
Food Network
Food Network od do
Extrémní dortové války (9)
Dr. Seuss. V soutěži tohoto týdne vytvoří čtyři kuchaři dorty s tematikou Dr. Seusse pro oslavu vydání knihy What Pet Should I Get? Hostující porotkyně, Susan Brandt, prezidentka Dr. Seuss Enterprises, pomůže rozhodnout, kdo dostane 10 000 dolarů.
Restaurant: Impossible IV (3)
Zandi’s Grill. Šéfkuchař Robert Irvine rychle zjišťuje, že Zandi’s Grill neupadá proto, že se nachází v oblasti, kde je těžko k nalezení, ale také díky bezvýraznému jídlu a špatným službám. Navíc majitelé zcela ztratili vášeň, co restaurace týče.
Zachraňte mé pekařství (3)
Battered Dreams. Kerry Vincent bude mít práci při postavení pekařství Schubert’s Bakery na nohy.
Strávníci v utajení XI (12)
Podivný pronájem. Steve, majitel Nashville Street Tacos and The Stillery, si myslí, že jeho byt nad restaurací někdo využívá, když on odjede z města. Charles Stiles posílá strávníky v utajení Jamieho a Brooke, aby věc vyšetřili.
Strávníci v utajení XI (13)
Z opačné strany. V této speciální epizodě riskuje Charles Stiles a jeho tým strávníků v utajení vše, aby odhalil šéfa. Podnět je veden zevnitř restaurace a je potřeba zjistit, zda děsivá obvinění proti šéfovi se zakládají na pravdě.
Malá bistra u silnic XIV (7)
Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.
Malá bistra u silnic XIV (8)
Vegas po celou dobu. Na tomto výletě Guy sjede z cesty a vrazí do Las Vegas. Navštíví místo, kde se dělají bulharské tapas a evropské vynikající jídlo. Navštíví také svoji alma mater UNLV a třídu, kde se i dnes učí vařit současní kulinářští talenti.
Restaurant: Impossible IV (3)
Zandi’s Grill. Šéfkuchař Robert Irvine rychle zjišťuje, že Zandi’s Grill neupadá proto, že se nachází v oblasti, kde je těžko k nalezení, ale také díky bezvýraznému jídlu a špatným službám. Navíc majitelé zcela ztratili vášeň, co restaurace týče.
Zachraňte mé pekařství (3)
Battered Dreams. Kerry Vincent bude mít práci při postavení pekařství Schubert’s Bakery na nohy.
Jídla na otevřeném ohni IV (7)
Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.
Jídla na otevřeném ohni IV (8)
Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.
Malá bistra u silnic XXVI (12)
Krocan, brambory a psi. Guy vyzkouší pořádnou směs chutí z celé země, včetně na brambory zaměřené restaurace podávající syté brazilské speciality a vynikající bistro nabízející skvělé bramboráky latke a krocaní pastrami.
Malá bistra u silnic XXVI (13)
Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.
Sekáček XXVIII (8)
Experimenty s tortellini. Čtyři kuchaři jsou uvedeni do rozpaků těstovinami v prvním kole a ingrediencí zalitou čokoládou v kole druhém. Zbývající dva kuchaři musejí v kole pro dezert využít co nejvíce tropického ovoce a zavařené šťavnaté produkty.
Guyovy hry s potravinami VIII (5)
Turnaj Malých bister u silnic: Finále. Vítězové prvních čtyř kol turnaje Malá bistra u silnic se vracejí, aby se zúčastnili finále.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (10)
Nejlepší grilovaná jídla Bosé komtesy. Ina rozpálí gril, aby se stala průvodcem světem grilování a nabídla své oblíbené recepty: maso s mořskými plody s toskánským kuřetem s citrónem, či indonéské grilované mečouny a malé sendviče.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)
Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.
Pečení s Annou Olson (16)
Dort naruby. Dort naruby je vlastně jednovrstvý dort pečený se sladkým ovocem na dně. Pak se otočí a podává s delikátním ovocem nahoře. Anna začne s klasickým a oblíbeným ananasovým dortem naruby.
Kuchyně VI (13)
Recepty vhodné pro děti. Den začne kuřecími a avokádovými mini hamburgery, následuje pár tipů, jak zůstat v klidu při vaření s dětmi, a nové možnosti zmrzlinových pohárů. Poté je čas na kempinkový večírek pro děti, s pár koktejly pro rodiče.
