
Food Network
Food Network od do
Extrémní dortové války (8)
Hvězdné války. Čtyři pekaři soutěží v epické výzvě, při tvorbě dortů s tematikou Hvězdných válek pro velkou oslavu Disneyho videohry Star Wars. Hostujícím porotcem je viceprezident oddělení vývoje Disney Infinity, John Vignocchi.
Legrační dorty (3)
Dort na zlatou medaili. Špičkoví umělečtí pekaři připraví pozoruhodné dorty pro rodinné události, například jiskřící dort ve tvaru čápa pro prvorodičku, dort v podobě maskota Brutuse Buckeye, nebo fantaskní dort mořské víly pro výročí svatby držitele zlaté olympijské medaile, Bode Millera.
Legrační dorty (4)
Dort jako z krejčovství. Talentovaní designéři dortů vytvoří jedlé mistrovské kousky, včetně dortu pro dětskou slavnost, který popírá gravitaci, moderní módní dort, jenž by zaujal na obálkách časopisů, a špičkový dort na portlandský večírek blogerů o jídle.
Hledači dortů II (12)
Dort s křupáním. Jennifer a Gustav se seznámili na výletě s dobrovolnickou pomocí v Hondurasu a sedm let poté mají před svatbou. Ochutnali už sladké, slané a dokonce pálivé dorty, a nakonec se rozhodnou pro svůj vysněný dort využít nejlepší kreativce z New Yorku.
Hledači dortů II (13)
Čtyři dorty v jednom. Victor, Kevin, Keith a Jason Furtickovi jsou identická čtyřčata a budou slavit své 27. narozeniny. Tři z nejlepších newyorských pekařů zkusí připravit pro všechny čtyři bratry dort pro sladké narozeniny, jenž překoná očekávání.
Strávníci v utajení XI (10)
Problémy s masem. Po několika neuvěřitelných obchodech si myslí Tony, majitel Rivoli’s, že jeho nový dodavatel masa mu prodává kradené zboží. Charles posílá strávníky v utajení, kteří mají problém začlenit se mezi personál.
Strávníci v utajení XI (11)
Nepoctivá soutěž. Po zvěstech o tom, že soutěž ve skládání písní je podvodná, kontaktují Rose a Tom z Belcourt Taps v Nashville Charlese Stilese. Popová hvězda 80. let Tiffany bude tentokrát strávníkem v utajení, aby věc prošetřila.
Malá bistra u silnic XIV (5)
Chuť na vynikající úrovni. Na tomto výletě Guy během cesty hledá jídla s punčem. V Dallasu objeví neapolskou pizzerii, kde dávají na pizzu slaninovou pastu a na těstoviny čerstvou pancettu.
Malá bistra u silnic XIV (6)
Nečekaná jídla. Na tomto výletě Guy zkouší unikátní jídla. V Santa Rosa v Kalifornii servíruje vlastní Guyova hospůdka mix asijské, mexické a italské kuchyně.
Legrační dorty (3)
Dort na zlatou medaili. Špičkoví umělečtí pekaři připraví pozoruhodné dorty pro rodinné události, například jiskřící dort ve tvaru čápa pro prvorodičku, dort v podobě maskota Brutuse Buckeye, nebo fantaskní dort mořské víly pro výročí svatby držitele zlaté olympijské medaile, Bode Millera.
Legrační dorty (4)
Dort jako z krejčovství. Talentovaní designéři dortů vytvoří jedlé mistrovské kousky, včetně dortu pro dětskou slavnost, který popírá gravitaci, moderní módní dort, jenž by zaujal na obálkách časopisů, a špičkový dort na portlandský večírek blogerů o jídle.
Hledači dortů II (12)
Dort s křupáním. Jennifer a Gustav se seznámili na výletě s dobrovolnickou pomocí v Hondurasu a sedm let poté mají před svatbou. Ochutnali už sladké, slané a dokonce pálivé dorty, a nakonec se rozhodnou pro svůj vysněný dort využít nejlepší kreativce z New Yorku.
