• Food Network

    • Food Network od do

      • Jamie Deen doma na večeři (3)

        Večeře s Ginny. Jamie Deen má dnes pro svou mámu speciální dobrotu, když připraví pár jejích oblíbených jídel na večeři. Začne jednoduchým grilovaným kuřetem s citrónem a rozmarýnem. Večeře s Ginny je vždy zvláštním potěšením!

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (3)

        Dublin. Paul zjistí pár nových fakt o sodovém chlebu od irské šéfkuchařky a spisovatelky Clodagh McKenna, setká se s bláznem do brambor, který vaří různá irská historická jídla, a obdivuje jedinečné pečivo vytvořené šéfpekařem hotelu Merrion.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (1)

        Z ostrovu na ostrov. Katie Lee prochází různými plážemi, od St. Thomas po ostrov Mackinac v Michiganu, aby našla nejlepší místní pochoutky, jaké ostrovy mohou nabídnout. Zakousne se do ahi tuna nachos, užije si karibské dušené kuře, a na kajaku zajede k pobřeží na jedinečný burger.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (2)

        Oblíbená jídla rodného města. Pro Katie Lee je jednou z nejzábavnějších částí při cestování po světových plážích nacházení regionálních specialit během cesty. Od karibského nápoje squash po mexický likér raicilla odkrývá Katie nejlepší oblíbená jídla svého rodného města.

      • Burgery, pivo a grilování II (6)

        Chutě tropů. Mistr pekař, Ron Ben-Israel, se setká s Michaelem v Baton Rouge, aby si dali Karibikem inspirované v chlebu zapečené hovězí hrudí. Pak Michael zamíří do Kentucky na chorizo burger v Lousville a velmi kořeněné sendviče se smaženými kuřaty v Lexingtonu.

      • Burgery, pivo a grilování II (7)

        Dekadentní regionální jídla. Finalista Food Network Star, Jay Ducote, se připojí k Michaelovi v Baton Rouge na cajunskou kuchyní inspirovaný burger. Pak Michael vyzkouší tradiční opečené ravioli v St. Louis a pochutná si na obří porci vepřového s broskvovým glazováním v texaském Austinu.

      • Úchvatné svatební dorty III (2)

        Pirátská loď, dezerty po večeři, dort jako magnolie. Tým v Los Angeles vytváří dort v podobě námořní pirátské lodi, zatímco pekařství Christopher Garren si bere inspiraci na svatební dort z večeře. Mezitím Ben v Chicagu potrápí své umělecké sklony prací na svatebním dortu inspirovaném magnoliemi.

      • Hledači dortů II (6)

        Dort pro cyklisty. Rick je majitel zakázkového obchodu s bicykly Strokers Dallas a pořádá velký večírek na oslavu 20 let úspěšného podnikání. Tři nejlepší pekařky v Dallasu vytvářejí ten nejlepší dort, který každého učiní šťastným.

      • Hledači dortů II (7)

        Venkovská svatba. Dan a Brittany mají tři týdny před svatbou. Tématem svatby je romantické kouzlo venkova, svatba se navíc koná ve stodole. Najít dort dostatečně vystihující svými kouzelně krásnými detaily toto téma bude složité.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (1)

        Z ostrovu na ostrov. Katie Lee prochází různými plážemi, od St. Thomas po ostrov Mackinac v Michiganu, aby našla nejlepší místní pochoutky, jaké ostrovy mohou nabídnout. Zakousne se do ahi tuna nachos, užije si karibské dušené kuře, a na kajaku zajede k pobřeží na jedinečný burger.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (2)

        Oblíbená jídla rodného města. Pro Katie Lee je jednou z nejzábavnějších částí při cestování po světových plážích nacházení regionálních specialit během cesty. Od karibského nápoje squash po mexický likér raicilla odkrývá Katie nejlepší oblíbená jídla svého rodného města.

      • Burgery, pivo a grilování II (6)

        Chutě tropů. Mistr pekař, Ron Ben-Israel, se setká s Michaelem v Baton Rouge, aby si dali Karibikem inspirované v chlebu zapečené hovězí hrudí. Pak Michael zamíří do Kentucky na chorizo burger v Lousville a velmi kořeněné sendviče se smaženými kuřaty v Lexingtonu.