Osadnice XII (11)
Čtyři odstíny čokolády. Ree uvaří nejdekadentnější čokoládové pochoutky z bílé čokolády s tóny do tmavé. Je zde tvarohový koláč s bílou čokoládou a malinami, šišky s náplní a posypkou, šlehaná pěna s mléčnou čokoládou a pomerančové martini s čokoládou.
Osadnice XII (12)
Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (2)
Jednoduché jako koláč. Ina se podělí o pár tajemství přípravy koláčů s kamarádem, floristou Michaelem. Nejprve jsou zde muffiny s malinami a kukuřicí, pak se o své recepty podělí Michael a připraví vynikající jídla, která vyniknou.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (3)
Chléb a máslo. Ina se vydává na nekonečné chlebové dobrodružství se svou kamarádkou Eli Zabar, guru přes chleba. Na oběd jsou zde fenyklové a česnekové krevety, dokonalé s místním venkovským chlebem, a později dojde na ochutnávání chleba s máslem.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (12)
Fond Eat to the Beat. Nadační akce Eat to the Beat proti rakovině prsu je o zdravých jídlech, např. Anniných borůvkových muffinech, elegantních předkrmech jako krůtí roládky či soufflé s dýní a čedarem.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (13)
April pořádá slavnost. Annina dobrá přítelkyně se bude vdávat, a pro její předsvatební hostinu Anna připraví dokonalý slavnostní oběd pro dámy: polévku z řepy s podmáslím a jako dezert vrstvený dort se zmrzlinou.
Kuchyně VII (1)
Odhalení Kuchyně. Kuchyně se otevírá a odhaluje v nových, podzimních barvách. Mezi jídly najdeme lasagne se sezónní zeleninou od Marcely, Geoffreyho octovou zálivku, letní krabí koláčky od Katie a klasický koktejl.
Osadnice XVI (9)
Konkurenční snídaně. Ree se snaží odvrátit svého manžela od snídaní ve městě v prodejně Merc opět k těm jejím. Na tác připraví míchaná vejce, medovou šunku, smažené klobásky, slaninu a křupavé kousky brambor - a také skvělé buchty.
Osadnice XVI (10)
Jako kdysi. Ree připravuje fantastické kovbojské jídlo pro svého manžela Ladda a jeho otce. V menu jsou šťavnaté steaky ke snídani, sýrová pomazánka se slaninou a pekáč sladkostí v podobě klasických jablečných knedlíků.
Osadnice XVI (11)
Snídaně za běhu. Ree připraví snídani pro děti ve stylu vezmi a jdi, včetně amišské zapečené ovesné kaše, koláčků z jablečné granoly a šunky z rendlíku.
Se Sibou u stolu IV (1)
Klasiky. Siba vezme oblíbená klasická jídla od každého a promíchá je. Nejprve božské sladké jablečné růžičky v listovém těstě, které povyšují oblíbené koláče kohokoliv na novou úroveň.
Se Sibou u stolu IV (2)
Sytá jídla. Siba nakupuje, podělí se o vlastní dezerty diváků a připraví neuvěřitelný tvarohový koláč oživený limetkovým tvarohem, který bude hvězdou na jakémkoliv večírku.
Malá bistra u silnic XXVI (14)
Kuřecí trojboj. Guy se vydává na cestu, aby hledal nejlepší jídla z kuřat, a najde oblíbená kuřata rockerovy matky, smažená thajská křídla a kalifornské bistro s hot dogy a jedinečnými kuřaty a vaflemi.
Malá bistra u silnic XXVI (15)
Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.
Sekáček XVIII (13)
Stará vejce. Šéfkuchaři bojují o vedení v prvním kole, když se snaží přijít na to, co udělat s mocnou ingrediencí: tzv. černými, 100 let starými vejci!
Kuchyně XIII (5)
Oslava starých, dobrých časů. Kuchyně vzpomíná na staré, dobré časy, když Katie Lee připraví špízy s mořskými plody a masem. Hosté se podělí o trendy letních jídel a vítězka Food Network Star, Tregaye Fraser, nabídne dva snadné kuřecí recepty.
Se Sibou u stolu IV (3)
Rychlá jídla. Siva uvaří neuvěřitelná jídla jen za pár minut. Začne úchvatnou a rychlou hromadou ke snídani, následují rychlé špenátové lasagne jakožto dokonalý oběd za chviličku hotový.
