• Food Network

    • Food Network od do

      • Vesnické venkovní vaření (20)

        Yorkshire Dales. Aldo Zilli a Silvena Rowe zakoční svou cestu v Mukeru v Yorkshire Dales.

      • Malá bistra u silnic XXIV (9)

        Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.

      • Malá bistra u silnic XXIV (10)

        Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.

      • Burgery, pivo a grilování II (6)

        Chutě tropů. Mistr pekař, Ron Ben-Israel, se setká s Michaelem v Baton Rouge, aby si dali Karibikem inspirované v chlebu zapečené hovězí hrudí. Pak Michael zamíří do Kentucky na chorizo burger v Lousville a velmi kořeněné sendviče se smaženými kuřaty v Lexingtonu.

      • Burgery, pivo a grilování II (7)

        Dekadentní regionální jídla. Finalista Food Network Star, Jay Ducote, se připojí k Michaelovi v Baton Rouge na cajunskou kuchyní inspirovaný burger. Pak Michael vyzkouší tradiční opečené ravioli v St. Louis a pochutná si na obří porci vepřového s broskvovým glazováním v texaském Austinu.

      • Strávníci v utajení VII (13)

        Tatínkova holčička. Když Joe a Fran, majitelé Geppino’s Sicilian Kitchen, slyší stížnosti od zákazníků o ukradených věcech, podezírá Joe přítele své dcery, že za to může. Strávníci v utajení hledají zloděje.

      • Strávníci v utajení IX (1)

        Drama v Deli. Majitel Lenny’s Deli v Los Angeles požádá Charlese, aby prošetřil pekaře, který podle jeho obav u objednávek na dorty podvádí. Strávníci v utajení Kiel a Kendall zjistí, že v delikatesách existuje dokonce větší problém.

      • Malá bistra u silnic XXVI (13)

        Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.

      • Malá bistra u silnic XXVI (14)

        Kuřecí trojboj. Guy se vydává na cestu, aby hledal nejlepší jídla z kuřat, a najde oblíbená kuřata rockerovy matky, smažená thajská křídla a kalifornské bistro s hot dogy a jedinečnými kuřaty a vaflemi.

      • Malá bistra u silnic XXIV (9)

        Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.

      • Malá bistra u silnic XXIV (10)

        Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.

      • Burgery, pivo a grilování II (6)

        Chutě tropů. Mistr pekař, Ron Ben-Israel, se setká s Michaelem v Baton Rouge, aby si dali Karibikem inspirované v chlebu zapečené hovězí hrudí. Pak Michael zamíří do Kentucky na chorizo burger v Lousville a velmi kořeněné sendviče se smaženými kuřaty v Lexingtonu.

      • Burgery, pivo a grilování II (7)

        Dekadentní regionální jídla. Finalista Food Network Star, Jay Ducote, se připojí k Michaelovi v Baton Rouge na cajunskou kuchyní inspirovaný burger. Pak Michael vyzkouší tradiční opečené ravioli v St. Louis a pochutná si na obří porci vepřového s broskvovým glazováním v texaském Austinu.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.

      • Jídla na otevřeném ohni V (3)

        Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.

      • Malá bistra u silnic XXIII (13)

        Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.

      • Malá bistra u silnic XXIV (1)

        Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.

      • Sekáček XXXII (2)

        Túdle nudle. Kuchaři mají za úkol připravit jídla s nudlemi nebo těstovinami z ingrediencí v záhadných koších. V prvním kole soutěžící dostanou ingredience, které se zdají mít asijský původ, ve druhém kole musejí připravit čerstvé těstoviny.

      • Guyovy hry s potravinami VI (2)

        Hudba a neklid na trhu. Kuchaři musejí připravit svá nejlepší jídla pouze z ingrediencí začínajících písmenem S.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (9)

        Čokoládové dezerty Bosé komtesy. Ina dnes vše připraví z čokolády, od čokoládových košíčků s burákovým máslem jako polevou až po čokoládové gelato, snadné čokoládovo–pomerančové fondue a pralinky s bílou čokoládou.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (10)

        Nejlepší grilovaná jídla Bosé komtesy. Ina rozpálí gril, aby se stala průvodcem světem grilování a nabídla své oblíbené recepty: maso s mořskými plody s toskánským kuřetem s citrónem, či indonéské grilované mečouny a malé sendviče.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson III (10)

        Anniny oblíbené klasiky. Anna má slabost pro klasické recepty, a tak připraví pár svých oblíbených jídel, jež jsme již léta neviděli, ale třeba Sinatra nebo Dean Martin ano. Tyhle klasiky nikdy neztratí styl.

