
Food Network
Food Network od do
Extrémní dortové války (6)
Za zvuků hudby. Pekaři se inspirují klasickým filmem Za zvuků hudby. Soutěží ve dvou kolech o šanci mít svůj dort jako ústřední ozdobu ohromného večírku na oslavu 50. výročí natočení tohoto filmu.
Války jídelních koutků (2)
Škeble vs. sendvič s mořskými plody. Potenciální restauratéři soutěží o výhru ročního jídla zdarma v jídelním koutu obchodního domu Meridian. Proti sobě stojí tamales a sendvič s mořskými plody.
Kuchaři proti amatérům II (1)
Koblihové derby. Kuchaři těžké váhy bojují s amatéry o velkou hlavní cenu. Porotci Scott Conant a Daphne Oz se pokusí rozpoznat profesionály od amatérů.
Strávníci v utajení XI (6)
Zlý chlápek z komiksu. Vlane, majitel Action Burger, kontaktuje Strávníky v utajení, aby prošetřili chybějící komiksy v jeho restauraci s tematikou komiksů. Charles Stiles sem pošle Jamieho, který zjistí, že jeden zaměstnanec zneužívá své síly pro stranu zla.
Strávníci v utajení XI (7)
Zlí sluhové. Po stížnostech na její pokojové služby kontaktuje majitelka Breuckelen Colony Charlese Stilese. Strávníci v utajení Daniel a Jamie najdou nelegální auto z prádelny.
Malá bistra u silnic XIV (1)
Hvězdy malých bister u silnic. Na tento výlet se Guy vydá se svými nejbližšími přáteli. V Georgetownu v Texasu se připojí k Matthew McConaugheymu a v Minneapolis zkouší Guy všechny druhy nových věcí v okolí pizzerie, kam rád chodí jeho kamarád a milovník jídla Andrew Zimmern.
Malá bistra u silnic XIV (2)
Speciální sendviče. V texaském Austinu Guy navštíví malý přívěs, kde nabízejí zákazníkům na ulici i do vedlejšího baru speciální sendviče. V Minneapolis si v přívěsu s jídlem dá rolky z čerstvého humra, které mají v potápěčském baru dvojí funkci.
Války jídelních koutků (2)
Škeble vs. sendvič s mořskými plody. Potenciální restauratéři soutěží o výhru ročního jídla zdarma v jídelním koutu obchodního domu Meridian. Proti sobě stojí tamales a sendvič s mořskými plody.
Kuchaři proti amatérům II (1)
Koblihové derby. Kuchaři těžké váhy bojují s amatéry o velkou hlavní cenu. Porotci Scott Conant a Daphne Oz se pokusí rozpoznat profesionály od amatérů.
Jídla na otevřeném ohni V (12)
Rozpálené steaky. Roger rozpálí hořáky pod kovovými sudy v jámě v Buffalo Gap v Texasu, a pak vypomůže ve venkovní kuchyni ve Wyomingu, kde musí napíchnout steaky na vidle a nechat je fritovat v obřím kotli.
Jídla na otevřeném ohni IV (2)
Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.
Malá bistra u silnic XXVI (6)
Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.
Malá bistra u silnic XXVI (7)
Netypická bistra. Guy sejde z vyšlapaných stezek, aby našel všestranná jídla. V Severní Karolíně jídelna uvnitř pivního obchodu nabízí šílené kreace vaflí a v Texasu nevšední bistro nabízí kombinaci grilovaného jídla se suši.
Sekáček XXVIII (5)
Šampioni Sekáčku: Závěr a výplata 50 000 dolarů. Je zde velké finále o 50 000 dolarů a jeden z vracejících se šampionů je předurčen vyhrát hlavní cenu a právo se oprávněně chlubit! Pár neobvyklých škeblí a dekadentní jídlo jsou součástí kulinářské hádanky, již třeba rozřešit v prvním kole.
