• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic V (2)

        Skutečně po italsku. Guy Fieri vyzkouší klasická italská bistra od pobřeží k pobřeží: v Baltimoru delikátní lasagne s mletým masem a nudle, a v San Diegu se staví v bistru s pizzou, kde dělá ručně těsto chlápek, který si své recepty přinesl přímo z Itálie.

      • Malá bistra u silnic V (3)

        Ne to, co bys očekával. Guy Fieri objevuje fantastická jídla v neobvyklých bistrech: v Austinu palačinky plněné perníkem nebo papriky plněné jambalayou. V Albuquerque dělají v malé chatrči kachní enchiladas a vlastní sušené třešňové máslo.

      • Malá bistra u silnic V (4)

        Místa, kam jsi mě poslal. Guy Fieri navštěvuje bistra, o nichž jste nám řekli, ať je navštívíme. V Salt Lake City 79 let staré bistro nabízí slavné biskvity a šťávu Mile High a v New Orleans příměstská putyka servíruje jejich vlastní verzi rostbífu po’ boy.

      • Jíst, spát, grilovat (5)

        Uzené sendviče. Rashad Jones ochutná pár nejlepších uzených a grilovaných sendvičů z celé země. V St. Louis navštíví policistu v důchodu, který připravuje uzený vepřový bůček se slaninou, rajčaty a salátem jakožto delikátní kousek umění.

      • Jíst, spát, grilovat (6)

        Kreativní mistři. Rashad Jones navštíví tři mistry grilování, kteří dávají tradičnímu grilování vlastní kreativní verze. Nejprve zamíří do Atlanty, kde šéfkuchař připravuje čerstvou verzi smažených kuřat a vaflí.

      • Kuchaři proti amatérům II (1)

        Koblihové derby. Kuchaři těžké váhy bojují s amatéry o velkou hlavní cenu. Porotci Scott Conant a Daphne Oz se pokusí rozpoznat profesionály od amatérů.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (1)

        Mámina kuchyně. Na tomto výletě vyrazí Guy Fieri za pochoutkami přímo z máminy kuchyně. V Boulderu tým matka a syn podává čínské speciality jako nudle dan dan nebo buchty v páře.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (2)

        Chutné objevy. Na tomto výletě Guy Fieri učiní pár překvapivých kulinářských objevů. V Columbusu v Ohiu je poklad ukrytý v obchodě s potravinami, kde podávají neuvěřitelné nepálsko-tibetské speciality.

      • Války jídelních koutků (2)

        Škeble vs. sendvič s mořskými plody. Potenciální restauratéři soutěží o výhru ročního jídla zdarma v jídelním koutu obchodního domu Meridian. Proti sobě stojí tamales a sendvič s mořskými plody.

      • Jíst, spát, grilovat (5)

        Uzené sendviče. Rashad Jones ochutná pár nejlepších uzených a grilovaných sendvičů z celé země. V St. Louis navštíví policistu v důchodu, který připravuje uzený vepřový bůček se slaninou, rajčaty a salátem jakožto delikátní kousek umění.

      • Jíst, spát, grilovat (6)

        Kreativní mistři. Rashad Jones navštíví tři mistry grilování, kteří dávají tradičnímu grilování vlastní kreativní verze. Nejprve zamíří do Atlanty, kde šéfkuchař připravuje čerstvou verzi smažených kuřat a vaflí.

      • Kuchaři proti amatérům II (1)

        Koblihové derby. Kuchaři těžké váhy bojují s amatéry o velkou hlavní cenu. Porotci Scott Conant a Daphne Oz se pokusí rozpoznat profesionály od amatérů.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (1)

        Mámina kuchyně. Na tomto výletě vyrazí Guy Fieri za pochoutkami přímo z máminy kuchyně. V Boulderu tým matka a syn podává čínské speciality jako nudle dan dan nebo buchty v páře.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (2)

        Chutné objevy. Na tomto výletě Guy Fieri učiní pár překvapivých kulinářských objevů. V Columbusu v Ohiu je poklad ukrytý v obchodě s potravinami, kde podávají neuvěřitelné nepálsko-tibetské speciality.

      • Války jídelních koutků (2)

        Škeble vs. sendvič s mořskými plody. Potenciální restauratéři soutěží o výhru ročního jídla zdarma v jídelním koutu obchodního domu Meridian. Proti sobě stojí tamales a sendvič s mořskými plody.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (3)

        Turnaj Malých bister u silnic: 2. část. Kuchaři z pořadu Malá bistra u silnic se soustředí na trh ve druhém kole turnaje Malých bister u silnic.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (4)

        Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (5)

        Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.

      • Na cestách s G. Garvinem (8)

        Lafayette. Lafayette v Louisianě je podnikavé město s mladými nadšenci pro jídlo. Šéfkuchař Justin a jeho manželka Margaret ze The French Press se podělí s G. Garvinem o sladkou a šťavnatou pozdní snídani.

