
Food Network
Food Network od do
Jamie Deen doma na večeři (9)
Burgery! Jamie Deen dnes večer preferuje jednoduchá jídla, když chystá rychlé a oblíbené rodinné chuťovky. Do své oblíbené polévky gazpacho propašuje hromady zeleniny.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (6)
Reykjavik. V hlavním městě Islandu peče Paul za pomoci sopečné geotermální energie, setká se s autorkou knih o jídle Evou Laufey, která mu představí jedinečný místní jogurt skyr, a připraví vlastní pečivo inspirované Islandem.
Zachraňte mé pekařství (2)
Phatso’s Bakery. Kerry Vincent míří do Chesteru v Pensylvánii, aby pomohl zachránit Phatso’s Bakery.
Burgery, pivo a grilování II (12)
Hrudí ke snídani. Michael navštíví San Antonio a dá si burger se slaninou a plísňovým sýrem, zakousne si klobásek Cincinnati a pak zamíří do Austinu na hrudí s vejcemi benedikt.
Burgery, pivo a grilování II (13)
Maso na čtyři způsoby. Michael začne svou cestu za hledáním masa v Texasu v bistru čtyř generací, v Brooklynu vyzkouší sendvič se slaninou, humry a vepřovým, a pak zamíří do Louisville na srnčí burger.
Legrační dorty (3)
Dort na zlatou medaili. Špičkoví umělečtí pekaři připraví pozoruhodné dorty pro rodinné události, například jiskřící dort ve tvaru čápa pro prvorodičku, dort v podobě maskota Brutuse Buckeye, nebo fantaskní dort mořské víly pro výročí svatby držitele zlaté olympijské medaile, Bode Millera.
Legrační dorty (4)
Dort jako z krejčovství. Talentovaní designéři dortů vytvoří jedlé mistrovské kousky, včetně dortu pro dětskou slavnost, který popírá gravitaci, moderní módní dort, jenž by zaujal na obálkách časopisů, a špičkový dort na portlandský večírek blogerů o jídle.
Hledači dortů II (12)
Dort s křupáním. Jennifer a Gustav se seznámili na výletě s dobrovolnickou pomocí v Hondurasu a sedm let poté mají před svatbou. Ochutnali už sladké, slané a dokonce pálivé dorty, a nakonec se rozhodnou pro svůj vysněný dort využít nejlepší kreativce z New Yorku.
Hledači dortů II (13)
Čtyři dorty v jednom. Victor, Kevin, Keith a Jason Furtickovi jsou identická čtyřčata a budou slavit své 27. narozeniny. Tři z nejlepších newyorských pekařů zkusí připravit pro všechny čtyři bratry dort pro sladké narozeniny, jenž překoná očekávání.
Zachraňte mé pekařství (2)
Phatso’s Bakery. Kerry Vincent míří do Chesteru v Pensylvánii, aby pomohl zachránit Phatso’s Bakery.
Burgery, pivo a grilování II (12)
Hrudí ke snídani. Michael navštíví San Antonio a dá si burger se slaninou a plísňovým sýrem, zakousne si klobásek Cincinnati a pak zamíří do Austinu na hrudí s vejcemi benedikt.
Burgery, pivo a grilování II (13)
Maso na čtyři způsoby. Michael začne svou cestu za hledáním masa v Texasu v bistru čtyř generací, v Brooklynu vyzkouší sendvič se slaninou, humry a vepřovým, a pak zamíří do Louisville na srnčí burger.
Legrační dorty (3)
Dort na zlatou medaili. Špičkoví umělečtí pekaři připraví pozoruhodné dorty pro rodinné události, například jiskřící dort ve tvaru čápa pro prvorodičku, dort v podobě maskota Brutuse Buckeye, nebo fantaskní dort mořské víly pro výročí svatby držitele zlaté olympijské medaile, Bode Millera.
Legrační dorty (4)
Dort jako z krejčovství. Talentovaní designéři dortů vytvoří jedlé mistrovské kousky, včetně dortu pro dětskou slavnost, který popírá gravitaci, moderní módní dort, jenž by zaujal na obálkách časopisů, a špičkový dort na portlandský večírek blogerů o jídle.
Hledači dortů II (12)
Dort s křupáním. Jennifer a Gustav se seznámili na výletě s dobrovolnickou pomocí v Hondurasu a sedm let poté mají před svatbou. Ochutnali už sladké, slané a dokonce pálivé dorty, a nakonec se rozhodnou pro svůj vysněný dort využít nejlepší kreativce z New Yorku.
Hledači dortů II (13)
Čtyři dorty v jednom. Victor, Kevin, Keith a Jason Furtickovi jsou identická čtyřčata a budou slavit své 27. narozeniny. Tři z nejlepších newyorských pekařů zkusí připravit pro všechny čtyři bratry dort pro sladké narozeniny, jenž překoná očekávání.
