• Food Network

    • Food Network od do

      • Vesnické venkovní vaření (14)

        Kington Horse and Agricultural Society Show. Theo Randall a Rachel Allen soutěží v Kington Horse and Agricultural Society Show.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (13)

        Čerstvé a zdravé grilování. Bobby vždy myslí na zdraví a tělesnou zdatnost, a tak připraví menu ke grilování, jež je delikátní i zdravé. Toto čerstvé a fit menu zahrnuje grilovaného pstruha, ratatouille s kuskusem a pestem, salát s broskvemi a rajčaty a koktejly z ledového čaje.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (1)

        Barbacoa na zadním dvorku. Bobby Flay představí silná koření a proměnlivé barvy mexické kuchyně na zadním dvorku při „barbacoa“. Na této oslavě se podává mexický sendvič s uzeným hovězím hrudím v adobo, grilovaný chňapal s máslem z ananasu a cibulky, a také lehký salát z rokety.

      • Jíst, spát, grilovat (1)

        Hrudí: král grilování. Mistr grilování Rashad Jones navštíví tři mistrovská grilovací bistra ve Phoenixu, Kalifornii a San Antoniu, kde hrudí připravují novými a jedinečnými způsoby.

      • Jíst, spát, grilovat (2)

        Žebra na obírání. Rashad Jones vyráží na cesty a hledá mistry grilování, kteří vaří delikátní a jedinečné verze grilovaných žebírek. V St. Louis ochutná aligátoří žebírka a také vysoký burger s grilovaným a uzeným masem.

      • Strávníci v utajení X (1)

        Partnerské problémy. Bývalý klient Jaime požádá Charlese o pomoc, aby zjistil, jestli se vyplatí investovat do upadající kalifornské restaurace. Strávníci v utajení, Kendall a Kiel, zjistí, že současný majitel nebyl moc upřímný ohledně všech svých problémů.

      • Strávníci v utajení X (2)

        Umělecký podvod. Poté, co zjistí Patricia nesrovnalosti u cateringové firmy, již využívá pro svá umělecká představení, kontaktuje Strávníky v utajení. Charles vyšle Jamieho a Briannu, kteří zjistí daleko větší problém s asistentkou kurátora.

      • Malá bistra u silnic XXVII (11)

        Poutine, pizza a vepřové. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel nejlepší masné kousky k jídlu, třeba burger s poutine v Coloradu, koláč s bramborovými čipsy v Dallasu nebo vražedně dobré kuře z hrnce ve Phoenixu.

      • Malá bistra u silnic V (1)

        Co na snídani? Guy Fieri zkouší snídaně od východu po jihozápad: v New Orleans v baru s džusy dělají bagely z odřezků – a také domácí solený filet z lososa, a v motorestu v Novém Mexiku si dá mix filadelfského a jihozápadního jídla.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (13)

        Čerstvé a zdravé grilování. Bobby vždy myslí na zdraví a tělesnou zdatnost, a tak připraví menu ke grilování, jež je delikátní i zdravé. Toto čerstvé a fit menu zahrnuje grilovaného pstruha, ratatouille s kuskusem a pestem, salát s broskvemi a rajčaty a koktejly z ledového čaje.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (1)

        Barbacoa na zadním dvorku. Bobby Flay představí silná koření a proměnlivé barvy mexické kuchyně na zadním dvorku při „barbacoa“. Na této oslavě se podává mexický sendvič s uzeným hovězím hrudím v adobo, grilovaný chňapal s máslem z ananasu a cibulky, a také lehký salát z rokety.

      • Jíst, spát, grilovat (1)

        Hrudí: král grilování. Mistr grilování Rashad Jones navštíví tři mistrovská grilovací bistra ve Phoenixu, Kalifornii a San Antoniu, kde hrudí připravují novými a jedinečnými způsoby.

      • Jíst, spát, grilovat (2)

        Žebra na obírání. Rashad Jones vyráží na cesty a hledá mistry grilování, kteří vaří delikátní a jedinečné verze grilovaných žebírek. V St. Louis ochutná aligátoří žebírka a také vysoký burger s grilovaným a uzeným masem.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (6)

        Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (7)

        Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.

      • Malá bistra u silnic XXV (1)

        Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.

      • Malá bistra u silnic XXV (2)

        Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.

      • Sekáček XXXII (9)

        Naložení kuchaři. Ošemetnou výzvou této soutěže je přidat nakládané okurky a zeleninu do každého jídla - včetně dezertu! Okurky s arašídovým máslem jsou neobvyklé, ale i tuhle nikdy neviděnou kombinaci najdou kuchaři ve svých koších pro dezert.

