• Food Network

    • Food Network od do

      • Vesnické venkovní vaření (14)

        Kington Horse and Agricultural Society Show. Theo Randall a Rachel Allen soutěží v Kington Horse and Agricultural Society Show.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (5)

        Úchvatné španělské grilování. Bobby Flay připraví grilovací menu, v němž se nachází salát s mořskými plody a španělským vlivem, na ohni opečené jehněčí kousky s BBQ omáčkou s uzenou paprikou, salát s grilovanými žampiony a ořechovým pestem a grepovou sangrii s jahodami.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (6)

        Hostina ze středozápadu. Bobby Flay se při tomto chutném grilování nechá inspirovat rozmanitou kuchyní středozápadu. Připraví jehněčí šavarmu, salát s medem glazovanými grilovanými fíky, grilované křepelky s pomerančovou omáčkou, levantový salát a k pití meruňkovo-mátový kvas.

      • Grilující taťkové (3)

        Rána jsou lepší s pochoutkami. Grilující taťkové jsou na lovu špičkových snídaní. První zastávkou je La Waffleria v Albuquerque, kde si dají rančerské vafle vyrobené od základů na místě z modré kukuřice, okořeněné chilli a zalité uzenou omáčkou.

      • Grilující taťkové (4)

        Ne až tak obyčejné klasiky. Klasická jídla v úchvatných variantách mají v menu Grilující taťkové při jejich další cestě za dobrodružstvím napříč Amerikou. První zastávkou je Jackson, kde si taťkové dají sýrové nachos prokládané losím masem.

      • Strávníci v utajení III (13)

        Vaření v účtech. Jamie a Francine, majitelé kalifornské Sisley Italian Kitchen, si myslí, že jejich účetní může být zodpovědný za nesrovnalosti v příjmech, a tak sem Charles pošle strávníky v utajení, aby věc prošetřili.

      • Strávníci v utajení V (1)

        Na oheň. Majitel Lonney’s BBQ volá Mystery Diners, aby mu pomohli vypátrat, zda jeho personál nešpásuje se zákazníky extrémně horkou omáčkou.

      • Malá bistra u silnic XXIV (12)

        Nejlepší místa Havany. Guy Fieri míří na nejlepší místa v Havaně na Kubě, včetně baru v sousedství, kde se vaří domácí jehňata, dům přeměněný v restauraci a nabízející chutné kozí dobroty nebo útočiště pro milovníky doutníků, kde se podává vepřové s banány.

      • Malá bistra u silnic XXIV (13)

        Skvělé zařízení. Guy Fieri se podívá na skvělá zařízení pro vaření, například vnitřní udírnu na jehňata, sto let starý stroj na výrobu delikátních italských ravioli nebo na pec na pizzu na jednom z havajských ostrovů, která dává masovým koláčům zvláštní chutě.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (5)

        Úchvatné španělské grilování. Bobby Flay připraví grilovací menu, v němž se nachází salát s mořskými plody a španělským vlivem, na ohni opečené jehněčí kousky s BBQ omáčkou s uzenou paprikou, salát s grilovanými žampiony a ořechovým pestem a grepovou sangrii s jahodami.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (6)

        Hostina ze středozápadu. Bobby Flay se při tomto chutném grilování nechá inspirovat rozmanitou kuchyní středozápadu. Připraví jehněčí šavarmu, salát s medem glazovanými grilovanými fíky, grilované křepelky s pomerančovou omáčkou, levantový salát a k pití meruňkovo-mátový kvas.

      • Grilující taťkové (3)

        Rána jsou lepší s pochoutkami. Grilující taťkové jsou na lovu špičkových snídaní. První zastávkou je La Waffleria v Albuquerque, kde si dají rančerské vafle vyrobené od základů na místě z modré kukuřice, okořeněné chilli a zalité uzenou omáčkou.

      • Grilující taťkové (4)

        Ne až tak obyčejné klasiky. Klasická jídla v úchvatných variantách mají v menu Grilující taťkové při jejich další cestě za dobrodružstvím napříč Amerikou. První zastávkou je Jackson, kde si taťkové dají sýrové nachos prokládané losím masem.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Jídla na otevřeném ohni V (1)

        Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.

