• Food Network

    • Food Network od do

      • Vesnické venkovní vaření (8)

        Glendale. Jun Tanaka a Galton Blackiston jsou v Glendale, jež bylo inspirací pro Greendale Pošťáka Pata.

      • Guyův rodinný výlet (2)

        Kaňony Divokého západu a venkovní vaření. Guy Fieri a jeho rodina pokračují v cestě ve Flagstaffu v Arizoně, kde navštíví farmářský trh a proletí se nad Grand Canyonem. Pak zamíří na Route 66 a vyzkoušejí jídla v Albuquerque v Novém Mexiku.

      • Guyův rodinný výlet (3)

        Pamatujte na stát Osamělé hvězdy. Cesta Fieriových vede přes Texas, kde navštíví Alamo a užijí si jídla připraveného šéfkuchařem Robertem Irvinem na počest vojáků, a poté si zaskáčou s opožděným otevřením padáku se členy speciálních jednotek.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (3)

        Rodinné recepty. Katie se poučí o původu některých delikátních, prozkoušených a oblíbených rodinných jídel, ať jde o portorické soulové jídlo nebo zmrzlinářství s kubánskými vlivy. V každém je srdce, duše a příběh.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (4)

        Klasika jinak. Šéfkuchaři naučí Katie, jak přidat místní chutě do populárních jídel, ať jde o floridský sendvič Reuben s rybou okouníkem po sendvič se zmrzlinou stisknutý do podoby panini v Georgii.

      • Strávníci v utajení IX (8)

        Utajená svatba. Kristy a Sarah z Moviesets v New Orleans pátrají po zloději v jejich zábavním centru. Charles posílá strávníky v utajení, Roba a Ingrid, aby si objednali svatební hostinu, a ti přitom odhalí, že je zde víc než jedna zábavní atrakce.

      • Strávníci v utajení IX (9)

        Příliš mnoho turistů. Roland, majitel Marigny Brasserie v New Orleans, si všiml přílivu neurvalých turistů v jeho baru pro místní. Kontaktuje Charlese, aby vyšetřil, kdo z nových zákazníků profituje.

      • Malá bistra u silnic XXVII (5)

        Pas k chuti. Guy jede z Texasu do Michiganu za vražedně dobrou kuchyní s mezinárodními vlivy, včetně šavarmy, hrudí banh mi, croissantů s tequilou nebo starých, dobrých kynutých dobrot.

      • Malá bistra u silnic XXVII (6)

        Staré tváře, nová místa. Guy Fieri navštíví pár tváří známých z tohoto pořadu a prozkoumá jejich nová místa. Nejprve bistro s pizzou ve Flagstaffu v Arizoně, vynikající bistro s mořskými plody ve Fairhope na Aljašce a v Miami podnik kuchaře, který dává nový šmrnc čínské kuchyni.

      • Guyův rodinný výlet (2)

        Kaňony Divokého západu a venkovní vaření. Guy Fieri a jeho rodina pokračují v cestě ve Flagstaffu v Arizoně, kde navštíví farmářský trh a proletí se nad Grand Canyonem. Pak zamíří na Route 66 a vyzkoušejí jídla v Albuquerque v Novém Mexiku.

      • Guyův rodinný výlet (3)

        Pamatujte na stát Osamělé hvězdy. Cesta Fieriových vede přes Texas, kde navštíví Alamo a užijí si jídla připraveného šéfkuchařem Robertem Irvinem na počest vojáků, a poté si zaskáčou s opožděným otevřením padáku se členy speciálních jednotek.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (3)

        Rodinné recepty. Katie se poučí o původu některých delikátních, prozkoušených a oblíbených rodinných jídel, ať jde o portorické soulové jídlo nebo zmrzlinářství s kubánskými vlivy. V každém je srdce, duše a příběh.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (4)

        Klasika jinak. Šéfkuchaři naučí Katie, jak přidat místní chutě do populárních jídel, ať jde o floridský sendvič Reuben s rybou okouníkem po sendvič se zmrzlinou stisknutý do podoby panini v Georgii.