Guyovy hry s potravinami VII (12)
Turnaj šampionů: Finále. Ultimátní boj: poslední čtyři kuchaři soutěží o titul Velkého šampiona Guyových her s potravinami. Připraví oběd ze sedmi ingrediencí v plechovce nebo zmražených, snídani s využitím podivných položek a zahrají si o uličky, kde nakoupí.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (4)
Všechno jinak. Ina je v Brooklynu, aby se podívala po nějaké klasice. Nejprve v obchodu s delikatesami, kde nabízejí sekaná játra, a pak připraví klobásu v restauraci Prime Meats. Opět doma Ina zkusí francouzské fazole flažolet.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (5)
Zábava ve městě. Ina vaří ve dvou vynikajících restauracích a učí se, jak správně opéct ústřice a crostini s máslem. Dokonce i Jeffreymu se dostane výuky ohledně domácí výroby sýra v Beecher.
Pečení s Annou Olson (13)
Koláčky z lineckého těsta. Anna začne s přípravou základních vanilkových stříkaných koláčků z lineckého těsta, kdy se těsto tlačí přes lis, což je skvělá technika, jak dát koláčkům tvar. Pak nachystá tradiční skotský koláč z pečicí mísy.
Kuchyně VI (10)
Letní základy. Marcela se vrací, aby uvařila v páře škeble se salámem chorizo a s agáve, poté dojde na staré kuchyňské nástroje, aby se použily novými, chytrými způsoby. A pak nám Damaris Philips ukáže, jak nejlépe připravit těstovinový kuřecí salát buffalo.
Osadnice XII (5)
Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.
Osadnice XII (6)
Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (6)
Vaření s Giadou De Laurentiis. Ina a Giada vaří společně a užívají si zábavný den a podělí se o recepty. Ina přivítá přítelkyni salátem s humry a bramborami, a pak Giada připraví mascarpone a citrónové noky s máslovou omáčkou s tymiánem.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (7)
Vaření s Tylerem Florencem. Ina a Tyler pečou poschoďový čokoládový koláč k narozeninám Tylerova syna, pak prozkoumají místní farmářskou scénu a získají zde kuřata a zeleninu pro Tylerova smažená kuřata a Inin zimní zelný salát.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (6)
Veslařské závody. Ve městě se konají výroční veslařské závody a každý potřebuje doplnit energii jídlem! Anna přinese své přítelkyni Katherine a skupině veslařů granolové tyčinky, zeleninové taštičky samosa s bramborami a tofu špízy s pestem z vlašských ořechů.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (7)
Jazzový festival. Místní festival jazzu a blues je v plné parádě, a Anna chystá dokonalý piknik. Do svých sendvičových rolek použije čerstvý med, nachystá zeleninový salát s obilninami a jako dezert Jazzy Platz.
Kuchyně VI (11)
Letní mořské plody. Geoffreyho paella určitě ohromí rodinu a přátele. Hosté nabídnou dva recepty na salát, nové nápady na dresink pro různé saláty a návod, jak grilovat ryby. Potom Nate Berkus připraví večírek pro nečekané hosty.
Osadnice XV (13)
Už hotová večeře. Ree sice jede do města, ale večeře je připravena hned, jak přijede domů! V menu je pastýřský koláč, opečená karotka s octovou zálivkou a jako dezert úžasný malinový krémový koláč.
Osadnice XVI (1)
Vše v jednom. Ree Drummond připravuje vše v jednom jedno za druhým! Třeba rychlou večeři, kuře s chlebovými kousky na pekáči, krevetí rizoto s citrónem a bazalkou z kastrolu, nejsnadnější polévku ramen pho a vrstvený řecký salát přenosný ve sklenici.
Osadnice XVI (2)
Vše za dopoledne. Ree Drummond chystá teplý oběd. Je zde pořádná porce hovězího chili, skutečně oblíbené kovbojské jídlo se dvěma druhy hovězího masa, a navrch nejsýrovatější quesadilla.
Se Sibou u stolu III (5)
Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.
Se Sibou u stolu III (6)
Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.
Malá bistra u silnic XXVI (8)
Ze severu na jih Ameriky. Guy hledá chutná jídla obou Amerik, od obřího poschoďového burgeru se slaninou v Severní Karolíně po odlehčené pouliční tacos v Mexiku.
Malá bistra u silnic XXVI (9)
Celosvětově. Na tomto výletu si dá Guy Fieri celosvětovou gangsterskou baštu v jamajském bistru v Houstonu a v nonstopu v Cancúnu v Mexiku.
Sekáček XVIII (10)
Dokonalá pizza. Kuchaři mohou očekávat přípravu pizzy v dokonalé jídlo. V prvním kole se jeden ze soutěžících přestane soustředit na zadané téma: Jak budou porotci reagovat?
