
Food Network
Food Network od do
Jamie Deen doma na večeři (7)
Jackova oblíbená jídla. Dnes Jamie připraví pro svého syna Jacka pár jeho oblíbených jídel. Zatímco je Jack venku v centru Savannah s mámou a bráškou, uvaří Jamie doma chutná jídla.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (5)
Nikósie. Paul se vrací na Kypr, ostrov, kde bydlel šest let. Navštíví jeho hlavní město Nikósii, aby ukázal divákům pekařskou kulturu, kterou zná do všech detailů a vroucně miluje.
Zachraňte mé pekařství (1)
Viking Pastries. Rodinná tragédie připravila o duši Viking Pastries v Ardmore v Pensylvánii.
Burgery, pivo a grilování II (10)
Fritované pochoutky. Michael si dává jedinečné fritované burgery v Brooklynu, jambalayu v New Orleans a zakotví v Lexingtonu, kde si dá smažené vdolky se steakem a slaninou.
Burgery, pivo a grilování II (11)
Skvělé a sýrové. Michael se dá v New Orleans na sýry a vyzkouší na pozdní snídani burger s brie a brioškami, zhltne obří sendvič se sekanou v San Antoniu a zamíří do Brooklynu na čínská žebírka.
Legrační dorty (1)
Dorty překonávající očekávání. Tři pekařští umělci z celé země chystají vysněné dorty, které překonají očekávání, například obří planetu Zemi, lustr s tematikou Bollywoodu nebo cukrářskou poctu milovanému dětskému seriálu Fraggle Rock.
Legrační dorty (2)
Vysoké sázky i dorty. Tři talentovaní designéři dortů se ujmou doposud největší výzvy. Připraví neuvěřitelné výtvory, například dort ve tvaru klobouku, který se dá nosit na zahradní slavnost v Dallasu nebo dort ve tvaru věže na svatbu v Las Vegas, pokrytý 600 cukrovými květy.
Hledači dortů II (10)
Basketbal, nebo Bach? Dvanáctiletý Reid bude slavit svůj bar micva. Hledání dokonalého dortu zavede tuto rodinu ke třem nejdokonalejším tvůrcům dortů v Miami, kde ochutnají vzorky a vyberou si dort svých snů.
Hledači dortů II (11)
Vysněný dort z Dallasu. Jay Michaels a Jay Roecker chtějí svatební dort, který je šik a nadprůměrný, podobně jako jejich osobnosti. Shodli se na tématu, ale pokud jde o chuť dortu velikosti Texasu, soupeří mezi sebou Red velvet a burákové máslo
Zachraňte mé pekařství (1)
Viking Pastries. Rodinná tragédie připravila o duši Viking Pastries v Ardmore v Pensylvánii.
Burgery, pivo a grilování II (10)
Fritované pochoutky. Michael si dává jedinečné fritované burgery v Brooklynu, jambalayu v New Orleans a zakotví v Lexingtonu, kde si dá smažené vdolky se steakem a slaninou.
Burgery, pivo a grilování II (11)
Skvělé a sýrové. Michael se dá v New Orleans na sýry a vyzkouší na pozdní snídani burger s brie a brioškami, zhltne obří sendvič se sekanou v San Antoniu a zamíří do Brooklynu na čínská žebírka.
Legrační dorty (1)
Dorty překonávající očekávání. Tři pekařští umělci z celé země chystají vysněné dorty, které překonají očekávání, například obří planetu Zemi, lustr s tematikou Bollywoodu nebo cukrářskou poctu milovanému dětskému seriálu Fraggle Rock.
Legrační dorty (2)
Vysoké sázky i dorty. Tři talentovaní designéři dortů se ujmou doposud největší výzvy. Připraví neuvěřitelné výtvory, například dort ve tvaru klobouku, který se dá nosit na zahradní slavnost v Dallasu nebo dort ve tvaru věže na svatbu v Las Vegas, pokrytý 600 cukrovými květy.
Hledači dortů II (10)
Basketbal, nebo Bach? Dvanáctiletý Reid bude slavit svůj bar micva. Hledání dokonalého dortu zavede tuto rodinu ke třem nejdokonalejším tvůrcům dortů v Miami, kde ochutnají vzorky a vyberou si dort svých snů.
