• Food Network

    • Food Network od do

      • Vesnické venkovní vaření (14)

        Kington Horse and Agricultural Society Show. Theo Randall a Rachel Allen soutěží v Kington Horse and Agricultural Society Show.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (9)

        Kouzlo marockého grilu. Bobby Flay si bere při svém letním grilování inspiraci z bohaté kuchyně Maroka. Připraví jehněčí svíčkovou s ostrou datlovou omáčkou, chlebové placky s kari humusem, grilované kuře s kuskusem a meruňkami a marockou limonádu.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (10)

        Grilování v jižanském stylu. Bobby Flay oslaví jednu ze svých oblíbených regionálních kuchyní Ameriky při svém grilování v jižanském stylu. V menu najdeme žebírka, grilované krevety s octovou omáčkou, uzené klobásky a mléčné koktejly s koláčem Mississippi.

      • Grilující taťkové (7)

        Ještě více té dobroty, prosím! Epická cesta Grilujících taťků pokračuje a oni míří do Saint Lawrence Gridiron v Boise v Idahu na půl kila hovězích žebírek upečených a ugrilovaných tak, že maso jde dokonale samo od kosti.

      • Grilující taťkové (8)

        Velké a fritované chutě. Fantastická dobrodružství Grilujících taťků s jídly je zavedou do Jacksonu, kde si pochutnají na jemné vepřové noze, pořádně fritované dokřupava. Pak zamíří taťkové do Austinu do jedinečného thajského bistra, kde podávají jejich verzi tacos.

      • Strávníci v utajení VII (7)

        Heavymetalový blázinec. Majitelé Toad Tavern potřebují vědět, jestli se skupina jejich syna soustředí více na jejich úsilí, než jejich práci v restauraci. Strávníci v utajení zjistí, že jiný zaměstnanec může pracovat na jejich odtržení.

      • Strávníci v utajení VII (8)

        Špatný cyklus. Po zaznamenání poklesů tržeb za donášku požádá Slice Works Charlese Stilese, aby prozkoumal jeho donáškovou službu na kolech. Strávníci v utajení zjistí, že jeden rozvozce dělá najednou dvě práce.

      • Malá bistra u silnic XXVI (7)

        Netypická bistra. Guy sejde z vyšlapaných stezek, aby našel všestranná jídla. V Severní Karolíně jídelna uvnitř pivního obchodu nabízí šílené kreace vaflí a v Texasu nevšední bistro nabízí kombinaci grilovaného jídla se suši.

      • Malá bistra u silnic XXVI (8)

        Ze severu na jih Ameriky. Guy hledá chutná jídla obou Amerik, od obřího poschoďového burgeru se slaninou v Severní Karolíně po odlehčené pouliční tacos v Mexiku.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (9)

        Kouzlo marockého grilu. Bobby Flay si bere při svém letním grilování inspiraci z bohaté kuchyně Maroka. Připraví jehněčí svíčkovou s ostrou datlovou omáčkou, chlebové placky s kari humusem, grilované kuře s kuskusem a meruňkami a marockou limonádu.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (10)

        Grilování v jižanském stylu. Bobby Flay oslaví jednu ze svých oblíbených regionálních kuchyní Ameriky při svém grilování v jižanském stylu. V menu najdeme žebírka, grilované krevety s octovou omáčkou, uzené klobásky a mléčné koktejly s koláčem Mississippi.

      • Grilující taťkové (7)

        Ještě více té dobroty, prosím! Epická cesta Grilujících taťků pokračuje a oni míří do Saint Lawrence Gridiron v Boise v Idahu na půl kila hovězích žebírek upečených a ugrilovaných tak, že maso jde dokonale samo od kosti.

      • Grilující taťkové (8)

        Velké a fritované chutě. Fantastická dobrodružství Grilujících taťků s jídly je zavedou do Jacksonu, kde si pochutnají na jemné vepřové noze, pořádně fritované dokřupava. Pak zamíří taťkové do Austinu do jedinečného thajského bistra, kde podávají jejich verzi tacos.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (10)

        Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.