      • Kuchyně XIII (11)

        Večírek pro otce. Kuchyně oslavuje Den otců palačinkami Marcely Valladolid s klobáskami a slaninou, a také proběhne lekce na přípravu dortu v podobě golfového hřiště s několika patry.

      • Osadnice VII (6)

        B-Man. Ree Drummond chystá rychlou italskou sekanou, nepečené makaróny se čtyřmi druhy sýrů, a servíruje s jednoduchým zeleným salátem. Nakonec Ree uvaří lahodné sušenky a připraví zmrzlinové poháry pro chvíle matky se synem.

      • Osadnice VII (7)

        Shromažďování býků. Zatímco celá rodina dělá s býky, Ree jim připravuje žebírka. Na osvěžení je zde limonáda z jahod, a po práci vroubkované brambory a šunka s přílohou se zelenými fazolkami a citrónem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)

        Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (2)

        Jednoduché jako koláč. Ina se podělí o pár tajemství přípravy koláčů s kamarádem, floristou Michaelem. Nejprve jsou zde muffiny s malinami a kukuřicí, pak se o své recepty podělí Michael a připraví vynikající jídla, která vyniknou.

      • Pečení s Annou Olson III (12)

        Šarlotky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede tři rozdílné způsoby přípravy tohoto impresivního dezertu. Začne jednoduchým a zakončí velkým dezertem pro pekařský krám.

      • Pečení s Annou Olson III (13)

        Vesnický chleba. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson miluje péct vesnické chleby. Představí nám tři rozdílné a delikátní styly a přesvědčí, že upéct vlastní vesnický chleba nezabere moc času.

      • Kuchyně XIII (12)

        Venku na terase. Kuchyně si na terase uspořádá venkovní zábavu, kterou načnou mleté klobásky s papričkami a cibulí Geoffreyho Zakariana. Katie Lee podává těstoviny s mořskými plody inspirované Itálií a Marcela Valladolid salát Ceasar s obměnou.

      • Osadnice XII (9)

        Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.

      • Malá bistra u silnic XXIV (9)

        Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.

      • Malá bistra u silnic XXIV (10)

        Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.

      • Burgery, pivo a grilování II (6)

        Chutě tropů. Mistr pekař, Ron Ben-Israel, se setká s Michaelem v Baton Rouge, aby si dali Karibikem inspirované v chlebu zapečené hovězí hrudí. Pak Michael zamíří do Kentucky na chorizo burger v Lousville a velmi kořeněné sendviče se smaženými kuřaty v Lexingtonu.

      • Burgery, pivo a grilování II (7)

        Dekadentní regionální jídla. Finalista Food Network Star, Jay Ducote, se připojí k Michaelovi v Baton Rouge na cajunskou kuchyní inspirovaný burger. Pak Michael vyzkouší tradiční opečené ravioli v St. Louis a pochutná si na obří porci vepřového s broskvovým glazováním v texaském Austinu.

      • Malá bistra u silnic XXIV (2)

        Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.

      • Malá bistra u silnic XXIV (3)

        Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.

      • Osadnice XI (12)

        Kuchyňské zpovědi: Další muži mého života. Ree Drummond se podělí o další muže svého života, tedy otce, bratra, švagra a tchána, a o to, jaké sladkosti jim chutnají.

      • Osadnice XI (13)

        Kempování příbuzných. Osadnice vaří pro rodinné setkání, kdy se kempuje dole u zátoky. Připraví hot dogy se sýrem a slaninou a k táboráku quesadillas pro opékání nad ohněm.

      • Kuchyně X (12)

        Letní nákupní seznam. Tým Kuchyně a Adam Richman z pořadu Muž vs. jídlo oslaví Svátek práce Katinou grilovanou paellou, Jeffovými pečenými fazolemi sriracha a Geoffreyho nakopávajícím koktejlem z kyblíku na spláchnutí.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (9)

        Slavnostní otevření Hors D’Oeuvres. Anna oslavuje otevření svého nového obchodu s potravinami, Hors D’Oeuvres. Připraví bílou pizzu se šunkou a vroubkovaným okrajem, salát s bílými fazolemi s lanýži a patizony, pěnu z uzeného lososa na pohankových blini a tiramisu dortíky s borůvkami.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (10)

        Kurz vaření. Anna se podělí o své znalosti z kulinářského umění. Připraví salát s grilovaným mořským ovocem a chilli, doma vyrobené těstoviny se zahradní zeleninou a bílým vínem, meruňkovou marmeládu a pěnu z bílé čokolády s ovocným kompotem.