Hledači dortů II (11)
Vysněný dort z Dallasu. Jay Michaels a Jay Roecker chtějí svatební dort, který je šik a nadprůměrný, podobně jako jejich osobnosti. Shodli se na tématu, ale pokud jde o chuť dortu velikosti Texasu, soupeří mezi sebou Red velvet a burákové máslo
Guyovy hry s potravinami VII (9)
Turnaj šampionů: 1. část. Věci začnou být nebezpečné, když se čtyři vracející se šampioni pokoušejí o inovativní předkrm, kdy podrobnosti diktují kostky. Připraví skvělý oběd z položek z výprodeje a promění ingredience pro perníkové sušenky na večeři s vepřovým.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (8)
Snadné dezerty. Ina miluje snadné dezerty. Představí svůj ovocný koláč plněný brusinkami a jablkem, a poté se o svůj recept na citrónový dezert napoleon s krémem podělí kuchařka z místní cukrárny, Claudia Fleming.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (9)
Italské staré i nové. Ina se vydá na italský výlet a uvaří klasická i nová italská jídla, její oblíbená. V menu je delikátní rajčatové jídlo s pestem a parmezánem. Také připraví snadný italský dezert za použití italského vína.
Pečení s Annou Olson (10)
Lívance. Kdo by odolal těmto chutným dobrotám servírovaným s vychlazenou sklenicí mléka? Anna vytvoří různé lívance a dezerty, oblíbené malými i většími dětmi! Začne oblíbenou pochoutkou každého, klasickými čokoládovými placičkami.
Kuchyně VI (7)
Oslava Dne otců. Den otců oslavíme uzenou italskou klobáskou a flank steakem fajita s chimichurri a paprikami. Dojde i na nápady, jak využít jinak preclíky a čipsy nebo jak připravit zmrzlinový dort s kousky banánů.
Osadnice XI (11)
Záchranný balíček pro Alexe. Ree připravuje pro Alexe, který je na vysoké škole, záchranný balíček. Kromě fotek ranče k léčbě Alexovy touhy po domově přibalí brownies, domácí sušenky s čedarem, kořeněný mix na večírky a bláznivé čokoládové plátky.
Osadnice XI (12)
Kuchyňské zpovědi: Další muži mého života. Ree Drummond se podělí o další muže svého života, tedy otce, bratra, švagra a tchána, a o to, jaké sladkosti jim chutnají.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (10)
Odpolední čaj. Kamarádka Iny, Beth Eckhardt, si nedávno otevřela květinářství a k oslavě Ina připraví čajové pečivo pro její zákazníky. Jsou zde pohárky rudý samet, cukroví z lineckého těsta a pomerančový tvaroh s jahodami.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (1)
Starý New York. Dnes se poučíme z vynikajících jídel New Yorku. Po uzeném lososovi a bagelu v legendárním židovském obchodu se zaměříme na úchvatnou kavárnu s pražírnou, a pak dvojitě grilované newyorské kousky s kořením.
Pečení s Annou Olson IV (20)
Poleva. Kuchařka Anna Olson prokáže, že poleva je tou nelepší částí dortu nebo koláče. Použije polevu třemi různými způsoby, aby připravila tři úchvatné dezerty.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (1)
Vaření pro davy. Vaření pro davy může být zábava a Anna nás provede základy takového velkého večírku. Připraví středomořský bramborový salát, šťavnatá a grilovaná žebra a navrchu vše ozdobí bylinkami a grilovanou meruňkou, a nachystá i marinovaný flank steak.
Kuchyně VI (8)
Chuť léta. Začněte léto s ďábelskými plněnými burgery nebo bramborovým salátem. Kathie Lee Gifford se zastaví, aby připravila crostata s broskvemi a rebarborou, a pak parta předvede pár jednoduchých receptů za použití ingrediencí ze spíže.
Osadnice XV (4)
Lehčí jídla za 16 minut. Ree připraví čtyři svá oblíbená, lehčí a zdravější jídla, a to za 16 minut. Vyzkoušejte její kuře s parmezánem, asijský salát s nudlemi, taco z kastrolku nebo smažené vepřové špalíčky s bílými fazolemi a špenátem.
Osadnice XV (5)
B-Man a já. Ree tráví čas se svým synem Brycem, a připraví hovězí fajita nachos. Další den pak pomalu vařené bílé kuřecí chili na večeři a na snídani baobabový chléb s vanilkou a pomerančem. Bryce uvaří maso smíchané s bramborami.
Osadnice XV (6)
Další řezy hovězího. Ree Drummond nabídne pár úsporných nápadů na vytvoření čtyř delikátních jídel z běžných řezů hovězího, například pomalu vařeného nedělního guláše, fritovaného hovězího teriyaki, masových koláčů a salátu s grilovaným hovězím.
Se Sibou u stolu II (9)
Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.
Se Sibou u stolu II (10)
Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.
Malá bistra u silnic XXVI (2)
Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.
