
Food Network
Food Network od do
Vesnické venkovní vaření (16)
Nevern Agricultural and Horticultural Show. Aldo Zilli a Silvena Rowe soutěží v Nevern Agricultural and Horticultural Show.
Úchvatné svatební dorty III (1)
Veterán Mustang, mechanický safír, modrá látka. Pekařství v Chicagu vytváří dort v podobě veteránu Mustang, zatímco dámy v New Yorku tvoří vysoký, šperky ozdobený svatební dort s cukrovou safírovou polevou. Mezitím Chrisův tým vyrábí elegantní, zdrženlivý, ale stále „dívčí“ dort.
Hledači dortů II (4)
Žádné sladké šestnáctiny. Skylar bude slavit své 16. narozeniny a se svou matkou Donnou vybírají dokonalý vzhled dortu. Donna chce hodně zářivých ozdobiček, zatímco Skylar naopak chce veškeré třpytící se cetky nechat daleko od dortu pryč.
Hledači dortů II (5)
Bitva o dětský večírek. Nijah a Dwayne se chystají na narození jejich holčičky, ale Nijahova matka Tish chce uspořádat slavnostní dětský večírek! Jenže názory rodičů a nastávající babičky se liší, pokud jde o dort.
Strávníci v utajení VII (9)
Tajné páry. Když si majitelé Indulge Bistro and Wine Bar v Coloradu všimnou nesrovnalostí v nákladech na jídlo, kontaktují Charlese Stilese, aby pomohl. Strávníci v utajení odhalí pár zaměstnanců.
Strávníci v utajení VII (10)
Podvody s veterány. Jimmy, majitel Rockabillies, se zajímá o propad v prodejích, zvláště během přehlídky veteránů. Charles Stiles posílá strávníky v utajení, kteří zjistí, že personál porušuje vícero pravidel.
Malá bistra u silnic XXVI (9)
Celosvětově. Na tomto výletu si dá Guy Fieri celosvětovou gangsterskou baštu v jamajském bistru v Houstonu a v nonstopu v Cancúnu v Mexiku.
Malá bistra u silnic XXVI (10)
Úžasné ženy. Na tomto výletu Guy Fieri navštíví ženskou sestavu, která vede jídelnu v Houstonu a Orlandu na Floridě.
Úchvatné svatební dorty III (1)
Veterán Mustang, mechanický safír, modrá látka. Pekařství v Chicagu vytváří dort v podobě veteránu Mustang, zatímco dámy v New Yorku tvoří vysoký, šperky ozdobený svatební dort s cukrovou safírovou polevou. Mezitím Chrisův tým vyrábí elegantní, zdrženlivý, ale stále „dívčí“ dort.
Hledači dortů II (4)
Žádné sladké šestnáctiny. Skylar bude slavit své 16. narozeniny a se svou matkou Donnou vybírají dokonalý vzhled dortu. Donna chce hodně zářivých ozdobiček, zatímco Skylar naopak chce veškeré třpytící se cetky nechat daleko od dortu pryč.
Hledači dortů II (5)
Bitva o dětský večírek. Nijah a Dwayne se chystají na narození jejich holčičky, ale Nijahova matka Tish chce uspořádat slavnostní dětský večírek! Jenže názory rodičů a nastávající babičky se liší, pokud jde o dort.
Jídla na otevřeném ohni IV (11)
Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.
Jídla na otevřeném ohni IV (12)
Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.
Malá bistra u silnic XXIII (9)
Až si budete prsty olizovat. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Atlantu, Minneapolis a Massachusetts, aby našel dlabanec, který nevyžaduje příbor.
Malá bistra u silnic XXIII (10)
Kousek Británie. Na tomto výletě si Guy Fieri užívá v Londýně a zúčastní se pořádné regionální hostiny.
Sekáček XIX (2)
Ambiciózní amatéři. Co si porotci pomyslí po ochutnání falešné kuřecí svíčkové od domácích kuchařů jako předkrmu? V kole s hlavním jídlem jeden ze soutěžících zkouší ambiciózně steak z ramínka v pouhém 30minutovém limitu. A dvě velmi neobvyklé ingredience se ukážou v koši pro dezert, a porotci budou sledovat, jak si s nimi amatérští kuchaři poradí.
Guyovy hry s potravinami V (11)
Souboj nadějných nováčků. Čtyři z nejlepších nadějných kuchařských nováčků by rádi postoupili výš. Nejprve musejí zkombinovat jídla dvou kuchyní, jež se obvykle nevídají pospolu.
Jídla na otevřeném ohni IV (10)
Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.
Jídla na otevřeném ohni IV (11)
Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.
Na cestách s G. Garvinem III (12)
Boston. G. jede do Bostonu, kde v Estelle najde jižanský komfort. V kuchyni uvaří kuřecí smažený steak se šťávou z klobás. Pak zamíří do Highland Kitchen ochutnat jejich proslulé kořeněné dušené kozí maso.
