• Food Network

    • Food Network od do

      • Jamie Deen doma na večeři (9)

        Burgery! Jamie Deen dnes večer preferuje jednoduchá jídla, když chystá rychlé a oblíbené rodinné chuťovky. Do své oblíbené polévky gazpacho propašuje hromady zeleniny.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (6)

        Reykjavik. V hlavním městě Islandu peče Paul za pomoci sopečné geotermální energie, setká se s autorkou knih o jídle Evou Laufey, která mu představí jedinečný místní jogurt skyr, a připraví vlastní pečivo inspirované Islandem.

      • Zachraňte mé pekařství (2)

        Phatso’s Bakery. Kerry Vincent míří do Chesteru v Pensylvánii, aby pomohl zachránit Phatso’s Bakery.

      • Burgery, pivo a grilování II (12)

        Hrudí ke snídani. Michael navštíví San Antonio a dá si burger se slaninou a plísňovým sýrem, zakousne si klobásek Cincinnati a pak zamíří do Austinu na hrudí s vejcemi benedikt.

      • Burgery, pivo a grilování II (13)

        Maso na čtyři způsoby. Michael začne svou cestu za hledáním masa v Texasu v bistru čtyř generací, v Brooklynu vyzkouší sendvič se slaninou, humry a vepřovým, a pak zamíří do Louisville na srnčí burger.

      • Legrační dorty (3)

        Dort na zlatou medaili. Špičkoví umělečtí pekaři připraví pozoruhodné dorty pro rodinné události, například jiskřící dort ve tvaru čápa pro prvorodičku, dort v podobě maskota Brutuse Buckeye, nebo fantaskní dort mořské víly pro výročí svatby držitele zlaté olympijské medaile, Bode Millera.

      • Legrační dorty (4)

        Dort jako z krejčovství. Talentovaní designéři dortů vytvoří jedlé mistrovské kousky, včetně dortu pro dětskou slavnost, který popírá gravitaci, moderní módní dort, jenž by zaujal na obálkách časopisů, a špičkový dort na portlandský večírek blogerů o jídle.

      • Hledači dortů II (12)

        Dort s křupáním. Jennifer a Gustav se seznámili na výletě s dobrovolnickou pomocí v Hondurasu a sedm let poté mají před svatbou. Ochutnali už sladké, slané a dokonce pálivé dorty, a nakonec se rozhodnou pro svůj vysněný dort využít nejlepší kreativce z New Yorku.

      • Hledači dortů II (13)

        Čtyři dorty v jednom. Victor, Kevin, Keith a Jason Furtickovi jsou identická čtyřčata a budou slavit své 27. narozeniny. Tři z nejlepších newyorských pekařů zkusí připravit pro všechny čtyři bratry dort pro sladké narozeniny, jenž překoná očekávání.

      • Zachraňte mé pekařství (2)

        Phatso’s Bakery. Kerry Vincent míří do Chesteru v Pensylvánii, aby pomohl zachránit Phatso’s Bakery.

      • Burgery, pivo a grilování II (12)

        Hrudí ke snídani. Michael navštíví San Antonio a dá si burger se slaninou a plísňovým sýrem, zakousne si klobásek Cincinnati a pak zamíří do Austinu na hrudí s vejcemi benedikt.

      • Burgery, pivo a grilování II (13)

        Maso na čtyři způsoby. Michael začne svou cestu za hledáním masa v Texasu v bistru čtyř generací, v Brooklynu vyzkouší sendvič se slaninou, humry a vepřovým, a pak zamíří do Louisville na srnčí burger.

      • Legrační dorty (3)

        Dort na zlatou medaili. Špičkoví umělečtí pekaři připraví pozoruhodné dorty pro rodinné události, například jiskřící dort ve tvaru čápa pro prvorodičku, dort v podobě maskota Brutuse Buckeye, nebo fantaskní dort mořské víly pro výročí svatby držitele zlaté olympijské medaile, Bode Millera.

      • Legrační dorty (4)

        Dort jako z krejčovství. Talentovaní designéři dortů vytvoří jedlé mistrovské kousky, včetně dortu pro dětskou slavnost, který popírá gravitaci, moderní módní dort, jenž by zaujal na obálkách časopisů, a špičkový dort na portlandský večírek blogerů o jídle.

      • Hledači dortů II (12)

        Dort s křupáním. Jennifer a Gustav se seznámili na výletě s dobrovolnickou pomocí v Hondurasu a sedm let poté mají před svatbou. Ochutnali už sladké, slané a dokonce pálivé dorty, a nakonec se rozhodnou pro svůj vysněný dort využít nejlepší kreativce z New Yorku.

