• Food Network

    • Food Network od do

      • Vesnické venkovní vaření (16)

        Nevern Agricultural and Horticultural Show. Aldo Zilli a Silvena Rowe soutěží v Nevern Agricultural and Horticultural Show.

      • Úchvatné svatební dorty IV (9)

        Dorty Burgundy, Marocký polštář, Vačice. Christopher tvoří vysoký dort ve tvaru burgundského vína, se zlatem a stovkami květů. Marocký dort obsahuje 24karátové zlato. Robin v Gateaux Inc vytváří líbeznou vačici na ženichův dort.

      • Hledači dortů (9)

        Samé ozdobičky. Nestudovaná dramatička a herečka Crystal L. Bass z Baltimoru je dokonalou definicí nadprůměru. Pro debut své autobiografické hry hledají s jejím kreativním režisérem Kevinem dort, který by odpovídal velkoleposti hry i chystaného večírku.

      • Hledači dortů II (1)

        Karnevalové sny. Mike a Miranda měli vždy rádi zábavu, a tak plánují svatbu s karnevalovou tematikou. Jen pořád nevědí, jaký dort. Mike chce dort, který by odrážel duch karnevalu, Miranda by raději klasickou romantiku.

      • Strávníci v utajení V (2)

        Chutná to jako kuře. Bob, majitel Venture Inn ve Filadelfii, podezírá manažera poté, co si vyslechl stížnosti od svých zákazníků, oblékajících se do šatů druhého pohlaví, že se v týdenní noční zkoušce podvádělo.

      • Strávníci v utajení V (3)

        Peníze bokem. Majitel Rocco’s Cafe ve San Franciscu zavolá Mystery Diners poté, co slyšel zvěsti, že jeho nový manažer dělá neautorizované promo akce.

      • Malá bistra u silnic XXV (1)

        Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.

      • Malá bistra u silnic XXV (2)

        Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.

      • Úchvatné svatební dorty IV (9)

        Dorty Burgundy, Marocký polštář, Vačice. Christopher tvoří vysoký dort ve tvaru burgundského vína, se zlatem a stovkami květů. Marocký dort obsahuje 24karátové zlato. Robin v Gateaux Inc vytváří líbeznou vačici na ženichův dort.

      • Hledači dortů (9)

        Samé ozdobičky. Nestudovaná dramatička a herečka Crystal L. Bass z Baltimoru je dokonalou definicí nadprůměru. Pro debut své autobiografické hry hledají s jejím kreativním režisérem Kevinem dort, který by odpovídal velkoleposti hry i chystaného večírku.

      • Hledači dortů II (1)

        Karnevalové sny. Mike a Miranda měli vždy rádi zábavu, a tak plánují svatbu s karnevalovou tematikou. Jen pořád nevědí, jaký dort. Mike chce dort, který by odrážel duch karnevalu, Miranda by raději klasickou romantiku.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.

      • Jídla na otevřeném ohni V (3)

        Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.

      • Malá bistra u silnic XXII (1)

        Ryby, hranolky a nožičky. Guy prozkoumá funky bistro, kde podávají unikátní burrito. V Beaverdale vaří v jižanském podniku veškerou klasiku. V Atlantic City manželé nabízejí afro-americkou kuchyni.

      • Malá bistra u silnic XXII (2)

        Po italském venkově. Guy Fieri míř za chutěmi Toskánska v Itálii. V Montecatini Alto nabízí bistro na úpatí hory mořské plody a speciality s inkoustem chobotnic a středomořskou směs s krevetami a artyčoky.

      • Sekáček XIX (5)

        Předurčené peri peri. Šéfkuchaři ze Sekáčku závodí při přípravě křupavých kuřecích křídel, výzvou je začlenit do svých jídel africké koření peri peri. Dokážou finalisté upéct koláč z těsta, které najdou v koši na dezert?

      • Guyovy hry s potravinami (9)

        Šťastná a veselá masa. V první hře dá Guy šéfkuchařům velmi malý rozpočet na vytvoření velkých, chutných a sýrových sendvičů pro čtyři osoby. Pak se kuchaři utkají s výzvou na kreativní vytvoření neobvyklého dezertu z ingrediencí v uličce s masem, mořskými plody a mléčnými výrobky.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (3)

        Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.

      • Na cestách s G. Garvinem III (8)

        Oahu. Na Havaji se G. setká s majitelem jídelního vozu Dat Cajun Guy, který připravuje jambalayu v neworleanském stylu. Pak zamíří dom Monkey Pod na šťavnatý sendvič s vepřovým masem a domácí kapustový salát, a navrch si dá jahodový koláč.

      • Sekáček XXIII (9)

        Čokoládové opojení! Vlna vzrušení je cítit v kuchyni Sekáčku, když kuchaři zjistili, že každý ze záhadných košů bude obsahovat čokoládu. Ale jak ji zpracovat, aby se dala jíst třeba s vepřovými kotletami?

