
Food Network
Food Network od do
Vesnické venkovní vaření (6)
Hawkshead. Jun Tanaka a Galton Blackiston navštíví Hawkshead, aby soutěžili proti nejlepším místním kuchařům.
Úchvatné svatební dorty III (2)
Pirátská loď, dezerty po večeři, dort jako magnolie. Tým v Los Angeles vytváří dort v podobě námořní pirátské lodi, zatímco pekařství Christopher Garren si bere inspiraci na svatební dort z večeře. Mezitím Ben v Chicagu potrápí své umělecké sklony prací na svatebním dortu inspirovaném magnoliemi.
Hledači dortů II (6)
Dort pro cyklisty. Rick je majitel zakázkového obchodu s bicykly Strokers Dallas a pořádá velký večírek na oslavu 20 let úspěšného podnikání. Tři nejlepší pekařky v Dallasu vytvářejí ten nejlepší dort, který každého učiní šťastným.
Hledači dortů II (7)
Venkovská svatba. Dan a Brittany mají tři týdny před svatbou. Tématem svatby je romantické kouzlo venkova, svatba se navíc koná ve stodole. Najít dort dostatečně vystihující svými kouzelně krásnými detaily toto téma bude složité.
Strávníci v utajení IX (6)
Podraz od soukromého kuchaře. Nico, majitel Capo’s Speakeasy v Las Vegas, poprosí Charlese o pomoc, ale tentokrát s osobními problémy doma. Rob a Kiel se sem vydají v utajení, aby zjistili, že Nicův soukromý šéfkuchař kuchtí jen problémy.
Strávníci v utajení IX (7)
Recidivista. Cara je znepokojena nečestnou soutěží mezi jejími dvěma restauracemi v New Orleans, Toast a Tartine. Strávnice v utajení, Nicole a Shelby, zjistí, že jeden zaměstnanec byl Charlesem odhalen už na jiném místě.
Malá bistra u silnic XXVII (3)
Grilování, těstíčko, pivo a kuřata. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší všechny druhy pořádných dlabanců. V Los Angeles najde pojízdné bistro se zajímavě připravenými rybami a smaženými brambůrky, a také bistro v centru, kde grilují a udí bůček a smaží kuřata.
Malá bistra u silnic XXVII (4)
Mořská pobřeží a velká jezera. Na tomto výletu Guy Fieri jezdí od pobřeží k pobřeží, aby si dal výbušná jídla. V Los Angeles na Grand Central Market prozkoumá mexické bistro nabízející neuvěřitelné tostadas s chobotnicemi a jejich jedinečný burger.
Úchvatné svatební dorty III (2)
Pirátská loď, dezerty po večeři, dort jako magnolie. Tým v Los Angeles vytváří dort v podobě námořní pirátské lodi, zatímco pekařství Christopher Garren si bere inspiraci na svatební dort z večeře. Mezitím Ben v Chicagu potrápí své umělecké sklony prací na svatebním dortu inspirovaném magnoliemi.
Hledači dortů II (6)
Dort pro cyklisty. Rick je majitel zakázkového obchodu s bicykly Strokers Dallas a pořádá velký večírek na oslavu 20 let úspěšného podnikání. Tři nejlepší pekařky v Dallasu vytvářejí ten nejlepší dort, který každého učiní šťastným.
Hledači dortů II (7)
Venkovská svatba. Dan a Brittany mají tři týdny před svatbou. Tématem svatby je romantické kouzlo venkova, svatba se navíc koná ve stodole. Najít dort dostatečně vystihující svými kouzelně krásnými detaily toto téma bude složité.
Jídla na otevřeném ohni V (9)
Sůl a moře. Roger získává odpařováním mořskou sůl v Jacobsen Salt Co. v Oregonu a pak opeče platýse v solné krustě nad ohništěm, kde se pálí dřevo.
Jídla na otevřeném ohni V (10)
Setkáme se v Texasu. Roger zjistí, že v Texasu je všechno větší při grilování 250librové porce hovězího v grilovacím přívěsu na zakázku a 230librového kance ve venkovní jámě se žhavým popelem.
Malá bistra u silnic XXIV (6)
Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.
Malá bistra u silnic XXIV (7)
Šťavnaté sendviče. Guy si zakousne šťavnatých sendvičů při cestě napříč Kalifornií a Floridou, kdy navštíví opravdu skvělé a levné řeznictví, pojízdnou kantýnu a bistro s mořskými plody.
Sekáček XXXII (5)
Večírek na herní finále. Kuchaři se účastní soutěže s tematikou amerického fotbalu a připraví skvělá jídla na herní den v každém chodu. Kreativní přetvoření makaronů se sýrem dodává sytý přídavek v kole pro dezert.
