
Food Network
Food Network od do
Vesnické venkovní vaření (4)
Vaření v Stokesley. Ed a Valentine soutěží v kategorii Oběd pro dva při vaření ve Stokesley.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (11)
Divoké grilování. Bobby převrátí svět grilování vzhůru nohama, když představí americká jídla přetvořená mezinárodními vlivy. Přidá štiplavé chutě Asie do korejského sendviče s taženým vepřovým a koření se nevyhne ani humrové rolce s kari.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (12)
Večírek na rozloučenou s létem. Bobby Flay se rozloučí s létem grilovacím večírkem, kde nabídne nejlepší ingredience z Long Island, svého letního domova. Podává opečené a grilované plátky kachny, salát s lososem, grilovaný filet mignon a k pití ledový čaj Long Island.
Grilující taťkové (9)
Nevěděl jsem, že to máte v nabídce. Grilující taťkové pokračují v cestě, kdy hledají fantastická jídla na překvapivých místech. Nejprve na Baskickém trhu v Boise v Idahu, kde připraví úchvatnou paellu s mořskými plody a španělskou rýží.
Grilující taťkové (10)
Špičkové dobroty. Grilující taťkové vyzkoušejí restaurace inspirované tím nejlepším z domácí kuchyně. Nejprve navštíví The Doughnut Lounge v Kansas City, kde připraví domácí koblihy a podávají je s křupavými, opečenými kousky z uzeného hrudí.
Strávníci v utajení IX (4)
Neposedný sud. Damian, majitel Doffo Winery v Temecule v Kalifornii kontaktuje Charlse poté, co zjistí, že mu chybí sudy s vínem. Strávníci v utajení Jamie a Kendall se snaží vypátrat, kteří zaměstnanci jsou za to zodpovědní.
Strávníci v utajení IX (5)
Nepořádek v Red Hot. Majitelé Hot Red Bus poblíž Los Angeles kontaktují Charlese poté, co slyšeli, že jejich restaurace je otevřena v den, kdy by měla být zavřena. Strávnice v utajení Kendall se vyrazí podívat, co se děje, když jsou dveře zamčeny.
Malá bistra u silnic XXVII (1)
Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.
Malá bistra u silnic XXVII (2)
Chutná dobrodružství. Na tomto výletu Guy Fieri objeví dobrodružné chutě. V Norfolku ve Virginii navštíví trh a restauraci, kde podávají mexické speciality, jaké jste nejspíše doposud neviděli.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (11)
Divoké grilování. Bobby převrátí svět grilování vzhůru nohama, když představí americká jídla přetvořená mezinárodními vlivy. Přidá štiplavé chutě Asie do korejského sendviče s taženým vepřovým a koření se nevyhne ani humrové rolce s kari.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (12)
Večírek na rozloučenou s létem. Bobby Flay se rozloučí s létem grilovacím večírkem, kde nabídne nejlepší ingredience z Long Island, svého letního domova. Podává opečené a grilované plátky kachny, salát s lososem, grilovaný filet mignon a k pití ledový čaj Long Island.
Grilující taťkové (9)
Nevěděl jsem, že to máte v nabídce. Grilující taťkové pokračují v cestě, kdy hledají fantastická jídla na překvapivých místech. Nejprve na Baskickém trhu v Boise v Idahu, kde připraví úchvatnou paellu s mořskými plody a španělskou rýží.
Grilující taťkové (10)
Špičkové dobroty. Grilující taťkové vyzkoušejí restaurace inspirované tím nejlepším z domácí kuchyně. Nejprve navštíví The Doughnut Lounge v Kansas City, kde připraví domácí koblihy a podávají je s křupavými, opečenými kousky z uzeného hrudí.
Jídla na otevřeném ohni V (7)
Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.
Jídla na otevřeném ohni V (8)
Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.
Malá bistra u silnic XXIV (4)
Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.
