• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XXVI (4)

        Švýcarsko, sendviče a klobásky. Guy vyzkouší sendviče s grilovaným sýrem, vytvořené od základ z klobásek, a další speciality přímo ze Švýcarska.

      • Malá bistra u silnic XXVI (6)

        Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.

      • Malá bistra u silnic XXVI (7)

        Netypická bistra. Guy sejde z vyšlapaných stezek, aby našel všestranná jídla. V Severní Karolíně jídelna uvnitř pivního obchodu nabízí šílené kreace vaflí a v Texasu nevšední bistro nabízí kombinaci grilovaného jídla se suši.

      • Grilující taťkové (3)

        Rána jsou lepší s pochoutkami. Grilující taťkové jsou na lovu špičkových snídaní. První zastávkou je La Waffleria v Albuquerque, kde si dají rančerské vafle vyrobené od základů na místě z modré kukuřice, okořeněné chilli a zalité uzenou omáčkou.

      • Grilující taťkové (4)

        Ne až tak obyčejné klasiky. Klasická jídla v úchvatných variantách mají v menu Grilující taťkové při jejich další cestě za dobrodružstvím napříč Amerikou. První zastávkou je Jackson, kde si taťkové dají sýrové nachos prokládané losím masem.

      • Kuchaři proti amatérům (1)

        Burgerová bitva. V této burgerové bitvě jsou sázky vysoké, když porotci Graham Elliot a Daphne Oz zkoušejí rozdělit profesionály a amatéry. Po šokujícím vyřazení musejí zbývající soutěžící uvařit to nejlepší s využitím tropického ovoce.

      • Malá bistra u silnic XXIV (3)

        Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.

      • Malá bistra u silnic XXIV (4)

        Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.

      • Vaření na farmářských trzích (1)

        Burgeroví chlapci vs. Kuchařské celebrity. Dva týmy se utkají tváří v tvář na farmářském trhu v Torrance, aby našli čerstvé ingredience a pak je využili v mobilní kuchyni. Vyhrají zájem davu a cenu 5 000 dolarů burgery Burgerových chlapců, nebo Asií inspirované menu soukromých kuchařů?

      • Vaření na farmářských trzích (2)

        Vaření pro davy v Pasadeně. Souboj ve venkovním vaření na farmářském trhu v Pasadeně, kde se utkají zkušení kuchařští znalci proti zelenáčům. Nejprve kuchaři vyzkoušejí klasické kalifornské citrusy. A pak půjde o kreativní přetvoření základu jídel jižní Kalifornie - avokáda.

      • Grilující taťkové (3)

        Rána jsou lepší s pochoutkami. Grilující taťkové jsou na lovu špičkových snídaní. První zastávkou je La Waffleria v Albuquerque, kde si dají rančerské vafle vyrobené od základů na místě z modré kukuřice, okořeněné chilli a zalité uzenou omáčkou.

      • Grilující taťkové (4)

        Ne až tak obyčejné klasiky. Klasická jídla v úchvatných variantách mají v menu Grilující taťkové při jejich další cestě za dobrodružstvím napříč Amerikou. První zastávkou je Jackson, kde si taťkové dají sýrové nachos prokládané losím masem.

      • Kuchaři proti amatérům (1)

        Burgerová bitva. V této burgerové bitvě jsou sázky vysoké, když porotci Graham Elliot a Daphne Oz zkoušejí rozdělit profesionály a amatéry. Po šokujícím vyřazení musejí zbývající soutěžící uvařit to nejlepší s využitím tropického ovoce.

      • Malá bistra u silnic XXIV (3)

        Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.

      • Malá bistra u silnic XXIV (4)

        Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.

      • Vaření na farmářských trzích (1)

        Burgeroví chlapci vs. Kuchařské celebrity. Dva týmy se utkají tváří v tvář na farmářském trhu v Torrance, aby našli čerstvé ingredience a pak je využili v mobilní kuchyni. Vyhrají zájem davu a cenu 5 000 dolarů burgery Burgerových chlapců, nebo Asií inspirované menu soukromých kuchařů?

      • Vaření na farmářských trzích (2)

        Vaření pro davy v Pasadeně. Souboj ve venkovním vaření na farmářském trhu v Pasadeně, kde se utkají zkušení kuchařští znalci proti zelenáčům. Nejprve kuchaři vyzkoušejí klasické kalifornské citrusy. A pak půjde o kreativní přetvoření základu jídel jižní Kalifornie - avokáda.

      • Guyovy hry s potravinami (10)

        Rušný herní den. Čas utíká a šéfkuchaři mají pouhé dvě minuty na nákup ingrediencí pro den her. Pak musejí udělat to nejlepší jídlo jen z výrobků a přísad, jež najdou v jedné jediné uličce.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (4)

        Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (5)

        Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.

      • Na cestách s G. Garvinem III (9)

        Indiana. V Indianapolis navštíví G. Wildflour, pekařství, kde dělají vanilkový pudink, na nějž by byla každá jižanská kuchařka hrdá. V Jay’s Table se staví na nějakou tu klasiku z Lowcountry, např. grilovaného lososa s pečeným kolenem.