      • Guyovy hry s potravinami VI (11)

        Golfové nákupní přískoky. Kuchaři si užívají americký festival jídla na trhu ve Flavourtownu. Nejprve se musejí orientovat při nákupu mezi krabicemi, nevybaleným zbožím a nákupními vozíky, aby připravili burgery s přílohou, obsahující Guyův speciál, dehydrované jídlo.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (6)

        Vše o čokoládě. Ina prozradí fantastické čokoládové recepty, a také tajemství, jak si vyrobit doma profesionální čokoládu, a to díky své kamarádce a výrobkyni čokolády Brigitte Browney.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (7)

        Vaření s rýží. Ina se vrací k základům vaření s rýží a nabídne neuvěřitelné recepty na sladká i pikantní rýžová jídla. Od krevetí a klobáskové jambalayi od její přítelkyně Amelie Durand, po klasický rýžový pudink.

      • Pečení s Annou Olson (4)

        Koblihy. Koblihy se snadno připravují, a přitom není nic chutnějšího, než doma dělaná kobliha. Anna začne se základy, kdy v rozpáleném tuku osmaží k dokonalosti jablečné lívance se zakysanou smetanou. Následuje specialita z New Orleans, lanýžové vdolky.

      • Kuchyně VI (1)

        Oslava matek. Oslavte Den matek snadným, ale chutným jídlem k pozdní snídani, pečenými vejci se zelenými chili papričkami. Pak je čas na jednoduchý návod na dokonalé čokoládové sušenky, a nakonec je zde koktejl, jaký si maminka zamiluje!

      • Osadnice VIII (7)

        Na cestě. Ree Drummond a její dcery jedou na výlet s vysokou školou. A tak naplní pro chlapy mrazák a ledničku snídaněmi s burrito, těstovinami alla Ladd, rančerským dresinkem s papričkami chipotle na syrovou zeleninu a krémovými poháry.

      • Osadnice VIII (8)

        Venkovní i vnitřní vaření. Ree Drummond a její nejlepší kamarádka si s dívkami u bazénu užívají plavání. U Hyacinthy doma pak Ree připraví oblíbená venku vařená jídla, ale zde je vaří uvnitř.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (8)

        Vaječná jídla. Ina čelí svému strachu a vyzkouší nejsložitější vaječné recepty. Dostane se jí mistrovské výuky od místního šéfkuchaře Terryho Harwooda na omeletu, odhalí tajemství sufflé a holandské majonézy.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (9)

        Těstoviny mezinárodně. Ina cestuje světem a sdílí fantastické mezinárodní recepty na těstoviny. Začne v Itálii fantastickým conchiglie al forno s houbami a radicchio od její přítelkyně a spisovatelky Johanne Killeen.

      • Pečení s Annou Olson IV (6)

        Předělávky. Kuchařka Anna Olson má nostalgickou náladu, a tak upeče delikátní předělávky klasik. Začne jednoduchou a zakončí velkolepou pochoutkou.

      • Pečení s Annou Olson IV (7)

        Karamely. Kuchařka Anna Olson představí všestrannost využití karamelového krému. Použije jej jako základ pro tři úchvatné sladké dobroty.

      • Kuchyně VI (2)

        Večírek na palubě. Parta z Kuchyně odhalí zcela novou terasu, a pak na oslavu ugriluje dokonalý steak. Následně je čas vytvořit barvitý těstovinový salát se sezónní zeleninou, a nakonec na punč z ginu, aby vše spláchl.

      • Osadnice XIII (3)

        Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (13)

        Čerstvé a zdravé grilování. Bobby vždy myslí na zdraví a tělesnou zdatnost, a tak připraví menu ke grilování, jež je delikátní i zdravé. Toto čerstvé a fit menu zahrnuje grilovaného pstruha, ratatouille s kuskusem a pestem, salát s broskvemi a rajčaty a koktejly z ledového čaje.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (1)

        Barbacoa na zadním dvorku. Bobby Flay představí silná koření a proměnlivé barvy mexické kuchyně na zadním dvorku při „barbacoa“. Na této oslavě se podává mexický sendvič s uzeným hovězím hrudím v adobo, grilovaný chňapal s máslem z ananasu a cibulky, a také lehký salát z rokety.

      • Jíst, spát, grilovat (1)

        Hrudí: král grilování. Mistr grilování Rashad Jones navštíví tři mistrovská grilovací bistra ve Phoenixu, Kalifornii a San Antoniu, kde hrudí připravují novými a jedinečnými způsoby.

      • Jíst, spát, grilovat (2)

        Žebra na obírání. Rashad Jones vyráží na cesty a hledá mistry grilování, kteří vaří delikátní a jedinečné verze grilovaných žebírek. V St. Louis ochutná aligátoří žebírka a také vysoký burger s grilovaným a uzeným masem.

      • Malá bistra u silnic XXV (3)

        Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.

      • Malá bistra u silnic XXV (4)

        Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.

      • Osadnice XIII (1)

        Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.

      • Osadnice XIII (2)

        Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.