      • Burgery, pivo a grilování II (7)

        Dekadentní regionální jídla. Finalista Food Network Star, Jay Ducote, se připojí k Michaelovi v Baton Rouge na cajunskou kuchyní inspirovaný burger. Pak Michael vyzkouší tradiční opečené ravioli v St. Louis a pochutná si na obří porci vepřového s broskvovým glazováním v texaském Austinu.

      • Úchvatné svatební dorty III (2)

        Pirátská loď, dezerty po večeři, dort jako magnolie. Tým v Los Angeles vytváří dort v podobě námořní pirátské lodi, zatímco pekařství Christopher Garren si bere inspiraci na svatební dort z večeře. Mezitím Ben v Chicagu potrápí své umělecké sklony prací na svatebním dortu inspirovaném magnoliemi.

      • Hledači dortů II (6)

        Dort pro cyklisty. Rick je majitel zakázkového obchodu s bicykly Strokers Dallas a pořádá velký večírek na oslavu 20 let úspěšného podnikání. Tři nejlepší pekařky v Dallasu vytvářejí ten nejlepší dort, který každého učiní šťastným.

      • Hledači dortů II (7)

        Venkovská svatba. Dan a Brittany mají tři týdny před svatbou. Tématem svatby je romantické kouzlo venkova, svatba se navíc koná ve stodole. Najít dort dostatečně vystihující svými kouzelně krásnými detaily toto téma bude složité.

      • Guyovy hry s potravinami VI (7)

        Blázinec v kuchyni. Čtyři kuchaři začnou hry Guye Fieriho přípravou opulentní italské hostiny z ingrediencí, jež mají pouze necelá dvě kila.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (5)

        Večírek s náhodnými jídly. Ina Garten se podělí o rady, jak připravit večírek s náhodnými jídly jako rajská omáčka se sýrovými krutony k obědu, prvotřídní grilovaná kuřata s citrónem, brokolicí a motýlkovými těstovinami, a k tomu pšeničné bobule a salát farro.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (6)

        To nejlepší z Bosé komtesy: Sýr. Ina Garten a její sýrové dobrodružství se špenátem a čedarovým suflé, s vynikajícím grilovaným sýrem, rychlými sýrovými jednohubkami a dvěma neuvěřitelnými pečenými sýrovými dobrotami – pečenými sýry brie a fontina.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson III (13)

        Vaření pro zlatíčko. Anna a její manžel, šéfkuchař Michael, rádi vaří jeden pro druhého... a nyní je řada na Anně. Asi vás moc nepřekvapí, že jeho oblíbenými jídly jsou jednoduché, čerstvé recepty s domácí chutí.

      • Kuchyně IV (1)

        Sladkosti a cukrovinky. V této halloweenské epizodě tým diskutuje o podivných nových trendech v jídlech a uvaří pár chutných sladkost. Maniac Pumpkin Carvers naučí pár základních technik na vyřezávání dýně, a kreativnější to zkusí s Pumpkin A-Ha.

      • Osadnice VII (12)

        Jarní vypalování. Na ranči planou ohně a v kuchyni plameny, protože Ree Drummond griluje k večeři žebírka pro celou rodinu, až odpoledne vypálí trávu v prérii. Užijí si grilované dobroty při chutné hostině.

      • Osadnice VII (13)

        Velký den na stavbě. Ree připravuje texasko-mexická jídla k obědu, kuřecí chili s papričkou chipotle, vdolky s chili a sýrem, karamelové sušenky a mexický punč pro tým stavbařů a dělníků, kteří připravují dva nové vchody.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (7)

        To nejlepší z Bosé komtesy: Dezert. Ina připraví svou neuvěřitelnou mraženou čokoládovou pěnu, francouzské jablečné palačinky, snadné jahody s balzamikem, ovocný salát s limoncello, Eton mess a delikátní brownies z pánvičky.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (1)

        Narozeninové večírky. Jeffrey má narozeniny a Ina mu připravuje delikátní a příjemně nostalgickou narozeninovou večeři, která se celá dá připravit dopředu.

      • Pečení s Annou Olson III (18)

        Krémový dort. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o tři své oblíbené recepty na krémový dort. Tyto dezerty jsou jemné, sladké a v kuchyni pekaře stejně tak důležité, jako ovocné dorty.