      • Sekáček XXIV (9)

        Jídla na kapotě aut. Kuchaři se potýkají s burgery, preclíkovými houskami a ovocnými překvapeními ve svých koších při speciálním večírku Sekáčku s jídly na kapotě aut.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (6)

        Vaření s Giadou De Laurentiis. Ina a Giada vaří společně a užívají si zábavný den a podělí se o recepty. Ina přivítá přítelkyni salátem s humry a bramborami, a pak Giada připraví mascarpone a citrónové noky s máslovou omáčkou s tymiánem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (7)

        Vaření s Tylerem Florencem. Ina a Tyler pečou poschoďový čokoládový koláč k narozeninám Tylerova syna, pak prozkoumají místní farmářskou scénu a získají zde kuřata a zeleninu pro Tylerova smažená kuřata a Inin zimní zelný salát.

      • Osadnice XII (6)

        Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.

      • Osadnice XII (7)

        Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.

      • Se Sibou u stolu III (7)

        Světoběžník. Siba se s dnešní nabídkou jídel vydá kolem světa a nabídne své verze havajského rybího salátu a australského steaku wagyu s krémovou omáčkou chakalaka a mačkaným květákem.

      • Se Sibou u stolu III (8)

        Rande u večeře. Siba pořádá večírek a doufá v květy lásky. V menu jsou úchvatné tři sýrové jednohubky, nevařený uzený losos s dipem, překvapivý koktejl s mraženým krémem na tyčince, asijská kachna se salátem z červeného merlíku a plátky pizzy s melounem.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VI (3)

        Ve stylu Středního východu. Bobby Flay využije bohaté a nečekané chutě Středního východu. V menu, jež by potěšilo davy, najdeme francouzský toast s vanilkou a kardamonem a s opečenými jablky, perskou pečenou omeletu a ostré domácí hranolky.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VI (4)

        Pozdní snídaně ze svátečních zbytků. Z přeměny sváteční večeře na pozdní snídani v domě Bobbyho Flaye se vám překvapením pusa sama otevře. V menu budou empanadas se šunkou s vejci a s omáčkou z papričky piquillo, cantuccini se skořicí, javorovým sirupem a ovesnými vločkami, a také horká čokoláda red velvet.

      • Kuchyně X (1)

        To nejlepší z darů léta. Tým Kuchyně se podělí o zábavné letní recepty jako quesadilly z jemné svíčkové nebo dokonalý piňa koktejl. Zjistíme, jak letní produkci udržet čerstvou po celé léto nebo jak si sám vylepšit zadní dvorek.

      • Malá bistra u silnic XXII (1)

        Ryby, hranolky a nožičky. Guy prozkoumá funky bistro, kde podávají unikátní burrito. V Beaverdale vaří v jižanském podniku veškerou klasiku. V Atlantic City manželé nabízejí afro-americkou kuchyni.

      • Malá bistra u silnic XXII (2)

        Po italském venkově. Guy Fieri míř za chutěmi Toskánska v Itálii. V Montecatini Alto nabízí bistro na úpatí hory mořské plody a speciality s inkoustem chobotnic a středomořskou směs s krevetami a artyčoky.

      • Malá bistra u silnic XXII (3)

        Nadlábnout se ve Florencii. Guy Fieri navštíví nejtradičnější italská bistra ve Florencii. Místo padesát let staré nabízí legendární špagetové speciality a šíleně dobrá kuřata.

      • Sekáček XXIV (9)

        Jídla na kapotě aut. Kuchaři se potýkají s burgery, preclíkovými houskami a ovocnými překvapeními ve svých koších při speciálním večírku Sekáčku s jídly na kapotě aut.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (6)

        Vaření s Giadou De Laurentiis. Ina a Giada vaří společně a užívají si zábavný den a podělí se o recepty. Ina přivítá přítelkyni salátem s humry a bramborami, a pak Giada připraví mascarpone a citrónové noky s máslovou omáčkou s tymiánem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (7)

        Vaření s Tylerem Florencem. Ina a Tyler pečou poschoďový čokoládový koláč k narozeninám Tylerova syna, pak prozkoumají místní farmářskou scénu a získají zde kuřata a zeleninu pro Tylerova smažená kuřata a Inin zimní zelný salát.

      • Osadnice XII (6)

        Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.

      • Osadnice XII (7)

        Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.

      • Se Sibou u stolu III (7)

        Světoběžník. Siba se s dnešní nabídkou jídel vydá kolem světa a nabídne své verze havajského rybího salátu a australského steaku wagyu s krémovou omáčkou chakalaka a mačkaným květákem.