      • Hledači dortů II (13)

        Čtyři dorty v jednom. Victor, Kevin, Keith a Jason Furtickovi jsou identická čtyřčata a budou slavit své 27. narozeniny. Tři z nejlepších newyorských pekařů zkusí připravit pro všechny čtyři bratry dort pro sladké narozeniny, jenž překoná očekávání.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (4)

        Turnaj Malých bister u silnic: 4. část. Ti nejlepší ze všech států z pořadu Malá bistra u silnic zkusí směs jídel na trhu ve čtvrté kapitole turnaje Malých bister u silnic.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (8)

        Vaření s Michaelem Symonem. Ina a Michael Symon dnes vaří řecky. Michael připravuje uzená vepřová žebra na grilu a Ina přílohy jako lehké tzatziki a kořeněný humus, jež se dokonale hodí k meze.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (9)

        Čokoládové dezerty Bosé komtesy. Ina dnes vše připraví z čokolády, od čokoládových košíčků s burákovým máslem jako polevou až po čokoládové gelato, snadné čokoládovo–pomerančové fondue a pralinky s bílou čokoládou.

      • Pečení s Annou Olson (15)

        Řezy. Anna začne s bohatou klasikou: karamelovými sušenkami. Pak se vrhne na dvouvrstvé řezy vyžadující o trochu víc dovedností: dýňový sýrový koláč. Pak divákům ukáže, jak připravit jemné citrónové sněhové řezy.

      • Kuchyně VI (12)

        Večírek u bazénu. Parta nám ukáže, jak snadno připravit jemnou svíčkovou ve stylu al pastor. Potom se Melissa Gilbert podělí o recept na smažené kuře a finalisté Food Network Star, Jay Ducote, Eddie Jackson a Dom Tesoriero, soutěží o nejlepší svačinku k bazénu.

      • Osadnice XII (9)

        Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.

      • Osadnice XII (10)

        Kuchyňské zpovědi: Čtyři roční doby na ranči. Ree se podělí o pár fakt ze svého života a změny jídel v závislosti na měnících se ročních obdobích na ranči. Připraví dušené maso na červeném víně, kuřecí tacos s jahodovou salsou, salát s opečenou červenou řepou a kozím sýrem a kari polévku s mrkví a dýní.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (10)

        Nejlepší grilovaná jídla Bosé komtesy. Ina rozpálí gril, aby se stala průvodcem světem grilování a nabídla své oblíbené recepty: maso s mořskými plody s toskánským kuřetem s citrónem, či indonéské grilované mečouny a malé sendviče.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)

        Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (10)

        Konzervace. Tato epizoda je vaření jídel z konzervovaných potravin. Anna začne s vepřovými burgery, a pak zakonzervuje své oblíbené dochucovací omáčky: chili a z naložených zelených rajčat. Jako dezert tiramisu pudink.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (11)

        Posouzení koláčů. Tato epizoda je celá o koláčích! Anna připraví bramborový biskvit se slaninou a čedarem, a také svou specialitu, Annino tourtiére. Porotci jídel budou její kolegové, kterým koláče donese k ochutnání.

      • Kuchyně VI (13)

        Recepty vhodné pro děti. Den začne kuřecími a avokádovými mini hamburgery, následuje pár tipů, jak zůstat v klidu při vaření s dětmi, a nové možnosti zmrzlinových pohárů. Poté je čas na kempinkový večírek pro děti, s pár koktejly pro rodiče.

      • Osadnice XVI (6)

        Snídaňové vychytávky. Ree vyzkouší delikátní nápady s kuchyňskými udělátky při své snídaňové hře. Nachystá lívanečky s čokoládou a ořechy, bláznivé omelety v sáčku, bramborové placičky se sýrem z vaflovače a mangové smoothie.

      • Osadnice XVI (7)

        Čištění ledničky. Ree vyčistí ledničku a využije jídlo, kterému končí doba spotřeby. Připraví pudink z citrónové rýže, studené gazpacho, kuře na tex-mex způsob a kuře Alfredo.

      • Osadnice XVI (8)

        Nový rozměr. Ree dá běžným nákupním položkám zcela nový rozměr. Z obyčejné piškotové bábovky udělá úchvatný dezert Pečená Aljaška, z cukrářského těsta ovocné dortíky a z bílé veky opečený česnekový chléb se čtyřmi druhy sýrů.

      • Se Sibou u stolu III (9)

        Přátelští rivalové. Mezi Sibou a jejím kamarádem, šéfkuchařem Lukem Dalem Robertsem dojde v kuchyni k přátelskému střetu. On ji vyzve, aby uvařila známá míchaná vejce jinak. Pak ona mu dá směs různorodých ingrediencí, aby s ní uvařil večeři a dá mu tak odvetný úder..

      • Se Sibou u stolu III (10)

        Můj život plný jídla. Siba se podělí o čtyři jídla, vyprávějící její životní příběh. Začne domácím kari a klasickými městskými vdolečky. Z prvního rande je zde rychle smažené jídlo z woku, které potěšilo jejího manžela, a konečně dekadentní a špičkový sladký burger.

