• Food Network

    • Food Network od do

      • Vesnické venkovní vaření (12)

        Atholl and Breadalbane Show. Theo Randall a Rachel Allen soutěží v Atholl and Breadalbane Agricultural show.

      • Vaření na farmářských trzích (5)

        Masožravci proti veganům. Kuchaři, kteří milují maso, se postaví proti kuchařům - veganům na největším farmářském trhu v Orange County v Kalifornii. Týmy se snaží, aby barevný květák chutnal malým kritikům a použijí kotlík kukuřice, aby potěšili davy.

      • Vaření na farmářských trzích (6)

        Souboj titánů mořských plodů: Channel Islands. Dva týmy kuchařů musejí v této přímořské komunitě kalifornského Channel Islands na Jahodovém festivalu přetvořit místní oblíbená jídla na zcela nová. Poté kuchaři musí vytvořit jídla z mořských plodů, jež koupili přímo v přístavišti.

      • Kuchaři proti amatérům (3)

        Výzva v přípravě tacos. Profesionální a domácí kuchaři čelí v prvním kole výzvě vytvořit nejlepší tacos s překvapující ingrediencí, sodou. Ve druhém kole dojde na nakládanou zeleninu. A když v kuchyni nejde oheň, co je zchladí?

      • Strávníci v utajení VII (5)

        Problémy s ochrannou známkou. Po úspěšné bitvě jednoho řetězce rychlého občerstvení s druhým o ochrannou známku sendviče se nyní majitel Devine Pastabilities bojí, že někdo zevnitř zkouší ukrást jeho výtvor.

      • Strávníci v utajení VII (6)

        V zájmu zákazníka. V obavě, že jeho obvyklí zákazníci mají příliš mnoho nároků, požádá Larry Charlese Stilese, aby to vypátral. Strávníci v utajení zjistí, že problémem může být jeden ze zaměstnanců.

      • Malá bistra u silnic XXVI (4)

        Švýcarsko, sendviče a klobásky. Guy vyzkouší sendviče s grilovaným sýrem, vytvořené od základ z klobásek, a další speciality přímo ze Švýcarska.

      • Malá bistra u silnic XXVI (6)

        Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.

      • Vaření na farmářských trzích (5)

        Masožravci proti veganům. Kuchaři, kteří milují maso, se postaví proti kuchařům - veganům na největším farmářském trhu v Orange County v Kalifornii. Týmy se snaží, aby barevný květák chutnal malým kritikům a použijí kotlík kukuřice, aby potěšili davy.

      • Vaření na farmářských trzích (6)

        Souboj titánů mořských plodů: Channel Islands. Dva týmy kuchařů musejí v této přímořské komunitě kalifornského Channel Islands na Jahodovém festivalu přetvořit místní oblíbená jídla na zcela nová. Poté kuchaři musí vytvořit jídla z mořských plodů, jež koupili přímo v přístavišti.

      • Kuchaři proti amatérům (3)

        Výzva v přípravě tacos. Profesionální a domácí kuchaři čelí v prvním kole výzvě vytvořit nejlepší tacos s překvapující ingrediencí, sodou. Ve druhém kole dojde na nakládanou zeleninu. A když v kuchyni nejde oheň, co je zchladí?

      • Jídla na otevřeném ohni IV (7)

        Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Malá bistra u silnic XXIII (5)

        Místní oblíbená jídla. Guy připomíná místní oblíbená jídla celé země ze všech druhů odlišných kultur. V Minnesotě najde mexickou restauraci kombinovanou s trhem, nabízející chutné tacos al pastor a carnitas tamales. V Denveru si užije jedinečné dezerty.

      • Malá bistra u silnic XXIII (6)

        Řekni tu kuchyni. Guy zkoumá některá poctivá bistra. V Coloradu se připojí k profesionálnímu hráči NFL u zeleného chili a vysokých burgerů. Poté v Massachusetts si dá Guy pár dokonalých nakládaných chipsů a pálivý vdolečkový sendvič.

      • Sekáček XIX (13)

        Turnaj hvězd Sekáčku: Finále! Čtyři úžasní finalisté otevřou první koš a dostanou malý zákusek a studený dezert. Poslední tři celebrity se utkají o 50 000 dolarů, ale kdo z nich bude mít štěstí s kachnou v koši na hlavní jídlo?

      • Guyovy hry s potravinami V (9)

        Možnost nápravy. Čtyři kuchaři se vracejí do Flavourtown s druhou šancí získat 20 000 dolarů na nákupy. Ale nejprve musejí připravit jídlo za použití ingrediencí, díky nimž posledně vypadli.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (1)

        Starý New York. Dnes se poučíme z vynikajících jídel New Yorku. Po uzeném lososovi a bagelu v legendárním židovském obchodu se zaměříme na úchvatnou kavárnu s pražírnou, a pak dvojitě grilované newyorské kousky s kořením.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (2)

        Co se vaří v Brooklynu. Ina tvoří snídani v jižanském stylu s karolínskou kaší, venkovskou šunkou a omáčkou red eye, a naučí se péct dokonalé bagety nebo připravit salát s cukrovým hráškem, pancettou a parmezánem.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson III (6)

        Annina oblíbená francouzská jídla. Díky Anně je vaření francouzských jídel hračkou a potěší každé děvče. Houbový biskvit pod kopulí z lístkového těsta při kousnutí odhalí horkou krémovou polévku.