      • Kuchyně XII (6)

        Spousta čokolády. Brownie 101 vám nabídne dokonalého průvodce pro přípravu svého oblíbeného typu brownies, pak se tým podívá na největší brownie bomby a zastaví se i odbornice na čokoládu Valerie Gordon, aby připravila delikátní pot de créme.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (23)

        Zdravé slané zákusky. Anna Olson pořádá dívčí noc a k jídlu budou malé slané zákusky: knedlíky s vepřovým gyoza, kapsy z rizota s divokou rýží a s papričkami a dýňovými semínky, a také kousky opečeného jablka s javorovým sirupem.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (24)

        Festival Chilli Fest. Na festivalu Chilli Fest je horko a ostro a Anna Olson má rozhodnout, kdo v této soutěži vyhraje.

      • Sekáček XXXII (10)

        Syrové ingredience. Syrové ryby v prvním koši, ale v poněkud neobvyklé formě. Zvláštní nápoj a krásné papriky v kole pro hlavní chod, a poté kus soli, který může zničit šance kuchařů na úspěch v kole pro dezert.

      • Vesnické venkovní vaření (15)

        Ludlow Food Festival. Theo Randall a Rachel Allen soutěží na festivalu Ludlow Food Festival.

      • Vesnické venkovní vaření (16)

        Nevern Agricultural and Horticultural Show. Aldo Zilli a Silvena Rowe soutěží v Nevern Agricultural and Horticultural Show.

      • Úchvatné svatební dorty III (3)

        Piknik, kala, sýrové kolo. Dívky v Chicagu pečou piknikový dort s opečeným prasetem navrchu, pekařství v Los Angeles vyrábí sýrový dort, který vypadá jako sýrové kolo, a v Christopher Garren’s Cakes vytvářejí elegantní dort se stuhami a žlutými květinami kala.

      • Hledači dortů II (8)

        Velký dort ve starém stylu. Ranč Southfork připravuje největší událost s 500 pozvanými hosty a dort má být jak chutný, tak texaských rozměrů. Tři nejlepší pekařky z Dallasu se výzvy ujmou, ale dokážou se tyto dámy shodnout na chuti a vzhledu?

      • Hledači dortů II (9)

        Sníh v Dallasu. Kirsten a Marcus se za pár týdnů berou, a tak hledají dokonalý dort. Je to na třech nejtalentovanějších pekařkách z Dallasu, aby vytvořily něco velkého chutí i stylem!

      • Strávníci v utajení X (3)

        Mladá krev. Joe, majitel Harvey’s Steakhouse v Huntington Beach v Kalifornii, zaznamená pokles starších zákazníků své restaurace. Strávníci v utajení Destiney a Hal zjistí, že personál pořádá nepovolené akce pro mladší zákazníky.

      • Strávníci v utajení X (4)

        Pašování alkoholu zadními dveřmi. Rick, majitel Weiland Brewery v Los Angeles, zavolá Charlese poté, co zjistí nesrovnalosti v zásobách piva. Brianna a Jamie zjistí, že přímo pod nosem majitele probíhá rozsáhlá operace s pašováním alkoholu.

      • Malá bistra u silnic V (2)

        Skutečně po italsku. Guy Fieri vyzkouší klasická italská bistra od pobřeží k pobřeží: v Baltimoru delikátní lasagne s mletým masem a nudle, a v San Diegu se staví v bistru s pizzou, kde dělá ručně těsto chlápek, který si své recepty přinesl přímo z Itálie.

      • Malá bistra u silnic V (3)

        Ne to, co bys očekával. Guy Fieri objevuje fantastická jídla v neobvyklých bistrech: v Austinu palačinky plněné perníkem nebo papriky plněné jambalayou. V Albuquerque dělají v malé chatrči kachní enchiladas a vlastní sušené třešňové máslo.

      • Úchvatné svatební dorty III (3)

        Piknik, kala, sýrové kolo. Dívky v Chicagu pečou piknikový dort s opečeným prasetem navrchu, pekařství v Los Angeles vyrábí sýrový dort, který vypadá jako sýrové kolo, a v Christopher Garren’s Cakes vytvářejí elegantní dort se stuhami a žlutými květinami kala.

      • Hledači dortů II (8)

        Velký dort ve starém stylu. Ranč Southfork připravuje největší událost s 500 pozvanými hosty a dort má být jak chutný, tak texaských rozměrů. Tři nejlepší pekařky z Dallasu se výzvy ujmou, ale dokážou se tyto dámy shodnout na chuti a vzhledu?

      • Hledači dortů II (9)

        Sníh v Dallasu. Kirsten a Marcus se za pár týdnů berou, a tak hledají dokonalý dort. Je to na třech nejtalentovanějších pekařkách z Dallasu, aby vytvořily něco velkého chutí i stylem!

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.

      • Malá bistra u silnic XXV (3)

        Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.

      • Malá bistra u silnic XXV (4)

        Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.