• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XXVII (1)

        Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.

      • Malá bistra u silnic XXVII (2)

        Chutná dobrodružství. Na tomto výletu Guy Fieri objeví dobrodružné chutě. V Norfolku ve Virginii navštíví trh a restauraci, kde podávají mexické speciality, jaké jste nejspíše doposud neviděli.

      • Malá bistra u silnic XXVII (3)

        Grilování, těstíčko, pivo a kuřata. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší všechny druhy pořádných dlabanců. V Los Angeles najde pojízdné bistro se zajímavě připravenými rybami a smaženými brambůrky, a také bistro v centru, kde grilují a udí bůček a smaží kuřata.

      • Grilující taťkové (9)

        Nevěděl jsem, že to máte v nabídce. Grilující taťkové pokračují v cestě, kdy hledají fantastická jídla na překvapivých místech. Nejprve na Baskickém trhu v Boise v Idahu, kde připraví úchvatnou paellu s mořskými plody a španělskou rýží.

      • Grilující taťkové (10)

        Špičkové dobroty. Grilující taťkové vyzkoušejí restaurace inspirované tím nejlepším z domácí kuchyně. Nejprve navštíví The Doughnut Lounge v Kansas City, kde připraví domácí koblihy a podávají je s křupavými, opečenými kousky z uzeného hrudí.

      • Kuchaři proti amatérům (4)

        Bitva masových koulí. V sázce jsou tisíce dolarů při světové bitvě masových koulí s chutěmi od Karibiku po Kentucky. A potom se věci trochu roztečou, když musejí soutěžící v časovém limitu připravit nejlepší čokoládová jídla.

      • Malá bistra u silnic XXIV (9)

        Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.

      • Malá bistra u silnic XXIV (10)

        Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.

      • Vaření na farmářských trzích (7)

        Souboj v Torrance. Kuchaři jsou v kalifornském Torrance, kde předělají empanadas na zcela nová jídla, která zaujmou pekaře empanad. Při soutěži Nakrm trh musejí pro svá originální jídla využít čerstvou nebo opečenou kukuřici.

      • Vaření na farmářských trzích (1)

        Burgeroví chlapci vs. Kuchařské celebrity. Dva týmy se utkají tváří v tvář na farmářském trhu v Torrance, aby našli čerstvé ingredience a pak je využili v mobilní kuchyni. Vyhrají zájem davu a cenu 5 000 dolarů burgery Burgerových chlapců, nebo Asií inspirované menu soukromých kuchařů?

      • Grilující taťkové (9)

        Nevěděl jsem, že to máte v nabídce. Grilující taťkové pokračují v cestě, kdy hledají fantastická jídla na překvapivých místech. Nejprve na Baskickém trhu v Boise v Idahu, kde připraví úchvatnou paellu s mořskými plody a španělskou rýží.

      • Grilující taťkové (10)

        Špičkové dobroty. Grilující taťkové vyzkoušejí restaurace inspirované tím nejlepším z domácí kuchyně. Nejprve navštíví The Doughnut Lounge v Kansas City, kde připraví domácí koblihy a podávají je s křupavými, opečenými kousky z uzeného hrudí.

      • Kuchaři proti amatérům (4)

        Bitva masových koulí. V sázce jsou tisíce dolarů při světové bitvě masových koulí s chutěmi od Karibiku po Kentucky. A potom se věci trochu roztečou, když musejí soutěžící v časovém limitu připravit nejlepší čokoládová jídla.

      • Malá bistra u silnic XXIV (9)

        Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.

      • Malá bistra u silnic XXIV (10)

        Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.

      • Vaření na farmářských trzích (7)

        Souboj v Torrance. Kuchaři jsou v kalifornském Torrance, kde předělají empanadas na zcela nová jídla, která zaujmou pekaře empanad. Při soutěži Nakrm trh musejí pro svá originální jídla využít čerstvou nebo opečenou kukuřici.

