
Food Network
Food Network od do
Vesnické venkovní vaření (14)
Kington Horse and Agricultural Society Show. Theo Randall a Rachel Allen soutěží v Kington Horse and Agricultural Society Show.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (9)
Kouzlo marockého grilu. Bobby Flay si bere při svém letním grilování inspiraci z bohaté kuchyně Maroka. Připraví jehněčí svíčkovou s ostrou datlovou omáčkou, chlebové placky s kari humusem, grilované kuře s kuskusem a meruňkami a marockou limonádu.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (10)
Grilování v jižanském stylu. Bobby Flay oslaví jednu ze svých oblíbených regionálních kuchyní Ameriky při svém grilování v jižanském stylu. V menu najdeme žebírka, grilované krevety s octovou omáčkou, uzené klobásky a mléčné koktejly s koláčem Mississippi.
Grilující taťkové (7)
Ještě více té dobroty, prosím! Epická cesta Grilujících taťků pokračuje a oni míří do Saint Lawrence Gridiron v Boise v Idahu na půl kila hovězích žebírek upečených a ugrilovaných tak, že maso jde dokonale samo od kosti.
Grilující taťkové (8)
Velké a fritované chutě. Fantastická dobrodružství Grilujících taťků s jídly je zavedou do Jacksonu, kde si pochutnají na jemné vepřové noze, pořádně fritované dokřupava. Pak zamíří taťkové do Austinu do jedinečného thajského bistra, kde podávají jejich verzi tacos.
Strávníci v utajení VII (7)
Heavymetalový blázinec. Majitelé Toad Tavern potřebují vědět, jestli se skupina jejich syna soustředí více na jejich úsilí, než jejich práci v restauraci. Strávníci v utajení zjistí, že jiný zaměstnanec může pracovat na jejich odtržení.
Strávníci v utajení VII (8)
Špatný cyklus. Po zaznamenání poklesů tržeb za donášku požádá Slice Works Charlese Stilese, aby prozkoumal jeho donáškovou službu na kolech. Strávníci v utajení zjistí, že jeden rozvozce dělá najednou dvě práce.
Malá bistra u silnic XXVI (7)
Netypická bistra. Guy sejde z vyšlapaných stezek, aby našel všestranná jídla. V Severní Karolíně jídelna uvnitř pivního obchodu nabízí šílené kreace vaflí a v Texasu nevšední bistro nabízí kombinaci grilovaného jídla se suši.
Malá bistra u silnic XXVI (8)
Ze severu na jih Ameriky. Guy hledá chutná jídla obou Amerik, od obřího poschoďového burgeru se slaninou v Severní Karolíně po odlehčené pouliční tacos v Mexiku.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (9)
Kouzlo marockého grilu. Bobby Flay si bere při svém letním grilování inspiraci z bohaté kuchyně Maroka. Připraví jehněčí svíčkovou s ostrou datlovou omáčkou, chlebové placky s kari humusem, grilované kuře s kuskusem a meruňkami a marockou limonádu.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (10)
Grilování v jižanském stylu. Bobby Flay oslaví jednu ze svých oblíbených regionálních kuchyní Ameriky při svém grilování v jižanském stylu. V menu najdeme žebírka, grilované krevety s octovou omáčkou, uzené klobásky a mléčné koktejly s koláčem Mississippi.
Grilující taťkové (7)
Ještě více té dobroty, prosím! Epická cesta Grilujících taťků pokračuje a oni míří do Saint Lawrence Gridiron v Boise v Idahu na půl kila hovězích žebírek upečených a ugrilovaných tak, že maso jde dokonale samo od kosti.
Grilující taťkové (8)
Velké a fritované chutě. Fantastická dobrodružství Grilujících taťků s jídly je zavedou do Jacksonu, kde si pochutnají na jemné vepřové noze, pořádně fritované dokřupava. Pak zamíří taťkové do Austinu do jedinečného thajského bistra, kde podávají jejich verzi tacos.
