• Food Network

    • Food Network od do

      • Vesnické venkovní vaření (8)

        Glendale. Jun Tanaka a Galton Blackiston jsou v Glendale, jež bylo inspirací pro Greendale Pošťáka Pata.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě (13)

        Neuvěřitelná pekařství. V této epizodě se Paul ohlédne za svou neuvěřitelnou cestou po pekařském umění světových měst a představí nám pár svých oblíbených chvil strávených s vyhrnutými rukávy při pečení s dalšími pekaři.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě (1)

        New York. V New Yorku Paul zjišťuje, jak byly nově přetvořeny koblihy inovativními chutěmi. Také se setká s Jimem Laheym, internetovou senzací kvůli vynálezu nového způsobu pečení domácího chleba, jenž je tak jednoduchý, že Paul nechce uvěřit, že to funguje.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (1)

        Gulf Coast v Mississippi. Katie Lee se snaží najít nejlepší plážová jídla podél pobřeží Gulf Coast v Mississippi. Začne polévkou gubo s mořskými plody a z kraba právě z místních vod uloveného, rybami pro další ze svých jídel a ochutná pár netypických plážových jídel.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (2)

        Dálnice podél pobřeží Pacifiku. Katie Lee se dostala na slavnou dálnici podél pacifického pobřeží a hledá zde delikátní, mezinárodní plážová jídla v krásné pobřežní scenérii. V Monterey objeví bohaté italské vlivy v cioppino s místním krabem Dungeness.

      • Strávníci v utajení III (7)

        Nic k smíchu. Keith, majitel Deanie’s Seafood v New Orleans, je znepokojen tím, že jeho manažer se víc soustředí na svou kariéru amatérského komika, než na vedení restaurace. Strávníci v utajení věc prošetří.

      • Strávníci v utajení III (8)

        Divoká zvířata. Poté, co AJ, majitel Poppy’s The Crazy Lobster v New Orleans, vyslechne stížnosti na svého barmana, který do restaurace vodí pro zábavu divoká zvířata, zavolá Charlese na pomoc.

      • Malá bistra u silnic XXIV (6)

        Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.

      • Malá bistra u silnic XXIV (7)

        Šťavnaté sendviče. Guy si zakousne šťavnatých sendvičů při cestě napříč Kalifornií a Floridou, kdy navštíví opravdu skvělé a levné řeznictví, pojízdnou kantýnu a bistro s mořskými plody.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě (13)

        Neuvěřitelná pekařství. V této epizodě se Paul ohlédne za svou neuvěřitelnou cestou po pekařském umění světových měst a představí nám pár svých oblíbených chvil strávených s vyhrnutými rukávy při pečení s dalšími pekaři.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě (1)

        New York. V New Yorku Paul zjišťuje, jak byly nově přetvořeny koblihy inovativními chutěmi. Také se setká s Jimem Laheym, internetovou senzací kvůli vynálezu nového způsobu pečení domácího chleba, jenž je tak jednoduchý, že Paul nechce uvěřit, že to funguje.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (1)

        Gulf Coast v Mississippi. Katie Lee se snaží najít nejlepší plážová jídla podél pobřeží Gulf Coast v Mississippi. Začne polévkou gubo s mořskými plody a z kraba právě z místních vod uloveného, rybami pro další ze svých jídel a ochutná pár netypických plážových jídel.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (2)

        Dálnice podél pobřeží Pacifiku. Katie Lee se dostala na slavnou dálnici podél pacifického pobřeží a hledá zde delikátní, mezinárodní plážová jídla v krásné pobřežní scenérii. V Monterey objeví bohaté italské vlivy v cioppino s místním krabem Dungeness.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (7)

        Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Malá bistra u silnic XIX (6)

        Nakopnout to v Key West. Guy kontroluje některá úchvatná jídla v Key West na Floridě. Malá chatka s bistrem servíruje mořské plody Nové Anglie, a manžel s manželkou zase o kousek dál v ulici dělají rybí tacos.