Guyovy hry s potravinami VI (5)
Halloween z vnitřností. Strašidelné halloweenské vaření nabídne pro začátek našim kuchařům kuželky s dýní, jež určí hrůzostrašné ingredience pro jejich smělá jídla.
Jídla na otevřeném ohni V (1)
Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (2)
Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.
Na cestách s G. Garvinem (1)
Houston. G. míří do Houstonu, aby si připomněl, o čem je skutečné texaské grilování. První zastávkou je Tin Roof, rodinné místo s živou zábavou a týmem, kde otec a syn pracují s uzeným masem.
Sekáček XXIV (2)
Zdravé je správné. Kuchaři zjistí, že koše jsou plné zdravých ingrediencí, z nichž budou tvořit delikátní jídla, která nemají moc kalorií. Porotce ohromí jídla z ryb, jež soutěžící připraví.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (2)
Místní jídla. Ina píše článek o místní produkci jídla, a tak si sama zkusí připravit jídla čistě jen z ingrediencí z Hamptons. Na pořadu dne v Montauk je okoun, a tak Ina peče a připravuje i omáčku Caesar.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (3)
Sladká charita. Příhoz, příhoz, prodáno! Ina se účastní aukce. Vítězní nabídka se může těšit na delikátní oběd s okurkovou polévkou s chili, salát s humry a krevetami a směs pusinek a jahod Eton.
Osadnice XI (5)
Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.
Osadnice XI (6)
Dokonalý piknik. Ree pořádá pro přátele piknik v prérii a nabídne kuřecí salát Milanese Mediterranen s těstovinami orzo, studenou opečenou zeleninu s jogurtovým dipem s bylinkami a koláčky tres leches s Piňa Coladou.
Se Sibou u stolu II (3)
Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.
Se Sibou u stolu II (4)
Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (16)
Pozdní snídaně se samými jablky. Šéfkuchař Bobby Flay připraví pozdní snídani zcela čerstvou z jablečného sadu. V menu najdeme vafle s černým pepřem a čedarem pokryté klobáskami a v javorové omáčce agrodolce máčenými jablky, jablečné palačinkové tyčinky a jablečnou sangrii.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (17)
Medová pozdní snídaně. Šéfkuchař Bobby Flay připravuje pozdní snídani, v níž využije všestrannost medu. V menu najdeme palačinky s čokoládovými lupínky a pistáciemi a se soleným medově karamelovým sirupem, a také čajový koktejl z bílého rumu s medovo-limetkovým sirupem.
Kuchyně IX (7)
Tajnosti pořadu. Každodenní recepty na vyšší úroveň dovede Katie Lee a její grilovaný losos s krustou z brambůrek nebo Mauro a jeho naložené vepřové kousky se sladkými i ostrými paprikami.
Malá bistra u silnic XXV (13)
Výtvory pro masožravce. Guy Fieri zkoumá během cesty pár nejlepších výtvorů pro masožravce, včetně úchvatného řeznictví v Portlandu v Oregonu, pořádného grilovacího bistra v Kentucky nebo kavárny podávající vražedný steakový sendvič v Hamiltonu v New Jersey.
Malá bistra u silnic XXIII (8)
Rukou a vidličkou. Guy zkouší pár výbušných jídel! V Denveru je argentinské bistro podávající hovězí empanadas a vegetariánské dortíky. A v Massachusetts domácké bistro vaří poctivou texasko-mexickou snídani.
Malá bistra u silnic XVIII (6)
Sendviče sammies a dušené maso. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná pár vynikajících sendvičů a dušené maso. V Santa Fe v Novém Mexiku je kavárna s původní keňskou kuchyní nabízející čerstvé ryby, kořeněné banánové listy mahi mahi a vražedně dobré dušené karibské kozí maso.
Sekáček: Mistři grilování (27)
Část čtvrtá. Čtyři mistři grilování se utkají o poslední místo ve finále o 50 000 dolarů. Ztratí některý z nich svůj klid, když v prvním koši najdou cosi, co se jmenuje spekulatius?
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (7)
Tropické grilování. Bobby Flay přenese své grilování na karibské ostrovy, když nabídne grilované vepřové jerk, zelí s čekankou a mangem, grilované sladké brambory hasselbeck a temné a bouřlivé koktejly.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (8)
Delizioso grilování. Bobby Flay myslí na Itálii, když griluje skvělá jídla jako uzené vepřové s fenyklem a česnekem a fenyklovou gremolatou a hroznovou hořčicí, panzanella verde nebo grilované artyčoky se směsí bylin a bílým vínem.