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (5)

        Nikósie. Paul se vrací na Kypr, ostrov, kde bydlel šest let. Navštíví jeho hlavní město Nikósii, aby ukázal divákům pekařskou kulturu, kterou zná do všech detailů a vroucně miluje.

      • Ching – Úchvatná Asie (9)

        Rušné hlavní město delikates. Ching vyzkouší rybí trh Tskiji, největší na světě. Pak zamíří do populárního bistra se suši – Sushi Kuni, jen kousek od trhu, kde se jí dostane mistrovské lekce od majitele Yoshimitsu Kokuba.

      • Ching – Úchvatná Asie (10)

        Exploze chutí. Ching objeví sečuánskou restauraci, kde moc rádi používají koření, aby nabídli ohnivé i ohromné chutě. Bude vařit společně se šéfkuchařem Waiem a připraví císařské chili krevety s křupavým ostrým hovězím. Později zkusí kořeněného kraba v populární putyce.

      • Guy a Hunter na evropské dovolené (4)

        Německo a Francie. Guy a Hunter Fieriho cestují do Německa, kde si dají autentické preclíky a obléknou kožené nohavice. A poté v Paříži se pánové poučí o komplikované tradici přípravy francouzských croissantů, a také se znovu setkají v Chantilly se starými příteli.

      • Guy a Hunter na evropské dovolené (5)

        Anglie a Španělsko. Dobrodružství Guye a Huntera pokračují v Londýně, kde se naučí připravit rybu s hranolky v nejstarším obchodě ve městě. Další výlet je zavede do Španělska, kde se znovu uvidí s rodinou Fieriových a podělí se o skutečnou španělskou paellu.

      • Za Donalem… do Evropy II (5)

        Puglia, Itálie. V Puglii se koná oslava pro oči a žaludek, ať jde o domácí gelato, nebo doma dělaný sýr burrata. Rovněž jsou zde čerstvé ryby na barvitém trhu s barvitými figurkami, a také pouliční jídlo s velkými rozdíly.

      • Za Donalem… do Evropy II (6)

        Stockholm, Švédsko. Ve Stockholmu zjistí Donal, že není všechno jen o zdravém životě, ale že místní mají také mlsné jazýčky! Fika je denní káva a dortík, a pak Donal připraví vlastní dekadentní choccies, což je kulinářská delikatesa Švédska.

      • Kuchyně IX (1)

        Oblíbená restaurační jídla. Zjistěte, jak snadné je připravit si svá oblíbená restaurační jídla, třeba pizzu z litinové pánve plněnou uzenou mozzarellou nebo křupavé rybí tacos.

      • Malá bistra u silnic V (10)

        Grilování a více. V texaském Austinu Guy vyzkouší uzenou klasiku se zeleným mesquite, a pak mu dokonce udělají kuřecí křídla. V Connecticutu pak regionální vášeň pro grilování, od texaského bůčku po memphiská žebírka a omáčku ze Severní Karolíny.

      • Malá bistra u silnic XVII (6)

        Králové a královny grilování. Na tomto výletě se Guy Fieri setká s mistry přípravy masa. V Comptonu v Kalifornii se griluje v texaském stylu a udí vepřová žebírka nebo se uzené krocaní krky dávají do listů kadeřávku. V Denveru jedno místo nabízí pivo a pizzu, a také unikátní mísu makarónů se sýrem nebo pizzu s bůčkem dušeným na pivu.

      • Malá bistra u silnic XIV (7)

        Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.

      • Sekáček: Mistři grilování (24)

        Část první. V prvním turnaji svého druhu v Sekáčku se soutěž vydá na západ v pětikolové ohnivé výzvě, kdy nejlepší grilující kuchař ze všech odejde s výhrou 50 000 dolarů.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (1)

        Barbacoa na zadním dvorku. Bobby Flay představí silná koření a proměnlivé barvy mexické kuchyně na zadním dvorku při „barbacoa“. Na této oslavě se podává mexický sendvič s uzeným hovězím hrudím v adobo, grilovaný chňapal s máslem z ananasu a cibulky, a také lehký salát z rokety.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (2)

        Grilování ze všech stran. Bobby Flay oslavuje chutě svého oblíbeného amerického regionu grilováním v jihozápadním stylu, kde najdeme kořeněná bizoní žebra s BBQ omáčkou, grilované rybí tacos, krémovou vařenou zeleninu s kukuřicí a tequilovou sangrii.

      • Dětský šampionát v grilování (1)

        Kuchaři a maso. Moderátoři Camila Alves a Eddie Jackson se seznámí s osmi nejvášnivějšími dětskými kuchaři v zemi, které baví grilování. Na úvod soutěže každý z nich připraví své nejoblíbenější kuře a k tomu vlastní přílohu.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (3)

        Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.