      • Jídla na otevřeném ohni V (11)

        Jedinečné grilovací pojízdné soupravy. Roger hledá opravdu jedinečné grilovací pojízdné soupravy jako třeba v Denveru vynález, jenž dokáže uvařit až 1 000 liber jídla, nebo impozantní pojízdný přívěs v Texasu.

      • Jídla na otevřeném ohni V (12)

        Rozpálené steaky. Roger rozpálí hořáky pod kovovými sudy v jámě v Buffalo Gap v Texasu, a pak vypomůže ve venkovní kuchyni ve Wyomingu, kde musí napíchnout steaky na vidle a nechat je fritovat v obřím kotli.

      • Malá bistra u silnic XXIV (8)

        Horké maso a studená zelenina. Guy griluje masitá jídla a zeleninové speciality při návštěvě oblíbeného veganského bistra v Kalifornii, a pak zamíří do ráje masožravců na Floridě.

      • Malá bistra u silnic XXIV (9)

        Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.

      • Sekáček XXXII (6)

        Posedlost čokoládou. V této soutěži se dostane soutěžícím velkých čokoládových překvapení v každém koši. Dva kuchaři pak budou moci přichystat čokoládový dezert s využitím sladkých a šťavnatých meruněk.

      • Guyovy hry s potravinami VI (8)

        Turnaj dne krocanů. Čtyři kuchaři předvedou svůj vděk, když jim dá Guy Fieri neúnosný rozpočet, aby připravili hostinu na Díkůvzdání.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (7)

        To nejlepší z Bosé komtesy: Dezert. Ina připraví svou neuvěřitelnou mraženou čokoládovou pěnu, francouzské jablečné palačinky, snadné jahody s balzamikem, ovocný salát s limoncello, Eton mess a delikátní brownies z pánvičky.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (1)

        Narozeninové večírky. Jeffrey má narozeniny a Ina mu připravuje delikátní a příjemně nostalgickou narozeninovou večeři, která se celá dá připravit dopředu.

      • Pečení s Annou Olson (1)

        Briošky. Anna začne s klasickými francouzskými brioškami, jemně sladkými, máslovými a podobnými chlebu. A jako dekadentní vynikající dezert brioškový dort s čokoládou a lískovými oříšky.

      • Kuchyně IV (10)

        Pozdní snídaně. Tým Kuchyně se podělí o nejlepší nápady na pozdní snídani, počínaje Katienými v troubě pečenými palačinkami Bismarck. Tým také prodiskutuje nové způsoby využití granátového jablka nebo plotýnek od toastovače.

      • Osadnice VIII (1)

        Jídla za 16 minut: Na celý den. Ree Drummond připravuje jídla za 16 minut, od snídaně po večeři. V menu najdeme francouzský croissant s krémem z javorového sirupu, grilovaná kuřata, wrap s jahodovým salátem, steaky se sýrem pawhuska a zákusek s jahodovo-burákovým máslem.

      • Osadnice VIII (2)

        Jídla s sebou doma. Ree vaří jídla, co se dají vzít s sebou, pro své dívky, a vytvoří překvapení v podobě večeře s oblíbeným čínským jídlem, krémovým sýrem wonton, kuře na pomerančích, hovězí s brokolicí a smažené chow mein.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (2)

        Texasko-mexická jídla. Ina připravuje dokonalá texasko-mexická jídla s pomocí přítelkyně Devon Fredericks a jejího oceněného receptu na chili. Navíc má fantastické nápady na přílohy jako kuřata s tequilou a limetkou, rybí tacos la fondita nebo margarita z růžových grepů.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (3)

        Vaření s vínem. Ina odhalí tajemství vaření s vínem, a poté možnosti párování sýrů s vínem prozradí její kamarád a odborník na víno Martine Warner.

      • Pečení s Annou Olson III (20)

        Ranní sladkosti. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede, jak připravit tři klasické sladkosti na snídani. Recepty jsou tak delikátní, že kvůli nim budete chtít vyskočit z postele.

      • Pečení s Annou Olson IV (1)

        Čajové pečivo. Kuchařka Anna Olson upeče delikátní čajové pečivo. Mezi těmito malými pochoutkami najdeme čajové koláčky, sušenky a dortíčky — vše dost malé, aby se vešlo na talířek.

