
Food Network
Food Network od do
Malá bistra u silnic XXVI (9)
Celosvětově. Na tomto výletu si dá Guy Fieri celosvětovou gangsterskou baštu v jamajském bistru v Houstonu a v nonstopu v Cancúnu v Mexiku.
Malá bistra u silnic XXVI (10)
Úžasné ženy. Na tomto výletu Guy Fieri navštíví ženskou sestavu, která vede jídelnu v Houstonu a Orlandu na Floridě.
Malá bistra u silnic XXVI (11)
Multikulturní vaření. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší tradice mnoha různých kultur včetně mexického bistra v Houstonu a židovského pojízdného bistra v Orlandu na Floridě.
Grilující taťkové (5)
Jídlo jako vřelé objetí. Grilující taťkové jedou do Minneapolis, kde se klasický kuřecí pot pie mění na pot pie 10 000 jezer s domácím a nadýchaným těstem. Pak zamíří do Austinu za domácím hovězím chili s makarony se sýrem.
Grilující taťkové (6)
Větší a fantastičtější jídla. Grilující taťkové míří do Jacksonu na enormní kilogramový steak, který není pro slabé nátury! Pak navštíví The Swinery v Seattlu, kde ukuchtí a usmaží domácí vepřový bůček a slaninu na senzační sendvič se slaninou, rajčaty a salátem.
Kuchaři proti amatérům (2)
Drobící se sušenky. Kuchaři a amatéři zkoušejí vydržet při nejtěžší dosavadní výzvě: zahrnout do jídel s masem a bramborami sušenky! Překvapivá ingredience ve druhém kole některé soutěžící přivede skutečně na pokraj šílenství.
Malá bistra u silnic XXIV (5)
Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.
Malá bistra u silnic XXIV (6)
Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.
Vaření na farmářských trzích (3)
Bambusový pařák jako překvapení. Mistři kuchaři z pojízdných bister soutěží proti majiteli restaurace a dodavateli jídel na farmářském trhu Alhambra, kde se mísí Asie s Amerikou. Týmy musejí při soutěži Nakrm trh využít netradiční ingredience, čínské zelí a bambusový pařák.
Vaření na farmářských trzích (4)
Mořské plody s masem v Redondo. Nervózní kuchaři soutěží proti špičkovým profesionálům na plážovém farmářském trhu v Redondo. Nejprve musejí kuchaři nechtěný úlovek přetvořit v lahodnou chuťovku. A pak jídla s mořskými plody a s masem.
Grilující taťkové (5)
Jídlo jako vřelé objetí. Grilující taťkové jedou do Minneapolis, kde se klasický kuřecí pot pie mění na pot pie 10 000 jezer s domácím a nadýchaným těstem. Pak zamíří do Austinu za domácím hovězím chili s makarony se sýrem.
Grilující taťkové (6)
Větší a fantastičtější jídla. Grilující taťkové míří do Jacksonu na enormní kilogramový steak, který není pro slabé nátury! Pak navštíví The Swinery v Seattlu, kde ukuchtí a usmaží domácí vepřový bůček a slaninu na senzační sendvič se slaninou, rajčaty a salátem.
Kuchaři proti amatérům (2)
Drobící se sušenky. Kuchaři a amatéři zkoušejí vydržet při nejtěžší dosavadní výzvě: zahrnout do jídel s masem a bramborami sušenky! Překvapivá ingredience ve druhém kole některé soutěžící přivede skutečně na pokraj šílenství.
Malá bistra u silnic XXIV (5)
Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.
Malá bistra u silnic XXIV (6)
Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.
Vaření na farmářských trzích (3)
Bambusový pařák jako překvapení. Mistři kuchaři z pojízdných bister soutěží proti majiteli restaurace a dodavateli jídel na farmářském trhu Alhambra, kde se mísí Asie s Amerikou. Týmy musejí při soutěži Nakrm trh využít netradiční ingredience, čínské zelí a bambusový pařák.
Vaření na farmářských trzích (4)
Mořské plody s masem v Redondo. Nervózní kuchaři soutěží proti špičkovým profesionálům na plážovém farmářském trhu v Redondo. Nejprve musejí kuchaři nechtěný úlovek přetvořit v lahodnou chuťovku. A pak jídla s mořskými plody a s masem.
Guyovy hry s potravinami V (5)
Bitva Ameriky II: Vař, nebo budeš uvařen. Čtyři kuchaři hrdě zastupují své oblasti při návratu oblíbené části Guyových her s potravinami: Bitvě Ameriky. Dělat regionální jídla bez masa zní divně, ale co když je oddělení masa neomezené? Kdo se dostane na vrchol?
Jídla na otevřeném ohni IV (8)
Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.
Jídla na otevřeném ohni IV (9)
Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.
Na cestách s G. Garvinem III (11)
Chicago. Ve Windy City se G. Garvin zastaví v kuchyni Grandma J., kde mají vlastní verze klasických skvělých jídel, např. vafle a lívance s kuřecím nebo „nášup“ – vejce, slanina, kapusta, bramborová placka se smaženými rajčaty.