Sekáček XXIII (13)
Řekni sýr! Sýr není jenom klíčovou ingrediencí pro spoustu rychlých klasik, ale také dnes také tématem soutěže. V prvním kole musejí kuchaři vytvořit něco kreativního z plísňového sýru a kozího sýru pro jejich talíř s předkrmem.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (8)
Vaječná jídla. Ina čelí svému strachu a vyzkouší nejsložitější vaječné recepty. Dostane se jí mistrovské výuky od místního šéfkuchaře Terryho Harwooda na omeletu, odhalí tajemství sufflé a holandské majonézy.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (9)
Těstoviny mezinárodně. Ina cestuje světem a sdílí fantastické mezinárodní recepty na těstoviny. Začne v Itálii fantastickým conchiglie al forno s houbami a radicchio od její přítelkyně a spisovatelky Johanne Killeen.
Osadnice XI (1)
Stanton a Paige. Dcera Ree Drummond Page a její kamarádka Stanton by rády na večeři čínské jídlo, a tak Ree připraví Asií inspirovanou hostinu, která se dokonale hodí na dívčí noční večírek plný zábavy.
Osadnice XI (2)
Večírek k dokončení studia. Ree Drummond a její kamarádka Hyacinth pořádají večírek k dokončení studia pro své dcery, a pro absolventky to bude dokonalý odvaz.
Se Sibou u stolu (9)
Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.
Se Sibou u stolu (10)
Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (12)
Pozdní snídaně plná kakaa. Bobby Flay podává pozdní snídani plnou kakaa, například dekadentní pogáčky zalité čokoládou, francouzský toast plněný horkou mexickou čokoládou, vířivé smoothie s čokoládou a arašídovým máslem nebo čokoládové koláčky s lískovými ořechy.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (13)
Sytá jídla v nové verzi. Bobby Flay přetvoří pro tuto hravou a delikátní pozdní snídani sytá a oblíbená jídla, takže v menu najdeme francouzský toast ve stylu churro, skořicové kynuté palačinky nebo obměny vejce naměkko se slaninou a čedarem.
Kuchyně IX (5)
Italské klasiky. Jeff Mauro se podělí o rodinný recept na rajčatovou omáčku, a pak zjistíme, jak využít zbytky italských ingrediencí novým způsobem či jak vyrobit zábavné předměty z prázdných lahví od vína.
Malá bistra u silnic XXVII (3)
Grilování, těstíčko, pivo a kuřata. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší všechny druhy pořádných dlabanců. V Los Angeles najde pojízdné bistro se zajímavě připravenými rybami a smaženými brambůrky, a také bistro v centru, kde grilují a udí bůček a smaží kuřata.
Malá bistra u silnic XVII (12)
Od srdce. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří na místa, kde dávají do všeho, co dělají, srdce i duši. V Carlsbad v Kalifornii rodinný italský restaurant zůstává věrný dlouholetému receptu na ravioli.
Malá bistra u silnic XXVI (13)
Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.
Sekáček: Mistři grilování (26)
Část třetí. Čtyři mistři otevřeného ohně soutěží o šanci bojovat ve finále o 50 000 dolarů. Projít prvním kolem bude vyžadovat mnoho tvrdé práce v pouhých 20 minutách, včetně otevření ústřic a rozmrazení bloku špenátu.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (5)
Úchvatné španělské grilování. Bobby Flay připraví grilovací menu, v němž se nachází salát s mořskými plody a španělským vlivem, na ohni opečené jehněčí kousky s BBQ omáčkou s uzenou paprikou, salát s grilovanými žampiony a ořechovým pestem a grepovou sangrii s jahodami.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (6)
Hostina ze středozápadu. Bobby Flay se při tomto chutném grilování nechá inspirovat rozmanitou kuchyní středozápadu. Připraví jehněčí šavarmu, salát s medem glazovanými grilovanými fíky, grilované křepelky s pomerančovou omáčkou, levantový salát a k pití meruňkovo-mátový kvas.
Dětský šampionát v grilování (3)
Hostina ve stylu luau. Grilovací aréna se přemění na polynéský ráj ve třetím týdnu soutěže, kdy děti dostanou za úkol připravit dokonalé luau vepřové menu s přílohou z tropického ovoce.
Jídla na otevřeném ohni IV (7)
Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.
Jídla na otevřeném ohni IV (8)
Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.
Grilující taťkové (5)
Jídlo jako vřelé objetí. Grilující taťkové jedou do Minneapolis, kde se klasický kuřecí pot pie mění na pot pie 10 000 jezer s domácím a nadýchaným těstem. Pak zamíří do Austinu za domácím hovězím chili s makarony se sýrem.