      • Kuchyně IV (11)

        Nic do odpadu. V Kuchyni je to dnes o tipech, jak ušetřit. Tým prodiskutuje různé způsoby, jak využít zbytky ze zeleniny a jak využít naplno potenciál spíže. Také se podělí o tipy, jak ušetřit, ve Zpovědích Kuchyně.

      • Osadnice XII (13)

        Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.

      • Guyův rodinný výlet (2)

        Kaňony Divokého západu a venkovní vaření. Guy Fieri a jeho rodina pokračují v cestě ve Flagstaffu v Arizoně, kde navštíví farmářský trh a proletí se nad Grand Canyonem. Pak zamíří na Route 66 a vyzkoušejí jídla v Albuquerque v Novém Mexiku.

      • Guyův rodinný výlet (3)

        Pamatujte na stát Osamělé hvězdy. Cesta Fieriových vede přes Texas, kde navštíví Alamo a užijí si jídla připraveného šéfkuchařem Robertem Irvinem na počest vojáků, a poté si zaskáčou s opožděným otevřením padáku se členy speciálních jednotek.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (3)

        Rodinné recepty. Katie se poučí o původu některých delikátních, prozkoušených a oblíbených rodinných jídel, ať jde o portorické soulové jídlo nebo zmrzlinářství s kubánskými vlivy. V každém je srdce, duše a příběh.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (4)

        Klasika jinak. Šéfkuchaři naučí Katie, jak přidat místní chutě do populárních jídel, ať jde o floridský sendvič Reuben s rybou okouníkem po sendvič se zmrzlinou stisknutý do podoby panini v Georgii.

      • Malá bistra u silnic XXIV (10)

        Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.

      • Malá bistra u silnic XXIV (11)

        Napříč Kubou. Guy Fieri se vydává na mezinárodní cestu napříč kulinářskou scénou Kuby, včetně sovětského bistra podávajícího autentické ruské chuťovky nebo paladaru s venkovním grilem, kde podávají jehňata plněná banány.

      • Osadnice XII (8)

        Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.

      • Osadnice XII (9)

        Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.

      • Kuchyně XII (3)

        Levné vaření. Jeff Mauro připraví delikátní pomalu vařené hovězí z konzervy, jež si Katie Lee a Geoffrey Zakarian rozloží na snídani a oběd, a pak se zastaví restauratér Spike Mendelsohn, aby namíchal džbánek černé sangrie.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (17)

        Grilující děvčata. Je den s kamarádkami a Anna si nasadí rukavice na grilování. Miso s grilovaným lilkem a mušlemi, grilovaný platýs s rajčatovou octovou zálivkou, grilovaný kukuřičný klas s bylinkami a tvarohový koláč s ořechy a čokoládou.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (18)

        Snídaně ke garážovému výprodeji. Nastal čas hledání pokladů ve věcech z garáží vystavených na zadních dvorcích. Anna připraví opečené hrušky s medem a ovesnými vločkami, čedarovou frittatu s houbami, hranolky ze sladkých brambor a čokoládové lívance se skořicovými broskvemi.

      • Sekáček XXXII (1)

        Zdravá jídla. Kuchaři mají za úkol připravit delikátní a zdravá jídla, vhodná pro lidi, kteří si dávají pozor na váhu a zajímají se o kalorické hodnoty. V prvním kole některé kuchaře oprávněně zmatou luštěniny.

      • Vesnické venkovní vaření (9)

        Clovelly. Jun Tanaka a Galton Blackiston jsou v rybářské vesnici Clovelly na severu Devonu.

      • Vesnické venkovní vaření (10)

        Vaření v Henley. Jun Tanaka a Galton Blackiston se při vaření v Henley představí svými pekařskými výtvory.

      • Malá bistra u silnic XXIV (11)

        Napříč Kubou. Guy Fieri se vydává na mezinárodní cestu napříč kulinářskou scénou Kuby, včetně sovětského bistra podávajícího autentické ruské chuťovky nebo paladaru s venkovním grilem, kde podávají jehňata plněná banány.