      • Malá bistra u silnic XIX (7)

        Od masových koulí k lízátkům. Na tomto výletě se Guy Fieri dostane na festival chutí oblíbených jídel. V Sandy v Utahu, podhorském městě, nabízejí vše, od chleba po uzená masa či kreativní kombinace jako kanadská slanina, rajčatové krokety, bílé fazole a steaková pizza.

      • Sekáček XIX (1)

        Ještě přijde Bloody Mary. Šéfkuchaři otevírají první košík a najdou v něm koláč a Bloody Mary. V kole s hlavním jídlem zkusí tři kuchaři vytvořit excelentní jídla z mletého kuřecího masa a paelly s mořskými plody. Rozbitý stroj na zmrzlinu způsobí problémy jednomu z finalistů.

      • Guyovy hry s potravinami (5)

        Divoká fiesta. V první hře proběhne spor o zmrazené potraviny, protože šéfkuchaři musejí zajistit ingredience pro jídlo s mořskými plody. Ve druhé hře dostanou kuchaři Guyův seznam a musejí zapracovat všechny ingredience, včetně sojové omáčky, do mexického jídla.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (10)

        Vaření pro dav. Ina pořádá večírek pro kamarády z divadla a podělí se o svá pravidla večírku i znalosti, aby předvedla, jak se s velkým flámem vypořádat beze stresu. V menu je masitá směs s humry a kukuřicí, a pak šunka glazovaná pomerančem a sušenky z ovocného dortu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (11)

        Vylepšení. Ina vezme každodenní oblíbená jídla a dá jim hvězdný status přidáním jedné speciální ingredience. Toto obyčejné tvoří neobyčejné – koláč v míse s čokoládou, gelate a humry, podávaný se salátovými listy s dokonalou octovou zálivkou.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (20)

        Retro jídlo z padesátek. Anna Olson přináší funk do smažených jídel a jazz do marmelád při tematické večeři z 50. let. Připraví smažená kuřata na podmáslí, načechrané biskvity, zelný salát s cuketou a citrónem a chlebový pudink s marmeládou a burákovým máslem.

      • Kuchyně XII (7)

        Herní noc. Nachystejte si se Sunny Anderson na herní noc rychlý pizza koláč. Katie Lee pak připraví svůj noční dip jako jackpot a zvláštní host Marcus Samuelsson rozpálí kuchyni svými křidýlky Wild Wild.

      • Osadnice XIV (12)

        Staré dobré časy. Zatímco se manžel Ree, Ladd, snaží se svým otcem Chuckem rozebrat historickou zásobárnu žrádla pro dobytek, ona uvaří k obědu šťavnatý steak a vejce benedikt v anglickém muffinu s česnekovým máslem a zalité kořeněnou holandskou omáčkou.

      • Osadnice XIV (13)

        Díkůvzdání s přáteli. Ree s přáteli oslaví Den díkůvzdání krocaní roládou s klobáskou a casserole s pórkem a bramborami. Mezi riskantní přílohy patří opilá omáčka, kozí sýr a sezónní koktejl.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (12)

        Jídlo s láskou. Ina a Jeffrey mají 40. výročí svatby a Ina se podělí o svá tajemství ohledně romantického jídla. V menu je koktejl campari, italská svatební polévka, oříškový koláč a výroční překvapení pro Inu i Jeffreyho.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (13)

        Pravidla použití trouby. Jde o jednoduché použití trouby buď naplno, na málo, nebo vůbec. Naplno ji využijeme pro plátek hovězího, pak snížíme teplotu na pečená rajčata do salátu caprese, a pak troubu vypneme kvůli sladkým a křupavým sněhovým pusinkám chantilly s pečenými lesními plody a sirupem.

      • Pečení s Annou Olson (20)

        Roláda. Anna začne klasickou malinovou roládou a pak předvede recept o trochu složitější – citrónovou dortovou roládu. Pro dokonalost v eleganci Anna připraví bohatou a delikátní schwarzwaldskou roládu bez mouky.