      • Malá bistra u silnic XIX (12)

        Pořádné kusance. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší různorodá jídla na obou stranách Pacifiku. V Los Angeles, na východním pobřeží, nabízejí kamarádi hříšné dobroty jako sendvič Tlustý Jerry nebo švédský stůl se smaženými dobrotami jako kuřecí prsty, mozzarella na dřívku nebo steaky.

      • Malá bistra u silnic XIX (1)

        Okruh po Guyově rodném městě. Na tomto speciálním výletu nás Guy vezme na okruh po Ferndale v Kalifornii, jež není pouze jeho rodným městem, ale také jedno z městeček okresu Humboldt s pořádnými jídly a vynikající atmosférou.

      • Sekáček XIX (4)

        Babička proti babičce. Poprvé se v kuchyni Sekáčku střetnou čtyři odhodlané babičky. V koši pro předkrm najdou babičkami oblíbený zbytek - plechovku od kávy plnou tuku ze slaniny. Porotci se již nemohou dočkat, až jim některá babička s láskou naservíruje dezert z ovesných vloček.

      • Guyovy hry s potravinami (8)

        Pětihvězdičkové zmrazené jídlo. Guy vyzve šéfkuchaře, aby vytvořili pětihvězdičkovou večeři pouze ze zmrazeného jídla. Pak v soutěži Nákupní vozíky nejsou povoleny musejí sehnat kuchaři tolik zdravých masných komponent pro děti, kolik unesou.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (3)

        Vaření s vínem. Ina odhalí tajemství vaření s vínem, a poté možnosti párování sýrů s vínem prozradí její kamarád a odborník na víno Martine Warner.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (4)

        Vaření pro začátečníky. Ina dostane lekci vaření afrického tagine od učitelky a soukromé kuchařky Gail Arnold, a podělí se o dokonalé recepty pro začátečníky a amatérské kuchaře.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (23)

        Zdravé slané zákusky. Anna Olson pořádá dívčí noc a k jídlu budou malé slané zákusky: knedlíky s vepřovým gyoza, kapsy z rizota s divokou rýží a s papričkami a dýňovými semínky, a také kousky opečeného jablka s javorovým sirupem.

      • Kuchyně XII (11)

        Jarní zásoby. Sunny Anderson přetvoří rýži z mikrovlnky na casserole s kuřetem a smaženou rýží, Katie Lee připraví snadný litý koláč s bobulemi a autorka Hilaria Baldwin se zastaví, aby nachystala delikátní misku s obilninami a nabídla pár pohybů z jógy vhodných pro kuchyni.

      • Osadnice XV (6)

        Další řezy hovězího. Ree Drummond nabídne pár úsporných nápadů na vytvoření čtyř delikátních jídel z běžných řezů hovězího, například pomalu vařeného nedělního guláše, fritovaného hovězího teriyaki, masových koláčů a salátu s grilovaným hovězím.

      • Osadnice XV (7)

        Skutečně bláznivé. Ree uvaří pár bláznivých a zábavných nápadů na herní noc. Připraví trhané pizza rolky, vynikající havajské burgery, taco quesadillas a velké množství vanilkové čokolády inspirované barvami týmu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (5)

        Dokonalý francouzský večírek. Inspirována svým výletem do Francie připravuje Ina dokonalý francouzský večírek. Také nabídne fantastické tipy na vytvoření dokonalého uspořádání francouzského večírku.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (6)

        Vše o čokoládě. Ina prozradí fantastické čokoládové recepty, a také tajemství, jak si vyrobit doma profesionální čokoládu, a to díky své kamarádce a výrobkyni čokolády Brigitte Browney.

      • Pečení s Annou Olson (26)

        Kávové sušenky. Není nic lepšího než si sednou do příjemného křesla se šálkem horké kávy a delikátními sušenkami. Anna začne se základními kávovými sušenkami a později připraví kávové sušenky s pekanovým krémem a upeče i vlastní sušenky cappuccino.

