• Food Network

    • Food Network od do

      • Vesnické venkovní vaření (8)

        Glendale. Jun Tanaka a Galton Blackiston jsou v Glendale, jež bylo inspirací pro Greendale Pošťáka Pata.

      • Guyův rodinný výlet (3)

        Pamatujte na stát Osamělé hvězdy. Cesta Fieriových vede přes Texas, kde navštíví Alamo a užijí si jídla připraveného šéfkuchařem Robertem Irvinem na počest vojáků, a poté si zaskáčou s opožděným otevřením padáku se členy speciálních jednotek.

      • Guyův rodinný výlet (4)

        Sny ze zálivu. Fieriovi pokračují v cestě se zastávkou v Corpus Christi v Texasu, kde hledají v zálivu okouníky na smažené grundle. A potom stráví nějaký čas se šéfkuchařem Aaronem Sanchezem v New Orleans.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (5)

        Pobřeží Jižní Karolíny. V Jižní Karolíně Katie objeví restauraci, která vábí skeptiky svou typickou plážovou stravou a proměnami dokonalé korejské kuchyně. Snídaňové bistro promění Katie v oddaného fanouška poté, co ochutná krabí koláčky s vejci Benedikt.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (6)

        Ostrov Catalina. Katie Lee přistává v Catalině a zamíří do historického Mt. Ada na šťavnatý jehněčí burger s vyhlídkou. V Kalifornii vládne místní zelenina a když se spojí s vínem, zjistí Katie, že je dokonce daleko lepší.

      • Strávníci v utajení VII (1)

        Krach. Poté, co zjistili spolumajitelé Shades Oceanfront Bistro ztenčování zásob kuřat a hovězího masa, požádali Mystery Diners o akci v utajení. Ti zjistí, že jeden zaměstnanec si vede vlastní, boční kšeftík.

      • Strávníci v utajení VII (2)

        Problémy s koktejlem. Sarra se obává, že rivalita mezi jejími barmany stojí za chybějícím alkoholem, a tak požádá Charlese Stilese o pátrání. Mystery Diners přijdou v utajení, aby zjistili, kdo je skutečným viníkem.

      • Malá bistra u silnic XXV (13)

        Výtvory pro masožravce. Guy Fieri zkoumá během cesty pár nejlepších výtvorů pro masožravce, včetně úchvatného řeznictví v Portlandu v Oregonu, pořádného grilovacího bistra v Kentucky nebo kavárny podávající vražedný steakový sendvič v Hamiltonu v New Jersey.

      • Malá bistra u silnic XXVI (1)

        Jak na hlad v Barceloně. Guy Fieri to vezme přes Atlantik, aby se ponořil do mnoha různých kulinářských nabídek španělské Barcelony. Ochutná chobotnici v galicijském stylu a polévku, tradiční klobásky a starosvětské katalánské kulinářské výtvory.

      • Guyův rodinný výlet (3)

        Pamatujte na stát Osamělé hvězdy. Cesta Fieriových vede přes Texas, kde navštíví Alamo a užijí si jídla připraveného šéfkuchařem Robertem Irvinem na počest vojáků, a poté si zaskáčou s opožděným otevřením padáku se členy speciálních jednotek.

      • Guyův rodinný výlet (4)

        Sny ze zálivu. Fieriovi pokračují v cestě se zastávkou v Corpus Christi v Texasu, kde hledají v zálivu okouníky na smažené grundle. A potom stráví nějaký čas se šéfkuchařem Aaronem Sanchezem v New Orleans.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (5)

        Pobřeží Jižní Karolíny. V Jižní Karolíně Katie objeví restauraci, která vábí skeptiky svou typickou plážovou stravou a proměnami dokonalé korejské kuchyně. Snídaňové bistro promění Katie v oddaného fanouška poté, co ochutná krabí koláčky s vejci Benedikt.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (6)

        Ostrov Catalina. Katie Lee přistává v Catalině a zamíří do historického Mt. Ada na šťavnatý jehněčí burger s vyhlídkou. V Kalifornii vládne místní zelenina a když se spojí s vínem, zjistí Katie, že je dokonce daleko lepší.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (3)

        Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (4)

        Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.

      • Malá bistra u silnic XXIII (1)

        Mísa plná duše. Guy Fieri dává vše, aby našel chutná jídla a duši. Zastaví se v Severní Karolíně a Kalifornii, aby si zakousl zabijácké různé druhy salátu a chutné krůtí chili. Není nad dekadentní oblíbená jídla z oblasti Low Country.