Jídla na otevřeném ohni IV (9)
Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.
Jídla na otevřeném ohni IV (10)
Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.
Malá bistra u silnic XXIII (7)
Hlavně hovězí. Guy se ponoří do hovězího nebe. V Minneapolis místní gastronomická hospoda podává delikátní sendviče plné steaků a dušeného hovězího. V Atlantě židovské delikatesy nabízejí rybí speciality a vražedné hašé pastrami.
Malá bistra u silnic XXIII (8)
Rukou a vidličkou. Guy zkouší pár výbušných jídel! V Denveru je argentinské bistro podávající hovězí empanadas a vegetariánské dortíky. A v Massachusetts domácké bistro vaří poctivou texasko-mexickou snídani.
Sekáček XIX (1)
Ještě přijde Bloody Mary. Šéfkuchaři otevírají první košík a najdou v něm koláč a Bloody Mary. V kole s hlavním jídlem zkusí tři kuchaři vytvořit excelentní jídla z mletého kuřecího masa a paelly s mořskými plody. Rozbitý stroj na zmrzlinu způsobí problémy jednomu z finalistů.
Guyovy hry s potravinami V (10)
Servírujeme léto! Čtyři kuchaři připraví na oslavu léta grilovací pouliční večírek, kde se hodem kostkou objeví v jejich jídlech šílené položky.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (3)
Co si vrabci cvrlikali. Ina zkoumá populární místa, o nichž každý mluví, a začne v Meatball Shop, kde dá svou osobnost sendvičům s masovými koulemi. Opět doma připraví skořicové koblihy a kávu.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (4)
Všechno jinak. Ina je v Brooklynu, aby se podívala po nějaké klasice. Nejprve v obchodu s delikatesami, kde nabízejí sekaná játra, a pak připraví klobásu v restauraci Prime Meats. Opět doma Ina zkusí francouzské fazole flažolet.
Čerstvé ingredience s Annou Olson III (7)
Syté, šťastné a domácí. Anna má ráda velké chutě a textury, a když jsou navíc syté, je šťastná. A díky Anně i víme, že jídla budou vždy doma připravená a neodolatelně delikátní.
Kuchyně XIII (8)
Zapněte gril. Hosté Kuchyně mají gril připravený na jaro a zkoušejí vychytávky pro grilování. Marcela Valladolid připraví grilovaný salát coleslaw a Shannon Ambrosio ugriluje kuřecí jerk.
Osadnice XVI (13)
Alex je doma! Alex je doma z vysokoškolských kolejí a s bratranci se chystá oslava ve stylu pouličních tacos. Ree připraví například texaské dušené hovězí, rančerská kuřata, krém s avokádem a limetkou, salsu diablo a hnědé fazole.
Osadnice VII (1)
My a oni. Toto je příběh o dvou večeřích na ranči Drummond – jedné pro děti a druhé pro dospělé. Děti mají pečené těstoviny ziti, zatímco Ree připraví steak z vysokého roštěnce s kovbojským máslem a pečenými bramborami.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (5)
Zábava ve městě. Ina vaří ve dvou vynikajících restauracích a učí se, jak správně opéct ústřice a crostini s máslem. Dokonce i Jeffreymu se dostane výuky ohledně domácí výroby sýra v Beecher.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (6)
Vaření s Giadou De Laurentiis. Ina a Giada vaří společně a užívají si zábavný den a podělí se o recepty. Ina přivítá přítelkyni salátem s humry a bramborami, a pak Giada připraví mascarpone a citrónové noky s máslovou omáčkou s tymiánem.
Pečení s Annou Olson III (6)
Konzervování ovoce. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám předvede základy konzervace ovoce. Využije pak konzervované ovoce na přípravu tří delikátních dezertů.
Pečení s Annou Olson III (7)
Sušenky bez mouky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o tajemství výroby delikátních a chutných sušenek bez mouky. Upeče tři druhy bez toho, aniž by použila tradiční pšeničnou mouku.