      • Malá bistra u silnic XXIII (7)

        Hlavně hovězí. Guy se ponoří do hovězího nebe. V Minneapolis místní gastronomická hospoda podává delikátní sendviče plné steaků a dušeného hovězího. V Atlantě židovské delikatesy nabízejí rybí speciality a vražedné hašé pastrami.

      • Malá bistra u silnic XXIII (8)

        Rukou a vidličkou. Guy zkouší pár výbušných jídel! V Denveru je argentinské bistro podávající hovězí empanadas a vegetariánské dortíky. A v Massachusetts domácké bistro vaří poctivou texasko-mexickou snídani.

      • Sekáček XIX (1)

        Ještě přijde Bloody Mary. Šéfkuchaři otevírají první košík a najdou v něm koláč a Bloody Mary. V kole s hlavním jídlem zkusí tři kuchaři vytvořit excelentní jídla z mletého kuřecího masa a paelly s mořskými plody. Rozbitý stroj na zmrzlinu způsobí problémy jednomu z finalistů.

      • Guyovy hry s potravinami V (10)

        Servírujeme léto! Čtyři kuchaři připraví na oslavu léta grilovací pouliční večírek, kde se hodem kostkou objeví v jejich jídlech šílené položky.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (3)

        Co si vrabci cvrlikali. Ina zkoumá populární místa, o nichž každý mluví, a začne v Meatball Shop, kde dá svou osobnost sendvičům s masovými koulemi. Opět doma připraví skořicové koblihy a kávu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (4)

        Všechno jinak. Ina je v Brooklynu, aby se podívala po nějaké klasice. Nejprve v obchodu s delikatesami, kde nabízejí sekaná játra, a pak připraví klobásu v restauraci Prime Meats. Opět doma Ina zkusí francouzské fazole flažolet.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson III (7)

        Syté, šťastné a domácí. Anna má ráda velké chutě a textury, a když jsou navíc syté, je šťastná. A díky Anně i víme, že jídla budou vždy doma připravená a neodolatelně delikátní.

      • Kuchyně XIII (8)

        Zapněte gril. Hosté Kuchyně mají gril připravený na jaro a zkoušejí vychytávky pro grilování. Marcela Valladolid připraví grilovaný salát coleslaw a Shannon Ambrosio ugriluje kuřecí jerk.

      • Osadnice XVI (13)

        Alex je doma! Alex je doma z vysokoškolských kolejí a s bratranci se chystá oslava ve stylu pouličních tacos. Ree připraví například texaské dušené hovězí, rančerská kuřata, krém s avokádem a limetkou, salsu diablo a hnědé fazole.

      • Osadnice VII (1)

        My a oni. Toto je příběh o dvou večeřích na ranči Drummond – jedné pro děti a druhé pro dospělé. Děti mají pečené těstoviny ziti, zatímco Ree připraví steak z vysokého roštěnce s kovbojským máslem a pečenými bramborami.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (5)

        Zábava ve městě. Ina vaří ve dvou vynikajících restauracích a učí se, jak správně opéct ústřice a crostini s máslem. Dokonce i Jeffreymu se dostane výuky ohledně domácí výroby sýra v Beecher.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (6)

        Vaření s Giadou De Laurentiis. Ina a Giada vaří společně a užívají si zábavný den a podělí se o recepty. Ina přivítá přítelkyni salátem s humry a bramborami, a pak Giada připraví mascarpone a citrónové noky s máslovou omáčkou s tymiánem.

      • Pečení s Annou Olson III (6)

        Konzervování ovoce. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám předvede základy konzervace ovoce. Využije pak konzervované ovoce na přípravu tří delikátních dezertů.

      • Pečení s Annou Olson III (7)

        Sušenky bez mouky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o tajemství výroby delikátních a chutných sušenek bez mouky. Upeče tři druhy bez toho, aniž by použila tradiční pšeničnou mouku.