      • Vaření na farmářských trzích (1)

        Burgeroví chlapci vs. Kuchařské celebrity. Dva týmy se utkají tváří v tvář na farmářském trhu v Torrance, aby našli čerstvé ingredience a pak je využili v mobilní kuchyni. Vyhrají zájem davu a cenu 5 000 dolarů burgery Burgerových chlapců, nebo Asií inspirované menu soukromých kuchařů?

      • Guyovy hry s potravinami VI (6)

        Honba uličkami. Hod mincí předurčí, že čtyři kuchaři budou muset svá nejlepší jídla připravit pouze s využitím ingrediencí z nákupních uliček se sudými čísly.

      • Jídla na otevřeném ohni V (3)

        Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (5)

        Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.

      • Na cestách s G. Garvinem (2)

        Charleston. Charleston v Jižní Karolíně je rušným městem, kde Chris Stewart z Glass Onion vaří čerstvá a sofistikovaná jídla z vepřového bůčku. Tammy Karsada otevírá svou cukrárnu s dorty pro mladíky ve tvaru sklenice piva a cukrovou polevou.

      • Sekáček XXIV (3)

        Turnaj hvězd: Část 1. V první ze čtyř kvalifikačních soutěží Turnaje hvězd Sekáčku se sejdou největší talenti v kuchyni, aby bojovali o místo ve finále a o výhru 75 000 dolarů.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (4)

        Jeffreyho večeře. Ina připravuje pro Jeffreyho delikátní steaky k večeři. Tentokrát Jeffrey připravuje vlastní večeři na grilu. Ricotta bruschetta s bylinkami, grilovaný steak a k zapití mojito z vodního melounu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (5)

        Retro mix staré školy. Ina se vydává na výlet pamětí a obnoví klasické recepty moderními prvky. Nejprve je tu sekaná vařená s místním šéfkuchařem Kevinem Pennerem, a pak Ina nově pojme klasického uzeného lososa.

      • Osadnice XI (7)

        Jídla za 16 minut: V kovbojském stylu. Zatímco kovbojové pracují, připraví Ree Drummond domácí jídla k obědu jako smaženou rýži v texasko-mexickém stylu nebo kovbojský sekaný salát. Na večeři pak dušené vepřové kousky se šťouchanými červenými bramborami a plátky rajčat.

      • Osadnice XI (8)

        Opět sama. Když má dům jen sama pro sebe, uvaří si Ree svá oblíbená jídla: ovesnou kaši přes noc, jehněčí kousky s mátou, restované zelené fazolky s citrónem a plísňovým sýrem, pečené sladké brambory se smetanou a mátou a kávu dulce de leche.

      • Se Sibou u stolu II (5)

        Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.

      • Se Sibou u stolu II (6)

        Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VII (1)

        S mořským vánkem. Inspirován svými letními dny v dětství na Jersey Shore připraví Bobby s Katie Lee pozdní snídani s mořským vánkem pro své hosty. V menu najdeme margaritu s pivem a zázvorem, ďábelská vejce se smaženými ústřicemi a mnohé další.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VII (2)

        Grilování a New York. Bobby si dá jídlo ve svém oblíbeném grilovacím bistru v New York City, Mighty Quinn’s, pak připraví chutnou pozdní snídani ze zbytků, například kukuřičný koláč s grilovaným taženým vepřovým, uzené domácí hranolky a mnohé další.

      • Kuchyně IX (8)

        Nejsýrovatější pořad ze všech. Toto je nejsýrovatější pořad ze všech! Sunny Anderson začne deseticentovými makaróny se sýrem, Jeff Mauro má na servírovacím prkénku grilovaný sýr a Katie Lee sendvič s pizzou a grilovaným sýrem.

      • Malá bistra u silnic XVIII (7)

        Všechno, co zasytí. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná různé chutě a poklady Díkůvzdání. Navštíví pekařství otce a syna s unikátním ptákem Dne díkůvzdání. V Kansas City dlouholetý mistr udí krocaní maso a nabízí s fazolemi, aby potěšil místní i soutěžící v grilování.