Hledači dortů II (13)
Čtyři dorty v jednom. Victor, Kevin, Keith a Jason Furtickovi jsou identická čtyřčata a budou slavit své 27. narozeniny. Tři z nejlepších newyorských pekařů zkusí připravit pro všechny čtyři bratry dort pro sladké narozeniny, jenž překoná očekávání.
Jídla na otevřeném ohni IV (5)
Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.
Jídla na otevřeném ohni IV (6)
Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.
Malá bistra u silnic XXVI (10)
Úžasné ženy. Na tomto výletu Guy Fieri navštíví ženskou sestavu, která vede jídelnu v Houstonu a Orlandu na Floridě.
Malá bistra u silnic XXVI (11)
Multikulturní vaření. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší tradice mnoha různých kultur včetně mexického bistra v Houstonu a židovského pojízdného bistra v Orlandu na Floridě.
Sekáček XXVIII (7)
San Franchopco. Čtyři kuchaři ze stejného města bojují proti sobě. V prvním kole je kreativní výzvou půlnoční sladkost. Kuchaři, kteří prošli do kola s hlavním jídlem dostanou pivo a ptáka, jehož by měli dobře znát.
Guyovy hry s potravinami VIII (2)
Turnaj Malých bister u silnic: 3. část. Velmi rozmanitá skupina kuchařů z pořadu Malá bistra u silnic sestupuje do Flavourtown v pokračování turnaje Malých bister u silnic.
Jídla na otevřeném ohni IV (2)
Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.
Jídla na otevřeném ohni IV (3)
Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.
Na cestách s G. Garvinem (7)
To nejlepší z Bayou. G. se zastaví v prosté Glendině Creole Kitchen, aby nabídl pomocnou ruku a podíval se, jak se správně dělá etouffee. Pizzitola v texaském Houstonu nabízí už přes 70. let žebírka, kde maso odpadá od kosti. G. dostane rychlou lekci, jak používat minimálně koření a jak ohniště z cihel.
Sekáček XXIV (8)
Univerzitní výzva. Čtyři univerzitní studenti si dají přestávku od studií, aby si zasoutěžili v kulinářské soutěži. V prvním kole pracují mladí kuchaři se sáčkem mražené zeleniny. Poté univerzitní studenti hledají způsoby, jak využít lehké jídlo, jež se připravuje v mikrovlnce.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (4)
Všechno jinak. Ina je v Brooklynu, aby se podívala po nějaké klasice. Nejprve v obchodu s delikatesami, kde nabízejí sekaná játra, a pak připraví klobásu v restauraci Prime Meats. Opět doma Ina zkusí francouzské fazole flažolet.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (5)
Zábava ve městě. Ina vaří ve dvou vynikajících restauracích a učí se, jak správně opéct ústřice a crostini s máslem. Dokonce i Jeffreymu se dostane výuky ohledně domácí výroby sýra v Beecher.
Osadnice XII (4)
Výročí. Ree Drummond a její manžel Ladd slaví výročí, a na oslavu Ree uvaří jídla pro celou rodinu. Připraví cviklový salát Colorado, žebírka pro pět s chimichuri a rustikální vesnický chléb s medovým máslem.
Osadnice XII (5)
Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.
Se Sibou u stolu III (5)
Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.
Se Sibou u stolu III (6)
Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.
Pozdní snídaně u Bobbyho VII (13)
Inspirováno Itálií. Na návštěvu přijíždí kamarádka Bobbyho Flaye, rodačka z Neapole Laura Vitale, a tak Bobby připraví pozdní snídani inspirovanou Itálií. Nabídne různá italská jídla jako snídaňovou pizzu nebo čerstvý pampeliškový salát.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (1)
Oblíbená jídla z palačinkárny. Bobby Flay dodá klasickým jídlům v palačinkárně v sousedství nový šmrnc, třeba mini omeletě frittata Denver, tropickým palačinkám velikosti stříbrného dolaru nebo dvěma verzím karamelových palačinek s kávou, čokoládou a lískovými ořechy.