Dětský šampionát v grilování (4)
Pořádná jídla. Právě včas, abychom viděli finálních pět mladých kuchařů při grilování svých bezchybných jídel ve dvou grilovacích kolech! První výzva nutí děti připravit pořádná jídla za pochodu, a eliminační výzva je donutí jít na hranice svých schopností.
Jídla na otevřeném ohni IV (9)
Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.
Jídla na otevřeném ohni IV (10)
Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.
Grilující taťkové (7)
Ještě více té dobroty, prosím! Epická cesta Grilujících taťků pokračuje a oni míří do Saint Lawrence Gridiron v Boise v Idahu na půl kila hovězích žebírek upečených a ugrilovaných tak, že maso jde dokonale samo od kosti.
Grilující taťkové (8)
Velké a fritované chutě. Fantastická dobrodružství Grilujících taťků s jídly je zavedou do Jacksonu, kde si pochutnají na jemné vepřové noze, pořádně fritované dokřupava. Pak zamíří taťkové do Austinu do jedinečného thajského bistra, kde podávají jejich verzi tacos.
Malá bistra u silnic XXVI (16)
Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.
Malá bistra u silnic XXVII (1)
Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.
Malá bistra u silnic XXVII (2)
Chutná dobrodružství. Na tomto výletu Guy Fieri objeví dobrodružné chutě. V Norfolku ve Virginii navštíví trh a restauraci, kde podávají mexické speciality, jaké jste nejspíše doposud neviděli.
Malá bistra u silnic XXVII (3)
Grilování, těstíčko, pivo a kuřata. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší všechny druhy pořádných dlabanců. V Los Angeles najde pojízdné bistro se zajímavě připravenými rybami a smaženými brambůrky, a také bistro v centru, kde grilují a udí bůček a smaží kuřata.
Grilující taťkové (9)
Nevěděl jsem, že to máte v nabídce. Grilující taťkové pokračují v cestě, kdy hledají fantastická jídla na překvapivých místech. Nejprve na Baskickém trhu v Boise v Idahu, kde připraví úchvatnou paellu s mořskými plody a španělskou rýží.
Grilující taťkové (10)
Špičkové dobroty. Grilující taťkové vyzkoušejí restaurace inspirované tím nejlepším z domácí kuchyně. Nejprve navštíví The Doughnut Lounge v Kansas City, kde připraví domácí koblihy a podávají je s křupavými, opečenými kousky z uzeného hrudí.
Kuchaři proti amatérům (4)
Bitva masových koulí. V sázce jsou tisíce dolarů při světové bitvě masových koulí s chutěmi od Karibiku po Kentucky. A potom se věci trochu roztečou, když musejí soutěžící v časovém limitu připravit nejlepší čokoládová jídla.
Malá bistra u silnic XXIV (9)
Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.
Malá bistra u silnic XXIV (10)
Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.
Vaření na farmářských trzích (7)
Souboj v Torrance. Kuchaři jsou v kalifornském Torrance, kde předělají empanadas na zcela nová jídla, která zaujmou pekaře empanad. Při soutěži Nakrm trh musejí pro svá originální jídla využít čerstvou nebo opečenou kukuřici.
Vaření na farmářských trzích (1)
Burgeroví chlapci vs. Kuchařské celebrity. Dva týmy se utkají tváří v tvář na farmářském trhu v Torrance, aby našli čerstvé ingredience a pak je využili v mobilní kuchyni. Vyhrají zájem davu a cenu 5 000 dolarů burgery Burgerových chlapců, nebo Asií inspirované menu soukromých kuchařů?
Grilující taťkové (9)
Nevěděl jsem, že to máte v nabídce. Grilující taťkové pokračují v cestě, kdy hledají fantastická jídla na překvapivých místech. Nejprve na Baskickém trhu v Boise v Idahu, kde připraví úchvatnou paellu s mořskými plody a španělskou rýží.
Grilující taťkové (10)
Špičkové dobroty. Grilující taťkové vyzkoušejí restaurace inspirované tím nejlepším z domácí kuchyně. Nejprve navštíví The Doughnut Lounge v Kansas City, kde připraví domácí koblihy a podávají je s křupavými, opečenými kousky z uzeného hrudí.
Kuchaři proti amatérům (4)
Bitva masových koulí. V sázce jsou tisíce dolarů při světové bitvě masových koulí s chutěmi od Karibiku po Kentucky. A potom se věci trochu roztečou, když musejí soutěžící v časovém limitu připravit nejlepší čokoládová jídla.
Malá bistra u silnic XXIV (9)
Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.
Malá bistra u silnic XXIV (10)
Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.