Kuchyně XIII (9)
Podává se kousek léta. Kuchyně vítá chutě léta a začne fajitas s grilovanými krevetami Katie Lee a sýrovým kukuřičným dipem Marcely Valladolid, a pak si všichni vyjdou ven probrat nejhorší zvyky při grilování.
Osadnice XII (6)
Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (9)
Kouzlo marockého grilu. Bobby Flay si bere při svém letním grilování inspiraci z bohaté kuchyně Maroka. Připraví jehněčí svíčkovou s ostrou datlovou omáčkou, chlebové placky s kari humusem, grilované kuře s kuskusem a meruňkami a marockou limonádu.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (10)
Grilování v jižanském stylu. Bobby Flay oslaví jednu ze svých oblíbených regionálních kuchyní Ameriky při svém grilování v jižanském stylu. V menu najdeme žebírka, grilované krevety s octovou omáčkou, uzené klobásky a mléčné koktejly s koláčem Mississippi.
Grilující taťkové (7)
Ještě více té dobroty, prosím! Epická cesta Grilujících taťků pokračuje a oni míří do Saint Lawrence Gridiron v Boise v Idahu na půl kila hovězích žebírek upečených a ugrilovaných tak, že maso jde dokonale samo od kosti.
Grilující taťkové (8)
Velké a fritované chutě. Fantastická dobrodružství Grilujících taťků s jídly je zavedou do Jacksonu, kde si pochutnají na jemné vepřové noze, pořádně fritované dokřupava. Pak zamíří taťkové do Austinu do jedinečného thajského bistra, kde podávají jejich verzi tacos.
Malá bistra u silnic XXIII (9)
Až si budete prsty olizovat. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Atlantu, Minneapolis a Massachusetts, aby našel dlabanec, který nevyžaduje příbor.
Malá bistra u silnic XXIII (10)
Kousek Británie. Na tomto výletě si Guy Fieri užívá v Londýně a zúčastní se pořádné regionální hostiny.
Osadnice XI (6)
Dokonalý piknik. Ree pořádá pro přátele piknik v prérii a nabídne kuřecí salát Milanese Mediterranen s těstovinami orzo, studenou opečenou zeleninu s jogurtovým dipem s bylinkami a koláčky tres leches s Piňa Coladou.
Osadnice XI (7)
Jídla za 16 minut: V kovbojském stylu. Zatímco kovbojové pracují, připraví Ree Drummond domácí jídla k obědu jako smaženou rýži v texasko-mexickém stylu nebo kovbojský sekaný salát. Na večeři pak dušené vepřové kousky se šťouchanými červenými bramborami a plátky rajčat.
Kuchyně X (9)
Zabaleno a srolováno. V Kuchyni dnes budou všechny věci zabaleny a srolovány včetně do prosciutta zabalených kuřecích prsou a taco wrapů s cuketou. Rovněž se otevře poradna a zodpoví se otázky, jak zabalit jídlo do slaniny nebo jak srolovat burrito.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (3)
Sezóna grilování. Je sezóna grilování! Venkovní gril je rozpálený, přátelé okolo a víno otevřené. Anna Olson připraví grilovací upoutávku pro místní vinařskou událost v New Vintage Grille.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (4)
Svačina s čajem u Susan. Anna Olson navštíví svou přítelkyni Susan v jejím domě u jezera na svačinu s čajem.
Sekáček XIX (2)
Ambiciózní amatéři. Co si porotci pomyslí po ochutnání falešné kuřecí svíčkové od domácích kuchařů jako předkrmu? V kole s hlavním jídlem jeden ze soutěžících zkouší ambiciózně steak z ramínka v pouhém 30minutovém limitu. A dvě velmi neobvyklé ingredience se ukážou v koši pro dezert, a porotci budou sledovat, jak si s nimi amatérští kuchaři poradí.
