• Food Network

    • Food Network od do

      • Vesnické venkovní vaření (2)

        Vesnické vaření v Lambeth. Ed a Valentine se na soutěži vesnického vaření v Lambeth zúčastní v kategorii dort ze zahradní zeleniny.

      • Vaření na farmářských trzích (7)

        Souboj v Torrance. Kuchaři jsou v kalifornském Torrance, kde předělají empanadas na zcela nová jídla, která zaujmou pekaře empanad. Při soutěži Nakrm trh musejí pro svá originální jídla využít čerstvou nebo opečenou kukuřici.

      • Vaření na farmářských trzích (1)

        Burgeroví chlapci vs. Kuchařské celebrity. Dva týmy se utkají tváří v tvář na farmářském trhu v Torrance, aby našli čerstvé ingredience a pak je využili v mobilní kuchyni. Vyhrají zájem davu a cenu 5 000 dolarů burgery Burgerových chlapců, nebo Asií inspirované menu soukromých kuchařů?

      • Kuchaři proti amatérům (4)

        Bitva masových koulí. V sázce jsou tisíce dolarů při světové bitvě masových koulí s chutěmi od Karibiku po Kentucky. A potom se věci trochu roztečou, když musejí soutěžící v časovém limitu připravit nejlepší čokoládová jídla.

      • Strávníci v utajení IX (2)

        Kuželky a dolary. Bryan, majitel Corbin Bowling Center v Tarzaně v Kalifornii, poprosí Charlese o pomoc ohledně stížností na neurvalé zákazníky. Strávníci v utajení Eliot a Kendall zjistí, že personál přehlíží nezodpovědné chování.

      • Strávníci v utajení IX (3)

        Velmi špatní šéfové. Personál kalifornské restaurace je již unaven špatným zacházením, a tak poprosí Charlese, aby si tentokrát vzal na mušku jejich zaměstnavatele. Strávníci v utajení Amanda a Eliot zjistí, co se opravdu děje v zákulisí kuchyně.

      • Malá bistra u silnic XXVI (15)

        Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.

      • Malá bistra u silnic XXVI (16)

        Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.

      • Vaření na farmářských trzích (7)

        Souboj v Torrance. Kuchaři jsou v kalifornském Torrance, kde předělají empanadas na zcela nová jídla, která zaujmou pekaře empanad. Při soutěži Nakrm trh musejí pro svá originální jídla využít čerstvou nebo opečenou kukuřici.

      • Vaření na farmářských trzích (1)

        Burgeroví chlapci vs. Kuchařské celebrity. Dva týmy se utkají tváří v tvář na farmářském trhu v Torrance, aby našli čerstvé ingredience a pak je využili v mobilní kuchyni. Vyhrají zájem davu a cenu 5 000 dolarů burgery Burgerových chlapců, nebo Asií inspirované menu soukromých kuchařů?

      • Kuchaři proti amatérům (4)

        Bitva masových koulí. V sázce jsou tisíce dolarů při světové bitvě masových koulí s chutěmi od Karibiku po Kentucky. A potom se věci trochu roztečou, když musejí soutěžící v časovém limitu připravit nejlepší čokoládová jídla.

      • Jídla na otevřeném ohni V (5)

        Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.

      • Jídla na otevřeném ohni V (6)

        Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.

      • Malá bistra u silnic XXIV (2)

        Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.

      • Malá bistra u silnic XXIV (3)

        Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.

      • Sekáček XXXII (3)

        Oslavující veteráni. Dva bývalí členové vojenských složek, kteří se vydali na kulinářskou kariéru, soutěží o titul šampiona Sekáčku. Patriotické těstoviny a již hotový lahodný koláč jsou dvě z hlavních ingrediencí v kole pro hlavní chod.

      • Guyovy hry s potravinami VI (3)

        Sezóna nákupů. Na trhu Flavourtown jsou svátky. Guy Fieri dá každému kuchaři dárkový koš plný různých položek, jež musejí připravit na sváteční večírek.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)

        Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (2)

        Jednoduché jako koláč. Ina se podělí o pár tajemství přípravy koláčů s kamarádem, floristou Michaelem. Nejprve jsou zde muffiny s malinami a kukuřicí, pak se o své recepty podělí Michael a připraví vynikající jídla, která vyniknou.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson III (11)

        Annina oblíbená pozdní snídaně. Víkendová pozdní snídaně pro Annu znamená využít čas před příjezdem hostů na přípravu oddechového a snadného jídla. Má pár delikátních nápadů na dokonalou pozdní snídani.