      • Pečení s Annou Olson (21)

        Lístkové těsto. Anna připraví základní lístkové těsto a pak nachystá tři vlastní dortíky z listového těsta: meruňkový Vol-au-Vent, solený karamelový hruškový dortík a dort S’Mores. Později upeče klasický francouzský dezert: čokoládový Napoleon s lískovými oříšky.

      • Kuchyně XII (8)

        Nejhledanější vydatné klasiky. Geoffrey Zakarian připraví chutná žebírka, Jeff Mauro kuřecí koláč se dvěma novinkami, Katie Lee se podělí o svou sekanou v italském stylu a Keavy Landreth a Allsion Kave se zastaví, aby předvedli, jak dokonale skloubit koktejl a dezert.

      • Osadnice XI (6)

        Dokonalý piknik. Ree pořádá pro přátele piknik v prérii a nabídne kuřecí salát Milanese Mediterranen s těstovinami orzo, studenou opečenou zeleninu s jogurtovým dipem s bylinkami a koláčky tres leches s Piňa Coladou.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě (13)

        Neuvěřitelná pekařství. V této epizodě se Paul ohlédne za svou neuvěřitelnou cestou po pekařském umění světových měst a představí nám pár svých oblíbených chvil strávených s vyhrnutými rukávy při pečení s dalšími pekaři.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě (1)

        New York. V New Yorku Paul zjišťuje, jak byly nově přetvořeny koblihy inovativními chutěmi. Také se setká s Jimem Laheym, internetovou senzací kvůli vynálezu nového způsobu pečení domácího chleba, jenž je tak jednoduchý, že Paul nechce uvěřit, že to funguje.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (1)

        Gulf Coast v Mississippi. Katie Lee se snaží najít nejlepší plážová jídla podél pobřeží Gulf Coast v Mississippi. Začne polévkou gubo s mořskými plody a z kraba právě z místních vod uloveného, rybami pro další ze svých jídel a ochutná pár netypických plážových jídel.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (2)

        Dálnice podél pobřeží Pacifiku. Katie Lee se dostala na slavnou dálnici podél pacifického pobřeží a hledá zde delikátní, mezinárodní plážová jídla v krásné pobřežní scenérii. V Monterey objeví bohaté italské vlivy v cioppino s místním krabem Dungeness.

      • Malá bistra u silnic XIX (8)

        Rychlá jídla napříč krajinou. Na tomto výletě Guy Fieri projede zemi od hor k moři kvůli vynikajícím žebírkům. V Park City v Utahu servíruje místní chlápek gurmánské pochoutky, např. ukázkové chivito, grilované maso z mladé kozy, nebo kuřecí mísu s rýží.

      • Malá bistra u silnic XIX (9)

        Mezinárodní rodinný styl. Na tomto výletě Guy Fieri usedne u rodinného stolu. V Holladay v Utahu vedou sourozenci vietnamské bistro, kde servírují autentická jídla podle legendárních matčiných receptů, jako pho a bahn mi, plus medem divokých včel polévané nudle vermicelli s vepřovým a bochánky.

      • Osadnice VIII (6)

        Profesionální kuchyně: rychlá jídla. Ree Drummond se podělí o svá oblíbená domácí jídla. Jde o takové kulinářské dobroty jako kuře a knedlíky, quesadillas s krevetami a paprikou, těstoviny s rajčatovou omáčkou nebo skořicový toast.

      • Osadnice VIII (7)

        Na cestě. Ree Drummond a její dcery jedou na výlet s vysokou školou. A tak naplní pro chlapy mrazák a ledničku snídaněmi s burrito, těstovinami alla Ladd, rančerským dresinkem s papričkami chipotle na syrovou zeleninu a krémovými poháry.

