• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XXVI (9)

        Celosvětově. Na tomto výletu si dá Guy Fieri celosvětovou gangsterskou baštu v jamajském bistru v Houstonu a v nonstopu v Cancúnu v Mexiku.

      • Malá bistra u silnic XXVI (10)

        Úžasné ženy. Na tomto výletu Guy Fieri navštíví ženskou sestavu, která vede jídelnu v Houstonu a Orlandu na Floridě.

      • Malá bistra u silnic XXVI (11)

        Multikulturní vaření. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší tradice mnoha různých kultur včetně mexického bistra v Houstonu a židovského pojízdného bistra v Orlandu na Floridě.

      • Grilující taťkové (5)

        Jídlo jako vřelé objetí. Grilující taťkové jedou do Minneapolis, kde se klasický kuřecí pot pie mění na pot pie 10 000 jezer s domácím a nadýchaným těstem. Pak zamíří do Austinu za domácím hovězím chili s makarony se sýrem.

      • Grilující taťkové (6)

        Větší a fantastičtější jídla. Grilující taťkové míří do Jacksonu na enormní kilogramový steak, který není pro slabé nátury! Pak navštíví The Swinery v Seattlu, kde ukuchtí a usmaží domácí vepřový bůček a slaninu na senzační sendvič se slaninou, rajčaty a salátem.

      • Kuchaři proti amatérům (2)

        Drobící se sušenky. Kuchaři a amatéři zkoušejí vydržet při nejtěžší dosavadní výzvě: zahrnout do jídel s masem a bramborami sušenky! Překvapivá ingredience ve druhém kole některé soutěžící přivede skutečně na pokraj šílenství.

      • Malá bistra u silnic XXIV (5)

        Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.

      • Malá bistra u silnic XXIV (6)

        Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.

      • Vaření na farmářských trzích (3)

        Bambusový pařák jako překvapení. Mistři kuchaři z pojízdných bister soutěží proti majiteli restaurace a dodavateli jídel na farmářském trhu Alhambra, kde se mísí Asie s Amerikou. Týmy musejí při soutěži Nakrm trh využít netradiční ingredience, čínské zelí a bambusový pařák.

      • Vaření na farmářských trzích (4)

        Mořské plody s masem v Redondo. Nervózní kuchaři soutěží proti špičkovým profesionálům na plážovém farmářském trhu v Redondo. Nejprve musejí kuchaři nechtěný úlovek přetvořit v lahodnou chuťovku. A pak jídla s mořskými plody a s masem.

      • Grilující taťkové (5)

        Jídlo jako vřelé objetí. Grilující taťkové jedou do Minneapolis, kde se klasický kuřecí pot pie mění na pot pie 10 000 jezer s domácím a nadýchaným těstem. Pak zamíří do Austinu za domácím hovězím chili s makarony se sýrem.

      • Grilující taťkové (6)

        Větší a fantastičtější jídla. Grilující taťkové míří do Jacksonu na enormní kilogramový steak, který není pro slabé nátury! Pak navštíví The Swinery v Seattlu, kde ukuchtí a usmaží domácí vepřový bůček a slaninu na senzační sendvič se slaninou, rajčaty a salátem.

      • Kuchaři proti amatérům (2)

        Drobící se sušenky. Kuchaři a amatéři zkoušejí vydržet při nejtěžší dosavadní výzvě: zahrnout do jídel s masem a bramborami sušenky! Překvapivá ingredience ve druhém kole některé soutěžící přivede skutečně na pokraj šílenství.

      • Malá bistra u silnic XXIV (5)

        Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.

      • Malá bistra u silnic XXIV (6)

        Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.

      • Vaření na farmářských trzích (3)

        Bambusový pařák jako překvapení. Mistři kuchaři z pojízdných bister soutěží proti majiteli restaurace a dodavateli jídel na farmářském trhu Alhambra, kde se mísí Asie s Amerikou. Týmy musejí při soutěži Nakrm trh využít netradiční ingredience, čínské zelí a bambusový pařák.

      • Vaření na farmářských trzích (4)

        Mořské plody s masem v Redondo. Nervózní kuchaři soutěží proti špičkovým profesionálům na plážovém farmářském trhu v Redondo. Nejprve musejí kuchaři nechtěný úlovek přetvořit v lahodnou chuťovku. A pak jídla s mořskými plody a s masem.

      • Guyovy hry s potravinami V (5)

        Bitva Ameriky II: Vař, nebo budeš uvařen. Čtyři kuchaři hrdě zastupují své oblasti při návratu oblíbené části Guyových her s potravinami: Bitvě Ameriky. Dělat regionální jídla bez masa zní divně, ale co když je oddělení masa neomezené? Kdo se dostane na vrchol?

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.

      • Na cestách s G. Garvinem III (11)

        Chicago. Ve Windy City se G. Garvin zastaví v kuchyni Grandma J., kde mají vlastní verze klasických skvělých jídel, např. vafle a lívance s kuřecím nebo „nášup“ – vejce, slanina, kapusta, bramborová placka se smaženými rajčaty.

