
Food Network
Food Network od do
Vesnické venkovní vaření (8)
Glendale. Jun Tanaka a Galton Blackiston jsou v Glendale, jež bylo inspirací pro Greendale Pošťáka Pata.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (13)
Neuvěřitelná pekařství. V této epizodě se Paul ohlédne za svou neuvěřitelnou cestou po pekařském umění světových měst a představí nám pár svých oblíbených chvil strávených s vyhrnutými rukávy při pečení s dalšími pekaři.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (1)
New York. V New Yorku Paul zjišťuje, jak byly nově přetvořeny koblihy inovativními chutěmi. Také se setká s Jimem Laheym, internetovou senzací kvůli vynálezu nového způsobu pečení domácího chleba, jenž je tak jednoduchý, že Paul nechce uvěřit, že to funguje.
Plážové zákusky s Katie Lee III (1)
Gulf Coast v Mississippi. Katie Lee se snaží najít nejlepší plážová jídla podél pobřeží Gulf Coast v Mississippi. Začne polévkou gubo s mořskými plody a z kraba právě z místních vod uloveného, rybami pro další ze svých jídel a ochutná pár netypických plážových jídel.
Plážové zákusky s Katie Lee III (2)
Dálnice podél pobřeží Pacifiku. Katie Lee se dostala na slavnou dálnici podél pacifického pobřeží a hledá zde delikátní, mezinárodní plážová jídla v krásné pobřežní scenérii. V Monterey objeví bohaté italské vlivy v cioppino s místním krabem Dungeness.
Strávníci v utajení III (7)
Nic k smíchu. Keith, majitel Deanie’s Seafood v New Orleans, je znepokojen tím, že jeho manažer se víc soustředí na svou kariéru amatérského komika, než na vedení restaurace. Strávníci v utajení věc prošetří.
Strávníci v utajení III (8)
Divoká zvířata. Poté, co AJ, majitel Poppy’s The Crazy Lobster v New Orleans, vyslechne stížnosti na svého barmana, který do restaurace vodí pro zábavu divoká zvířata, zavolá Charlese na pomoc.
Malá bistra u silnic XXIV (6)
Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.
Malá bistra u silnic XXIV (7)
Šťavnaté sendviče. Guy si zakousne šťavnatých sendvičů při cestě napříč Kalifornií a Floridou, kdy navštíví opravdu skvělé a levné řeznictví, pojízdnou kantýnu a bistro s mořskými plody.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (13)
Neuvěřitelná pekařství. V této epizodě se Paul ohlédne za svou neuvěřitelnou cestou po pekařském umění světových měst a představí nám pár svých oblíbených chvil strávených s vyhrnutými rukávy při pečení s dalšími pekaři.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (1)
New York. V New Yorku Paul zjišťuje, jak byly nově přetvořeny koblihy inovativními chutěmi. Také se setká s Jimem Laheym, internetovou senzací kvůli vynálezu nového způsobu pečení domácího chleba, jenž je tak jednoduchý, že Paul nechce uvěřit, že to funguje.
Plážové zákusky s Katie Lee III (1)
Gulf Coast v Mississippi. Katie Lee se snaží najít nejlepší plážová jídla podél pobřeží Gulf Coast v Mississippi. Začne polévkou gubo s mořskými plody a z kraba právě z místních vod uloveného, rybami pro další ze svých jídel a ochutná pár netypických plážových jídel.
Plážové zákusky s Katie Lee III (2)
Dálnice podél pobřeží Pacifiku. Katie Lee se dostala na slavnou dálnici podél pacifického pobřeží a hledá zde delikátní, mezinárodní plážová jídla v krásné pobřežní scenérii. V Monterey objeví bohaté italské vlivy v cioppino s místním krabem Dungeness.
Jídla na otevřeném ohni IV (7)
Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.
Jídla na otevřeném ohni IV (8)
Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.
Malá bistra u silnic XIX (6)
Nakopnout to v Key West. Guy kontroluje některá úchvatná jídla v Key West na Floridě. Malá chatka s bistrem servíruje mořské plody Nové Anglie, a manžel s manželkou zase o kousek dál v ulici dělají rybí tacos.