      • Malá bistra u silnic XXIII (2)

        Chuť Asie. Guy si užívá velké chutě Dálného východu. V Las Vegas ochutná v japonském bistru úžasné sushi a tradiční udon. A poté v Denveru navštíví korejské bistro s grilem a nabídkou „vše, co sníte“.

      • Sekáček XIX (11)

        Turnaj hvězd Sekáčku: Komici! Zábavu do kuchyně Sekáčku přinesou Sinbad, Tommy Davidson, Robert Wuhl a Gillian Vigman a zasoutěží si o možnost vyhrát ve finále 50 000 dolarů.

      • Guyovy hry s potravinami V (7)

        Fieriho Den otců! Čtyři otcové vyzkoušejí v kuchyni, zda jsou nejlepší tátové na světě. Nejprve kuchaři musejí využít expresní linku při přípravě rodinné večeře. A potom jsou tátové požádáni, aby udělali nějaké provinilé potěšení.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (7)

        Vařit jako profík. Ina se podělí o svá tajemství a profesionální znalosti při dokonalém domácím vaření. Je zde klasika kuřecí prsa s citrónem, a také chutný karamelový dezert od místní šéfkuchařky Laury Donnelly.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (8)

        Snadné dezerty. Ina miluje snadné dezerty. Představí svůj ovocný koláč plněný brusinkami a jablkem, a poté se o svůj recept na citrónový dezert napoleon s krémem podělí kuchařka z místní cukrárny, Claudia Fleming.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson III (4)

        Vaříme s jablky. Nakoukneme do Aniny kuchyně, kde se podělí o své tipy na variace jídel s jablky. Anna jablka pro vaření využívá po celý rok, ale sychravé podzimní počasí ji inspiruje k vytvoření několika speciálních receptů.

      • Kuchyně XIII (5)

        Oslava starých, dobrých časů. Kuchyně vzpomíná na staré, dobré časy, když Katie Lee připraví špízy s mořskými plody a masem. Hosté se podělí o trendy letních jídel a vítězka Food Network Star, Tregaye Fraser, nabídne dva snadné kuřecí recepty.

      • Osadnice XVI (7)

        Čištění ledničky. Ree vyčistí ledničku a využije jídlo, kterému končí doba spotřeby. Připraví pudink z citrónové rýže, studené gazpacho, kuře na tex-mex způsob a kuře Alfredo.

      • Osadnice XVI (8)

        Nový rozměr. Ree dá běžným nákupním položkám zcela nový rozměr. Z obyčejné piškotové bábovky udělá úchvatný dezert Pečená Aljaška, z cukrářského těsta ovocné dortíky a z bílé veky opečený česnekový chléb se čtyřmi druhy sýrů.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (9)

        Italské staré i nové. Ina se vydá na italský výlet a uvaří klasická i nová italská jídla, její oblíbená. V menu je delikátní rajčatové jídlo s pestem a parmezánem. Také připraví snadný italský dezert za použití italského vína.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (10)

        Odpolední čaj. Kamarádka Iny, Beth Eckhardt, si nedávno otevřela květinářství a k oslavě Ina připraví čajové pečivo pro její zákazníky. Jsou zde pohárky rudý samet, cukroví z lineckého těsta a pomerančový tvaroh s jahodami.

      • Pečení s Annou Olson (40)

        Francouzské sladké těsto. Anna začne jednoduchým receptem a upeče císařské sušenky. Pak využije sladké francouzské těsto jako základ pro delikátní dýňové dorty créme brulée. A poté Anna upeče klasický ovocný dort s broskvemi, malinami a vaječným krémem.

      • Pečení s Annou Olson III (1)

        Muffiny. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson upeče tři své oblíbené druhy muffinů. Od jednoduchých a zdravých po zcela dekadentní.

      • Kuchyně XIII (6)

        Přípitek mámě. Kuchyně slaví Den matek heřmánkovým francouzským toastem Geoffreyho Zakariana, miniaturními quiché s brokolicí Katie Lee a třemi květinovými výzdobami pro matku. Herečka Susan Lucci se zastaví na čajový dýchánek.