      • Sekáček XXIII (12)

        Falešný dort, skutečné sázky. Dojde k pěknému oklamání, protože všechny položky v koši jsou v přestrojení. Každý by měl ochutnat „kuřecí křídla“ v prvním koši, které jsou tajnou sladkou položkou. Potom kuchaři mají na skladě pár falešných dortů a polévku!

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (6)

        Vše o čokoládě. Ina prozradí fantastické čokoládové recepty, a také tajemství, jak si vyrobit doma profesionální čokoládu, a to díky své kamarádce a výrobkyni čokolády Brigitte Browney.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (7)

        Vaření s rýží. Ina se vrací k základům vaření s rýží a nabídne neuvěřitelné recepty na sladká i pikantní rýžová jídla. Od krevetí a klobáskové jambalayi od její přítelkyně Amelie Durand, po klasický rýžový pudink.

      • Osadnice IX (12)

        Kuchyňská zpovědnice: čokoláda. Ree Drummond využije kakaová zrnka na všechny své zamilované věci s čokoládou jako Laddův čokoládový koláč, delikátní čokoládové koláčky štěstí a zcela retro fondue, a dokonce i bramborové lupínky s čokoládou.

      • Osadnice IX (13)

        Přeprava dobytka. Zatímco se rodina zabývá přepravou dobytka, Ree Drummond připravuje zaslouženou snídani a připravuje se dopředu na večeři. Ke snídani jsou palačinky se slaninou smaženou v troubě, sladké jahody a vanilkový, karamelový krém.

      • Se Sibou u stolu (7)

        Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.

      • Se Sibou u stolu (8)

        Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VI (10)

        Pozdní snídaně k výročnímu derby. Bobby Flay připraví akční sladko-kyselé menu na pozdní snídani k výročnímu derby amerického fotbalu, kde najdeme kuřecí burritos se salsou verde, kuřecí škvarky, míchaná vejce se sýrem a jako přílohu bramboráčky, a také donuty s javorovou polevou.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VI (11)

        Pikantní verze pozdní snídaně. Bobby Flay nachystá pozdní snídani, která nasytí davy. Využije klasické, sladké recepty a přetvoří je ostřejšími chutěmi, a nabídne třeba francouzský toast plněný sýrem gruyére, bochánky se šunkou a sýrem, misku jogurtu s kořeněným sypáním a k pití Verde Mary.

      • Kuchyně IX (4)

        Naše nejchutnější předělávky. Oblíbené recepty Kuchyně jsou předělány v jarním duchu. Marcela Valladolid nachystá enchiladas s kapustou a bramborami a pak dojde na tipy, aby jídlo vypadalo jak chutně, tak dobře, nebo jak si zorganizovat svou kuchyni.

      • Malá bistra u silnic XVII (7)

        Festival chutí. Na tomto výletě Guy Fieri pojede do Denveru, kde se vrátí do minulosti v gangsterském baru a dá si burger se žebírky a jako zákusek jablečný štrůdl.

      • Malá bistra u silnic XVII (8)

        Nadčasové tradice. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Lowdown ohledně dlouhotrvajících tradic. Ve Filadelfii je jamajské bistro s autentickými sušenými kuřaty.

      • Malá bistra u silnic XVII (9)

        Od piškotu k masovému koláči. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší mišmaš rychlého jídla. Ve Filadelfii nabízejí v jednom bistru unikátní severoafrická kuřata a smetanové piškotové dezerty.

      • Sekáček XXIII (11)

        Soudci tváří v tvář. Jde o přátelskou soutěž mezi přáteli, když soudci Sekáčku čelí jeden druhému s koši obsahujícími zbytkové ingredience. V kole pro předkrm musejí kuchaři přetvořit casserole s tuňákovými nudlemi na něco zcela nového.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (4)

        Vaření pro začátečníky. Ina dostane lekci vaření afrického tagine od učitelky a soukromé kuchařky Gail Arnold, a podělí se o dokonalé recepty pro začátečníky a amatérské kuchaře.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (5)

        Dokonalý francouzský večírek. Inspirována svým výletem do Francie připravuje Ina dokonalý francouzský večírek. Také nabídne fantastické tipy na vytvoření dokonalého uspořádání francouzského večírku.

      • Osadnice IX (10)

        Fotbal, fotbal, fotbal. Ree Drummond připravuje pro rodinu kuřecí nachos dvěma způsoby, aby měli co jíst, až se vrátí domů. A pak se vypraví se svými chlapy na fotbal, vyzbrojena velkými porcemi čokoládových koláčků.

      • Osadnice IX (11)

        Nakladání sena i mrazáku. Zatímco rodina nakládá seno, Ree Drummond nakládá mrazák oblíbenými jídly své rodiny, včetně kuřecích enchiladas, jeho a jejích pizza kapes, tří sýrem plněných mušlí a purpurového mraženého krému na špejli.

      • Se Sibou u stolu (5)

        Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!