      • Malá bistra u silnic XVIII (8)

        Pohoda v duši. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bistra nabízející chuť i duši. V Portlandu v Oregonu přátelská kavárna vaří rychlá jídla jako krutě vynikající sendvič s artyčoky nebo kari čočku, jež udeří do správných not.

      • Malá bistra u silnic XVIII (10)

        Na jih od hranic. Na tomto výletě Guy Fieri míří na jih na hranici do Cabo San Lucas v Mexiku. Na hlavním městském silničním tahu je taco bar se zcela čerstvými chobotnicemi a omáčkami ve stylu Guadalajary, které vám stáhnou ponožky.

      • Sekáček XXIV (2)

        Zdravé je správné. Kuchaři zjistí, že koše jsou plné zdravých ingrediencí, z nichž budou tvořit delikátní jídla, která nemají moc kalorií. Porotce ohromí jídla z ryb, jež soutěžící připraví.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (2)

        Místní jídla. Ina píše článek o místní produkci jídla, a tak si sama zkusí připravit jídla čistě jen z ingrediencí z Hamptons. Na pořadu dne v Montauk je okoun, a tak Ina peče a připravuje i omáčku Caesar.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (3)

        Sladká charita. Příhoz, příhoz, prodáno! Ina se účastní aukce. Vítězní nabídka se může těšit na delikátní oběd s okurkovou polévkou s chili, salát s humry a krevetami a směs pusinek a jahod Eton.

      • Osadnice XI (5)

        Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.

      • Osadnice XI (6)

        Dokonalý piknik. Ree pořádá pro přátele piknik v prérii a nabídne kuřecí salát Milanese Mediterranen s těstovinami orzo, studenou opečenou zeleninu s jogurtovým dipem s bylinkami a koláčky tres leches s Piňa Coladou.

      • Se Sibou u stolu II (3)

        Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.

      • Se Sibou u stolu II (4)

        Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (20)

        Francouzské bistro. Anna pořádá večírek ve francouzském stylu. Připraví jako předkrm krůtí řízky s citrusovým a zeleninovým ragú, a créme fraîche a šťouchané brambory. Následuje salát frisée s horkým camembertem a jako dezert švestkový dort clafoutis.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (21)

        Dokonalá sytá jídla. Anna chystá pro svou rodinu dokonalá sytá jídla. Začne zdravým dušeným masem s knedlíky, brokolicovým salátem se slaninou a čedarem, a jako dezert brusinkové a jablečné lupínky – zkrátka zdravé jídlo na dokonalý večer!

      • Jamie Deen doma na večeři (2)

        Večeře pro dva. Jamie Deen má speciální večeři pro rande pro dva a nemůže se dočkat, aby začal s přípravou tohoto rychlého a zdravého jídla. Na návštěvu přijde jeho máma Paula a Jamie ji potěší chutnou tilápií v alobalu.

      • Jamie Deen doma na večeři (3)

        Večeře s Ginny. Jamie Deen má dnes pro svou mámu speciální dobrotu, když připraví pár jejích oblíbených jídel na večeři. Začne jednoduchým grilovaným kuřetem s citrónem a rozmarýnem. Večeře s Ginny je vždy zvláštním potěšením!

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (3)

        Dublin. Paul zjistí pár nových fakt o sodovém chlebu od irské šéfkuchařky a spisovatelky Clodagh McKenna, setká se s bláznem do brambor, který vaří různá irská historická jídla, a obdivuje jedinečné pečivo vytvořené šéfpekařem hotelu Merrion.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (1)

        Z ostrovu na ostrov. Katie Lee prochází různými plážemi, od St. Thomas po ostrov Mackinac v Michiganu, aby našla nejlepší místní pochoutky, jaké ostrovy mohou nabídnout. Zakousne se do ahi tuna nachos, užije si karibské dušené kuře, a na kajaku zajede k pobřeží na jedinečný burger.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (2)

        Oblíbená jídla rodného města. Pro Katie Lee je jednou z nejzábavnějších částí při cestování po světových plážích nacházení regionálních specialit během cesty. Od karibského nápoje squash po mexický likér raicilla odkrývá Katie nejlepší oblíbená jídla svého rodného města.