      • Malá bistra u silnic XXIV (12)

        Nejlepší místa Havany. Guy Fieri míří na nejlepší místa v Havaně na Kubě, včetně baru v sousedství, kde se vaří domácí jehňata, dům přeměněný v restauraci a nabízející chutné kozí dobroty nebo útočiště pro milovníky doutníků, kde se podává vepřové s banány.

      • Burgery, pivo a grilování II (8)

        Oblíbená jídla špičkových šéfkuchařů. Michael a fotbalová legenda Earl Campbell vyzkoušejí hrudí ve slavném bistru Texas BBQ. Pak Michael zamíří do Cincinnati na burger se slaninou a plísňovým sýrem, a sám připraví pastýřský koláč s kamarádem v Kansas City v Missouri.

      • Burgery, pivo a grilování II (9)

        Šťavnaté, křupavé a štiplavé. Michael si užívá kuřecí křídla s ostružinami a papričkami jalapeňo v Lexingtonu v Kentucky, a pak se zastaví v Cincinnati na kuře a vafle. Nakonec vyzkouší ve francouzské čtvrti žebírka naložená v karibském rumu.

      • Strávníci v utajení IX (10)

        Něco zkaženého ve Victory. Poté, co slyšel Daniel, majitel Victory v New Orleans, zvěsti o tom, že koktejl typický jen pro jeho restauraci, se podává i v jiných barech, poprosí Charlese o pomoc. Strávníci v utajení uvnitř odhalí ještě větší problém.

      • Strávníci v utajení IX (11)

        Divokost v chatkách. Glen a Susan, majitelé Gateway Restaurant and Lodge v Kalifornii, kontaktují Charlese poté, co slyšeli stížnosti na nepovolené večírky, které se konají uvnitř jejich volných chatek.

      • Malá bistra u silnic XXVII (7)

        Od těstíčka po smažené. Guy Fieri si dá pravý ramen v St. Petersburgu na Floridě, navštíví bistro v Lansingu v Michiganu, kde smaží kuřecí žaludky, a v udírně v New Orleans si dá místní oblíbená jídla jako ostré krevetí jelito boudin.

      • Malá bistra u silnic XXVII (8)

        Sendviče a koření. Guy Fieri si dá pořádné sendviče, třeba primo vepřový burger v Longmontu v Coloradu nebo hodně kořeněné a ohnivé thajské speciality v Los Angeles.

      • Malá bistra u silnic XXIV (11)

        Napříč Kubou. Guy Fieri se vydává na mezinárodní cestu napříč kulinářskou scénou Kuby, včetně sovětského bistra podávajícího autentické ruské chuťovky nebo paladaru s venkovním grilem, kde podávají jehňata plněná banány.

      • Malá bistra u silnic XXIV (12)

        Nejlepší místa Havany. Guy Fieri míří na nejlepší místa v Havaně na Kubě, včetně baru v sousedství, kde se vaří domácí jehňata, dům přeměněný v restauraci a nabízející chutné kozí dobroty nebo útočiště pro milovníky doutníků, kde se podává vepřové s banány.

      • Burgery, pivo a grilování II (8)

        Oblíbená jídla špičkových šéfkuchařů. Michael a fotbalová legenda Earl Campbell vyzkoušejí hrudí ve slavném bistru Texas BBQ. Pak Michael zamíří do Cincinnati na burger se slaninou a plísňovým sýrem, a sám připraví pastýřský koláč s kamarádem v Kansas City v Missouri.

      • Burgery, pivo a grilování II (9)

        Šťavnaté, křupavé a štiplavé. Michael si užívá kuřecí křídla s ostružinami a papričkami jalapeňo v Lexingtonu v Kentucky, a pak se zastaví v Cincinnati na kuře a vafle. Nakonec vyzkouší ve francouzské čtvrti žebírka naložená v karibském rumu.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (3)

        Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.

      • Malá bistra u silnic XXIV (10)

        Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.

      • Malá bistra u silnic XXIV (11)

        Napříč Kubou. Guy Fieri se vydává na mezinárodní cestu napříč kulinářskou scénou Kuby, včetně sovětského bistra podávajícího autentické ruské chuťovky nebo paladaru s venkovním grilem, kde podávají jehňata plněná banány.