Sekáček XXIII (12)
Falešný dort, skutečné sázky. Dojde k pěknému oklamání, protože všechny položky v koši jsou v přestrojení. Každý by měl ochutnat „kuřecí křídla“ v prvním koši, které jsou tajnou sladkou položkou. Potom kuchaři mají na skladě pár falešných dortů a polévku!
Bosá komtesa – zpátky k základům III (6)
Vše o čokoládě. Ina prozradí fantastické čokoládové recepty, a také tajemství, jak si vyrobit doma profesionální čokoládu, a to díky své kamarádce a výrobkyni čokolády Brigitte Browney.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (7)
Vaření s rýží. Ina se vrací k základům vaření s rýží a nabídne neuvěřitelné recepty na sladká i pikantní rýžová jídla. Od krevetí a klobáskové jambalayi od její přítelkyně Amelie Durand, po klasický rýžový pudink.
Osadnice IX (12)
Kuchyňská zpovědnice: čokoláda. Ree Drummond využije kakaová zrnka na všechny své zamilované věci s čokoládou jako Laddův čokoládový koláč, delikátní čokoládové koláčky štěstí a zcela retro fondue, a dokonce i bramborové lupínky s čokoládou.
Osadnice IX (13)
Přeprava dobytka. Zatímco se rodina zabývá přepravou dobytka, Ree Drummond připravuje zaslouženou snídani a připravuje se dopředu na večeři. Ke snídani jsou palačinky se slaninou smaženou v troubě, sladké jahody a vanilkový, karamelový krém.
Se Sibou u stolu (7)
Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.
Se Sibou u stolu (8)
Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (10)
Pozdní snídaně k výročnímu derby. Bobby Flay připraví akční sladko-kyselé menu na pozdní snídani k výročnímu derby amerického fotbalu, kde najdeme kuřecí burritos se salsou verde, kuřecí škvarky, míchaná vejce se sýrem a jako přílohu bramboráčky, a také donuty s javorovou polevou.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (11)
Pikantní verze pozdní snídaně. Bobby Flay nachystá pozdní snídani, která nasytí davy. Využije klasické, sladké recepty a přetvoří je ostřejšími chutěmi, a nabídne třeba francouzský toast plněný sýrem gruyére, bochánky se šunkou a sýrem, misku jogurtu s kořeněným sypáním a k pití Verde Mary.
Kuchyně IX (4)
Naše nejchutnější předělávky. Oblíbené recepty Kuchyně jsou předělány v jarním duchu. Marcela Valladolid nachystá enchiladas s kapustou a bramborami a pak dojde na tipy, aby jídlo vypadalo jak chutně, tak dobře, nebo jak si zorganizovat svou kuchyni.
Malá bistra u silnic XVII (7)
Festival chutí. Na tomto výletě Guy Fieri pojede do Denveru, kde se vrátí do minulosti v gangsterském baru a dá si burger se žebírky a jako zákusek jablečný štrůdl.
Malá bistra u silnic XVII (8)
Nadčasové tradice. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Lowdown ohledně dlouhotrvajících tradic. Ve Filadelfii je jamajské bistro s autentickými sušenými kuřaty.
Malá bistra u silnic XVII (9)
Od piškotu k masovému koláči. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší mišmaš rychlého jídla. Ve Filadelfii nabízejí v jednom bistru unikátní severoafrická kuřata a smetanové piškotové dezerty.
Sekáček XXIII (11)
Soudci tváří v tvář. Jde o přátelskou soutěž mezi přáteli, když soudci Sekáčku čelí jeden druhému s koši obsahujícími zbytkové ingredience. V kole pro předkrm musejí kuchaři přetvořit casserole s tuňákovými nudlemi na něco zcela nového.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (4)
Vaření pro začátečníky. Ina dostane lekci vaření afrického tagine od učitelky a soukromé kuchařky Gail Arnold, a podělí se o dokonalé recepty pro začátečníky a amatérské kuchaře.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (5)
Dokonalý francouzský večírek. Inspirována svým výletem do Francie připravuje Ina dokonalý francouzský večírek. Také nabídne fantastické tipy na vytvoření dokonalého uspořádání francouzského večírku.
Osadnice IX (10)
Fotbal, fotbal, fotbal. Ree Drummond připravuje pro rodinu kuřecí nachos dvěma způsoby, aby měli co jíst, až se vrátí domů. A pak se vypraví se svými chlapy na fotbal, vyzbrojena velkými porcemi čokoládových koláčků.
Osadnice IX (11)
Nakladání sena i mrazáku. Zatímco rodina nakládá seno, Ree Drummond nakládá mrazák oblíbenými jídly své rodiny, včetně kuřecích enchiladas, jeho a jejích pizza kapes, tří sýrem plněných mušlí a purpurového mraženého krému na špejli.
Se Sibou u stolu (5)
Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!