      • Burgery, pivo a grilování II (6)

        Chutě tropů. Mistr pekař, Ron Ben-Israel, se setká s Michaelem v Baton Rouge, aby si dali Karibikem inspirované v chlebu zapečené hovězí hrudí. Pak Michael zamíří do Kentucky na chorizo burger v Lousville a velmi kořeněné sendviče se smaženými kuřaty v Lexingtonu.

      • Burgery, pivo a grilování II (7)

        Dekadentní regionální jídla. Finalista Food Network Star, Jay Ducote, se připojí k Michaelovi v Baton Rouge na cajunskou kuchyní inspirovaný burger. Pak Michael vyzkouší tradiční opečené ravioli v St. Louis a pochutná si na obří porci vepřového s broskvovým glazováním v texaském Austinu.

      • Úchvatné svatební dorty III (2)

        Pirátská loď, dezerty po večeři, dort jako magnolie. Tým v Los Angeles vytváří dort v podobě námořní pirátské lodi, zatímco pekařství Christopher Garren si bere inspiraci na svatební dort z večeře. Mezitím Ben v Chicagu potrápí své umělecké sklony prací na svatebním dortu inspirovaném magnoliemi.

      • Hledači dortů II (6)

        Dort pro cyklisty. Rick je majitel zakázkového obchodu s bicykly Strokers Dallas a pořádá velký večírek na oslavu 20 let úspěšného podnikání. Tři nejlepší pekařky v Dallasu vytvářejí ten nejlepší dort, který každého učiní šťastným.

      • Hledači dortů II (7)

        Venkovská svatba. Dan a Brittany mají tři týdny před svatbou. Tématem svatby je romantické kouzlo venkova, svatba se navíc koná ve stodole. Najít dort dostatečně vystihující svými kouzelně krásnými detaily toto téma bude složité.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (1)

        Z ostrovu na ostrov. Katie Lee prochází různými plážemi, od St. Thomas po ostrov Mackinac v Michiganu, aby našla nejlepší místní pochoutky, jaké ostrovy mohou nabídnout. Zakousne se do ahi tuna nachos, užije si karibské dušené kuře, a na kajaku zajede k pobřeží na jedinečný burger.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (2)

        Oblíbená jídla rodného města. Pro Katie Lee je jednou z nejzábavnějších částí při cestování po světových plážích nacházení regionálních specialit během cesty. Od karibského nápoje squash po mexický likér raicilla odkrývá Katie nejlepší oblíbená jídla svého rodného města.

      • Burgery, pivo a grilování II (6)

        Chutě tropů. Mistr pekař, Ron Ben-Israel, se setká s Michaelem v Baton Rouge, aby si dali Karibikem inspirované v chlebu zapečené hovězí hrudí. Pak Michael zamíří do Kentucky na chorizo burger v Lousville a velmi kořeněné sendviče se smaženými kuřaty v Lexingtonu.

      • Burgery, pivo a grilování II (7)

        Dekadentní regionální jídla. Finalista Food Network Star, Jay Ducote, se připojí k Michaelovi v Baton Rouge na cajunskou kuchyní inspirovaný burger. Pak Michael vyzkouší tradiční opečené ravioli v St. Louis a pochutná si na obří porci vepřového s broskvovým glazováním v texaském Austinu.

      • Úchvatné svatební dorty III (2)

        Pirátská loď, dezerty po večeři, dort jako magnolie. Tým v Los Angeles vytváří dort v podobě námořní pirátské lodi, zatímco pekařství Christopher Garren si bere inspiraci na svatební dort z večeře. Mezitím Ben v Chicagu potrápí své umělecké sklony prací na svatebním dortu inspirovaném magnoliemi.