      • Sekáček XXIII (10)

        Ingredience podle diváků. V této soutěži byly ingredience v záhadných koších navržené fanoušky na sociálních médiích. Kuchaři otevřou první koš a najdou velmi obtížný protein. Ve druhém kole se do Sekáčku vracejí makaróny se sýrem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (2)

        Texasko-mexická jídla. Ina připravuje dokonalá texasko-mexická jídla s pomocí přítelkyně Devon Fredericks a jejího oceněného receptu na chili. Navíc má fantastické nápady na přílohy jako kuřata s tequilou a limetkou, rybí tacos la fondita nebo margarita z růžových grepů.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (3)

        Vaření s vínem. Ina odhalí tajemství vaření s vínem, a poté možnosti párování sýrů s vínem prozradí její kamarád a odborník na víno Martine Warner.

      • Osadnice IX (8)

        Polévkově dobré. Ree připravuje čtyři úchvatné polévky a začne dětmi oblíbenou hamburgerovou polévkou. Rajská polévka se dá dobře i zamrazit. Polévka s klobásou, bramborami a kapustou v jednom hrnci je malým zázrakem, a je zde ještě špenátová polévka.

      • Osadnice IX (9)

        Hromady kuřat. Ree Drummond se vydává na velký nákup a nakoupí hromadu kuřecích prsou, z nichž udělá fantastický salát Cobb, kuřecí lasagne, křupavé thajské závitky s locikou a rýžovou kuřecí polévku.

      • Se Sibou u stolu (3)

        S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.

      • Se Sibou u stolu (4)

        Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VI (6)

        Zdravá pozdní snídaně. Menu pozdní snídaně Bobbyho Flaye je tak delikátní, že uspokojí každého. Je zdravé a najdeme v něm mísu s borůvkami a granátovým jablkem, Bloody Mary s domácím zeleninovým džusem a ledový čaj Black Forest.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VI (7)

        Chléb k pozdní snídani. Bobby Flay použije pro tuto sladkou a chutnou pozdní snídani chléb. Nejprve jihozápadní kukuřičný chléb strata a poté hroznovou sangrii s křupavými kousky. A na závěr příjemné vafle z banánového chleba s banánovou flambovanou omáčkou.

      • Kuchyně IX (2)

        Den pí s koláči. Kuchyně slaví Den pí sladkými a chutnými koláči, včetně klasického kuřecího koláče z hrnce Katie Lee nebo snídaňové koláčové směsi Sunny Anderson.

      • Malá bistra u silnic XVII (1)

        Tacos a děti. Na tomto výletě Guy navštíví bistra s oblíbenými dětskými jídly na gurmánské úrovni. V Denveru starodávný bar dělá vše doma – dětské brambory, vepřovou slaninu nebo obří sendvič pastrami.

      • Malá bistra u silnic XVII (2)

        Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.

      • Malá bistra u silnic XVII (3)

        Dynamické dvojice. Na tomto výletě Guy zkontroluje kombinace, jež jsou u místních hitem. V Denveru rohový bar udí vepřové pro své pečivo a na pizzy, jež milují všichni v kraji.

      • Sekáček XXIII (9)

        Čokoládové opojení! Vlna vzrušení je cítit v kuchyni Sekáčku, když kuchaři zjistili, že každý ze záhadných košů bude obsahovat čokoládu. Ale jak ji zpracovat, aby se dala jíst třeba s vepřovými kotletami?

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (2)

        Texasko-mexická jídla. Ina připravuje dokonalá texasko-mexická jídla s pomocí přítelkyně Devon Fredericks a jejího oceněného receptu na chili. Navíc má fantastické nápady na přílohy jako kuřata s tequilou a limetkou, rybí tacos la fondita nebo margarita z růžových grepů.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (3)

        Vaření s vínem. Ina odhalí tajemství vaření s vínem, a poté možnosti párování sýrů s vínem prozradí její kamarád a odborník na víno Martine Warner.

      • Osadnice IX (6)

        Dámy a pozdní snídaně. Ree Drummond vaří pozdní snídani pro tři generace žen Drummondových. Jsou zde ovesné placičky s ořechy, koláč quiche holek z ranče a pomeranče se šampaňským. Skvělý čas pro dámy, které potřebují pozdní snídani.

      • Osadnice IX (7)

        Zdravá jídla do 16 minut. Po večerní procházce plánuje Ree připravit pár rychlých i zdravých jídel. Představuje si nebesky dobrý humusový wrap, salát se steakem a zázvorem, salát s grilovanými nektarinkami a kořeněný smažený květák, stačí pár minut.

      • Se Sibou u stolu (1)

        Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.

