
Food Network
Food Network od do
Vesnické venkovní vaření (14)
Kington Horse and Agricultural Society Show. Theo Randall a Rachel Allen soutěží v Kington Horse and Agricultural Society Show.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (13)
Čerstvé a zdravé grilování. Bobby vždy myslí na zdraví a tělesnou zdatnost, a tak připraví menu ke grilování, jež je delikátní i zdravé. Toto čerstvé a fit menu zahrnuje grilovaného pstruha, ratatouille s kuskusem a pestem, salát s broskvemi a rajčaty a koktejly z ledového čaje.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (1)
Barbacoa na zadním dvorku. Bobby Flay představí silná koření a proměnlivé barvy mexické kuchyně na zadním dvorku při „barbacoa“. Na této oslavě se podává mexický sendvič s uzeným hovězím hrudím v adobo, grilovaný chňapal s máslem z ananasu a cibulky, a také lehký salát z rokety.
Jíst, spát, grilovat (1)
Hrudí: král grilování. Mistr grilování Rashad Jones navštíví tři mistrovská grilovací bistra ve Phoenixu, Kalifornii a San Antoniu, kde hrudí připravují novými a jedinečnými způsoby.
Jíst, spát, grilovat (2)
Žebra na obírání. Rashad Jones vyráží na cesty a hledá mistry grilování, kteří vaří delikátní a jedinečné verze grilovaných žebírek. V St. Louis ochutná aligátoří žebírka a také vysoký burger s grilovaným a uzeným masem.
Strávníci v utajení X (1)
Partnerské problémy. Bývalý klient Jaime požádá Charlese o pomoc, aby zjistil, jestli se vyplatí investovat do upadající kalifornské restaurace. Strávníci v utajení, Kendall a Kiel, zjistí, že současný majitel nebyl moc upřímný ohledně všech svých problémů.
Strávníci v utajení X (2)
Umělecký podvod. Poté, co zjistí Patricia nesrovnalosti u cateringové firmy, již využívá pro svá umělecká představení, kontaktuje Strávníky v utajení. Charles vyšle Jamieho a Briannu, kteří zjistí daleko větší problém s asistentkou kurátora.
Malá bistra u silnic XXVII (11)
Poutine, pizza a vepřové. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel nejlepší masné kousky k jídlu, třeba burger s poutine v Coloradu, koláč s bramborovými čipsy v Dallasu nebo vražedně dobré kuře z hrnce ve Phoenixu.
Malá bistra u silnic V (1)
Co na snídani? Guy Fieri zkouší snídaně od východu po jihozápad: v New Orleans v baru s džusy dělají bagely z odřezků – a také domácí solený filet z lososa, a v motorestu v Novém Mexiku si dá mix filadelfského a jihozápadního jídla.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (13)
Čerstvé a zdravé grilování. Bobby vždy myslí na zdraví a tělesnou zdatnost, a tak připraví menu ke grilování, jež je delikátní i zdravé. Toto čerstvé a fit menu zahrnuje grilovaného pstruha, ratatouille s kuskusem a pestem, salát s broskvemi a rajčaty a koktejly z ledového čaje.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (1)
Barbacoa na zadním dvorku. Bobby Flay představí silná koření a proměnlivé barvy mexické kuchyně na zadním dvorku při „barbacoa“. Na této oslavě se podává mexický sendvič s uzeným hovězím hrudím v adobo, grilovaný chňapal s máslem z ananasu a cibulky, a také lehký salát z rokety.
Jíst, spát, grilovat (1)
Hrudí: král grilování. Mistr grilování Rashad Jones navštíví tři mistrovská grilovací bistra ve Phoenixu, Kalifornii a San Antoniu, kde hrudí připravují novými a jedinečnými způsoby.
Jíst, spát, grilovat (2)
Žebra na obírání. Rashad Jones vyráží na cesty a hledá mistry grilování, kteří vaří delikátní a jedinečné verze grilovaných žebírek. V St. Louis ochutná aligátoří žebírka a také vysoký burger s grilovaným a uzeným masem.
Jídla na otevřeném ohni IV (6)
Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.
Jídla na otevřeném ohni IV (7)
Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.
Malá bistra u silnic XXV (1)
Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.
Malá bistra u silnic XXV (2)
Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.
Sekáček XXXII (9)
Naložení kuchaři. Ošemetnou výzvou této soutěže je přidat nakládané okurky a zeleninu do každého jídla - včetně dezertu! Okurky s arašídovým máslem jsou neobvyklé, ale i tuhle nikdy neviděnou kombinaci najdou kuchaři ve svých koších pro dezert.