Guyovy hry s potravinami VIII (4)
Turnaj Malých bister u silnic: 4. část. Ti nejlepší ze všech států z pořadu Malá bistra u silnic zkusí směs jídel na trhu ve čtvrté kapitole turnaje Malých bister u silnic.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (8)
Vaření s Michaelem Symonem. Ina a Michael Symon dnes vaří řecky. Michael připravuje uzená vepřová žebra na grilu a Ina přílohy jako lehké tzatziki a kořeněný humus, jež se dokonale hodí k meze.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (9)
Čokoládové dezerty Bosé komtesy. Ina dnes vše připraví z čokolády, od čokoládových košíčků s burákovým máslem jako polevou až po čokoládové gelato, snadné čokoládovo–pomerančové fondue a pralinky s bílou čokoládou.
Pečení s Annou Olson (15)
Řezy. Anna začne s bohatou klasikou: karamelovými sušenkami. Pak se vrhne na dvouvrstvé řezy vyžadující o trochu víc dovedností: dýňový sýrový koláč. Pak divákům ukáže, jak připravit jemné citrónové sněhové řezy.
Kuchyně VI (12)
Večírek u bazénu. Parta nám ukáže, jak snadno připravit jemnou svíčkovou ve stylu al pastor. Potom se Melissa Gilbert podělí o recept na smažené kuře a finalisté Food Network Star, Jay Ducote, Eddie Jackson a Dom Tesoriero, soutěží o nejlepší svačinku k bazénu.
Osadnice XII (9)
Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.
Osadnice XII (10)
Kuchyňské zpovědi: Čtyři roční doby na ranči. Ree se podělí o pár fakt ze svého života a změny jídel v závislosti na měnících se ročních obdobích na ranči. Připraví dušené maso na červeném víně, kuřecí tacos s jahodovou salsou, salát s opečenou červenou řepou a kozím sýrem a kari polévku s mrkví a dýní.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (10)
Nejlepší grilovaná jídla Bosé komtesy. Ina rozpálí gril, aby se stala průvodcem světem grilování a nabídla své oblíbené recepty: maso s mořskými plody s toskánským kuřetem s citrónem, či indonéské grilované mečouny a malé sendviče.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)
Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (10)
Konzervace. Tato epizoda je vaření jídel z konzervovaných potravin. Anna začne s vepřovými burgery, a pak zakonzervuje své oblíbené dochucovací omáčky: chili a z naložených zelených rajčat. Jako dezert tiramisu pudink.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (11)
Posouzení koláčů. Tato epizoda je celá o koláčích! Anna připraví bramborový biskvit se slaninou a čedarem, a také svou specialitu, Annino tourtiére. Porotci jídel budou její kolegové, kterým koláče donese k ochutnání.
Kuchyně VI (13)
Recepty vhodné pro děti. Den začne kuřecími a avokádovými mini hamburgery, následuje pár tipů, jak zůstat v klidu při vaření s dětmi, a nové možnosti zmrzlinových pohárů. Poté je čas na kempinkový večírek pro děti, s pár koktejly pro rodiče.
Osadnice XVI (6)
Snídaňové vychytávky. Ree vyzkouší delikátní nápady s kuchyňskými udělátky při své snídaňové hře. Nachystá lívanečky s čokoládou a ořechy, bláznivé omelety v sáčku, bramborové placičky se sýrem z vaflovače a mangové smoothie.
Osadnice XVI (7)
Čištění ledničky. Ree vyčistí ledničku a využije jídlo, kterému končí doba spotřeby. Připraví pudink z citrónové rýže, studené gazpacho, kuře na tex-mex způsob a kuře Alfredo.
Osadnice XVI (8)
Nový rozměr. Ree dá běžným nákupním položkám zcela nový rozměr. Z obyčejné piškotové bábovky udělá úchvatný dezert Pečená Aljaška, z cukrářského těsta ovocné dortíky a z bílé veky opečený česnekový chléb se čtyřmi druhy sýrů.
Se Sibou u stolu III (9)
Přátelští rivalové. Mezi Sibou a jejím kamarádem, šéfkuchařem Lukem Dalem Robertsem dojde v kuchyni k přátelskému střetu. On ji vyzve, aby uvařila známá míchaná vejce jinak. Pak ona mu dá směs různorodých ingrediencí, aby s ní uvařil večeři a dá mu tak odvetný úder..
Se Sibou u stolu III (10)
Můj život plný jídla. Siba se podělí o čtyři jídla, vyprávějící její životní příběh. Začne domácím kari a klasickými městskými vdolečky. Z prvního rande je zde rychle smažené jídlo z woku, které potěšilo jejího manžela, a konečně dekadentní a špičkový sladký burger.