      • Kuchyně XIII (9)

        Podává se kousek léta. Kuchyně vítá chutě léta a začne fajitas s grilovanými krevetami Katie Lee a sýrovým kukuřičným dipem Marcely Valladolid, a pak si všichni vyjdou ven probrat nejhorší zvyky při grilování.

      • Osadnice XII (6)

        Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (9)

        Kouzlo marockého grilu. Bobby Flay si bere při svém letním grilování inspiraci z bohaté kuchyně Maroka. Připraví jehněčí svíčkovou s ostrou datlovou omáčkou, chlebové placky s kari humusem, grilované kuře s kuskusem a meruňkami a marockou limonádu.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (10)

        Grilování v jižanském stylu. Bobby Flay oslaví jednu ze svých oblíbených regionálních kuchyní Ameriky při svém grilování v jižanském stylu. V menu najdeme žebírka, grilované krevety s octovou omáčkou, uzené klobásky a mléčné koktejly s koláčem Mississippi.

      • Grilující taťkové (7)

        Ještě více té dobroty, prosím! Epická cesta Grilujících taťků pokračuje a oni míří do Saint Lawrence Gridiron v Boise v Idahu na půl kila hovězích žebírek upečených a ugrilovaných tak, že maso jde dokonale samo od kosti.

      • Grilující taťkové (8)

        Velké a fritované chutě. Fantastická dobrodružství Grilujících taťků s jídly je zavedou do Jacksonu, kde si pochutnají na jemné vepřové noze, pořádně fritované dokřupava. Pak zamíří taťkové do Austinu do jedinečného thajského bistra, kde podávají jejich verzi tacos.

      • Malá bistra u silnic XXIII (9)

        Až si budete prsty olizovat. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Atlantu, Minneapolis a Massachusetts, aby našel dlabanec, který nevyžaduje příbor.

      • Malá bistra u silnic XXIII (10)

        Kousek Británie. Na tomto výletě si Guy Fieri užívá v Londýně a zúčastní se pořádné regionální hostiny.

      • Osadnice XI (6)

        Dokonalý piknik. Ree pořádá pro přátele piknik v prérii a nabídne kuřecí salát Milanese Mediterranen s těstovinami orzo, studenou opečenou zeleninu s jogurtovým dipem s bylinkami a koláčky tres leches s Piňa Coladou.

      • Osadnice XI (7)

        Jídla za 16 minut: V kovbojském stylu. Zatímco kovbojové pracují, připraví Ree Drummond domácí jídla k obědu jako smaženou rýži v texasko-mexickém stylu nebo kovbojský sekaný salát. Na večeři pak dušené vepřové kousky se šťouchanými červenými bramborami a plátky rajčat.

      • Kuchyně X (9)

        Zabaleno a srolováno. V Kuchyni dnes budou všechny věci zabaleny a srolovány včetně do prosciutta zabalených kuřecích prsou a taco wrapů s cuketou. Rovněž se otevře poradna a zodpoví se otázky, jak zabalit jídlo do slaniny nebo jak srolovat burrito.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (3)

        Sezóna grilování. Je sezóna grilování! Venkovní gril je rozpálený, přátelé okolo a víno otevřené. Anna Olson připraví grilovací upoutávku pro místní vinařskou událost v New Vintage Grille.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (4)

        Svačina s čajem u Susan. Anna Olson navštíví svou přítelkyni Susan v jejím domě u jezera na svačinu s čajem.

      • Sekáček XIX (2)

        Ambiciózní amatéři. Co si porotci pomyslí po ochutnání falešné kuřecí svíčkové od domácích kuchařů jako předkrmu? V kole s hlavním jídlem jeden ze soutěžících zkouší ambiciózně steak z ramínka v pouhém 30minutovém limitu. A dvě velmi neobvyklé ingredience se ukážou v koši pro dezert, a porotci budou sledovat, jak si s nimi amatérští kuchaři poradí.