Se Sibou u stolu IV (4)
Jídla s sebou. Chutná jídla od Siby je možné vzít si i s sebou na cesty, třeba kustovnici godži a smoothie z mučenky, nebo dokonale přenosný tuňákový salát vše v jednom, s chilli dresinkem a křupavými nudlemi.
Sekáček XXVIII (9)
Letní vedro. Čtyři kuchaři se potýkají se sezónními letními ingrediencemi jako humr v prvním kole nebo bramborové lupínky a záhadná ingredience v kole druhém. V posledním kole mají připravit letní dezert z osvěžujícího nápoje.
Extrémní dortové války (10)
Valentýn. Je Valentýna a čtyři pekaři se utkají při přípravě dortů z čokolády, z nichž jeden se stane středobodem Valentýna s ochutnávkou vín. Světově proslulý Jonathan Grahm je hostujícím porotcem.
Malá bistra u silnic XXVIII (3)
Ptáci a hovězí. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel dobroty z ptáků a hovězího. V Longmontu podávají specialitu tržiště, smažená kuřata podávaná s jedinečnými škvarky chicharrones.
Malá bistra u silnic XXVIII (4)
Všechny druhy sytých jídel. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší všechny druhy sytých jídel. Ve Phoenixu všestranné bistro nabízející hromady grilovaných hranolků a novou verzi chilaquiles. V Boulderu dělají plněnou pizzu a vlastní verzi masových kuliček.
Burgery, pivo a grilování (1)
Jižanské, pikantní a sladké. Michael Symon navštíví s Bobby Flayem prvotřídní barbecue bistro v New Yorku, zjistí, jak moc pikantní jídla mají v Nashvillu a utká se s matkou všech burgerů ve svém rodném městě Clevelandu.
Burgery, pivo a grilování (4)
Dobroty, po nichž si prsty olíznete. Na jednom ze svých oblíbených míst v Manhattanu se k Michaelovi se připojí Alex Guarnaschelli, Michael pak zamíří do Ohia na žebírka a navštíví velmi zvláštní restauraci v Nashvillu.
Strávníci v utajení II (1)
Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.
Strávníci v utajení II (2)
Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.
Malá bistra u silnic XIV (9)
Pořádné sendviče. Při tomto výletu se Guy dozví o pořádných sendvičích. V texaském Austinu je krámek s gurmánskou nabídkou a sendviči s dušenou krovičkou a kolenem.
Malá bistra u silnic XIV (10)
Mezinárodní nabídka. Při tomto výletu se Guy podívá na jídla s mezinárodním vlivem. V texaském Richardsonu se balí libanonská šaurma.
Malá bistra u silnic XXVIII (3)
Ptáci a hovězí. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel dobroty z ptáků a hovězího. V Longmontu podávají specialitu tržiště, smažená kuřata podávaná s jedinečnými škvarky chicharrones.
Malá bistra u silnic XXVIII (4)
Všechny druhy sytých jídel. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší všechny druhy sytých jídel. Ve Phoenixu všestranné bistro nabízející hromady grilovaných hranolků a novou verzi chilaquiles. V Boulderu dělají plněnou pizzu a vlastní verzi masových kuliček.
Burgery, pivo a grilování (1)
Jižanské, pikantní a sladké. Michael Symon navštíví s Bobby Flayem prvotřídní barbecue bistro v New Yorku, zjistí, jak moc pikantní jídla mají v Nashvillu a utká se s matkou všech burgerů ve svém rodném městě Clevelandu.
Burgery, pivo a grilování (4)
Dobroty, po nichž si prsty olíznete. Na jednom ze svých oblíbených míst v Manhattanu se k Michaelovi se připojí Alex Guarnaschelli, Michael pak zamíří do Ohia na žebírka a navštíví velmi zvláštní restauraci v Nashvillu.
Jídla na otevřeném ohni IV (9)
Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.
Jídla na otevřeném ohni IV (10)
Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.
Malá bistra u silnic XXVI (14)
Kuřecí trojboj. Guy se vydává na cestu, aby hledal nejlepší jídla z kuřat, a najde oblíbená kuřata rockerovy matky, smažená thajská křídla a kalifornské bistro s hot dogy a jedinečnými kuřaty a vaflemi.
Malá bistra u silnic XXVI (15)
Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.