      • Pečení s Annou Olson III (19)

        Zeleninový chléb. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám předvede, jak připravit tři její oblíbené zeleninové chleby. Anna má ráda sladkosti, ale své zeleninové chleby také!

      • Kuchyně IV (10)

        Pozdní snídaně. Tým Kuchyně se podělí o nejlepší nápady na pozdní snídani, počínaje Katienými v troubě pečenými palačinkami Bismarck. Tým také prodiskutuje nové způsoby využití granátového jablka nebo plotýnek od toastovače.

      • Osadnice XII (12)

        Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.

      • Úchvatné svatební dorty III (2)

        Pirátská loď, dezerty po večeři, dort jako magnolie. Tým v Los Angeles vytváří dort v podobě námořní pirátské lodi, zatímco pekařství Christopher Garren si bere inspiraci na svatební dort z večeře. Mezitím Ben v Chicagu potrápí své umělecké sklony prací na svatebním dortu inspirovaném magnoliemi.

      • Hledači dortů II (6)

        Dort pro cyklisty. Rick je majitel zakázkového obchodu s bicykly Strokers Dallas a pořádá velký večírek na oslavu 20 let úspěšného podnikání. Tři nejlepší pekařky v Dallasu vytvářejí ten nejlepší dort, který každého učiní šťastným.

      • Hledači dortů II (7)

        Venkovská svatba. Dan a Brittany mají tři týdny před svatbou. Tématem svatby je romantické kouzlo venkova, svatba se navíc koná ve stodole. Najít dort dostatečně vystihující svými kouzelně krásnými detaily toto téma bude složité.

      • Malá bistra u silnic XXIV (8)

        Horké maso a studená zelenina. Guy griluje masitá jídla a zeleninové speciality při návštěvě oblíbeného veganského bistra v Kalifornii, a pak zamíří do ráje masožravců na Floridě.

      • Malá bistra u silnic XXIV (9)

        Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.

      • Osadnice XII (6)

        Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.

      • Osadnice XII (7)

        Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.

      • Kuchyně XII (2)

        Jako šéfkuchař. Geoffrey Zakarian zahájí pořad svým coq au win, pak Jeff Mauro připraví dekadentní tiramisu a hosté předvedou, jak na mistrovská ztracená vejce. Zvláštní host, šéfkuchař Scott Conant, se podělí o tajemství dokonalých gnocchi.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (15)

        Farma na talíři. Anna a její manžel Michael pomáhají při setkání v místní vinici, kde se na stůl nosí vše z farmy. Ona připraví dědičný rajčatový salát, lívance plněné krevetami s kukuřicí a okurkovou remuládou, a kuřecí terinu se šunkou a cibulovou marmeládou.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (16)

        Snídaně na zadním dvorku. Je nádherný den a Anna vaří pozdní snídani na zadním dvorku: ovocné a oříškové müsli, vejce benedikt se slaninou a šalotkou, vafle s rajčatovým krémem, smoothies pro letní sluníčko a vláčný hrozinkový chleba.

      • Sekáček XXXII (6)

        Posedlost čokoládou. V této soutěži se dostane soutěžícím velkých čokoládových překvapení v každém koši. Dva kuchaři pak budou moci přichystat čokoládový dezert s využitím sladkých a šťavnatých meruněk.

      • Vesnické venkovní vaření (7)

        Yorkshire. Jun Tanaka a Galton Blackiston navštíví výrobce skutečného yorkshirského sýru Wensleydale.

      • Vesnické venkovní vaření (8)

        Glendale. Jun Tanaka a Galton Blackiston jsou v Glendale, jež bylo inspirací pro Greendale Pošťáka Pata.

      • Guyův rodinný výlet (2)

        Kaňony Divokého západu a venkovní vaření. Guy Fieri a jeho rodina pokračují v cestě ve Flagstaffu v Arizoně, kde navštíví farmářský trh a proletí se nad Grand Canyonem. Pak zamíří na Route 66 a vyzkoušejí jídla v Albuquerque v Novém Mexiku.