Malá bistra u silnic XXIV (5)
Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.
Sekáček XXXII (4)
Whiskey a křídla. Whiskey a křídla se objeví v určité podobě v každém z košů, což zaručuje v každém kole zajímavé chvilky! Na talířích kuchařů pro předkrm se musí objevit i škrob, a ve druhém kole horká omáčka.
Guyovy hry s potravinami VI (4)
Sváteční pozdravy. Během svátků jsou sázky pro čtyři kuchaře vysoké, protože se pokoušejí připravit nejlepší sváteční předkrm s využitím potravin každý z jiné uličky obchodu.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (3)
Chléb a máslo. Ina se vydává na nekonečné chlebové dobrodružství se svou kamarádkou Eli Zabar, guru přes chleba. Na oběd jsou zde fenyklové a česnekové krevety, dokonalé s místním venkovským chlebem, a později dojde na ochutnávání chleba s máslem.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (4)
Grilování a vůně. Ina se podělí o fantastické recepty na grilované maso s mořskými plody s kamarádkou, voňavkářkou Antonií. Na oběd bude gazpacho s krutony z kozího sýra. Na oplátku za grilovací lekci Antonia předvede Ině, jak na neuvěřitelnou vůni.
Čerstvé ingredience s Annou Olson III (12)
Díky, babičko. Annina babička ji naučila tolik věcí o vaření, že Anna připraví pár jídel podle babiččiných receptů. Hodně babiček dělá zelné rolky, ale Anna se s hrdostí podělí o zelené rolky Baba.
Kuchyně XIII (13)
Patriotický večírek. Patriotický večírek Kuchyně nabídne burgery a hot dogy nové generace. Blogerka o životním stylu, Rachel Hollis, se připojí k zábavě se svým salátem z červených, bílých a modrých preclíků, a hosté se podělí o nápady, jak udržet večírek živý.
Osadnice VII (10)
Snídaně, oběd a kovboji. Ree Drummond připravuje jídlo pro kovbojky současně s jídlem pro rodinu, a přinese jim delikátní snídani a naservíruje skvělý oběd.
Osadnice VII (11)
Základní nástroje vaření. Ree Drummond navštíví místní obchod, když shání oblíbené nástroje jako svatební dar. Poté, co nakoupí i potraviny, připraví skvělá jídla a s každým se o ně podělí.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (5)
Večírek s náhodnými jídly. Ina Garten se podělí o rady, jak připravit večírek s náhodnými jídly jako rajská omáčka se sýrovými krutony k obědu, prvotřídní grilovaná kuřata s citrónem, brokolicí a motýlkovými těstovinami, a k tomu pšeničné bobule a salát farro.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (6)
To nejlepší z Bosé komtesy: Sýr. Ina Garten a její sýrové dobrodružství se špenátem a čedarovým suflé, s vynikajícím grilovaným sýrem, rychlými sýrovými jednohubkami a dvěma neuvěřitelnými pečenými sýrovými dobrotami – pečenými sýry brie a fontina.
Pečení s Annou Olson III (16)
Biskupský chlebíček. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson upeče tři různé biskupské chlebíčky. Tyto sladké moučníky se zajisté stanou oblíbeným rodinným dezertem.
Pečení s Annou Olson III (17)
Karamel. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede, jak si užít karamel samotný, nebo jako přísadu delikátních dezertů. Podělí se o tři dekadentní a skutečně velmi chutné recepty.
Kuchyně IV (1)
Sladkosti a cukrovinky. V této halloweenské epizodě tým diskutuje o podivných nových trendech v jídlech a uvaří pár chutných sladkost. Maniac Pumpkin Carvers naučí pár základních technik na vyřezávání dýně, a kreativnější to zkusí s Pumpkin A-Ha.