Malá bistra u silnic XXVI (3)
Mega chuťovky. Guy si může vykloubit čelisti při těchto mega chutných jídlech. V Louisville všestranné bistro s mořskými plody dává své speciality na vafle, a v Portlandu grilovací pojízdné bistro nabízí plnou nálož vražedně dobrého shabamwich.
Sekáček XVIII (7)
Nemarnit čas. Šéfkuchaři musejí použít ingredience, jež se obvykle vyhazují, protože jsou nedokonalé, přezrálé nebo okoralé. Například první koš obsahuje zbytky z odšťavňovače nebo použité pytlíky od čaje!
Kuchyně XII (12)
Sýr, prosím! Kuchyně oslaví sýry jedinečnými sýrovými enchiladas Jeffa Mauro, sýrovými muffiny z kukuřičného chleba s polevou z papriček jalapeňo a pizzou se čtyřmi druhy sýra Davida Burtky.
Se Sibou u stolu III (1)
Je to holka. Sibiina holčička bude mít 9 měsíců, a tak se fotografuje. Siba zajistí na akci jídlo a v menu jsou vynikající ovocné tyčinky granola a ovocný letní čaj rooibos pro dětské osvěžení.
Se Sibou u stolu III (2)
Va Va Voom. Je to rychlá cesta k tomu být plni energie, tedy va va voom, s tajemstvími ze Sibiiny stylové bible. Hovězí carpaccio dostane barevnou a živou předělávku a kořeněné kuřecí tacos jsou přetvořeny do stylového jídla vše v jednom.
Sekáček XXVIII (3)
Šampioni Sekáčku: Bitva 3, kuchaři pod kontrolou. Čtyři vracející se šampioni dají vše své úsilí do předkrmů, hlavního chodu i dezertu, kdy se objeví těžko rozpustné bonbony, zelenina obtížná na přípravu nebo maso jerky z bizona.
Extrémní dortové války (4)
Hello Kitty. Pouze úchvatný a dechberoucí dort jediného pekaře si zaslouží vyhrát 10 000 dolarů a účast na oslavě zahájení severoamerického turné Hello Kitty. Herečka Katherine McNamara je hostující porotkyní.
Restaurant: Impossible IV (2)
The Main Dish. Šéfkuchař Robert Irvine míří do The Main Dish v Meridianville, kde najde rodinu zoufale toužící po pomoci. Lynn a Ken si restauraci koupili, protože si Ken zamiloval vaření, ale protože neměli s chodem restaurace zkušenosti, jsou nyní 50 000 dolarů v dluhu.
Zachraňte mé pekařství (2)
Phatso’s Bakery. Kerry Vincent míří do Chesteru v Pensylvánii, aby pomohl zachránit Phatso’s Bakery.
Strávníci v utajení XI (2)
Z Ruska bez lásky. Předtím, než bude investovat své celoživotní úspory do nové ruské restaurace, požádá snaživý restauratér Charlese, aby prošetřil potenciálního nového šéfa a obchodního partnera. Strávníci v utajení objeví propracovaný podvod.
Strávníci v utajení XI (3)
Motorizovaní zloději. Poté, co si několik zákazníků stěžovalo na donáškovou službu jídla, kontaktuje Cynthia Charlese Stilese. Ten tam pošle strávníky v utajení Patricka a Hala, kteří odhalí ještě větší problém v kuchyni.
Malá bistra u silnic XIII (10)
Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.
Malá bistra u silnic XIII (11)
Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.
Restaurant: Impossible IV (2)
The Main Dish. Šéfkuchař Robert Irvine míří do The Main Dish v Meridianville, kde najde rodinu zoufale toužící po pomoci. Lynn a Ken si restauraci koupili, protože si Ken zamiloval vaření, ale protože neměli s chodem restaurace zkušenosti, jsou nyní 50 000 dolarů v dluhu.
Zachraňte mé pekařství (2)
Phatso’s Bakery. Kerry Vincent míří do Chesteru v Pensylvánii, aby pomohl zachránit Phatso’s Bakery.
Jídla na otevřeném ohni V (8)
Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.
Jídla na otevřeném ohni V (9)
Sůl a moře. Roger získává odpařováním mořskou sůl v Jacobsen Salt Co. v Oregonu a pak opeče platýse v solné krustě nad ohništěm, kde se pálí dřevo.
Malá bistra u silnic XXVI (2)
Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.
Malá bistra u silnic XXVI (3)
Mega chuťovky. Guy si může vykloubit čelisti při těchto mega chutných jídlech. V Louisville všestranné bistro s mořskými plody dává své speciality na vafle, a v Portlandu grilovací pojízdné bistro nabízí plnou nálož vražedně dobrého shabamwich.