      • Guyův rodinný výlet (3)

        Pamatujte na stát Osamělé hvězdy. Cesta Fieriových vede přes Texas, kde navštíví Alamo a užijí si jídla připraveného šéfkuchařem Robertem Irvinem na počest vojáků, a poté si zaskáčou s opožděným otevřením padáku se členy speciálních jednotek.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (3)

        Rodinné recepty. Katie se poučí o původu některých delikátních, prozkoušených a oblíbených rodinných jídel, ať jde o portorické soulové jídlo nebo zmrzlinářství s kubánskými vlivy. V každém je srdce, duše a příběh.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (4)

        Klasika jinak. Šéfkuchaři naučí Katie, jak přidat místní chutě do populárních jídel, ať jde o floridský sendvič Reuben s rybou okouníkem po sendvič se zmrzlinou stisknutý do podoby panini v Georgii.

      • Strávníci v utajení IX (8)

        Utajená svatba. Kristy a Sarah z Moviesets v New Orleans pátrají po zloději v jejich zábavním centru. Charles posílá strávníky v utajení, Roba a Ingrid, aby si objednali svatební hostinu, a ti přitom odhalí, že je zde víc než jedna zábavní atrakce.

      • Strávníci v utajení IX (9)

        Příliš mnoho turistů. Roland, majitel Marigny Brasserie v New Orleans, si všiml přílivu neurvalých turistů v jeho baru pro místní. Kontaktuje Charlese, aby vyšetřil, kdo z nových zákazníků profituje.

      • Malá bistra u silnic XXVII (5)

        Pas k chuti. Guy jede z Texasu do Michiganu za vražedně dobrou kuchyní s mezinárodními vlivy, včetně šavarmy, hrudí banh mi, croissantů s tequilou nebo starých, dobrých kynutých dobrot.

      • Malá bistra u silnic XXVII (6)

        Staré tváře, nová místa. Guy Fieri navštíví pár tváří známých z tohoto pořadu a prozkoumá jejich nová místa. Nejprve bistro s pizzou ve Flagstaffu v Arizoně, vynikající bistro s mořskými plody ve Fairhope na Aljašce a v Miami podnik kuchaře, který dává nový šmrnc čínské kuchyni.

      • Guyův rodinný výlet (2)

        Kaňony Divokého západu a venkovní vaření. Guy Fieri a jeho rodina pokračují v cestě ve Flagstaffu v Arizoně, kde navštíví farmářský trh a proletí se nad Grand Canyonem. Pak zamíří na Route 66 a vyzkoušejí jídla v Albuquerque v Novém Mexiku.

      • Guyův rodinný výlet (3)

        Pamatujte na stát Osamělé hvězdy. Cesta Fieriových vede přes Texas, kde navštíví Alamo a užijí si jídla připraveného šéfkuchařem Robertem Irvinem na počest vojáků, a poté si zaskáčou s opožděným otevřením padáku se členy speciálních jednotek.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (3)

        Rodinné recepty. Katie se poučí o původu některých delikátních, prozkoušených a oblíbených rodinných jídel, ať jde o portorické soulové jídlo nebo zmrzlinářství s kubánskými vlivy. V každém je srdce, duše a příběh.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (4)

        Klasika jinak. Šéfkuchaři naučí Katie, jak přidat místní chutě do populárních jídel, ať jde o floridský sendvič Reuben s rybou okouníkem po sendvič se zmrzlinou stisknutý do podoby panini v Georgii.

      • Jídla na otevřeném ohni V (11)

        Jedinečné grilovací pojízdné soupravy. Roger hledá opravdu jedinečné grilovací pojízdné soupravy jako třeba v Denveru vynález, jenž dokáže uvařit až 1 000 liber jídla, nebo impozantní pojízdný přívěs v Texasu.

      • Jídla na otevřeném ohni V (12)

        Rozpálené steaky. Roger rozpálí hořáky pod kovovými sudy v jámě v Buffalo Gap v Texasu, a pak vypomůže ve venkovní kuchyni ve Wyomingu, kde musí napíchnout steaky na vidle a nechat je fritovat v obřím kotli.

      • Malá bistra u silnic XXIV (8)

        Horké maso a studená zelenina. Guy griluje masitá jídla a zeleninové speciality při návštěvě oblíbeného veganského bistra v Kalifornii, a pak zamíří do ráje masožravců na Floridě.

      • Malá bistra u silnic XXIV (9)

        Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.