      • Malá bistra u silnic XXVI (12)

        Krocan, brambory a psi. Guy vyzkouší pořádnou směs chutí z celé země, včetně na brambory zaměřené restaurace podávající syté brazilské speciality a vynikající bistro nabízející skvělé bramboráky latke a krocaní pastrami.

      • Malá bistra u silnic XXVI (13)

        Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.

      • Sekáček XVIII (12)

        Spálením k horšímu. Šéfkuchaři mají dvě škrobové ingredience, s nimiž musejí vytvořit předkrm: čínské noky a středovýchodní nudle. Dokáže se jeden kuchař vypořádat s tím, že spálil dvě ze záhadných ingrediencí?

      • Kuchyně XIII (4)

        Žhavá a pikantní Kuchyně. Kuchyně dnes využije ostrá koření na krevetí rizoto fra diavolo Jeffa Maura nebo snadnou mísu s nudlemi Sunset Park. Šéfkuchař a restauratér Michael Psilakis rozehřeje Kuchyni pikantními kuřecími tacos.

      • Se Sibou u stolu IV (1)

        Klasiky. Siba vezme oblíbená klasická jídla od každého a promíchá je. Nejprve božské sladké jablečné růžičky v listovém těstě, které povyšují oblíbené koláče kohokoliv na novou úroveň.

      • Se Sibou u stolu IV (2)

        Sytá jídla. Siba nakupuje, podělí se o vlastní dezerty diváků a připraví neuvěřitelný tvarohový koláč oživený limetkovým tvarohem, který bude hvězdou na jakémkoliv večírku.

      • Sekáček XXVIII (8)

        Experimenty s tortellini. Čtyři kuchaři jsou uvedeni do rozpaků těstovinami v prvním kole a ingrediencí zalitou čokoládou v kole druhém. Zbývající dva kuchaři musejí v kole pro dezert využít co nejvíce tropického ovoce a zavařené šťavnaté produkty.

      • Extrémní dortové války (9)

        Dr. Seuss. V soutěži tohoto týdne vytvoří čtyři kuchaři dorty s tematikou Dr. Seusse pro oslavu vydání knihy What Pet Should I Get? Hostující porotkyně, Susan Brandt, prezidentka Dr. Seuss Enterprises, pomůže rozhodnout, kdo dostane 10 000 dolarů.

      • Restaurant: Impossible IV (3)

        Zandi’s Grill. Šéfkuchař Robert Irvine rychle zjišťuje, že Zandi’s Grill neupadá proto, že se nachází v oblasti, kde je těžko k nalezení, ale také díky bezvýraznému jídlu a špatným službám. Navíc majitelé zcela ztratili vášeň, co restaurace týče.

      • Zachraňte mé pekařství (3)

        Battered Dreams. Kerry Vincent bude mít práci při postavení pekařství Schubert’s Bakery na nohy.

      • Strávníci v utajení XI (12)

        Podivný pronájem. Steve, majitel Nashville Street Tacos and The Stillery, si myslí, že jeho byt nad restaurací někdo využívá, když on odjede z města. Charles Stiles posílá strávníky v utajení Jamieho a Brooke, aby věc vyšetřili.

      • Strávníci v utajení XI (13)

        Z opačné strany. V této speciální epizodě riskuje Charles Stiles a jeho tým strávníků v utajení vše, aby odhalil šéfa. Podnět je veden zevnitř restaurace a je potřeba zjistit, zda děsivá obvinění proti šéfovi se zakládají na pravdě.

      • Malá bistra u silnic XIV (7)

        Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.

      • Malá bistra u silnic XIV (8)

        Vegas po celou dobu. Na tomto výletě Guy sjede z cesty a vrazí do Las Vegas. Navštíví místo, kde se dělají bulharské tapas a evropské vynikající jídlo. Navštíví také svoji alma mater UNLV a třídu, kde se i dnes učí vařit současní kulinářští talenti.

      • Restaurant: Impossible IV (3)

        Zandi’s Grill. Šéfkuchař Robert Irvine rychle zjišťuje, že Zandi’s Grill neupadá proto, že se nachází v oblasti, kde je těžko k nalezení, ale také díky bezvýraznému jídlu a špatným službám. Navíc majitelé zcela ztratili vášeň, co restaurace týče.

      • Zachraňte mé pekařství (3)

        Battered Dreams. Kerry Vincent bude mít práci při postavení pekařství Schubert’s Bakery na nohy.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (7)

        Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Malá bistra u silnic XXVI (12)

        Krocan, brambory a psi. Guy vyzkouší pořádnou směs chutí z celé země, včetně na brambory zaměřené restaurace podávající syté brazilské speciality a vynikající bistro nabízející skvělé bramboráky latke a krocaní pastrami.

      • Malá bistra u silnic XXVI (13)

        Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.