      • Osadnice XII (3)

        Vánoční dobroty. Pár dní před Vánoci připravuje Ree vánoční dobroty, jež lze věnovat i jako dárek. Uvaří domácí gumové bonbóny, vánoční dezert z višní, preclíkové želvy, sýrové tyčinky s kajenským pepřem a ostrosladké pražené mandle.

      • Guyův rodinný výlet (3)

        Pamatujte na stát Osamělé hvězdy. Cesta Fieriových vede přes Texas, kde navštíví Alamo a užijí si jídla připraveného šéfkuchařem Robertem Irvinem na počest vojáků, a poté si zaskáčou s opožděným otevřením padáku se členy speciálních jednotek.

      • Guyův rodinný výlet (4)

        Sny ze zálivu. Fieriovi pokračují v cestě se zastávkou v Corpus Christi v Texasu, kde hledají v zálivu okouníky na smažené grundle. A potom stráví nějaký čas se šéfkuchařem Aaronem Sanchezem v New Orleans.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (5)

        Pobřeží Jižní Karolíny. V Jižní Karolíně Katie objeví restauraci, která vábí skeptiky svou typickou plážovou stravou a proměnami dokonalé korejské kuchyně. Snídaňové bistro promění Katie v oddaného fanouška poté, co ochutná krabí koláčky s vejci Benedikt.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (6)

        Ostrov Catalina. Katie Lee přistává v Catalině a zamíří do historického Mt. Ada na šťavnatý jehněčí burger s vyhlídkou. V Kalifornii vládne místní zelenina a když se spojí s vínem, zjistí Katie, že je dokonce daleko lepší.

      • Malá bistra u silnic XXIII (3)

        Kuchyně tří kontinentů. Guy Fieri zkoumá pár zabijáckých kuchyní, nabízejících jídla tří kontinentů. V Denveru vyčenichá indické a brazilské speciality. A v Atlantě si najde čas na staré dobré americké jídlo: masové sendviče,

      • Malá bistra u silnic XXIII (4)

        Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy hledá neodolatelná chutná jídla. V Atlantě najde bistro, kde vaří kuřata a biskvity a bagel s doma uzeným lososem. Na druhé straně města bratři dvojčata rozpalují gril a připravují jižanská jídla jako burgery z hovězího hrudí a žebírka se smaženými kuřaty.

      • Osadnice IX (13)

        Přeprava dobytka. Zatímco se rodina zabývá přepravou dobytka, Ree Drummond připravuje zaslouženou snídani a připravuje se dopředu na večeři. Ke snídani jsou palačinky se slaninou smaženou v troubě, sladké jahody a vanilkový, karamelový krém.

      • Osadnice XI (1)

        Stanton a Paige. Dcera Ree Drummond Page a její kamarádka Stanton by rády na večeři čínské jídlo, a tak Ree připraví Asií inspirovanou hostinu, která se dokonale hodí na dívčí noční večírek plný zábavy.

      • Kuchyně X (6)

        Letní venkovní vaření. Kuchyně dnes nabídne klasická letní jídla vařená venku a zábavné tipy na výzdobu, jež vše povýší na vyšší úroveň! V menu jsou burgery s lososem a kapustovým salátem, krémový řecký salát orzo, sangrie s bílými broskvemi a grilované donuty.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (23)

        Vzpomínky na Alsasko. V této epizodě Anna připraví tradiční alsaská jídla, aby se podělila se svými přáteli a zavzpomínala na své cesty. Zamíří do místní vinotéky, aby našla dokonalé víno pro svůj dort flambée, kysané zelí a pain d’épices.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (24)

        Večeře s Pinguesovými. Anna připravuje klasická italská jídla, aby se o ně podělila se svými přáteli, Pinguesovými. Nabídne vynikající talíř s předkrmy, Osso Bucco s acini di pepe a salát s roketou a ananasem – všechno chutě Itálie přímo u ní doma.

      • Sekáček XIX (12)

        Turnaj hvězd Sekáčku: Herci! Ve finále charitativního turnaje s výhru 55 000 dolarů zbývá už jen jedno jediné místo a herci Lucas Grabeel, Michael Imperioli, Peter Scolari a Tasha Smith se statečně ujmou svých rolí šéfkuchařů. Ale kdo bude posledním finalistou?

      • Vesnické venkovní vaření (9)

        Clovelly. Jun Tanaka a Galton Blackiston jsou v rybářské vesnici Clovelly na severu Devonu.