Osadnice XII (11)
Čtyři odstíny čokolády. Ree uvaří nejdekadentnější čokoládové pochoutky z bílé čokolády s tóny do tmavé. Je zde tvarohový koláč s bílou čokoládou a malinami, šišky s náplní a posypkou, šlehaná pěna s mléčnou čokoládou a pomerančové martini s čokoládou.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (11)
Divoké grilování. Bobby převrátí svět grilování vzhůru nohama, když představí americká jídla přetvořená mezinárodními vlivy. Přidá štiplavé chutě Asie do korejského sendviče s taženým vepřovým a koření se nevyhne ani humrové rolce s kari.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (12)
Večírek na rozloučenou s létem. Bobby Flay se rozloučí s létem grilovacím večírkem, kde nabídne nejlepší ingredience z Long Island, svého letního domova. Podává opečené a grilované plátky kachny, salát s lososem, grilovaný filet mignon a k pití ledový čaj Long Island.
Grilující taťkové (9)
Nevěděl jsem, že to máte v nabídce. Grilující taťkové pokračují v cestě, kdy hledají fantastická jídla na překvapivých místech. Nejprve na Baskickém trhu v Boise v Idahu, kde připraví úchvatnou paellu s mořskými plody a španělskou rýží.
Grilující taťkové (10)
Špičkové dobroty. Grilující taťkové vyzkoušejí restaurace inspirované tím nejlepším z domácí kuchyně. Nejprve navštíví The Doughnut Lounge v Kansas City, kde připraví domácí koblihy a podávají je s křupavými, opečenými kousky z uzeného hrudí.
Malá bistra u silnic XXIV (6)
Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.
Malá bistra u silnic XXIV (7)
Šťavnaté sendviče. Guy si zakousne šťavnatých sendvičů při cestě napříč Kalifornií a Floridou, kdy navštíví opravdu skvělé a levné řeznictví, pojízdnou kantýnu a bistro s mořskými plody.
Osadnice XII (4)
Výročí. Ree Drummond a její manžel Ladd slaví výročí, a na oslavu Ree uvaří jídla pro celou rodinu. Připraví cviklový salát Colorado, žebírka pro pět s chimichuri a rustikální vesnický chléb s medovým máslem.
Osadnice XII (5)
Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.
Kuchyně XII (1)
Oblíbená jídla ještě lépe. Jeff Mauro se podělí o recept na odlehčené lasagne s plněnými houbami a Katie Lee připraví delikátní smaženou rýži s květákem.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (13)
Chutné pečení. Anna se podělí o staré rodinné recepty: babiččin bramborový chléb s čedarem, slaninu s kukuřicí, zelené fazolky, sýrový dort z parmezánového těsta a štrúdl s ořechy.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (14)
Hostina při západu slunce. Anna využije dlouhých letních dnů, aby připravila neformální večeři v zahradě. Nachystá grilovaného lososa s balsamicem a cibulovým glazováním, švýcarský mangold s piniovými oříšky a opečeným česnekem, a jako dezert mražený jogurt s pizelle.
Sekáček XXXII (5)
Večírek na herní finále. Kuchaři se účastní soutěže s tematikou amerického fotbalu a připraví skvělá jídla na herní den v každém chodu. Kreativní přetvoření makaronů se sýrem dodává sytý přídavek v kole pro dezert.
Vesnické venkovní vaření (5)
Vaření v Nidderdale. Kuchaři by rádi vyhráli se svými ořechovými placičkami při vaření v Nidderdale.
Vesnické venkovní vaření (6)
Hawkshead. Jun Tanaka a Galton Blackiston navštíví Hawkshead, aby soutěžili proti nejlepším místním kuchařům.
Úchvatné svatební dorty III (2)
Pirátská loď, dezerty po večeři, dort jako magnolie. Tým v Los Angeles vytváří dort v podobě námořní pirátské lodi, zatímco pekařství Christopher Garren si bere inspiraci na svatební dort z večeře. Mezitím Ben v Chicagu potrápí své umělecké sklony prací na svatebním dortu inspirovaném magnoliemi.