      • Se Sibou u stolu (2)

        Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (14)

        Vegetariánský oběd. Anna připravuje pro veřejnost vegetariánská jídla. Začne salátovými rolkami, pokračuje česnekovým zeleninovým dortem, a jako dezert připraví delikátní medový tvarohový koláč s jogurtem.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (15)

        Významné narozeniny. Anna začne pomalu pečenými žebry s bohatou zálivkou z hub a brandy. Pak připraví teplý salát s dýní a sýrem ricotta. A zakončí dortem s medem a vlašskými ořechy, klasickým vídeňským narozeninovým dortem.

      • Jamie Deen doma na večeři II (9)

        Bobbyho narozeniny. Bobby Deen má narozeniny, a tak velký brácha Jamie uvaří jeho oblíbená jídla. V troubě pečené růžičkové kapusty se hodí na salát s roketou, pak zde máme pravý maďarský hovězí guláš a narozeninový dort s karamelem.

      • Jamie Deen doma na večeři II (10)

        Večírek na hraní. Jamie Deen připraví ďábelská vejce s guacamolem, kuře na pivu, bramborový salát s fazolkami a pestem, a také dobrotu, která potěší oči i žaludek - kousky melounu na špejli se sladkým, mléčně bílým dipem.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě (13)

        Neuvěřitelná pekařství. V této epizodě se Paul ohlédne za svou neuvěřitelnou cestou po pekařském umění světových měst a představí nám pár svých oblíbených chvil strávených s vyhrnutými rukávy při pečení s dalšími pekaři.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě (1)

        New York. V New Yorku Paul zjišťuje, jak byly nově přetvořeny koblihy inovativními chutěmi. Také se setká s Jimem Laheym, internetovou senzací kvůli vynálezu nového způsobu pečení domácího chleba, jenž je tak jednoduchý, že Paul nechce uvěřit, že to funguje.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (1)

        Gulf Coast v Mississippi. Katie Lee se snaží najít nejlepší plážová jídla podél pobřeží Gulf Coast v Mississippi. Začne polévkou gubo s mořskými plody a z kraba právě z místních vod uloveného, rybami pro další ze svých jídel a ochutná pár netypických plážových jídel.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (2)

        Dálnice podél pobřeží Pacifiku. Katie Lee se dostala na slavnou dálnici podél pacifického pobřeží a hledá zde delikátní, mezinárodní plážová jídla v krásné pobřežní scenérii. V Monterey objeví bohaté italské vlivy v cioppino s místním krabem Dungeness.

      • Burgery, pivo a grilování (5)

        Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.

      • Burgery, pivo a grilování (6)

        Ostré a pikantní. Michael hledá v New Yorku bistra s pikantními burgery, která používají čtyři různé druhy pepře, vyzkouší latino-jižanské směsi v Nashville a vyzkouší sekanou z choriza na venkově Ohia.

      • Úchvatné svatební dorty IV (9)

        Dorty Burgundy, Marocký polštář, Vačice. Christopher tvoří vysoký dort ve tvaru burgundského vína, se zlatem a stovkami květů. Marocký dort obsahuje 24karátové zlato. Robin v Gateaux Inc vytváří líbeznou vačici na ženichův dort.

      • Hledači dortů (9)

        Samé ozdobičky. Nestudovaná dramatička a herečka Crystal L. Bass z Baltimoru je dokonalou definicí nadprůměru. Pro debut své autobiografické hry hledají s jejím kreativním režisérem Kevinem dort, který by odpovídal velkoleposti hry i chystaného večírku.

      • Hledači dortů II (1)

        Karnevalové sny. Mike a Miranda měli vždy rádi zábavu, a tak plánují svatbu s karnevalovou tematikou. Jen pořád nevědí, jaký dort. Mike chce dort, který by odrážel duch karnevalu, Miranda by raději klasickou romantiku.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (1)

        Gulf Coast v Mississippi. Katie Lee se snaží najít nejlepší plážová jídla podél pobřeží Gulf Coast v Mississippi. Začne polévkou gubo s mořskými plody a z kraba právě z místních vod uloveného, rybami pro další ze svých jídel a ochutná pár netypických plážových jídel.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (2)

        Dálnice podél pobřeží Pacifiku. Katie Lee se dostala na slavnou dálnici podél pacifického pobřeží a hledá zde delikátní, mezinárodní plážová jídla v krásné pobřežní scenérii. V Monterey objeví bohaté italské vlivy v cioppino s místním krabem Dungeness.

      • Burgery, pivo a grilování (5)

        Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.

      • Burgery, pivo a grilování (6)

        Ostré a pikantní. Michael hledá v New Yorku bistra s pikantními burgery, která používají čtyři různé druhy pepře, vyzkouší latino-jižanské směsi v Nashville a vyzkouší sekanou z choriza na venkově Ohia.

      • Úchvatné svatební dorty IV (9)

        Dorty Burgundy, Marocký polštář, Vačice. Christopher tvoří vysoký dort ve tvaru burgundského vína, se zlatem a stovkami květů. Marocký dort obsahuje 24karátové zlato. Robin v Gateaux Inc vytváří líbeznou vačici na ženichův dort.