      • Vesnické venkovní vaření (10)

        Vaření v Henley. Jun Tanaka a Galton Blackiston se při vaření v Henley představí svými pekařskými výtvory.

      • Malá bistra u silnic XXIV (7)

        Šťavnaté sendviče. Guy si zakousne šťavnatých sendvičů při cestě napříč Kalifornií a Floridou, kdy navštíví opravdu skvělé a levné řeznictví, pojízdnou kantýnu a bistro s mořskými plody.

      • Malá bistra u silnic XXIV (8)

        Horké maso a studená zelenina. Guy griluje masitá jídla a zeleninové speciality při návštěvě oblíbeného veganského bistra v Kalifornii, a pak zamíří do ráje masožravců na Floridě.

      • Burgery, pivo a grilování II (3)

        Horké, spálené a křupavé. Michael Symon navštíví nejcennější bistra New Orleans s cajunskými jídly, zamíří do manžely vlastněné pizzerie v Brooklynu a setká se v Kansas City v Missouri s týmem, který udí nejlepší kousky.

      • Burgery, pivo a grilování II (4)

        Ostré, solené a šťavnaté. K Michaelovi se v Texasu připojí vítěz Food Network Star, Eddie Jackson, aby vyzkoušeli nejlepší grilování v Austinu. Pak Michael zamíří do Jersey City na sladko-slané burgery a do Louisvillu zapít kořeněný sendvič s pastrami místním pivem.

      • Strávníci v utajení VII (3)

        Sabotáž povýšení. Když se Isabel a Todd nemohou shodnout, kterého číšníka povýšit na manažera, kontaktují Charlese Stilese, aby jim pomohl. Strávníci v utajení zjistí, že jeden z kandidátů sabotuje zevnitř.

      • Strávníci v utajení VII (4)

        Válka pojízdných občerstvení. Marko a Brett vlastní konkurenční pojízdná občerstvení v San Diegu, ale rozdíly musí jít stranou, když hledají důvody náhlého propadu tržeb u obou vozů. Strávníci v utajení jdou hledat viníka.

      • Malá bistra u silnic XXVI (2)

        Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.

      • Malá bistra u silnic XXVI (3)

        Mega chuťovky. Guy si může vykloubit čelisti při těchto mega chutných jídlech. V Louisville všestranné bistro s mořskými plody dává své speciality na vafle, a v Portlandu grilovací pojízdné bistro nabízí plnou nálož vražedně dobrého shabamwich.

      • Malá bistra u silnic XXIV (7)

        Šťavnaté sendviče. Guy si zakousne šťavnatých sendvičů při cestě napříč Kalifornií a Floridou, kdy navštíví opravdu skvělé a levné řeznictví, pojízdnou kantýnu a bistro s mořskými plody.

      • Malá bistra u silnic XXIV (8)

        Horké maso a studená zelenina. Guy griluje masitá jídla a zeleninové speciality při návštěvě oblíbeného veganského bistra v Kalifornii, a pak zamíří do ráje masožravců na Floridě.

      • Burgery, pivo a grilování II (3)

        Horké, spálené a křupavé. Michael Symon navštíví nejcennější bistra New Orleans s cajunskými jídly, zamíří do manžely vlastněné pizzerie v Brooklynu a setká se v Kansas City v Missouri s týmem, který udí nejlepší kousky.

      • Burgery, pivo a grilování II (4)

        Ostré, solené a šťavnaté. K Michaelovi se v Texasu připojí vítěz Food Network Star, Eddie Jackson, aby vyzkoušeli nejlepší grilování v Austinu. Pak Michael zamíří do Jersey City na sladko-slané burgery a do Louisvillu zapít kořeněný sendvič s pastrami místním pivem.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (5)

        Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (6)

        Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.

      • Malá bistra u silnic XXIII (3)

        Kuchyně tří kontinentů. Guy Fieri zkoumá pár zabijáckých kuchyní, nabízejících jídla tří kontinentů. V Denveru vyčenichá indické a brazilské speciality. A v Atlantě si najde čas na staré dobré americké jídlo: masové sendviče,

      • Malá bistra u silnic XXIII (4)

        Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy hledá neodolatelná chutná jídla. V Atlantě najde bistro, kde vaří kuřata a biskvity a bagel s doma uzeným lososem. Na druhé straně města bratři dvojčata rozpalují gril a připravují jižanská jídla jako burgery z hovězího hrudí a žebírka se smaženými kuřaty.