Kuchyně XIII (2)
Jarní kuře. Kuchyně je dokonale připravena na jarní drůbež. Začne Katie Lee pečeným kuřetem s malou obměnou, pokračuje Jeff Mauro kuřaty plněnými sendviči Rotisserie Club. Šéfkuchař John Seymour připraví kuřecí stehna s medem a česnekem.
Se Sibou u stolu III (7)
Světoběžník. Siba se s dnešní nabídkou jídel vydá kolem světa a nabídne své verze havajského rybího salátu a australského steaku wagyu s krémovou omáčkou chakalaka a mačkaným květákem.
Se Sibou u stolu III (8)
Rande u večeře. Siba pořádá večírek a doufá v květy lásky. V menu jsou úchvatné tři sýrové jednohubky, nevařený uzený losos s dipem, překvapivý koktejl s mraženým krémem na tyčince, asijská kachna se salátem z červeného merlíku a plátky pizzy s melounem.
Sekáček XXVIII (6)
Cinco de Mayo Fiesta. V koších s tematikou svátku Cinco de Mayo prvního kola se musejí čtyři kuchaři vypořádat se zeleným nákypem a rybími filety. Ve druhém kole s mexickou grilovanou specialitou a v posledním koši jsou černé fazole s čokoládou pro dezert.
Extrémní dortové války (7)
Skautky. Podívejte se, čí sušenky pro skautky čtyř soutěžících talentovaných pekařů se stanou středobodem obrovské oslavy amerických skautek, a kdo k tomu ještě navíc získá cenu 10 000 dolarů.
Jídla na otevřeném ohni IV (4)
Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.
Jídla na otevřeném ohni IV (6)
Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.
Jíst, spát, grilovat (5)
Uzené sendviče. Rashad Jones ochutná pár nejlepších uzených a grilovaných sendvičů z celé země. V St. Louis navštíví policistu v důchodu, který připravuje uzený vepřový bůček se slaninou, rajčaty a salátem jakožto delikátní kousek umění.
Jíst, spát, grilovat (6)
Kreativní mistři. Rashad Jones navštíví tři mistry grilování, kteří dávají tradičnímu grilování vlastní kreativní verze. Nejprve zamíří do Atlanty, kde šéfkuchař připravuje čerstvou verzi smažených kuřat a vaflí.
Strávníci v utajení XI (8)
V místě vandalismu. V obavách z vandalismu v místě jeho nové restaurace se majitel Spanish Potato Grill obrátí na Strávníky v utajení. Charles sem pošle svůj tým, který zjistí, že restaurace je sabotována někým zevnitř.
Strávníci v utajení XI (9)
Krádeže humrů. Bratr a sestra, majitelé Langosta Lounge, objevili neshody v jejich zásobách humrů. S pomocí Charlese Stilese a jeho strávníků v utajení zjistí, kam se humři ztrácejí.
Malá bistra u silnic XIV (3)
Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.
Malá bistra u silnic XIV (4)
Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.
Jídla na otevřeném ohni IV (4)
Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.
Jídla na otevřeném ohni IV (6)
Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.
Jíst, spát, grilovat (5)
Uzené sendviče. Rashad Jones ochutná pár nejlepších uzených a grilovaných sendvičů z celé země. V St. Louis navštíví policistu v důchodu, který připravuje uzený vepřový bůček se slaninou, rajčaty a salátem jakožto delikátní kousek umění.
Jíst, spát, grilovat (6)
Kreativní mistři. Rashad Jones navštíví tři mistry grilování, kteří dávají tradičnímu grilování vlastní kreativní verze. Nejprve zamíří do Atlanty, kde šéfkuchař připravuje čerstvou verzi smažených kuřat a vaflí.
Jídla na otevřeném ohni IV (3)
Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.
Jídla na otevřeném ohni IV (4)
Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.
Malá bistra u silnic XXVI (8)
Ze severu na jih Ameriky. Guy hledá chutná jídla obou Amerik, od obřího poschoďového burgeru se slaninou v Severní Karolíně po odlehčené pouliční tacos v Mexiku.
Malá bistra u silnic XXVI (9)
Celosvětově. Na tomto výletu si dá Guy Fieri celosvětovou gangsterskou baštu v jamajském bistru v Houstonu a v nonstopu v Cancúnu v Mexiku.