Guyovy hry s potravinami VI (11)
Golfové nákupní přískoky. Kuchaři si užívají americký festival jídla na trhu ve Flavourtownu. Nejprve se musejí orientovat při nákupu mezi krabicemi, nevybaleným zbožím a nákupními vozíky, aby připravili burgery s přílohou, obsahující Guyův speciál, dehydrované jídlo.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (6)
Vše o čokoládě. Ina prozradí fantastické čokoládové recepty, a také tajemství, jak si vyrobit doma profesionální čokoládu, a to díky své kamarádce a výrobkyni čokolády Brigitte Browney.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (7)
Vaření s rýží. Ina se vrací k základům vaření s rýží a nabídne neuvěřitelné recepty na sladká i pikantní rýžová jídla. Od krevetí a klobáskové jambalayi od její přítelkyně Amelie Durand, po klasický rýžový pudink.
Pečení s Annou Olson (4)
Koblihy. Koblihy se snadno připravují, a přitom není nic chutnějšího, než doma dělaná kobliha. Anna začne se základy, kdy v rozpáleném tuku osmaží k dokonalosti jablečné lívance se zakysanou smetanou. Následuje specialita z New Orleans, lanýžové vdolky.
Kuchyně VI (1)
Oslava matek. Oslavte Den matek snadným, ale chutným jídlem k pozdní snídani, pečenými vejci se zelenými chili papričkami. Pak je čas na jednoduchý návod na dokonalé čokoládové sušenky, a nakonec je zde koktejl, jaký si maminka zamiluje!
Osadnice VIII (7)
Na cestě. Ree Drummond a její dcery jedou na výlet s vysokou školou. A tak naplní pro chlapy mrazák a ledničku snídaněmi s burrito, těstovinami alla Ladd, rančerským dresinkem s papričkami chipotle na syrovou zeleninu a krémovými poháry.
Osadnice VIII (8)
Venkovní i vnitřní vaření. Ree Drummond a její nejlepší kamarádka si s dívkami u bazénu užívají plavání. U Hyacinthy doma pak Ree připraví oblíbená venku vařená jídla, ale zde je vaří uvnitř.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (8)
Vaječná jídla. Ina čelí svému strachu a vyzkouší nejsložitější vaječné recepty. Dostane se jí mistrovské výuky od místního šéfkuchaře Terryho Harwooda na omeletu, odhalí tajemství sufflé a holandské majonézy.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (9)
Těstoviny mezinárodně. Ina cestuje světem a sdílí fantastické mezinárodní recepty na těstoviny. Začne v Itálii fantastickým conchiglie al forno s houbami a radicchio od její přítelkyně a spisovatelky Johanne Killeen.
Pečení s Annou Olson IV (6)
Předělávky. Kuchařka Anna Olson má nostalgickou náladu, a tak upeče delikátní předělávky klasik. Začne jednoduchou a zakončí velkolepou pochoutkou.
Pečení s Annou Olson IV (7)
Karamely. Kuchařka Anna Olson představí všestrannost využití karamelového krému. Použije jej jako základ pro tři úchvatné sladké dobroty.
Kuchyně VI (2)
Večírek na palubě. Parta z Kuchyně odhalí zcela novou terasu, a pak na oslavu ugriluje dokonalý steak. Následně je čas vytvořit barvitý těstovinový salát se sezónní zeleninou, a nakonec na punč z ginu, aby vše spláchl.
Osadnice XIII (3)
Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (13)
Čerstvé a zdravé grilování. Bobby vždy myslí na zdraví a tělesnou zdatnost, a tak připraví menu ke grilování, jež je delikátní i zdravé. Toto čerstvé a fit menu zahrnuje grilovaného pstruha, ratatouille s kuskusem a pestem, salát s broskvemi a rajčaty a koktejly z ledového čaje.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (1)
Barbacoa na zadním dvorku. Bobby Flay představí silná koření a proměnlivé barvy mexické kuchyně na zadním dvorku při „barbacoa“. Na této oslavě se podává mexický sendvič s uzeným hovězím hrudím v adobo, grilovaný chňapal s máslem z ananasu a cibulky, a také lehký salát z rokety.
Jíst, spát, grilovat (1)
Hrudí: král grilování. Mistr grilování Rashad Jones navštíví tři mistrovská grilovací bistra ve Phoenixu, Kalifornii a San Antoniu, kde hrudí připravují novými a jedinečnými způsoby.
Jíst, spát, grilovat (2)
Žebra na obírání. Rashad Jones vyráží na cesty a hledá mistry grilování, kteří vaří delikátní a jedinečné verze grilovaných žebírek. V St. Louis ochutná aligátoří žebírka a také vysoký burger s grilovaným a uzeným masem.
Malá bistra u silnic XXV (3)
Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.
Malá bistra u silnic XXV (4)
Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.
Osadnice XIII (1)
Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.
Osadnice XIII (2)
Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.