      • Sekáček XXXII (3)

        Oslavující veteráni. Dva bývalí členové vojenských složek, kteří se vydali na kulinářskou kariéru, soutěží o titul šampiona Sekáčku. Patriotické těstoviny a již hotový lahodný koláč jsou dvě z hlavních ingrediencí v kole pro hlavní chod.

      • Vesnické venkovní vaření (1)

        Vaření v Otley. Ctižádostiví kuchaři Ed Baines a Valentine Warner představí své rolády při vaření v Otley, za pomoci místních odborníků.

      • Vesnické venkovní vaření (2)

        Vesnické vaření v Lambeth. Ed a Valentine se na soutěži vesnického vaření v Lambeth zúčastní v kategorii dort ze zahradní zeleniny.

      • Vaření na farmářských trzích (7)

        Souboj v Torrance. Kuchaři jsou v kalifornském Torrance, kde předělají empanadas na zcela nová jídla, která zaujmou pekaře empanad. Při soutěži Nakrm trh musejí pro svá originální jídla využít čerstvou nebo opečenou kukuřici.

      • Vaření na farmářských trzích (1)

        Burgeroví chlapci vs. Kuchařské celebrity. Dva týmy se utkají tváří v tvář na farmářském trhu v Torrance, aby našli čerstvé ingredience a pak je využili v mobilní kuchyni. Vyhrají zájem davu a cenu 5 000 dolarů burgery Burgerových chlapců, nebo Asií inspirované menu soukromých kuchařů?

      • Kuchaři proti amatérům (4)

        Bitva masových koulí. V sázce jsou tisíce dolarů při světové bitvě masových koulí s chutěmi od Karibiku po Kentucky. A potom se věci trochu roztečou, když musejí soutěžící v časovém limitu připravit nejlepší čokoládová jídla.

      • Strávníci v utajení IX (2)

        Kuželky a dolary. Bryan, majitel Corbin Bowling Center v Tarzaně v Kalifornii, poprosí Charlese o pomoc ohledně stížností na neurvalé zákazníky. Strávníci v utajení Eliot a Kendall zjistí, že personál přehlíží nezodpovědné chování.

      • Strávníci v utajení IX (3)

        Velmi špatní šéfové. Personál kalifornské restaurace je již unaven špatným zacházením, a tak poprosí Charlese, aby si tentokrát vzal na mušku jejich zaměstnavatele. Strávníci v utajení Amanda a Eliot zjistí, co se opravdu děje v zákulisí kuchyně.

      • Malá bistra u silnic XXVI (15)

        Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.

      • Malá bistra u silnic XXVI (16)

        Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.

      • Vaření na farmářských trzích (7)

        Souboj v Torrance. Kuchaři jsou v kalifornském Torrance, kde předělají empanadas na zcela nová jídla, která zaujmou pekaře empanad. Při soutěži Nakrm trh musejí pro svá originální jídla využít čerstvou nebo opečenou kukuřici.

      • Vaření na farmářských trzích (1)

        Burgeroví chlapci vs. Kuchařské celebrity. Dva týmy se utkají tváří v tvář na farmářském trhu v Torrance, aby našli čerstvé ingredience a pak je využili v mobilní kuchyni. Vyhrají zájem davu a cenu 5 000 dolarů burgery Burgerových chlapců, nebo Asií inspirované menu soukromých kuchařů?

      • Kuchaři proti amatérům (4)

        Bitva masových koulí. V sázce jsou tisíce dolarů při světové bitvě masových koulí s chutěmi od Karibiku po Kentucky. A potom se věci trochu roztečou, když musejí soutěžící v časovém limitu připravit nejlepší čokoládová jídla.

      • Jídla na otevřeném ohni V (5)

        Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.

      • Jídla na otevřeném ohni V (6)

        Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.

      • Malá bistra u silnic XXIV (2)

        Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.

      • Malá bistra u silnic XXIV (3)

        Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.