Malá bistra u silnic XXVI (12)
Krocan, brambory a psi. Guy vyzkouší pořádnou směs chutí z celé země, včetně na brambory zaměřené restaurace podávající syté brazilské speciality a vynikající bistro nabízející skvělé bramboráky latke a krocaní pastrami.
Malá bistra u silnic XXVI (13)
Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.
Sekáček XVIII (12)
Spálením k horšímu. Šéfkuchaři mají dvě škrobové ingredience, s nimiž musejí vytvořit předkrm: čínské noky a středovýchodní nudle. Dokáže se jeden kuchař vypořádat s tím, že spálil dvě ze záhadných ingrediencí?
Kuchyně XIII (4)
Žhavá a pikantní Kuchyně. Kuchyně dnes využije ostrá koření na krevetí rizoto fra diavolo Jeffa Maura nebo snadnou mísu s nudlemi Sunset Park. Šéfkuchař a restauratér Michael Psilakis rozehřeje Kuchyni pikantními kuřecími tacos.
Se Sibou u stolu IV (1)
Klasiky. Siba vezme oblíbená klasická jídla od každého a promíchá je. Nejprve božské sladké jablečné růžičky v listovém těstě, které povyšují oblíbené koláče kohokoliv na novou úroveň.
Se Sibou u stolu IV (2)
Sytá jídla. Siba nakupuje, podělí se o vlastní dezerty diváků a připraví neuvěřitelný tvarohový koláč oživený limetkovým tvarohem, který bude hvězdou na jakémkoliv večírku.
Sekáček XXVIII (8)
Experimenty s tortellini. Čtyři kuchaři jsou uvedeni do rozpaků těstovinami v prvním kole a ingrediencí zalitou čokoládou v kole druhém. Zbývající dva kuchaři musejí v kole pro dezert využít co nejvíce tropického ovoce a zavařené šťavnaté produkty.
Extrémní dortové války (9)
Dr. Seuss. V soutěži tohoto týdne vytvoří čtyři kuchaři dorty s tematikou Dr. Seusse pro oslavu vydání knihy What Pet Should I Get? Hostující porotkyně, Susan Brandt, prezidentka Dr. Seuss Enterprises, pomůže rozhodnout, kdo dostane 10 000 dolarů.
Restaurant: Impossible IV (3)
Zandi’s Grill. Šéfkuchař Robert Irvine rychle zjišťuje, že Zandi’s Grill neupadá proto, že se nachází v oblasti, kde je těžko k nalezení, ale také díky bezvýraznému jídlu a špatným službám. Navíc majitelé zcela ztratili vášeň, co restaurace týče.
Zachraňte mé pekařství (3)
Battered Dreams. Kerry Vincent bude mít práci při postavení pekařství Schubert’s Bakery na nohy.
Strávníci v utajení XI (12)
Podivný pronájem. Steve, majitel Nashville Street Tacos and The Stillery, si myslí, že jeho byt nad restaurací někdo využívá, když on odjede z města. Charles Stiles posílá strávníky v utajení Jamieho a Brooke, aby věc vyšetřili.
Strávníci v utajení XI (13)
Z opačné strany. V této speciální epizodě riskuje Charles Stiles a jeho tým strávníků v utajení vše, aby odhalil šéfa. Podnět je veden zevnitř restaurace a je potřeba zjistit, zda děsivá obvinění proti šéfovi se zakládají na pravdě.
Malá bistra u silnic XIV (7)
Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.
Malá bistra u silnic XIV (8)
Vegas po celou dobu. Na tomto výletě Guy sjede z cesty a vrazí do Las Vegas. Navštíví místo, kde se dělají bulharské tapas a evropské vynikající jídlo. Navštíví také svoji alma mater UNLV a třídu, kde se i dnes učí vařit současní kulinářští talenti.
Restaurant: Impossible IV (3)
Zandi’s Grill. Šéfkuchař Robert Irvine rychle zjišťuje, že Zandi’s Grill neupadá proto, že se nachází v oblasti, kde je těžko k nalezení, ale také díky bezvýraznému jídlu a špatným službám. Navíc majitelé zcela ztratili vášeň, co restaurace týče.
Zachraňte mé pekařství (3)
Battered Dreams. Kerry Vincent bude mít práci při postavení pekařství Schubert’s Bakery na nohy.
Jídla na otevřeném ohni IV (7)
Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.
Jídla na otevřeném ohni IV (8)
Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.
Malá bistra u silnic XXVI (12)
Krocan, brambory a psi. Guy vyzkouší pořádnou směs chutí z celé země, včetně na brambory zaměřené restaurace podávající syté brazilské speciality a vynikající bistro nabízející skvělé bramboráky latke a krocaní pastrami.
Malá bistra u silnic XXVI (13)
Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.