      • Pečení s Annou Olson (27)

        Créme Brulée. Créme brulée je klasické jídlo bister s jemným vaječným krémem a nahoře s karamelizovaným cukrem. Anna přichystá tradiční vanilkové créme brulée. Pak recept rozšíří a připraví créme brulée s čerstvými plody.

      • Kuchyně XII (12)

        Sýr, prosím! Kuchyně oslaví sýry jedinečnými sýrovými enchiladas Jeffa Mauro, sýrovými muffiny z kukuřičného chleba s polevou z papriček jalapeňo a pizzou se čtyřmi druhy sýra Davida Burtky.

      • Osadnice XI (9)

        Přepravní sezóna. Ree vaří oběd pro svou pracující rodinu, včetně hot dogů s kořeněnou klobásou a kari a cibulovou omáčkou, salát coleslaw s hořčicí a křenovým dresinkem a jako zákusek citrusový koláč s kivi.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (5)

        Úchvatné španělské grilování. Bobby Flay připraví grilovací menu, v němž se nachází salát s mořskými plody a španělským vlivem, na ohni opečené jehněčí kousky s BBQ omáčkou s uzenou paprikou, salát s grilovanými žampiony a ořechovým pestem a grepovou sangrii s jahodami.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (6)

        Hostina ze středozápadu. Bobby Flay se při tomto chutném grilování nechá inspirovat rozmanitou kuchyní středozápadu. Připraví jehněčí šavarmu, salát s medem glazovanými grilovanými fíky, grilované křepelky s pomerančovou omáčkou, levantový salát a k pití meruňkovo-mátový kvas.

      • Grilující taťkové (3)

        Rána jsou lepší s pochoutkami. Grilující taťkové jsou na lovu špičkových snídaní. První zastávkou je La Waffleria v Albuquerque, kde si dají rančerské vafle vyrobené od základů na místě z modré kukuřice, okořeněné chilli a zalité uzenou omáčkou.

      • Grilující taťkové (4)

        Ne až tak obyčejné klasiky. Klasická jídla v úchvatných variantách mají v menu Grilující taťkové při jejich další cestě za dobrodružstvím napříč Amerikou. První zastávkou je Jackson, kde si taťkové dají sýrové nachos prokládané losím masem.

      • Malá bistra u silnic XXII (1)

        Ryby, hranolky a nožičky. Guy prozkoumá funky bistro, kde podávají unikátní burrito. V Beaverdale vaří v jižanském podniku veškerou klasiku. V Atlantic City manželé nabízejí afro-americkou kuchyni.

      • Malá bistra u silnic XXII (2)

        Po italském venkově. Guy Fieri míř za chutěmi Toskánska v Itálii. V Montecatini Alto nabízí bistro na úpatí hory mořské plody a speciality s inkoustem chobotnic a středomořskou směs s krevetami a artyčoky.

      • Osadnice VIII (12)

        Když se sejdou sestry. Sestra Ree Drummond, Betsy, navštíví ranč a obě naplánují velký dívčí večírek. V menu jejich večerního vaření, jídla a zábavy jsou frittata, kapustovo-citrusový salát, záhadné rolky a piškot s citrónem a limetkou.

      • Osadnice VIII (13)

        Práce na plotu. Ree Drummond připravuje chutný texasko-mexický oběd pro kovboje a jejich rodiny zaměstnané opravou plotu. Ree připraví taco s hovězími kousky a queso ze zeleného chilli, omáčku salsa z papriček chipotle a chilli fazole. Navíc andělské cukrové sušenky.

      • Kuchyně VII (10)

        Chutě podzimu. V Kuchyni se zkoumají chutě podzimu na oslavu tohoto období. Mezi recepty najdeme klasické mexické chili rellenos, podzimní smažené knedlíčky wonton, podzimní polévky a omáčku z cavatelli a vodky. Hosté také vyzkoušejí náčiní k pečení.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (9)

        Koncert. Anna připraví vydatné jednohubky pro své hosty – bruschettu s bramborami a žampiony, grilované kuře se čtyřmi omáčkami, dhal z červené čočky, tuňákovou omáčku, snadnou pepřovou omáčku a citrónový humus.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (10)

        Konzervace. Tato epizoda je vaření jídel z konzervovaných potravin. Anna začne s vepřovými burgery, a pak zakonzervuje své oblíbené dochucovací omáčky: chili a z naložených zelených rajčat. Jako dezert tiramisu pudink.

