
Food Network
Food Network od do
Vesnické venkovní vaření (20)
Yorkshire Dales. Aldo Zilli a Silvena Rowe zakoční svou cestu v Mukeru v Yorkshire Dales.
Malá bistra u silnic XXIV (9)
Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.
Malá bistra u silnic XXIV (10)
Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.
Burgery, pivo a grilování II (6)
Chutě tropů. Mistr pekař, Ron Ben-Israel, se setká s Michaelem v Baton Rouge, aby si dali Karibikem inspirované v chlebu zapečené hovězí hrudí. Pak Michael zamíří do Kentucky na chorizo burger v Lousville a velmi kořeněné sendviče se smaženými kuřaty v Lexingtonu.
Burgery, pivo a grilování II (7)
Dekadentní regionální jídla. Finalista Food Network Star, Jay Ducote, se připojí k Michaelovi v Baton Rouge na cajunskou kuchyní inspirovaný burger. Pak Michael vyzkouší tradiční opečené ravioli v St. Louis a pochutná si na obří porci vepřového s broskvovým glazováním v texaském Austinu.
Strávníci v utajení VII (13)
Tatínkova holčička. Když Joe a Fran, majitelé Geppino’s Sicilian Kitchen, slyší stížnosti od zákazníků o ukradených věcech, podezírá Joe přítele své dcery, že za to může. Strávníci v utajení hledají zloděje.
Strávníci v utajení IX (1)
Drama v Deli. Majitel Lenny’s Deli v Los Angeles požádá Charlese, aby prošetřil pekaře, který podle jeho obav u objednávek na dorty podvádí. Strávníci v utajení Kiel a Kendall zjistí, že v delikatesách existuje dokonce větší problém.
Malá bistra u silnic XXVI (13)
Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.
Malá bistra u silnic XXVI (14)
Kuřecí trojboj. Guy se vydává na cestu, aby hledal nejlepší jídla z kuřat, a najde oblíbená kuřata rockerovy matky, smažená thajská křídla a kalifornské bistro s hot dogy a jedinečnými kuřaty a vaflemi.
Malá bistra u silnic XXIV (9)
Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.
Malá bistra u silnic XXIV (10)
Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.
Burgery, pivo a grilování II (6)
Chutě tropů. Mistr pekař, Ron Ben-Israel, se setká s Michaelem v Baton Rouge, aby si dali Karibikem inspirované v chlebu zapečené hovězí hrudí. Pak Michael zamíří do Kentucky na chorizo burger v Lousville a velmi kořeněné sendviče se smaženými kuřaty v Lexingtonu.
Burgery, pivo a grilování II (7)
Dekadentní regionální jídla. Finalista Food Network Star, Jay Ducote, se připojí k Michaelovi v Baton Rouge na cajunskou kuchyní inspirovaný burger. Pak Michael vyzkouší tradiční opečené ravioli v St. Louis a pochutná si na obří porci vepřového s broskvovým glazováním v texaském Austinu.
Jídla na otevřeném ohni V (2)
Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Malá bistra u silnic XXIII (13)
Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.
Malá bistra u silnic XXIV (1)
Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.
Sekáček XXXII (2)
Túdle nudle. Kuchaři mají za úkol připravit jídla s nudlemi nebo těstovinami z ingrediencí v záhadných koších. V prvním kole soutěžící dostanou ingredience, které se zdají mít asijský původ, ve druhém kole musejí připravit čerstvé těstoviny.
Guyovy hry s potravinami VI (2)
Hudba a neklid na trhu. Kuchaři musejí připravit svá nejlepší jídla pouze z ingrediencí začínajících písmenem S.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (9)
Čokoládové dezerty Bosé komtesy. Ina dnes vše připraví z čokolády, od čokoládových košíčků s burákovým máslem jako polevou až po čokoládové gelato, snadné čokoládovo–pomerančové fondue a pralinky s bílou čokoládou.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (10)
Nejlepší grilovaná jídla Bosé komtesy. Ina rozpálí gril, aby se stala průvodcem světem grilování a nabídla své oblíbené recepty: maso s mořskými plody s toskánským kuřetem s citrónem, či indonéské grilované mečouny a malé sendviče.