Vesnické venkovní vaření (15)
Ludlow Food Festival. Theo Randall a Rachel Allen soutěží na festivalu Ludlow Food Festival.
Vesnické venkovní vaření (16)
Nevern Agricultural and Horticultural Show. Aldo Zilli a Silvena Rowe soutěží v Nevern Agricultural and Horticultural Show.
Úchvatné svatební dorty III (1)
Veterán Mustang, mechanický safír, modrá látka. Pekařství v Chicagu vytváří dort v podobě veteránu Mustang, zatímco dámy v New Yorku tvoří vysoký, šperky ozdobený svatební dort s cukrovou safírovou polevou. Mezitím Chrisův tým vyrábí elegantní, zdrženlivý, ale stále „dívčí“ dort.
Hledači dortů II (4)
Žádné sladké šestnáctiny. Skylar bude slavit své 16. narozeniny a se svou matkou Donnou vybírají dokonalý vzhled dortu. Donna chce hodně zářivých ozdobiček, zatímco Skylar naopak chce veškeré třpytící se cetky nechat daleko od dortu pryč.
Hledači dortů II (5)
Bitva o dětský večírek. Nijah a Dwayne se chystají na narození jejich holčičky, ale Nijahova matka Tish chce uspořádat slavnostní dětský večírek! Jenže názory rodičů a nastávající babičky se liší, pokud jde o dort.
Strávníci v utajení VII (9)
Tajné páry. Když si majitelé Indulge Bistro and Wine Bar v Coloradu všimnou nesrovnalostí v nákladech na jídlo, kontaktují Charlese Stilese, aby pomohl. Strávníci v utajení odhalí pár zaměstnanců.
Strávníci v utajení VII (10)
Podvody s veterány. Jimmy, majitel Rockabillies, se zajímá o propad v prodejích, zvláště během přehlídky veteránů. Charles Stiles posílá strávníky v utajení, kteří zjistí, že personál porušuje vícero pravidel.
Malá bistra u silnic XXVI (9)
Celosvětově. Na tomto výletu si dá Guy Fieri celosvětovou gangsterskou baštu v jamajském bistru v Houstonu a v nonstopu v Cancúnu v Mexiku.
Malá bistra u silnic XXVI (10)
Úžasné ženy. Na tomto výletu Guy Fieri navštíví ženskou sestavu, která vede jídelnu v Houstonu a Orlandu na Floridě.
Úchvatné svatební dorty III (1)
Veterán Mustang, mechanický safír, modrá látka. Pekařství v Chicagu vytváří dort v podobě veteránu Mustang, zatímco dámy v New Yorku tvoří vysoký, šperky ozdobený svatební dort s cukrovou safírovou polevou. Mezitím Chrisův tým vyrábí elegantní, zdrženlivý, ale stále „dívčí“ dort.
Hledači dortů II (4)
Žádné sladké šestnáctiny. Skylar bude slavit své 16. narozeniny a se svou matkou Donnou vybírají dokonalý vzhled dortu. Donna chce hodně zářivých ozdobiček, zatímco Skylar naopak chce veškeré třpytící se cetky nechat daleko od dortu pryč.
Hledači dortů II (5)
Bitva o dětský večírek. Nijah a Dwayne se chystají na narození jejich holčičky, ale Nijahova matka Tish chce uspořádat slavnostní dětský večírek! Jenže názory rodičů a nastávající babičky se liší, pokud jde o dort.
Jídla na otevřeném ohni IV (11)
Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.
Jídla na otevřeném ohni IV (12)
Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.
Malá bistra u silnic XXIII (9)
Až si budete prsty olizovat. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Atlantu, Minneapolis a Massachusetts, aby našel dlabanec, který nevyžaduje příbor.
Malá bistra u silnic XXIII (10)
Kousek Británie. Na tomto výletě si Guy Fieri užívá v Londýně a zúčastní se pořádné regionální hostiny.