      • Grilující taťkové (1)

        Velká jídla pro děti s láskou. Grilující taťkové začnou svou dobrodružnou a delikátní cestu hledáním nadprůměrných verzí jídel, která jejich děti zcela milují. V Portlandu najdou The Grilled Cheese Grill, kde je hvězdným hráčem oblíbený sendvič kohokoliv.

      • Grilující taťkové (2)

        Smažením je to prostě úžasné. Výlet pokračuje a Grilující taťkové hledají dál v zemi klasická a sytá jídla, usmažená do překvapivé a neuvěřitelné podoby. V San Francisku si naplní břicha nejlepší fritovanou pizzou na světě.

      • Malá bistra u silnic XXVI (3)

        Mega chuťovky. Guy si může vykloubit čelisti při těchto mega chutných jídlech. V Louisville všestranné bistro s mořskými plody dává své speciality na vafle, a v Portlandu grilovací pojízdné bistro nabízí plnou nálož vražedně dobrého shabamwich.

      • Malá bistra u silnic XXVI (4)

        Švýcarsko, sendviče a klobásky. Guy vyzkouší sendviče s grilovaným sýrem, vytvořené od základ z klobásek, a další speciality přímo ze Švýcarska.

      • Malá bistra u silnic XXVI (6)

        Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.

      • Malá bistra u silnic XXVI (7)

        Netypická bistra. Guy sejde z vyšlapaných stezek, aby našel všestranná jídla. V Severní Karolíně jídelna uvnitř pivního obchodu nabízí šílené kreace vaflí a v Texasu nevšední bistro nabízí kombinaci grilovaného jídla se suši.

      • Grilující taťkové (3)

        Rána jsou lepší s pochoutkami. Grilující taťkové jsou na lovu špičkových snídaní. První zastávkou je La Waffleria v Albuquerque, kde si dají rančerské vafle vyrobené od základů na místě z modré kukuřice, okořeněné chilli a zalité uzenou omáčkou.

      • Grilující taťkové (4)

        Ne až tak obyčejné klasiky. Klasická jídla v úchvatných variantách mají v menu Grilující taťkové při jejich další cestě za dobrodružstvím napříč Amerikou. První zastávkou je Jackson, kde si taťkové dají sýrové nachos prokládané losím masem.

      • Kuchaři proti amatérům (1)

        Burgerová bitva. V této burgerové bitvě jsou sázky vysoké, když porotci Graham Elliot a Daphne Oz zkoušejí rozdělit profesionály a amatéry. Po šokujícím vyřazení musejí zbývající soutěžící uvařit to nejlepší s využitím tropického ovoce.

      • Malá bistra u silnic XXIV (3)

        Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.

      • Malá bistra u silnic XXIV (4)

        Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.

      • Vaření na farmářských trzích (1)

        Burgeroví chlapci vs. Kuchařské celebrity. Dva týmy se utkají tváří v tvář na farmářském trhu v Torrance, aby našli čerstvé ingredience a pak je využili v mobilní kuchyni. Vyhrají zájem davu a cenu 5 000 dolarů burgery Burgerových chlapců, nebo Asií inspirované menu soukromých kuchařů?

      • Vaření na farmářských trzích (2)

        Vaření pro davy v Pasadeně. Souboj ve venkovním vaření na farmářském trhu v Pasadeně, kde se utkají zkušení kuchařští znalci proti zelenáčům. Nejprve kuchaři vyzkoušejí klasické kalifornské citrusy. A pak půjde o kreativní přetvoření základu jídel jižní Kalifornie - avokáda.

      • Grilující taťkové (3)

        Rána jsou lepší s pochoutkami. Grilující taťkové jsou na lovu špičkových snídaní. První zastávkou je La Waffleria v Albuquerque, kde si dají rančerské vafle vyrobené od základů na místě z modré kukuřice, okořeněné chilli a zalité uzenou omáčkou.

      • Grilující taťkové (4)

        Ne až tak obyčejné klasiky. Klasická jídla v úchvatných variantách mají v menu Grilující taťkové při jejich další cestě za dobrodružstvím napříč Amerikou. První zastávkou je Jackson, kde si taťkové dají sýrové nachos prokládané losím masem.

      • Kuchaři proti amatérům (1)

        Burgerová bitva. V této burgerové bitvě jsou sázky vysoké, když porotci Graham Elliot a Daphne Oz zkoušejí rozdělit profesionály a amatéry. Po šokujícím vyřazení musejí zbývající soutěžící uvařit to nejlepší s využitím tropického ovoce.

      • Malá bistra u silnic XXIV (3)

        Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.

      • Malá bistra u silnic XXIV (4)

        Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.