Čerstvé ingredience s Annou Olson III (10)
Anniny oblíbené klasiky. Anna má slabost pro klasické recepty, a tak připraví pár svých oblíbených jídel, jež jsme již léta neviděli, ale třeba Sinatra nebo Dean Martin ano. Tyhle klasiky nikdy neztratí styl.
Kuchyně XIII (11)
Večírek pro otce. Kuchyně oslavuje Den otců palačinkami Marcely Valladolid s klobáskami a slaninou, a také proběhne lekce na přípravu dortu v podobě golfového hřiště s několika patry.
Osadnice VII (6)
B-Man. Ree Drummond chystá rychlou italskou sekanou, nepečené makaróny se čtyřmi druhy sýrů, a servíruje s jednoduchým zeleným salátem. Nakonec Ree uvaří lahodné sušenky a připraví zmrzlinové poháry pro chvíle matky se synem.
Osadnice VII (7)
Shromažďování býků. Zatímco celá rodina dělá s býky, Ree jim připravuje žebírka. Na osvěžení je zde limonáda z jahod, a po práci vroubkované brambory a šunka s přílohou se zelenými fazolkami a citrónem.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)
Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (2)
Jednoduché jako koláč. Ina se podělí o pár tajemství přípravy koláčů s kamarádem, floristou Michaelem. Nejprve jsou zde muffiny s malinami a kukuřicí, pak se o své recepty podělí Michael a připraví vynikající jídla, která vyniknou.
Pečení s Annou Olson III (12)
Šarlotky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede tři rozdílné způsoby přípravy tohoto impresivního dezertu. Začne jednoduchým a zakončí velkým dezertem pro pekařský krám.
Pečení s Annou Olson III (13)
Vesnický chleba. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson miluje péct vesnické chleby. Představí nám tři rozdílné a delikátní styly a přesvědčí, že upéct vlastní vesnický chleba nezabere moc času.
Kuchyně XIII (12)
Venku na terase. Kuchyně si na terase uspořádá venkovní zábavu, kterou načnou mleté klobásky s papričkami a cibulí Geoffreyho Zakariana. Katie Lee podává těstoviny s mořskými plody inspirované Itálií a Marcela Valladolid salát Ceasar s obměnou.
Osadnice XII (9)
Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.
Malá bistra u silnic XXIV (9)
Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.
Malá bistra u silnic XXIV (10)
Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.
Burgery, pivo a grilování II (6)
Chutě tropů. Mistr pekař, Ron Ben-Israel, se setká s Michaelem v Baton Rouge, aby si dali Karibikem inspirované v chlebu zapečené hovězí hrudí. Pak Michael zamíří do Kentucky na chorizo burger v Lousville a velmi kořeněné sendviče se smaženými kuřaty v Lexingtonu.
Burgery, pivo a grilování II (7)
Dekadentní regionální jídla. Finalista Food Network Star, Jay Ducote, se připojí k Michaelovi v Baton Rouge na cajunskou kuchyní inspirovaný burger. Pak Michael vyzkouší tradiční opečené ravioli v St. Louis a pochutná si na obří porci vepřového s broskvovým glazováním v texaském Austinu.
Malá bistra u silnic XXIV (2)
Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.
Malá bistra u silnic XXIV (3)
Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.
Osadnice XI (12)
Kuchyňské zpovědi: Další muži mého života. Ree Drummond se podělí o další muže svého života, tedy otce, bratra, švagra a tchána, a o to, jaké sladkosti jim chutnají.
Osadnice XI (13)
Kempování příbuzných. Osadnice vaří pro rodinné setkání, kdy se kempuje dole u zátoky. Připraví hot dogy se sýrem a slaninou a k táboráku quesadillas pro opékání nad ohněm.
Kuchyně X (12)
Letní nákupní seznam. Tým Kuchyně a Adam Richman z pořadu Muž vs. jídlo oslaví Svátek práce Katinou grilovanou paellou, Jeffovými pečenými fazolemi sriracha a Geoffreyho nakopávajícím koktejlem z kyblíku na spláchnutí.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (9)
Slavnostní otevření Hors D’Oeuvres. Anna oslavuje otevření svého nového obchodu s potravinami, Hors D’Oeuvres. Připraví bílou pizzu se šunkou a vroubkovaným okrajem, salát s bílými fazolemi s lanýži a patizony, pěnu z uzeného lososa na pohankových blini a tiramisu dortíky s borůvkami.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (10)
Kurz vaření. Anna se podělí o své znalosti z kulinářského umění. Připraví salát s grilovaným mořským ovocem a chilli, doma vyrobené těstoviny se zahradní zeleninou a bílým vínem, meruňkovou marmeládu a pěnu z bílé čokolády s ovocným kompotem.