      • Se Sibou u stolu III (8)

        Rande u večeře. Siba pořádá večírek a doufá v květy lásky. V menu jsou úchvatné tři sýrové jednohubky, nevařený uzený losos s dipem, překvapivý koktejl s mraženým krémem na tyčince, asijská kachna se salátem z červeného merlíku a plátky pizzy s melounem.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (4)

        Svačina s čajem u Susan. Anna Olson navštíví svou přítelkyni Susan v jejím domě u jezera na svačinu s čajem.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (5)

        Večeře před divadlem. Anna Olson připravuje jednoduché jídlo, než vyrazí v noci do divadla.

      • Jamie Deen doma na večeři (8)

        Bohatá snídaně. Pro dnešní snídaňové menu Jamie připraví ovesné vločky s banány a jahodami. Poté spojí snadné a chutné pečené pochoutky je snídani. Deenovi si dnes snídani skutečně užijí!

      • Jamie Deen doma na večeři (9)

        Burgery! Jamie Deen dnes večer preferuje jednoduchá jídla, když chystá rychlé a oblíbené rodinné chuťovky. Do své oblíbené polévky gazpacho propašuje hromady zeleniny.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (6)

        Reykjavik. V hlavním městě Islandu peče Paul za pomoci sopečné geotermální energie, setká se s autorkou knih o jídle Evou Laufey, která mu představí jedinečný místní jogurt skyr, a připraví vlastní pečivo inspirované Islandem.

      • Zachraňte mé pekařství (2)

        Phatso’s Bakery. Kerry Vincent míří do Chesteru v Pensylvánii, aby pomohl zachránit Phatso’s Bakery.

      • Burgery, pivo a grilování II (12)

        Hrudí ke snídani. Michael navštíví San Antonio a dá si burger se slaninou a plísňovým sýrem, zakousne si klobásek Cincinnati a pak zamíří do Austinu na hrudí s vejcemi benedikt.

      • Burgery, pivo a grilování II (13)

        Maso na čtyři způsoby. Michael začne svou cestu za hledáním masa v Texasu v bistru čtyř generací, v Brooklynu vyzkouší sendvič se slaninou, humry a vepřovým, a pak zamíří do Louisville na srnčí burger.

      • Legrační dorty (3)

        Dort na zlatou medaili. Špičkoví umělečtí pekaři připraví pozoruhodné dorty pro rodinné události, například jiskřící dort ve tvaru čápa pro prvorodičku, dort v podobě maskota Brutuse Buckeye, nebo fantaskní dort mořské víly pro výročí svatby držitele zlaté olympijské medaile, Bode Millera.

      • Legrační dorty (4)

        Dort jako z krejčovství. Talentovaní designéři dortů vytvoří jedlé mistrovské kousky, včetně dortu pro dětskou slavnost, který popírá gravitaci, moderní módní dort, jenž by zaujal na obálkách časopisů, a špičkový dort na portlandský večírek blogerů o jídle.

      • Hledači dortů II (12)

        Dort s křupáním. Jennifer a Gustav se seznámili na výletě s dobrovolnickou pomocí v Hondurasu a sedm let poté mají před svatbou. Ochutnali už sladké, slané a dokonce pálivé dorty, a nakonec se rozhodnou pro svůj vysněný dort využít nejlepší kreativce z New Yorku.

      • Hledači dortů II (13)

        Čtyři dorty v jednom. Victor, Kevin, Keith a Jason Furtickovi jsou identická čtyřčata a budou slavit své 27. narozeniny. Tři z nejlepších newyorských pekařů zkusí připravit pro všechny čtyři bratry dort pro sladké narozeniny, jenž překoná očekávání.

      • Zachraňte mé pekařství (2)

        Phatso’s Bakery. Kerry Vincent míří do Chesteru v Pensylvánii, aby pomohl zachránit Phatso’s Bakery.

      • Burgery, pivo a grilování II (12)

        Hrudí ke snídani. Michael navštíví San Antonio a dá si burger se slaninou a plísňovým sýrem, zakousne si klobásek Cincinnati a pak zamíří do Austinu na hrudí s vejcemi benedikt.

      • Burgery, pivo a grilování II (13)

        Maso na čtyři způsoby. Michael začne svou cestu za hledáním masa v Texasu v bistru čtyř generací, v Brooklynu vyzkouší sendvič se slaninou, humry a vepřovým, a pak zamíří do Louisville na srnčí burger.

      • Legrační dorty (3)

        Dort na zlatou medaili. Špičkoví umělečtí pekaři připraví pozoruhodné dorty pro rodinné události, například jiskřící dort ve tvaru čápa pro prvorodičku, dort v podobě maskota Brutuse Buckeye, nebo fantaskní dort mořské víly pro výročí svatby držitele zlaté olympijské medaile, Bode Millera.

      • Legrační dorty (4)

        Dort jako z krejčovství. Talentovaní designéři dortů vytvoří jedlé mistrovské kousky, včetně dortu pro dětskou slavnost, který popírá gravitaci, moderní módní dort, jenž by zaujal na obálkách časopisů, a špičkový dort na portlandský večírek blogerů o jídle.