Kuchyně IX (13)
Ještě lepší grilování. Sezónu grilování v Kuchyni začnou zakouřená grilovaná a dvoupatrová kuřata Sunny Anderson se sladkými bramborami. Objevíme potřebné ingredience pro dokonalý salát s těstovinami a nové nápady na vylepšení venkovních prostor.
Malá bistra u silnic XIX (10)
Ostrovní chutě. Na tomto výletě Guy Fieri procestuje Havaj, aby našel na Oahu autentický styl. Ve Waipahu je rodinné bistro s filipínskými jídly podle maminčiny kuchařky, např. speciální vepřové lechon nebo vepřové adobo se smaženou rýží.
Malá bistra u silnic XIX (11)
Grilování, chilli a huli–huli kuřata. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví unikátní grily na souši i za ní. V Long Beach v Kalifornii grilují v náklaďáku nadprůměrné steaky s taco a opilými plackami torta, a také fritovaná kuřata se zeleninou v chilaquiles.
Malá bistra u silnic XIX (12)
Pořádné kusance. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší různorodá jídla na obou stranách Pacifiku. V Los Angeles, na východním pobřeží, nabízejí kamarádi hříšné dobroty jako sendvič Tlustý Jerry nebo švédský stůl se smaženými dobrotami jako kuřecí prsty, mozzarella na dřívku nebo steaky.
Sekáček XXIV (8)
Univerzitní výzva. Čtyři univerzitní studenti si dají přestávku od studií, aby si zasoutěžili v kulinářské soutěži. V prvním kole pracují mladí kuchaři se sáčkem mražené zeleniny. Poté univerzitní studenti hledají způsoby, jak využít lehké jídlo, jež se připravuje v mikrovlnce.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (4)
Všechno jinak. Ina je v Brooklynu, aby se podívala po nějaké klasice. Nejprve v obchodu s delikatesami, kde nabízejí sekaná játra, a pak připraví klobásu v restauraci Prime Meats. Opět doma Ina zkusí francouzské fazole flažolet.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (5)
Zábava ve městě. Ina vaří ve dvou vynikajících restauracích a učí se, jak správně opéct ústřice a crostini s máslem. Dokonce i Jeffreymu se dostane výuky ohledně domácí výroby sýra v Beecher.
Osadnice XII (4)
Výročí. Ree Drummond a její manžel Ladd slaví výročí, a na oslavu Ree uvaří jídla pro celou rodinu. Připraví cviklový salát Colorado, žebírka pro pět s chimichuri a rustikální vesnický chléb s medovým máslem.
Osadnice XII (5)
Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.
Se Sibou u stolu III (5)
Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.
Se Sibou u stolu III (6)
Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (2)
Chutné předkrmy. Anna Olson představí svůj styl v časopise.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (3)
Sezóna grilování. Je sezóna grilování! Venkovní gril je rozpálený, přátelé okolo a víno otevřené. Anna Olson připraví grilovací upoutávku pro místní vinařskou událost v New Vintage Grille.
Malá bistra u silnic V (1)
Co na snídani? Guy Fieri zkouší snídaně od východu po jihozápad: v New Orleans v baru s džusy dělají bagely z odřezků – a také domácí solený filet z lososa, a v motorestu v Novém Mexiku si dá mix filadelfského a jihozápadního jídla.
Malá bistra u silnic V (2)
Skutečně po italsku. Guy Fieri vyzkouší klasická italská bistra od pobřeží k pobřeží: v Baltimoru delikátní lasagne s mletým masem a nudle, a v San Diegu se staví v bistru s pizzou, kde dělá ručně těsto chlápek, který si své recepty přinesl přímo z Itálie.