Hledači dortů II (6)
Dort pro cyklisty. Rick je majitel zakázkového obchodu s bicykly Strokers Dallas a pořádá velký večírek na oslavu 20 let úspěšného podnikání. Tři nejlepší pekařky v Dallasu vytvářejí ten nejlepší dort, který každého učiní šťastným.
Hledači dortů II (7)
Venkovská svatba. Dan a Brittany mají tři týdny před svatbou. Tématem svatby je romantické kouzlo venkova, svatba se navíc koná ve stodole. Najít dort dostatečně vystihující svými kouzelně krásnými detaily toto téma bude složité.
Strávníci v utajení IX (6)
Podraz od soukromého kuchaře. Nico, majitel Capo’s Speakeasy v Las Vegas, poprosí Charlese o pomoc, ale tentokrát s osobními problémy doma. Rob a Kiel se sem vydají v utajení, aby zjistili, že Nicův soukromý šéfkuchař kuchtí jen problémy.
Strávníci v utajení IX (7)
Recidivista. Cara je znepokojena nečestnou soutěží mezi jejími dvěma restauracemi v New Orleans, Toast a Tartine. Strávnice v utajení, Nicole a Shelby, zjistí, že jeden zaměstnanec byl Charlesem odhalen už na jiném místě.
Malá bistra u silnic XXVII (3)
Grilování, těstíčko, pivo a kuřata. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší všechny druhy pořádných dlabanců. V Los Angeles najde pojízdné bistro se zajímavě připravenými rybami a smaženými brambůrky, a také bistro v centru, kde grilují a udí bůček a smaží kuřata.
Malá bistra u silnic XXVII (4)
Mořská pobřeží a velká jezera. Na tomto výletu Guy Fieri jezdí od pobřeží k pobřeží, aby si dal výbušná jídla. V Los Angeles na Grand Central Market prozkoumá mexické bistro nabízející neuvěřitelné tostadas s chobotnicemi a jejich jedinečný burger.
Úchvatné svatební dorty III (2)
Pirátská loď, dezerty po večeři, dort jako magnolie. Tým v Los Angeles vytváří dort v podobě námořní pirátské lodi, zatímco pekařství Christopher Garren si bere inspiraci na svatební dort z večeře. Mezitím Ben v Chicagu potrápí své umělecké sklony prací na svatebním dortu inspirovaném magnoliemi.
Hledači dortů II (6)
Dort pro cyklisty. Rick je majitel zakázkového obchodu s bicykly Strokers Dallas a pořádá velký večírek na oslavu 20 let úspěšného podnikání. Tři nejlepší pekařky v Dallasu vytvářejí ten nejlepší dort, který každého učiní šťastným.
Hledači dortů II (7)
Venkovská svatba. Dan a Brittany mají tři týdny před svatbou. Tématem svatby je romantické kouzlo venkova, svatba se navíc koná ve stodole. Najít dort dostatečně vystihující svými kouzelně krásnými detaily toto téma bude složité.
Jídla na otevřeném ohni V (9)
Sůl a moře. Roger získává odpařováním mořskou sůl v Jacobsen Salt Co. v Oregonu a pak opeče platýse v solné krustě nad ohništěm, kde se pálí dřevo.
Jídla na otevřeném ohni V (10)
Setkáme se v Texasu. Roger zjistí, že v Texasu je všechno větší při grilování 250librové porce hovězího v grilovacím přívěsu na zakázku a 230librového kance ve venkovní jámě se žhavým popelem.
Malá bistra u silnic XXIV (6)
Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.
Malá bistra u silnic XXIV (7)
Šťavnaté sendviče. Guy si zakousne šťavnatých sendvičů při cestě napříč Kalifornií a Floridou, kdy navštíví opravdu skvělé a levné řeznictví, pojízdnou kantýnu a bistro s mořskými plody.