Malá bistra u silnic XIX (7)
Od masových koulí k lízátkům. Na tomto výletě se Guy Fieri dostane na festival chutí oblíbených jídel. V Sandy v Utahu, podhorském městě, nabízejí vše, od chleba po uzená masa či kreativní kombinace jako kanadská slanina, rajčatové krokety, bílé fazole a steaková pizza.
Sekáček XIX (1)
Ještě přijde Bloody Mary. Šéfkuchaři otevírají první košík a najdou v něm koláč a Bloody Mary. V kole s hlavním jídlem zkusí tři kuchaři vytvořit excelentní jídla z mletého kuřecího masa a paelly s mořskými plody. Rozbitý stroj na zmrzlinu způsobí problémy jednomu z finalistů.
Guyovy hry s potravinami (5)
Divoká fiesta. V první hře proběhne spor o zmrazené potraviny, protože šéfkuchaři musejí zajistit ingredience pro jídlo s mořskými plody. Ve druhé hře dostanou kuchaři Guyův seznam a musejí zapracovat všechny ingredience, včetně sojové omáčky, do mexického jídla.
Bosá komtesa – zpátky k základům (10)
Vaření pro dav. Ina pořádá večírek pro kamarády z divadla a podělí se o svá pravidla večírku i znalosti, aby předvedla, jak se s velkým flámem vypořádat beze stresu. V menu je masitá směs s humry a kukuřicí, a pak šunka glazovaná pomerančem a sušenky z ovocného dortu.
Bosá komtesa – zpátky k základům (11)
Vylepšení. Ina vezme každodenní oblíbená jídla a dá jim hvězdný status přidáním jedné speciální ingredience. Toto obyčejné tvoří neobyčejné – koláč v míse s čokoládou, gelate a humry, podávaný se salátovými listy s dokonalou octovou zálivkou.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (20)
Retro jídlo z padesátek. Anna Olson přináší funk do smažených jídel a jazz do marmelád při tematické večeři z 50. let. Připraví smažená kuřata na podmáslí, načechrané biskvity, zelný salát s cuketou a citrónem a chlebový pudink s marmeládou a burákovým máslem.
Kuchyně XII (7)
Herní noc. Nachystejte si se Sunny Anderson na herní noc rychlý pizza koláč. Katie Lee pak připraví svůj noční dip jako jackpot a zvláštní host Marcus Samuelsson rozpálí kuchyni svými křidýlky Wild Wild.
Osadnice XIV (12)
Staré dobré časy. Zatímco se manžel Ree, Ladd, snaží se svým otcem Chuckem rozebrat historickou zásobárnu žrádla pro dobytek, ona uvaří k obědu šťavnatý steak a vejce benedikt v anglickém muffinu s česnekovým máslem a zalité kořeněnou holandskou omáčkou.
Osadnice XIV (13)
Díkůvzdání s přáteli. Ree s přáteli oslaví Den díkůvzdání krocaní roládou s klobáskou a casserole s pórkem a bramborami. Mezi riskantní přílohy patří opilá omáčka, kozí sýr a sezónní koktejl.
Bosá komtesa – zpátky k základům (12)
Jídlo s láskou. Ina a Jeffrey mají 40. výročí svatby a Ina se podělí o svá tajemství ohledně romantického jídla. V menu je koktejl campari, italská svatební polévka, oříškový koláč a výroční překvapení pro Inu i Jeffreyho.
Bosá komtesa – zpátky k základům (13)
Pravidla použití trouby. Jde o jednoduché použití trouby buď naplno, na málo, nebo vůbec. Naplno ji využijeme pro plátek hovězího, pak snížíme teplotu na pečená rajčata do salátu caprese, a pak troubu vypneme kvůli sladkým a křupavým sněhovým pusinkám chantilly s pečenými lesními plody a sirupem.
Pečení s Annou Olson (20)
Roláda. Anna začne klasickou malinovou roládou a pak předvede recept o trochu složitější – citrónovou dortovou roládu. Pro dokonalost v eleganci Anna připraví bohatou a delikátní schwarzwaldskou roládu bez mouky.