Se Sibou u stolu (6)
Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (16)
Lidovky k večeři. Anna chystá tradiční nedělní oběd. Opeče vepřový hřbet s hořčičnou polevou, přidá opečenou kořennou zeleninu v teplé octové zálivce, a jako dezert kořeněný hruškový dort s čokoládou.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (17)
Večeře pro všechny generace. Anna začne večer talířem s čerstvou zeleninou a dipem ze sladké cibule. Jako hlavní chod připraví pečené těsto se třemi druhy sýrů a podává s opečeným kuřetem s česnekem a javorovým sirupem. Jako dezert pak hodně vanilkových košíčků.
Jamie Deen doma na večeři II (11)
Táta se chce bavit! Brooke s dětmi mají den pro společné hry. A tak Jamie Deen přivítá doma svého kamaráda Sama Cartera na jídlo. Jamie připraví hovězí z konzervy s tuřínem a brukví, casserole s kapustou a bramborami, sodový chleba a k pití virgin mule.
Jamie Deen doma na večeři II (12)
Jídlo otců. Jamie Deen uvaří oblíbená jídla na Den otců, zatímco Brooke a děti tajně dávají dohromady dárky. Jamie připraví grilované plátky flank steaku a brownie sundae.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (1)
Palermo. Paul navštíví historické sicilské město Palermo a odhalí jeho bohatou pouliční kulturu. Zjistí, jaké speciality prodávají arabskými zeměmi ovlivněné trhy s jídlem a poučí se o tajemství výroby dokonalých, křupavých a krémových cannoli.
Plážové zákusky s Katie Lee III (3)
Tybee Island. Katie Lee míří do Tybee Island v Georgii, bariérového ostrova necelých 30 km jihovýchodně od kulinářské mekky Savannah. Představí „kančí křidýlka“, místní verzi kuřecích, kde se jen kuře vymění za vepřové, a potopí se pro pár ústřic.
Plážové zákusky s Katie Lee III (4)
Bahamy. Katie Lee si vyjede u pobřeží Floridy na nejpřístupnější, nejobydlenější a na jídlo nejvíce zaměřený ostrov v Bahamách, New Providence, a do města Nassau.
Burgery, pivo a grilování II (1)
Uzené a vrstvené. Michael Symon si v Baton Rouge dopřeje sendvič s vepřovým bůčkem, v St. Lousi velký řecký burger a v Austinu v Texasu v jámě pečené maso s ostrou salsou a k tomu nejčerstvější tortilly na této straně hranice.
Burgery, pivo a grilování II (2)
Sladké a slané. Michael Symon navštíví oblíbený bar s burgery a pivem Scotta Conanta v New Orleans, zjistí, jak dva bratři přetvořili klasickou grilovací scénu v Kansas City, a zakousne se do dokonalých klobásek v bistru v texaském Austinu.
Úchvatné svatební dorty IV (1)
Dorty Příběh tří měst, Dárkové krabice, Slézání skal. Dort s názvem Příběh tří měst zobrazuje panoramata New Yorku, Los Angeles a Minneapolis. Další dorty jsou inspirovány prázdninami a hezky zabalenými dárky v Ohiu.
Hledači dortů II (2)
Žádné dorty na palubě. Jen pár týdnů před svatbou Geoffa a Brittany v jejím okázalém rodinném domě na řece Potomac, se pár nedokáže shodnout na dokonalém dortu. Geoff chce námořní tematiku, zatímco Britanny něco zcela elegantního.
Hledači dortů II (3)
Dvojí krása. Identická dvojčata Delpha a Delerice pořádají opulentní narozeninový večírek a hledají dokonalý dort. Ale i když se o vše dělí, chutě sestry rozhodně nemají podobné.
Plážové zákusky s Katie Lee III (3)
Tybee Island. Katie Lee míří do Tybee Island v Georgii, bariérového ostrova necelých 30 km jihovýchodně od kulinářské mekky Savannah. Představí „kančí křidýlka“, místní verzi kuřecích, kde se jen kuře vymění za vepřové, a potopí se pro pár ústřic.
Plážové zákusky s Katie Lee III (4)
Bahamy. Katie Lee si vyjede u pobřeží Floridy na nejpřístupnější, nejobydlenější a na jídlo nejvíce zaměřený ostrov v Bahamách, New Providence, a do města Nassau.
Burgery, pivo a grilování II (1)
Uzené a vrstvené. Michael Symon si v Baton Rouge dopřeje sendvič s vepřovým bůčkem, v St. Lousi velký řecký burger a v Austinu v Texasu v jámě pečené maso s ostrou salsou a k tomu nejčerstvější tortilly na této straně hranice.
Burgery, pivo a grilování II (2)
Sladké a slané. Michael Symon navštíví oblíbený bar s burgery a pivem Scotta Conanta v New Orleans, zjistí, jak dva bratři přetvořili klasickou grilovací scénu v Kansas City, a zakousne se do dokonalých klobásek v bistru v texaském Austinu.
Úchvatné svatební dorty IV (1)
Dorty Příběh tří měst, Dárkové krabice, Slézání skal. Dort s názvem Příběh tří měst zobrazuje panoramata New Yorku, Los Angeles a Minneapolis. Další dorty jsou inspirovány prázdninami a hezky zabalenými dárky v Ohiu.