Grilující taťkové (6)
Větší a fantastičtější jídla. Grilující taťkové míří do Jacksonu na enormní kilogramový steak, který není pro slabé nátury! Pak navštíví The Swinery v Seattlu, kde ukuchtí a usmaží domácí vepřový bůček a slaninu na senzační sendvič se slaninou, rajčaty a salátem.
Malá bistra u silnic XXVI (12)
Krocan, brambory a psi. Guy vyzkouší pořádnou směs chutí z celé země, včetně na brambory zaměřené restaurace podávající syté brazilské speciality a vynikající bistro nabízející skvělé bramboráky latke a krocaní pastrami.
Malá bistra u silnic XXVI (13)
Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.
Malá bistra u silnic XXVI (14)
Kuřecí trojboj. Guy se vydává na cestu, aby hledal nejlepší jídla z kuřat, a najde oblíbená kuřata rockerovy matky, smažená thajská křídla a kalifornské bistro s hot dogy a jedinečnými kuřaty a vaflemi.
Malá bistra u silnic XXVI (15)
Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.
Grilující taťkové (7)
Ještě více té dobroty, prosím! Epická cesta Grilujících taťků pokračuje a oni míří do Saint Lawrence Gridiron v Boise v Idahu na půl kila hovězích žebírek upečených a ugrilovaných tak, že maso jde dokonale samo od kosti.
Grilující taťkové (8)
Velké a fritované chutě. Fantastická dobrodružství Grilujících taťků s jídly je zavedou do Jacksonu, kde si pochutnají na jemné vepřové noze, pořádně fritované dokřupava. Pak zamíří taťkové do Austinu do jedinečného thajského bistra, kde podávají jejich verzi tacos.
Kuchaři proti amatérům (3)
Výzva v přípravě tacos. Profesionální a domácí kuchaři čelí v prvním kole výzvě vytvořit nejlepší tacos s překvapující ingrediencí, sodou. Ve druhém kole dojde na nakládanou zeleninu. A když v kuchyni nejde oheň, co je zchladí?
Malá bistra u silnic XXIV (7)
Šťavnaté sendviče. Guy si zakousne šťavnatých sendvičů při cestě napříč Kalifornií a Floridou, kdy navštíví opravdu skvělé a levné řeznictví, pojízdnou kantýnu a bistro s mořskými plody.
Malá bistra u silnic XXIV (8)
Horké maso a studená zelenina. Guy griluje masitá jídla a zeleninové speciality při návštěvě oblíbeného veganského bistra v Kalifornii, a pak zamíří do ráje masožravců na Floridě.
Vaření na farmářských trzích (5)
Masožravci proti veganům. Kuchaři, kteří milují maso, se postaví proti kuchařům - veganům na největším farmářském trhu v Orange County v Kalifornii. Týmy se snaží, aby barevný květák chutnal malým kritikům a použijí kotlík kukuřice, aby potěšili davy.
Vaření na farmářských trzích (6)
Souboj titánů mořských plodů: Channel Islands. Dva týmy kuchařů musejí v této přímořské komunitě kalifornského Channel Islands na Jahodovém festivalu přetvořit místní oblíbená jídla na zcela nová. Poté kuchaři musí vytvořit jídla z mořských plodů, jež koupili přímo v přístavišti.
Grilující taťkové (7)
Ještě více té dobroty, prosím! Epická cesta Grilujících taťků pokračuje a oni míří do Saint Lawrence Gridiron v Boise v Idahu na půl kila hovězích žebírek upečených a ugrilovaných tak, že maso jde dokonale samo od kosti.
Grilující taťkové (8)
Velké a fritované chutě. Fantastická dobrodružství Grilujících taťků s jídly je zavedou do Jacksonu, kde si pochutnají na jemné vepřové noze, pořádně fritované dokřupava. Pak zamíří taťkové do Austinu do jedinečného thajského bistra, kde podávají jejich verzi tacos.
Kuchaři proti amatérům (3)
Výzva v přípravě tacos. Profesionální a domácí kuchaři čelí v prvním kole výzvě vytvořit nejlepší tacos s překvapující ingrediencí, sodou. Ve druhém kole dojde na nakládanou zeleninu. A když v kuchyni nejde oheň, co je zchladí?
Malá bistra u silnic XXIV (7)
Šťavnaté sendviče. Guy si zakousne šťavnatých sendvičů při cestě napříč Kalifornií a Floridou, kdy navštíví opravdu skvělé a levné řeznictví, pojízdnou kantýnu a bistro s mořskými plody.
Malá bistra u silnic XXIV (8)
Horké maso a studená zelenina. Guy griluje masitá jídla a zeleninové speciality při návštěvě oblíbeného veganského bistra v Kalifornii, a pak zamíří do ráje masožravců na Floridě.