Pečení s Annou Olson (21)
Lístkové těsto. Anna připraví základní lístkové těsto a pak nachystá tři vlastní dortíky z listového těsta: meruňkový Vol-au-Vent, solený karamelový hruškový dortík a dort S’Mores. Později upeče klasický francouzský dezert: čokoládový Napoleon s lískovými oříšky.
Kuchyně XII (8)
Nejhledanější vydatné klasiky. Geoffrey Zakarian připraví chutná žebírka, Jeff Mauro kuřecí koláč se dvěma novinkami, Katie Lee se podělí o svou sekanou v italském stylu a Keavy Landreth a Allsion Kave se zastaví, aby předvedli, jak dokonale skloubit koktejl a dezert.
Osadnice XI (6)
Dokonalý piknik. Ree pořádá pro přátele piknik v prérii a nabídne kuřecí salát Milanese Mediterranen s těstovinami orzo, studenou opečenou zeleninu s jogurtovým dipem s bylinkami a koláčky tres leches s Piňa Coladou.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (13)
Neuvěřitelná pekařství. V této epizodě se Paul ohlédne za svou neuvěřitelnou cestou po pekařském umění světových měst a představí nám pár svých oblíbených chvil strávených s vyhrnutými rukávy při pečení s dalšími pekaři.
Paul Hollywood - Pekař ve městě (1)
New York. V New Yorku Paul zjišťuje, jak byly nově přetvořeny koblihy inovativními chutěmi. Také se setká s Jimem Laheym, internetovou senzací kvůli vynálezu nového způsobu pečení domácího chleba, jenž je tak jednoduchý, že Paul nechce uvěřit, že to funguje.
Plážové zákusky s Katie Lee III (1)
Gulf Coast v Mississippi. Katie Lee se snaží najít nejlepší plážová jídla podél pobřeží Gulf Coast v Mississippi. Začne polévkou gubo s mořskými plody a z kraba právě z místních vod uloveného, rybami pro další ze svých jídel a ochutná pár netypických plážových jídel.
Plážové zákusky s Katie Lee III (2)
Dálnice podél pobřeží Pacifiku. Katie Lee se dostala na slavnou dálnici podél pacifického pobřeží a hledá zde delikátní, mezinárodní plážová jídla v krásné pobřežní scenérii. V Monterey objeví bohaté italské vlivy v cioppino s místním krabem Dungeness.
Malá bistra u silnic XIX (8)
Rychlá jídla napříč krajinou. Na tomto výletě Guy Fieri projede zemi od hor k moři kvůli vynikajícím žebírkům. V Park City v Utahu servíruje místní chlápek gurmánské pochoutky, např. ukázkové chivito, grilované maso z mladé kozy, nebo kuřecí mísu s rýží.
Malá bistra u silnic XIX (9)
Mezinárodní rodinný styl. Na tomto výletě Guy Fieri usedne u rodinného stolu. V Holladay v Utahu vedou sourozenci vietnamské bistro, kde servírují autentická jídla podle legendárních matčiných receptů, jako pho a bahn mi, plus medem divokých včel polévané nudle vermicelli s vepřovým a bochánky.
Osadnice VIII (6)
Profesionální kuchyně: rychlá jídla. Ree Drummond se podělí o svá oblíbená domácí jídla. Jde o takové kulinářské dobroty jako kuře a knedlíky, quesadillas s krevetami a paprikou, těstoviny s rajčatovou omáčkou nebo skořicový toast.
Osadnice VIII (7)
Na cestě. Ree Drummond a její dcery jedou na výlet s vysokou školou. A tak naplní pro chlapy mrazák a ledničku snídaněmi s burrito, těstovinami alla Ladd, rančerským dresinkem s papričkami chipotle na syrovou zeleninu a krémovými poháry.