Sekáček XXXII (3)
Oslavující veteráni. Dva bývalí členové vojenských složek, kteří se vydali na kulinářskou kariéru, soutěží o titul šampiona Sekáčku. Patriotické těstoviny a již hotový lahodný koláč jsou dvě z hlavních ingrediencí v kole pro hlavní chod.
Vesnické venkovní vaření (1)
Vaření v Otley. Ctižádostiví kuchaři Ed Baines a Valentine Warner představí své rolády při vaření v Otley, za pomoci místních odborníků.
Vesnické venkovní vaření (2)
Vesnické vaření v Lambeth. Ed a Valentine se na soutěži vesnického vaření v Lambeth zúčastní v kategorii dort ze zahradní zeleniny.
Vaření na farmářských trzích (7)
Souboj v Torrance. Kuchaři jsou v kalifornském Torrance, kde předělají empanadas na zcela nová jídla, která zaujmou pekaře empanad. Při soutěži Nakrm trh musejí pro svá originální jídla využít čerstvou nebo opečenou kukuřici.
Vaření na farmářských trzích (1)
Burgeroví chlapci vs. Kuchařské celebrity. Dva týmy se utkají tváří v tvář na farmářském trhu v Torrance, aby našli čerstvé ingredience a pak je využili v mobilní kuchyni. Vyhrají zájem davu a cenu 5 000 dolarů burgery Burgerových chlapců, nebo Asií inspirované menu soukromých kuchařů?
Kuchaři proti amatérům (4)
Bitva masových koulí. V sázce jsou tisíce dolarů při světové bitvě masových koulí s chutěmi od Karibiku po Kentucky. A potom se věci trochu roztečou, když musejí soutěžící v časovém limitu připravit nejlepší čokoládová jídla.
Strávníci v utajení IX (2)
Kuželky a dolary. Bryan, majitel Corbin Bowling Center v Tarzaně v Kalifornii, poprosí Charlese o pomoc ohledně stížností na neurvalé zákazníky. Strávníci v utajení Eliot a Kendall zjistí, že personál přehlíží nezodpovědné chování.
Strávníci v utajení IX (3)
Velmi špatní šéfové. Personál kalifornské restaurace je již unaven špatným zacházením, a tak poprosí Charlese, aby si tentokrát vzal na mušku jejich zaměstnavatele. Strávníci v utajení Amanda a Eliot zjistí, co se opravdu děje v zákulisí kuchyně.
Malá bistra u silnic XXVI (15)
Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.
Malá bistra u silnic XXVI (16)
Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.
Vaření na farmářských trzích (7)
Souboj v Torrance. Kuchaři jsou v kalifornském Torrance, kde předělají empanadas na zcela nová jídla, která zaujmou pekaře empanad. Při soutěži Nakrm trh musejí pro svá originální jídla využít čerstvou nebo opečenou kukuřici.
Vaření na farmářských trzích (1)
Burgeroví chlapci vs. Kuchařské celebrity. Dva týmy se utkají tváří v tvář na farmářském trhu v Torrance, aby našli čerstvé ingredience a pak je využili v mobilní kuchyni. Vyhrají zájem davu a cenu 5 000 dolarů burgery Burgerových chlapců, nebo Asií inspirované menu soukromých kuchařů?
Kuchaři proti amatérům (4)
Bitva masových koulí. V sázce jsou tisíce dolarů při světové bitvě masových koulí s chutěmi od Karibiku po Kentucky. A potom se věci trochu roztečou, když musejí soutěžící v časovém limitu připravit nejlepší čokoládová jídla.
Jídla na otevřeném ohni V (5)
Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.
Jídla na otevřeném ohni V (6)
Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.
Malá bistra u silnic XXIV (2)
Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.
Malá bistra u silnic XXIV (3)
Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.