Kuchyně XII (6)
Spousta čokolády. Brownie 101 vám nabídne dokonalého průvodce pro přípravu svého oblíbeného typu brownies, pak se tým podívá na největší brownie bomby a zastaví se i odbornice na čokoládu Valerie Gordon, aby připravila delikátní pot de créme.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (23)
Zdravé slané zákusky. Anna Olson pořádá dívčí noc a k jídlu budou malé slané zákusky: knedlíky s vepřovým gyoza, kapsy z rizota s divokou rýží a s papričkami a dýňovými semínky, a také kousky opečeného jablka s javorovým sirupem.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (24)
Festival Chilli Fest. Na festivalu Chilli Fest je horko a ostro a Anna Olson má rozhodnout, kdo v této soutěži vyhraje.
Sekáček XXXII (10)
Syrové ingredience. Syrové ryby v prvním koši, ale v poněkud neobvyklé formě. Zvláštní nápoj a krásné papriky v kole pro hlavní chod, a poté kus soli, který může zničit šance kuchařů na úspěch v kole pro dezert.
Vesnické venkovní vaření (15)
Ludlow Food Festival. Theo Randall a Rachel Allen soutěží na festivalu Ludlow Food Festival.
Vesnické venkovní vaření (16)
Nevern Agricultural and Horticultural Show. Aldo Zilli a Silvena Rowe soutěží v Nevern Agricultural and Horticultural Show.
Úchvatné svatební dorty III (3)
Piknik, kala, sýrové kolo. Dívky v Chicagu pečou piknikový dort s opečeným prasetem navrchu, pekařství v Los Angeles vyrábí sýrový dort, který vypadá jako sýrové kolo, a v Christopher Garren’s Cakes vytvářejí elegantní dort se stuhami a žlutými květinami kala.
Hledači dortů II (8)
Velký dort ve starém stylu. Ranč Southfork připravuje největší událost s 500 pozvanými hosty a dort má být jak chutný, tak texaských rozměrů. Tři nejlepší pekařky z Dallasu se výzvy ujmou, ale dokážou se tyto dámy shodnout na chuti a vzhledu?
Hledači dortů II (9)
Sníh v Dallasu. Kirsten a Marcus se za pár týdnů berou, a tak hledají dokonalý dort. Je to na třech nejtalentovanějších pekařkách z Dallasu, aby vytvořily něco velkého chutí i stylem!
Strávníci v utajení X (3)
Mladá krev. Joe, majitel Harvey’s Steakhouse v Huntington Beach v Kalifornii, zaznamená pokles starších zákazníků své restaurace. Strávníci v utajení Destiney a Hal zjistí, že personál pořádá nepovolené akce pro mladší zákazníky.
Strávníci v utajení X (4)
Pašování alkoholu zadními dveřmi. Rick, majitel Weiland Brewery v Los Angeles, zavolá Charlese poté, co zjistí nesrovnalosti v zásobách piva. Brianna a Jamie zjistí, že přímo pod nosem majitele probíhá rozsáhlá operace s pašováním alkoholu.
Malá bistra u silnic V (2)
Skutečně po italsku. Guy Fieri vyzkouší klasická italská bistra od pobřeží k pobřeží: v Baltimoru delikátní lasagne s mletým masem a nudle, a v San Diegu se staví v bistru s pizzou, kde dělá ručně těsto chlápek, který si své recepty přinesl přímo z Itálie.
Malá bistra u silnic V (3)
Ne to, co bys očekával. Guy Fieri objevuje fantastická jídla v neobvyklých bistrech: v Austinu palačinky plněné perníkem nebo papriky plněné jambalayou. V Albuquerque dělají v malé chatrči kachní enchiladas a vlastní sušené třešňové máslo.
Úchvatné svatební dorty III (3)
Piknik, kala, sýrové kolo. Dívky v Chicagu pečou piknikový dort s opečeným prasetem navrchu, pekařství v Los Angeles vyrábí sýrový dort, který vypadá jako sýrové kolo, a v Christopher Garren’s Cakes vytvářejí elegantní dort se stuhami a žlutými květinami kala.
Hledači dortů II (8)
Velký dort ve starém stylu. Ranč Southfork připravuje největší událost s 500 pozvanými hosty a dort má být jak chutný, tak texaských rozměrů. Tři nejlepší pekařky z Dallasu se výzvy ujmou, ale dokážou se tyto dámy shodnout na chuti a vzhledu?
Hledači dortů II (9)
Sníh v Dallasu. Kirsten a Marcus se za pár týdnů berou, a tak hledají dokonalý dort. Je to na třech nejtalentovanějších pekařkách z Dallasu, aby vytvořily něco velkého chutí i stylem!
Jídla na otevřeném ohni IV (8)
Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.
Jídla na otevřeném ohni IV (9)
Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.
Malá bistra u silnic XXV (3)
Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.
Malá bistra u silnic XXV (4)
Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.