Malá bistra u silnic V (3)
Ne to, co bys očekával. Guy Fieri objevuje fantastická jídla v neobvyklých bistrech: v Austinu palačinky plněné perníkem nebo papriky plněné jambalayou. V Albuquerque dělají v malé chatrči kachní enchiladas a vlastní sušené třešňové máslo.
Malá bistra u silnic V (4)
Místa, kam jsi mě poslal. Guy Fieri navštěvuje bistra, o nichž jste nám řekli, ať je navštívíme. V Salt Lake City 79 let staré bistro nabízí slavné biskvity a šťávu Mile High a v New Orleans příměstská putyka servíruje jejich vlastní verzi rostbífu po’ boy.
Jíst, spát, grilovat (5)
Uzené sendviče. Rashad Jones ochutná pár nejlepších uzených a grilovaných sendvičů z celé země. V St. Louis navštíví policistu v důchodu, který připravuje uzený vepřový bůček se slaninou, rajčaty a salátem jakožto delikátní kousek umění.
Jíst, spát, grilovat (6)
Kreativní mistři. Rashad Jones navštíví tři mistry grilování, kteří dávají tradičnímu grilování vlastní kreativní verze. Nejprve zamíří do Atlanty, kde šéfkuchař připravuje čerstvou verzi smažených kuřat a vaflí.
Kuchaři proti amatérům II (1)
Koblihové derby. Kuchaři těžké váhy bojují s amatéry o velkou hlavní cenu. Porotci Scott Conant a Daphne Oz se pokusí rozpoznat profesionály od amatérů.
Malá bistra u silnic XXVIII (1)
Mámina kuchyně. Na tomto výletě vyrazí Guy Fieri za pochoutkami přímo z máminy kuchyně. V Boulderu tým matka a syn podává čínské speciality jako nudle dan dan nebo buchty v páře.
Malá bistra u silnic XXVIII (2)
Chutné objevy. Na tomto výletě Guy Fieri učiní pár překvapivých kulinářských objevů. V Columbusu v Ohiu je poklad ukrytý v obchodě s potravinami, kde podávají neuvěřitelné nepálsko-tibetské speciality.
Války jídelních koutků (2)
Škeble vs. sendvič s mořskými plody. Potenciální restauratéři soutěží o výhru ročního jídla zdarma v jídelním koutu obchodního domu Meridian. Proti sobě stojí tamales a sendvič s mořskými plody.
Jíst, spát, grilovat (5)
Uzené sendviče. Rashad Jones ochutná pár nejlepších uzených a grilovaných sendvičů z celé země. V St. Louis navštíví policistu v důchodu, který připravuje uzený vepřový bůček se slaninou, rajčaty a salátem jakožto delikátní kousek umění.
Jíst, spát, grilovat (6)
Kreativní mistři. Rashad Jones navštíví tři mistry grilování, kteří dávají tradičnímu grilování vlastní kreativní verze. Nejprve zamíří do Atlanty, kde šéfkuchař připravuje čerstvou verzi smažených kuřat a vaflí.
Kuchaři proti amatérům II (1)
Koblihové derby. Kuchaři těžké váhy bojují s amatéry o velkou hlavní cenu. Porotci Scott Conant a Daphne Oz se pokusí rozpoznat profesionály od amatérů.
Malá bistra u silnic XXVIII (1)
Mámina kuchyně. Na tomto výletě vyrazí Guy Fieri za pochoutkami přímo z máminy kuchyně. V Boulderu tým matka a syn podává čínské speciality jako nudle dan dan nebo buchty v páře.
Malá bistra u silnic XXVIII (2)
Chutné objevy. Na tomto výletě Guy Fieri učiní pár překvapivých kulinářských objevů. V Columbusu v Ohiu je poklad ukrytý v obchodě s potravinami, kde podávají neuvěřitelné nepálsko-tibetské speciality.