      • Kuchyně XIII (7)

        Čerstvé nové chutě. Kuchyně objevuje nové chutě a začne bruschettovým burgerem Sunny Anderson a salátem s grilovaným lososem Katie Lee. Marcela Valladolid založí bylinkovou zahrádku Kuchyně.

      • Osadnice XVI (11)

        Snídaně za běhu. Ree připraví snídani pro děti ve stylu vezmi a jdi, včetně amišské zapečené ovesné kaše, koláčků z jablečné granoly a šunky z rendlíku.

      • Osadnice XVI (12)

        Jídla k obnově sloupků. Ree připraví velký sáček jídla k obědu pro rodinu, když se bude na ranči potýkat se sloupky plotu. Nachystá delikátní sendviče s plátky steaku a kovbojská tekutá jídla. Poté připraví něco na letní zchlazení po práci v horkém dopoledni.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (3)

        Co si vrabci cvrlikali. Ina zkoumá populární místa, o nichž každý mluví, a začne v Meatball Shop, kde dá svou osobnost sendvičům s masovými koulemi. Opět doma připraví skořicové koblihy a kávu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (4)

        Všechno jinak. Ina je v Brooklynu, aby se podívala po nějaké klasice. Nejprve v obchodu s delikatesami, kde nabízejí sekaná játra, a pak připraví klobásu v restauraci Prime Meats. Opět doma Ina zkusí francouzské fazole flažolet.

      • Pečení s Annou Olson III (4)

        Zmrzlina. Anna Olson se podělí o své tři oblíbené recepty na zmrzlinu. Začne jednoduchou a zakončí velkým dezertem celým pokrytým zmrzlinou.

      • Pečení s Annou Olson III (5)

        Švýcarské pusinky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede možnosti využití švýcarských pusinek. Využije je na přípravu tři delikátních sladkostí.

      • Kuchyně XIII (8)

        Zapněte gril. Hosté Kuchyně mají gril připravený na jaro a zkoušejí vychytávky pro grilování. Marcela Valladolid připraví grilovaný salát coleslaw a Shannon Ambrosio ugriluje kuřecí jerk.

      • Osadnice XII (5)

        Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.

      • Vaření na farmářských trzích (5)

        Masožravci proti veganům. Kuchaři, kteří milují maso, se postaví proti kuchařům - veganům na největším farmářském trhu v Orange County v Kalifornii. Týmy se snaží, aby barevný květák chutnal malým kritikům a použijí kotlík kukuřice, aby potěšili davy.

      • Vaření na farmářských trzích (6)

        Souboj titánů mořských plodů: Channel Islands. Dva týmy kuchařů musejí v této přímořské komunitě kalifornského Channel Islands na Jahodovém festivalu přetvořit místní oblíbená jídla na zcela nová. Poté kuchaři musí vytvořit jídla z mořských plodů, jež koupili přímo v přístavišti.

      • Kuchaři proti amatérům (3)

        Výzva v přípravě tacos. Profesionální a domácí kuchaři čelí v prvním kole výzvě vytvořit nejlepší tacos s překvapující ingrediencí, sodou. Ve druhém kole dojde na nakládanou zeleninu. A když v kuchyni nejde oheň, co je zchladí?

      • Malá bistra u silnic XXIII (7)

        Hlavně hovězí. Guy se ponoří do hovězího nebe. V Minneapolis místní gastronomická hospoda podává delikátní sendviče plné steaků a dušeného hovězího. V Atlantě židovské delikatesy nabízejí rybí speciality a vražedné hašé pastrami.

      • Malá bistra u silnic XXIII (8)

        Rukou a vidličkou. Guy zkouší pár výbušných jídel! V Denveru je argentinské bistro podávající hovězí empanadas a vegetariánské dortíky. A v Massachusetts domácké bistro vaří poctivou texasko-mexickou snídani.

      • Osadnice XI (4)

        Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.

      • Osadnice XI (5)

        Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.

      • Kuchyně X (8)

        Ochlazení. Ochlazení do letních veder přinesou v Kuchyni těstovinový salát s koriandrem a pestem, letní gazpacho se sladkou kukuřicí, chladivá polévka z červené řepy, čokoládové sušenky s marshmallow a mrazivý borůvkový koktejl.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (1)

        Oslava promoce. Anna Olson promlouvá ke studentům kulinářství a mediálního vysílání během oslavy promoce, kde dostane čestný titul vysoké školy Niagara College.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (2)

        Chutné předkrmy. Anna Olson představí svůj styl v časopise.