      • Sekáček XIX (5)

        Předurčené peri peri. Šéfkuchaři ze Sekáčku závodí při přípravě křupavých kuřecích křídel, výzvou je začlenit do svých jídel africké koření peri peri. Dokážou finalisté upéct koláč z těsta, které najdou v koši na dezert?

      • Vesnické venkovní vaření (15)

        Ludlow Food Festival. Theo Randall a Rachel Allen soutěží na festivalu Ludlow Food Festival.

      • Vesnické venkovní vaření (16)

        Nevern Agricultural and Horticultural Show. Aldo Zilli a Silvena Rowe soutěží v Nevern Agricultural and Horticultural Show.

      • Úchvatné svatební dorty IV (9)

        Dorty Burgundy, Marocký polštář, Vačice. Christopher tvoří vysoký dort ve tvaru burgundského vína, se zlatem a stovkami květů. Marocký dort obsahuje 24karátové zlato. Robin v Gateaux Inc vytváří líbeznou vačici na ženichův dort.

      • Hledači dortů (9)

        Samé ozdobičky. Nestudovaná dramatička a herečka Crystal L. Bass z Baltimoru je dokonalou definicí nadprůměru. Pro debut své autobiografické hry hledají s jejím kreativním režisérem Kevinem dort, který by odpovídal velkoleposti hry i chystaného večírku.

      • Hledači dortů II (1)

        Karnevalové sny. Mike a Miranda měli vždy rádi zábavu, a tak plánují svatbu s karnevalovou tematikou. Jen pořád nevědí, jaký dort. Mike chce dort, který by odrážel duch karnevalu, Miranda by raději klasickou romantiku.

      • Strávníci v utajení V (2)

        Chutná to jako kuře. Bob, majitel Venture Inn ve Filadelfii, podezírá manažera poté, co si vyslechl stížnosti od svých zákazníků, oblékajících se do šatů druhého pohlaví, že se v týdenní noční zkoušce podvádělo.

      • Strávníci v utajení V (3)

        Peníze bokem. Majitel Rocco’s Cafe ve San Franciscu zavolá Mystery Diners poté, co slyšel zvěsti, že jeho nový manažer dělá neautorizované promo akce.

      • Malá bistra u silnic XXV (1)

        Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.

      • Malá bistra u silnic XXV (2)

        Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.

      • Úchvatné svatební dorty IV (9)

        Dorty Burgundy, Marocký polštář, Vačice. Christopher tvoří vysoký dort ve tvaru burgundského vína, se zlatem a stovkami květů. Marocký dort obsahuje 24karátové zlato. Robin v Gateaux Inc vytváří líbeznou vačici na ženichův dort.

      • Hledači dortů (9)

        Samé ozdobičky. Nestudovaná dramatička a herečka Crystal L. Bass z Baltimoru je dokonalou definicí nadprůměru. Pro debut své autobiografické hry hledají s jejím kreativním režisérem Kevinem dort, který by odpovídal velkoleposti hry i chystaného večírku.

      • Hledači dortů II (1)

        Karnevalové sny. Mike a Miranda měli vždy rádi zábavu, a tak plánují svatbu s karnevalovou tematikou. Jen pořád nevědí, jaký dort. Mike chce dort, který by odrážel duch karnevalu, Miranda by raději klasickou romantiku.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.

      • Jídla na otevřeném ohni V (3)

        Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.

      • Malá bistra u silnic XXII (1)

        Ryby, hranolky a nožičky. Guy prozkoumá funky bistro, kde podávají unikátní burrito. V Beaverdale vaří v jižanském podniku veškerou klasiku. V Atlantic City manželé nabízejí afro-americkou kuchyni.

      • Malá bistra u silnic XXII (2)

        Po italském venkově. Guy Fieri míř za chutěmi Toskánska v Itálii. V Montecatini Alto nabízí bistro na úpatí hory mořské plody a speciality s inkoustem chobotnic a středomořskou směs s krevetami a artyčoky.