Kuchyně VII (7)
Podzimní základy. Podzim je ve vzduchu a hosté se podělí o tipy na další večírky u aut na parkovištích stadiónů. Účinkují Jeffova sekaná, špagety s máselnou kaší, pečené mixované špagety pomazané šalotkovým máslem, moules-frites a koktejl krev a písek.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (3)
Venkovská svatba. Annina dobrá kamarádka se bude vdávat a Anniným darem je svatební dort: nádherný, čtyřposchoďový svatební dort s bílou čokoládou, plněný čerstvým ovocem a zdobený navrchu zeleným fondánem.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (4)
Večírek na pláži. Venku je krásně, tak proč se nepřipojit k Anně a jejím přátelům na improvizovaném večírku na pláži? Anna připraví salát s opečeným baklažánem a paprikami, a také salát ze tří druhů fazolí. Následuje její neodolatelný kousek: jezerní paella.
Sekáček XIX (2)
Ambiciózní amatéři. Co si porotci pomyslí po ochutnání falešné kuřecí svíčkové od domácích kuchařů jako předkrmu? V kole s hlavním jídlem jeden ze soutěžících zkouší ambiciózně steak z ramínka v pouhém 30minutovém limitu. A dvě velmi neobvyklé ingredience se ukážou v koši pro dezert, a porotci budou sledovat, jak si s nimi amatérští kuchaři poradí.
Vesnické venkovní vaření (9)
Clovelly. Jun Tanaka a Galton Blackiston jsou v rybářské vesnici Clovelly na severu Devonu.
Vesnické venkovní vaření (10)
Vaření v Henley. Jun Tanaka a Galton Blackiston se při vaření v Henley představí svými pekařskými výtvory.
Malá bistra u silnic XXIV (3)
Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.
Malá bistra u silnic XXIV (4)
Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.
Burgery, pivo a grilování (5)
Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.
Burgery, pivo a grilování (6)
Ostré a pikantní. Michael hledá v New Yorku bistra s pikantními burgery, která používají čtyři různé druhy pepře, vyzkouší latino-jižanské směsi v Nashville a vyzkouší sekanou z choriza na venkově Ohia.
Strávníci v utajení III (9)
Tajná omáčka. Poté, co ochutnal grilovací omáčku od konkurenční restaurace a zjistil, že chutná přesně jako ta jeho, zavolá Terry, majitel Cooper’s Old Time Pit Barbecue v Texasu, Strávníky v utajení.
Strávníci v utajení III (10)
Chaotické menu. Když se Francesco, majitel Zio Cecio v Dallasu, dozví o negativních hodnoceních tex-mex jídla v jeho italské restauraci, zavolá Charlese, aby věc prošetřil.
Malá bistra u silnic XXIV (8)
Horké maso a studená zelenina. Guy griluje masitá jídla a zeleninové speciality při návštěvě oblíbeného veganského bistra v Kalifornii, a pak zamíří do ráje masožravců na Floridě.
Malá bistra u silnic XXIV (9)
Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.
Malá bistra u silnic XXIV (3)
Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.
Malá bistra u silnic XXIV (4)
Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.
Burgery, pivo a grilování (5)
Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.
Burgery, pivo a grilování (6)
Ostré a pikantní. Michael hledá v New Yorku bistra s pikantními burgery, která používají čtyři různé druhy pepře, vyzkouší latino-jižanské směsi v Nashville a vyzkouší sekanou z choriza na venkově Ohia.
Jídla na otevřeném ohni IV (9)
Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.
Jídla na otevřeném ohni IV (10)
Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.
Malá bistra u silnic XIX (8)
Rychlá jídla napříč krajinou. Na tomto výletě Guy Fieri projede zemi od hor k moři kvůli vynikajícím žebírkům. V Park City v Utahu servíruje místní chlápek gurmánské pochoutky, např. ukázkové chivito, grilované maso z mladé kozy, nebo kuřecí mísu s rýží.
Malá bistra u silnic XIX (9)
Mezinárodní rodinný styl. Na tomto výletě Guy Fieri usedne u rodinného stolu. V Holladay v Utahu vedou sourozenci vietnamské bistro, kde servírují autentická jídla podle legendárních matčiných receptů, jako pho a bahn mi, plus medem divokých včel polévané nudle vermicelli s vepřovým a bochánky.