      • Sekáček XIX (1)

        Ještě přijde Bloody Mary. Šéfkuchaři otevírají první košík a najdou v něm koláč a Bloody Mary. V kole s hlavním jídlem zkusí tři kuchaři vytvořit excelentní jídla z mletého kuřecího masa a paelly s mořskými plody. Rozbitý stroj na zmrzlinu způsobí problémy jednomu z finalistů.

      • Vesnické venkovní vaření (13)

        Keith Show. Theo Randall a Rachel Allen soutěží v Keith Show ve Skotské vysočině.

      • Vesnické venkovní vaření (14)

        Kington Horse and Agricultural Society Show. Theo Randall a Rachel Allen soutěží v Kington Horse and Agricultural Society Show.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (9)

        Kouzlo marockého grilu. Bobby Flay si bere při svém letním grilování inspiraci z bohaté kuchyně Maroka. Připraví jehněčí svíčkovou s ostrou datlovou omáčkou, chlebové placky s kari humusem, grilované kuře s kuskusem a meruňkami a marockou limonádu.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (10)

        Grilování v jižanském stylu. Bobby Flay oslaví jednu ze svých oblíbených regionálních kuchyní Ameriky při svém grilování v jižanském stylu. V menu najdeme žebírka, grilované krevety s octovou omáčkou, uzené klobásky a mléčné koktejly s koláčem Mississippi.

      • Grilující taťkové (7)

        Ještě více té dobroty, prosím! Epická cesta Grilujících taťků pokračuje a oni míří do Saint Lawrence Gridiron v Boise v Idahu na půl kila hovězích žebírek upečených a ugrilovaných tak, že maso jde dokonale samo od kosti.

      • Grilující taťkové (8)

        Velké a fritované chutě. Fantastická dobrodružství Grilujících taťků s jídly je zavedou do Jacksonu, kde si pochutnají na jemné vepřové noze, pořádně fritované dokřupava. Pak zamíří taťkové do Austinu do jedinečného thajského bistra, kde podávají jejich verzi tacos.

      • Strávníci v utajení VII (7)

        Heavymetalový blázinec. Majitelé Toad Tavern potřebují vědět, jestli se skupina jejich syna soustředí více na jejich úsilí, než jejich práci v restauraci. Strávníci v utajení zjistí, že jiný zaměstnanec může pracovat na jejich odtržení.

      • Strávníci v utajení VII (8)

        Špatný cyklus. Po zaznamenání poklesů tržeb za donášku požádá Slice Works Charlese Stilese, aby prozkoumal jeho donáškovou službu na kolech. Strávníci v utajení zjistí, že jeden rozvozce dělá najednou dvě práce.

      • Malá bistra u silnic XXVI (7)

        Netypická bistra. Guy sejde z vyšlapaných stezek, aby našel všestranná jídla. V Severní Karolíně jídelna uvnitř pivního obchodu nabízí šílené kreace vaflí a v Texasu nevšední bistro nabízí kombinaci grilovaného jídla se suši.

      • Malá bistra u silnic XXVI (8)

        Ze severu na jih Ameriky. Guy hledá chutná jídla obou Amerik, od obřího poschoďového burgeru se slaninou v Severní Karolíně po odlehčené pouliční tacos v Mexiku.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (9)

        Kouzlo marockého grilu. Bobby Flay si bere při svém letním grilování inspiraci z bohaté kuchyně Maroka. Připraví jehněčí svíčkovou s ostrou datlovou omáčkou, chlebové placky s kari humusem, grilované kuře s kuskusem a meruňkami a marockou limonádu.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (10)

        Grilování v jižanském stylu. Bobby Flay oslaví jednu ze svých oblíbených regionálních kuchyní Ameriky při svém grilování v jižanském stylu. V menu najdeme žebírka, grilované krevety s octovou omáčkou, uzené klobásky a mléčné koktejly s koláčem Mississippi.

      • Grilující taťkové (7)

        Ještě více té dobroty, prosím! Epická cesta Grilujících taťků pokračuje a oni míří do Saint Lawrence Gridiron v Boise v Idahu na půl kila hovězích žebírek upečených a ugrilovaných tak, že maso jde dokonale samo od kosti.

      • Grilující taťkové (8)

        Velké a fritované chutě. Fantastická dobrodružství Grilujících taťků s jídly je zavedou do Jacksonu, kde si pochutnají na jemné vepřové noze, pořádně fritované dokřupava. Pak zamíří taťkové do Austinu do jedinečného thajského bistra, kde podávají jejich verzi tacos.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (10)

        Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.

      • Malá bistra u silnic XXIII (7)

        Hlavně hovězí. Guy se ponoří do hovězího nebe. V Minneapolis místní gastronomická hospoda podává delikátní sendviče plné steaků a dušeného hovězího. V Atlantě židovské delikatesy nabízejí rybí speciality a vražedné hašé pastrami.

      • Malá bistra u silnic XXIII (8)

        Rukou a vidličkou. Guy zkouší pár výbušných jídel! V Denveru je argentinské bistro podávající hovězí empanadas a vegetariánské dortíky. A v Massachusetts domácké bistro vaří poctivou texasko-mexickou snídani.