      • Kuchyně XIII (12)

        Venku na terase. Kuchyně si na terase uspořádá venkovní zábavu, kterou načnou mleté klobásky s papričkami a cibulí Geoffreyho Zakariana. Katie Lee podává těstoviny s mořskými plody inspirované Itálií a Marcela Valladolid salát Ceasar s obměnou.

      • Osadnice VII (8)

        Hezké narozeniny. Celá rodina se chystá na velký večírek na oslavu narozenin tchána Ree Drummond, Chucka. Každý si pochutná na cajunské hostině s mořskými plody s masem. Jsou to narozeniny, na které Chuck nezapomene.

      • Osadnice VII (9)

        Naplnit ledničku Edny Mae. Ree Drummond plní ledničku pro Laddovu babičku Ednu Mae. Při cestě z ranče do msta se podělí o lahodná jídla, která zabalila na cestu. Všechna se dokonale hodí do ruky.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (3)

        Chléb a máslo. Ina se vydává na nekonečné chlebové dobrodružství se svou kamarádkou Eli Zabar, guru přes chleba. Na oběd jsou zde fenyklové a česnekové krevety, dokonalé s místním venkovským chlebem, a později dojde na ochutnávání chleba s máslem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (4)

        Grilování a vůně. Ina se podělí o fantastické recepty na grilované maso s mořskými plody s kamarádkou, voňavkářkou Antonií. Na oběd bude gazpacho s krutony z kozího sýra. Na oplátku za grilovací lekci Antonia předvede Ině, jak na neuvěřitelnou vůni.

      • Pečení s Annou Olson III (14)

        Cukroví. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede základní postupy při výrobě cukroví. Podělí se o tři různé a delikátní recepty, které v každém probudí jeho vnitřní dítě.

      • Pečení s Annou Olson III (15)

        Polevy a glazury. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám ukáže, jak připravit klasické cukrové polevy a glazury. S těmito pak nabídne navíc ještě tři delikátní recepty.

      • Kuchyně XIII (13)

        Patriotický večírek. Patriotický večírek Kuchyně nabídne burgery a hot dogy nové generace. Blogerka o životním stylu, Rachel Hollis, se připojí k zábavě se svým salátem z červených, bílých a modrých preclíků, a hosté se podělí o nápady, jak udržet večírek živý.

      • Osadnice XII (10)

        Kuchyňské zpovědi: Čtyři roční doby na ranči. Ree se podělí o pár fakt ze svého života a změny jídel v závislosti na měnících se ročních obdobích na ranči. Připraví dušené maso na červeném víně, kuřecí tacos s jahodovou salsou, salát s opečenou červenou řepou a kozím sýrem a kari polévku s mrkví a dýní.

      • Vaření na farmářských trzích (7)

        Souboj v Torrance. Kuchaři jsou v kalifornském Torrance, kde předělají empanadas na zcela nová jídla, která zaujmou pekaře empanad. Při soutěži Nakrm trh musejí pro svá originální jídla využít čerstvou nebo opečenou kukuřici.

      • Vaření na farmářských trzích (1)

        Burgeroví chlapci vs. Kuchařské celebrity. Dva týmy se utkají tváří v tvář na farmářském trhu v Torrance, aby našli čerstvé ingredience a pak je využili v mobilní kuchyni. Vyhrají zájem davu a cenu 5 000 dolarů burgery Burgerových chlapců, nebo Asií inspirované menu soukromých kuchařů?

      • Kuchaři proti amatérům (4)

        Bitva masových koulí. V sázce jsou tisíce dolarů při světové bitvě masových koulí s chutěmi od Karibiku po Kentucky. A potom se věci trochu roztečou, když musejí soutěžící v časovém limitu připravit nejlepší čokoládová jídla.

      • Malá bistra u silnic XXIV (4)

        Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.

      • Malá bistra u silnic XXIV (5)

        Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.

      • Osadnice XII (1)

        Studentská jídla. Ree Drummond se podělí o pár nápadů na jednoduchou a rychlou přípravu studentských jídel za pomoci základních nástrojů.

      • Osadnice XII (2)

        Večírek v ledničce. Ree Drummond plní ledničku dopředu připravenými jídly na koktejlový večírek.

      • Kuchyně X (13)

        Recepty zdarma. Tým Kuchyně nabídne v této epizodě recepty zdarma. Nejprve Jeff recept na špagety s masovými kuličkami, poté Marcela poskytne lekci ze školy květů s ústředními základy, a nakonec se všichni podělí i o recepty diváků.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (11)

        Hostina Al Fresco. Víkend je dlouhý a Anna jej ještě zpomalí terinou s červenou řepou a kozím sýrem, bylinkami a zeleninou plněné plátky okouna na bílém víně, salátem s kukuřicí a borůvkami a francouzským ledovým pudinkem.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (12)

        Večeře na uvítanou. Přistěhovali se noví sousedé a Anna připravuje košík na uvítanou: bylinkové houby a sýr asiago, rumové briošky, lívanečky se zelenými fazolkami, krůtí salát ochucený citrónem a trojbarevný dort s čokoládou a malinami.