      • Kuchyně VII (7)

        Podzimní základy. Podzim je ve vzduchu a hosté se podělí o tipy na další večírky u aut na parkovištích stadiónů. Účinkují Jeffova sekaná, špagety s máselnou kaší, pečené mixované špagety pomazané šalotkovým máslem, moules-frites a koktejl krev a písek.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (3)

        Venkovská svatba. Annina dobrá kamarádka se bude vdávat a Anniným darem je svatební dort: nádherný, čtyřposchoďový svatební dort s bílou čokoládou, plněný čerstvým ovocem a zdobený navrchu zeleným fondánem.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (4)

        Večírek na pláži. Venku je krásně, tak proč se nepřipojit k Anně a jejím přátelům na improvizovaném večírku na pláži? Anna připraví salát s opečeným baklažánem a paprikami, a také salát ze tří druhů fazolí. Následuje její neodolatelný kousek: jezerní paella.

      • Sekáček XIX (2)

        Ambiciózní amatéři. Co si porotci pomyslí po ochutnání falešné kuřecí svíčkové od domácích kuchařů jako předkrmu? V kole s hlavním jídlem jeden ze soutěžících zkouší ambiciózně steak z ramínka v pouhém 30minutovém limitu. A dvě velmi neobvyklé ingredience se ukážou v koši pro dezert, a porotci budou sledovat, jak si s nimi amatérští kuchaři poradí.

      • Vesnické venkovní vaření (9)

        Clovelly. Jun Tanaka a Galton Blackiston jsou v rybářské vesnici Clovelly na severu Devonu.

      • Vesnické venkovní vaření (10)

        Vaření v Henley. Jun Tanaka a Galton Blackiston se při vaření v Henley představí svými pekařskými výtvory.

      • Malá bistra u silnic XXIV (3)

        Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.

      • Malá bistra u silnic XXIV (4)

        Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.

      • Burgery, pivo a grilování (5)

        Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.

      • Burgery, pivo a grilování (6)

        Ostré a pikantní. Michael hledá v New Yorku bistra s pikantními burgery, která používají čtyři různé druhy pepře, vyzkouší latino-jižanské směsi v Nashville a vyzkouší sekanou z choriza na venkově Ohia.

      • Strávníci v utajení III (9)

        Tajná omáčka. Poté, co ochutnal grilovací omáčku od konkurenční restaurace a zjistil, že chutná přesně jako ta jeho, zavolá Terry, majitel Cooper’s Old Time Pit Barbecue v Texasu, Strávníky v utajení.

      • Strávníci v utajení III (10)

        Chaotické menu. Když se Francesco, majitel Zio Cecio v Dallasu, dozví o negativních hodnoceních tex-mex jídla v jeho italské restauraci, zavolá Charlese, aby věc prošetřil.

      • Malá bistra u silnic XXIV (8)

        Horké maso a studená zelenina. Guy griluje masitá jídla a zeleninové speciality při návštěvě oblíbeného veganského bistra v Kalifornii, a pak zamíří do ráje masožravců na Floridě.

      • Malá bistra u silnic XXIV (9)

        Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.

      • Malá bistra u silnic XXIV (3)

        Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.

      • Malá bistra u silnic XXIV (4)

        Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.

      • Burgery, pivo a grilování (5)

        Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.

      • Burgery, pivo a grilování (6)

        Ostré a pikantní. Michael hledá v New Yorku bistra s pikantními burgery, která používají čtyři různé druhy pepře, vyzkouší latino-jižanské směsi v Nashville a vyzkouší sekanou z choriza na venkově Ohia.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (10)

        Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.

      • Malá bistra u silnic XIX (8)

        Rychlá jídla napříč krajinou. Na tomto výletě Guy Fieri projede zemi od hor k moři kvůli vynikajícím žebírkům. V Park City v Utahu servíruje místní chlápek gurmánské pochoutky, např. ukázkové chivito, grilované maso z mladé kozy, nebo kuřecí mísu s rýží.

      • Malá bistra u silnic XIX (9)

        Mezinárodní rodinný styl. Na tomto výletě Guy Fieri usedne u rodinného stolu. V Holladay v Utahu vedou sourozenci vietnamské bistro, kde servírují autentická jídla podle legendárních matčiných receptů, jako pho a bahn mi, plus medem divokých včel polévané nudle vermicelli s vepřovým a bochánky.