      • Se Sibou u stolu (6)

        Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (16)

        Lidovky k večeři. Anna chystá tradiční nedělní oběd. Opeče vepřový hřbet s hořčičnou polevou, přidá opečenou kořennou zeleninu v teplé octové zálivce, a jako dezert kořeněný hruškový dort s čokoládou.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (17)

        Večeře pro všechny generace. Anna začne večer talířem s čerstvou zeleninou a dipem ze sladké cibule. Jako hlavní chod připraví pečené těsto se třemi druhy sýrů a podává s opečeným kuřetem s česnekem a javorovým sirupem. Jako dezert pak hodně vanilkových košíčků.

      • Jamie Deen doma na večeři II (11)

        Táta se chce bavit! Brooke s dětmi mají den pro společné hry. A tak Jamie Deen přivítá doma svého kamaráda Sama Cartera na jídlo. Jamie připraví hovězí z konzervy s tuřínem a brukví, casserole s kapustou a bramborami, sodový chleba a k pití virgin mule.

      • Jamie Deen doma na večeři II (12)

        Jídlo otců. Jamie Deen uvaří oblíbená jídla na Den otců, zatímco Brooke a děti tajně dávají dohromady dárky. Jamie připraví grilované plátky flank steaku a brownie sundae.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (1)

        Palermo. Paul navštíví historické sicilské město Palermo a odhalí jeho bohatou pouliční kulturu. Zjistí, jaké speciality prodávají arabskými zeměmi ovlivněné trhy s jídlem a poučí se o tajemství výroby dokonalých, křupavých a krémových cannoli.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (3)

        Tybee Island. Katie Lee míří do Tybee Island v Georgii, bariérového ostrova necelých 30 km jihovýchodně od kulinářské mekky Savannah. Představí „kančí křidýlka“, místní verzi kuřecích, kde se jen kuře vymění za vepřové, a potopí se pro pár ústřic.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (4)

        Bahamy. Katie Lee si vyjede u pobřeží Floridy na nejpřístupnější, nejobydlenější a na jídlo nejvíce zaměřený ostrov v Bahamách, New Providence, a do města Nassau.

      • Burgery, pivo a grilování II (1)

        Uzené a vrstvené. Michael Symon si v Baton Rouge dopřeje sendvič s vepřovým bůčkem, v St. Lousi velký řecký burger a v Austinu v Texasu v jámě pečené maso s ostrou salsou a k tomu nejčerstvější tortilly na této straně hranice.

      • Burgery, pivo a grilování II (2)

        Sladké a slané. Michael Symon navštíví oblíbený bar s burgery a pivem Scotta Conanta v New Orleans, zjistí, jak dva bratři přetvořili klasickou grilovací scénu v Kansas City, a zakousne se do dokonalých klobásek v bistru v texaském Austinu.

      • Úchvatné svatební dorty IV (1)

        Dorty Příběh tří měst, Dárkové krabice, Slézání skal. Dort s názvem Příběh tří měst zobrazuje panoramata New Yorku, Los Angeles a Minneapolis. Další dorty jsou inspirovány prázdninami a hezky zabalenými dárky v Ohiu.

      • Hledači dortů II (2)

        Žádné dorty na palubě. Jen pár týdnů před svatbou Geoffa a Brittany v jejím okázalém rodinném domě na řece Potomac, se pár nedokáže shodnout na dokonalém dortu. Geoff chce námořní tematiku, zatímco Britanny něco zcela elegantního.

      • Hledači dortů II (3)

        Dvojí krása. Identická dvojčata Delpha a Delerice pořádají opulentní narozeninový večírek a hledají dokonalý dort. Ale i když se o vše dělí, chutě sestry rozhodně nemají podobné.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (3)

        Tybee Island. Katie Lee míří do Tybee Island v Georgii, bariérového ostrova necelých 30 km jihovýchodně od kulinářské mekky Savannah. Představí „kančí křidýlka“, místní verzi kuřecích, kde se jen kuře vymění za vepřové, a potopí se pro pár ústřic.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (4)

        Bahamy. Katie Lee si vyjede u pobřeží Floridy na nejpřístupnější, nejobydlenější a na jídlo nejvíce zaměřený ostrov v Bahamách, New Providence, a do města Nassau.

      • Burgery, pivo a grilování II (1)

        Uzené a vrstvené. Michael Symon si v Baton Rouge dopřeje sendvič s vepřovým bůčkem, v St. Lousi velký řecký burger a v Austinu v Texasu v jámě pečené maso s ostrou salsou a k tomu nejčerstvější tortilly na této straně hranice.

      • Burgery, pivo a grilování II (2)

        Sladké a slané. Michael Symon navštíví oblíbený bar s burgery a pivem Scotta Conanta v New Orleans, zjistí, jak dva bratři přetvořili klasickou grilovací scénu v Kansas City, a zakousne se do dokonalých klobásek v bistru v texaském Austinu.

      • Úchvatné svatební dorty IV (1)

        Dorty Příběh tří měst, Dárkové krabice, Slézání skal. Dort s názvem Příběh tří měst zobrazuje panoramata New Yorku, Los Angeles a Minneapolis. Další dorty jsou inspirovány prázdninami a hezky zabalenými dárky v Ohiu.