      • Sekáček XXXII (4)

        Whiskey a křídla. Whiskey a křídla se objeví v určité podobě v každém z košů, což zaručuje v každém kole zajímavé chvilky! Na talířích kuchařů pro předkrm se musí objevit i škrob, a ve druhém kole horká omáčka.

      • Vesnické venkovní vaření (3)

        Britský Chilli festival. Ed a Valentine míří do Brightonu na britský Chilli festival pálivých jídel.

      • Vesnické venkovní vaření (4)

        Vaření v Stokesley. Ed a Valentine soutěží v kategorii Oběd pro dva při vaření ve Stokesley.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (11)

        Divoké grilování. Bobby převrátí svět grilování vzhůru nohama, když představí americká jídla přetvořená mezinárodními vlivy. Přidá štiplavé chutě Asie do korejského sendviče s taženým vepřovým a koření se nevyhne ani humrové rolce s kari.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (12)

        Večírek na rozloučenou s létem. Bobby Flay se rozloučí s létem grilovacím večírkem, kde nabídne nejlepší ingredience z Long Island, svého letního domova. Podává opečené a grilované plátky kachny, salát s lososem, grilovaný filet mignon a k pití ledový čaj Long Island.

      • Grilující taťkové (9)

        Nevěděl jsem, že to máte v nabídce. Grilující taťkové pokračují v cestě, kdy hledají fantastická jídla na překvapivých místech. Nejprve na Baskickém trhu v Boise v Idahu, kde připraví úchvatnou paellu s mořskými plody a španělskou rýží.

      • Grilující taťkové (10)

        Špičkové dobroty. Grilující taťkové vyzkoušejí restaurace inspirované tím nejlepším z domácí kuchyně. Nejprve navštíví The Doughnut Lounge v Kansas City, kde připraví domácí koblihy a podávají je s křupavými, opečenými kousky z uzeného hrudí.

      • Strávníci v utajení IX (4)

        Neposedný sud. Damian, majitel Doffo Winery v Temecule v Kalifornii kontaktuje Charlse poté, co zjistí, že mu chybí sudy s vínem. Strávníci v utajení Jamie a Kendall se snaží vypátrat, kteří zaměstnanci jsou za to zodpovědní.

      • Strávníci v utajení IX (5)

        Nepořádek v Red Hot. Majitelé Hot Red Bus poblíž Los Angeles kontaktují Charlese poté, co slyšeli, že jejich restaurace je otevřena v den, kdy by měla být zavřena. Strávnice v utajení Kendall se vyrazí podívat, co se děje, když jsou dveře zamčeny.

      • Malá bistra u silnic XXVII (1)

        Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.

      • Malá bistra u silnic XXVII (2)

        Chutná dobrodružství. Na tomto výletu Guy Fieri objeví dobrodružné chutě. V Norfolku ve Virginii navštíví trh a restauraci, kde podávají mexické speciality, jaké jste nejspíše doposud neviděli.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (11)

        Divoké grilování. Bobby převrátí svět grilování vzhůru nohama, když představí americká jídla přetvořená mezinárodními vlivy. Přidá štiplavé chutě Asie do korejského sendviče s taženým vepřovým a koření se nevyhne ani humrové rolce s kari.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (12)

        Večírek na rozloučenou s létem. Bobby Flay se rozloučí s létem grilovacím večírkem, kde nabídne nejlepší ingredience z Long Island, svého letního domova. Podává opečené a grilované plátky kachny, salát s lososem, grilovaný filet mignon a k pití ledový čaj Long Island.

      • Grilující taťkové (9)

        Nevěděl jsem, že to máte v nabídce. Grilující taťkové pokračují v cestě, kdy hledají fantastická jídla na překvapivých místech. Nejprve na Baskickém trhu v Boise v Idahu, kde připraví úchvatnou paellu s mořskými plody a španělskou rýží.

      • Grilující taťkové (10)

        Špičkové dobroty. Grilující taťkové vyzkoušejí restaurace inspirované tím nejlepším z domácí kuchyně. Nejprve navštíví The Doughnut Lounge v Kansas City, kde připraví domácí koblihy a podávají je s křupavými, opečenými kousky z uzeného hrudí.

      • Jídla na otevřeném ohni V (7)

        Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.

      • Jídla na otevřeném ohni V (8)

        Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.

      • Malá bistra u silnic XXIV (4)

        Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.

      • Malá bistra u silnic XXIV (5)

        Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.