starosvětské katalánské kulinářské výtvory.
Malá bistra u silnic XXVI (2)
Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.
Grilující taťkové (1)
Velká jídla pro děti s láskou. Grilující taťkové začnou svou dobrodružnou a delikátní cestu hledáním nadprůměrných verzí jídel, která jejich děti zcela milují. V Portlandu najdou The Grilled Cheese Grill, kde je hvězdným hráčem oblíbený sendvič kohokoliv.
Grilující taťkové (2)
Smažením je to prostě úžasné. Výlet pokračuje a Grilující taťkové hledají dál v zemi klasická a sytá jídla, usmažená do překvapivé a neuvěřitelné podoby. V San Francisku si naplní břicha nejlepší fritovanou pizzou na světě.
Velký závod pojízdných bister V (7)
Finále na nultém kilometru v Key West. Tyler Florence zahajuje finálový souboj. Týmy si musejí oživit všech šest lekcí, kterým se naučily během závodu, a to na monumentální cestě z Tampy do Key West. V Conch Republic naše finálové dva týmy prodávají na Duvall Street.
Malá bistra u silnic XXIV (1)
Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.
Malá bistra u silnic XXIV (2)
Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.
Vaření na farmářských trzích (7)
Souboj v Torrance. Kuchaři jsou v kalifornském Torrance, kde předělají empanadas na zcela nová jídla, která zaujmou pekaře empanad. Při soutěži Nakrm trh musejí pro svá originální jídla využít čerstvou nebo opečenou kukuřici.
Vaření na farmářských trzích (1)
Burgeroví chlapci vs. Kuchařské celebrity. Dva týmy se utkají tváří v tvář na farmářském trhu v Torrance, aby našli čerstvé ingredience a pak je využili v mobilní kuchyni. Vyhrají zájem davu a cenu 5 000 dolarů burgery Burgerových chlapců, nebo Asií inspirované menu soukromých kuchařů?
Grilující taťkové (1)
Velká jídla pro děti s láskou. Grilující taťkové začnou svou dobrodružnou a delikátní cestu hledáním nadprůměrných verzí jídel, která jejich děti zcela milují. V Portlandu najdou The Grilled Cheese Grill, kde je hvězdným hráčem oblíbený sendvič kohokoliv.
Grilující taťkové (2)
Smažením je to prostě úžasné. Výlet pokračuje a Grilující taťkové hledají dál v zemi klasická a sytá jídla, usmažená do překvapivé a neuvěřitelné podoby. V San Francisku si naplní břicha nejlepší fritovanou pizzou na světě.
Velký závod pojízdných bister V (7)
Finále na nultém kilometru v Key West. Tyler Florence zahajuje finálový souboj. Týmy si musejí oživit všech šest lekcí, kterým se naučily během závodu, a to na monumentální cestě z Tampy do Key West. V Conch Republic naše finálové dva týmy prodávají na Duvall Street.
Malá bistra u silnic XXIV (1)
Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.
Malá bistra u silnic XXIV (2)
Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.