      • Vesnické venkovní vaření (15)

        Ludlow Food Festival. Theo Randall a Rachel Allen soutěží na festivalu Ludlow Food Festival.

      • Vesnické venkovní vaření (16)

        Nevern Agricultural and Horticultural Show. Aldo Zilli a Silvena Rowe soutěží v Nevern Agricultural and Horticultural Show.

      • Úchvatné svatební dorty III (1)

        Veterán Mustang, mechanický safír, modrá látka. Pekařství v Chicagu vytváří dort v podobě veteránu Mustang, zatímco dámy v New Yorku tvoří vysoký, šperky ozdobený svatební dort s cukrovou safírovou polevou. Mezitím Chrisův tým vyrábí elegantní, zdrženlivý, ale stále „dívčí“ dort.

      • Hledači dortů II (4)

        Žádné sladké šestnáctiny. Skylar bude slavit své 16. narozeniny a se svou matkou Donnou vybírají dokonalý vzhled dortu. Donna chce hodně zářivých ozdobiček, zatímco Skylar naopak chce veškeré třpytící se cetky nechat daleko od dortu pryč.

      • Hledači dortů II (5)

        Bitva o dětský večírek. Nijah a Dwayne se chystají na narození jejich holčičky, ale Nijahova matka Tish chce uspořádat slavnostní dětský večírek! Jenže názory rodičů a nastávající babičky se liší, pokud jde o dort.

      • Strávníci v utajení VII (9)

        Tajné páry. Když si majitelé Indulge Bistro and Wine Bar v Coloradu všimnou nesrovnalostí v nákladech na jídlo, kontaktují Charlese Stilese, aby pomohl. Strávníci v utajení odhalí pár zaměstnanců.

      • Strávníci v utajení VII (10)

        Podvody s veterány. Jimmy, majitel Rockabillies, se zajímá o propad v prodejích, zvláště během přehlídky veteránů. Charles Stiles posílá strávníky v utajení, kteří zjistí, že personál porušuje vícero pravidel.

      • Malá bistra u silnic XXVI (9)

        Celosvětově. Na tomto výletu si dá Guy Fieri celosvětovou gangsterskou baštu v jamajském bistru v Houstonu a v nonstopu v Cancúnu v Mexiku.

      • Malá bistra u silnic XXVI (10)

        Úžasné ženy. Na tomto výletu Guy Fieri navštíví ženskou sestavu, která vede jídelnu v Houstonu a Orlandu na Floridě.

      • Úchvatné svatební dorty III (1)

        Veterán Mustang, mechanický safír, modrá látka. Pekařství v Chicagu vytváří dort v podobě veteránu Mustang, zatímco dámy v New Yorku tvoří vysoký, šperky ozdobený svatební dort s cukrovou safírovou polevou. Mezitím Chrisův tým vyrábí elegantní, zdrženlivý, ale stále „dívčí“ dort.

      • Hledači dortů II (4)

        Žádné sladké šestnáctiny. Skylar bude slavit své 16. narozeniny a se svou matkou Donnou vybírají dokonalý vzhled dortu. Donna chce hodně zářivých ozdobiček, zatímco Skylar naopak chce veškeré třpytící se cetky nechat daleko od dortu pryč.

      • Hledači dortů II (5)

        Bitva o dětský večírek. Nijah a Dwayne se chystají na narození jejich holčičky, ale Nijahova matka Tish chce uspořádat slavnostní dětský večírek! Jenže názory rodičů a nastávající babičky se liší, pokud jde o dort.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (11)

        Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (12)

        Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.

      • Malá bistra u silnic XXIII (9)

        Až si budete prsty olizovat. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Atlantu, Minneapolis a Massachusetts, aby našel dlabanec, který nevyžaduje příbor.

      • Malá bistra u silnic XXIII (10)

        Kousek Británie. Na tomto výletě si Guy Fieri užívá v Londýně a zúčastní se pořádné regionální hostiny.